SACCSIV – blog ortodox

Nou PROTEST in PIATA VICTORIEI. Tema de Duminica, 5 martie, incepand cu ora 15, va fi SUSTINEREA DNA

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 5, 2017

   Iata ce putem citi la Se anunta iar mare protest in Bucuresti si alte orase. Tema de duminica: sustinerea DNA de pe Ziare com:

Romanii se aduna din nou, duminica, in Piata Victoriei, iar de data aceasta protestul va avea ca tema sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).
Manifestantii se vor aduna in fata Guvernului incepand cu ora 18:00, apoi vor porni in mars spre Parlament, dupa cum se arata pe pagina Sustinem DNA, vrem depolitizarea institutiilor.

[…]

Oamenii au anuntat ca vor iesi in strada pentru a sustine Directia Nationala Anticoruptie si in fata Prefecturii din Brasov si in Piata Unirii din Cluj.
In plus, la Sibiu, sunt organizate, duminica, doua adunari publice. Primul protest, intitulat „Ora de Lectura 4”, are loc in Piata Mare intre 13:00 si 14:15. Cel de al doilea intitulat, „Legalitatea fara moralitate”, incepe tot acolo la 18:00, potrivit Stiri de Sibiu.
Aceste proteste sunt prilejuite de decizia CCR, care a admis, luni, sesizarea presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, privind existenta unui conflict intre puterile statului, aparut in urma declansarii de catre procurorii DNA a unei anchete privind modul in care a fost elaborata ordonanta 13, intre timp abrogata.
CCR a stabilit astfel ca investigatia DNA a perturbat activitatea Guvernului.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Sub masca ANTICORUPTIEI, se pun bazele POLITIEI POLITICE. In Romania se aplica schema din Mexic

Duminica trecuta tema a fost:

OPERAȚIUNEA STEAGUL UE: Duminică, 26 februarie, ora 21, protestatarii din PIAȚA VICTORIEI vor crea un uriaș drapel al Uniunii Europene

 

 

Tagged with: ,

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on martie 5, 2017 at 1:57 pm

    Fratilor, astia sunt cumva imbecili?
    Se taie padurile intr-o „veselie”, au ajuns drujbele pe unde nu te-astepti, suntem slugi in propria noastra tara, suntem cobai, carne de tun, si astia sunt preocupati sa-i salveze scaunul d-nei LCK, absolventa a Facultatii de Drept cu media 6,41 (m.evz.ro/kovesi-absolvit-dreptul-media-6.html) ?

    Apreciat de 1 persoană

  2. kosk said, on martie 5, 2017 at 2:12 pm

    …pai chair sunt imbecili (unii is platiti de fundatiile Soros altii din prostie pura) daca organizeaza un „protest” pro-sistem..astia din Spania’ cand fac „proteste” is toti cu steaguri rosii si cu portretu lui guevara..cica-s „anti sistem”..ce sa mai..

    Apreciază

  3. hdg said, on martie 5, 2017 at 2:38 pm

    Astia au spart definitia cuvintului imbecil! In fapt sint sinucigasi, masa de manevra a globalistilor marxisti, pe care si-au facut-o in Romania, in mare parte, in perioada 50-70. Vor plinge in hohote cind vor vedea, din pacate f curind, unde i-au purtat „inteligenta” lor, de care sint atit de mindrii. Faptul ca de zeci de ani sint sacul de box al globalistilor, pare sa nu joace nici un rol in minunata lor „gindire”. Era clar ca strainiii au stiut pe cine sa-si scoata in fata, o adunatura incapabila sa le poata opune vreodata rezistenta.

    Apreciază

  4. Roman said, on martie 5, 2017 at 5:20 pm

    Da’ ce cazuti mai sunt romaneii astia ,care sunt total ,,controlati” ca si cu o telecomanda (se vede din avion)de catre 4,5000 de gunoaie ale iadului=toti cei de la toate TELEVIZOARELE si toti cei din politica de varf(de la Bucale…bre) din ’90 pana astazi,ca toti sunt slugile strainilor(banilor).Nu se mai poate trezi niciunul!!Oare chiar in halul asta de idiotiti sunt ,incat nu vad ca ai lor ,,travestiti de lideri”sunt cei care apar la toate dispozitivele de CRETINIZARE SI IDIOTIRE a popoarelor pamantului =TELEVIZORUL,odata cu respectivul mars sau manifest dirijat(daca dai pe orice canal tv,acolo apar odata cu ,,strada’’…tuuu si ,,capii’’manifestului).Sau ei cred ca acesti satanisti de lideri se lupta ptr binele lor ?Nimeni nu mai vede si imaginea de ansamblu,ci se multumeste cu o ,,iluzie” amagitoare aruncata in fata de niste STRAINI care au ocupat tara asta cu forta?Ori psd ori pnl,pmp sau usr=OCUPANTII STRAINI=parazitii romaneilor.Auzi si tu DNA ,adica CIA si mossad din ,,diaspora jidanilor’’, facut de gaozarul vanzator al tari catre americanii cei spurcati =base si nudista aia,sluga lu’soros baba macovei.Ma, da ,,strada’’ eu cred cu tarie ca nu e formata din romaneii ,ci din ,,servicii straine’’ profesioniste (vorbitori de limba romana) si o parte de idioti,liberi si curisti,care sunt generatia NOULUI OM ,adica generatia lui CIP si al sefului lor-antihrist.

    Apreciază

  5. Mada said, on martie 6, 2017 at 12:21 am

    Sustinerea Dna??! Una dintre cele mai corupte institutii si distrugatoare in acelasi timp.Sunt 2 mari exemple publice de la varf: Lazăr cu NUP la dosar penal, și fratele lui Kovesi salvat și ala de către justiție. Nu mai PROTESTATI pt distrugerea tarii . Instituțiile actuale din justiție DNA, DIICOT, PARCHETE SUNT ROASE DE CORUPȚIE, MAFIE DE PROCURORI GEN NEGULESCU. Rusine celor care sustin asa ceva.NU se GÂNDESC LA VIITORUL COPIILOR ? NU SE GÂNDESC CACI COPIII lor POT FI ARESTATI ASA DEGEABA, CA MERG PE STRADA, SAU CA AU VORBIT LA telefon, sau ca beau apa din alt loc fata de cel indicat de kovesi sau de horodniceanu, sau de Stanciu? Rușine celor care susțin asemenea specimene hilare, care nu vor binele și bunăstarea tarii și a oamenilor. Vor numai dezbinare, cătușe, teroare, mascați,mafie,șpăgi, pușcării, nedreptate,sărăcie și mizerie ( căci aici la acest nivel ne-au adus aceste instituții de forță corupte și distrugătoare). Oameni băgați în pușcării pt o felie de salam 3 ani jumate, sau care fura un portofel 5 ani, dar cei care fura și trădează o tara întreaga ani întregi ce se întâmplă cu acestia? Nimic?( dna, diicot ce au făcut în tot acest timp ? Au lucrat cot la cot cu marii prădători ai tarii și au beneficiat de rodul jafului).
    Pt acestia sa ieșim să-i susținem.?. Nu cumva la puscarie le este locul?
    Klaus un comerciant de copii ( îți dai seama de ce e în stare asta dacă a avut asa inima sa facă bani și avere din vânzarea copiilor) case cu acte false și cate și mai cate neaflate încă. Dar… totul și orice pt guvernul meu. (?? Incendiul de la colectiv, bamboo…emotia)
    Cum sa susții asa ceva?????? RUȘINE CELOR CARE PROTESTEAZA DUMINICA ȘI SUSȚIN CORUPȚIA ȘI MAFIA DISTRUGĂTOARE DIN JUSTIȚIE !!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.