SACCSIV – blog ortodox

Reusita experimentului INDIA FARA CASH e semn ca rucsacul nostru trebuie sa fie deja la usa

Posted in APOCALIPSA, cash, India, SEMNUL FIAREI by saccsiv on februarie 13, 2017

Vizionati va rog:

Cititi va rog si:

http://norberthaering.de/en/32-english/news/745-washington-s-role-in-india

Care rucsac trebuia sa incepem sa-l facem inca de acum cativa ani:

Despre mega experimentul cu BULETINE BIOMETRICE CU CIP din India si despre opozitia ce o intampina SISTEMUL acolo

Caci buletinele biometrice si disparitia banilor cash sunt doua chestii legate intre ele.

Ce rucsac? Asta:

SUPRAVIEȚUIREA ORTODOCȘILOR ÎN VREMURILE DE PRIGOANĂ

De ce rucsac? Pentru ca va trebui sa fugim:

UNDE FUGIM DE ANTIHRIST? Va fi ca în filmele post-apocaliptice?

Cand se va petrece asta? Repede, mult mai repede decat estimam noi pana acum. Niste ani, cel mult …

Cititi va rog si:

Franta: GIGANTIC FISIER de date biometrice, adrese, e-mailuri, etc, pentru 60 milioane de cetateni (toti francezii de la 12 ani in sus). Adica buletinul, pasaportul si toate informatiile despre fiecare vor fi intr-un singur fisier

Fara ajutorul bunul Dumnezeu nu vom reusi!

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai said, on februarie 13, 2017 at 1:04 am

    Da se strânge lațul tot mai mult

    Apreciază

  2. paul said, on februarie 13, 2017 at 3:04 am

    D
    Articol Astradom: De ce SACCSIV a pornit razboi impotriva preotilor nepomenitori

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 13, 2017 at 8:59 am

      paul

      Am pornit razboi impotriva preotilor nepomenitori? De ce?

      Apreciază

      • Matiu Cosmin said, on februarie 13, 2017 at 10:43 am

        Eftimie Mitra
        18 ore ·

        SACCSIV încotro?

        Am citit comunicatul ASTRADROM din data de 30.01.2017, dar şi reacţia domnului Vasile Vieru, administrator al mai multor bloguri, printre care şi SACCSIV. Deşi în comunicatul celor de la ASTRADROM nu era pomenit numele său şi nici al meu, ori al vreunuia dintre blogurile administrate de el, a profitat de acest prilej să inducă cititorilor săi (dupa cum a sesizat şi dl. prof. Cristian Marc) o umbră asupra asociatiei sus amintite. Odată cu aceasta a reacţionat cât se poate de josnic, încercând să-şi stârnească comentatorii şi asupra mea. Frumos domnule Vieru. Felicitări. Care a fost scopul? Chiar credeţi că mă intimidaţi cu asta?
        În articolul său, Vasile Vieru încerca să dea impresia unei dezbinări între nepomenitori. Aceasta era creeată tocmai de el în spaţiul virtual. A promovat doar schitul Rădeni, marginalizând alţi preoţi nepomenitori despre care a refuzat să scrie în ultima perioadă. De ce? Doar pentru faptul că nu s-au implicat în propaganda împotriva părintelui Arsenie Boca şi pentru că nu au contribuit la bugetul său personal?
        Încercând să acopere adevăratele motive, Vasile Vieru induce ideea că ASTRADROM ar fi pactizat cu ecumeniştii, începând articolul său cu un indirect atac la persoană îndreptat asupra mea. Astfel încearcă să lase impresia că în urmă cu o lună susţineam pe părintele Pamvo, iar acum m-aş fi răzgândit.
        Despre ce e vorba? În urmă cu aproximativ o lună, domnul Vieru m-a sunat la telefon spunându-mi că Mihai Silviu Chirilă este necăjit că cei de la Rădeni au rămas fără aliaţi, cerându-mi să fac o declaraţie publică de susţinere aşa cum am făcut şi altor părinţi nepomenitori (pe care să i-o trimit prin email). Am acceptat aceasta pentru că am o apreciere faţă de părintele Pamvo. Îl cunosc de mulţi ani şi am observat la sfinţia sa că este un om sincer, simplu şi corect. L-am întâlnit de două ori în ultima perioadă şi am văzut că este acelaşi, aşa cum l-am cunoscut la început. Declaraţia de susţinere mi-o păstrez doar pentru persoana părintelui Pamvo, nu pentru toţi cei de acolo – cu care nu am nici o legătură. O apreciere mai am şi faţă de părintele Elefterie Tărcuţă. Susţinerea mea faţă de părintele Pamvo este doar în chestiuni legate de ecumenism şi lupta sa faţă de sinodul din Creta, nu şi faţă de alte opinii personale diferite de ale mele.
        Nu m-am contrazis cu nimic faţă de ce am afirmat înainte. De unde a dedus SACCSIV această concluzie? Nu era corect să-mi dea un telefon să mă întrebe înainte de a-şi influienţa cititorii împotriva mea? Aşa cum m-a sunat insistent când mi-a spus că are nevoie de bani, că părintele Ciprian Staicu nu îl mai finanţează, tot aşa mă putea suna să întrebe şi despre poziţia mea în legătură cu anumite subiecte. Nu? Dacă m-ar iubi cu adevărat nu ar fi făcut acest gest. Cu siguranţă. Si dacă ar avea puţină smerenie, cu siguranţă părintele Ciprian l-ar fi ajutat în continuare cu bani, chiar dacă în ultima perioadă l-a cam ponegrit.
        În toată povestea sa, Vasile Vieru, face un amestec între mine, monahul Sava Lavriotul şi asociaţia ASTRADROM. Nimic concret, nimic logic, nimic coerent, doar semne de întrebare şi insinuări. Cu ce scop? În ce mă priveşte pot spune că am fost şi sunt de acord cu cele ce părintele Sava le spune despre sinodul din Creta şi ecumenism, dar am unele rezerve în ce priveşte aplicarea îndemnurilor sale în unele locuri din România. Asta nu înseamnă că m-aş fi dezis de el, aşa cum dă impresia domnul Vasile Vieru pe blogul SACCSIV. Nu am nici o legătură cu comunicatul emis de ASTRADROM, dar în mare parte sunt de acord cu ce au scris acolo.
        Îl iert, chiar dacă nu are tăria de a-şi cere iertare. Vreau să trăiesc cu impresia că nu a fost o diversiune, ci doar lipsă de profesionalism.

        Apreciază

      • Matiu Cosmin said, on februarie 13, 2017 at 11:25 am

        Nu stiu de ce am impresia ca multi din cei ce te ataca merg la bisericile unde sunt pomeniti episcopii apostati.

        In caz de razboi unii merg pe front iar populatia ramasa sprijina material pe cei aflati in prima linie.

        Nu vad de ce ar fi gresit sa ajuti financiar pe cei care lupta impotriva ecumenismului si au oprit pomenirea indiferent care ar fi acestia.

        Vedeti acum ce face duhul lui Boca si a lui Dorobantu in turma cea mica?

        Unde in vietile sfintilor ati mai auzit de sfinti care sa faca dezbinare?

        Apreciază

      • Ioana said, on februarie 13, 2017 at 6:35 pm

        La fel zice si parintele Anitulesei despre nepomenitorii de la Radeni, ca suntem cu totii fanatici si ca parintii marturisitori ii lipsesc pe oameni de „liturghia” la pomenitori…

        preotul spune:
        Februarie 13, 2017 la 3:39 pm
        Cei de la Radeni au pornit cu fortarile, denigrarile si atacurile asupra mea cat si a altor preoti antiecumenisti care din diferite considerente nu au intrerupt pomenirea interzicand crestinilor sa nu mai mearga la nici o biserica unde se pomeneste episcopul, chiar daca episcopul nu vesteste erezia public . Oprirea crestinilor de a participa la Liturghie este schisma. Rastalmacesti si predica mea . Mama cop[ilului este fanatica ca voi ea nu se indoieste nici acum de drumul ales . In ultima perioada tatal copilului vazand cele intamplate incepe sa se indoiasca . Deci nu copilul sa imbolnavit din cauza indoieliii , ci tatal vazand ca nu-i da de leac se imbolnaveste . Ai minte demonica te lucreaza arhiconii . Acum ai gaz , aprinde chibritul .

        https://invataturilesfintilorparinti.wordpress.com/2017/02/11/atacurile-se-intetesc-impotriva-preotilor-si-credinciosilor-care-marturisesc-dreapta-credinta/#comments

        Apreciază

      • el said, on februarie 13, 2017 at 9:20 pm

        eftimie mitra

        „Chiar credeţi că mă intimidaţi cu asta?”____ NU ! ca tu esti din gasca alora care „nici de Dumnezeu NU se tem nici de oameni NU se rusineaza” de vreme ce STIIND POMENESTI ERETIC, asa ca nu ne facem iluzii despre „gingasia ” ta si „(in)timidosenia” ta de POMENITOR NERUSINAT !

        „Doar pentru faptul că nu s-au implicat în propaganda împotriva părintelui Arsenie Boca şi pentru că nu au contribuit la bugetul său personal?”___ in afara ca esti iNCREDIBIL de JOSNIC in ultima parte a asertiunii tale retoric- MINCINOASE te prevenim ca ORICE INSLEARE e UNIREA CU DIAVOLUL si aduce RUINA tuturor faptelor bune, o spun Sf Parinti nu noi, caci BEZNA INSELARII NU POATE COEXISTA cu Adevarul Hristos ! Deci VA DESCALIFICATI ca INSELATI (bocaiti si nu numai) ! Asa ca DREPT este sa ne delimitam de voi cei RATACITI/INSELATI ! plus ca la tine este vorba si despre RAMANERA IN COMUNI UE CU EREZIA ecumenista prin POMENIREA de ERETIC !!!.. deci tu esti NU numai propagandist al ISNELARII( boca,etc) ci si ERETIC ecumensit !

        „Încercând să acopere adevăratele motive, Vasile Vieru induce ideea că ASTRADROM ar fi pactizat cu ecumeniştii, începând articolul său cu un indirect atac la persoană îndreptat asupra mea. Astfel încearcă să lase impresia că în urmă cu o lună susţineam pe părintele Pamvo, iar acum m-aş fi răzgândit.”____ POMENESTI ERETICI ECUMENISTI, esti deci ERETIC neica mitra zis eftimie dupa calugaria pe care ai defaimat-o cu EREZIA si INSELAREA ta( boca, nil) !
        Deci tu NU AI PACTIZAT cu ecumenistii , tu esti de.a dreptul ERETIC ECUMENIST prin POMENIREA ERETICILOR ECUMENISTI ! Ca ti se pare ca sustii cu gura ceea ce TU NU FACI la Parintii de la Radeni.
        si asta e NIMIC, FATRANICIE si minciuna ca sa-ti dai constiinta buna si sa-ti vinzi imagine de „Marturistor” in ochii celor FARA MINTE !

        ” Si dacă ar avea puţină smerenie, cu siguranţă părintele Ciprian l-ar fi ajutat în continuare cu bani, chiar dacă în ultima perioadă l-a cam ponegrit.”____ asadar „rau o mai duce” si marturisitorul parinte prigonit Ciprian daca el caterisit fiind poate sa ajute financiar pe altii! ( asta aviz amatorilor care il cainau mai deunazi aici pe blog , userul @ion) Si de atata buanatte vrea sa dea pomana in schimbul slugarinciei sau cum ? Daca Saccsiv are o anumite parere e cazul sa minta/sa o ascunda ca sa-i faca pe plac lui Staicu sau altcuiva? Si acum daca nu suntem de accord cu cineva si ne exprimam fatis dezacordul se cheama ca „il ponegrim ” !! Oricum INTERESANTE chestii mai aflam si de la tine neica mitra POMENITORUL DE ERETIC ! 🙂

        imi pare rau ca te-a sunat Saccsiv sa iti ceara asa ceva, parintii de la Radeni NU AU NEVOIE de o asa „sustinere” de la unul care FATRNICESTE Dreapta Credinta ! Aici cu adevarat a GRESIT Saccsiv si probabil si REGRETA DEMULT !

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 14, 2017 at 4:15 am

        el

        Ma sunase sa ma intrebe ce stiu de Mihai Silviu Chirila, ca nu-i raspunde la telefon. Avea nevoie de el sa-i scrie un text, dar nu mi-a dat detalii pe ce tema. In acest context, i-am zis ca nici n-o sa-i raspunda, caci e trist deoarece nici el si nici Astradrom nu scriu nimic despre Radeni.

        Apreciază

  3. energein7 said, on februarie 13, 2017 at 9:31 am

    A republicat asta pe energein7's Blog.

    Apreciază

    • mircea.v said, on februarie 13, 2017 at 11:22 am

      energein7,

      tu degeaba iti pregatesti rucsacul. Mai bine, adica vital pt tine este sa vii la ortodoxie, adica la Adevar, parasind inselarea in care te afli – protestantism. Tu nu mai ai scuza „nu am stiut”, din moment ce frecventezi acest blog.
      Iti doresc sa te lumineze Dumnezeu, si sa iei decizia cea buna.

      Apreciat de 1 persoană

      • Ionut said, on februarie 13, 2017 at 3:15 pm

        In cazuri din astea trebuie sa iei lucrurile punct cu punct.
        De exemplu: ce zice invatatura ortodoxa despre un anumit aspect comparativ cu protestantii. Doar atunci poate intelege omul cum e corect. Dar trebuie sa fie si el interesat sa cerceteze.
        Am auzit de curand un cuvant al IPS Bartolomeu Anania (culmea, la radio) cum le-a explicat unor protestanti din Occident, la care fusese invitat impreuna cu o delegatie, cum se procedeaza la Botez in comparatie cu protestantii.

        Apreciază

      • mircea.v said, on februarie 13, 2017 at 5:29 pm

        Ionut,

        lasa ca stie el f bine, ca el zice ca daca crede e mantuit. Nu trebuie sa demonstrezi/arati toate greselile. In Ortodoxie, adica in Adevar, e suficient un lucru sa fie stramb ca sa fie nelegiuire.
        Si daca tot esti asa profesor, mai bine ii spuneai tu ce si cum. Eu ii zic doar atat.

        iacov cap 2
        Matei cap 7.

        Ce zici, e suficient?

        Apreciază

      • Ionut said, on februarie 14, 2017 at 10:03 am

        Nu sunt profesor nici pe departe si nu stiu daca e suficient.
        Marea problema cu protestantii (cu toti, indiferent de „ramura”) e ca nu acorda cinstirea cuvenita Maicii Domnului, ca si cum Dumnezeu ar fi ales o femeie oarecare pentru a veni pe lume. E practic o lovitura aplicata prin ricoseu credintei crestine. Si nu inteleg chestia asta, parca ar fi batuti in cap. E un inceput al raului care poate sa darame oricand constructia aparent crestina din mintea lor.
        Daca ar pricepe macar asta, tot ar fi ceva.
        Iar Sf. Ioan Botezatorul, cel mai mare barbat nascut din femeie, nu si-a permis sa faca vreun comentariu cu privire la legea din vremea sa, la Legea lui Moise, spre deosebire de Luther care a schimbat foarte multe lucruri.

        Apreciază

      • gheorghi said, on februarie 14, 2017 at 9:14 pm

        problema cu „comparatiile” este ca mintea slaba este fascinata de ereziile si vecleniile ereticilor si paganilor.
        Noi nu stim multe din ce trebuia, din Ortodoxie si gata! – cautam „adevarul” pe la … protestanti.
        Astia au „protestat” impotriva autoritatii administrative, militare si FILOZOFICE a Papei si nicidecum impotriva caderii din Drerapta Credinta, ei inventand alta perversitate, dupa minte omeneasca.
        Cum Papa era deja in afara Bisericii cand [nu doar] Luther emitea dracovenii… „stilate”, „profunde”… nici nu se pune pronlema „comparatiilor”.
        Si papismul, si sectele desprinse din ele sau „rasarite” ca ciupercile dupa ploaie sint facute de oameni cu cultura crstina dar cu credinta anti-crestina.
        Nu are rost si nici folos sa citim sau sa ascultam ce spun ei ca mai rau spurca, pe langa toata educatia atee, legislatie talmudica si reguli ale statului masonic….in ritmuri voo-doo si entertainment satanist… toate „imbratisate” in perversatile unei culturi a mortii sociale si a unui cult al nemuririi transhumaniste, dupa ce se va fi facut aici, acum… „rai pe pamant”.

