SACCSIV – blog ortodox

Azi, Duminica 2 aprilie 2017, iar a fost explozie de CHEMTRAILS …

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 2, 2017
Tagged with:

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cos said, on aprilie 2, 2017 at 9:33 pm

    Nu am poze, dar pe o banda de cer, pe directia est vest aproximativ , timp de ORE cat am parcurs zona dinspre Bucuresti, parca era autostrada de avioane, cel putin 10-12 simultan, in ambele sensuri. La fel a fost si ieri dupaamiaza, niciodata nu am vazut un trafic mai intens.Explicatia? S-au schimbat rutele? Sunt mai multe curse?, de unde vin, unde merg?? Sunt toate de pasageri sau…

    Apreciază

  2. OctogonX said, on aprilie 2, 2017 at 9:53 pm

    Spirala incalzirii Globale
    Cam asa s-a modificat clima in ultimi ani ,dupa 1998 totul a luat-o razna total incalzirea globala a capatat o viteza nebuna si ne mai intalnita pana acum de cand se fac masuratori. mai jos este un link catre o imagine cu evolutia climei in ultimii 170 de ani de cand se fac masuratori, cred ca veti intelege,ca acum avem in Aprilie deja temperaturi specifice lunii Iunie

    Acesta este si motivul pentru care Geoingineria mediului planteaza nori …DA se planteaza nori cu avioanele cu celebrele chemtrails sunt de fapt nori plantati prin care se incearca reducerea impactului schimbarilor climatice.Ca modele s-au luat anii cand au avut loc eruptii vulcanice mari care au schimbat vremea ( nu clima) pentru perioade variabile de timp astfel in 1815 este cunoscut in Europa ca anul fara vara datorita eruptiei vulcanului Tambora,in 1991 eruptia vulcanului Pinatubo a reduc temperatura globala cu 0,5 grade. Cei de la universitatea Harvard incearca sa faca o replica a unei eruptii vulcanice care sa reduca temperatura globala,sunt finantati doar din fonduri private pentru acest scop. Ca alternativa se foloseste insamnatarea de nori care cunoscuta pe scara larga sub numele de chemtrails,acesti nori insamantati de avioane au ca urmare o reducer a impactului incalzirii globale dar se pare ca nu suficienta pentru viteza cu care se schimba clima la nivel global.Imi aduc aminte de copilarie ca era zapada pana prin aprile uneori …acum …in martie deja nu mai era pe nicaieri deci aceste schimbari sunt vizibile cu ochiul liber de la an la an …asta inseamna ca viteza de incalzire este incredibil si noi trebuie sa ne adaptam foarte repede la noul mediu de viata care nu ne este foarte prielnic ce-i drept mai repede rezisti la frig decat la cald,caldura inseamna de asemenea si evaporarea apei deci imputinarea rezervelor de apa potabila in conditiile unei cresteri a populatiei intr-un ritm accelerat. De aceea se incearca reducere vitezei incalzirii globale prin orice mijloc pentru ca omenirea sa aiba timp sa se adapteze la noul mediu care este in continua schimbare.

    Apreciază

    • el said, on aprilie 3, 2017 at 11:40 am

      OctogonX

      tu esti ori cu succes SPALAT PE CREIER de Propaganda actuala sau ..PLATIT sa faci Propaganda POLITIC CORRECTA pe aici?

      mergi si lasa-ne cu MINCIUNILE masa-MERDIA …

      Apreciază

    • tataia said, on aprilie 3, 2017 at 11:43 am

      Mda…vad ca agentii platiti au schimbat tactica…Mai intii ne „informau” cum ca nu exisita aceste chemtrails…ca sintem noi nebuni sint doar vapori de apa….ce parca noi stim fizica sau cum functioneaza un motor de avion? Acum deoarece fenomenul chemtrails este deosebit de intens nu mai poate fi negat. De aceea au schimbat si agentii platiti tactica. Acum ne spun cum ca este tot pentru binele omenirii…ca trebuie sa dam cu chemtrails altfel murim cu totii arsi ca intr-un cuptor din cauza incalzirii globale…ce conteza ca unii au probleme de ordin neurologic de la aluminiul acela..trebuie sa alegem raul mai mic.

      Doar ca incalzirea globala e o vrajeala de doi lei daca inca nu te-ai prins…Desigur aceasta este explicatia care le-a fost data si pilotilor si tuturor celor implicati in spreierile cu chemtrails care chiar trebuie sa stie ceva despre acest lucru. Si probabil multi piloti o cred. De unde rezulta ca a avea studii nu este egal cu a fi inteligent. Scopul chemtrails este ALTUL. Unul cu mult mai sinistru! Combaterea incalzirii globale este doar ACOPERIREA acestei misiuni. CA orice misiune sub acoperire trebuie sa beneficieze de o acoperire! Nu mai veniti sa perorati aici despre incalzirea globala. NU EXISTA INCALZIRE GLOBALA!

      Apreciat de 1 persoană

      • un mtg said, on aprilie 3, 2017 at 3:28 pm

        Incălzirea actuală a atmosferei nu este o vrăjeală. Ca cercetător în domeniu vă recomand să căutați lucrări de climatologie publicate în reviste de specialitate naționale și internaționale, unde veți constata că regimul temperaturii marchează o creștere în sens ascendent chiar și pentru România, iar efectele în natură se văd cu ochiul liber.
        Dar la fel de bine știm că Pâmântul are propriile sale mecanisme de autoreglaj, iar intervențiile active (antropice) în atmosferă pot constitui o problemă dacă nu sunt studiate în profunzime.
        Faptul că acum acești nori creați artificial la altitudini înalte sunt recunoscuți oficial (https://public.wmo.int/en/WorldMetDay2017/classifying-clouds) este o oportunitate pentru lumea științifică căreia, probabil, că i se va deschide și drumul studierii efectelor complexe asupra factorilor de mediu ale acestor nori antropici de mare altitudine.

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 3, 2017 at 5:14 pm

        un mtg

        Altii zic altceva:

        Franta: METEOROLOG renumit CONCEDIAT de la France 2 deoarece a demonstrat minciuna SCHIMBARII CLIMEI

        https://saccsiv.wordpress.com/2015/10/16/franta-meteorolog-renumit-concediat-de-la-france-2-deoarece-a-demonstrat-minciuna-schimbarii-climei/comment-page-1/

        Referitor la link-ul dat de tine. Zic ei:

        “It also proposes some new “special clouds,” such as Homogenitus (from the Latin homo meaning man and genitus meaning generated or made). Its common names include Contrails (from aircraft).
        A special mention is made of Asperitas (from the Latin meaning wave-like and roughness) – a dramatic formation that looks like an upturned roughened sea surface – which has captured the public imagination in recent years. This cloud is included in the atlas as a “supplementary feature.””

        Contrails n-au facut niciodata nori si nici nu vor face vreodata. De ce mint pe un asemenea site? De ce nu le zic Chemtrails? Iar daca recunoasterea lor este o “oportunitate pentru lumea științifică” sa-i studieze, tu ce parere ai?
        Despre Asperitas, probabil se refera la:
        Foto: ASPERATUS – NORII TERIFIANȚI apăruți pe întreg Pământul doar de cațiva ani
        http://ortodoxinfo.ro/2017/03/03/foto-asperatus-norii-terifianti-aparuti-pe-intreg-pamantul-doar-de-cativa-ani/
        Astia nu cred ca au legatura cu avioanele, dar tu ce crezi? De ce au aparut in ultimii ani?

        Apreciază

      • sky said, on aprilie 3, 2017 at 7:04 pm

        @un ntg

        Norii sunt formatiuni de vapori de apa, insa chemtrails sunt dupa cum si denumirea, adica chimicale. „Norii” creati artificial nu au in nici un caz scopul de a stopa incalzirea globala, asta e abureala, abureala cu chimicale; scopul fiind unul total ascuns si marsav.
        Dumneata zici ca esti cercetator in domeniu, atunci cauta cumva sa afli ce contin acei „nori” in felul asta te ajuti pe sine si pe altii.

        Apreciază

      • tataia said, on aprilie 3, 2017 at 9:50 pm

        @ sky Acum sa va mai spun citeva din secretele geoingineriei. Norii sint intr-adevar formati din apa fie ca sint naturali fie ca sint creati de om…daca nu ar contine apa nu ar putea ploua, nu? Ideea de baza este PE CE SE CONDENSEAZA acei vapori de apa?

        Totul tine de fizica aerosolilor…ar fi mai mult de explicat. Poate alta data. Ideea este ca norul are aceeasi consistenta cu ceata sau cu aburul Si anume este format din particule extrem de fine de apa IN STARE LICHIDA aflate in suspensie libera in aer. Acestea in mod normal ar cadea catre pamint datorita gravitatiei dar fiind atit de mici pot pluti cu ajutorul curentilor ascendenti de aer…Pina acum ne-am lamurit..norii si totodata ceata sint particule extrem de mici de APA. Acestea apar atunci cind se condenseaza vaporii de apa care exista in mod normal in atmosfera. VAPORI DE APA = Apa in stare gazoasa. Complet transparenti incolori si inodori. Nu sint vizibili cu ochiul liber. Dar cind se condenseaza formeaza norii si/sau ceata. Pentru a se condensa au nevoie sa intre in contact cu alte substante aflate in stare solida sau lichida. Pe ce se condenseaza vaporii de apa care formeaza norii naturali? Evident pe praful din atmosfera, praful natural care a fost ridicat de la sol de vinturi de curenti de aer ascendenti, etc. Pe ce se condenseaza vaporii de apa ramasi in urma avioanelor? Evident pe particulele de aluminiu, bariu, strontiu, mercur, plumb, etc, etc spreiate din acele avioane.

        Deci cei care afirma ca direle lasate de avioane sint banale dire de condensare beningne formate din apa au partial dreptate. Ceea ce vedem noi cu ochiul liber sint intr-adevar vapori de apa condesati….dar ideea este ca nu s-ar forma daca avioanele nu ar lasa in urma lor particule foarte fine de substante solide si/sau lichide.

        Poate voi pune alta data poze cu nori naturali si nori creati de om…ca nu arata la fel…Norii creati de om din moment ce sint apa condensata pe particule metalice sint mult mai convenabili…pentru ca pot fi comandati sa ploua prin intermediul unedelor electromagnetice….a se vedea turnurile GSM spre exemplu. Cei naturali fiind de fapt apa condensata pe particule de praf inert nu pot fi comandati de la distanta de catre om….Deci norii artificiali sint mult mai rentabili..ii poti comanda sa ploua cind vrei tu..o data cu ploaia aduc si otrava la sol…etc…

        Apreciază

      • el said, on aprilie 3, 2017 at 10:56 pm

        un ntg

        tu chiar esti un NATANG … la minte ! … si crezi ca poti sa ne prostesti si pe noi cu BASMELE tale cumva?

        Apreciază

      • un mtg said, on aprilie 4, 2017 at 9:51 am

        Pt tataia:
        În privința formării norilor sunt perfect de acord cu explicațiile dumneavoastră. Așadar rămâne întrebarea: Pe ce se condenseaza vaporii de apa ramasi in urma avioanelor? Dacă ar dori un răspuns la această întrebare atunci statul român poate să îl obțină deoarece mijloace tehnice sunt, mai trebuie finanțare și un program de cercetare aferent. Părerea mea este că rezultatele vor fi secret de stat.

        Pt Saccsiv:
        Știu despre articole publicte mai sus pentru că vă citesc aproape zilnic. Faptul că despre felul acesta de nori se discută în mod oficial abia acum reprezintă o recunoaștere a existenței lor recente. Deci e de bine. Mai bine mai târziu decât niciodată.

        Dacă intervențiilor active în atmosferă (în care pot intra și chemtrails-urile) sunt în scop militar atunci avem o foarte mare problemă, una globală, deoarece fenomenele atmosferice nu țin cont de granițe teritoriale. Nimeni nu recunoaște astăzi existența războiului meteorologic, dar toată lumea vorbește despre posibilitatea existenței sale deja sau a apariției lui în viitorul apropiat (https://www.youtube.com/watch?v=rurMr6q77wg) pentru că tehnologiile declanșării acestuia există.
        Convenția ONU din anul 1976 interzice utilizarea tehnicilor de modificare a mediului în scopuri militare (http://weatherwarfare.worldatwar.info/docs/treaty.pdf), dar nu interzice utilizarea acestor tehnici în scopuri științifice și de protecție. Sunt state care dețin astfel de instalații (HAAARP, SURA, sistemul antigrindină de la noi…..etc, nu mai insist asupra lor pentru că sunt arhicunoscute), dar de ce sunt atât de militarizate, iar activitatea lor este inaccesibilă publicului larg, atâta timp cât ele, nu-i așa, desfășoară activități cu scop științific și de protecție? Este o întrebare retorică, binențeles.
        Din câte știu preocupări ale unor militari români privind studiul armamentului geofizic există (http://www.spodas.ro/revista/index.php/revista/article/viewFile/29/25). Consider, la rândul meu, că este necesar ca România să includă în sistemul său de apărare și securitate națională o structură specializată capabilă să dispună de un sistem centralizat de prelucrare/procesare a datelor geofizice şi de obţinere a informaţiilor specifice, care prin prelucrarea finală a unor specialişti militari să creeze şi să dezvolte mijloace de luptă speciale, specifice intervenţiei asupra factorilor de mediu, pentru prevenirea, combaterea și apărarea eficace împotriva agresiunilor geofizice.
        În concluzie, dacă vom afla vreodată adevărul probabil că acesta va veni în condițiile în care omenirea va trăi vremuri cumplite.

        Apreciază

      • G said, on aprilie 4, 2017 at 5:59 pm

        un mtg >

        Fara suparare dar si eu am pe calculator Word si chiar alte programe si mai performante pentru tehnoredactare (Scribus de exemplu). Pot oricand sa scriu o carte, iar daca ma stradui putin, ma „ajut” si de niste bani, sigur pot gasi persoane care sa ma promoveze sau sa ma sustina, eventual chiar din mediul academic. Asa ca as putea scrie CAM ORICE!! De exemplu pot sa scriu despre Alba ca Zapada care lupta cu incalzirea globala… sau despre Zana Maseluta!… Despre new-media, gen bloguri sau facebook (unde cei care viziteaza asa ceva oricum nu prea gandesc…) nici nu mai mentionez macar!… E evident ca oricine isi poate face un blog, o audienta, iar daca mai este si promovat pe la vreo televiziune sau undeva… pana la urma nici nu mai conteaza daca scrie ceva real sau basme (gen Zana Maseluta si Alba ca Zapada versus incalzire globala).

        Evident, nu ce scriu conteaza ci mai degraba conteaza CINE MA RECOMANDA SAU SUSTINE!!

        Ce vreau sa spun? Aceia care au scris despre incalzirea globala SUNT SUSTINUTI, in timp ce cei care scriu ca nu exista incalzire globala, NU SUNT SUSTINUTI ci invers: SUNT REDUSI LA TACERE, CONCEDIATI etc.

        Eu nu cred ca exista nici o incalzire globala!… Au fost ani mai calzi pe vremea lui Ceausescu, pe vremea cand eram copil… Inca imi aduc aminte! Asta era cu mult inainte de 1998!…

        Iar „globala”, adica la nivel de GLOB, cu atat mai mult nu cred, pentru ca pamantul nu e glob!! 🙂 Iar cei care cred ca pamantul e glob se bazeaza pe niste „dovezi” care sunt mai mult niste efecte speciale facute gen Hollywood sau gen Photoshop! La un moment dat si „aselenizarea” (aterizarea pe Luna) are multe probleme prin poze, multe suprapuneri aiurea, steagul se flutura desi pe Luna nu este atmosfera sau vant… umbrele astronautilor se duc IN DOUA DIRECTII DIFERITE (erau acolo 2 sori cumva?! sau doar niste reflectoare printr-un studio de film?) si altele. In concluzie, eu cred Biblia, nu efectele speciale ale celor pro-planeta/glob/sfera. Biblia vorbeste de un pamant FIX si PLAT, ba chiar unul sustinut de niste STALPI; mai vorbeste despre O INTARITURA care desparte APELE DE SUS de APELE DE JOS (adica apele din cer de oceanele de pe pamant). Dar asta este alt subiect, separat…

        Apreciază

      • tataia said, on aprilie 4, 2017 at 7:23 pm

        @ G Evident nu exista incalzire globala. Evident termenul de global este gresit doarece pina acum nu s-a dovedit ca pamintul este de forma unui glob. Unicele „dovezi” in acest sens sint niste poze photoshopate a la NASA (sau sa zicem mai degraba Hollywood si misiunile de „cucerire a spatiului” care in mod evident au fost niste falsuri grosolane. Cel mai probabil pamintul este mai aproape de a fi plat decit alte forme dar oricum deocamdata nu stim nimic sigur in acest sens.

        De aceea recomand sa renuntam la expresiile „la nivel global/planetar”, „pe tot globul/planeta” deoarece in mod sigur planete nu exista iar pamintul este destul de probabil sa nu aiba forma de glob. Aceste expresii ar putes fi usor inlocuite cu expresiile „la nivel modial”, „in intreaga lume”, „pe tata suprafata pamintului”. Sint mult mai corecte din punct de vedere crestinesc. Sa nu uitam ca din motive similare noi am ales sa renuntam si la termenul de evolutie care nu mai este acceptabil nici macar in sintagme de genul: „evolutia tehnologica”. De asemenea am renuntat si la utilizarea termenilor de „noroc” si „zau” care de asemenea nu sint corecti din punct de vedere crestinesc.

