SACCSIV – blog ortodox

Video: TREN CU TANCURI americane in Romania

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 12, 2017

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Coprie said, on februarie 12, 2017 at 4:48 pm

    Transcript Conferință Păr. Sava Rădeni 19.01.17
    http://docdro.id/LsFjxM6
    http://docdro.id/5y6apCS

    Apreciază

  2. Aurora said, on februarie 12, 2017 at 4:52 pm

    Incepe ?

    Apreciază

  3. el said, on februarie 12, 2017 at 5:39 pm

    stapanitorii isi aduc „instrumentele” necesare in colonia prostilor CONDAMNATI DEFINITIV la a fi CARNE DE TUN in linia intai !

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on februarie 12, 2017 at 6:39 pm

      … si prosti striga din bezna balariilor : HUO Rusia !… ei VANDUTI fiind MORTII SIGURE de europopnarii si amerlocii = STAPNITORII lor iubiti cu SETE !

      si ce poate fi mai AJBECT si mai JOSNIC decat o SLUGA proasta care LINGE SLUGARNIC laba opresorului ei care INTAI i-a OMORAT sufletul…(apoi si SPURCATUL ei HOIT la vremea HORATATA !) ???

      JALNIC popor roman, te-au ajuns PACATELE tale nepociate de generatii… si LEPADAREA ta de Hristos ti-a AGONIST si IADUL pamanetsc CURAND si … pe cel VESNIC !

      Apreciat de 2 persoane

      • marinela said, on februarie 12, 2017 at 9:03 pm

        Cam asa ceva,frate @el!

        Apreciază

  4. nimbus said, on februarie 12, 2017 at 6:38 pm

    Apreciat de 2 persoane

    • pilamenghina said, on februarie 12, 2017 at 10:41 pm

      Și prin Arad a trecut unul la fel acuma seara la 22, se îndreaptă spre Timișoara, cine știe până unde merge?!

      Apreciază

  5. m&v said, on februarie 12, 2017 at 7:03 pm

    Când un popor nu-l mai are pe Dumnezeu, își formează armate, jandarmi și polițiști , care la o lucrare masonică pușcă chiar pe cei ce le-au dat de mâncare și i-au îmbrăcat , cum s-a întâmplat la noi în anul 1989, iar armata de acum, nu mai merge în agricultură, ci deghizați sunt trimiși tot de masoni, civili la mitinguri pt. a ajuta planurile puse la cale de aceștia, fiind în alertă doar pt. o cauză pierdută. Românii dacă l-ar avea pe Dumnezeu în inimă și nu ar călca poruncile lui, nu s-ar teme de ruși, de americani, de chinezi, sau alte popoare, dar fără Iisus Hristos, șchiopătăm de ambele picioare. După 27 de ani, am văzut ce-i Europa, iar copii comuniștilor români cer în continuare o europă fără Hristos , plină de homosexuali și ceilalți eretici, în prag de a doua venire a Mântuitorului, care ne-a pregătit locul definitiv în iad.

    Apreciat de 3 persoane

  6. vali said, on februarie 12, 2017 at 7:19 pm

    Tehnica de luptă a „Vulturilor” a intrat în România

    Cei aproximativ 500 de militari din Forţele Terestre ale SUA, dislocate în Europa, fac parte din Batalionul 1 „Vulturii luptători” („Fighting Eagles”) şi au în dotare tancuri M1 Abrams, mașini de luptă a infanteriei M2 Bradley şi obuziere autopropulsate calibrul 155 mm M109A6 Paladin.

    La începutul săptămânii viitoare vom fi prezenți la Baza Aeriană “Mihail Kogălniceanu” și vă vom ține la curent cu activitățile de descărcare a echipamentului militarilor americani sosiţi în România ca parte a angajamentului Statelor Unite ale Americii în asigurarea securității flancului estic al NATO, din cadrul Operaţiunii Atlantic Resolve

    https://www.armataromaniei.ro/blog/32083/echipamentele-%E2%80%9Evulturilor-lupt%C4%83tori%E2%80%9D-sosesc-la-baza-aerian%C4%83-%E2%80%9Dmihail-kog%C4%83lniceanu%E2%80%9D

    Apreciază

  7. Radu Humor said, on februarie 12, 2017 at 7:31 pm

    NATO este cea mai criminală organizaţie, teroristă în cel mai bun înţeles a cuvântului! Nemernicii ăştia înconjoară Rusia din toate părţile, dar sunt atât de laşi încât nu vor să recunoască asta, ba mai mult, acuză Rusia că-i atacă ! Nu cred că mai există cineva care să le creadă balivernele !

    Apreciat de 1 persoană

  8. unu1 said, on februarie 12, 2017 at 7:33 pm

    Unde e facuta filmarea, ca a trecut un tren cu tancuri si prin Gherla, jud.Cluj?
    Dupa incarcatura, pare sa fie alt tren.
    Dupa numele celui care a postat filmarea aici, pare undeva prin Bucovina/Moldova.
    http://someseanul.ro/zeci-de-tancuri-si-vehicule-al-armatei-americane-au-trecut-prin-gherla-fotovideo/

    Apreciază

  9. nimeni said, on februarie 12, 2017 at 7:52 pm

    La o biserica din Bucuresti, cand este pomenit numele Patriarhului Daniel oamenii striga nevrednic este, dar preotul nu da nici o atentie cu toate ca i se striga ca este vandut.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1469899103074709&id=100001638993030

    Apreciat de 1 persoană

    • VioletaB said, on februarie 12, 2017 at 10:33 pm

      Eu am fost la liturghie la aceasta biserica din Bcuresti duminica trecuta si parintele nu a pomenit deloc ectenia cu patriarhul, neinlocuind-o cu cea despre episcopi ortodocsi binecredinciosi. Pr a incercat la predica in mod voalat sa aduca in discutie sa nu credem tot ce citim pe internet, ca internetul e rau, si sa ne intrebam duhonvicul pentru nelamuriri din viata spitituala, mai ales la inceput de Triod, sa nu ii judecam pe ceilalti, ca fariseul, ci sa ne adancim in cunoasterea pacatelor proprii. Mi-a sunat ca un fel de batere in retragere din moment ce nu a spus nimic concret si nu a dat marturia fatis imp. Sinodului. Pr. e destul de tanar si cred ca au fos facute multe presiuni asupra lui, culminand cu aducerea in mod „democratic” a inca unui preot in parohie, ceea ce a dus la reluarea pomenirii ereticului. Iar reactia marturisitoare a crestinilor din biserica se vede in clip.

      Apreciază

      • Mihai said, on februarie 12, 2017 at 11:41 pm

        Violeta sora, dar la care parohie sa petrecut?, Că apare ceva și pe blogul danielvla

        Apreciază

      • nimeni said, on februarie 13, 2017 at 11:35 am

        Imi cer iertare daca am suparat pe cineva cu asta, am remarcat doar ce au strigat credinciosii acolo si nu aveam de unde sa stiu ca sunt 2 preoti slujitori in acea parohie. Nu am intentionat sa judec pe nimeni.

        https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=757268607760165&id=100004310973990

        CE-A MAI CLARA PROROOCIE PENTRU CE SE INTAMPLA ACUM IN BISERICA FACUTA DIN 1960 BISERICA ÎN VREMURILE DIN URMĂ
        de Alexander Kalomiros

        Lumea şi diavolul împing Biserica spre încercări atât de înfricoşătoare, încat s-ar putea să vină ziua în care TOŢI EPISCOPII DE PE PĂMÂNT SĂ INTRE ÎN PĂRTĂŞIE CU ERETICII. Ce vor face credincioşii?Ce vor face acei putini la numar care vor avea darzenia de a nu urma multimilor (maselor),de a nu-si urma rudele ,semenii si concetatenii?
        Atunci toţi credincioşii vor trebui să înţeleagă faptul că BISERICA NU ESTE ACOLO UNDE PARE A FI. LITURGHIILE VOR CONTINUA SĂ FIE SLUJITE, iar bisericile vor fi pline de oameni, însa BISERICA NU VA AVEA NICI O LEGĂTURĂ CU ACELE „BISERICI” ORI CU ACEI PREOŢI SAU CREDINCIOŞI. BISERICA ESTE ACOLO UNDE ESTE ADEVĂRUL. Credincioşii sunt aceia care continuă tradiţia neîntreruptă a Ortodoxiei, acea lucrare a Duhului Sfânt. PREOŢII ADEVĂRAŢI SUNT ACEIA CARE GÂNDESC, TRĂIESC ŞI PROPOVĂDUIESC AŞA CUM AU FĂCUT-O PĂRINŢII ŞI SFINŢII BISERICII SAU CEL PUŢIN NU-I TĂGĂDUIESC ÎN ÎNVĂŢĂTURA LOR. Acolo unde această unitate de gândire şi de viaţă nu există, ESTE O AMĂGIRE să vorbim despre Biserică, chiar dacă toate semnele exterioare ar mărturisi aceasta.
        Se va găsi întotdeauna un preot canonic, hirotonit de un episcop canonic, care va urma Tradiţia. În jurul unor astfel de preoţi se vor strânge mici grupuri de credincioşi care vor dăinui până în zilele din urmă. FIECARE DINTRE ACESTE MICI GRUPURI VA FI O BISERICĂ LOCALĂ SOBORNICEASCĂ A LUI DUMNEZEU. Cei credincioşi vor găsi in ele ÎNTREAGA PLINĂTATE A HARULUI LUI DUMNEZEU. Ei nu vor avea nici o trebuinţa de legături administrative sau de alt fel, căci părtăşia care va fi între ei va fi cea mai deplină din câte pot exista. Va fi părtăşia între Trupul şi Sângele lui Hristos, părtaşie întru Duhul Sfânt.Verigile de aur ale Tradiţiei Ortodoxe nestrămutate vor lega acele Biserici între ele, precum o vor face şi cu Bisericile din trecut şi cu Biserica Biruitoare din Cer. ÎNTRU ACESTE GRUPURI MICI, BISERICA CEA UNA, SFÂNTĂ, SOBORNICEASCĂ ŞI APOSTOLEASCĂ SE VA PĂSTRA NEÎNTINATĂ…
        Bineinteles,este foarte bine ca in lucrarea exterioara a diferitelor Biserici ortodoxe sa exsiste oranduiala si armonie si ca Bisericile cele mai putin insemnate sa-si primeasca indrumare si calauzirea de la Bisericile mai de seama-asa cum se intampla acum intre eparhii,mitropolii,arhidioceze si patriarhii-insa in zielele de pe urma,asemenea legaturi exterioare si relatii vor fi cel mai adesea cu neputinta.Atunci cand se va apropia epoca lui Antihrist,chiar si Corabia Bisericii va fii greu de deslusit.Va fii asa o incurcatura si o
        babilonie in lume,incat credinciosul nu va putea fi sigur daca o Biserica este ortodoxa sau de alt fel,din pricina multimii prorocilor mincinosi care vor umple lumea si vor propovadui:,,Hristos este aici”si ,,Hristos este acolo”(cf.Matei24,23-24;Luca 17,21-23)
        Orice alcătuire care va fi recunoscută oficial drept Biserică, trădând PUŢIN CÂTE PUŢIN comorile credinţei, va fi asimilată de bălmăjeala de nedescris, unificatoare, care CU O ISCUSINŢĂ DIABOLICĂ VA PĂSTRA MAI MULTE DINTRE SEMNELE EXTERIOARE ALE BISERICII. Doar ici colo, mici grupuri de credincioşi dimpreună cu vreun preot vor păstra încă vie adevărata Tradiţie. ÎNSĂ E POSIBIL CA NEÎNTELEGERI SĂ FIE ŞI ÎNTRE BISERICILE CU ADEVĂRAT ORTODOXE, din pricina amestecării limbilor care se regăsesc în Babilonul contemporan.
        Dar cine va fi oare în stare să recunoască Biserica lui Hristos în acele mici grupuri de credincioşi dispreţuite, care sunt lipsite de orice strălucire lumească?
        CU TOATE ACESTEA, LA SFÂRŞITUL VREMURILOR, BISERICA CEA UNA, SFÂNTĂ, SOBORNICEASCĂ ŞI APOSTOLEASCĂ VA ÎNSEMNA DOAR ACELE PAROHII MICI, UITATE ŞI APARENT DEZBINATE ÎNTRU CELE DIN AFARĂ, CARE POT CHIAR SĂ NU AIBĂ CUNOSTINŢĂ UNELE DE ALTELE. ÎNSA ACESTEA VOR FI UNITE ÎNTRE ELE PRIN LEGĂTURILE TAINICE ALE TRUPULUI ŞI SÂNGELUI DOMNULUI, ÎNTRU DUHUL SFĂNT, CU SOBORNICEASCA CREDINŢĂ ŞI TRADIŢIE, CARE VOR RĂMÂNE NEPÂNGĂRITE

        Apreciază

    • VioletaB said, on februarie 14, 2017 at 1:38 pm

      @Mihai nu pot spune la ce biserica, asa cum nici pe blogul Danielvla s-a păstrat anonimatul. Am aflat chiar cu o zi înainte de a merge acolo, fiind prima si momentan singura liturghie curată la câte am putut participa in București in ultimile luni.

      Apreciază

  10. PorculPolitic said, on februarie 12, 2017 at 8:54 pm

    SALUT, SACCSIV!
    DOAMNE AJUTA! IN CELE DIN URMA AU DIFUZAT DOCUMENTARUL ACELA DESPRE MISCAREA LEGIONARA DIN PREZENT, PARINTELE JUSTIN PARVU FIIND SI EL IMPLICAT SI DESPRE CIPURI SI COALITIA PENTRU FAMILIE:

    Apreciază

  11. sandel said, on februarie 12, 2017 at 8:54 pm

    Alt tren, cu mai multe tancuri filmat la Gherla:

    Apreciat de 2 persoane

  12. tvarheolog said, on februarie 12, 2017 at 9:41 pm

    Pare a fi același tren în toate înregistrările . Înțeleg că trenul a ocolit jumătatea nord-estică a României, prin Suceava – Pașcani . Deci a trecut și prin satul meu. Regret că nu am știut din timp, să văd și eu cu ochii mei.

    Apreciat de 1 persoană

    • unu1 said, on februarie 13, 2017 at 9:57 am

      @tvarheolog
      Nu e acelasi tren. Incarcatura e diferita, sunt vehicule diferite. Inclusiv vagonul de dupa locomotive pare vopsit diferit.
      Locomotivele e normal sa fie diferite fiindca sunt zone neelectrificate pe calea ferata.

      Apreciat de 1 persoană

      • tvarheolog said, on februarie 13, 2017 at 10:22 am

        Într-adevăr, se pare că sunt mai multe. deoarece mi-a confirmat o vecină că duminică, în jur de ora 15.00 a văzut trenul mergând de la Pașcani la Roman, adică spre sudul țării.

        Apreciază

  13. adriandirnescu said, on februarie 12, 2017 at 9:41 pm

    Iata ca ce spuneam acum cateva zile pe fb … pare sa de vina real. Doamne fereste !
    „Din mintea prostului …
    – Astazi in Parlament a fost circ. Scarbos, ar fi de ras dar e de plans…
    – Televiziunile oficiale ne prezinta circul din strada, circul din Parlament, dar nu dau live cu garniturile de trenuri si tirurile care scot masa lemnoasa taiata din tara.
    Tot ei, mass-media oficiala au prezentat sumar o stire care in mintea prostului , aprinde o mie de beculetze…
    http://www.digi24.ro/…/500-de-militari-americani-au-plecat-…
    – Cum au reusit sa ne faca imuni la cele mai simple notiuni de logica?
    – E posibil ca anul acesta sa inceapa regionalizarea tarii, avand in vedere ca cele mai mari investitii s-au facut in regiunea Transilvania – Banat ?
    -E posibil ca in curand sa inceapa ww3- al treilea razboi mondial- si in perioada ramasa pana atunci Romania sa fie sfartecata de tot ce inseamna resurse? Cum ne explicam ca de la o vreme nimic nu se mai leaga in logica prostului ? De ce ne dispar padurile in ritm alert, avand in vedere ca si daca s-ar replanta ar trece zeci de ani pana sa se refaca ? E posibil ca Romania sa devina locul unde vor exploda unele din bombele nucleare ale ww3 si din acest motiv , acum tara e dezbracata de tot ce se poate duce de aici si valorifica in alte parti ?
    – E posibil ca inainte de inceperea ww3, politicienii si cei care ne tin acum cu ochii catre circ, sa aibe timp sa se retraga din fata urgiei, avand in vedere ca si-au facut jocul… sau vor fi sacrificati ?
    – Poate cineva sa raspunda la aceste intrebari ale prostului ?
    Am prins ideile prostului la o conversatie scurta, in asta seara. Mi-a zis ca mai avem inca timp si ca un cutremur mai mare ne va da de gandit la mult mai multi , in curand… ”
    Doamne mai da-ne timp de pocainta !

    Apreciat de 3 persoane

    • adriandirnescu said, on februarie 12, 2017 at 10:16 pm

      Saptamana trecuta, Germania si-a adus acasa rezerva de aur . Ce inseamna asta ?

      Apreciază

  14. Roman said, on februarie 12, 2017 at 9:58 pm

    Pai multa lume stie ca se cara si se transporta armament greu si f.greu,sisteme de logistica si munitie de vreo doi ani mai ales, in Romania.Aceste lucruri la multi ne-a fost dat sa vedem (macar din greseala) dar poate ca nu am dat importanta.Asta ar trebui sa stie si sa vegheze aceasta asa numita ,,societatea civila” =strada , punandu-i intrebari comandantului suprem (in caz de invazie terestra a altor armate ,precum ungare ,americane , ruse etc) sa vedem si noi daca mamaligarul neamt recunoaste continuarea cedarii teritoriului romanesc ,inceputa de tradatorul base …domnule ,la dispozitia altor armate ,,aliate” sau nu, a altor state .Dar probabil ca daca ar fi ceva de stiut neamtul ar fi sincer si ar informa pe ,,romanii lui”,vezi sa nu!! Rusii au instalat armament greu si foarte greu (tancuri,elemente de aviatie si antiaeriene etc)in :Kalinigrad,Siria,Ucraina (Crimea si Donet) si poate ,,neoficial” prin Serbia,Cipru sau Iran s.a ,acesta fiind pana acum ,,principalul agresor” declarat cu ,,forta” de catre tabara opusa denumita ,,aparatoarea pacii” pe planeta =nato.Aceasta grupare international-militara este formata din statele pagane si inchinatoare la demonul evolutie,in spatele carora sunt elitele jidanesti.Ei si-au pozitionat si inca isi pozitioneaza armamentul pe mapamond,inclusiv in ultimii doi ani mai alert si la noi in Romania demoncratica si evoluata.Noi intr-un conflict armat suntem iarasi ca si cand eram aliati cu nemtii : suntem inarmati,instruiti si mai apoi in linia intai a frontului cu rusii.Nu am avut ,avem si niciodata nu vom avea ,,prieteni ”vecini sau mai indepartati.Niciodata nu ne-am pus interesele noastre ca si tara pe primul loc ,ci doar am cautat fel de fel de aliante cu alte popoare si puteri.Inca o data suntem intr-o alianta ,dar se demonstreaza ca nici asta nu este cea potrivita.Noi am renuntat la Hristos si ne-am pierdut mintile zeci de ani ,rabdand sa fim condusi si dand ,,ascultare” orbeasca la toti mincinosii care ne-au condus ,fara sa mai putem distinge haosul catre care ne indreptam.Ei fac acum mutarea pieselor armate pe glob(rusii,nato,chinezii s.a condusi de banii jidanesti) ,ca doar trebuie sa fie ,,victima si agresor”,nu ca ei n-ar asculta de aceiasi agenda a demonului ,fie putin cel mic si rogozin sau donald duck si ceilalti.Dumnezeu sa le incurce planurile si pe noi sa ne ierte ca am dormit si ne-am lasat manipulati pana am ajuns in fata… tancului.Chiar ca solutiile omenesti de a ne ,,intarzia”autodistrugerea sunt aproape de zero.

    Apreciat de 2 persoane

  15. Spyridon said, on februarie 12, 2017 at 10:56 pm

    Estimarea populației și GDP la nivel mondial pentru anul 2025, pentru Statele Unite atenție se preconizează o descreștere masivă ,de la 321 370 000 la o populație de numai 61 169 180 de persoane. Cum se va ajunge în doar câțiva ani,8 ani, la această reducere masivă ? Cineva poate că știe mai multe detalii…
    http://www.deagel.com/country/forecast.aspx?pag=1&sort=GDP&ord=DESC

    Apreciază

  16. stef said, on februarie 12, 2017 at 11:10 pm

    Dupa ce termina de incercuit Rusia vreasc cu vreasc, plaseaza baze ,tehnica si carne de tun , vor incepe cu atentate , atacuri de tip neconventional si vor face tot posibilul sa scoata ursul inspre Europa. Cu sanctiunile economice/finaciare nu prea a functionat ,asa ca a ramas comasarea de artilerie – tot anul 2016 au carat tancuri si unitati modulare… Dobitocii „de la butoane” care au acceptat „dansul” acesta nu cred ca au facut macar DOUA zile de foame in viata lor si nu dau nici un semn ca au pregatit rezerve de hrana si energie pentru masa larga a populatiei – Este SUFICIENT o saptamana de blocaj economic in caz de razboi si va incepe FOAMETEA – Asta pana la gloante si bombe … Una este sa fii pe cont propriu si alta este sa ai familie si copii! Va fi exact ca in filmele cu prosti

    Apreciat de 2 persoane

    • Mihai said, on februarie 12, 2017 at 11:47 pm

      Pai cine sa mai înconjoare Rusia?! Căci mai toată planeta va fi praf și pulbere, s.u.a deasemenea va fi amintire

      Apreciază

      • Mihai said, on februarie 12, 2017 at 11:59 pm

        Adevăratul pericol va veni de la rasa galbena, aici trebuie amintit faptul că aceasta nu constă numai în China ci în mai multe state din Asia, cum ar fi: Vietnam, cele 2 Corei, Japonia, Mongolia, malaiezia, Indonezia, Thailanda, Filipine, Birmania Cambodgia și o serie de state din fosta URSS, imaginativa sa se reverse puhoiul acela asupra Europei și nunumai, căci aceștia vor veni precum lăcustele

        Apreciază

  17. stef said, on februarie 12, 2017 at 11:24 pm

    Cel putin pe partea militara, Trump sta la masa cu aceeasi haita securista a „deep state” -ului globalist-satanist – Complexul militar industrial si CIA .- Mai circula si zvonuri ca Henry Kissinger sau „tatal dracilor” se ocupa indeaproape de ucenicul Trump … Acum e doar in perioada de lamurire si in plan extern va executa cum i se ordona!

    Apreciază

  18. stef said, on februarie 12, 2017 at 11:39 pm

    !OCULTA TESTEAZA ELIMINAREA BANILOR FIZICI INTR-O TARA SARACA SI FARA INFRASTRUCTURA ELECTRONICA!
    In paralel cu aceste miscari in India se desfasoara un experiment gigant de scoatere a banilor cash din circulatie – Cautati doar : „India Cash Chaos” si veti intelege ce se intampla – In urma unui plan coordonat in secret din America guvernul indian incearca sa scoata 86 % din banii lichizi din circulatie invocand acelasi motiv al „coruptiei” si „evaziunii”

    „Washington Behind India’s Brutal Abolishing Of Cash – Dr Norbert Häring”

    Articol care ar trebi tradus!
    http://norberthaering.de/en/32-english/news/745-washington-s-role-in-india

    A well-kept open secret: Washington is behind India’s brutal experiment of abolishing most cash

    Apreciază

  19. mihai said, on februarie 13, 2017 at 11:40 am

    Daca mergeau pe jos ajungeau mai repede.Traiasca CFR-ul!

    Apreciază

    • Ecaterina said, on februarie 15, 2017 at 1:46 pm

      Tata, de ce sa mearga pe jos? Uzura, combustibilul, efortul fizic si mai ales psihic. Ca doar stii ca astia sant dusi cu capul si confunda copiii nostri cu talibanii. Asta ca sa nu mai spun de pedofilie. Stii ce reactii au cand vad copii mici. Mai bine cu trenul taica. E receeee…

      Apreciază

  20. nikodim said, on februarie 13, 2017 at 5:25 pm

    Probabil, planul „Barbarossa” reloaded.

    Apreciază

  21. Dorel said, on februarie 13, 2017 at 11:27 pm

    In clipul din articol nu e pic de zapada. Nici la ultima secunda din clip pe acoperisul casei nu e zapada deloc.
    Dupa culoarea vegetatiei apreciez ca e filmat toamna.
    La fel si filmul de la Gherla cu data de 12.02.2017. Acum la Gherla e zapada.

    Apreciază

  22. silviu b said, on februarie 13, 2017 at 11:36 pm

    Buna seara. a trecut prin bacau, dinspre neamt in seara asta pe la 22 30 un alt tren cu circa 50-60 vehicule militare si care merge spre bucuresti (probabil). tancuri, blindate, transportoare, masini de cruce rosie, si alte tipuri de masini de armata, toate in cunoscuta culoare bej nisip. usa. toate bune

    Apreciază

    • Mihai said, on februarie 14, 2017 at 3:54 pm

      Nu are cum prin p.neamt întrucât la bicaz este capăt de linie, numai dacă nu cumva a venit prin roman

      Apreciază

  23. liniacontinua said, on februarie 14, 2017 at 2:35 pm

    stiti ceva de parintele Amfilohie ? am inteles de la un preot ca ar fi murit . nu am putut verifica informatia

    Apreciază

  24. […] via Video: TREN CU TANCURI americane in Romania — Saccsiv – Weblog […]

    Apreciază

  25. […] Video: TREN CU TANCURI americane in Romania […]

    Apreciază

  26. […] Video: TREN CU TANCURI americane in Romania […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.