SACCSIV – blog ortodox

NE VOR LUA COPIII? Noul proiect de lege privind OBLIGATIVITATEA VACCINARII ajunge in Parlament. Se va tine de cuvant Dragnea?

Posted in vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on martie 26, 2017

Iata ce putem citi la Vaccinarea poate deveni obligatorie. Proiectul de lege ajunge în Parlament de pe EVZ:

Proiectul de lege privind vaccinarea a fost transmis de către Ministerul Sănătății Guvernului, iar în următoarele săptămâni va ajunge la Parlament, a anunțat, astăzi, dr. Florian Buicu, președintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, la conferința RoVaccin 2017 „Vaccinarea, urgență de sănătate publică”.

„Legea vaccinării este necesară, deja are un an și jumătate de când grupul de lucru constituit împreună cu Ministerul Sănătății a scos o primă formă. O așteptăm la Parlament. Vă asigur de toată deschiderea Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților ca această lege să aibă o formă agreată și repede, astfel încât problemele legate de lipsa vaccinării să fie rezolvate”, a precizat Buicu. El a adăugat că proiectul cuprinde diverse variante, de la prevederea obligativității, inclusiv amenda, până la asumarea responsabilității părintelui privind copilul.

„în Parlament, toate vocile vor fi auzite fără niciun fel de problemă, trebuie respectate câteva principii — interesul superior al copilului, o acoperire vaccinală corectă în România, dar, pe de altă parte, în urma dezbaterilor în Parlament, o să vedem care va fi forma votată”, a spus Buicu.

El a adăugat că este o discuție amplă în ceea ce privește „obligativitatea statului de a asigura vaccinurile, obligativitatea sistemului de sănătate publică din România de a asigura, în conformitate cu standardele impuse de OMS, o acoperire vaccinală suficientă, obligativitatea medicului de familie de a face vaccinarea, a direcțiilor de sănătate publică și a Ministerului Sănătății de a asigura aprovizionarea, lanțul de frig, obligativitatea din toate punctele de vedere“.

„Domnul profesor Streinu-Cercel, în calitate de medic, a susținut foarte clar obligativitatea vaccinării. Dacă obligăm sistemul, dacă obligăm medicii, este corect să folosim modelul utilizat al altor țări europene prin care vaccinarea este obligatorie“, a susținut Buicu.

Comentariu saccsiv:

Referitor la acest proiect, iata si cateva pareri ale oamenilor din sistem:

Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI COPILULUI

VIDEO. Activist PRO VACCIN lector univ. dr. Mihai Gafencu: “COPILUL NU-I AL PARINTILOR, E AL NOSTRU” …

Altfel spus, ei vor sa ajunga aici:

ROG RASPANDITI pe Facebook, ziare, e-mailuri, adresele parlamentarilor. Sa continuam hotarat CAMPANIA IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII ce BAGA IN PUSCARIE PARINTII ce nu-si vaccineaza copiii si ii DECADE DIN DREPTURILE PARINTESTI, ce NU PRIMESTE IN SCOLI copiii nevaccinati si le ia dreptul de libera practica medicilor anti vaccin

Vor reusi?

Liviu Dragnea a promis ceva:

Liviu Dragnea: VACCINAREA trebuie sa fie un DREPT, nu trebuie sa fie o OBLIGATIE

Se va tine oare de cuvant? Sau se va suci, tinand cont ca stapanii nu-l baga in seama?

PILDA PENTRU SLUGI: Premierul si presedintele ISRAELULUI nu l-au primit pe LIVIU DRAGNEA. In locul sau a fost preferat guvernatorul New York-ului, ANDREW CUOMO, activistul avorturilor si casatoriilor intre homosexuali

Cat priveste nocivitatea vaccinurilor, cititi va rog si:

STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN”

VIDEO: Inainte si dupa vaccin …

Dezvăluire șocantă: Adjuvanții vaccinurilor conțin celule din rinichii maimuței verzi africane precum și din fetuși umani avortați… / Iată lista completă

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Stelian said, on martie 26, 2017 at 1:14 pm

    Dragnea va intra cat de curand la puscarie. Nu va bazati pe el.

    Apreciază

  2. Mihai said, on martie 26, 2017 at 1:34 pm

    De remarcat faptul că și pe publicațiile patriarhiei lumina și Trinitas TV se făcea propaganda pt vaccinuri

    Apreciază

    • sorin said, on martie 26, 2017 at 2:15 pm

      Si tot patriarhia a organizat MArsul pentru VIATA, Iar sustinatorii patriarhiei sunt diferite organizatii: Coalitia pentru familie, Ascor, Fundatia George Manu, Bucovina Profunda etc…..

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on martie 26, 2017 at 2:47 pm

        sorin

        Bucovina Profunda nu-i rea.

        Apreciază

      • el said, on martie 26, 2017 at 3:41 pm

        saccsiv

        …nu-i „rea” , „doar” ca autorul ei e indaratnic INSELAT BOCAIT …

        Apreciază

      • el said, on martie 26, 2017 at 3:49 pm

        saccsiv

        …desigur ca imi vei spune sa facem ca albina, cum invata si Sf Vasile Cel Mare:
        sa invatam si de pagani si de la ERETICI ( si ei inca cu mai mult succes ca noi sunt PENTRU familia traditionala, IMPOTRIVA avorturilor, pidosniciei, cipurilor…
        dar FARA Dreapta Credinta si plini de INSLEARI cum sunt NU se mantuiesc pentru atata , … caci acestea sustinute de ei sunt chestii LUMESTI…pentru care nu ai nevoie nici macar de Botez ca sa pricepi ca sunt DRACISME si PERVERSIUNI GROSOLANE!

        …asa ca ni se cade sa fi PRUDENTI cu calificativele de „BUN” …

        …BUN este doar Dumnezeu si Drepta Credinta FARA INSELARI !… iar neica „bucovina profunda” se INFUNDA demut si INCAPATANAT in INSELARI !

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 26, 2017 at 7:16 pm

        el

        Nu-ti voi spune asta.

        Sa nu mai folosim cuvantul „bun”? Oricum, eu am zis ca Asociatia Bucovina Profunda nu e rea, pentru ca nu cheama la rugaciuni in comun in numele luptei anti avort si nici macar la vreo hora comuna cu ereticii. Sau a facut altfel in ultima vreme si nu stiu eu?

        Apreciază

  3. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on martie 26, 2017 at 1:40 pm

    Apreciază

  4. guti flo said, on martie 26, 2017 at 1:55 pm

    Sa dea Dumnezeu si Maica Domnului sa nu reuseasca acest lucru….bineinteles ca si noi trebuie sa contribuim la acest lucru , cu puterea fiecaruia care ne este data ! ….Ceea ce este la indemana oricui … ..este sa refuzam aceste vaccinuri…
    Din lucrul asta se vede clar ca omul nu mai este liber si independent..asa cum l-a lasat Dumnezeu!….ci sclavul unui sistem care te obliga sa faci ce vrea el…”simplu fapt” ca esti obligat de sistem, in orice domeniu, iti anuleaza unul dintre cele mai mari daruri care Dumnezeu ia dat omului ….libera alegere! Dumnezeu ne-a lasat cele zece porunci…porunci si nu recomandari..si cu toate acestea nu obliga pe nimeni..(cu atat mai mult statul nu are dreptul s-o faca )…ne-a dat puterea sa deosebim binele de rau si lasa la alegerea noastra! De aici trebuie sa ne dam seama ca atunci cand auzi cuvantul obligatoriu, stai de vb de fapt cu diavolul si in nici un caz cu un om care iti vrea binele …nici macar din punct de vedere moral nu poti sa folosesti cuvantul asta , (lucru dupa care vor sa ne faca sa credem se ghideaza „conducatorii” nostrii)…decat cu sclavii sau detinutii! …daraminte unul ortodox!
    Dupa parerea mea, cel care se va supune acestei „obligatii”, nu face decat sa dovedeasca ca este un sclav veritabil fara Dumnezeu!
    Am mai spus si repet, nu fac pe desteptul,este usor de vorbit si greu de facut…dar adevarul trebuie acceptat asa cum este el..nu cum vrem noi!

    Apreciază

  5. dante said, on martie 26, 2017 at 2:10 pm

    Daca vor sa adopte o lege a „obligativitatii” vaccinarii atunci trebuie dusa o lupta cu ei pe viata si pe moarte, in fond prin vaccinare o parte din copiii nostri ramin mutilati pe viata. Trebuie constituita o asociatie, sau mai multe a celor ce se opun unei astfel de legi si trebuie mers in judecata cu statul totalitar, care incalca unul din primele drepturi ale omului si anume libertatea garantata constitutional. Nici o lege adoptata de parlament nu poate sa fie mai presus de constitutie, totul este la tupeu si intimidare.
    Daca un copil dintr-un milion moare din cauza vaccinarii atunci vaccinarea nu trebuie sa fie obligatorie ci optionala, caci daca se intimpla sa fie propriul copil atunci toate „beneficiile” vaccinarii sint …apa de ploaie. Nu mai vorbesc aici de efectele advverse, adevarate bombe cu ceas, care afecteaza populatia dupa un numar de ani.
    Eu sper sa le dea Dumnezeu gindul cel bun si sa lase acest drept constitutional in grija parintilor.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 26, 2017 at 2:47 pm

      dante

      Asociatie avem. Ne trebuie insa mai multi membrii, ca sa ne putem ocupa si de celelalte activitati, inclusiv de cele ce ai zis. Caci care suntem, deocamdata ne ocupam inca tot de portal, unde nici acolo nu suntem destui …

      Apreciază

  6. luigilucretiu said, on martie 26, 2017 at 3:31 pm

    OFICIAL S-A APROBAT! Parintii romani sunt in culmea fericirii, copilul roman va avea alocatia de 100 de euro lunar!
    https://www.urbanvoice.ro/oficial-s-aprobat-parintii-romanii-sunt-culmea-fericiri-copilul-roman-va-avea-alocatia-de-100-de-euro-lunar/

    Apreciază

  7. luigilucretiu said, on martie 26, 2017 at 3:32 pm

    VESTE SOC! Cetatentii romani nu vor mai putea trece granita fara PASAPORT si devine GRATUIT din luna aprilie.
    https://www.urbanvoice.ro/veste-soc-cetatentii-romani-nu-vor-mai-putea-trece-granita-fara-pasaport-si-devine-gratuit-din-luna-aprilie/

    Apreciază

  8. sorin said, on martie 26, 2017 at 6:15 pm

    Vasile, i a intereseaza te cu ce s-a lasat Marsul pt Viata si in Suceava si in tara. Cu paranghelii, iar organizatorii sunt bucurosi, printre care si domnul de la ONG ul prezentat mai sus. Nu ii folosesc numele ca stiu ca te deranjeaza.

    Apreciază

  9. Nicoleta said, on martie 26, 2017 at 7:34 pm

    Femeie care inainte de casatorie era antivaccin, dupa casatorie a devenit brusc provaccin, iar dupa nastere a devenit o luptatoare infocata impotriva celor care se lupta sa arate oamenilor adevarul despre vaccinuri.
    Aberatie mai mare nu am auzit – dupa mintea ei spalata deja, spune ca ai lor copii vaccinati se imbolnavesc din cauza copiilor nevaccinati, pentru ca intrand in contact cu microbii copiilor nevaccinati se produc mutatii la virusi si astfel se imbolnavesc si cei vaccinati. Nu imi vine sa cred. Iar daca incerci sa le spui adevarul se panicheaza ingrozitor, iar reactiile sant pe masura. Intr-o discutie pe tema asta cu mai multe persoane, un barbat a avut curajul sa spuna care este treaba cu aceste vaccinuri (nu stiu daca el si-a vaccinat copiii) si vazand ca tabara toti pe el (nici prin cap nu imi trecea ca el nu este de acord cu vaccinarea) m-am bagat si eu in discutie. Fratilor, adevarat este scris in Sfanta Scriptura, ca unde sant doi sau trei, acolo este si Dumnezeu. Am trait pe pielea mea acest lucru de nenumarate ori. Indiferent cati sant intr-o camera la un moment dat, daca doua persoane spun acelasi lucru, ceilalti nu mai au nici o putere si in felul asta mai exista o sansa sa deschizi mintea unui om..
    Un alt aspect pe care multi dintre noi l-am intalnit deja, este faptul ca cei de langa noi, carora incercam sa le explicam cum sta treaba cu vaccinurile, cipurile si altele, se panicheaza ingrozitor, incep sa tipe la interlocutor, in orice caz cat sa ii acopere vocea, insa fata lor spune cu totul altceva – din ochii lor se vede clar ca le este ingrozitor de frica. Ei stiu foarte bine ca nu au dreptate, dar nu au curajul sa faca ceea ce le cere credinta si constiinta. Adevarat s-a scris, ca se va vinde frate pe frate.

    Apreciază

  10. Adrian said, on martie 26, 2017 at 7:44 pm

    Sunt uimit. Nu se folosec bani pentru autostrazi , drumuri fara gropi , conditii decente in spitale. Se folosesc pentru lucrurile total inutile! Sunt total uimit cand aud de buletinele cu cip si vaccinuri. Se dau la bani pentru niste inutilitati , si pe langa asta mai sunt trimise si o gramada de suflete in iad! Incredibil! Nu e din prostie umana , e din voia masonilor ce conduc lumea din umbra!!!

    Apreciază

  11. Cosmin said, on martie 26, 2017 at 10:59 pm

    Iar in paralel cu tot taraboiul asta cu vaccinarea obligatorie, sistemul se plange ca nu reuseste sa asigure cantitatile de vaccin minim necesare.

    Acuma, ori asta e o sperietoare, ca sa-i determine pe cei ce nu vaccineaza sa se inghesuie repede repede sa vaccineze ca sunt pe terminate vaccinurile, caci vaccinurile chiar se cer si sunt foarte bune defapt, ori chiar e o chestiune reala. Atunci? De ce vaccinare obligatorie daca nu au vaccinuri suficiente?

    Parerea mea, e ca nu are cum sa treaca o astfel de lege ce incalca o gramda de drepturi constitutionale in primul rand si de alta natura in al doilea. In alta ordine de idei, asta cu vaccinarea obligatorie se vede de la o posta ca e presiune(spagi grele) farma. Alo, DNA, SRI, se aude ???

    Apreciază

  12. Alx said, on martie 27, 2017 at 11:18 am

    Marsul pentru viata la Timisoara

    Toate parohiile din Timisoara au fost invitate de mitropolie sa participe.

    Fondatorul marsului, slujitor la capistea greco-papistasa unde s-a impartasit mitropolitul Nicolae
    https://alfaomega.tv/stiri/stiri-din-romania/6831-istoria-marsului-pentru-viata-interviu-cu-pr-ioan-chisarau-fondator

    Apreciază

  13. nicu said, on martie 29, 2017 at 8:29 am

    ma uit la unele comentarii si ma crucesc…si probabil acesta este si motivul dece se baga vacinare obligatorie (nivelu de prostie a ajuns la cote alarmante)i….legea vaccinarii intradevar este gresita…dar la modu ca acei copii nevacinati trebuie scosi din sistemu public de sanatate, pentru ca nu este normal ca ceilalti sa plateasca si sa ramana sistemu fara fonduri suficiente , pentru ca niste parinti retardati mintal au luat propria decizie sa nu faca schema de vaccinare care ii va scuti pe copii de la maladii groaznice si care duc si la deces in forme severe.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 29, 2017 at 10:00 am

      nicu

      Iar decesul in forme usoare, care ar fi?

      Pai daca sunt scosi din „sistemu public de sanatate”, atunci de ce parintii lor trebuie sa mai contribuie la acest sistem prin taxe?

      Apreciază

    • guti flo said, on martie 29, 2017 at 12:53 pm

      nicu
      si sistemul ala de sanatate de care vb tu, este pe mana cui nu trebuie….cand vei intelege acest lucru vei vedea de care parte este nivelul de prostie…iar daca nu te vei interesa despre acest lucru… te vei „crucii” din ce in ce mai mult si vei ramane cu aceiasi mentalitate, adica la nivelul care si-l doresc „autoritatile”! la subsol, in bezna, fara nici un fel de autoritate…cu falsa impresie ca esti deasupra…..pe limbajul tau „prostie la cote alarmante”!

      Apreciază

  14. Rog raspanditi … | Saccsiv - Weblog said, on martie 31, 2017 at 11:15 pm

    […] NE VOR LUA COPIII? Noul proiect de lege privind OBLIGATIVITATEA VACCINARII ajunge in Parlament. Se v… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.