SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Inainte si dupa vaccin …

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 16, 2017
Tagged with: ,

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cosmin said, on martie 16, 2017 at 1:49 pm

    Pentru moment, m-a strafulgerat un gand: acel copil ar fi putut fi copilul meu. M-am revoltat atat de tare incat mi s-a facut rau si imi vine sa vars.

    Acum doi ani, am facut un Zoster Oftalmic de pe urma caruia as fi putut ramane orb de ochiul stang. Dumnezeu m-a ferit de aceasta nenorocire, dar am ramas pe un sfert din fata fara simt senzorial.

    Citind acest articol:

    http://ortodoxinfo.ro/2017/01/29/natural-news-persoanele-vaccinate-cu-vaccinul-anti-varicela-raspandesc-boli-infectioase/

    Am aflat ca „Zona zoster, de asemenea, cunoscută și cu numele de “herpes zoster“, va afecta aproximativ 1 din 3 adulți americani în timpul vieții lor. Estimările sugerează că există în jur de peste un milion de cazuri afectate de zona zoster în fiecare an în Statele Unite. Boala este cauzată de virusul varicelo-zosterian în stare latentă – același virus care cauzează varicela. Este destul de bine cunoscut faptul că, dacă ai avut varicelă ești expus riscului de a dezvolta zona zoster în anii ulteriori.

    Dar știați că vaccinul anti-varicelă crește riscul ca cineva să dezvolte varicelă?”

    Acum: daca eu dau in judecata statul, si cer despagubiri 1 miliard de euro de exemplu, pentru faptul ca am receptionat in copilarie vaccinul antivaricela, iar dupa 35 de ani aceasta bomba cu ceas s-a declansat, ma v-a baga cineva in seama? Cati medici ar fi dispusi sa vina ca martori in proces? Se va tine statul de promisiunea ca, daca vor apare efecte adverse, cei in cauza vor fi despagubiti, bineinteles daca se va demonstra(dar asta nu se va intampla) ca vina este vaccinul?

    Cu fiecare zi care trece, ma bucur tot mai mult si am satisfactie tot mai mare, ca nu mi-am vaccinat copilul. Am ajuns sa fiu sunat si implorat de catre medicul de familie sa mai trec pe la el, sa masoare si sa cantareasca copilul, ca alte motive, slava Domnului, nu am avut.

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on martie 19, 2017 at 8:10 am

      Cosmin

      BINE faceti cei ce NU VACCINATI copii !!

      dar asta e MIA MULT decat INUTIL daca apoi ii duceti sa aibe partasie cu „ipartasireea” ERETICLOR ecumenisti.

      ffate EREZIA si INSELAREA care STAPANESC azi in biserica ro. sunt INFINIT mai CUMPLITE decat ce vedeti voi cu trupul ala nefericit de plod DEMOLAT de OTRAVA !

      bagati la cap. OTRAVA EREZIEIE /APOSTAZIEI INFINIT mai mult si mai DEGENEGATI produce in popor si asta PERMANENT !

      gandeste-te ca asa cum arata plodul ala otravit din PROSTIA parintilor lui, LA FEL daca nu INFINT MAI RAU arata suletel crestinlor OTRAVITE cu ISNELARI; EREZIE si APOSTAZIE!… ele NU mai au chip de om ci de DIAVOL…adica mai URATE si mai DEGENERATE ca plodul asta pentru care va emotionati voi INGORAND situatia voastra duhovniceasca.

      Apreciază

      • Cosmin said, on martie 20, 2017 at 12:51 am

        @ el

        Adevar graiesti frate el.

        Eu, pe langa faptul ca sunt un mare pacatos, mai mare decat Iuda, sunt si un mare fricos. Mi-e frica tare ca la un moment dat voi ceda, de frica cel mai probabil, sau voi claca din cauza fricii si imi voi pierde cumpatul si voi reactiona foarte violent impotriva organelor de represiune.

        In 2011, nu i-am primit in casa la recensamant, chiar daca zbierau la usa ca vin cu politia. Desi inima imi spargea pieptul de frica. Cred ca nu au zbierat suficient de tare incat sa cedez.

        Cand au venit cu cardul de sanatate la usa, mi-a fost cel mai usor: postasul ma cunoaste, intre noi fiind o relatie de cordialitate.. L-am refuzat frumos si elegant, nu mi-a fost frica pentru ca nu a strigat la mine si nu m-a amenintat cu politia sau cu amenda.

        Cu vaccinul, i-am mituit ca sa nu ne streseze.

        La biserica nu mai merg de ceva vreme din motivele binecunoscute. Problema e in curs de rezolvare. Ma apasa faptul ca se aduna pacatele nemarturisite.

        Eu sper totusi sa vina un razboi care sa ne piarda, ca nu cumva sa ne pierdem mantuirea din cauza fricii.

        O alta fateta a acestui razboi, e faptul ca va fi un imbold si ne va impinge pe calea pustietatii mai din timp, asta in cazul in care se va petrece inaintea disparitiei banilor cash.

        Disparitia banilor cash o vad examenul cel mai dur. Acolo va fi reala cumpana. La acest examen s-ar putea sa cadem multi dintre cei ce am refuzat tot felul pana acum. Probabil ma insel si va fi asa cum au avertizat marii duhovnici: cei care vor refuza totul se vor descurca mai bine impotriva pecetluirii.

        Apreciază

      • Nicoleta said, on martie 20, 2017 at 9:57 am

        Cosmin

        Dispariția banilor lichizi = rucsacul gata pregătit cu tot ce se poate, în limita posibilităților fiecăruia, pus pe umăr și la drum, fără să vă mai uitați înapoi, fără să vă mai pese de proprietățile sau bunurile pe care le aveți. Ce spun scrierile? De ești în țarină nici în casă nu trebuie să te mai întorci. Pleci așa cum ești îmbrăcat. La o lansare de carte, spunea un părinte rus acum 2 ani că în curând o să vină vremea când va trebui să ne apucăm de roata trenului. Aceasta înseamnă nu doar că nu trebuie să te mai uiți înapoi, ci și că nu trebuie să mai ai nici un bagaj. Singurul tău bagaj este sufletul, de care trebuie să te îngirjești și pe care trebuie să îl hrănești cu pâinea vieții, Nu uitați că nimeni din cei ce vor rămâne nu va scăpa de implantarea cipului.

        Apreciază

  2. Alexandru said, on martie 16, 2017 at 4:32 pm

    Azi am cumparat si am scanat:
    Dogmatica Bisericii Ortodoxe vol. 1 – Sf. Iustin Popovici (200mb)

    Mai puteti gasi si:
    Furtuna din camara mea vol 1&2 – Enache Ioan (80 & 120 mb)

    https://yadi.sk/d/UaQedNVm3FxoM2

    Cine este amabil si doreste le poate urca pe ce site vrea si le poate transmite oricui.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Nicoleta said, on martie 16, 2017 at 10:21 pm

      Alexandru, te rog spune-mi daca ne putem increde in ereticul Teofan si in saitul sistemului BOR „doxologia”. Mai ales ca a fost publicata acum in 2017, dupa Sinod.. Intreb si eu.
      Iertare.

      Apreciază

      • Mihai said, on martie 17, 2017 at 4:55 am

        Ce întrebare?! Evident că nu poți avea încredere în teofania, doar a dovedito faptic, în ce privește doxoprostia, pardon doxologia, aceasta este o publicație aservită, exact că și cuvântul kakadox

        Apreciază

      • Nicoleta said, on martie 17, 2017 at 3:26 pm

        Mihai, întrebarea era ironico-retorică. Tocmai din datele scrise în această carte îți dai seama că nu este de încredere.
        Editura Doxologia, an 2017. Este suficient?

        Apreciază

  3. energein7 said, on martie 16, 2017 at 4:51 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog.

    Apreciază

  4. Riko said, on martie 16, 2017 at 5:31 pm

    Saracutul, l-au nenorocit criminali si inconstientii. Ce ar trebui sa bage lumea la cap, nu e ca sunt nu stiu cate sanse sa pateasca si copilul tau sau tu la fel sau mai rau. Lumea trebuie sa realieze ca chiar daca nu apar reactii adverse, vaccinul ataca creierul. Vaccinurile sunt intr-un fel lobotomizarea chimica a noilor generatii. Dupa vaccin raman anumite zone din creier distruse si subdezvoltate. Cautati ce efecte are mercurul asupra celulelor nervoase sau alte metale grele. Mercurul e folosit ca dizolvant in fabricarea vaccinurilor. Iar dupa vaccin, zonele din creier care raman neafectate, dupa 1-2 ani preiau rolul zonelor distruse. De-aia inca par sanatosi si normali copii, dupa ce cresc.

    Apreciază

    • el said, on martie 19, 2017 at 8:12 am

      Riko

      „saracuitzul” ala de plod arata MAI BINE/frumos ca sufletul tau DEZINTEGRAT de INSELARE si EREZIE !!!

      Apreciază

  5. mircea.v said, on martie 16, 2017 at 6:12 pm

    „Mintea desprinsa de Dumnezeu devine fie demonica, fie animalica”
    In cazul de fata, demonica.

    Ti se blocheaza creierul cand citesti asa ceva.
    http://www.unilad.co.uk/health/transabled-people-are-cutting-off-their-limbs-to-become-disabled/

    Ii pune satana sa se automutileze – devin „transabled”, apoi le va parea rau, si vin astia cu transumanismul si ii repara, si vor zice: „vedeti ce bun e transumanismul…” (un scenariu)

    Apreciază

  6. emysyster said, on martie 16, 2017 at 6:51 pm

    Cosmin…ai facut fff bn ca nu ti.ai vaccinat copilul..insa din pacate multi parinti vor sa i vaccineze..pe diferite motive , cum ar fi ca: nu.i primeste la gradi daca nu sunt vaccinati…ca poate iau de la alti copii boli..etc…nestiind sau dandu-mi replica ca ” Ce? Si noi am fost vaccinati si nu am patit nimic..si copiii prietenilor mei sunt vaccinati si sunt sanatosi….etc….”Eu vreau sa te intreb daca tu ” e doar o curiozitate de a mea pe care am avut-o intotdeauna”vis- a-vis de parintii care NU si-au vaccinat copiii, deci intrebarea mea este daca nu ai facut din momentul nasterii copilului,NICI UN VACCIN?se poate face asa? Pt ca stiu ca multi zic ca trebuie in primele min de la nastere facute acele vaccinuri neaparat!! Asa e???? Sau se poate fara nici un gram de vaccin…chiar din momentul nasterii!!!!Multumesc anticipat!!!

