Saccsiv – Weblog

Articol sarbesc despre Radeni: “POPORUL CREDINCIOS DIN ROMANIA SI-A APARAT CELE SFINTE”

Posted in Uncategorized by saccsiv on Februarie 9, 2017

Acesta e articolul:

ВЕРУЈУЋИ НАРОД У РУМУНИЈИ ОДБРАНИО СВЕТИЊУ

Rog pe cei ce cunosc limba sarba sa-i faca o traducere sau un rezumat.

Anunțuri

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Iustin said, on Februarie 9, 2017 at 11:56 pm

  exact cum ai zis Vasile ca astia au incep cu mai mare avant sa te denigreze
  http://www.deinteres.org/news/adevarul_despre_blogul_saccsiv_urmarit_international_arestari_si_inselaciune/2017-01-06-2070

  Apreciază

  • el said, on Februarie 12, 2017 at 5:22 am

   bblablabla… IRELEVANT !

   …niste penibili frustrati si niste „cre(s)tini” care JUDECA dupa pacate omenesti.. si acelea POCAITE DEMULT, si deci care CAD SUB JUDECATA Lui Hristos care ne invata ” sa NU judeci!”( pentru pacate personale, NU pentru EREZIE /INSELARE pe cre se cuvine sa le arati cu degetul si sa le DEMASTI in gura mare) si „sa nu defaimezi!”( caci defaimatorii sunt la un loc cu UCIGASII , vezi Scriptura) … mai ales MINTIND, adica in mod FALS !!!

   ii tramsmit BOULUI( sa ma ierte animalele pe care le jignesc asemnanadu-le cu asemnea LEPADATURI PERVERSE ) care a facut gargara asta RASUFLATA de artciolas CUR-PAPIER de mai sus :

   – ia vezi abjectie, Hristos a fost PUSCARIAS cateva ore inaintea Rastignirii!
   – MULTI Sf au fost pacatosi sau puscariasi , mai ales dintre Sf Mucenici, unii pe drept pentru pacatele lor lumesti( ceea ce NU i-a impiedicat sa se mantuiasca) iar altii pentu numele Lui Hristos
   – Sinaxarul e PLIN de curve si puscariasi POCAITI !

   … ps cate „bou” : ai primit „instiintare de Sus” ca Saccsiv NU s-a pocait de cele cateva pacate ale lui VAZUTE?
   dar tu/voi VIREMILOR sunteti FARA PACAT ca sa aruncati cu piatra? …
   pps: vezi cartea lui in care povesteste SINCER despre sine MAI MULTE decat cele de care il acuzati voi…. strapituri mizerabile !

   Saccsiv a ARATAT EREZIA si INSELAREA de care BOLESTE GLOATA IADULUI cu poparii si episcoparii ei APOSTATI si ERETICI cu tot , adica VOI !!!
   adica Saccsiv implineste Porunca cerectarii duhurilor, DISCERNE DUHURILE dupa PORUNCA data noua tuturor si pe care voi LEPADATURI PERVERSE (si SI VANDUTE ) O INCALCATI spre nimicirea sufletelor voastre MOARTE/ PUTREDE !

   de aceea IL URATI pe Scacsiv, ca el MARTURISIND Adevarul, ARATA implicit URACIUNEA voastra si INDRACIREA !

   dar il urati PE NEDREPT ! caci voi pacate MAI GRELE aveti ( desi NU la vedere ca el , CURVE ascunse si FII/FIICE de CURVE AVORTATOARE ce sunteti )… si pe deasupra MAI ALES sunteti si INSELATI si ERETICI… si TRADATORI !

   .. si acum hai schelalalaiti NEPUTINCIOSI la luna jegurilor , impotriva pacatelor POCAITE nici DIAVOLUL STAPANUL VOSTRU NIMIC nu poate ! .. nici voi GUNOAIE penibile ce sunteti ! 🙂

   articolas „demn” cat o basina !

   Apreciază

 2. Mihai said, on Februarie 10, 2017 at 12:15 am

  Da au preluat articolul depe blogul http://www.ganduridinortodoxie.wordpress.com

  Apreciază

 3. nimic nu sunt said, on Februarie 10, 2017 at 10:00 am

  Apărătoare Doamnă, pentru biruin­ță, mulțumiri, izbăvindu-ne din ne­voi, aducem ție, Născătoare de Dum­ne­zeu, noi, robii tăi. Ci, ca aceea ce ai stăpâni­re nebiruită, izbăvește-ne din toate ne­­voile, ca să strigăm ție: Bu­cură-te, Mireasă, pururea Fecioară!

  Cerem respectarea dreptului de a ne apara credinta ortodoxa

  https://www.petitieonline.com/cerem_respectarea_dreptului_de_a_ne_apara_credinta_ortodoxa#sign

  Apreciază

 4. Ioana said, on Februarie 10, 2017 at 6:09 pm

  Doamne ajuta tuturor marturisitorilor! sa incercam frati si surori sa ii sprijinim pe parintii vrednici, si nu doar prin cuvant, ci si cu fapta si cu mai multa rugaciune si ravna din partea noastra! Sa ii sprijinim si pe cei care se ostenesc si lupta pentru pastrarea credintei, ajutandu-ne mult si pe noi cu vestile! Sanatate si mantuire sa le dea Dumnezeu! Si mangaiere, si ajutor in toate!

  Aparatoare Doamna, pentru biruinta, multumiri, izbavindu-ne din nevoi, aducem tie, Nascatoare de Dumnezeu, noi, robii tai. Ci, ca ceea ce ai stapanire nebiruita, slobozeste-ne din toate nevoile, ca sa strigam tie: Bucura-te, Mireasa, pururea fecioara!

  RUGĂCIUNE LA ICOANA MAICII DOMNULUI ,,BUCURIA TUTUROR CELOR NECĂJIŢI” DIN SAINT PETERSBURG

  Cum Te vom numi pe Tine, Fecioară, Ceea Ce ce pe robii Tăi cei cuprinşi de mâhnire îi ridici la lumina izbăvirii şi picuri în suflete untdelemnul milostivirii spre înecarea durerilor celor de multe feluri ? Nu ne părăsi în ceasul necazurilor şi mai cu seamă când norii grei ai deznădăjduirii se ivesc pe bolta inimii noastre. Cu ale Tale stăruitoare rugăciuni dobândeşte iertare păcatelor noastre şi ne întăreşte pe piatra credinţei. Primeşte din nevrednicele noastre mâini flori de cuvinte mulţumitoare şi ne împărtăşeşte de mireasma pocăinţei celei mântuitoare.
  Ca Una Ce eşti Bucuria creştinilor, cercetează şi sufletul meu cel cuprins de lanţurile întristării şi îl călăuzeşte către izvorul dumnezeieştii liniştiri. Adapă-l din apa pocăinţei şi îl curăţeşte de toată răutatea, ca să aducă roade de fapte bună şi să se izbăvească de focul cel veşnic.
  Bucuria celor necăjiţi eşti cu adevărat, căci numai Tu iei în mâinile Tale de Maică durerile noastre şi ai putere a ridica din adâncul deznădăjduirii pe cei ce te cinstesc pe Tine.
  Mărire purtării Tale de grijă ! Mărire milostivirii Tale Preacurată, prin care scoţi pe toţi din adâncurile cele mai de jos ale păcatului şi îi povăţuieşti la calea mântuirii. Nu ne părăsi nici pe noi până în sfârşit, ci în ceasul înfricoşător al morţii să ne fii Sprijinitoare, solindu-ne iertare şi mântuire de Hristos, ca să Te cinstim pe Tine cu mulţumire în veci, strigând: Bucură-Te, Maica Luminii Celei neapuse, Pământul roditor de mântuire, Oglinda înţelepţilor, Bucuria celor smeriţi, Binecuvântarea rugătorilor !

  De frica voastra nu ne vom teme, nici ne vom tulbura
  Caci cu noi este Dumnezeu!

  Apreciază

 5. Ionut said, on Februarie 12, 2017 at 12:40 pm

  Off-topic

  Mi-am amintit un lucru: numele complet, istoric, al provinciei Kosovo este „Kosovo si Metohia”, Metohia reprezentand aproape jumatate, iar numele sau provine de la multitudinea de manastiri si proprietati bisericesti (unele dintre ele au apartinut Sf. Munte).

  Apreciat de 1 persoană

  • el said, on Februarie 12, 2017 at 6:33 pm

   KOSOVO e pamant SARBESC !
   AFARA cu porcii si musulmanii spurcati adus de DRACI de acolo !

   …VINE CURAND RASPLATA TUTUROR !
   MACELUL !

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: