SACCSIV – blog ortodox

Urmatoarele PROIECTE ale ASOCIATIEI si PORTALULUI

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 20, 2017

Asociatia si Portalul sunt ale voastre, ale cititorilor blogurilor saccsiv si Sinodul Talharesc. Iar fara ajutorul vostru nu reuseam sa ajungem pana aici:

Portalul OrtodoxInfo deranjeaza la maxim. Deci suntem pe drumul cel bun

Ieri s-a facut o luna de cand portalul a devenit public si iata ca deja cel mai citit articol, Părintele Justin Pârvu: „Toţi se tem, şi Europa şi Moscova, de o Românie unită”., a ajuns la 80 000 de vizualizari.

E primul nostru proiect, inca nu e gata, dar putem deja sa ne declaram multumiti ca a pornit bine. Mai avem nevoie de traducatori (engleza, greaca, rusa) dar mai ales de stiristi, editori si editorialisti.

Deci deja ne putem gandi la urmatoarele proiecte ale Asociatiei, unele pe care sa le demaram inca de saptamana asta, altele maxim pana in martie:

   CARTI

Multe Asociatii se ocupa de asa ceva, putine sau nici una nu au curajul sa abordeze anumite teme:

 • Sinodul din Creta. Aici avem un autor de exceptie, Mihai Silviu Chirila, unicul anti ecumenist din Romania ce stapaneste doua domenii esentiale luptei noastre: teologie si juridic.
 • Geocentrism. Multi preoti, teologi si mireni considera acest model ca fiind cel corect, insa extrem de putini au si curajul s-o declare public. Il avem ca autor pe Theodor Leontescu.
 • Chemtrails. Autorul doreste deocamdata sa ramana anonim.

De asemenea:

 • O carte pentru incepatori, pornind de la multele materiale ce le-am postat deja pe saccsiv la “rubrica incepatorului”. Caci mergem la biserica dar putini preoti ne si explica chestiunile de baza. Asa se face ca multi incepatori habar n-au sa faca semnul crucii, folosesc clisee verbale in care hulesc si cheama dracii la greu fara a stii macar ca o fac, fac pacate pe banda rulanta sfindand canoanele si in general n-au fundatia buna pentru a putea cladi pe ea ceva.

Asta pentru inceput. Daca aveti si alte idei, va rog sa ne scrieti.

   DEZBATERI PUBLICE        

Pentru ca legislatia ii obliga, sistemul organizeaza deseori dezbateri publice pe diverse teme. Daca, de exemplu, in cazul vaccinurilor unii reprezentanti ai altor Asociatii se dovedesc a fi bine pregatiti, in cazul oricarei teme despre cip razboiul e mereu pierdut lamentabil.

Trebuie deci sa fim prezenti si noi la astfel de dezbateri publice, caci de cele mai multe ori punctele de vedere ale zecilor de mii de cititori nu sunt reprezentate corespunzator de nimeni. Pentru asta insa avem nevoie de noi membrii in Asociatie. Si multi dintre voi ati dovedit din plin ca puteti deveni astfel de membrii utili. Dar trebuie sa mai aveti si curaj. Asteptam sa ne dati un semn.

   INTREBARI SCRISE

Asociatia e mai mult decat un simplu cetatean. Altfel esti bagat in seama si poti face mult mai multe. Putem astfel scrie pe diverse teme multora: de la CNA si pana lerarhi.

Nu suntem insa adeptii trimiterii simultane a o suta de epistole catre o suta de destinatari pe o suta de chestiuni diferite, dupa care s-o lasam balta. Ci mai degraba doar cateva, de capul carora insa sa stam, asteptam raspunsul, il dezbatem, vedem de acolo ce mai iese, eventual pornim si o campanie, ca tot avem bloguri si portal foarte citite, deci nu depindem de mass-media sa ne bage in seama.

Asadar, ce teme sugerati?

   MESE ROTUNDE

Despre Marele Sinod, cipuri, vaccinuri, chemtrails, geocentrism, etc.

Cu invitati din ambele tabere. Cu moderator, civilizat, argumentat. Filmate, inregistrate si puse pe youtube.

Doamne ajuta!

 

Reclame

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ana said, on februarie 20, 2017 at 12:44 pm

  Despre buletin, CNP. Despre luarea actului constatator de nou nascut viu

  Apreciază

  • luigilucretiu said, on februarie 20, 2017 at 5:48 pm

   lepadare de persoana CNP a statului cred ca cel mai bine se face declarand verbal ca nu esti persoana CNP a statului si ca esti fiinta vie in carne si oase cu trup si suflet al lui Iisus Hristos,iar daca iti va cere sa semnezi ceva, NU SEMNEZI NIMIC nici de primire nici ca refuzi.

   Apreciază

 2. nevrednicul said, on februarie 20, 2017 at 2:03 pm

  FRATE VASILE ZI-MI SI MIE TE ROG CUM SE M-AI POATE INTRA PE ,,GANDURI DIN ORTODOXIE. WORDPRESS. COM,, ?

  Apreciază

 3. Adi said, on februarie 20, 2017 at 4:25 pm

  Nu se mai face treaba cu tv online?

  Apreciază

 4. ingrid said, on februarie 20, 2017 at 8:37 pm

  ”Multi preoti, teologi si mireni considera acest model ca fiind cel corect, insa extrem de putini au si curajul s-o declare public. Il avem ca autor pe Theodor Leontescu.” Inainte de asta trebuia scrisa TEMA: pb geocentrism. A treia tema, la care autorul e anonim, lipseste de asemenea.

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 20, 2017 at 9:12 pm

   ingrid

   Bine ca mi-ai zis. Nu verificasem. In word scrisesem. De ce nu s-a si postat, habar n-am.

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: