SACCSIV – blog ortodox

FUKUSHIMA UCIDE in continuare Oceanul. Pe Coasta de Vest a SUA animalele mor de un cancer misterios care LE TOPESTE OASELE

Posted in FUKUSHIMA by saccsiv on aprilie 2, 2017

 

Inginer nuclear: “Fukushima este cel mai grav cataclism industrial din istoria lumii.” Rezidurile radioactive se scurg în continuare în pământ și în ocean. Până pe Coasta de Vest a SUA, animalele mor alarmant din multiple cauze, unele de un cancer misterios care le topește oasele, informeaza OrtodoxInfo:

În fiecare zi 300 – 400 de tone de apă extrem de radioactivă se scurg în ocean de pe versanții munților, pe sub reactoare, unde apa se contaminează cu material radioactiv scurs în pământ. Începând cu data accidentului, 11.03.2011 s-au scurs și se scurg cantități uriașe de substanțe radioactive. Unii specialiști recomandă ca reactoarele să fie îngropate într-un sarcofag ca la Cernobîl, deoarece se dovedește. a fi imposibil de eliminat materialul radioactiv de acolo.

Conform enenews.com (Energy News), Arnie Gundersen, fost inginer nuclear, nu-și poate explica cum proiectanții acestor reactoare și țările care le-au construit nu au prevăzut asemenea dezastre, ca această topire a celor 3 reactoare. Acum, în interiorul centralei nucleare, roboții se topesc de la radiații, nucleele reactoarelor distruse sunt de negăsit și cantități uriașe de material radioactiv migrează în pânza freatică, pământ, contaminând Oceanul Pacific.

“Nimeni nu a descoperit unde sunt nucleele dispărute. “Zidul de gheață“ de 400 000 000$ se topește. Ba mai mult, mușamalizarea continuă, acoperind efectele radioactivității asupra sănătății, camuflându-le ca efecte ale stresului. Izotopii radioactivi vor fi extrem de periculoși pentru următorii 250 000 de ani. (n.n. – fiind creștini știm că nu au trecut decât aproximativ 7500 de ani de la Facerea Lumii, iar această perioadă de sute de mii de ani pare nepotrivită pentru scara reală a timpului și nejustificată științific, dar bineînțeles nu excludem faptul că radioactivitatea va face ravagii în viitor, pe o perioadă nedeterminată) De fapt, vă dati seama că nimeni nu știe exact dacă atunci se va sfârși. În interiorul reactorului nr. 2 este o combinație de aburi fierbinți, care nu provin doar de la chimicalele radioactive, ci sunt produși de reacția acestora cu fierul. Deci plouă cu metale topite și substanțe radioactive, datorită condensului. Cred că este cea mai apropiată imagine de cea a iadului pe care mi-aș putea-o închipui.“

Naohiro Masuda, șeful echipei de decontaminare a declarat că nu sunt ingrijorări cu privire la rezidurile nucleare topite rămase în interiorul centralei, ce erodează podeaua de beton a carcasei de siguranță.

Totuși, Shunji Uchida, managerul centralei nucleare, foarte sceptic cu privire la situație, a declarat jurnaliștilor:

“Avem fotografii foarte valoroase făcute cu ajutorul roboților și camerelor de filmat, dar este neclar în continuare de ceea ce se întâmplă cu adevărat înăuntru.“

Efectele dezastrului nuclear încep să se observe cu ochiul liber. Un număr record de foci și lei de mare mor sau se îmbolnăvesc subit, într-un număr fără precedent pe Coasta de Vest a SUA. Mulți au pungi uriașe de puroi verde și galben.

Leii de mare capătă tumori cancerigene. Boala pornește de la organele reproductive. Înainte de a muri se observă că tumoarea este infiltrată în coloana vertebrală pe care o transformă într-o masă gelatinoasă. Peste 25% din leii de mare care mor la Centrul Mamiferelor Marine suferă de cancer. În ultimii 3 ani între 80 și 90% din puii leilor de mare au murit, iar statisticile nu scad deloc. Este absolut anormală rata imbolnăvirii și mortalității, pentru populații de mamifere sălbatice.

Frances Gulland, cercetător senior al Centrului Mamiferelor Marine spune că:

“În interiorul unui animal afectat de această epidemie canceroasă, se află numai mase de țesuturi galbene cancerigene. Leii de mare acumulează cei mai mulți poluanți toxici în grasime, în stratul adipos. Este foarte important de reținut asta, din perspectiva sănătății umane. Aceste toxine, leii de mare le procură din hrană, din peștii pe care îi vânează. Iar hrana lor este aceeași cu a noastră …“

   Comentariu saccsiv:

Citiți vă rog și:

DEVASTAREA Coastei de Vest continua: stele de mare, foci, stridii, pelicani, pești, calmari – toate bolnave, pe moarte sau incapabile sa se reproduca. DE CE?

FUKUSHIMA? Un numar record de mamifere marine moarte in mod misterios de-a lungul Coastei de Vest

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aliosa said, on aprilie 2, 2017 at 11:10 am

    Eu ma intreb daca nu cumva ce se intampla acum cu Fukushima reprezinta acel capitol din Apocalipsa care spune ca a fost aruncata o stea in mare si a treia parte din mari se va preface in sange cu toate vietuitoarele de acolo vor muri. Nota: oceanul Pacific reprezinta cam o treime din oceanul planetar.

    Apreciază

    • guti flo said, on aprilie 2, 2017 at 4:53 pm

      Aliosa
      Din cate am inteles eu, Cernobal in ucraineana inseamna Absintos, unii spun ca sf Paisie a spus lucrul asta..daca este asa..atunci s-a intamplat de mult acel eveniment din Apocalipsa..acum Dumnezeu stie cel mai bine.

      Apreciază

    • unu1 said, on aprilie 2, 2017 at 6:21 pm

      @Aliosa
      Pai despre Cernobil se spunea ca ar reprezenta steaua Absint/Amara. Cica asa s-ar traduce „cernobil”

      Apreciază

  2. berlin said, on aprilie 2, 2017 at 11:53 am

    săptămâna aceasta am adăugat la rucsac un detector de radiații alfa , beta și gama, Geiger Mueller având încorporat și un sistem de măsurat nitrații din fructe , legume și carne , este fabricat în Rusia și un aparat apreciat de nemți , mai am un binoclu de ultimă generație cu infraroșu și un aparat de măsurat micro organismele din apă , mască de gaze și diverse unelte de supraviețuire , dar sper să nu fim fortuiți să le folosim deși nu cred.

    Apreciază

  3. tataia said, on aprilie 2, 2017 at 1:33 pm

    Apreciat de 1 persoană

    • Rozalia said, on aprilie 2, 2017 at 8:33 pm

      @tataia,
      asa este, sa ne rugam la Dumnezeu, doar la El sa avem nadejde, altfel nu exista scapare! Azi a fost plin de chemtrails.
      De retinut: In loc de zeoliti a caror provenienta poate fi incerta, putem folosi cenusa de lemne pur si simplu!
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  4. vali said, on aprilie 2, 2017 at 2:31 pm

    Saccsiv
    Arnie Gundersen, spune pe la jumatea paragrafului citat ca radioactivitatea dureaza 250 000 de ani. Dar de fapt nimeni nu stie exact.
    Probabil din gresala nu a fost preluata din traducere. Eu tin minte ca am scris-o.

    Apreciază

  5. evtodiev said, on aprilie 2, 2017 at 2:59 pm

    off topic:
    Postul Mare. Despre Sfântul Duh

    Nu lăsa casa să ți se umple de gunoaie

    Apreciază

  6. Ioana said, on aprilie 2, 2017 at 3:49 pm

    😦 CE OAMENI DECAZUTI SI RAI, de sunt in stare sa provoace atata cruzime asupra atator animale nevinovate, doar ca sa isi atinga telurile lor infecte de stapanire a lumii…
    uneori mi se pare că sunt mai prejos ca demonii… asa de mult Il urasc pe Dumnezeu si cretaia Sa, vor sa distruga totul, nu au scrupule, oceanele, marile, sa reduca populatia si sa incoroneze uraciosul lepadat, marionta jalnica caruia i se vor inchina acesti slugoi batjocoriti de demoni….

    Cand eram copil, foca era unul din animalele pe care le iubeam foarte mult, la fel si felinele, si mangustele, imi placeau povestile lui Kipling cu foca alba si Rikki Tikki, desi si Kipling a fi fost si el un scriitor cu legaturi secrete….

    😦

    Apreciază

    • el said, on aprilie 3, 2017 at 11:05 pm

      Ioana

      ..ce grija vrei tu sa aibe de animale?

      ei OAMENII VOR SA-I UCIDA…si CUMPLIT si REPEDE ….

      iar cine UCIDE animale azi va UCIDE OBLIGATORIU CURAND si oameni … timp nu mai este !

      Apreciază

  7. energein7 said, on aprilie 2, 2017 at 4:26 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog.

    Apreciază

  8. clement said, on aprilie 2, 2017 at 4:37 pm

    Un documentar despre responsabilitatea si lasitatea Frantei, dar si despre inconstienta guvernului japonez care, impotriva promisiunilor facute cetetenilor sai dupa catastrofa, a anuntat ca va relua construirea de centrale atomice.

    Apreciază

  9. gheorghi said, on aprilie 3, 2017 at 11:53 am

    Leuren Moret Fukushima radiation is intentional extermination that HAARP Tesla technology

    ––––-
    Your Radiation This Week
    https://yourradiationthisweek.org/watch-your-radiation-this-week-nuclear-fukushima-and-dodge-the-rads/
    ============
    Nu e bine sa ne speriem – Dumnezeu este nadejdea sa trecem cu bine peste orice suferinta ingaduita cu folos.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.