SACCSIV – blog ortodox

EXTRATERESTRII le sunt esentiali PAPUSARILOR pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 23, 2017

Azi a fost:

Azi, miercuri, ora 20, CONFERINTA DE PRESA NASA: “O descoperire majora – EXOPLANETE”

Nu m-am uitat. Aici pare a fi inregistrarea:

Credeti ca au gasit exoplanete cu conditii de viata si bla bla bla? Eu nu cred. Toata treaba asta cu extraterestrii, o fi de bine?

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ 

Tehnic, ar putea oare papusarii sa puna in scena un mega spectacol la nivel global, ca sa ni se para ca vin extraterestrii peste noi?

Iata ce putem citi la Va avea loc o FALSĂ INVAZIE EXTRATERESTRĂ pentru ca elitele să obțină CONTROLUL TOTAL AL OMENIRII? / Iată ce spun experții ufologi de pe OrtodoxInfo:

Atacul extraterestru de tip steag fals poate fi de asemenea augumentat astăzi, prin tehnologia proiectării audio care literalmente produce discursuri omenești (și alte sunete) direct în mintea grupurilor mari de oameni, spun alți experți. Este denumit ”efectul auditiv de radio frecvență”. Mai multe aflați aici. Videoul de mai jos oferă o demonstrație scurtă a funcționării acestei tehnologii ca parte a unei campanii de marketing:

Comentariu saccsiv:

   Nu stim daca ar putea regiza asa ceva, dar sigur se straduie.

Sa ne amintim insa de profetia:

“În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.”
Cititi va rog mai multe la:
Profetiile Arhim. Gavriil: despre EXTRATERESTRII, despre CUM VOM REZISTA IN MUNTI SI PADURI, despre ANTIHRIST si adeptii sai fara fapte bune dar care „vor umbla la biserica, se vor boteza si vor predica poruncile evanghelice” …

Intr-adevar, extraterestrii sunt draci:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

Si mai stim din alta profetie cum ca:

“În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial . Vor fi nişte bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!“”

Citiți vă rog și:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Asadar, cum necum, draci in rol de extraterestrii vor avea un rol esential pentru instaurarea GUVERULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Ca vor pune umarul la teatrul asta si papusarii (ce in fapt nu sunt decat niste oameni marionete ale dracilor) cu tehnologia lor de varf, este foarte posibil.

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Roman said, on februarie 23, 2017 at 7:26 am

    Asta cu extraterestrii nu cred ca va prinde la romani ,rusi,greci si alti ortodocsi din lume .Maxim va fi o gluma,vor rade toti chiar de se va ,,crapa ”cerul in doua (ca oricum va fi un super spectacol ceresc),tot se va rade .Ei,ocultii pe popoarele ortodoxe le ataca pe alte cai (chiar si cu razboiul intre ele,fiindca toate aceste popoare au lideri demonizati) ,fata de cele pagane sau mahomedane si alte inchipuiri.Nu cred ca le-a scapat un detaliu ,precum ca ortodocsii asculta de Sf.Evanghelie (Apocalipsa Sf.Ioan)si de Sfinti Parinti care au talcuit sau au prorocit aceste lucruri .

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 23, 2017 at 8:40 am

      Roman

      In ce proportie nu va prinde la romani ,rusi,greci?

      Apreciază

      • Roman said, on februarie 23, 2017 at 1:06 pm

        Eu inteleg unde bati tu Vasile!!Oare chiar asa de nestiutori sa fie si ortodocsii,avand ca si fundament sau carte de capatai sau cum vrei sa-i spui – Sf.Evanghelie,unde scrie clar:… ca multi Hristosi mincinosi vor veni in vremurile de pe urma…sa cercetam ,,duhurlle ”care ne invata legea…sa fim intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii…sa nu te uiti pe cer in vremurile de pe urma ca vor fi inselari mari ….venirea Fiului Omului va fi ca si fulgerul care brazdeaza cerul si va fi inconjurat de toate Cetele de Ingeri (a nu ma injura cineva mult mai stiutor,ca eu am,,citat” doar din mintea mea mica si nu din Biblie).Teoria mea e ca daca nici ortodocsii nu stiu ,pai celelalte miliarde de secte,culte sau ce mai sunt …habar nu vor avea si oricum aia vor fi bucurosi in speranta ,ca poate ii vor lua pe ,,celelate planete”,adica in iad.

        Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on februarie 23, 2017 at 10:52 am

      In momentul in care toate televiziunile vor schimba propaganda si vor incepe ca oamenii de stiinta au gasit ca exista extraterestrii va prinde la aproape toata lumea

      Apreciază

      • marinela said, on februarie 23, 2017 at 2:26 pm

        Roman
        N-as baga mina-n foc pt „ortodocsii”nostri – am scris in ghilimele,ca sa vezi cit de ortodocsi sint unii – ca i-am vazut in multe circumstante ,gen Colectiv sau alte spectacole desucheate/satanice, cum se comporta botezatii de forma si ce dovada de „ortodoxie profunda” dau ei ,saracii.Cu exceptia citorva mai fierbinti in credinta ,vor cadea ca mustele in miere la asemenea stiri de senzatie,ca astia am devenit multi dintre noi,mari amatori de senzational si paranormal,uitind de Biblie , de Sfintii Parinti de Dogme ,de Canoane,de orice ar avea legatura cu Dumnezeu si sufletul nostru.E tristul adevar care ni se infatiseaza tot mai mult in fata ochilor nostri,chiar si din interiorul familiilor noastre ies asemenea „credinciosi”;cam asa sta situatia cu „ortodocsii”nostri si nu altfel ,din pacate.

        Apreciat de 1 persoană

    • Cosmin said, on februarie 23, 2017 at 10:03 pm

      @ Roman

      De apreciat optimismul tau si ar fi extraordinar sa fie asa cum spui tu. Asa sa fie!!!

      Totusi, ma-ndoiesc ca „ortodocsii” aia care se inchina si ling sticla ultimului tip de smartphone, aceeia pe care ii lovesc masinile pentru ca merg cu casti in urechi si cu ochelari de soare, vor fi in cunostinta de cauza cu ce se petrece in realitate.

      Referitor la articolul prezent, recomand pentru cine are posibilitatea, vizionarea filmului „Childhood`s End” dupa o nuvela a lui Arthur C. Clarke, mai multe detalii, fotografii si trailere pe imdb:

      http://www.imdb.com/title/tt4146128/

      Apreciază

  2. Alexandru said, on februarie 23, 2017 at 7:57 am

    https://www.petitieonline.com/cerem_respectarea_dreptului_de_a_ne_apara_credinta_ortodoxa#sign

    E necesar un articol cu aceasta tema.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. o soră said, on februarie 23, 2017 at 8:10 am

    A căzut portalul!

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 23, 2017 at 8:43 am

      A fost atacat masiv peste noapte. Acum merge.

      Apreciază

      • Markus said, on februarie 23, 2017 at 4:11 pm

        Chiar crezi sa o sa te mai protejeze mult acel Cloudflare?

        Apreciază

      • tataia said, on februarie 25, 2017 at 3:12 pm

        @Markus Ce ar trebui sa inteleg din comentariul tau? Ca esti unul din cei care ataca? De ce faceti asta fratilor? Care e problema voastra? Va deranjeaza adevarul sau cum? Va place minciuna? Eu in locul vostru mi-as investi energia in altceva…in actiuni constructive, nu destructive….Din cite stiu traim intr-o tara in care libertatea de exprimare este inca legala….atita cita o mai avem, ca spre exemplu nu este voie sa spui ceva rau de evrei…deci si libertatea de exprimare e relativa….dar atita timp cit exista sa profitam de ea.

        Nu sint expert in securitate IT desi am si eu citeva notiuni…tot ce pot sa iti spun este ca „nu mor caii cind vor ciinii!”. Am impresia ca si la ora actuala portalul se afla sub atacuri de tip DoS sau DDos…ca merge cam greoi. Pina la urma se vor plictisi si astia de atacat daca vad ca nu au sanse…sincer nu inteleg…sa vrei cu tot dinadinsul sa ascunzi adevarul, sa tii oamenii in minciuna pentru ca asa ai impresia ca esti puternic…sau ce?

        Apreciază

  4. Sită Deasă said, on februarie 23, 2017 at 9:35 am

    extraterestrii si/sau ozn-urile sunt entitati/fiinte spirituale de natura demonica. cultura SF a fost creeata si cultivata in constiinta publica a maselor pt ai obisnui pe oameni cu diavolii. cel rau se poate infatisa ca si un inger de lumina.

    Apreciază

  5. tataia said, on februarie 23, 2017 at 12:45 pm

    NU stiu daca le sint esentiali extraterestrii…am impresia ca acum ne duc catre alte feluri de inselari. Miscarea pamintului plat este o tactica de a ne duce la pierzare pe alte cai….Nu cred ca exista cineva pe lumea asta care sa poata crede in pamintul plat si in extraterestri in acelasi timp. Pentru cei care cred in pamintul plat este cit se poate de clar ca numai Dumnezeu a putut crea acel pamint plat…si ca extraterestri nu exista din moment ce nu exista alte planete…Dar la fel de bine ii pot duce in inselare si pe cei care cred in pamintul plat…deoarece atunci cind antihristul se va arata lumii aceasta va pretinde ca este Dumnezeu iar marea majoritate a celor care cred in pamintul plat l-ar putea accepta cu bratele deschise daca nu au fost educati in spiritul Dreptei Credinte.

    Eu am impresia ca ca faza cu extraterestri a fost planul A….pentru ca unii dintre oameni au inceput sa se trezeasca au trecut la planul B….acela cu pamintul plat. Uneori pentru a putea minti oamenii in continuare trebuie sa le dai frinturi din adevar. Cam asa cum este chestia cu pamintul plat…nu stiu daca vor mai utiliza planul acela cu extraterestrii….

    Iar cind am spus ca NASA va fi sacrificata…m-am bazat pe mai multe aspecte. Daca lumea va afla despre realitatea pamintului plat vor cere capul celor care i-au mintit atita amar de vreme…”Capul lui Motoc vrem”. Si li se va oferi…NASA institutie satanica, mincinoasa, etc….va fi sacrificata. Si pentru a observa ca nu doar ideea cu pamintul plat este in joc aici cititi si acest articol:

    http://yournewswire.com/nasa-admit-to-spraying-americans-with-poisonous-chemtrails/

    Cica NASA recunoaste ca ne-au spreiat cu litiu prin „chemtrails”. Inca o data….fenomenul chemtrails este cit se poate de real, zilnic sintem spreiati, zilnic oamenii se imbolnavesc si/sau mor din cauza direlor mortii. Acest genocid este cit se poate de real..dar desigur nu stim cu ce sintem spreiati (desi eu inclin catre metale grele, plumb, mercur, etc) sau cine ne spreiaza. Totusi faptul ca NASA sint cei care ne spreiaza imi pare o idee cam trasa de par. Parca NASA se ocupau cu alteceva…cum ar fi sa ne ia banii pentru a trimite rachete si sonde in spatiu dar ei sa ne ofere in schimb desene animate…la fel precum cele de la Walt Disney doar ca pe muuuult mai multi bani. Dar articolul acela zice negru pe alb ca NASA sint cei care ne spreiaza….oare nu cumva se cauta un tap ispasitor?

    Apreciat de 1 persoană

    • Calator said, on februarie 23, 2017 at 7:38 pm

      Eu am impresia ca folosesc scheme multiple, cu grupuri-tinta specifice, in asa fel incat sa acopere toate categoriile posibile de oameni. Asa cum observa cineva pe Internet – pregatesc cate o jucarioara pentru fiecare. Situatia e atat de complicata ca nu putem sa o descalcim numai cu bietele noastre minti. Avem nevoie de ajutor dumnezeiesc, obtinut in primul rand prin smerenie. Asa ne povatuieste avva Antonie cel Mare, care spunea: „Am văzut toate cursele vrăjmaşului întinse pe pământ şi suspinând am zis: «Oare cine poate să le treacă pe acestea?». Şi am auzit glas zicându-mi: «Smerenia!»“.

      Apreciază

  6. X said, on februarie 23, 2017 at 6:25 pm

    Oare acestea sa fie acele sunete ciudate care apareau peste tot prin lume si unii spuneau ca seamana cu shofarul de la evrei si ca prevestesc apocalipsa?! E posibil sa fie de fapt tot proiectul „blue beam”, partea cu sunetele?

    Bineinteles, asta nu inseamna ca apocalipsa nu mai vine!… Cu siguranta va veni! Poate ca aceste lucruri chiar intaresc iminenta sfarsitului (aparitia lui anticrist etc.)!

    Apreciază

  7. vasile said, on februarie 25, 2017 at 6:28 pm

    Fratilor de ce sa spunem ca ortodocsii nostri sunt ca la colectiv, etc. noi oare suntem perfecti? Noi oare facem ceve pentu sf. credinta, pentru poruncile Domnului? Cine e perfect? Sa arunce primul cu piatra! Sunt de acord cu voi ca lumea derapeaza, dar oare acestea nu au fost propovaduite? Atunci ce ne mai mira, sau ce ne poate darama? Fratilor a venit vremea cernerii! Bucurie mare la cer si pe pamant, cine e vrednic si cine nu !

    Apreciază

  8. […] EXTRATERESTRII le sunt esentiali PAPUSARILOR pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI M… […]

    Apreciază

  9. […] EXTRATERESTRII le sunt esentiali PAPUSARILOR pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI M… […]

    Apreciază

  10. Saccsiv - Weblog said, on aprilie 13, 2017 at 11:20 am

    […] EXTRATERESTRII le sunt esentiali PAPUSARILOR pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI M… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.