SACCSIV – blog ortodox

Inregistrarea emisiunii DIGI 24 TV despre DUSMANUL IDENTIFICAT

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 12, 2017

Trebuia sa fie difuzata Duminica, 29 ianuarie:

DIGI a identificat dusmanul si va difuza un reportaj Duminica de la 14

Au intarziat oleaca, dar pana la urma au difuzat-o:

Înregistrarea completă: VIDEO: Digi24, numită „televiziunea securiștilor”, atacă grupările naționaliste, ortodoxe, anticip și legionare

Reclame

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihai said, on februarie 12, 2017 at 9:54 pm

  În creta/colimbari sa abătut urgia, ploi torențiale și alunecări de teren, exact acolo unde a avut loc sinodul tilharesc, sursa katanixisblogspot.gr

  Apreciat de 1 persoană

 2. PorculPolitic said, on februarie 12, 2017 at 10:05 pm

  Nu e inregistrata toata, dar mai urmeaza a fi pusa din cate am inteles eu

  Apreciază

 3. Dan said, on februarie 12, 2017 at 10:08 pm

  Apreciază

 4. sica said, on februarie 12, 2017 at 10:20 pm

  http://www.justitiarul.ro/domnule-iohannis-de-ce-vreti-sa-bagati-holocaustul-pe-gatul-romanilor/
  Dio Getia
  9 februarie la 20:44 ·

  Există o decizie a vreunui Tribunal Internațional care a condamnat definitiv România pentru holocaust? Nu! Atunci de ce se dorește impunerea cu orice preț a holocaustului în România? Nu Mişcarea Legionară din România a fost declarată „fascistă“ la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă“ și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor a fost Grupul Etnic German. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României. Comuniştii nu au făcut altceva decât să aplice acest Decret-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, care nu le-a aparţinut, ei nefiind la putere în momentul istoric respectiv. Acest patrimoniu a fost preluat după evenimentele din decembrie 1989 de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a autodeclarat ca succesor al Grupului Etnic German! Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu – ambele conduse de Iohannis Klaus Werner – și Judecătoria Sibiu.

  Apreciază

 5. sica said, on februarie 12, 2017 at 10:23 pm


  „FAPTA ŞI EXPERIENŢA PROPRIE
  Adevărata viaţă interioară naşte şi se întreţine prin faptă.
  Credinţa fără faptă e ca o floare fără rod: se arată într’o frumuseţe trecătoare. Omul viu mână paşi iuţi pe drumurile creaţiei; făptură a lui Dumnezeu devine părtaş la lucrarea dumnezeiască.
  Fapta poate fi înţeleasă în două feluri. Pe de o parte într’un sens material, aşa cum apare în viața mecanică actuală, când omul lucrează ca o maşină: materie din materie, elemente, funcţiuni, scopuri materiale. Pe de altă parte, fapta poate fi privită în sensul ei spiritual, ca o funcţiune a ordinii superioare, a destinului nostru de oameni. În acest fel a făptui înseamnă a fi activ spiritual, a rodi pe calea credinţei şi dragostei, înseamnă creaţie.
  Fapta în înţeles de colaborare a omului la opera lui Dumnezeu este legată de sensul adânc şi permanent al trecerii omului prin lumea întrupării.
  Omului nu-i este îndeajuns să cunoască cuvântul lui Dumnezeu, nu-i este îndeajuns să aibă credinţă şi să dea ascultare înnoirii, ci trebuie să lucreze neobosit, să fie „un împlinitor cu fapta.”
  Adie un vânt de tristețe. Natura e frumoasă și nestabilă: se împodobește, se preface și se arată în toate chipurile.
  Uneori trăim o impresie de izolare și mândrie față de semenii noștri. Căutăm să ne împlinim încercând o trăire cosmică; simțim legăturile cu isvoarele vieții, simțim cum pulsează întregul existenței în fiece fibră a făpturii și sufletului nostru.
  Adesea sufletul se revarsă fluvial. Străbate nestăvilit toate cărările încercărilor să cuprindă odată și deplin țara în care totul se desleagă.
  Cine n’a străbătut căile vieții necunoscute, cine n’a trăit încrucișările tuturor sentimentelor și năzuințelor, acela nu cunoaște drama omului. Sensul tragic al existenței noastre face să crească durerea și frumusețea laolaltă.
  Experiența proprie este adevărata cale a rodniciei morale.
  Experiența altuia ne folosește în mică măsură. Experiența altuia nu se poate dărui direct, ci numai transmisă pe cale intelectuală. Fiecare om este nevoit să o ia de la capăt. Experiența directă, experiența proprie este întotdeauna rodnică; chiar pentru progresul intelectual.
  În ceea ce privește omenia noastră, ce ne poate aduce o recomandare, o expunere de principii? Toate cad în fața valului de bogăție ce ne inundă ființa după o experiență autentică.
  Sânt în viața omului experiențe interioare care șterg trecutul cu greșelile sale și reînnoiesc omul pe de-a-ntregul.”

  Ernest Bernea – Îndemn la simplitate
  PRELUDII, Editura Predania

  Apreciază

  • mircea.v said, on februarie 13, 2017 at 11:14 am

   sica,

   ma bucur ca citezi din E Bernea. Cartile lui sant poezie crestina. La 36 de ani, in 1939, scrie „Indemn la simplitate” carte care prin simplitatea, frumusetea, profunzimea si poezia ei tulbura inima omului. Este un filosof si scriitor uitat. Dar nu de toti. A fost un suflet pur, si zic eu ca mai este. Il iubesc, si ori de cate ori s-a ivit prilejul, i-am facut un pic de reclama aici pe aceste blog.

   Doamne ajuta!

   Apreciază

 6. sica said, on februarie 12, 2017 at 10:24 pm

  DECALOGUL lui Ernest Bernea
  1. Iubiţi adevărul; nu puneţi în scenă ca ceva real un fapt, atunci când adevărul e altul; iubiţi adevărul că el e lumină şi frumuseţe, e Dumnezeu.
  2. Greşeala să nu o acoperiţi, ci să o ispăşiţi; se ştie că mărturisită e jumătate iertată.
  3. Fiţi buni cu oamenii, dar apropierea de ei să o faceţi cu înţelepciune; să nu faceţi ca ei decât atunci când aveţi încrederea că cugetul şi fapta lor sunt bune.
  4. Să nu acordaţi intimitate oricui; nu o datoraţi integral decât celor ce vă sunt rudenii spirituale. Intimismul, fără discernământ, e mai mult decât o vulgaritate, e un păcat: te vinzi şi nu ştii cui.
  5. În relaţiile cu oamenii fiţi buni şi drepţi; orice acordaţi mai mult decât se cuvine poate cultiva înşelăciunea şi se plăteşte scump.
  6. Evitaţi contactul apropiat cu oamenii lipsiţi de inteligenţă şi bunătate; fiţi pentru ei un model de înţelepciune şi virtute.
  7. Fiţi statornici în hotărârile voastre; consecvenţa întăreşte personalitatea.
  8. Când iubiţi pe cineva, dăruiţi-vă integral; o dragoste adevărată cere depăşire de sine, puritate şi putere de jertfă. Dragostea mare are un fior religios.
  9. Să vă respectaţi cuvântul. Cuvântul nu este un instrument de inducere în eroare şi nici ceva cu care poţi răni sufletele oamenilor; cuvântul trebuie să aibă izvoarele cele mai pure, adică divinitatea.
  10. Fiţi sinceri şi curaţi în tot ce faceţi, ca şi când Dumnezeu ar fi de faţă.
  (24.I.I984- Bucureşti)

  Apreciază

 7. sica said, on februarie 12, 2017 at 10:30 pm

  Vladimir Volkoff. Tratat de dezinformare. Pe coperta puteti vedea tezele de baza. Nu vi se pare ca asta se intampla de ani buni in Romania?

  Apreciază

 8. sica said, on februarie 12, 2017 at 10:41 pm

  Ei bine d-lor, la 1848, au venit cei dintai cinci #jidani, pe care parintii nostri, vazandu-i rupti si #flamanzi, de mila i-au lasat sa stea la marginea mosiilor noastre. Astazi, la 1930, noi am pierdut 60 din cei 62 munti. Noi Romanii mai avem nurnai 2 munti, iar restui de 60 de munti sunt in stapanirea jidanilor. Astazi noi ne-am retras si stam sarmani si fara paine la marginea mosiilor lor:

  http://foaienationala.ro/discurs-tinut-de-cz-codreanu-parlamentul-tarii-monitorul-oficial-3-decembrie-1931.html

  Apreciat de 1 persoană

  • mercurie said, on februarie 13, 2017 at 12:35 am

   Mi-a placut foarte mult discursul Capitanului, foarte la obiect. Dar cel mai mult mi-a placut faptul ca fara sa vrea a pus punctul pe y spunand tare si raspicat urmatoarele
   In fapt, d-lor, asupra partidelor: generatia noastra – privind din afara – constata:
   1) Ca un partid politic este o societate anonima de exploatare a votului universal;
   2) Ca toate partidele sunt democratice, deoarece utilizeaza votul universal In acelasi mod;
   3) Ca neglijeaza interesele poporului si ale patriei satisfacand numai interesele particulare ale partizanilor, ca democratia este iresponsabila, ii lipseste puterea sanctiunii, ca toate partidele fac faradelegi, se dau pe fata unele pe altele, nimeni nu aplica sanctiuni contra alor sai, fiindca il pierde, nici In contra adversarilor, fiindca ei detin la randul lor faradelegile lor.
   …Democratia vazuta din afara ne da impresiunea unei vaste complicitati in faradelege. Concluzia: democratia este incapabila de autoritate. Si inca ceva – am sa va servesc o chestiune care poate multora n-are sa va placa – va rog, d-lor sa ne tolerati ca sa fim severi, intransigenti in tot ceea ce intereseaza, fie Natiunea romaneasca, fie cinstea. Declar ca democratia e pusa in slujba marei finante nationale sau internationale jidovesti. (Intreruperi, zgomot).

   Cred ca fara sa isi dea seama a vorbit direct in fata cozilor de topor ale natiunii si a celor infiltrati, cu nume preschimbate, care chiar daca at fi vrut nu l-at fi luat in seama din cauza intereselor financiare. Exact ca in zilele noastre.
   Bine a spus Sf.Ioan Gura de Aur ca antihristul dupa ce darama monarhia urmeaza doar anarhia … pardon , am vrut sa zic demokratia !!!…

   Apreciază

 9. Cristina said, on februarie 12, 2017 at 11:46 pm

  Traiasca Capitanul Corneliu Zelea Codreanu ! Traiasca Legiunea Arhanghelului Mihail !

  Apreciază

 10. Cristina said, on februarie 12, 2017 at 11:53 pm

  Vesnica Pomenire Vrednicului Parinte Iustin Parvu ! Vesnica Pomenire Martirilor Legionari ! Fericiti cei Prigoniti pentru DREPTATE ,caci a lor va fi Imparatia Cerurilor ! Vesnica Pomenire Sfintilor inchisorilor !

  Apreciază

 11. Muritor said, on februarie 13, 2017 at 12:12 am

  Recomand emisiune: https://www.youtube.com/watch?v=Ml9kYtF7BnI – din Republica Moldova, Chişinău.

  Cîte puţin din aproape toate: taina fărădelegii, liberalism şi comunism, omul „nou” de tip satanic, democraţie, totalitarism, vremurile din urmă şi învăţătura Bisericii despre ele, biserica oficială „ortodoxă”, Mişcarea Legionară, serghianism, mica Unire de la 1859, popor şi neam vs. electorat, votul universal, etc.

  Apreciază

 12. florin said, on februarie 13, 2017 at 12:16 am

  Am dat peste un blog iudaist învelit în straie „creştin-ortodoxiste” intitulat foarte pompos „Ortodoxie Traditionalista si Teologie Patristica”, blog în care, legionarii sunt acuzaţi de toate relele pământului.

  Apreciază

  • Mihai said, on februarie 13, 2017 at 1:09 am

   Da Florin este ,, theologie patristică” unde o. Veche ,,cunoștința” a noastră un anume ioan c le da apa la moara, sunt câțiva măscărici care spun vrute și nevrute pe acolo, din păcate nu este singurul, și probabil că ai observat cum i-au făcut și pe SF. Închisorilor, tot în articolul cu pricina

   Apreciază

 13. Fratele Mihail said, on februarie 13, 2017 at 8:18 am

  O mizerie de reportaj, făcut cu rea intenție, pentru a denigra Mișcarea Legionară. Nu am văzut niciun moment în care reportajul să se străduie cumva să vorbească despre acele așa-zise „crime” ale legionarilor, în fapt pedepsiri ale unor persoane vinovate de crime contra legionarilor.

  Apreciază

 14. ins said, on februarie 13, 2017 at 8:47 am

  off topic – CE PĂRERE AVEȚI?
  Pr. Gheorghe Anitulesei, atac violent împotriva pr. Pamvo și a „găștii” de la Rădeni, de la min. 16.30:

  Apreciază

 15. Iones said, on februarie 13, 2017 at 12:13 pm

  Dezvăluiri FĂRĂ PRECEDENT despre Zoltan Teszari: Ce a făcut patronul RCS-RDS
  http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-fara-precedent-despre-zoltan-teszari-ce-a-facut-patronul-rcs-rds_1135794.html

  Apreciază

 16. Spaceman said, on februarie 13, 2017 at 10:27 pm

  Producția asta DIGI24 – Conspirațiile Naționaliștilor Români : Mișcarea Legionară și Cruciada anti tehnologie – precum și Mișcarea Legionară – Noua Dreaptă – Șerban Suru –

  este un mare

  Nouă (dreaptă) – ne place rock

  Și-a aranjat broscoiul Aurel Vainea, mlaștina în care să poată orăcăi cu ce deranjează și să combată românii drept-măritori adevărați.

  Care l-a pus și pe ăla la orăcăit, Visarion Alexa, că e popă de gașcă fan rock, praf Daniel (tras pe nas)

  și… acces direct!

  Penibil!

  Apreciază

  • Ecaterina said, on februarie 15, 2017 at 1:10 pm

   Un crestin adevarat nu preia poze blasfemiatoare cu (si la adresa) Iisus Hristos. Inca nu ti-a putrezit mana? Ai grija!!

   Apreciază

   • Spaceman said, on februarie 15, 2017 at 6:23 pm

    @Ecaterina
    În exemplele de imagini KITSCH din comentariul meu de mai sus, pe care tu le numești ‘poze blasfemiatoare cu (si la adresa) Iisus Hristos’ este Antihristul, ia uită-te mai bine

    Mulțumesc pentru grija ta creștinească, am grijă mai bine… stai fără grijă!
    Sunt orice, dar nu eretic!

    Te oftici că m-am luat de popa ăla de gașcă Visarion Alexa? Ia uită-te cum se filmează debitând prostii, având poza Sfântului Ioan Iacob de la Hozeva agățată pe pereți…

    Dar dacă tot zice că e om și îi place muzica rock, atunci să-i fac o dedicație:

    Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: