SACCSIV – blog ortodox

Sa facem sport, caci o sa ne prinda bine

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 14, 2017

Ieroschimonahul Rafail (Berestov) Aghioritul:

“În general noi trebuie să ne ocupăm nu numai cu sportul, tineretul credincios ar trebui să se unească în grupuri, să înveţe arta milităriei, sportul, lupta. De asemenea, să însuşească deprinderea de a împuşca, de a alerga, să facă diverse exerciţii militare şi, dacă e posibil, să înveţe a folosi toate tipurile de armament.”

Cititi va rog mai multe la:

Ieroschimonahul Rafail (Berestov) Aghioritul despre ANTIHRIST, despre CIPURI, despre ECUMENISM, despre SINODUL DIN CRETA si despre ANTRENAMENTUL FIZIC pentru SUPRAVIETUIREA ORTODOCSILOR

Asta cu armele de foc s-o putea in Rusia:

La noi in Romania, nu merge antrenamenul cu armele de foc, dar e bun si arcul:

Caci de multe ori, pentru a putea manca, trebuie sa vanezi.

Iar in general e bun sportul, caci si rucsacul ala, despre care am mai vorbit noi, trebuie sa-l mai si putem cara:

SUPRAVIEȚUIREA ORTODOCȘILOR ÎN VREMURILE DE PRIGOANĂ

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alin Samson said, on februarie 14, 2017 at 5:22 pm

    Sportul este foarte bun, dar sa nu uitam ca pana la prigoana, vine razboiul mondial, dar si in cazul asta e bun sportul (cred). Eu, personal, nu incurajez folosirea armelor, pentru ca un om credincios, smerit, nu poate impusca nimic, parerea mea…

    Apreciază

  2. dante said, on februarie 14, 2017 at 5:45 pm

    Asa ar trebui in mod firesc, numai ca modul de trai din ziua de azi este total opus creatiei corpului omenesc. Munca fizica se face din ce in ce mai putina datorita tehnologiilor care au inlocuit-o, sport si asta este facut foarte putin iar sedentarismul este una din bolile secolului nostru.
    Tot tineretul este conectat in asa hal la tehnologie, incit trec strada cu ochii in smartfoane astfel incit instinctele naturale de conservare sint aproape atrofiate.
    Pina si mult hulitul stagiu militar nu se mai face, acesta cu toate inconvenientele lui, facea din majoritatea tinerilor , barbati. Acuma stau sa-si elimine surplusul de energie la mitinguri manipulati fiind de catre sistem, dindu-le senzatia ca ei reprezinta …ceva.
    In caz de razboi multi nu vor rezista, si nici nu au cum, pentru ca pe Dumnezeu nu-l au si conditiile de trai se scimba la 180 grade, ca urmare vor fi carne de tun sigura.
    O lume apostata….

    Apreciază

  3. paul said, on februarie 14, 2017 at 6:05 pm

    Trump a taiat fondurile pt ong urile pro avort. Europa anunta: Vom plati noi! 6 tari europene vor sa stranga 600 de mioiane de euro pt a le finanta

    http://www.activenews.ro/externe/Trump-a-taiat-fondurile-federale-pentru-ONG-urile-pro-avort.-Europa-anunta-Vom-plati-noi-Sase-tari-europene-vor-sa-stranga-600-de-milioane-de-dolari-pentru-a-le-finanta-141004

    Apreciază

  4. Prahovean said, on februarie 14, 2017 at 6:38 pm

    La noi armata a fost distrusă sistematic, încă înainte de UE stagiul militar era o școală a coruperii în loc să fie a vitejiei, militarii în termen erau mai mult pușcăriași decât soldați. Apoi au rămas o mână de mercenari ai nato. În momentul de față, toți militarii combatanți încap pe National Arena. Astăzi bărbăția nu a dispărut de la români, dar se scurge, se irosește în lucruri fără sens. Bărbatul român ajunge ultraș în loc să ajungă oștean. Eu recunosc sunt împotriva sporturilor de competiție, îmi pare o irosire, o pierdere de vocații, de timp și de resurse. O capcană mare. Aș înlocui educația fizică de la școli generale și licee cu educație militară, nu doar pentru băieți, ci și pentru fete. În Israel toți fac armata. Da, educație militară, arme, da. Dar fotbal, baschet, nu. Excursii în natură, gen escaladare de munți e bine.

