SACCSIV – blog ortodox

Video. IERARHI ADMIRATORI ai lui NIL DOROBANTU: IPS Ioachim Bacauanul, PS Varlaam Ploiesteanul, IPS Cassian Craciun, IPS Epifanie Norocel, Mitropolitul Antonie Plamadeala

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 17, 2017

Minutul 1:00:10

– IPS (Arhiepiscop) Ioachim (Giosanu) Bacauanul

Cititi va rog si:

FOTO Ce casă are Constantin Giosanu, fratele lui Ioachim Băcăuanul, arhiepiscopul Romanului şi Bacăului

Minutul 1:12:00

– PS (Episcop vicar patriarchal) Varlaam (Merticariu) Ploieșteanul, secretar al Sfantului Sinod. Cursuri de specializare la Institutul Ecumenic de la Bossey (lângă Geneva), octombrie 1991-mai 1992; mai târziu, stagiu de specializare la St. Stephen’s College Oxford, Anglia (aprilie-iunie 2004).

– IPS (Arhiepiscopul Dunarii de Jos) doctor Cassian (Costica) Craciun

– IPS (Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei) Epifanie Norocel

Cititi va rog si:

Dosarul de colaborator al Securităţii al Prea Sfinţitului Epifanie a fost distrus exact în ziua Revoluţiei Române, pe 22 decembrie 1989

Oare de ce o fi murit? Sa ne amintim de testamentul Cuviosului Vasile:

„Dar dacă va îndrăzni cineva a strica după moartea mea, această legătură şi aşezamânt al smereniei mele, sau va îndrăzni să facă tulburări şi sminteli, unul ca acesta să fie anatema, şi partea lui, şi locul lui să-i fie în tartar împreună cu Iuda vânzătorul”,

   Cititi va rog mai multe la:

Carantina la Poiana Marului? Motivul ar putea fi incalcarea Testamentului Cuviosului Vasile?

– Mitropolitul Ardealului Antonie Plamadeala, a murit in 2005. În anii 1970 a reprezentat Biserica Ortodoxă Română în comitetul central al Consiliului Mondial al Bisericilor, cu sediul la Geneva.

In ceea ce-l priveste pe preotul Nil Dorobantu, cititi va rog si:

Editorial OrtodoxInfo: Să fugim de înşelările lui NIL DOROBANTU!

Video (NOU) si transcriptul: Gheron SAVA LAVRIOTUL despre preotii ARSENIE BOCA si NIL DOROBANTU

Despre preotul NIL DOROBANTU. Minunile le facea cu DRACUL? (partea 1)

AUDIO: Parintele ADRIAN FAGETEANU despre parintele ARSENIE BOCA, despre MISCAREA LEGIONARA, despre VERONICA de la Vladimiresti si alte amintiri din viata sa

 

Reclame

62 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. el said, on martie 17, 2017 at 9:58 pm

  TOTI ERETICI si unul chiar un securist notoriu ( Plamadeala) … ps: poate si altii din gasca asta sunt securisti dar NU (inca) vaditi 🙂

  adunare „aleasa ” de SMINTITI fara discenamant si LIPSITI DE ORICE HAR prin EREZIA ecumenista la care se inchina/ slujesc !!!

  Apreciază

  • Lev said, on martie 18, 2017 at 9:00 am

   Toți sunt securiști și sataniști, iar scopul lor unic e să ne piardă pe toți și sa ne tragă în iad, facandu-ne părtași și adepți ai IDOLATRIEI lor! (Idolatria – cel mai mare păcat)

   Apreciază

  • mircea.v said, on martie 18, 2017 at 2:19 pm

   Avea Epifanie Norocel un adevarat sistem informativ. Nu misca nimic fara sa stie. Inregistrari audio, video…
   Asa ca…

   Apreciază

   • el said, on martie 18, 2017 at 9:08 pm

    mircea.v

    … si cand te gandesti ca seCURistii astia au „hirotonit” preoti….

    JALE MARE !
    de aia sunt azi popii care sunt si care pana la Parusie NU SE VOR LEPADA de ERETICII lor „intaistatatori” !! … si care mai TRAG si GLOATA Turmei cu ei in iad .

    indracitii astia au facut INFINIT MAI MULT RAU Bisericii ca „epsicopi” decat TOATA adunataura de seCURisti, turnatori, tortinoari, si puscarii/ gulaguri comuniste de pretutindeni !

    Apreciază

   • Ioan said, on martie 18, 2017 at 11:58 pm

    Dupa parerea mea este inutil sa-i mai aratam ceva monahului Teodot. El sarmanul este in amara inselare si nu primeste nimic. Stim ceea ce nu da voie celui aflat in aceasta stare sa iasa din ea. Scrie in cartea Sfantului Ignatie Briancianinov. Dumnezeu sa il lumineze si sa ne lumineze pe noi in asa fel incat sa putem sa mergem pe calea Sfintilor Parinti. Trebuie sa fim uniti pentru ca dusmanul e comun.

    Apreciază

   • Ioana said, on martie 19, 2017 at 12:06 am

    tare mi-e teama ca monahul Teodot nu stie ce face, ci este folosit… de catre unii care il urasc pe parintele Antim, pe Saccsiv si pe Gabriel…. si vor dezbinare

    dar asta arata si unde duc primirea inselatilor si invataturilor inselate de la vrajitori indraciti ca A. Boca… > lipsa discernamantului, tradare de frati, manipularea de catre primul venit si caderi noi, din rostogolire, in rostogolire, pana se ituneca mintea de tot. Trebuie sa fim cu minte, nu fara minte, lasandu-ne prada inselarilor si manipularilor primului venit…

    Apreciază

  • suveranul said, on martie 19, 2017 at 1:07 pm

   Apreciază

  • Mirela said, on martie 18, 2017 at 9:15 pm

   Foarte importantă scrisoarea Sf. Teodor Studitul, mărturisire mai clară cred că nu se poate. Cine nu pricepe nici măcar acest text şi crede că mersul la pomenitorii de eretici e de folos sufletesc are ochii duhovniceşti ORBI şi e puţin spus că se joacă cu focul iadului.
   Mulţumesc pentru postare!

   Apreciază

 2. Ioan said, on martie 18, 2017 at 2:05 pm

  Ce parere aveti, chiar vor pute sa faca ce sau propus?

  Apreciază

  • Coprie said, on martie 18, 2017 at 6:31 pm

   Dacă n-ar fi finanțele lumii în mâinile lor, aș avea îndoieli. Eu cred că antihristii ăștia, dacă s-ar strădui oleacă l-ar putea face cu pereți de aur masiv. Dar nu o să facă așa că ar fi prea evident, și ar începe boborul să-și pună întrebări. Dar lasă că antihrist nu duce lipsă de locuri de închinare, îi face și prietenul său Daniel una. Că antihrist e călător de aceea trebuie să aibă unde să vină în toate țările, doar e globalizare.

   Apreciază

 3. ygv said, on martie 18, 2017 at 3:18 pm

  Rusia vrea să declare Martorii lui Iehova grupare extremistă

  http://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/rusia-vrea-sa-declare-martorii-lui-iehova-grupare-extremista-689499

  Apreciază

 4. ygv said, on martie 18, 2017 at 3:24 pm

  Rusia vrea să declare Martorii lui Iehova grupare extremistă
  Si eu am fost o victima a acestui cult, de mica parintii ma obligau sa merg la intalnirile lor, venea o „martora a lui Iehova” sa-mi dea meditatii la matematica parca era, si ma tot hartuia sa merg cu ea la adunarile lor. Eu incercam sa pun scuze, ca nu am ciorapi, ca nustiu ce, iar ea ma hartuia si era violenta cu mine. Iti spala creierul, nu mai gandesti, esti un zombie, nu te mai intereseaza lumea din jur, iti provoaca o stare de depresie. Mama ma batea, a incercat sa se sinucida, si-a infipt un cutit in piept.

  Apreciază

 5. Calator Astral said, on martie 18, 2017 at 3:38 pm

  Estul blindat cu trupe
  http://m.evz.ro/soldati-tancuri-estul-europei.html

  Apreciază

 6. Ioana said, on martie 18, 2017 at 6:17 pm

  Ce tris articol si plin de minciuni si hule pe blogul monahului Teodot…. si sa mai zici saccsiv ca nu trebuie sa ii zicem `debil~cam de asta da dovada…

  pff….

  Nu-i nimic, parintele Antim si toti ucenicii parintilor nepomenitori stiu foarte bine ce au de facut…. si va si si sinaxa, unde se va stabili ca trebuie mers doar la nepomenitori…. ocarile voastre nu ii vor atinge pe cei care vor sa Il urmeze pe Hristos?