        Apreciază

    • nimeni said, on februarie 13, 2017 at 11:35 am

      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=757268607760165&id=100004310973990

      CE-A MAI CLARA PROROOCIE PENTRU CE SE INTAMPLA ACUM IN BISERICA FACUTA DIN 1960 BISERICA ÎN VREMURILE DIN URMĂ
      de Alexander Kalomiros

      Lumea şi diavolul împing Biserica spre încercări atât de înfricoşătoare, încat s-ar putea să vină ziua în care TOŢI EPISCOPII DE PE PĂMÂNT SĂ INTRE ÎN PĂRTĂŞIE CU ERETICII. Ce vor face credincioşii?Ce vor face acei putini la numar care vor avea darzenia de a nu urma multimilor (maselor),de a nu-si urma rudele ,semenii si concetatenii?
      Atunci toţi credincioşii vor trebui să înţeleagă faptul că BISERICA NU ESTE ACOLO UNDE PARE A FI. LITURGHIILE VOR CONTINUA SĂ FIE SLUJITE, iar bisericile vor fi pline de oameni, însa BISERICA NU VA AVEA NICI O LEGĂTURĂ CU ACELE „BISERICI” ORI CU ACEI PREOŢI SAU CREDINCIOŞI. BISERICA ESTE ACOLO UNDE ESTE ADEVĂRUL. Credincioşii sunt aceia care continuă tradiţia neîntreruptă a Ortodoxiei, acea lucrare a Duhului Sfânt. PREOŢII ADEVĂRAŢI SUNT ACEIA CARE GÂNDESC, TRĂIESC ŞI PROPOVĂDUIESC AŞA CUM AU FĂCUT-O PĂRINŢII ŞI SFINŢII BISERICII SAU CEL PUŢIN NU-I TĂGĂDUIESC ÎN ÎNVĂŢĂTURA LOR. Acolo unde această unitate de gândire şi de viaţă nu există, ESTE O AMĂGIRE să vorbim despre Biserică, chiar dacă toate semnele exterioare ar mărturisi aceasta.
      Se va găsi întotdeauna un preot canonic, hirotonit de un episcop canonic, care va urma Tradiţia. În jurul unor astfel de preoţi se vor strânge mici grupuri de credincioşi care vor dăinui până în zilele din urmă. FIECARE DINTRE ACESTE MICI GRUPURI VA FI O BISERICĂ LOCALĂ SOBORNICEASCĂ A LUI DUMNEZEU. Cei credincioşi vor găsi in ele ÎNTREAGA PLINĂTATE A HARULUI LUI DUMNEZEU. Ei nu vor avea nici o trebuinţa de legături administrative sau de alt fel, căci părtăşia care va fi între ei va fi cea mai deplină din câte pot exista. Va fi părtăşia între Trupul şi Sângele lui Hristos, părtaşie întru Duhul Sfânt.Verigile de aur ale Tradiţiei Ortodoxe nestrămutate vor lega acele Biserici între ele, precum o vor face şi cu Bisericile din trecut şi cu Biserica Biruitoare din Cer. ÎNTRU ACESTE GRUPURI MICI, BISERICA CEA UNA, SFÂNTĂ, SOBORNICEASCĂ ŞI APOSTOLEASCĂ SE VA PĂSTRA NEÎNTINATĂ…
      Bineinteles,este foarte bine ca in lucrarea exterioara a diferitelor Biserici ortodoxe sa exsiste oranduiala si armonie si ca Bisericile cele mai putin insemnate sa-si primeasca indrumare si calauzirea de la Bisericile mai de seama-asa cum se intampla acum intre eparhii,mitropolii,arhidioceze si patriarhii-insa in zielele de pe urma,asemenea legaturi exterioare si relatii vor fi cel mai adesea cu neputinta.Atunci cand se va apropia epoca lui Antihrist,chiar si Corabia Bisericii va fii greu de deslusit.Va fii asa o incurcatura si o
      babilonie in lume,incat credinciosul nu va putea fi sigur daca o Biserica este ortodoxa sau de alt fel,din pricina multimii prorocilor mincinosi care vor umple lumea si vor propovadui:,,Hristos este aici”si ,,Hristos este acolo”(cf.Matei24,23-24;Luca 17,21-23)
      Orice alcătuire care va fi recunoscută oficial drept Biserică, trădând PUŢIN CÂTE PUŢIN comorile credinţei, va fi asimilată de bălmăjeala de nedescris, unificatoare, care CU O ISCUSINŢĂ DIABOLICĂ VA PĂSTRA MAI MULTE DINTRE SEMNELE EXTERIOARE ALE BISERICII. Doar ici colo, mici grupuri de credincioşi dimpreună cu vreun preot vor păstra încă vie adevărata Tradiţie. ÎNSĂ E POSIBIL CA NEÎNTELEGERI SĂ FIE ŞI ÎNTRE BISERICILE CU ADEVĂRAT ORTODOXE, din pricina amestecării limbilor care se regăsesc în Babilonul contemporan.
      Dar cine va fi oare în stare să recunoască Biserica lui Hristos în acele mici grupuri de credincioşi dispreţuite, care sunt lipsite de orice strălucire lumească?
      CU TOATE ACESTEA, LA SFÂRŞITUL VREMURILOR, BISERICA CEA UNA, SFÂNTĂ, SOBORNICEASCĂ ŞI APOSTOLEASCĂ VA ÎNSEMNA DOAR ACELE PAROHII MICI, UITATE ŞI APARENT DEZBINATE ÎNTRU CELE DIN AFARĂ, CARE POT CHIAR SĂ NU AIBĂ CUNOSTINŢĂ UNELE DE ALTELE. ÎNSA ACESTEA VOR FI UNITE ÎNTRE ELE PRIN LEGĂTURILE TAINICE ALE TRUPULUI ŞI SÂNGELUI DOMNULUI, ÎNTRU DUHUL SFĂNT, CU SOBORNICEASCA CREDINŢĂ ŞI TRADIŢIE, CARE VOR RĂMÂNE NEPÂNGĂRITE

      Apreciază

      • Matiu Cosmin said, on februarie 13, 2017 at 2:49 pm

        Acest Kalomiros este propovaduitorul unor mari erezii chiar daca aici spune un adevar

        Apreciază

      • el said, on februarie 13, 2017 at 9:21 pm

        nimeni

        NU PRIMIM „profetii” de la INSELATI ! ( Kalomiros)

        Apreciază

  4. Ionut said, on februarie 13, 2017 at 9:45 am

    Am citit un comentariu al cuiva care era mai informat si spunea ca indienii chiar au fost de acord cu masura guvernului, in conditiile in care cateva sute de milioane de persoane nu au cont bancar, si tot cateva sute de milioane, mai putini decat cei din prima categorie (parca vreo 300 de mil.) nu au nici macar acte de identitate.

    Apreciază

    • nimeni said, on februarie 14, 2017 at 6:09 pm

      Nu stiu cine este Kalomiros.
      Am primit de la un prieten un link, l-am citit si l-am postat aici atata tot, cu inselatii si cu inselarile lor nu vreau sa am amestec.
      Voi poate stiti mai multe despre acest Kalomiros.

      Apreciază

  5. Angela said, on februarie 13, 2017 at 12:58 pm

    Cu toate ca sistemul va lua masuri brutale de aplicare a cerintelor de globalizare, fiecare in parte este responsabil in fata lui Dumnezeu si a celor care depind de el despre modul in care a „raspuns” acestor pasi de integrare in Imparatia Omului ce va fi condusa de insusi Antihrist.

    Am nadejdea ca exista si preoti responsabili care inteleg bine vremurile pe care le traim si considera deja pacate folosirea documentelor electronice, a cardurilor etc ca si precursori ai globalizarii antihristice si dau canoane de neutilizare a lor.

    Apreciază

  6. Bityah said, on februarie 13, 2017 at 1:27 pm

    Apreciază

    • marinela said, on februarie 16, 2017 at 4:24 pm

      Frate Vasile,ce mai stii de Mugur Vasiliu,cum se mai afla in starea lui de boala si-a mai revenit sau nu?