        Dar aici subiectul discutiei nu era forma pamintului. Pe mine personal ma intereseaza mai mult ca oamenii sa fie corect informati in privinta chemtrails decit in privinta formei pamintului. Imi pare mai important subiectul chemtrails decit cel al formei pamintului. Desigur ca este destul de important si cel al formei pamintului pentru ca daca astia au reusit sa ne minta timp de sute de ani imaginati-va numai de ce sint capabil. Credeti ca au vreo problema in a ne otravi in mod sistematic tot de sute de ani? Probabil era mai greu inainte de primele revolutii industriale dar nu imposibil. Oricum nu am explorat subiectul atit de adinc. Imi este suficient sa stiu ca s-au folosit de medicina pentru a ne otravi…vaccinuri, tratamente cu mercur pentru sifilis, plombe dentare cu mercur, termometre si tensiometre medicale cu mercur, etc, etc Dupa primele revolutii industriale nici nu mai incape indoiala…cerneala de tipografie cu plumb, vopsele pe baza de plumb, produse cosmetice pentru femei pe baza de plumb, jucarii pentru din plumb, plumb in bezina, etc, etc

        Dar revenind acum….ideea de baza este ca de forma pamintului nu se moare. De chemtrails se moare. Daca eu unul as fi urmarit doar sa fiu credibil as fi sustinut conspiratia chemtrails si as fi discreditat cu toata taria teoria pamintului plat. Dar eu nu fac compromisuri de acest gen doar de dragul credibilitatii. Pentru ca adevarul este mai presus de mine, mai presus de tine si mai presus de noi toti. Cel mai probabil pamintul este mai aproape de a fi plat..dar ma repet, aici subiectul discutiei era chemtrails.

        Si revenind on-topic tocmai remarc ca s-a stricat vremea..deci probabil este de la chemtrails.

        Apreciază

    • safimvigilenti said, on aprilie 3, 2017 at 6:12 pm

      OctogonX, ma faci sa plang de emotie, deci chiar nu ma asteptam sa aflu ca mai marii planetei se ocupa atat de intens de bunastarea omenirii, de salvarea planetei ….da ‘ toate inventiile de la Tesla incoace, motoare pe apa sau fara combustibil fosili sau -sau-sau de ce mai marii planetei le-a facut disparute , aaa?

      Apreciază

      • el said, on aprilie 3, 2017 at 10:59 pm

        Octogon XXXXL

        …crede ca daca MINTE cu ravna pt Propaganda mass-mERDIA va capata vreun locosor in vreun buncarash pe undeva cand va plezni buboiul ..

        ..dar SARMANUL TEMBEL va fi in primele randuri… ale IDIOTILOR UTILI SACRIFICABILI… si SACRIFICATI ( pe drept pana la urma !)

        Apreciat de 1 persoană

    • Cosmin said, on aprilie 4, 2017 at 1:24 am

      @ OctogonX

      Cred ca frigul naprasnic ce tocmai l-am indurat asta iarna, se datoreaza tot incalzirii globale. 😐

      Apreciază

    • R said, on aprilie 4, 2017 at 6:34 pm

      OctogonX >
      Foarte dragut graficul respectiv si scrie pe el „ed_hawkings”… (oricine ar fi ala) dar pare evident ca nu ne putem raporta la un grafic de genul asta ca la o mare dovada!! Sincer daca ma stradui putin, pot sa generez si eu un grafic absolut la fel, ba chiar pot sa scriu pe el „ed_hawkings” sau chiar „NASA” (sau orice altceva) si apoi introduc niste valori cum imi plac mie si pot sa „demonstrez” chiar si INVERSUL incalzirii globale, adica o eventuala RACIRE globala!

      Mai pe scurt: ORICINE poate desena grafice pe internet! Exista site-uri unde se pot genera, introduci niste cifre/valori si iti salveaza graficul.

      Restul observatiilor stiintifice nu sunt obiective ci SUBIECTIVE, adica sunt facute in spiritul unei idei sustinute de comunitatea stiintifica! Iar comunitatea stiintifica urmeaza si ea o directie anume, IMPUSA prin diverse parghii si mijloace (inclusiv prin mass-media si entertainment)! Asadar, sa credem oare niste chestii scrise dupa directiile date de o comunitate stiintifica careia I SE IMPUNE DIRECTIA?! Sau, mai scurt, sa credem pe cei care IMPUN directiile?…

      Eu nu cred orice teorii fara sa-mi pun intrebari, iar teoria cu incalzirea globala nu o cred, tot asa cum nu cred in teoria (tot teorie!! deci nedemonstrata!) existentei dinozaurilor acum nu stiu cate miliarde de ani (cand Biblia spune ca pamantul are abea vreo 6.000 de ani). Oare s-au gasit atatea oase de dinozauri? Or fi oase sau plastic? Si la Hollywood se fac dinozauri-robotici (gen Jurassic Park), ba chiar maimute-gigant, gen Godzilla!… Ajungem sa credem in Hollywood si filme? 🙂 Sper ca nu… La fel este si cu incalzirea globala…

      In plan spiritual, teoria incalzirii globale are o problema foarte mare: IL exclude pe Dumnezeu!! Adica: Dumnezeu permite ca noi sa distrugem pamantul creat de EL?! Ne lasa sa ne autodistrugem inainte sa se implineasca cele scrise in Biblie, in Apocalipsa?! Putem noi sa STRICAM Cuvantul Bibliei, scris si profetit?! Asta e cam la fel cu faza cu gaurile negre generate de acceleratorul CERN! Nu se pot genera gauri negre… pentru ca nu ingaduie Dumnezeu, care vegheaza la Cuvantul Lui, ca sa se implineasca 100%! Nu vor fi gauri negre, nici incalziri globale, dar deja se vede cu ochiul liber ca se apropie venirea lui anticrist, moneda globala unica (sub forma unui implant cu microcip), noua ordine mondiala etc.! Urmeaza 7 ani de pace in Israel, intronarea lui anticrist in Al treilea Templu… (uraciunea pustiirii sezand in locul unde nu se cade sa sada, dandu-se drept Dumnezeu) si revenirea lui Hristos!!

      „Plantarea de nori”, adica chemtrails, au alte scopuri! E drept ca genereaza nori, genereaza racirea vremii (uneori brutala chiar: anul trecut am avut si 13 grade in august in Bucuresti, o zi mai devreme erau peste 30!), poate pe undeva ajuta, dar exista si foarte multe efecte secundare, cred eu DORITE si INTENTIONATE! De exemplu substantele care se pulverizeaza prin aer contin METALE GRELE, MERCUR etc. Ce sa mai spun despre BOALA MORGELLONS? (probabil or exista si altele) Generam norisori ca sa salvam „planeta” (desi pamantul este plat), dar ucidem populatia? Cautati pe internet: „Georgia stones” si vedeti acolo „prima porunca”, prima lor directiva… Veti intelege DE CE sunt necesare si codex alimentarius si chemtrails… Vor sa ne reduca, sa nu fim mai mult de 500 de milioane. Nu poti ucide 6 miliarde si 500 de milioane de oameni pocnind din degete: e nevoie de un fel de epidemie de cancer! Alte experimente gen HIV, ebola, chiar si gripa aviara sau porcina, nu au dat roadele scontate! Alte evenimente (nu expeirmente, desi se cam aseamana), gen primul razboi mondial si al doilea, la fel nu au dat rezultatele dorite, desi au murit zeci de milioane de oameni! Tot nu au murit destui! Daca s-a incercat introducerea de substante anticonceptionale in apa potabila, pentru reducerea nasterilor, tot nu s-au redus suficient! Si atunci… au recurs la cancer, care se vede ca isi face treaba cu succes: mor oamenii pe capete, inclusiv in Romania!! Cine rezista la lucrurile astea rezista! Iar cine moare, sa moara! Cam asta este „jocul”… care se face… inclusiv prin chemtrails si mancarea otravita (codex alimentarius).

      Cred ca treaba cu chemtrails si codex alimentarius corespunde cu unul din calaretii din Apocalipsa, din Biblie, unde scrie ca „i s-a dat” sa ucida o treime din populatia lumii (deci tot nu vor reduce populatia la 500 de milioane cum vor ei!! o treime inseamna mai putin, mult mai putin de ce vor ei!!). Totusi este un lucru teribil…

      Apreciază

  3. mihay2016 said, on aprilie 3, 2017 at 1:25 am

    cat batjocora la adresa bisericii si a sfintilor https://www.youtube.com/watch?v=AHxx_aW8qMo

    Apreciază

  4. mamicasnica said, on aprilie 3, 2017 at 8:33 am

    Și la tulcea au fost chemtrails. Nu am făcut poze și îmi pare rău. Data viitoare fac și va trimit.

    Apreciază

  5. mamicasnica said, on aprilie 3, 2017 at 8:36 am

    Apropo. Circula iar un virus urat : febra, frisoane, laringita, sinuzita, otita, enterocolita. Afectează cel mai mult copii și bătrânii dar și persoanele cu imunitate slaba. Sălile de așteptare ale cabinetelor medicale sunt pline. Am auzit multe cazuri nu doar în Tulcea ci și Galați, Constanța și Bucuresti

    Apreciază

  6. Ioan said, on aprilie 3, 2017 at 10:57 am

    Rauvoitorul Teodot este „ajutat” de cineva care a facut sau poate este inca la facultatea de „Teologie” din Iasi.

    In textul de pe blogul lui Teodot gasim expresia folosita in cadrul orelor de curs de catre „preotul profesor doctor in teologie” Dan Sandu:

    “Şi Iisus i-a zis: Mergi şi fă şi tu asemenea … şi el ducându-se, s-a spânzurat.” (Luca 10.37+Matei 27.5).

    Dan Sandu este un mare ecumenist:

    http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=20030116

    Este autorul cartii „Un singur Dumnezeu?”

    Dă clic pentru a accesa un-singur-dumnezeu.pdf

    Uitati ce scrie apostatul de Sandu:

    „Preocupările pentru viaţa ascetică, spiritualizarea elementelor materiale cotidiene, disciplinarea trupului, preocuparea majoră pentru o relaţie cât mai intimă cu Dumnezeu sunt evidente în Coran şi Tradiţia islamică timpurie sub forme creştine premergătoare.

    Sunt de menţionat apoi similitudini ale textelor sacre:

    „Evlavia nu stă câtuşi de puţin în a vă întoarce faţa spre răsărit sau apus. Evlavios este cel ce crede în Allah, în Ziua de Apoi, în îngeri şi cărţi şi profeţi; cel care din iubire faţă de Allah, îşi dăruieşte avutul celor săraci, orfanilor, sărmanilor, călătorilor şi celor ce cer, care-i răscumpără pe cei în robie, care respectă rugăciunea, care dă milostenii, care îşi ţine făgăduiala, care este răbdător în faţa loviturilor sorţii în vremuri grele şi vijelioase, acesta este cel drept” (Coran 2, 172); acest text este aproape o copie a textelor scripturistice de la Matei 7, 21 şi Matei 25, 35- 36: “Nu oricine îmi zice Doamne, Doamne, va intra în împărăţiacerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. […] Căci flămând am fost şi mi-aţi dat să mănânc, însetat am fost şi
    mi-aţi dat să beau, străin am fost şi m-aţi primit, gol am fost şi m-aţi îmbrăcat, bolnav am fost şi m-aţi cercetat, în temniţă am fost şi aţi venit la Mine”. Recomandările celor două tradiţii sunt identice, doar la intervale de timp diferite. Se crede că, iniţial, Mahomed a încercat să realizeze o apropiere între monoteişti, pe care îi numeşte „poparele Cărţii”. Aceştia „trebuie să păzească poruncile din Tora, Evanghelie şi ceea ce v-a fost vouă revelat
    de Domnul vostru [….] Cei ce cred, evreii, sabeii şi creştinii, dacă nu mai cred în Dumnezeu şi în Ziua de apoi şi fac binele, nu vine asupra lor nici frică, nici întristare” (Sura 5, 72-73).

    Observăm că termenii cheie cu care operează cele două surse sunt aceiaşi: Profetul îi preia sub forma întâlnită în scrierile ascetico-mistice creştine, cu rădăcini aramaice sau siriace, limbi suficient de cunoscute în Peninsula Arabică, datorită misiunilor Bisericilor Siriacă şi Nestoriană, dar necunoscuţi limbii arabe pre-coranice.” (Pagina 102-103)

    Dă clic pentru a accesa un-singur-dumnezeu.pdf

    Pentru el Coranul este un text sacru, iar cainele de Mahomed un profet!!

    Iata cine sunt profesorii care ii formeaza pe viitorii preoti! Ei au fost cei care au predat „teologie” generatiei actuale de presbiteri. Asadar ce asteptari mai putem avea de la preotii care au avut astfel de indrumatori?

    Sa retinem ca Dan Sandu este profesor de Dogmatica!!!!

    http://teologie.uaic.ro/main/personalacademic

    Dă clic pentru a accesa dan-sandu-europass-dec-2014-nou.pdf

    Mai gasim citate din scrierile „Pr. Prof. Univ. Dr. Nicolae CHIFĂR”, un alt profesor ecumenist de la facultatea de „Teologie Ortodoxa” din Iasi in articolul „Ispita citatului” de pe blogul nemonahului Teodot.

    S-a apucat gangavul Teodot sa il acuze pe Marele Sfant Teodor Studitul de schisma!!! Ce indrazneala draceasca!! Ce mandrie demonica!!

    https://monahulteodot.wordpress.com/2017/04/02/ispita-citatului-despre-omilia-dlui-mihai-silviu-chirila/

    Un studiu critic asupra celor scrise de Arhim. Vasilios Papadakis despre Sfantul Teodor Studitul gasim aici:

    https://paterikiparadosi.blogspot.ro/2015/03/blog-post_2.html

    Apreciază

  7. tataia said, on aprilie 3, 2017 at 12:03 pm

    Acum ca sa fiu sincer eu nu am observat o crestere a intensitatii chemtrails…in ultimele zile. De dat cu chemtrails se da in fiecare zi (cu foarte rare exceptii). Eu nu mai urmaresc de mult fenomenul incit consider ca stiu deja ce este de stiut. Ieri am observat fara sa ma uit in mod special pe cer vreo 2-3 dire…ceea ce este sub media de 10-15 dire pe zi…dar in Bucuresti sint in mod frecvent si cite 30 de dire pe zi…Cu toate acestea cerul avea tot o culoare urita…mov cenusiu in loc de albastrul pe care il stim cu totii din copilarie. DAr zilele trecute a fost soare, o vreme de altfel foarte frumoasa pentru perioada asta. CInd dau cu chemtrails la greu in general se strica vremea….se innoreaza si ploua.

    Desigur agentii platiti vor sari acum sa afirme…vezi…e clar ca e pentru combaterea incalzirii globale. Dar din moment ce aceasta este acoperirea acestei operatiuni era normal sa si functioneze….altfel se trezeau pilotii sa spuna „dar cum combatem noi aici incalzirea globala daca tot cald ramine?” Evident functioneaza dar scopul nu este acela de a combate incalzirea globala (care oricum e un mit) ci acela de a otravi populatia. In fond si in definitiv ploaia functioneaza de minune intrucit aduce mult mai repede otrava la sol….care in lipsa ploii s-ar imprasita pe arii foarte largi…ei pornesc ploaia pentru a aduce mai repede otrava la sol si a localiza caderea acesteia ( o impiedica sa se raspindeasca pe arii mari).

    Verau sa va spun ca o data am vazut cum plafonul de nori deasupra Bucurestiului se termina undeva la 15 Km nord de Bucuresti IN LINIE DREAPTA….parca era trasa cu rigla. Nu mi-a venit sa cred. Si cu toate acestea nimeni nu se prinde ca vremea nu mai este de mult naturala, nimeni nu intelege de unde vin bolile care ne lovesc pe zi ce trece din ce in ce mai tare…nimeni nu vrea sa observe nimic. Am cunoscut oameni de 60 de ani care se jura ca avioanele au lasat dire dintodeauna (ceea ce conform memoriei mele este in mod evident fals). Oamenii dorm pe ei..asta este nu avem ce face. Cu atit mai mult cu cit eforturile noastre sint zadarnicite de astfel de indivizi care sint platiti sa imprastie dezinformare. Mai demult ziceau ca nu exista chemtrails ca ne-am timpit noi la cap…ca asa este normal sa lase dire avioanele „cu reactie”…Doar ca avioanele civile au motoare de tip „High bypass turbofan” care nu lasa dire…Or fi acelea „cu reactie” doar ca in realitate sint cu elice. Atita doar ca elicea nu mai este la vedere ci ascunsa in tulumba aia. Acum nu mai zic ca nu exista…au fost nevoiti sa recunoasca ca exista….nu mai ca zic ca sint de fapt pentru binele nostru….auzi tu acolo combaterea incalzirii globale. Oare cite articole au fost publicate pe acest blog in care se demonstra CA NU EXISTA INCALZIRE GLOBALA?

    Apreciază

  8. Ioana said, on aprilie 3, 2017 at 4:32 pm

    Off topic!
    Biserica Ortodoxa se pronunță pentru înhumarea corpului lui Lenin!

    sursa: http://www.radionoroc.md/stiri/main/5260

    Apreciază

    • el said, on aprilie 3, 2017 at 11:01 pm

      anticristul E MATUR !!! ( nu mai e copil/adolescent !!) … urmeaza DOAR sa fie prezentat GLOATEI de TEMBELI APOSTATI si ERETICI/ INSELATI !… CURAND !… dupa MACEL !

      Apreciază

  9. tataia said, on aprilie 4, 2017 at 5:14 pm

    Uiti-va aici un articol care dezbate o problema pe care eu unul am intuit-o de demult….Si anume legatura intre intoxicatia cu metale grele si sensibilitatea la cimpurile electromagnetice. Desigur acest articol nu face decit sa „zgirie suprafata” nu patrunde in adincime….Intoxicatia cu metale grele nu AGRAVEAZA sensibilitatea electromagnetica ci O CREAZA. Omul nu este sensibil la actiunea cimpurilor electromagnetice decit daca are o deja o incarcatura „metalica grea”

    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/08/25/heavy-metal-electromagnetic-fields.aspx

    Apreciază

  10. maria said, on aprilie 25, 2017 at 4:01 pm

    Va rog, cei din Timisoara, sa priviti cerul astazi. Iarasi se repeta fenomenul. Ieri pe la ora 1200, in zona Sacalaz- Beregsau,jud. Timis am vazut circa 30 avioane in circa 5 minute. n-am mai vazut asa ceva. Au profitat ca in aceste zile vantul este mai puternic ca sa le imprastie. Nu am cu ce sa fac poze…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.