  Viata Sfantului Ioan Gura de Aur, a Sfantului Grigorie Palama, a Sfantului Vasile cel Mare sau a Sfantului Maxim Marturisitorul ? Au gresit ei ca au intrerupt pomenirea si ca s-au ingradit de erezie..?

  Baii vine vremea cum spun profetiile, cand va vor mana cu forta la biserici, datar acolo va fi uriciunea pustiirii si adunarea erewtica antohrista, si voi veti da iama ca niste tradatori si mancatori de frati veti arunca cu noroi in cei care fug din calea ereziei…

  frate el, te rog, zi-i vreo doua si de la mine neobrazatului de Teodot…

  Apreciază

  • Ioana said, on martie 18, 2017 at 6:43 pm

   „Strâmtă şi necăjită este calea care duce la viaţa veşnică; puţini sunt cei ce umblă pe ea, dar ea e moştenirea de neînlăturat a tuturor celor ce se mântuiesc. Nu trebuie să ne abatem de la ea! Orice ispită adusă asupra
   noastră de către diavol să o răbdăm cu tărie şi statornicie, căutând cu ochiul credinţei la răsplata gătită în cer. …

   El însuşi, Domnul şi Mântuitorul nostru, a mers în vremea vieţii Sale pământeşti pe calea cea strâmtă şi necăjită, nu pe vreo alta. A fost neîncetat prigonit, a suferit multe defăimări, batjocuri şi necazuri şi, în cele din urmă, moarte de ocară pe cruce în mijlocul a doi tâlhari.

   Să urmăm lui Hristos ! Să ne smerim asemenea Lui! Asemenea Lui SĂ NU NE DĂM ÎN LĂTURI ÎN A PĂREA AMĂGITORI IEȘIȚI DIN MINȚI: să nu cruţăm CINSTEA NOASTRĂ, să nu întoarcem feţele noastre de Ia SCUIPĂRIi şi obrajii noştri de la lovituri; SĂ NU CĂUTĂM nici SLAVA, nici frumuseţea, nici desfătările acestei lumi; să săvârşim călătoria noastră pământească la fel CANIȘTE PRIBEGI care nu au unde să-şi plece capul; să primim, SĂ PRIMIM DEFĂIMĂRILE, ÎNJOSIRILE şi DISPREȚÚL oamenilor ca pe nişte lucruri care j nu pot fi despărţite de calea pe care ne-am ales-o; să ne luptăm pe faţă şi în taină cu gândurile trufiei, să surpăm din toate puterile aceste gânduri ale omului nostru vechi, care caută să învie „eul” său sub felurite îndreptăţiri părut adevărate. Atunci, Fiul lui Dumnezeu, Care a spus Mă voi sălăşlui întru ei, şi voi umbla (2 Cor. VI, 16), Se va arăta în inima noastră si ne va dărui putere a stăpâni şi v lega pe cel tare, a răpi vasele lui, a călca peste aspidă si vasilisc.” Sfântul Ignatie Briancianinov, Experiențe ascetice – Cuvânt de mângâiere către monahii necăjiţi.

   Așa că toată ocările unora ca de-alde Teodot, CU NIMIC NU Îi POT ATINGE PE ROBII LUI HRISTOS și LE VOR FI LOR SPRE ÎNCUNUNARE ȘI FOLOS. Oricăt de mult ar cârăi vrășmașul, îndemnănd pe alții la clevetire și batjocorire a celor ce țin Calea cea DREAPTĂ, nimic nu vor putea și se vor rușina ca niște broscoi nătângi dacă nu se vor pocăi pentru clevetirea, lovirea și trădarea fraților….

   Apreciază

   • Mihai said, on martie 19, 2017 at 2:57 pm

    Ioana nu este bine ce se petrece, căci alti asi vor freca palmele

    Apreciază

  • el said, on martie 19, 2017 at 8:00 am

   Ioana

   draga mea eu demult NU mai intru pe cacastoarea lui de blog, plin de minciuni si incoerente si manipulare de la draci.

   si DEMULT AM ARATAT INSELAREA lui Teodot si faptul ca va fi laolalta cu FRATII MINCINOSI care URASC Biserica si pe Hristos pentru ca s-au inchinat SATANEI !

   e SIMPLU_ teodot e o CAZATURA tavalita de draci si care va cade din rau in MAI RAU … indiferent de PARUTA lui „marturisire” .

   si CARE E „marturisirea” lui teodot :
   1) INSLEAREA boca
   2) APOSTZIA ECUMESNTA prin indemnarea PRISTILOR si CAZUTILOR ca el sa umble la bsericile pomenitorilor de ERETICI !!

   si UNDE se impartaseste CAZATURA teodot? …. la petru voda !!! …. CINE stapaneste pa petru voda?–DIAVOLULUI si „staretul” lui unit cu ERETICUL celofan savu!

   ce vreti mai mult??

   teodot se afla de partea DIAVOLULUI … si ma tem ca pentru totdeauna … timp a avut DESTUL sa vada incotro merge APOSTAZIA/EREZIA si ELPARAREA… el nu a fost capabils a se lepede de insleari mai IEFTINE ca cea cu boca… ce vreti mai mult de la un suflet CALARIT de diavol????

   Apreciază

 7. Pop Lucian said, on martie 18, 2017 at 6:55 pm

  Acum dac-o să vă spun că și eu sunt un admirator al lui Nil Dorobanțu, dar îi detest pe arhiereii mai sus amintiți, iar o să aruncați în mine cu lături. Nu-i nimic. Vă iert și vă respect în virtutea faptului că aveți și fapte bune, iar acest blog are și el rolul lui în lupta anti-ecumenistă și anti-hristică.

  Apreciază

  • guti flo said, on martie 19, 2017 at 4:07 pm

   Pop Lucian
   gandeste-te bine ! daca vrei sa ai parte de Dumnezeu( ca pana la urma asta este obiectivul nostru)..in niciun caz nu o poti face cu Nil Dorobantu …s-a dezbatut subiectul asta aici destul de clar..daca l -ai citit, mai citeste-l odata..cu tot cu coment., pana vei intelege..un om care doreste sa-l dobandeasca pe Dumnezeu nu are cum sa nu aiba cel putin o rezerva fata de acest Nil D. .sau A.B. …Petrache L. etc..si nu se lasa prada „admiratiei”. Toata admiratia pt sfintii cei adevarati in care se vede toata smerenia si puterea lui Dumnezeu, incepand de la cei din vechiul testament , prooroci…sf Ioan Botezatorul …..pana la ultimii canonizati, sf Paisie aghioritul, sf Ioan Iacob hozevitul etc…..pe ei cui ii lasam?!..ii inlocuim cu Nil D care se urca cu picioarele pe altar ? si ceilalti ca el?! pai unde ajungem? citeste cuvant cu cuvant viata unui sf canonizat si ai sa vezi diferenta uriasa dintre adevar si inselare! asta in cazul in care lasi admiratia la o parte si privesti lucrurile in adevar. Daca iti spune cineva adevarul asta nu inseamna ca da cu laturi in tine..ci din contra ..bucurate ca esti atentionat..fii f. atent pe cine admiri ..mai ales in zilele noastre. Nu sunt primul si nici ultimul care iti readuc la cunostinta asta…se tot straduiesc cei de pe acest site sa faca lumina in privinta asta si nu numai, mult mai explicit ca mine…putina bunavointa trebuie, totul depinde de fiecare..de felul in care este dispus spre adevar.
   Numai bine

   Apreciază

   • ROrtodox said, on martie 20, 2017 at 11:50 am

    Personal, nu prea am idee cum e cu Nil Dorobantul, dar vreau si eu o sursa pentru „Nil D care se urca cu picioarele pe altar”. Multumesc anticipat.

    Apreciază

   • guti flo said, on martie 20, 2017 at 4:49 pm

    ROrtodox
    Cauta la articolul asta : „Despre preotul NIL DOROBANTU. Minunile le facea cu DRACUL? (partea 1)”, tot aici pe saccsiv si vizioneaza „Dorobantu lui Dumnezeu (01 05 2016) la min. 15:30.
    Sa-ti fie de folos.

    Apreciază

 8. Pop Lucian said, on martie 18, 2017 at 6:57 pm

  Vă rog să mă iertați! Am vrut să spun ,,iar acest blog are și el rolul lui în lupta anti-ecumenistă și contra lui antihrist”.

  Apreciază

 9. gheorghe said, on martie 18, 2017 at 9:55 pm

  un interviu exceptional pe care l-am redescoperit si pe care fratilor vi-l recomand caci va va lumina in multe despre situatia din B.O.R!si cred ca este foarte credibil avand in vedere personalitatea monahului Atanasie Stefanescu!

  Apreciază

 10. gheorghe said, on martie 18, 2017 at 9:58 pm

  scuze am uitat sa pun linkul !acesta este https://www.youtube.com/watch?v=UVzx_z9R14U

  Apreciază

 11. jupanu said, on martie 18, 2017 at 11:11 pm

  Vacantarea posturilor lui Mihai Răzvan Ungureanu (SIE) şi Bogdan Olteanu (BNR) se discută în plenul reunit de săptămâna viitoare

  Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a fost convocat pentru săptămâna viitoare, miecuri, pentru a lua act de vacantarea posturilor de director SIE, după demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu, şi de viceguvernator BNR, după demisia lui Bogdan Olteanu.

  http://www.mediafax.ro/politic/vacantarea-posturilor-lui-mihai-razvan-ungureanu-sie-si-bogdan-olteanu-bnr-se-discuta-in-plenul-reunit-de-saptamana-viitoare-16194850

  Apreciază

 12. mihay2016 said, on martie 19, 2017 at 12:27 am

  Ma uitam ca la stiri ca americanii vor sa intervina in Korea de nord oricand! Cica au un document ca pot interveni cand vor!Nu uitati cea profetit Elipidie:mai intai se vor isca razboaie locale China cu Japonia,Korea de Nord cu Korea de sud… si dupaia va cadea economia si dupa aia va veni razboiu mare! Oricand si la orice ora poate sa se inatmple ceva acolo … Parerea me e cand auzim ca sa iscat ceva acolo local atunci cred ca e vremea sa plecam in opinia mea! Korea e si e o mica putere nui ca si cum ar intra in Liban si mai stiu eu ce acolo va fi un domino!

  Apreciat de 1 persoană

 13. codrin said, on martie 19, 2017 at 12:22 pm

  Proiect de lege privind cartea electronica de identitate:

  Cardul de sanatate va fi restras iar datele de pe acesta vor putea fi introduse in noua carte de identitate.

  Prin proiect se propune modificarea conceptului anterior privind conținutul de date al cărții electronice de identitate, prin eliminarea din cip a informațiilor referitoare la calitatea de asigurat în sistemul public al asigurărilor sociale de sănătate.

  Astfel, „funcționalitatea” de card de sănătate va fi asigurată de certificatul digital emis de MAI, înscris în cip. Cardul naţional de sănătate îşi încetează valabilitatea la data la care titularului i s-a eliberat o carte electronică de identitate.

  http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2017-03-18/Proiect+de+lege+MAI%3A+Cartea+de+identitate+simpla+sau+cartea+electronica+de+identitate+se+poate+elibera+inainte+de+implinirea+varstei+de+14+ani,+la+solicitarea+unuia+dintre+parin%C8%9Bi

  Apreciază

  • Calator said, on martie 19, 2017 at 1:31 pm

   Stire pe acelasi subiect, pe flux24.ro

   http://www.flux24.ro/ministerul-de-interne-vrea-inlocuirea-cardului-de-sanatate-care-a-costat-statul-roman-200-milioane-de-euro/

   PRECIZARE IMPORTANTA:

   „Textul propus prevede posibilitatea obținerii unei cărţi de identitate simple de către persoanele care, din motive religioase sau de conştiinţă, refuză în mod expres obţinerea unei cărţi electronice de identitate.”

   Acum stim de ce au fost permanent probleme in folosirea cardului de sanatate. Din pacate, desi pentru o vreme ar putea exista o alternativa ne-electronica, lucrurile se misca in directia dorita de ei.

   Apreciază

   • luigilucretiu said, on martie 19, 2017 at 3:06 pm

    Si cărţile de identitate provizorii se vor realiza, centralizat, în Centrul Naţional Unic de Personalizare a Paşapoartelor Electronice din subordinea Ministerului Afacerilor Interne??????
    In ianuarie 2017 am solicitat o carte de identitate provizorie de hartie si nu de plastic,dar lucratoul de la politia locala a completat abuziv formularul de cerere pentru a elibera o carte de identitate simpla de plastic .Din motive de credinta in Iisus Hristos refuz sa semnez de primire a unei carti de identitate care are legatura cu Sistemul Fiara si inchinarea la Fiara.

    Apreciază

  • luigilucretiu said, on martie 19, 2017 at 3:02 pm

   Si cărţile de identitate provizorii se vor realiza, centralizat, în Centrul Naţional Unic de Personalizare a Paşapoartelor Electronice din subordinea Ministerului Afacerilor Interne??????
   In ianuarie 2017 am solicitat o carte de identitate provizorie de hartie si nu de plastic,dar lucratoul de la politia locala a completat abuziv formularul de cerere pentru a elibera o carte de identitate simpla de plastic .Din motive de credinta in Iisus Hristos refuz sa semnez de primire.a unei carti de identitate care are legatura cu Sistemul Fiara si inchinarea la Fiara.