      Apreciază

  7. Nevrednicul frate said, on februarie 13, 2017 at 4:19 pm

    Alt parinte pune un articol impotriva ta. http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2017/02/07/raspuns-la-intrebarile-cititorilor-despre-administratorului-site-ului-saccsiv/
    Dar pana nu demonstreaza cineva ca esti gabor… eu continui sa iti citesc site-urile. Doamne ajuta.

    Apreciază

    • el said, on februarie 13, 2017 at 9:50 pm

      ce OBRAZNIC si FATARNIC s-a facut popa Staicu !… fatraniceste „buantatea” si „intelepciunea” dar PIZMUIESTE pe Saccsiv pentru fapta lui buna !

      se preznta lacrimogen-sentimetalist in poza „marelui marturisitor prigonit” , caterisit… dar popa eftimie mitra ACOLITUL lui (desi mitra POMENESTE ERETIC si Staicu cica NU !… dar la o adica se verifca MEREU vorba ce se asemana se aduna !!… cine are minte sa inteleaga !) ) ne spune ca asa de rau o dce catreistul Staicu ca AR EBENI sa ajute si e altii( Saccsiv ! ) .
      acum ce sa intelegem ca Sccsiv acuzat ca „martirizeaza DOAR tastatura” e MAI SARAC ca „prigonitul” caterisit popa Staicu !!! … MAGISTRAL ! caterisit ca DOXA de BANI !.. si suparat ca Saccsiv MANIPULEAZA” in prnia lui dar el poap Staciu ce face? : ABUZ de INFLUENTA si MANIPULARE MARSAVA sub masca fatarniciei „cucernice” !

      Alelei, aveti grija MARE cu popa asta Staicu !… mare „marturisitor” din joben !

      Apreciază

  8. sica said, on februarie 13, 2017 at 5:12 pm

    http://www.ariminia.ro/ro/nimicirea-neamului-rumun-sectiunea-1/
    De vazut la finalul articolului despre Zoe Petre

    Apreciază

  9. Sergiu said, on februarie 14, 2017 at 12:39 am

    Postasul mi-a marturisit ca un agent Anaf verifica toate rambursurile. Deci daca ai vandut ceva pe olx, primesti un bani prin mandat, chiar daca e o suma mica 30 lei. Agentul pune intrebari postasului si inregistreaza datele destinatarului si expeditorului. Orice miscare e urmarita de sistem. Pe principiul vrem sa eliminam spaga, un comision, evaziunea binenteles doar ptr noi fraierii tranzactile se vor face doar electronic. Pe un forum de electronica citeam ca pana si depanatorii R/TV o meserie aproape disparuta au fost vizitati de Anaf, mai ales daca mai si comanda piese din China.

    Apreciază

    • Ionut said, on februarie 14, 2017 at 10:15 am

      Chiar ma intrebam cand vor ajunge si aici, cum de le-a scapat pana acum. Deja bancile sunt obligate sa raporteze, la cererea ANAF, diverse date ale clientilor (inchideri sau deschideri de conturi, rulaje).
      Dintr-odata, terorismul si evaziunea fiscala au devenit probleme arzatoare.
      Eu zic asa: la vara, dupa ploaie, cand vor creste iarba si buruienile prin curte, oamenii sa le tunda, sa le puna in saci, sa le cantareasca si apoi 45% s-o duca la usa la finante, ca si aia e venit, nu? Poate fi folosita ca furaj.
      Sau 45% din gainatul porumbeilor de pe masini, ca si ala e venit, poate fi folosit ca ingrasamant, nu?
      Bai, STAT ROMAN, lasi firmele straine sa te capuseze si apoi vii si ne cocosezi cu taxe si impozite, ca nu-ti ajung banii. E corect??

      Apreciază

  10. […] E semn ca rucsacul nostru trebuie sa fie deja la usa […]

    Apreciază

  11. […] E semn ca rucsacul nostru trebuie sa fie deja la usa […]

    Apreciază

  12. […] Reusita experimentului INDIA FARA CASH e semn ca rucsacul nostru trebuie sa fie deja la usa […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.