    Apreciază

    • Daniel said, on martie 16, 2017 at 10:23 pm

      Se poate fara vaccin de la momentul nasterii, trebuie sa fii de acord cu vaccinarea, dar trebuie sa fie de acord si tatal si mama. Daca unul e pro, altul e contra unul din cei doi cedeaza pana la urma.Eu am cedat prima data (la cel din spital de la neunatologie) si la unul anti polio (nu cel cu multe valente) ci unul doar pentru asta la care sotia a insistat sa-l faca. Anitpolio l-a vrut pentru ca a avut un unchi mort de poliomielita. Chiar si atunci in spital ni s-a cerut consimtamantul. Copilul are 4 ani jumate si multumi lui Dumnezeu e bine sanatoasa. Ba chiar in iarna asa doctora de la gradinita (au o doctorita care vine in fiecare luni) mi-a spus ca fata e cea mai sanatoasa dintr-e toti. A racit de doua or in iarna asta iar ceilalti din doua in doua saptamani. Anitibiotice ne ferim sa-i dam, doar siropuri pe baza de plante si antitermice (daca este cazul), in rest nu si sper sa ne ajute Dumnezeu nici sa nu-i mai fac vreunul. Faca-se voi Lui! A, si inca ceva, fata e la gradinita dupa cum am mentionat mai sus si nu am intampinat probleme sa se inscrie. Gradinita e particulara iar proprietara are 3 copii nevaccinati, deci inca odata, se poate.

      Apreciază

      • emysyster said, on martie 17, 2017 at 5:50 pm

        Multumesc frumos Daniel!!!!!! E bn sa stii ce si cum si din experientele altor parinti!!!!!

        Apreciază

    • Cosmin said, on martie 17, 2017 at 2:02 am

      @ emysyster

      Incep prin a-ti rapunde la intrebarea care te intereseaza cel mai mult: nu am facut absolut nici un vaccin, nici macar cele de la nastere.

      Ca orice parinti, inainte de nasterea primului copil, entuziasmati si emotionati in acelasi timp, am avut de ales intre doua posibilitati: 1. mergem intr-o clinica privata sau 2 mergem la un spital de stat.

      Alegerea a fost necesara exact din cauza gestionarii evenimentului cu vaccinul, dar se punea si problema financiara in acelasi timp.

      Am ales sa mergem la spitalul de stat. Acolo am avut o relatie, la care am apelat pentru a ma ajuta, trebuie sa recunosc, chiar daca unii ma vor privi acuzativ, m-a ajutat sa aflu cat si la cine trebuie sa achit ca sa fie totul ok.

      I-am multumit pe toti, in acelasi timp facandu-le precizarea ca, nu vreau ca vreun vaccin sa atinga trupul copilului meu. S-au conformat cei in cauza, medicul pediatru, a tinut totusi sa-mi faca precizarea cu zambetul pe buze, ca imi respecta decizia, dar comit o mare eroare.

      Sotia mea a fost tratata ca un VIP, fara sa o streseze cineva pe tema vaccinului, a benefiat de toata atentia cuvenita si a beneficiat de un salon individual proaspat renovat.

      Am iesit de 3 ori mai ieftin, financiar vorbind, decat daca as fi apelat la o clinica privata, unde am fi beneficiat de exact aceleasi conditii. Totusi, dincolo de „interventia” mea, faptul ca toul a fost perfect, s-a datorat ajutorului bunului Dumnezeu, ajutor pentru care ii multumesc.

      Am facut ceea ce am facut din 2 motive principale: 1. Nu am vrut sa vaccinez copilul pentru nimic in lume, 2. nu vroiam ca sotia mea dupa nastere sa fie ostracizata si persecutata de catre personalul medical din cauza refuzului vaccinului, asa cum se obisnuieste in spitalele de la noi. Cred ca cei mai multi cunosc acel teatru de intimidare, la care fac referire.

      Exista si metoda oficiala prin care poti refuza administrarea oricarui vaccin, trebuie doar sa afirmi tare si clar ca nu doresti vaccinarea nou nascutului, doar ca viitoarea mamica e posibil sa fie supusa unor presiuni psihice din partea personalului medical, presiuni de care o proaspata mamica, nu prea are nevoie.

      Intr-o clinica privata, ti se respecta toate doleantele fara sa carteasca nimeni nimic, dar si platesti cu varf si indesat. Mai mult, majoritatea clinicilor private, nu intrunesc conditiile necesare unor interventii in caz de complicatii la nastere si tot la spitalul de stat se ajunge.

      Acum, daca vrei sa stii starea copilasului nostru nevaccinat, cu riscul de a ma repeta fata de unii din cititorii blogului,: la varsta de 2 ani si 2 luni a vazut de 3 ori o instiutie spitaliceasca. De doua ori la invitatia medicului de familie, pentru inregistrare, masurare si cantarire, iar o data a facut rosu in gat si orice manca varsa imediat. Ne-am speriat si am mers la urgenta unde am fost calmati imediat, afland ca nu e ceva grav.

      Exista in anturajul meu parinti care nu realizeaza gravitatea vaccinurilor. Mai mult, exista unii care se dau asa deschisi la minte si inteligenti afirmand: „stii, noi nu facem acele vaccinuri care genereaza probleme, noi avem o sursa de vaccinuri bune.”

      Ideea e ca , in momentul in care esti corect informat, realizezi care e treaba cu vaccinurile, nu poti sa iei decat o singura decizie: NICI UN VACCIN!

      Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa alunge frica din noi, frica pe care diavolul prin sistemul si slugoii lui, ne-o induc.

      Apreciază

      • Roxana said, on martie 17, 2017 at 6:07 am

        Este adevarat ce spuneti despre intimidare. Am nascut acum o luna la spitalul Giulesti. Si am refuzat vaccinarea in scris. La externarea copilului mi s a spus de doctora Nanea ca imi omor copilul . ca o sa moara de tuberculoza si hepatita si ca nu poate sa creada ce prost informate suntem. A si ca abia asteapta legea obligativitatii vaccniurilor sa nu mai aibe cazuri din astea. Si intradevar este foarte greu. Mai ales daca nu ai sprijinul partenerului. Eu am avut sprijinul lui asa ca nu am vaccinat si nu o sa vaccinam. Ma asteptam oarecum sa incerce sa ma convinga . Presupun ca trebuie sa iti asumi greutatile cand iei o astfel de decizie dar daca esti mai sensibila te face praf. Mai alea dupa nastere cand oricum esti cum esti.