    Apreciază

  5. onel said, on februarie 14, 2017 at 6:57 pm

    „Nebune! În această noapte vor cere de la tine sufletul tău. Și cele ce ai pregătit ale cui vor fi?”

    Saccsiv-ule tot agiti lumea cu viitoare potentiale cataclisme ( cutremure , ploi de gheata , otravuri lansate din avioane etc. ) , razboaie si nu indemni la POCAINTA.
    Asta este singura arma impotriva oricarui inamic.
    Daca privim atenti deja razboiul e deja inceput. Bolile sunt acum ca gloantele. Omoara aproape instantatneu. Zilnic aud de cunoscuti care sunt afectati de bolie fatale .
    Si ma intreb : DOAMNE OARE EU VOI MAI APUCA ZIUA DE MAINE ? DA-MI LACRIMI SA-MI PLANG PACATELE.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on februarie 14, 2017 at 10:14 pm

      onel

      De ce minti ca nu indemn la pocainta?

      De ce vrei sa nu vorbesc despre celelalte?

      Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on februarie 15, 2017 at 5:37 am

      Sa stii ca si cunoscuti de-ai mei sint afectati, pe zi ce trece, din ce in ce mai mult de boli. Tu cam care crezi ca ar fi cauza?

      Crestini sintem dar cu raul mai trebuie si luptat, nu doar plecat capul dupa vechiul dicton :”capul plecat sabia nu-l taie”. Este cel mai pagubos dicton din cite au existat pe aceasta lume si din pacate poporul roman il aplica cam prea des…Adica ce vrei tu sa spui sa ne pocaim si ii iertam pe calaii nostri?

      Apreciat de 1 persoană

  6. nevrednicul said, on februarie 14, 2017 at 6:59 pm

    parintii atoniti rusi dau anatema sinodul din creta.https://www.youtube.com/watch?v=5iFqZT3ZDUo

    Apreciază

  7. mihay2016 said, on februarie 14, 2017 at 7:40 pm

    Urasc fetele care paractica asa ceva,sau sporturi de contact! Dzeu a facut femeia ca pe o fiinta gingasa!!

    Apreciază

  8. Spaceman said, on februarie 14, 2017 at 9:54 pm

    În Rusia te poți antrena cu arme de foc

    chiar și cu bere

    sau cu sticle

    de ce să te apuci de sport, bine că ai mașină

    să te antrenezi acum pentru… jocurile foamei, când mâncarea e chiar sub nasul tău!?

    Oricum pentru chifani e prea târziu, au deja pașaport biometric iar cu cipurile implantate nu-și fac probleme, ba chiar vor câte trei nu câte unul.

    Apreciază

  9. Alexandru TM said, on februarie 15, 2017 at 1:24 am

    RUGACIUNE

    Parintele Ioan Miiron din Turda a fost chemat la consitoriu (judecata sinedriului) pe 23 februarie, de Ereticull Irineu al Alba Iuliei, pt ca face schisma si nu asculta de conducerea bisericii. (drept invata cuvantul adevarului)

    Sa ne rugam pentru parintele nostru cum si el se roaga pentru noi si cu noi.

    Axios, Axios, Axios !

    La indemnul sfintiei lu,i continuam cu rugaciunile de 23:00

    Tatal Nostru.

    Aparatoare Doamna

    Rugaciunea staretilor de la Optina impotriva pecetluirii lui antihrist.

    Mantuire

    Apreciază

    • el said, on februarie 17, 2017 at 4:35 am

      Alexandru TM

      si CE ALTCEVA decat CATERISIREA care DEJA i.a fost impusa de APOSTATI si ANTICRISTI in mod FALS si NEPUTINCOS/ INVALID vor putea sa-i faca parintelui Ioan?
      ne rugam cu drag desigur , dar el sta MAI BINE ca noi si APOSTATIi si VANDUTELE IUDE NIMIC NU pot sa faca impotriva lui.

      SPUMEGA la adresa celor DREPT CREDNICIOSI DRACII NEPUTINCIOSI din ereticii ecumenisti si ORICE ar delira/face/decide ei, STIU ca e NIMIC !

      TOT IADUL , nu numai LEPRELE APOSTATE si GUNOAIELE(/maturatura pamantului SPURCAT) INSIGNIFIANTE de la bserica. bor.srl , NIMIC SUNT si NIMIC NU POT impotriva omului Lui Dumnezeu !

      Apreciază

  10. marian said, on februarie 15, 2017 at 2:26 am

    Doamne ajuta!
    Cu Trump, razboiul va veni si mai la sigur decat cu barack obama.
    Deja am asistat la demiterea unui general pe motiv ca ar fi vorbit cu ambasadorul rus de la Washington. Alta si mai interesanta spune ca Trump se asteapta ca Rusia sa RETURNEZE Crimea pt a inceta conflictul din Donbas… Daca nici asta nu e destul, mai adaug aceea ca, intre Rusia si Turcia a aparut in cadrul convorbirilor pe tema Siriei de la Asta, un dezacord. O nava americana de razboi ar fi fost vizitata de mai multe avioane militare rusesti in Marea Neagra, stiut fiind zborul rusilor la intimidare, iar Soigu, ministrul rus al apararii ar fi spus ieri ca SUNTEM PREGATITI. Sa mai spun despre sutele de soldati americani care vin la Constanta pe calea aerului pentru a se roti cu cei prezenti? Nu cred in aceasta rotire. Cred ca se vor alatura efortului militar american.
    In Siria armata turca se cam contreaza cu armata lui Bashar Al Assad….
    Se pare ca Rusia e vizata din multe directii.
    Pe Putin il vad ca pe un tradator.
    Iarta-ma Doamne!

    Apreciază

  11. Tepes-Bobescu Bogdan said, on februarie 15, 2017 at 9:08 am

    http://www.zerohedge.com/news/2014-12-10/why-us-treasury-quietly-ordering-surival-kits-us-bankers. aici apare si o lista foarte utila cu ce ar trebui sa contina un kit(pachet) de supravietuire. Desi eu nu sunt adeptul luptei, sunt pentru o formare si un antrenament pt vremurile care vin. Din cate cunosc eu, crestinii nu au luptat, cu exceptia celor care erau soldati. Crestinii cand erau prigoniti sau fugeau sa se ascunda sau stateau sa fie martirizati. Nu luptau. Dar bagajul e bun pt vremurile care vin.

    Apreciază

  12. Iones said, on februarie 15, 2017 at 11:53 am

    In Romania nu se pot face cluburi de arme reale, dar asociatiile sportive de Airsoft Gun (replici de arme cu bile) sunt permise.

    Off-topic: Comisia Drepturilor Omului a votat favorabil initiative lui Remus Cernea privind „parteneriatul civil”. Iata rezultatele: PENTRU (2 USR – Vlad Emanuel Durus si Cristina Prună, 2 UDMR, 1 PNL, 1 PSD). IMPOTRIVA: 3 PSD, 1 minoritati

    Apreciază

  13. Ecaterina said, on februarie 15, 2017 at 12:10 pm

    http://112.ua/statji/telefonnyy-sgovor-tramp-merkel-i-putin-hotyat-zakryt-vopros-sankciy-368162.html?utm_medium=referral&utm_source=lentainform&utm_campaign=112.ua&utm_term=142911s1442&utm_content=5065981

    Tramp impreuna cu „seful nemtilor” au pregatit un proiect aflat acum in lucru la conducatorii reali ai amerlocilor, pentru inchiderea tuturor sanctiunilor economice (probabil si politice – inca nu am citit tot) date rusilor. Dar…, pentru ca intotdeauna exista si un „dar”…, totul sub anumite conditii. Cred ca subiectul merita urmarit. Poza articolului este „criminala”. Reflecta ea adevarul sau nu? Cred ca in functie de raspunsurile pe care le va da Putin vom stii „cui apartine el”.
    Saitul nu stiu cat de serios este, dar nu conteaza, pentru ca oricum stirea este „preluata in lant”. Dupa unii comentatori – de la ei – ai acestui subiect, s-ar parea ca amerlocii urmaresc ca rusii sa accepte niste legi impuse de fmi pentru ca strainii sa poata cumpara terenuri in Rusia si sa deschida noi afaceri – cum altfel decat „economice”… Asta ar fi motivul principal.

    Orice se intampla in viitorul apropiat la nivel de discutii sau legi, un lucru este clar – curand ne baga fortat in razboi.

    Apreciază

  14. […] Sa facem sport, caci o sa ne prinda bine […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.