SACCSIV – blog ortodox

ROG RASPANDITI: Maine, Mitropolia Moldovei si Politia vor încerca să preia Schitul Radeni. Parintele nepomenitor Pamvo Jugănaru va fi inlocuit cu parintele pomenitor Ioan Şişmanian

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 8, 2017

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. preotul said, on februarie 8, 2017 at 2:34 pm

    E normal

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on februarie 8, 2017 at 2:46 pm

      preotul

      Dumneavoastra sunteti preotul Anitulesei.

      Apreciază

    • Tschus said, on februarie 8, 2017 at 2:51 pm

      te pune dracul sa vezi normalul demonic..

      Apreciază

    • Aurora said, on februarie 8, 2017 at 2:57 pm

      Esti un dusman ca si cel ce-si zice Gheorghe Doru pe facebook. Slugoiule care pupi poala lui Pimen !

      Apreciază

    • marinela said, on februarie 8, 2017 at 3:00 pm

      Ce e normal parinte,ce spuneti acolo?!Va sta in git si dvs schitul Radeni ca si altor eretici de soi?!E clar ca dracii nu mai pot rezista focului rugaciunilor ce se inalta de acolo din manastire si ies cu legiunile sa stinga acest foc,dar nu vor reusi,ca rugaciunile cuviosului Iosif,ale par Iustin si a altor sfinti rugatori pt aceasta oaza de rugaciune formata, nu vor lasa sa se intimple asa miselie!Doamne,nu-i lasa pe ticalosi sa distruga acest loc binecuvintat si-i opreste cum stii Tu!

      Apreciat de 1 persoană

    • David said, on februarie 8, 2017 at 4:06 pm

      Nu-mi vine să cred că sunteti același preot cu pr. Aniţulesei, cu cel care a descoperit înșelătoria Arsenie Boca – o lucrare atât de folositoare atâtor suflete, care a scos pe mulți din înșelare.

      Mă rog ca Bunul Dumnezeu să nu vă lase tocmai pe dvs. pradă înşelării. Sf Ignatie Briancianinov spunea că tot timpul suntem supuși acestei ispite.

      Așa cum AB avea erezii și nu putea să se fi mântuit și cu atât mai mult sfințit, nici cei care astăzi au aderat la pan-erezia ecumenismului nu au nici cea mai mică șansă. Problema e că îi mai trag și pe alții după ei.

      Întreba odată mitr Teofan pe măicuțele de la Văratec, că dacă l-ar vedea pe el arzând în flăcările iadului, cum s-ar simți? Eu i-aș fi răspuns în felul următor: „Dar dacă Preasfinția ta ne-ai vedea pe noi arzând, cum te-ai simți? Gândind că trebuia să dai seamă pentru noi, și mai ales că nu avem nicio vină…Nu ți-ar spori asta chinurile?”

      Așa că, părinte, mai gândiți-vă…

      Apreciază

    • Cristian Vodă said, on februarie 8, 2017 at 6:35 pm

      De ce m-ati blocat, parinte, pe facebook? Mai aveam cate ceva sa va zic… La tulburare omul mai pune si intrebari puerile, da. Starnind amuzamentul celor din jur.
      Nu dvs sunteti primul care a descoperit inselarile lui Boca.

      Apreciază

    • Roman said, on februarie 8, 2017 at 6:39 pm

      Preacucernicia ta ,matale ai mai MINTIT si acu vreo’ cateva luni spunand ca Ierom.Pamvo e inchinator la dl boca .El a declarat public opusul ,dar matale acuma te dai pe fata si ne arati ca ai o problema personala cu Radeniul si implicit cu Pr.Pamvo.Cine te-a pus sa intri aici si sa declari asa ceva ?Ce duh te mai intuneca si pe matale?Urat si dezgustator gest …domnule …ai auzit?Esti intunecat si sadic !!

      Apreciază

    • Maresalul. said, on februarie 8, 2017 at 11:58 pm

      De ce e normal?Asa normal o sa casatoriti in biserica homalaii lesbienele,asa normal o sa il slujiti pe Belzebut incet incet in numele normalului de la capul cel rau gasca sionista prin capetele voastre ca Daniel sluga lor o sa faceti total NORMAL.

      Apreciază

  2. Aurora said, on februarie 8, 2017 at 2:50 pm

    Vai, vai, vai ! Nu-mi vine sa cred cat de jos poate sa coboare omul ! Mai bine ramanea sa lucreze in continuare in TVR, dl. Sismanian, decat sa ajunga sluga ecumenistilor ! La ce i-a folosit depunerea voturilor daca s-a vandut intunericului ? Ia-te de mana cu Filoteu si cu Hariton si cu toti ticalosii, Sismaniane ! Degeaba ai stat in preajma Parintelui Iustin ! Probabil erai sarpe inca de pe atunci. Te visai ,desigur, staret. Iata, ai ajuns ! Dar CU CE PRET!?

    Apreciază

  3. IOAN said, on februarie 8, 2017 at 3:09 pm

    Pentru cine mai doarme…

    ERETICII ȘI EREZIA SE IMPUNE CU FORȚA…

    Ei vor să dispară Biserica Ortodoxă dar nu vor putea…din păcate în capcane se cade cu grămada

    Apreciază

  4. justin said, on februarie 8, 2017 at 3:20 pm

    In sfarsit, ce bine!

    Apreciază

  5. VioletaB said, on februarie 8, 2017 at 3:35 pm

    😦 Dumnezeu sa-l intareasca pe pr. Pamvo si pe toata obstea cea nepomenitoare! F trista veste.

    Apreciază

  6. Claudiu said, on februarie 8, 2017 at 3:44 pm

    Preotul-Pr Anitulesei sau Gheorghe Doru pe feisbuc ii numeste schismatici pe cei de la Radeni! L am intrebat de 2 ori, de ce sunt schismatici?..si nici pana acu nu a raspuns!

    Apreciază

    • sorin said, on februarie 8, 2017 at 7:08 pm

      Ioan, daca mai insisti la Anitulesei cu astfel de intrebari capcana la care nu are raspuns, te blocheaza definitiv. Anitulesei a zis recent ca abia asteapta sa fie caterisiti toti nepomenitorii.

      Apreciază

      • Matiu Cosmin said, on februarie 8, 2017 at 7:53 pm

        Probabil caterisirea aceasta ii va transforma pe nepomenitori in viata vesnica in heruvimi si serafimi iar pe pomenitori in draci

        Apreciază

    • Mirela said, on februarie 8, 2017 at 11:40 pm

      Cei de la Rădeni sunt schismatici pentru că s-au separat de urmaşii lui Iuda Iscarioteanul, care urmaşi sunt mai răi decât prototipul lor.
      În ce hal a ajuns „preotul”! Nu are curajul să rămână în ortodoxie, iar pentru că el a căzut, vrea să cadă toţi. Şi dacă cineva îndrăzneşte să stea, cere să fie lichidat.
      Aşa se rezolvă mai nou mustrările de conştiinţă.
      Să ştie toţi cei care merg la pomenitorii de eretici şi susţin participarea la slujbele lor că fiecare în parte a aruncat cu pietre în Rădeni şi în preoţii de acolo, iar pentru asta îşi vor lua plata la înfricoşata judecată. Oare la fel ar fi fost situaţia şi în cazul în care laicii s-ar fi delimatat de erezie prin părăsirea bisericilor apostaţilor şi pomenitorilor de eretici? Ar mai fi îndrăznit promotorii ecumenismului să îşi pună în aplicare planurile satanice? Atitudinea clerului pomenitor, prigoana drastică declanşată asupra preoţilor şi monahilor care s-au îngrădit de erezie sunt roade al Duhului Sfânt???

      Apreciază

  7. el said, on februarie 8, 2017 at 4:12 pm

    … cine trancanea LAUDATIV mai saptamanile trecute despre „dreptcredinciosul” POMENITOR DE ERETICI sismanian, VAJNIC „ucenic” al par Justin Parvu???…

    iata „ucenicii vrednici” de la petru voda :
    branza de la diaconesti care s-a imputit, sismanian pomenitorul de ERETICI, mitra sarpele cu clopotei si multe pseudonime BOCOLATRU si POMENITOR de ERETICI ….

    IUDE !

    Apreciază

  8. nimic nu sunt said, on februarie 8, 2017 at 5:31 pm

    Ziduri doresc, ziduri vor avea. Biserica va fi intotdeauna acolo unde va fi adevarul.

    Apreciază

    • Mirela said, on februarie 9, 2017 at 11:47 am

      Dacă ziduri doresc, ar fi firesc să şi le facă singuri, nu să le obţină prin răpirea muncii altora. Dar ei nu doar ziduri vor, lăcomia lor e mult mai mare, ei vor sufletele tuturor, lichidarea ortodoxiei şi ralierea întregii omeniri la apostazia antihristică.

      Apreciază

  9. ilioara said, on februarie 8, 2017 at 5:36 pm

    „O, prealuminate nor, Maica lui Dumnezeu, pe cei ce se lupta cu ei surpa-i cu dreapta ta cea stapanitoare si atotputernica, celor ce sunt in scarbe le ajuta, pe cei asupriti ii mantuieste si dezleaga de pacate pe cei ce se roage tie, ca toate le poti, cate le voiesti !”

    Apreciat de 1 persoană

  10. Radu Mitran said, on februarie 8, 2017 at 5:45 pm

    Cand facem si noi un protest antimecumenism(poate la Patriarhia ecumenista Romana) ca sa ne strangem toti credinciosii ortodocsi din Biserica, care nu acceptam erezia ecumenismului in BOR? Sper ca dragostea pentru adevar sa ne uneasca mai tare decat ne dezbina ratacirile pseudo-ortodoxe aparute ca ciupercile.

    Apreciat de 1 persoană

  11. George said, on februarie 8, 2017 at 6:03 pm

    Offff, nuuu!

    Apreciază

  12. Bacosca Antoanela Iustina said, on februarie 8, 2017 at 6:47 pm

    Asta nu se va intampla. Mergem si facem scut uman. Doamne, ajuta!

    Apreciază

  13. Matiu Cosmin said, on februarie 8, 2017 at 7:30 pm

    Pana la sinodul din Creta ortodoxia era teoretica, dupa sinod vedem cati o si practica,

    Am scris asta dupa sinod dar ramane valabila:

    Apreciază

  14. hilohi bogdan said, on februarie 8, 2017 at 7:30 pm

    Dece se spune la Apocalipsă că vor cădea stele din cer asemeni smochinelor verzi la vânt mare ? Dece nu cad cele coapte,cum ar fii normal ?…Pt.că cine-i copt,în cele duhovniceşti nu va cădea aşa uşor măcar că nu-l ştie lumea de vreo stea…

    Apreciază

  15. Roman said, on februarie 8, 2017 at 7:59 pm

    Acu vreo trei duminici se anuntase la predica in Biserica,cum ca Teofan ii lasa in pace pe cei de la Radeni.De atunci am avut un sentiment de neincredere in aceasta afirmatie,dar am sperat ca poate incepe sa se lumineze si ,, teofa la” asta si s-o lepada de masonerie ca sa vina la ortodoxie.Nu, ..e mare serpalau ,e cat o anaconda !!E o veste ca si un par in cap.Nu mai zic nimic…e fulgerator totul.Dumnezeu sa-i apere pe cei de la Radeni in frunte cu Pr.Pamvo !

    Apreciază

  16. ioan said, on februarie 9, 2017 at 12:32 pm

    Salut Saccsiv. Vreau sa te intreb,cum se face ca nu primesc mail cu ultimele articole,de pe Ortodoxinfo, chiar daca m-am inscris de vreo saptamana? Multumesc

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 9, 2017 at 12:36 pm

      ioan

      O saptamana?

      Apreciază

    • IOAN said, on februarie 9, 2017 at 3:07 pm

      folosiți feeduri cum ar feedly…etc

      așa veți fi tot timpul informat din orice sursă…puteți urmări mii de informații actualizate pe secundă…

      feedurile sunt folosite de mass media

      Apreciază

      • ioan said, on februarie 9, 2017 at 4:52 pm

        Multumesc,nu am folosit inca aceasta tehnologie. Voi face o proba!

        Apreciază

  17. ioan said, on februarie 9, 2017 at 3:09 pm

    sa fie vreo 4 zile,daca-mi amintesc bine,dar am inteles ca in fiecare dimineata,ar trebui sa primesc ultimele stiri…

    Apreciază

  18. ioan said, on februarie 9, 2017 at 3:12 pm

    ah , si daca vrei,pune-ma in contact te rog cu Alexandru TM. Multumesc . In plus,crezi ca ar trebui sa-mi modific un pic nick-ul,ca mai e cel putin unul cu acelasi nume ?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.