        Apreciază

      • Nicoleta said, on martie 17, 2017 at 8:51 am

        Mulțumim Cosmin. Sănătate multă ție și familei tale. Fii fără grijă, că Dumnezeu vă va ține departe de acest sistem. Doar rugați-vă.

        Apreciat de 1 persoană

      • emysyster said, on martie 17, 2017 at 5:44 pm

        Multumesc Cosmin..chiar vroiam sa stiu ce e de facut in astfel de caz…pt ca , cu viata copilului tau nu e de glumit…si astfel , cand si DACA Domnul imi va da un bebita…clar nu il voi vaccina!!!!Multa sanatate tie si intregii tale familii

        Apreciat de 1 persoană

      • VioletaB said, on martie 18, 2017 at 9:06 pm

        Bravo! Am deja cateva persoane in jurul meu care s-au trezit si nu si-au vaccinat copiii, dar majoritatea din pacate au creierele spalate de propaganda pharma si tocmai ei sunt cei care fac presiuni psihologice asupra parintilor informati care nu vaccineaza. Intimidarea pare sa fie singurul lor argument… 😦

        Apreciat de 1 persoană

    • laura3019 said, on septembrie 13, 2020 at 1:19 pm

      Da se poate din momentul nașterii…fara vaccin…cel puțin în Anglia. Nu sunt sigura in Romania dar dacă se alege nașterea acasa atunci e si mai sigur.

      Apreciat de 1 persoană

  7. Radu Humor said, on martie 16, 2017 at 7:04 pm

    Ioana, spovedania unei tinere ortodoxe.

    “Wow, ești singură? De ce nu-ți cauți pe cineva? Oh, cu siguranță ți-e greu să găsești pe cineva potrivit ție, nu-i așa?”

    Nu, nu-mi găsesc. Știi de ce? Fiindcă nu caut. Nu pentru că nu-mi doresc să-l întâlnesc pe cel cu care îmi voi petrece restul vieții, ci pentru că aleg să nu îl caut. Nu intru pe aplicații menite să-mi găsească perechea, nu merg în cluburi pentru a agăța tipi, nu văd în orice băiat pe care îl întâlnesc un potențial iubit. Nu mă joc cu inima mea și nu sar din întâlnire în întâlnire pentru a încerca, a experimenta, a vedea cu cine îmi iese.

    Nu te judec dacă procedezi în felul acesta, poate că din când în când metoda chiar funcționează și duce la ceva bun. Fiecare este liber să aleagă și primește după măsura în care cere. Nici nu mă consider mai cu moț decât ceilalți deoarece aleg diferit.

    Nu caut, aștept. Asta nu înseamnă că mă cred vreo prințesă arogantă, că sunt inabordabilă, că refuz să socialez și că mă închid între patru pereți, așteptând ca viitorul soț să-mi cadă din cer, la propriu. Sau să mă trezesc cu el la ușă, pe calul alb. Nici vorbă! Aștept, și nu e nici pe departe cea mai ușoară alegere, așa cum pare în ochii unora, dar e singura pe care inima mea o dorește. De ce aștept? Pentru că mi-am încredințat stiloul poveștii mele în mâna lui Dumnezeu. Mă cunoște mai bine decât oricine, știe ce dorințe și visuri sunt în sufletul meu, știe cu ce fel de om mi-aș petrece restul vieții. Pentru că vreau o iubire pură, ce depășește orice obstacol, ce rămâne în picioare atunci când are motive să cadă. O iubire care nu mă părăsește în momentele cele mai grele, care e prezentă indiferent de circumstanțe. O iubire pentru o viață întreagă. O iubire din Dumnezeu.

    Pentru că îmi doresc ca promisiunea făcută în fața altarului să nu se rupă după câțiva ani de căsnicie. Pentru că îmi doresc ca viitorii mei copii să crească cu ambii părinți și prin iubirea lor să vadă că Dumnezeu există. Pentru că nu vreau un mariaj în care să pretind că sunt fericită. Vreau să fiu cu adevărat. Pentru că vreau să împart tot ceea ce sunt și tot ceea ce am cu un singur om.

    Nu cred în relații perfecte sau în oameni perfecți…ci doar în iubire. Iubirea – magie.

    Și da, nici nu încape îndoială că ceea ce vreau eu este greu de găsit. Tocmai de aceea, mi-am înălțat visul către Cer…fiindcă acolo este locul în care totul este cu putință.

    http://www.ortodoxiatinerilor.ro/tineri-feciorie-casatorie/22131-nu-caut-astept

    Apreciat de 1 persoană

    • Mihai said, on martie 17, 2017 at 5:02 am

      Radu humor, vezi că cea publicație este daca nu mă înșel a lu matracuca de siluana vlad unde debitează tot felul de bazaconii, în ceea ce privește pe tinara din povestea respectiva intradevar de admirat și de respectat, insa pe fiecare cum la hărăzit Dumnezeu

      Apreciază

      • VioletaB said, on martie 18, 2017 at 4:15 pm

        Mi se pare o mandrie disimulata sub „smerenie” in acest articol. Iar partea finala cu iubirea – magie mi-a intarit ideea… Orice tine de magie si magic e k legatura cu satana. Iubirea lasata de Dumnezeu nu are nimic de factura „magica”…
        In realitate sunt inca multe fete si femei care asteapta in tacere si cumintenie sa le randuiasca Dumnezeu un sot bun, insa nu fac parada, nici articole din asta…

        Apreciază

  8. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on martie 16, 2017 at 7:10 pm

    O alta GLOABA care face propaganda globalizarii.

    http://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/angelina-jolie-a-criticat-nationalismul-deghizat-in-patriotism-intr-un-discurs-la-onu-688773

    Apreciază

    • Pop Lucian said, on martie 17, 2017 at 6:40 pm

      STOP RFID
      Da ce te miri? Ai impresia că evreunul mai breaz între evreii ăștia de la Hollywood? Sunt îndrăciți toți, recte angelina jolie.

      Apreciază

  9. sica said, on martie 16, 2017 at 7:33 pm

    -Un raport Xinhua, Mar 12, 2017 arata ca la CN Fukushima combustibilul nuclear inca mai arde prin betonul si reactoarele de acolo scufundandu-se in pamant de unde va continua sa deverseze reziduuri extrem de radioactive in ocean pentru totdeauna! Acest combustibil nu va putea fi indepartat niciodata iar reactoarele avariate vor trebui acoperite cu un sarcofag ca si cel de la Cernobil!

    -Multi din Fukushima au acum creierul afectat iar altii dezvolta si cate 3 cancere diferite deodata!

    -O forma misterioasa de cancer ucide leii de mare pe toata coasta vestica a US, transforandu-le oasele in „piftie”!

    -Inginerul in fizica nucleara Arnie Gunderson spune ca : Fukushima este cel mai rau cataclism industrial din istoria umanitatii, contaminarea va continua pentru sute de mii de ani de acum incolo!
    http://enenews.com/report-concern-nuclear-fuel-is-still-eating-through-structures-under-fukushima-reactors-expert-melted-cores-have-likely-burned-their-way-into-earth-will-continue-pouring-highly-radioactive-was
    http://enenews.com/
    http://enenews.com/mysterious-cancer-killing-sea-lions-along-us-west-coast-bones-turning-mush-inside-the-animals-theres-just-masses-of-yellow-cancerous-tissue-alarming-death-rates-vid
    http://enenews.com/nuclear-engineer-fukushima-is-worst-industrial-cataclysm-in-the-history-of-the-world-its-about-as-close-to-hell-as-i-could-imagine-the-nuclear-cores-have-disappeared-contami

    Apreciază

  10. sica said, on martie 16, 2017 at 7:36 pm

    Un fost abent CIA spune ca „au fost invatati sa minta pe oricine, si sa fie loiali agentiei mai mult decat Constitutiei! (Asa stau lucrurile deci… Minte!)
    http://www.zerohedge.com/news/2017-03-13/cia-stresses-loyalty-agency-over-loyalty-constitution

    -Trump a imputernicit CIA sa autorizeze ei insisi atacuri cu drone asupra „suspectiot teroristi” fara a mai cere incuvintarea Casei Albe sau a Pentagonului! (Adica, „stat in stat” care nu se supune niciunui control… asa ceva nu s-a mai vazut!)
    https://www.rt.com/usa/380600-cia-drone-strike-authorization/

    Apreciază

  11. sica said, on martie 16, 2017 at 7:42 pm

    – Rusia acuza media vestica de tacere complice fata de tragedia din Mossul unde 210.000 de civili au devenit refugiati din cauza operatiunilor militare duse de armata irakiana!
    http://tass.com/politics/935339

    Apreciază

  12. sica said, on martie 16, 2017 at 10:19 pm

    https://www.facebook.com/bebedream/?fref=nf
    Un copilas ca un ingeras

    Apreciază

  13. marian said, on martie 16, 2017 at 10:27 pm

    The Independent‏@Independent · 21 min
    ‘Holy wars will soon begin in Europe’, Turkish foreign minister claims
    [link to http://www.independent.co.uk]
    Asadar, nu se mai foloseste vreo cenzura. Razboaiele anticrestine sunt pe cale sa inceapa. De unde arme? De la antihristul care conduce România? Niciodată!
    Doamne iartă-mă!

    Apreciază

  14. mihay2016 said, on martie 16, 2017 at 10:33 pm

    A sa va treb pote stiti! Noi generatia mai veche cand sau facut vaccinuri alea tot cu mercur erau acu ceva timp??

    Apreciază

    • Riko said, on martie 17, 2017 at 9:30 am

      Da, tot cu mercur, si au fost loturi de vaccinuri care au avut efect la totii copii si oamenii vaccinati, transformandui in niste handicapati mintal, dupa care sa schimbat lotul imediat. Mai multe cunostinte si parinti mei mi-au povestit de cativa oameni din satul lor natal, cred ca 16, dar nu mai tin minte sigur, ca erau normali ca tot omul, si toti dupa vaccinare au ajuns niste handicapati, si asa sunt si in ziua de azi, doar foarte putin si-au revenit.
      + cat de normal ti se pare sa-ti ramana o cicatrice unde ai primit un vaccin?

      Apreciază

    • Daniel said, on martie 23, 2017 at 12:03 pm

      Am avut un coleg, cu 2 ani mai mic decat mine, in scoala generala care dupa ce a facut acel vaccin la care se facea testul cu balonasul a murit. Nu stiu daca acel vaccin era produs la noi sau adus de prin alte tari (era prin 84-86 nu mai tin minte anul) dar efectul l-am vazut.

      Apreciază

  15. Ioan said, on martie 16, 2017 at 11:09 pm

    Un text deosebit de important, mai puțin stiut, al Marelui Părinte Iustin Pârvu care aruncă o lumină asupra întunecatelor vremuri în care trăim:

    „Părinte, ce credeți, ne va ajuta Dumnezeu pe noi, pe români, să rămânem ortodocși și, totodată, să facem față la toate încercările prin care trecem acum?

    – Dragul meu, Ortodoxia nu s-a depărtat de la Dumnezeu. Dar vor veni vremuri când se vor picta bisericile pe dinăuntru și pe dinafară, se vor împodobi turlele cu aur, se vor ridica biserici mărețe, cum n-au mai fost niciodată, dar nimeni nu va putea intra în ele. Să ne rugăm ca Domnul să întârzie aceste vremuri. De ce spun că nu vom intra în ele? Pentru că va veni ecumenismul și se va înstăpâni în ele. Vor defaima toate frumusețile Ortodoxiei. După cum spune părintele Serafim Rose, va veni vremea când antihrist se va încorona ca rege al lumii, la Ierusalim, de către patriarh și preoți. Noi ținem creștinismul nostru ortodox. El trebuie să se mențină, să meargă înainte, dar se va afla într-o permanentă luptă, dar deși vor rămânea foarte puțini, nu va dispare. Asumându-ne suferința, rămâne vie sămânța creștinismului ortodox. Vor exista oameni, ca în toate vremurile trecute, care vor înfrunta cu prețul vieții lor primejdiile. Va fi ca un câmp de luptă, cu pierderi și cu biruințe…”

    („Furtuna din cămara mea”, vol. I, Ioan Enache, Editura Studion, Bacău, 2013, Interviu cu părintele Justin Pârvu, pag. 112)

    https://docviewer.yandex.com/?url=ya-disk-public%3A%2F%2FTW%2FAcwHPW%2Fwqmo7dIbFIGirxEvjhVQ251NxpMwoD93M%3D%3A%2FFurtuna%20din%20camara%20mea%20Vol.%201%20-%20Enache%20Ioan.pdf&name=Furtuna%20din%20camara%20mea%20Vol.%201%20-%20Enache%20Ioan.pdf&c=58caf8c916a1

    Asadar încă din anul 2005, Părintele Iustin ne spune clar care este motivul pentru care nu vom mai putea intra in bisericile frumos împodobite:

    „…se vor ridica biserici mărețe, cum n-au mai fost niciodată, dar nimeni nu va putea intra în ele. Să ne rugăm ca Domnul să întârzie aceste vremuri. De ce spun că nu vom intra în ele? Pentru că va veni ecumenismul și se va înstăpâni în ele.”

    Nu cumva au venit aceste vremuri?

    Pentru ca vedem, după adunarea blestemată din Creta ecumenismul „s-a înstăpânit” pe scară largă in tarisoara noastră, iar cei care se ridică contra ecumenismului sunt prigoniti.

    Personal nu am nici o îndoială asupra sfințeniei Părintelui Iustin Pârvu.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ioan said, on martie 17, 2017 at 10:18 am

      Monahul Teodot spune că trebuie să mergem în continuare la biserica unde este pomenit arhiereul ecumenist, că nu trebuie lăsate bisericile ortodoxe în mâna ecumenistilor și trebuie strigat „nevrednic” la slujbe. Aceasta învătătura este contrară cuvintelor Parintelui Iustin Pârvu care a spus că nu mai putem intra in bisericile unde s-a „înstăpânit” ecumenismul. Și care este momentul în care ecumenismul s-a „înstăpânit” dacă nu acum?

      Cel puțin acesta este gândul meu. Poate greșesc. Voi ce părere aveți?

      Fragmentul din interviul luat Părintelui Iustin este aproape necunoscut de majoritatea ortodocșilor.

      Apreciază

      • ban said, on martie 17, 2017 at 2:09 pm

        Se pare ca monahul Teodot nu vrea sa faca parte dintre cei putini (sa dea Domnul sa fie cat mai multi). Dansul se contrazice singur in multe afirmatii. Domnul sa ne lumineze.

        Apreciază

      • Riko said, on martie 17, 2017 at 2:44 pm

        Ioan
        Este total altceva. monahul Teodot vrea sa incurajeze oamenii si sa nu cedeze fara lupta mai aspra. Daca ai fi un preot antiecumenist, fie ca taci smerit, fie ca indemni la lupta, ambele variante sunt bune. Fiecare isi face lucrarea lui. Si cand a zis acestea monahul Teodot?, cred ca pe la inceput.
        Ce a zis parintele Justin Parvu, este altceva. Si fragmentul e foarte cunoscut, si multi prea multi sfinti au zis acelasi lucru, si la fel scrie si in Scriptura.
        Acum e acel moment in care nu mai putem merge la biserici, cu scopul de a participa la slujba ca si pana la sinod.

        Apreciază

      • el said, on martie 19, 2017 at 8:15 am

        Ioan

        tembelul de teodot spune asta DEMULT !… si PERSISTA desi VEDE la ce duce „sfatul” lui DRACESC !.. ei insusi e CAZUT in DRACSIME!

        si acum ce mai vreti de la el? … daca e CAZUT demult in INSELARE, si STIM ca INSELAREA DEMOLEAZA sufletul mai cumlit de cat orice boala/ otrava …

        Apreciază

      • el said, on martie 19, 2017 at 8:19 am

        Ioan

        tu ce ai spune daca te-ai furaja sistematic de la pomenitorii de ERETICI de la petru -voda?… ce hahalera de „startz” au acolo? si ce HAHALERE de popi pomenitori de ERETICI cu „justificari” slujesc DIAVOLULUI acolo? ..

        aminteste-ti de par Tihon cel PRIGONIT de anticristii aia !!!

        Sf Parinti ne-au avertizat ca EREZIA si INSELAREA DEMOLEAZA/ INBOLNAVESC sufletele si sunt MAI RAU ca MICROBII care MOLIPSESC sufelete cele fara minte care continua AIUREA la NESAFARSIT partasia cu ele !

        Apreciază

      • Riko said, on martie 19, 2017 at 4:23 pm

        Ioan, ban, el
        Aveti dreptate in legatura cu monahul Teodot. Sunt foarte dezamagit de el. Nu am mai urmarit ce face si ce zice de multa vreme. Imi pare rau.

        Apreciază

  16. Cosmin said, on martie 17, 2017 at 11:34 am

    Imi aduc aminte de un incident tragi-comic din copilarie. Eram in clasa 4-a sau a 5-a. Anii ’85-’86. Au intrat in clasa doua cadre medicale blindate cu echipamentul necesar in vederea vaccinarii. Eram atat de panicat, incat fara sa constientizez, am luat-o la fuga afara din clasa.

    Doi colegi mai vlajgani au fugit dupa mine, m-au prins si m-au dus inapoi la vaccinare.

    In acest moment, cand imi aduc aminte zambesc si ma intreb ce m-a determinat sa fug: frica de ace sau sufletelul meu de copil simtea ca ceva nu e in regula cu acele injectii ?

    Referitor la comentariul meu anterior, acea intimidare care se face de catre cadrele medicale asupra viitorilor parinti, are loc intr-un moment cand vaccinarea nu e obligatorie.

    Ma-ntreb: ce se va intampla cu cei care vor refuza vaccinarea nou nascutilor in momentul cand vaccinarea va deveni obligatorie, cum vor actiona atunci cadrele medicale ? Oare ca acei doctori de la Auschwitz ? Cum vor actiona autoritatile: politia, jandarmeria, cei cu protectia copilului ? Sa speram ca acest experiment macabru asupra populatiei sa fie oprit de mila si voia preabunului Dumnezeu.

    Apreciat de 1 persoană

    • Nicoleta said, on martie 17, 2017 at 11:50 pm

      „Cum vor actiona autoritatile: politia, jandarmeria, cei cu protectia copilului ?”

      Cosmin, când te duci să iei certificatul de naștere al copilului, tu l-ai dat deja statului. Copilul nu mai este al tău, chiar dacă statul încă te mai lasă să crezi asta. Copilul este al statului. De aceea și primește un număr, ca la mărfuri. Deci, protecția copilului față de cine? Față de abuzurile statului sau față de tine? Aceasta este întrebarea. Dacă statul este proprietar, ce rost mai are ca acesta să își creeze propriul organ de control și teroare asupra lui?

      Apreciază

  17. nela,, said, on martie 17, 2017 at 1:29 pm

    Am cunoscut , o familie care locuia la marginea unui sat , si aveau 11 copii. Niciodata , nu au calcat in dispensar. Ii vedeam iarna pe zapada , desculti si in branci mergand ( caci nu mergeau inca in picioare,) prin zapada, cu o camasuta scurta , care ii acopereau pana la jumatate. Ce mai ! erau f.sumar imbracati . si , nu i-am vazut bolnavi si repet nu aveau nici o treaba cu doctorii. Noi avem Dumnezeu – de ce sa nu ne lasam in voia Lui ? Dar suntem putini credinciosi . Ne punem nadejdea mai mult in om – ,,intru care nu este mantuire ,, Este oribil ce se intampla cu acest copilas . Daca nu era bolnav, l-au inbolnavit ei …

    Apreciază

  18. Nicoleta said, on martie 17, 2017 at 3:37 pm

    Cosmin, așa cum se făceau avorturile pe timpul comunismului – în ascuns – așa vor naște acum creștinele. Tot ascunse de sistem, dar în catacombe. Este unica lor șansă de supraviețuire. Să nu le fie frică, căci acei copii născuți în astfel de condiții vor avea nenumărați părinți, unchi, frați și surori, care le vor asigura tot ce este necesar pentru supraviețuire.

    Apreciază

  19. AV. IULIA TIPA said, on martie 17, 2017 at 7:02 pm

    Preotii, calugarii au posibilitatea legala de a se adresa instantelor de judecata pentru a se constata lipsa de competenta a BOR in ceea ce priveste manifestarea autoritatii canonice, respectiv luarea masurilor disciplinare sau de alta natura impotriva lor.
    Pana in prezent instantele au respins cererile preotilor invocandu-se principiul autonomiei BOR de care acesta s-a prevalat (pe principiul stat in stat). Dar cererile respinse vizau aspecte care priveau fondul cauzei si nu imposibilitatea BOR de a lua masuri impotriva preotilor, monahilor etc.
    Pentru ca autoritatea canonica sa fie exercitata ea trebuie insa anterior sa fie recunoscuta de statul roman in conformitate cu dispozitiile art 49 alin 3 din Legea 489/2006, cu modificari.Principiul autonomiei cultelor vizeaza aspecte care tin de organizare, administrare, conducere , etape care sunt ulterioare procedurii prevazute de dispozitiile art. 49 alin.2 si 3 din Legea 489/2006 cu modificarile ulterioare.
    Pentru a se intelege: sunt 2 etape.
    -prima etapa care vizeaza procedura prevazuta de art. 49 alin.2 si 3 ( aprobare prin hotarare de guvern)
    – a doua etapa in care putem vorbi de autonomie.
    Instanta va fi sesizata cu aspecte care vizeaza prima etapa (deci nu aspecte care tin de fondul cauzei), mai exact lipsa urmarii de catre BOR a procedurii instituita de legea 489/2006 si pe cale de consecinta imposibilitatea exercitarii autoritatii canonice.
    Aceasta dincolo de plangerile penale. BOR UITA CA PLANGERILE SI DENUNTURILE POT FI FORMULATE DE ORICE PERSOANA… :)))))))))))))))))

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 23, 2017 at 9:31 am

      AV. IULIA TIPA

      Doamna avocat, e esential sa-mi spuneti, va rog, daca pe site-urile saccsiv, OrtodoxInfo sau Sinodul Talharesc ati postat luna asta si cu alta adresa de e-mail decat cea pe care o vad la acest comentariu al dumneavoastra.

      Apreciază

  20. […] Iata comentariul fratelui Ioan postat la VIDEO: Inainte si dupa vaccin …: […]

    Apreciază

  21. […] (Comentariul fratelui Ioan, postat la VIDEO: Inainte si dupa vaccin …) […]

    Apreciază

  22. Adrian said, on martie 17, 2017 at 9:18 pm

    Ultimul din cei patru copii ai sorei mele, nu este vaccinat cu niciun vaccin, nici cele de la nastere. Am procedat asa: inainte sa nasca, acum 5 ani, le-am aratat cum sa completeze o declaratie (model ProVita) prin care aduceau la cunostinta personalului medical ca refuza vaccinarea. L-am convins pe cumnatul meu, tatal copilului, sa fie in permanenta cat se poate de aproape de sora mea, in momentul nasterii la spital si sa arata declaratia oricui crede el ca va fi nevoie, potential participanti la actul in sine si pe cat posibil sa primeasca pe un exemplar nr. de inregistrare. Pentru ca nu se descurca sa explice, in caz ca cineva voia sa-l faca sa-si schimbe parerea (e om simplu cu zece clase, dar ortodox, cat poate si el, ca tot omu’), i-am spus sa ma sune la orice ora, ca sa vorbesc eu cu persoana in cauza (nici eu nu am pregatire prea multa sau in domeniu, dar fiind militar sunt oarecum familiarizat cu modul de abordare a unei discutii). Din tot personalul medical participant la nastere, s-a gasit doar o asistenta (sefa), mai veche in meserie care si-a permis sa faca scandal. Am preluat-o la telefon, conform planului, i-am explicat ca cea ce face este ilegal si ca de nu va intelege sa-nceteze sau isi va permite sa vaccineze copilul impotriva vointei parintilor, cu parere de rau, o vom actiona in instanta, unde ProVita ne va sustine prin asistenta juridica gratuita, cu siguranta vom castiga procesul, vom cere daune materiale si vom creste copilul cu banii dansei. Discutia a fost mult mai ampla, am fost intrebat daca-s pocait (sectant), in ce calitate vorbesc (de unchi al copilului asa cu ma prezentasem), ce pregatire am, dar am replicat scurt ca acestea n-au nicio relevata in discutia noastra. Desigur, tonul dansei era foarte ridicat pentru intimidare, dar Dumnezeu mi-a ajutat sa-mi pastrez calmul si sa fiu ferm pe pozitie. Marturisesc ca sora mea a nascut ca orice femeie saraca, fara cadouri sau bani dati ca atentii, intr-un spital de stat dintr-un orasel modest din Oltenia. A doua zi, a venit doctorita careia ii se repartizase spre supraveghere sora mea, a mangaiat-o parinteste pe cap, spunandu-i ca, in legatura cu vaccinarea este dreptul ei legal sa nu accepte si ca-i va respecta decizia. Situatia s-a repetat si la medicul de familie, aceleasi declaratii cu modificarile adecvate, cu nr. de inregistrare si stampila cabinetului medical, cu interventia mea personala, fata catre fata (cu brosura Pr. Ioan Vladuca asupra mea), dar si cu atentionarea ferma ca vom actiona in instanta in cazul nerespectarii optiunii parintilor. Copilul e normal, mai raceste uneori, mai face o rujeola care trece la vremea ei, cu ajutorul lui Dumnezeu, merge si la gradinita, il mai consulta si doamna doctor (reluandu-si discursul pro vaccin la care parintii au imunitate) si in general, nu sunt probleme majore. Slava lui Dumnezeu! In acest context, pronia divina, a randuit, desi initial nu mi-am propus, ca eu sa-l si botez. Adaug si faptul, ca asupra finului meu, nefartatul (cum il numeste Pr. Ioanichie Balan) a dus mare lupta de la inceput, prin cei din familia cumnatului meu si nu numai, ca sa fie avortat, dar sora mea s-a opus cu toata puterea, cu ajutorul lui Dumnezeu, avand si totala sustinere din partea mea. Deci, in concluzie, inca se mai poate daca constientizam pericolul si Domnul nu ne lasa. Iertati nepriceperea mea in ale scrisului, pt. amanunte va stau la dispozitie si cu alte informatii, aduc la randul meu multumiri celor care se ostenesc pe acest site si va rog sa ma pomeniti la rugaciune, ca bunul Dumnezeu sa-mi ajute, sa-mplinesc datoria de nas. P.S. Nici sora, nici fratele meu care are trei copii minori, nu-i mai vaccineaza, avand declaratii depuse si inregistrate pe la toate scolile si medicii, dar si in cazul oricarui act medical. Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Nicoleta said, on martie 19, 2017 at 7:43 am

      Adrian, Dumnezeu sa te ocroteasca pe tine, familia ta si toti ai casei tale. Sa-ti dea Dumnezeu putere si intelepciune pentru toate situatiile pe care le veti mai intalni. Doamne ajuta!

      Apreciat de 1 persoană

    • Nicoleta said, on martie 19, 2017 at 3:30 pm

      Se grăbesc. Pentru noi nu va fi doar o problemă de lipsă de documente, ci și de bani. Pentru că nemaiavând documente, nu vom putea nici să ne câștigăm pâinea. Va fi ceva de genul muncă pentru o farfurie de mâncare și prigoana de rigoare.

      „Fericiți veți fi când vă vor prigoni…”

      Apreciat de 1 persoană

  23. Rog raspanditi … | Saccsiv - Weblog said, on martie 31, 2017 at 11:15 pm

    […] VIDEO: Inainte si dupa vaccin … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.