   Apreciat de 1 persoană

 14. codrin said, on martie 19, 2017 at 12:29 pm

  Proiect MAI: Cartea electronică de identificare. CEI va înlocui şi cardul de sănătate

  Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a pus în dezbatere publice un proiect de lege privind punerea în circulaţie a unui nou document de identificare, cel electronic. Potrivit proiectului de lege, carte electronică de identitate vor avea şi minorii, aceasta urmând să înlocuiască şi cardul de sănătate.

  http://www.mediafax.ro/social/proiect-mai-cartea-electronica-de-identificare-cei-va-inlocui-si-cardul-de-sanatate-16200394

  Cardul de sănătate ar putea fi desființat. Informațiile de pe el, introduse pe un nou tip de buletin

  http://www.gds.ro/Actualitate/2017-03-19/cardul-de-sanatate-ar-putea-fi-desfiintat.-informatiile-de-pe-el,-introduse-pe-un-nou-tip-de-buletin/

  România trece la buletinele biometrice. Ce date vor conţine noile cărţi de identitate. PROIECT MAI

  Buletinele biometrice sunt la un pas de realitate. Actualele acte de identitate vor fi înlocuite cu unele electronice, cu cip, cu excepţia cazurilor în care titularii refuză acest lucru din motive religioase sau de conştiinţă, potrivit unui proiect de lege pus în dezbatere publică de MAI. Noile cărţi de identitate, care pot fi eliberate la cererea părinţilor şi pentru copii, indiferent de vârstă, vor conţine următoarele date: numele şi prenumele titularului, sexul, cetăţenia, data şi locul naşterii titularului, semnătura olografă a titularului, imaginea facială, C.N.P.-ul, adresa de domiciliu, cu excepţia semnăturii olografe a titularului; prenumele părinţilor titularului; precum şi datele biometrice ale titularului, constând în imaginea facială şi, după caz, amprentele a două degete.

  Mai multe aici:
  http://www.gandul.info/stiri/romania-trece-la-buletinele-biometrice-ce-date-vor-contine-noile-carti-de-identitate-proiect-mai-16200370

  Apreciază

  • Calator said, on martie 19, 2017 at 1:44 pm

   Interesante comentarii la stire, facute de oameni „de bine” (adica cu treaba pe-acolo):

   „Mergem înapoi nu inainte, cum mama ei de treabă poate fi refuzat pe motive religioase??? Sper ca si copii sa poată ieși din țară cu ele sa nu mai fie nevoie de pașaport”

   „Nu mai degraba se renunta la buletine si se fac doar pasapoarte ?”

   „Daca au si wifi si facebook nu vad de ce le ar refuza.”

   „Daca au si altii [cu o clasa de civilizatie mai sus ], de ce n-am avea si noi !!”

   „Sa fie de marimea unui card nu ca pana acum de marimea unui caiet Sa ne aliniem si noi dupa europeni.”

   „Foarte bine pt ca celelalte pot fi mai usor falsificate.”

   Apreciază

   • el said, on martie 19, 2017 at 4:46 pm

    Calator

    … „cugetari” de la urmasii de curve avortatoare si betivi turnatori si tortinonari LEPADATI de Ortodoxie si up-date-ati la APOSTAZIA si INHINAREA la anticrist !.. cugetari din putzul IADULUI !… chiar si animalele sunt INFINIT SUPERIOARE acestor „cugetatori”

    Romania , mai degraba praful si pulberea ramase din ea, va fi PRIMA tara FOSTA ortdoxoa care se va inchina oficial lui anticrist

    Apreciază

 15. mihay2016 said, on martie 19, 2017 at 3:23 pm

  Oare cand incepe sa emita cartile de indentitate cu cip??

  Apreciază

 16. mircea.v said, on martie 19, 2017 at 3:24 pm

  Lasa ca noi trecem la din astea biometrice asa, mai romaneste… Pai daca au fost atatea pr cu cardul de sanatate, cate vor fi cand se vor unifica nici nu vreau sa ma gandesc. Singurii care nu au avut pr au fost cei care au scos adeverinte. Asa ca, f.b. ca exista alternativa, sa refuze cat mai multi actele electronice, si pt rugaciunile Sfintilor Inchisorilor vom avea alternativa cat mai mult timp. Asta in Romania. Ca in UE, cu circulatia se va ingradi serios. Fuga acasa.

  Tot in tarile ortodoxe e mai bine, ca exista o presiune cat de mica, si avem alternativa. In tarile catolice, protestante, alternativa = zero.

  @energein, ti-ai pus vreodata intrebarea de ce tarile catolice, protestante nu au alternativa la actele cu cip?

  Apreciat de 1 persoană

  • Ioana said, on martie 19, 2017 at 4:34 pm

   mircea v.

   parca stiam ca in Franta, Anglia si Germania, cetatenii acestor tari nu accepta usor buletine sau pasapoarte biometrice…

   https://saccsiv.wordpress.com/2015/08/25/multi-germani-isi-distrug-cipurile-din-cartile-de-identitate/comment-page-1/

   Apreciat de 1 persoană

  • Matiu Cosmin said, on martie 19, 2017 at 4:37 pm

   In tarile eretice nici nu are nevoie diavolul sa le puna cip, pentru ca din pacate sunt deja ai lui demult. Probabil e plata tarilor occidentale care traiesc bine in aceasta lume ucigand si talharind de mii de ani tarile mai slabe cum e si tara noastra. Nimic nu ramane nepedepsit aici sau in vesnicie. Cand am fost in America in 2015 era litrul de benzina 2 lei si spuneau ca e scumpa asta in timp ce in alte tari oamenii mor de foame.

   Apreciază

   • el said, on martie 19, 2017 at 5:10 pm

    Matiu Cosmin

    frate daca ar fi toti romanii ca tine ar avea Dumnezeu MOTIV sa pedepseasca vizibil tarile jefuitoare ,

    dar romanii jefuti ( OARE DE CE ? ) si-au agonisit o PLATA SI MAI CUMPLITA decat cea a jefuitorilor lor NEortodocsi.. caci asa cum sunt romanii ACUM/AZI DEJA LEPADATI de Ortodoxie / ERETICI si APOSTATI talpa iadului cea mai cumplita e ste pentru ei, iar jefuitorii cei ORBI vor sta DEASUPRA lor in IAD !

    …ti se pare ca DEGEABA s-a dat BATALIA de la Creta unde AU CAZUT „vitorios” romanii si beserica or a APSOTAT OFICIAL ???

    ei bine, acum urmeaza RASPLATA: va avansa atat de rapid sistemul anticristic si pecetluirea in roamania ca nici nu vor avea timp sa pricepa ca se vor gasi GATA amprentat ei si SCURSORILE lor de urmasi ca ROBI plecati si slugarnici ai lui anticrist !

    ..frate frate in tara aia CURAND FOARTE GREU/aproape IMPOSIBIL de trait va va fi VOUA celor PREA PUTINI si Drepti care tineti Ortodoxia …

    Apreciază

   • Matiu Cosmin said, on martie 19, 2017 at 7:15 pm

    Ai dreptate. DUmnezeu sa ne intareasca pe toti sa putem rabda pana la sfarsit

    Apreciază

   • Matiu Cosmin said, on martie 19, 2017 at 7:20 pm

    Suntem pacatosi, frate el si pana nu inchidem ochii nu stim daca ne va mantui Dumnezeu sau nu, putem cadea oricand.

    Apreciază

   • mircea.v said, on martie 20, 2017 at 11:37 am

    Matiu Cosmin,

    ai fost in SUA in 2015?

    Apreciază

   • Matiu Cosmin said, on martie 20, 2017 at 3:04 pm

    Da, am fost

    Apreciază

   • mircea.v said, on martie 20, 2017 at 3:27 pm

    Matiu Cosmin,

    pai si nu te-au amprentat aia la viza sau la intrarea in sua?

    Apreciază

   • Matiu Cosmin said, on martie 20, 2017 at 4:08 pm

    Ba da

    Apreciază

  • el said, on martie 19, 2017 at 5:01 pm

   mircea.v

   frate in maxim 2 ani TOATA suflarea( ramasa) din romanica pitoreasca va avea actele INCHINARII la anticrist, deja ii vezi cum AZI sunt GATA sa le primeasca BUCUROSI…. si atat de PROSTI/ignoranti sant incat cred ca tot acte de astea au si vest europenii…
   ACTALMENTE asa ceva NU se intampla in batrana curva europa cea eretica unde MAJORITATEA NU au asemenea acte, ci carduri vechi plasticate FARA cip si unde NIMENI NU VREA sa primeasca asa ceva desi si ei sunt contransi de aparatele lor de stat, insa la ora actuala sunt MAI MULTI romani cu acte cu cip decat vest europeni de pe continent!

   tu visezi frumos, de a APOSTTI si INSELTI NU ai ce „bine” astepta, astia sunt PRIMII LEPADATI de Ortidoxie care vor primi cu bratele decshise si BUCUROSI actele inregimentarii oficiale in imparatia lui anticrist si PRIMII care vor primi pecetea pe hoiturile lor SPURCATE… caci MAI URAT inaintea Lui DUmnezeu si MAI INDRACIT este un LEPADAT de Hristos / Ortodoxie decat unul care niciodata NU a cunoscut-o !

   si ca simplu exercitiu de GANDIRE LUCIDA si EVALUARE CORECTA a situatiei romaniei :
   ia aminte ce se petrece azi cu Biserica, CATI pricep ca SUNT LEPADATI de Ortidoxie ( ERETICI ecumenisti cler si turma proasta de dobitoace fara minte) si vei avea astfel prin analogie si ca o CONSECINTA DIRECTA si MASURA exacta a celor care VOR PRIMI cu bratele deschise actele lui anticrist !

   si toti astia DEJA de pe acum LEPADATI de Ortodoxie si APOSTATI vor injura Rusia … unde MULTIME MARE de oameni NU AU SI NU VOR PRIMI NIMIC in acste acte ale lepadarii … DIAVOLUL stapaneste in sufletele MAJORITATII acelui popor de lepadati !.. iar tu visezi VISE… astia sunt INDISCIPLINATI DOAR la FAPTELE BUEN si la CORECTITUDINEA Binelui… la RAU vor alerga si se vor calca in picioare de RAVNA de a se incadra CORECT si RAPID in Imparatia lui anticrist si ca SLUGI INSEMANTE cu pecetea lui!!

   poti sa ma contrazci cat vrei, sa scrii ce vrei ca raspuns la ce iti scriu aici…. tu SINGUR VEI VEDEA ca AM DREPTATE si asta CURAND !

   Apreciază

   • mircea.v said, on martie 19, 2017 at 8:06 pm

    @el,

    criteriul de evaluare a situatiei pe tema asta e simplu:
    exista alternativa sau nu. E simplu.

    Stii f bine ca daca sant 10 drepti, Dumnezeu e miscat de lucrul asta si nu ne va lasa. Vesticii nu mai au demult pe ce 10 drepti.

    Apreciază

   • el said, on martie 19, 2017 at 11:08 pm

    mircea.v

    ok tu zici !
    vei vedea insa CUARND cum sta treaba …
    ps : a nu se intelege ca sunt pro-vest !.. sunt pro ORTODOXIE….dar ACOLO unde Ortodoxia e TINUTA RIGUROS, nu unde e BATJOCORITA de toata GLOATA ( cler si prostime) …

    Apreciază

   • el said, on martie 19, 2017 at 11:12 pm

    mircea.v

    si à propos sa-mi spui in 2 ani DACA mai exista alternativa aia mirifica de care zici acolo !

    SINGURA NADEJDE pentru Romanica : MACELUL cat mai repede… doar asa mai scapa vreun suflet… restul, ce ramane e … ai sa vezi si singur … si CAT DE GREU iti va fi …. SINGUR SINGUR SINGUR !

    Apreciază

   • el said, on martie 19, 2017 at 11:17 pm

    mircea.v

    alteranativa la actele lepadarii in ro NU VA FI !!!
    In ro vor si PRESCHIMBATE AUTOMAT peste noapte ( acum mai dormi tu linistit pana atunci …) TOATE actele cu cele anticristice!!!

    asta in caz ca intrebi retoric si victorios pentru occident SIGUR de „alternativa” romanicai …. SINGUR ai sa vezi asta !

    Apreciază

   • Matiu Cosmin said, on martie 20, 2017 at 8:26 am

    Ceva se va intampla, pentru ca cernerea in mare parte este facuta in urma sinodului din Creta si Dumnezeu nu va mai lungi vremurile in care ii chinuieste pe ai Lui in timp ce altii nu au nici o lipsa.

    Apreciază

   • mircea.v said, on martie 20, 2017 at 10:23 am

    @el,

    ok, o sa-ti raspund peste 2 ani daca mai avem alternativa.

    Apreciază

 17. […] Video. IERARHI ADMIRATORI ai lui NIL DOROBANTU: IPS Ioachim Bacauanul, PS Varlaam Ploiesteanul, IPS … […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: