SACCSIV – blog ortodox

RUSIA vrea sa declare MARTORII LUI IEHOVA grupare extremista

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 21, 2017

   Iata ce putem citi la Rusia vrea să declare Martorii lui Iehova grupare extremistă de pe Digi24.ro:

Ministerul Justiției din Rusia a depus o cerere la instanța supremă pentru ca organizația centrală a Martorilor lui Iehova din această țară să fie catalogat drept organizație extremistă, scrie USA Today.

Documentul a fost publicat pe site-ul instanței supreme, însă nu este datat.

Grupul religios Martorii lui Iehova, cu sediul în Sankt Petersburg, a reacționat printr-un comunicat de presă în care critică această decizie.

„Dacă va avea succes, declarația va avea consecințe dezastruoase pentru libertatea religioasă din Rusia”, se arată în comunicat.

Potrivit Radio Europa Liberă, organizația arată că vor fi afectați 175.000 de practicanți din peste 2.000 de congregații.

Organizația religioasă Martorii lui Iehova a fost înregistrată oficial în Rusia în anul 1991 și reînregistrată în 1999.

Potrivit USA Today, în cele două decenii, procurorii din Rusia au încercat în mai multe localități să scoată acest grup în afara legii, acuzând cultul că distruge familii, că este o amenințare pentru viață și că promovează ura.

Mormantul fondatorului sectei Martorii lui Iehova, nasonul Charles Taze Russell. Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0e/Russell_Pyramid.JPG

Comentariu saccsiv:

Despre Martorii lui Iehova, cititi va rog si:

VIDEO: Charles Taze Russell, fondatorul sectei “MARTORII LUI IEHOVA”, a fost MASON, iar la mormantul sau este o … PIRAMIDA

GUVERNUL MONDIAL al MARTORILOR LUI IEHOVA

   Alte interdictii in Rusia:

Bravo RUSIA: Procurorii INTERZIC FUNDATIA GEORGE SOROS deoarece este o „amenintare la adresa securitatii nationale ruse”

Astfel trebuie sa procedeze o TARA ORTODOXA: Formatia satanista Behemoth a fost deportata din Rusia. E RUSIA cu adevarat ACEA TARA?

CULTURILE MODIFICATE GENETIC vor fi TOTAL INTERZISE in RUSIA

 

Tagged with: ,

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spyridon said, on martie 21, 2017 at 11:14 pm

    Ăștia din poză sunt mormoni ,nu că ar fi mai buni decât martorii lui Iehova.

    Apreciază

    • NIMENI said, on martie 22, 2017 at 8:36 am

      Spyridon,
      Corect, iehovistii au standuri cu carti colorate take one si o uitatura ciudata.

      Apreciază

    • Ionut said, on martie 22, 2017 at 1:53 pm

      Da, sunt mormoni. Parca le vine si lor sa rada (unul se tine cu mana de burta) de aberatiile scrise in cartea respectiva.

      Apreciază

  2. el said, on martie 21, 2017 at 11:24 pm

    BINE FACE!

    Pana si Ceausescu ii declarase pe acesti ANTICRISTI ca GRUPARE ERETICA/EXTREMISTA !

    .. . dar au venit APOSTATII de dupa „Rivolutie” sa „Indrepteze ” lucrurile dupa radnuiala lui anticrist… 🙂

    Apreciază

  3. kosk said, on martie 21, 2017 at 11:34 pm

    salut de departe (de aci din Rivas-Madrid) toti fratii si surioarele de departe (sper ca odata ne vom cunoaste si personal-cand o sa vie vremea catacombelor
    off
    si io sunt putin socat de comentariile userului @pamvo..si nu inteleg (adica inteleg..ca am mai vazd cazuri de cand citesc blogul asta) de oameni care iti intra pe sub piele ca apoi sa muste si sa provoace amaraciune..personal consider ca asa au primit ordin de la „superiori” ca alta explicatie nu am..recunosc ca si io am credit in Arsenie Zian dar pana cand m am informat despre ereziile si vista in „civilie” a acestui „macho”..cu privire la ML il rog pe @ pamvo sa citeasca doar despre *experimentul Pitesti* ( unic in istorie) si despre „liturghiile negre” petrecute acolo…ca poate isi revine..
    off
    ui’ tradatori ai Ortodoxiei (georgieni care se pretind ortodocsi dar care lupta impotriva color din Donbass-de partea Ukrainei-alitati cu bunii lor tovarasi de arme..cecenii jihadisti..pe melodia jihadists „la ilah ila allah” ..phui..

    Apreciat de 1 persoană

    • Muritor said, on martie 22, 2017 at 2:26 am

      astia nu par a fi ortodocsi. Nu toti georgienii (ca cetateni) sint ortodocsi. In Sud-Estul Georgiei sint musulmani si astia din imagini asta par a fi.

      Apreciază

      • kosk said, on martie 22, 2017 at 9:15 am

        nu par dar is ortodocsi ..din aia de Duminica veterani combatanti pro nato care au atacat acum catva timp si tara Alanilor (Osetia de sud-)

        Apreciază

  4. kosk said, on martie 21, 2017 at 11:36 pm

    ps
    scz de greselile grammaticale..din cauza tastaturii..

    Apreciază

  5. Angela said, on martie 22, 2017 at 8:44 am

    off

    Noul pres CNSAS declara ca mai are de printat 800.000 de carduri de sanatate: http://www.stiripesurse.ro/noul-presedinte-al-cnas–precizari-importante-despre-cardul-de-sanatate_1186822.html

    Uite ca sunt destui cei care nu si-au plecat genunchiul lui Baal!

    Nu sariti! Am spus ca nu mai citesc blogul. Avand totusi o informatie pe care am considerat-o utila am intrat s-o postez. Atat. Stati linistiti si fericiti! – asta in special pt L

    Apreciază

  6. Angela said, on martie 22, 2017 at 9:01 am

    off

    Scrisoare de condamnare oficiala a invataturilor eretice ale patriarhului de Constantinopol: https://orthodoxethos.com/post/formal-accusation-of-heterodox-teaching-by-patriarch-bartholomew-submitted-to-the-hierarchy-of-the-church-of-greece

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 22, 2017 at 11:58 am

      Angela

      Stim, nu citesti blogul. Doar ai trecut pe aici.

      Apreciază

      • Angela said, on martie 22, 2017 at 12:17 pm

        Exact,. Care-i problema? Asta in loc de „multumesc” pt cele 2 link-uri relevante pe care le-am dat mai sus, nu?

        Faptul ca iti apreciez munca, perseverenta si chiar atitudinea marturisitoare este una iar faptul ca tolerezi comentarii suburbane este alta. Am spus clar ca asta m-a indepartat de a urmari blogul la modul activ. Balacareala fara argumente, subiectivism si dubla masura nu servesc pe timpul meu.

        Daca ai inteles ceva bine iar daca nu, iarasi bine. Tu-ti cunosti mai bine interesele si poate ca pana acum ai cantarit ce pierzi vs ce castigi procedand asa. Eu sunt la prima categorie.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 22, 2017 at 12:43 pm

        Angela

        Glumeam si eu. Stiu ca citesti blogul.

        Apreciază

      • el said, on martie 22, 2017 at 5:43 pm

        saccsiv

        Angelica lucreaza HARD la revenirea ei AICI in lucrarea de propovaduire a RAMANEII in EREZIA ECUMENISTA si in comuniune cu ERETICII prin popii pomenitri de ERETICI! …

        … dar Sub aparente soft ! : „Faptul ca iti apreciez munca, perseverenta si chiar atitudinea marturisitoare este una iar faptul ca tolerezi comentarii suburbane este alta”___ te periaza, face complimente ca sa-ti castige bunavointa ( asa invata si merseriasiide la scoala de manipulare …) … 🙂

        si e si „comandanta” iti da lectii cu tupeu si mustrari sefeasa : „Exact,. Care-i problema? Asta in loc de „multumesc” pt cele 2 link-uri relevante pe care le-am dat mai sus, nu? „___ … MARS si multumeste cocoanei pentru „slavita” si „npretuita” ei munca de ajutorare a blogului tau !!…. asteapta niste „saru´manusitza cucoana !” 🙂

        si ATACA ce a ARS-O pe ea, eviden t MINTIND; INSJOIND si ducand in DERIZORIU ca chipurile lipste de „Argumente” DEMASCAREA lucrarii ei de INSLEARE de pe aici : „Balacareala fara argumente, subiectivism si dubla masura nu servesc pe timpul meu.” –- a uitat cand racnea mai ieri-alataieri ca apucata ca suntem fanatici.. pe Motiv ca NU PRIMIM nersul la popii pomenitóri de ERETICI ca ea… ca ea DE AIA e pe aici… sa SAPE SISTEMATIC si sa induca ezitari la cei mai nestiutori … si asta numeste ea „lipsa de Argumente” si „balacareala ” !!!

        Angelica pasarica ia ciripeste tu „dulce” CINE te-a trimis IAR pe aici INSISTENT si NERABDATOR cu COLINDUL la ABURIT niznaii ? … mai sa fie … 🙂 … ca tare in clantza esti !

        Apreciat de 1 persoană

      • Ioana said, on martie 23, 2017 at 3:10 am

        😦

        Apreciază

      • Ioana said, on martie 23, 2017 at 3:14 am

        asa ca frate el, traistuta in bat (rucsacul) si un vietuitor in brate undeva printr-o vagauna pentru cei ce s-au trezit mai tarziu……… solutii lumesti (cladiri unde se va instapani antihrist) nu mai exista….

        Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie . Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. – Sfantul Lavrentie de Cernigov

        Apreciază

    • nela,, said, on martie 22, 2017 at 1:53 pm

      Va rugam sa traduceti . Multumim

      Apreciază

    • Ioana said, on martie 23, 2017 at 3:23 am

      sunt frumoase vagaunile din Georgia… oare ei au munti mai neumblati cai ai nostri ? 🙂

      oricum faca-se voia Domnului cu noi, ca o fi macelul, sau ca vom ajunge sa fugim undeva, sa ne ferim in tot locul si sa nu avem legatura cu ereticii sau cu actele sistemului antihrist…. apoi dupa nevointele fiecaruia… in paza Domnului sa fim!

      Apreciază

  7. kosk said, on martie 22, 2017 at 9:49 am

    off
    marsuri naziste (ceva deja banal ) in ukraina..pai unde is reactiile evreimii mondialiste? tac ca porcu’ n cucuruz..mda..

    Apreciază

    • NIMENI said, on martie 22, 2017 at 12:29 pm

      kosk,
      Jupoaie de unde se poate, de unde si-au plantat uneltele ….

      Apreciază

      • kosk said, on martie 22, 2017 at 12:52 pm

        @Nimeni
        mama prostititilor de aia e mereu gravida, pai nu? 😁 dar nu conteaza…

        Apreciază

  8. Riko said, on martie 22, 2017 at 10:42 am

    Apreciază

  9. Aurora said, on martie 22, 2017 at 12:00 pm

    Foarte bine ! Sa se duca toti sectarii unde a dus mutu’ iapa !

    Apreciază

  10. Ioana said, on martie 22, 2017 at 12:35 pm

    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2017/03/ne-delimitam-de-tendintele-extremiste.html in asa hal sa ajuns? dupa ce era numai miere si l-au invitat in tara, acu il arunca cu pietre ? nu le convine ca gheron Sava a zis la conferinte punctand de fiecare data sa mergem DOAR LA NEPOMENITORI.. la piatra neamt era si o fraza…pe la sfarsit… vom merge in case daca e nevoie, si la bucuresti a zis ca daca nu va mai fi un sinod care sa dea anatema inseamna ca au venit vremurile lui antihrist….. dupa cum se vede nu mai e chip de inteles, de pace intre oameni in aceste vremuri, lucrurile sunt tot, tot mai faramitate….. si se opare ca timpul a si sosit! Domnul sa ne calauzeasca pein scrierile sfintilor Sai!

    astradromu, alo…. din ce neam de securisti va trageti?

    Apreciază

    • Fratele Mihail said, on martie 22, 2017 at 1:29 pm

      Disperare mare la astradromiști și ură contra nepomenitorilor și celor de la Rădeni. Păcat.

      Apreciază

  11. tvarheolog said, on martie 22, 2017 at 1:13 pm

    Chemtrails fără număr la Pașcani-Iași , ora 13.00, miercuri 22 martie 2017. Sper să fac fotografii după ce ies de la muncă !

    Apreciază

  12. Ionut said, on martie 22, 2017 at 2:26 pm

    Off-topic:

    Fratilor, ia uitati-va ce sunt in stare sa faca ungurii ca sa protejeze interesele unui conational din afara granitelor:

    http://www.mediafax.ro/externe/guvernul-ungar-propune-interzicerea-folosirii-de-simboluri-totalitare-masura-care-ar-afecta-o-marca-de-bere-foarte-cunoscuta-16202752

    Apreciază

  13. Mary said, on martie 22, 2017 at 3:06 pm

    http://www.activenews.ro/stiri/ANALIZA-despre-oportunitatea-actelor-electronice-in-Romania-Cardul-de-Identitate-Biometric-un-atentat-la-libertate-care-trebuie-si-poate-fi-stopat.-Proiectul-ar-costa-Romania-peste-doua-miliarde-de-euro.-Marea-Britanie-l-a-blocat-142085

    Bani n-avem dar avem tradatori si hulpavi cat cuprinde. Probabil pe o anumita bursa acestia sunt mai valorosi ca greutatea lor in aur!

    Si tocmai gasisem ca exista un condiment mai scump ca si aurul. Cred ca era sofranul.
    http://www.telegraph.co.uk/business/2016/05/18/the-most-valuable-substances-in-the-world-by-weight/saffron/

    Dar nici sofranul nu ne-ar ajuta sa platim cele 2 miliarde de euro ca n-avem nici din ala prea mult, ci… in primul rand UE care are nevoie de tranzactii in euro ca sa existe euro, si in al doilea rand cei valorosii mentionati mai sus.

    Apreciază

  14. Spaceman said, on martie 22, 2017 at 4:09 pm

    Martorii lui Iehova – ‘celebrități’

    http://www.enstarz.com/articles/155547/20160422/famous-jehovahs-witnesses-which-other-celebrities-are-or-were-practicing-like-prince-video.htm

    Cântărețul Prince și al treilea ochi

    Michael Jackson, Venus și Serena Williams, George Benson, Michelle Rodriguez, Luke Evans,

    https://i0.wp.com/thegrio.com/wp-content/uploads/2016/08/marques.jpg?fit=640%2C360

    Apreciază

  15. mihay2016 said, on martie 22, 2017 at 5:20 pm

    Si la mine in oras e prapad! Tot felu de adventisi ,….nu mai zic de Martorii lui Iehova nai loc de ei! Acu ceva timp cand eram mai tanar au incercat sa ma corupa! Unblau in oras ci niste carti si de dadeau mari religiosi dar din cate imi aduc aminte nu erau romani!

    Apreciază

  16. Fratele Mihail said, on martie 22, 2017 at 5:34 pm

    Pseudo-episcopul Sofronie al Oradiei îl caterisește pe Părintele Cosmin din Beiuș

    http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/pedepsit-pentru-credinta-in-premiera-episcopul-sofronie-a-raspopit-un-preot-pentru-ca-refuza-sa-il-mai-pomeneasca-la-slujbe-132985.html

    Apreciază

  17. vio said, on martie 22, 2017 at 6:52 pm

    O emisiune extraordinara pe b1 tv.
    satana e langa noi si Biserica tace!
    Noile buletine cu cip.

    Apreciază

    • Riko said, on martie 23, 2017 at 9:34 am

      Asta?

      Apreciază

      • Riko said, on martie 23, 2017 at 9:57 am

        Da e foarte bine. Nota 10. Si are un impact destul deputernic emisiunea, poate se mai trezeste cineva.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 23, 2017 at 10:14 am

        Riko

        Iar vorbeste Tudor Barbu? Cand a fost parlamentar a tacut …

        Apreciază

      • Riko said, on martie 23, 2017 at 10:25 am

        saccsiv
        da, dar macar abordeaza o tema importanta, chiar si acum, decat deloc. Chiar daca poate ca face asta pt. rating.

        Apreciază

      • mircea.v said, on martie 23, 2017 at 3:43 pm

        Vad si eu ca multi vorbesc impotriva si asta e bine.

        Apreciază

      • ultimul mohican said, on martie 23, 2017 at 3:45 pm

        Emisiunea a fost aproape in regula, mai mult decat nimic, poate mai trezeste la realitate pe unii, desi e putin probabil. Problema a fost ca majoritatea apelantilor din emisiune au vorbit ca sa se auda, si-au dat cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc: pe unu-l interesa numai cine ia contractele, altul sustinea ca cipurile sunt bune, doar de coduri de bare trebuie sa ne ferim, ca numai alea sunt rele, altul a zis inainte de a-si da cu parerea ca are schizofrenie, altul l-a facut pe ciobotea francomason (nu francmason), deci pana la urma efectul final a fost mai degraba de decredibilizare a curentului anticip.

        Apreciază

  18. paci said, on martie 24, 2017 at 1:58 pm

    Toti ereticii sectari cred ca Anticristul va fi trimisul lui Dumnezeu, care vine sa dezvaluie adevarul ca Hristos nu a fost decat un profet, ca credinta in Hristos e idolatrie! Forumurile americane sunt pline, iar jidanii isi aduc prinosul cultic la interpretarea apocalipsei, care cica e citire greceasca in astre, nu limba sfanta a Domnului…Pentru acestia, arhanghelul Mihail sau alt stapan e Anticristul cel in fapt bun.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.