SACCSIV – blog ortodox

Antihristica: REVOLUTIA MULTINATIONALELOR in TARA LEPADATILOR

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 5, 2017

In excelentul editorial Mântuirea omului, între revelaţie divină şi ficţiune de pe OrtodoxInfo, autorul demonstreaza ca neamul romanesc, teoretic ortodox, se afla actualmente, in proportie periculos de mare, pe diverse trepte ale lepadarii. Si asta inca inainte de Sinodul din Creta.

Asta-i fundatia pe care stam si tot ce construim pe ea e stramb.

Iar o minte atee sau “care îşi făureste legi proprii despre modul de câştigare a mântuirii” nu are discernamantul necesar pentru a se putea feri de inselarile dibace ale unor papusari experti de peste 200 de ani in manipularea maselor.

La asta trebuie sa adaugam si formidabila indoctrinare la care a fost supusa mare parte a populatiei, preponderent cea tanara, cu noile “valori” ale viitoarei noi lumi.

Iata patru articole, foarte interesante:
Gandul: Un lider PNL a remarcat o prezenţă total neaşteptată printre protestatarii din Piaţa Victoriei: „Văd bine? E la proteste?”

Iniţiatorul legii dării în plată, deputatul PNL Daniel Zamfir, a remarcat prezenţala protestele din Piaţa Victoriei a preşedintelui Raiffaissen Bank.

Acesta se declară uimit că un om care vrea să dea în judecată România este acum protestatar.

„Văd bine??? Van Groningen e la proteste? El, preşedintele Raiffaissen Bank,care a făcut sute de milioane pe cârca Statului român? El, care a jecmănit sute de mii de români şi care vrea să dea în judecată România la instanţele internaţionale din cauza legii dării în plată, e acum protestatar??? Pe când un protest la care să strigăm din toate piepturile: DREPTATE, LIBERTATE şi OPRITI ABUZURILE? Mă înscriu de pe acum la organizatori…”, scrie deputatul pe contul său de Facebook, alături de o poză cu acesta.

raiffeisen

BZI: Romanii trebuie sa stie adevarul! Iata de ce au scos multinationalele oamenii in strada! Acest secret arunca totul in aer

La Iasi, Cluj, Timisoara sau Bucuresti, cea mai mare parte dintre protestatari provin de la firmele multinationale care au sediile in aceste orase •  In realitate, de fapt, acesti oameni au fost obligati sa iasa la proteste de patronii lor, care sunt disperati de faptul ca actualul guvern al Romaniei schimba din temelii Codul Fiscal
 Sute de mii de romani au iesit in strada in ultimele doua zile, protestand fata de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si fata de modificarile propuse de Guvern la Codul de Procedura Penala. Multi dintre cei prezenti in strada sunt tineri, angajati ai multinationalelor din Romania. La Iasi, Cluj, Timisoara sau Bucuresti, cea mai mare parte dintre protestatari provin de la firmele multinationale care au sediile in aceste orase. Totusi, de ce acesti oameni au iesit in strada in numar atat de mare, spre deosebire de alte momente delicate din istoria recenta a Romaniei?
Dupa discutii cu mai multi oameni de afaceri din marile orase ale tarii, a iesit la suprafata si motivul pentru care angajatii din multinationale au iesit la protestele impotriva Guvernului Sorin Grindeanu. In realitate, de fapt, acesti oameni au fost obligati sa iasa la proteste de patronii lor, care sunt disperati de faptul ca actualul guvern al Romaniei schima din temelii Codul Fiscal. Conform noilor prevederi ale Codului Fiscal impuse de Guvernul PSD-ALDE, multinationalele din Romania vor fi impozitate fie la cifra de afaceri, fie actionarii lor vor trebui sa plateasca impozit pe dividende de 16 la suta.
Pana acum, impozitul pe dividende era de 5 la suta, in timp ce cel pe profit a fost de 16 la suta. Era evident pentru toata lumea ca proprietarii multinationalelor preferau sa scoata banii din tara ca si dividende si sa plateasca impozit doar 5 la suta. Acum, cand impozitul pe dividende va ajunge 16 la suta, este clar ca multinationalele vor pierde sume uriase de bani, de ordinul miliardelor de euro. Acesti bani vor ramane in Romania si pot fi investiti in spitale, scoli, autostrazi.
Mai este o metoda prin care multinationalele scot profitul din Romania. De exemplu, in loc sa declare profit, prefera sa plateasca servicii de consultanta de ordinul miliardelor de euro, catre firme din tarile mama, multe dintre ele cu acelasi actionar. Practic este o caracatita prin care banii sunt scosi din Romania, profitul este diminuat, iar bugetul statului este pagubit cu miliarde de euro.
Toate aceste artificii din care Romania a pierdut miliarde de euro in ultimii ani nu mai pot fi posibile datorita noilor prevederi ale Codului Fiscal pregatit de Executivul PSD-ALDE, iar patronii multinationalelor si-au scos oamenii in strada, pentru a da jos Guvernul Grindeanu. Romanii trebuie sa stie adevarul si trebuie sa inteleaga de ce sunt disperate multinationalele sa-si scoata oamenii in strada.
Pana acum, aceste companii multinationale care au acaparat economia Romaniei, cu largul concurs al autoritatilor, plateau doar contributiile pentru salariati la bugetul statului, in timp ce profitul declarat era aproape 0. Pe lânga profiturile pe care firmele straine le obtin cu ajutorul filialelor din România, multinationalele scot bani de la aceste subsidiare practicând transfer care de cele mai multe ori sunt extrem de mari.
Multinationalele mascheaza profitul în tara de origine, sau în paradisuri fiscale, iar în România nu platesc impozit pe profit, caci raporteaza ca nu scot profit, nu sunt în faliment si nici macar în insolventa. Pierderile suferite de economia româneasca pe seama acestor companii în ultimii ani se ridica la mii de miliarde de euro.
Multinationalele si bancile care opereaza în România scot anual din tara zeci de miliarde de euro si la stat contribuie cu mai nimic. Acolo se duc banii. De altfel, România s-a transformat într-un paradis al multinationalelor care controleaza industria, agricultura, transporturile, constructiile, comertul, sectorul financiar-bancar etc. si care îsi promoveaza reglementari legale în interes propriu. Economia României s-a privatizat în beneficiul strainilor si nu intereselor nationale.
Ceea ce este revoltator este ca nimeni nu a iesit in strada atunci cand au fost incalcate flagrant drepturile oamenilor, atunci cand au fost atinse libertatile cetatenesti. De ce nu a iesit nimeni sa protesteze atunci cand au arestat-o si au tinut-o degeaba in puscarie pe Mariana Rarinca? Pana la urma, s-a dovedit ca totul a fost un mare abuz din partea Liviei Stanciu, fosta sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in prezent judecator la Curtea Constitutionala.
Nu este ceva dubios ca toata lumea a tacut atunci? Ca toata lumea a tacut cand au fost calcate in picioare toate drepturile si libertatile cetatenesti? Probabil ca raspunsul este unul singur: atunci nu erau lezate interesele financiare ale companiilor multinationale

HotNews: PSD vrea ca SRI sa investigheze multinationalele pentru atentat la securitatea nationala

Adrian Tutuianu, seful PSD Dambovita si presedinte al comisiei parlamentare de control al SRI:

  • Am cerut SRI in baza articolului 5 din HG 30.1993 sa ne prezinte o informare cu privire la datele pe care ele-au avut despre aceste manifestantii si de modul in care s-a comunicat institutional. Am cerut informarea vineri dimineata, am primit vineri o informare la ora 14
  • Constat ca nu e normal modul de comunicare institutional, siam pus o intrebare legat de o eventuale situatii prevazute de articolul  11 din Legea Securitatii Nationale care tind la demolarea puterii politice prin actiuni violente , putere politica instalata constitutional. Asta ma intereseaza.
  • SRI a dat un comunicat in care a spus foarte lapidar ca a avut ca obiect identificarea eventualelor persoane cu activitati extremiste si ca nu au fost identificate asemenea lucruri.
  • Pun in seara asta cateva probleme culese din presa:
  • Intr-un ziar din Prahova se spune cao companie multinationala si-a trimis salariatii la protest. E o chestiune care tine de securitatea nationala . Trebui sa o verificam.
  • Dan Andronic, o personalitate publica, spune ieri intr-un articol ca mai multe multinationale au dat liber sau au platit ore suplimentare unor salariati, pentru ca sunt deranjate de modificari care urmeaza la Codul Fiscal si de punerea in aplicare a unei directive europene care impune impozitarea profitului la locul realizarii profului
  • Din aceasta perspectiva vreau sa avem o discutie in Comisia SRI din Parlament,sa ne lamurim daca exista vulnerabilitati majore legate de securitatea nationala, daca sunt companii, grupuri, organizatii. Vom face aceasta discutii, mi se pare una de responsabilitate pentru orice om care conduce o asemenea comisie.
  • Vom pune in comisie Intrebari pe mai multe subiecte, nu pot dezvolta aici subiectul, lesne de inteles de ce.
  • Mai am o alta ingrijorare, e si a lui Bogdan Chireac:maidanul de la Kiev a plecat de la demonstratii de tipul asta (al celor din Romania – n.red.). La ce a dus Maidanul? La Crimeea care s-a dus la Rusia fara un foc de arma, regiunea Donbass aproape rupta de Ucraina.
  • Pentru prima datao sa spun ceva ce a spus Traian Basescu, cu razboiul hibrid. Cred ca lucrurile astea trebuie sa le luam macar in analiza.

Iata un fragment din comentariul lui Bogdan Chiriac, conform http://radu-tudor.ro/chirieac-ofera-detalii-despre-scenariul-apocaliptic-pentru-romania/

[…]

În România însă a mai avut loc un experiment. Astfel, graţie nodurilor de rețea, sute de mii de oameni, în cea mai mare parte educați și cu venituri peste medie, au fost scoși în stradă, pe textul unei ordonanțe pe care, de fapt, nimeni nu a citit-o.

Realitatea a fost înlocuită perfect de imagine. O decizie care privea punerea în acord a unei decizii a Curții Constituționale cu articole din Codul Penal a fost înlocuită cu formule rimate ușor de digerat: “Hoții- hoții!”, Jos Guvernul (Abrogaţi şi plecaţi!”), “Ciuma Roșie”, “DNA să vină să vă ia!”. Însuși președintele țării, Klaus Iohannis, a condus demonstrațiile neautorizate. Ambasadele principalelor state occidentale la București, în frunte cu Statele Unite, au fost ferme: ordonanța oprește lupta împotriva corupției.

Dacă cetățenii nu au avut timp să citească și să analizeze texte de lege, ambasadele au avut însă posibilitatea să se informeze. Faptul că au mers pe aceeași line arată că PSD are o gravă problemă de credibilitate în plan internațional. De altfel, din cancelarii au venit nenumărate admonestări. Pur și simplu, nu s-a mai luat în calcul oprirea asaltului asupra României din Parlamentul European.

În acest moment, este foarte probabil că protestele nu se vor opri. Dacă un guvern a fost îngenunchiat tentația de a-l da jos este mult prea mare. În paralel, mișcările de intimidare sunt în toi. Fapt unic în istoria democrațiilor de tip occidental, 38 de ziariști ai unui post de știri național au fost târâți și interogați la Parchet pentru a se afla de unde primesc casetele cu dezvăluiri din partea fostului deputat PSD, secretar al Comisiei de Control a SRI, Sebastian Ghiță. Cum ar fi să fie interogate Al Jazeera, BBC sau CNN pentru casetele cu oameni răpiți sau decapitați de ISIS?

În același timp, tot Parchetul Anticorupție anchetează decizia politică a guvernului de a emite ordonanțele. Pe surse se vorbește despre punerea sub acuzare a 4 miniștri și 2 secretari de stat, inclusiv a premierului. Tulburător nu este ce se întâmplă în România. Sunt lucruri care își urmează ordinea firească. Tulburător este faptul că agențiile de presă acreditate la București și ambasadele, pur și simplu nu au luat în seamă ultimele două evenimente. Nu a existat nicio reacție, nici măcar informare în legătură cu ele.

Între timp, PSD a început să dea în clocot. Liviu Dragnea știe că dacă oamenii ies în stradă vor fi incidente, iar singurul responsabil va fi considerat chiar el. Ca urmare, ordonanța se retrage și nu va avea reacție nici la căderea guvernului. Experimentul poate fi considerat reușit.

Dacă sute de mii de români pot fi aduși în stradă fără să știe de ce, separarea României în provincii istorice e pe repede înainte. “Scârbiți de corupția de la București”, transilvănenii vor fi în dreptul lor să-și proclame autonomia. Cu atât mai mult cu cât vor fi încurajați să o facă.

Ce s-a întâmplat astăzi în țara noastră este rezultatul faptului că Dragnea și Grindeanu au făcut prima vizită după venirea la putere la Washington și nu la Berlin. Epoca lui Băsescu, din nefericire, nu a regresat România doar în plan intern, ci și în plan extern. Pur și simplu, decizia orientării politice a Românie către Washington s-a făcut fără calcularea consecințelor europene. Neacademic vorbind, fără voie de la Berlin. Cine are îndoieli să citească discursul lui Hollande, de la Malta…

Singurul loc de unde mai poate veni salvarea pentru România – nu în sensul susținerii PSD, ci a integrității și susținerii României, indiferent de formula politică – este Administrația Trump. Procesul de tranziție la Washington durează însă.

Deci, până la acomodarea noii Administrații și punerea în practică a  discuțiilor avute de liderii PSD la Washington va mai dura. Pentru România ca stat național unitar s-ar putea să fie prea târziu. Administrația Obama, reprezentată încă de ambasada SUA de la București și apropiată de valorile promovate de miliardarul și filantropul american George Soros, nu are aceeași viziune și nici nu sprijină valorile și ideile lui Donald Trump.

  Comentariu saccsiv:

Sunt oare exagerate parerile de mai sus?

Sa facem o scurta incursiune in istoria recenta.

1) Omul cui e Klaus Johannis si care-i agenda celor din jurul sau? Va amintiti doctrina?

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii.

Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului.

Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. 

Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi.

Combaterea nationalismului optuz, boicotarea activa a initaitivelor care spala pe creier populatia.

Cititi va rog mai multe la:

Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

SANDRA PRALONG, consiliera lui Klaus Johannis: RELIGIA INDOBITOCESTE. Scoala nu are nevoie de religie

2) De Colectiv va mai amintiti?

INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR

3) Cine-i societatea civila in Romania?

“SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pentru minister sunt luati din FONDUL DE REZERVA. Adica in cazuri de situatii de maxima urgenta nu vom mai avea bani …

4) Dar Dacian Ciolos?

DACIAN CIOLOS – varful ice bergului produs de SOROS MAIDAN. Ce-o fi insa ascuns sub apa?

Adica cum necum tot de George Soros dam. Si o sa mai dam. Dar de vorbit, n-avem voie sa mai vorbim:

PREMIERĂ: CNA a amendat trei televiziuni pentru propagandă anti-SOROȘ, pe când în Ungaria GUVERNUL a condamnat implicațiile lui Soroș în politica țării
Pe de alta parte, care-i de fapt treaba cu lupta asta anticorputie?
Sub masca ANTICORUPTIEI, se pun bazele POLITIEI POLITICE. In Romania se aplica schema din Mexic

Si ops, iar dam de aceiasi scenaristi si regizori.

Iar acum sa revenim la introducerea articolului de fata. Cine s-a ocupat cu indoctrinarea, temeinic si sigur, vreme de 25 de ani? Fix organizatiile de tip George Soros si prietenii.

Ce-au facut Ierarhii BOR in acest timp? Au desavarsit lucrarea prin ecumenismul lor.

Cititi va rog si:

Cine și de ce vrea un EURO MAIDAN la București? 150 000 de oameni protestează la București

 

 

79 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian Vodă said, on februarie 5, 2017 at 10:42 pm

    Apreciat de 2 persoane

    • Dorel said, on februarie 6, 2017 at 8:52 am

      Cine a facut aceasta grafica satirica? Autorul cum se numeste ca nu inteleg din semnatura?

      Apreciază

  2. Cristian Vodă said, on februarie 5, 2017 at 10:45 pm

    Apreciat de 2 persoane

  3. blue said, on februarie 5, 2017 at 11:38 pm

    Partea cu multinaţionalele e perfect adevărată. Citisem şi eu articolul preluat pe http://www.napocanews.ro/2017/02/de-ce-scot-multinationalele-oamenii-la-proteste-noul-cod-fiscal-le-obliga-sa-plateasca-impozite-si-sa-nu-fuga-cu-profitul.html şi nu prea crezusem. Apoi am vorbit cu una dintre verişoarele mele din Bucureşti care lucrează la o multinaţională, şi -mi spusese că ea iese în stradă cu protestanţii ( n-a mai făcut în viaţa ei aşa ceva, nici măcar la vânzoleala din decembrie, deşi toţi din generaţia ei participaseră), fiindcă de luna asta patronatul le-a micşorat venitul cu 1400 de lei. Iniţial am crezut că minte şi că cine ştie ce alt motiv are, apoi am citit articolul, l-am văzut în ziare pe patronul ei în stradă şi mi-am dat seama că treaba cu modificările codului fiscal au o importanţă mult mai mare decât cele de la codul penal. ( care pe vremea lui base, de pildă, au fost mult mai grave şi mai numeroase ). Că România dezbinată a fost scoasă prin diferite motive şi tertipuri în stradă e clar pentru toată lumea mai puţin pentru cei ce nu vor să vadă. Când acelaşi base a tăiat salariile, pensiile şi veniturile românilor ca să construiască udrea terenuri de tenis în pantă şi bazine care n-au fost date niciodată în folosinţă, a închis spitale lăsând oamenii să moară cu zile, n-a ieşit nimeni să oprească măcelul şi jaful. Pentru că românul încă nu are percepţia, simţul social că este manipulat.Din păcate. Si din lipsă de moralitate. Poate să urle pe stradă „jos corupţii” cu sentimentul „de bine” că luptă împotriva corupţiei, dar în acelaşi timp dă şi primeşte spagă fără nicio tresărire că ar face ceva imoral. Poate să se exprime injurios pe forumuri împotriva bătrânilor şi a pensiilor lor „nesimţite” după zeci de ani de muncă, dar ei n-au muncit decât vreo câteva luni adunate în viaţa lor şi nu refuză un bănut băgat finuţ în buzunar de bietul şi bolnavul părinte. Ipocrizia maximă o să piardă în curând poporul român.

    Apreciat de 2 persoane

  4. NIMENI said, on februarie 6, 2017 at 12:01 am

    Alea jacta est,
    Soarta Romaniei a fost deja decisa,
    AMR 187 zile.

    Apreciază

    • pamaio said, on februarie 6, 2017 at 9:45 am

      La ce te referi cand spui ca au mai ramas 187 zile ????

      Apreciază

    • el said, on februarie 6, 2017 at 2:40 pm

      A:I

      inca un articolas ofticat din seria :

      mitra micninosul care semneaza sub MULTIPLE PSEUDONIME … din cauza prea multei lui „sinceritati” ! 🙂

      contiuna seria miselaleasca de atacuri si MINCIUNI a SUSTINERII EREZIEIE si INSELRII boca, dorobantzu si ATACARII celor CURATI de INSELARI si EREZII ! …made eftimica mitra , semneaza sub mai multe pseudonime … ca orice AGITATOR pervers!

      ” Părintele Antim şi-a publicat o poziţie oficială ambiguă prin care spunea că: “…fără a judeca starea de har în care se găseşte Biserica ca urmare a deciziilor sinodale din Creta.” – cuvinte bine ticluite, diferite de poziţia sa neoficială în care susţinea neexistenţa Harului În BOR.”______ cu alte cuvinte MARSAVE il atatca pe Parintele Antim, pentru ca NU RIMESTE EREZIA si NU PRIMESTE PARTASIA cu pomenitorii de eretici , nici EREZAI sustinerii din burta a asretiunii ca ERETICII ar mai avea „har” asa cum le place ERETCILOR cumenisti si PSEUDOantiecumenistilor ca mitra sa MANIPULEZE gloata !
      de la un tzàsti -básti ca mitra s-ar cere mai multa BUNA CUVIINTA fata de un parinte ca Parintele Antim (caruia nu-i este vrednic nici sa-i duca papucii) , de a carei PARUTA lipsa acuza el cu 7 limbi pe scacciv si pa Parintii DREPTI de la Radeni!

      „are un dinte” GROS si IMPOTRIVA teologului Silviu Mihai Chirila a carui acurateze il supara pe mitra la departamentul INSELARE de care boleste el GRAV si cu pe care INCURAJEAZA si GLOATA oarba prin TOATE mijloacele ( carti, artciole, propaganda, pelerinaje,etc) :

      „Chirilă, dar în titlu se întreabă: “S-a împărţit Hristos?”. Asta ne întrebăm şi noi. De ce, în zona Neamţului trebuia reluată campania anti Arsenie Boca? Părintele Arsenie nu a slujit acelei Biserici căruia i-a slujit şi părintele Cleopa Ilie, sau Ioanichie Bălan? Nu au slujit aceluiaşi Hristos căruia îi slujim şi noi? Părintele Cleopa îl aprecia pe părintele Arsenie Boca, acest lucru reiese şi din scrisorile pe care i le adresa, în care îi cerea poveţe şi îl trata cu respect.”_______ _____ NU neica mitra(ca domnue NU MERITI sa fii numit nici macar din minima politete) si nici preot prin INTINAREA cu EREZIA ECUMENSITA si INSELARE NU MAI ESTI ….
      boca este UN INSELAT si INSELATII NU pe Dumnezeu il slujesc, ei pe Hristos IL HULESC si DIAVOLULUI slujesc, de care si sunt stapaniti si calauziti.
      Asadar NICIDECUM nu a slujit INSELATUL boca aceluiasi Dumnezeu ca Parintii insirati de tine, chiar daca unii PUNCTUAL , LA UN MOMENT DAT ( si daca NU ai fi de atata REA CREDINTA singur ai fi gasit DESTULE MARTURII cum ca ACESTI Parinti si-au schimbat RADICAL parerea despre boca atunci cand au priceput carui „dumnezeu” slujea inselatul !… pe tema asta sunt PUZDERIE de MARTURII.si MULTI oameni mai credibili ca tine s-au exprimat ca sa reiei tu acelasi ZOAIE VECHI si sa le arunci in ochii naivilor ca sa aperi „onoarea” INSLEATULUI tau IDOL !!)

      „La rădeni a fost conferinţă, nu sinaxă, aşa cum în mod eronat se prezintă pe blogurile lui Vasile Vieru.”_________ asadar Radeni se scrie cu litera mica si oricum acolo a fost … „NIMIC” …in opinia lui neica mitra… ca asa vrea el si DRACUL DIN EL sa MINIMALIZEZE Dreapta Credinta si MARTURISIREA CURATA a celor Drepti de ciuda ca el NU FACE parte dintre ei !… ca NU POATE , e mai dulce slujba la diavol … mai de succes!

      „Personal, nu sunt adept al părintelui Arsenie Boca, dar pentru că în cadrul asociaţiei sunt membri şi simpatizanţi care au evlavie la acest părinte, le înţeleg nemulţumirea şi consider că vor avea îndreptăţire să aducă argumente şi mărturii care să arate partea bună a acestui preot contestat de către gruparea părintelui Antim.” ________ iar aici MINTE CU GURA PLINA…. el care organizeaza de ani de zile pelerinaje, scoate TONE de maculatura, carti, articole, PROPAGANDA grea PRO-boca si alte inselarii…. vaaai sarmanul. e sincer, el NU e pro-bca dar „ajuta ” membrii si simpatizantii sau FICTIVI sa se RACATEASCA in INSELARE, … ca asa e „patristic” . 🙂

      deci mitra e un SARPE VENINOS si FRUSTRAT care MUSCA si improasca OTRAVA si URA de ciuda ca a fost dat pe fata si i s-a vadit prin comparatie cu Marturia Curata a altor Parinti (a acelora pe care II ATACA el FURIBUND si MARSAV: Par Antim si Parintii de la radeni) …. FAZTADA de MARMANT VARUIT prin de SPUCACIUNEA EREZIEI si INSLEARILOR !

      da baaai mitra , fariseule NECRATURAR dar LIMBAR cu multe pseudonime, a ajuns un „talhar” POCAIT cum il besteliti voi pe saccsiv SA SE MANTUIASCA si SA SPUNA ADEVARUL, in vreme ce voi CRAPATI in EREZIA si INSELAREA voastra din cauza ca sunteti rai, fuduli, vicleni si mincinosi.

      si poporul cu inima curat urmeaza Adevarul (INDIFERENT de cine este acesta MARTURISIT) si NU merge dupa discurusrie voastre ticalosite in EREZEI SI INSELARE !

      Apreciază

  5. Cristian said, on februarie 6, 2017 at 12:21 am

    Dacă tinerii frumoși și liberi nu se vor opri, va fi vai și-amar. Din ce am reușit să văd pe Facebook, deja tabăra pro guvern începe să se mobilizeze la nivel de țară, fără acordul liderilor politici, ceea ce înseamnă că e doar o chestiune de timp până vor ajunge la București. Estimez că nu le va lua mai mult de 3 zile și din ce am văzut, oamenii sunt foarte agitați. Totul depinde de tinerii frumoși și liberi care dacă nu pun punct protestelor, îi vor întărâta pe ceilalți, iar totul va degenera.

    Apreciază

  6. ayeaye20 said, on februarie 6, 2017 at 12:36 am

    Apreciază

  7. Spaceman said, on februarie 6, 2017 at 1:09 am

    De strigat la revolusion! 😀

    Apreciază

    • Roman said, on februarie 6, 2017 at 6:52 pm

      O fotografie care spune totul !!Ar trebui completata si cu fotografiile cu putin cel mic si donald duck care iubesc si ei pe asteptatorii de mesia si am avea si contextul international de astazi.Doamne ajuta!!

      Apreciază

  8. VIO 333 said, on februarie 6, 2017 at 3:03 am

    Da , din păcate cam așa este ! Vor suferi f.mult urmașii noștri ! Cine e mai vocal se impune ! În primul rând este datoria noastră să ne rugăm pentru țară, dar probabil va trebui să și acționăm ( dacă va fi nevoie ) , nu să dăm numai leikuri . Într-o democrație ( ca la noi se pare că e DEMONOCRATIE ) aceste lucruri se rezolvă in parlament , sau de alte instituții care iau bani pentru ceea ce fac ( sau ar trebui sa faca ) , dar la noi o rezolvam pe stradă , sau cel puțin așa cred unii ( si nu sunt puțini ) dintre noi . Partea foarte proastă este ca actuala opoziție este MANIPULATA fără ca unii dintre ei să fie conștienți de acest lucru ! Ar fi mare păcat să ajungem să ne razboim in stradă ! Eu sper că rugandu-ne mai mult să putem evita o ” noua Ucraina ” . DOAMNE ajută-ne si luminează -i si pe ei si pe noi ! Înmulțirea rugăciunii cred ca e cea mai buna soluție acum !

    Apreciază

    • ioan said, on februarie 6, 2017 at 9:27 pm

      Eu cred ca vom suferi foarte mult ,NOI, ca de urmasi nici nu mai vorbim…

      Apreciază

  9. Manuel Transmission said, on februarie 6, 2017 at 3:39 am

    Hai ca asta cu multinationalele este super tare! Aia cu pensiile, salarile, alocatiile si mai stiu eu ce chestii din astea cu bani picati din cer si fara acoperire economica cand vine? De aia o duce populatia prost ca multinationalele si „evazionistii” fura. Politicienii si bugetarii pe care ii voteaza si sustin marea masa de imbecili sunt ultraprofesionisti si niste ingerasi.

    Pina una alta, nimeni nu m-a lamurit pana acum de ce trebuie sa platesc taxe si impozite. Sa nu mai vorbim despre faptul ca, de ex daca muncesc si din munca mea imi cumpar un apartament si sunt PROPRIETAR, daca nu imi fac „datoria fata de tara” si nu platesc taxe si impozite vine statul si mi-l confisca. Poate cineva sa ma lamureasca de ce? Care este statutul si dreptul meu asupra rezultatului muncii mele: de PROPRIETAR sau de CHIRIAS? Si mai ales, cand am discutat si am stabilit de comun acord ca eu sa platesc un procent din rezultatul muncii mele si dupa caz, taxe anuale si continue pentru majoritatea bunurilor pe care le detin? Poate cineva cu neuroni functionali sa raspunda?

    Ultima oara cand m-am uitat pe sticla de apa de la Dorna scria „Produs de Coca Cola Company”. Cine este de vina multinationala aia rea care a cumparat activul (izvorul de apa si fabrica?) sau statul incompetent si hot care l-a vandut? In loc ca statul sa exploateze activul respectiv si profitul obtinut sa-l introduca in circuitul economic intern (nu sa-l dea moca la imbecili si ratati) l-a vandut unor privati si acum tipa si manipuleaza ca „repatriaza profitul si nu platesc taxe”. Evident ca prostii si saracii, fara notiuni economice o iau de buna.

    Hai sa lamurim si treaba asta cu „evaziunea” un pic. Tu detii un apartament pe care la un moment dat il vinzi. Cumparatorul il amenajeaza si il inchiriaza pe suma x. Tu vii si pretinzi ca noul proprietar sa-ti dea un procent din chirie. Este corect si normal ca proprietarul sa-ti dea tie un procent din suma x pe care o incaseaza din chiria de pe PROPRIETATEA LUI? Poate ai sa spui ca mori de foame sau mai stiu eu ce. Pai, apartamentul a fost al tau. De ce l-ai vandut si nu l-ai inchiriat tu?

    Nu stiu cum sa va spun, dar eu m-am cam saturat de socialisme, de bolsevisme si de idiotii care le sustin. Va mai mirati ca oamenii isteti si corporatiile isi protezeaza si ascund banii si averea?
    Pai este a lor, nu a statului sau a idiotilor care asteapta pomeni si „gratuitati”. Statul si idiotii de cele mai multe ori produc paguba. Nu este datoria societatii sa-i scoata din rahat sau sa le plateasca traiul.

    – Scandalul Panama Papers: 5 întrebări fatale pentru revoltații justițiari
    https://logec.ro/scandalul-panama-papers-5-intrebari-fatale-pentru-revoltatii-justitiari/

    – “Paradisurile fiscale nu servesc nici un scop economic”?!
    https://logec.ro/paradisurile-fiscale-nu-servesc-nici-un-scop-economic/

    Cat despre proteste… cred ca este explicat destul de clar aici:
    – Game Over PSD ! REVOLUŢIA abia a început !
    http://www.rapcea.ro/2017/02/05/game-over-psd-revoluthia-abia-a-inceput/

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 6, 2017 at 5:49 am

      Manuel Transmission

      Ce hidos esti dupa ce ti-a cazut masca …

      Apreciat de 1 persoană

      • Mihai said, on februarie 6, 2017 at 9:50 am

        Doamne ajuta!

        187?
        adica ziua z: 223/365 – cum de asa precizie?

        Daca presupunem (si nu tocmai prin reducere la absurd) ca lumea protesteaza (acasa sau pe strazi) impotriva coruptiei si, in mod particular, impotriva continutului oug, ati lua in considerare caracterul eronat la titlului: „revolutia multinationalelor”? Ori sufletele sa fie mânate prin liber arbitru de catre un țel nobil (chiar daca aparent naiv)?

        De asemenea, duhul ortodoxiei include si atribute ca „hidos”?

        NB: duhul blandetii si al iubirii include si judecata faptului ca milioane de suflete sunt manipulate de https://youtu.be/ub5ImMlg8dE

        NB2: din randul colegilor mei sclavi pe pe plantatie, absolut nimeni nu ridica in slavi multinationalele; dimpotriva, cinismul si sarcasmul este la ordinea zilei; spiritul civic este tot mai desprins de institutii (fie companii sau frontispicii umane) si aprins de un sens lumesc si moral; lumea inca nu a uitat ca Directorul de HR al Auchan a declarat ca „munca in Auchan este un privilegiu pentru care trebuie sa demonstrezi ca meriti” (800ron net), ori ca, epicentrul capitalismului este complet viiciat, sau chiar protestele vs. RMGC

        Apreciază

      • Manuel Transmission said, on februarie 6, 2017 at 3:20 pm

        Hidos? Masca? Ce tot vorbesti acolo stimabile?
        Am observat de multe ori ca nici tu si nici multi dintre comentatorii de aici mu inteleg prea multe din economie si cum functioneaza o economie reala intr-o societate normala.
        Va sfatuiesc la modul cel mai serios sa mergeti la niste cursuri de scurta durata de contabilitate primara si de managementul proiectelor, dupa care mergeti si consultati un avocat in legatura cu proprietatea: ce este, cum o dobandesti, cum o administrezi, cum o protejezi, cum o vinzi sau lasi mostenire.

        Pana una-alta, Romania este codasa la capitolul respectarea si protectia proprietatii si la capitolul libertati economice. Nici nu este de mirare, tinand cont ca majoriatea oamenilor sunt fix ca tine: nu inteleg o iota, dar se umfla in pene si ii insulta pe altii.
        Asta este situatia reala a Romaniei:
        – Index of Economic Freedom: Promoting Economic Opportunity and Prosperity by Country
        http://www.heritage.org/index/ranking

        Te mai miri ca fug oamenii din tara? Pai pe langa statul corupt si mafiot oamenii ca tine care nu inteleg pe ce lume traiesc si ii insulta gratuit pe altii sunt o alta mare problema. Realitatea nu convine multora. Nu poate fi trecuta cu vederea si se pare ca deranjeaza foarte mult. Un mic exemplu de realitate:
        – 10.000 de antreprenori romani si-au mutat afacerile la Londra. „Am investit mult in Romania, dar nu ne mai simteam acasa”
        http://stirileprotv.ro/campanii/romania-din-regatul-unit/anglia-e-casa-lor-iar-romania-este-o-amintire-povestile-romanilor-care-au-migrat-in-europa-pana-si-au-gasit-locul-la-londra.html

        Apreciază

      • timisorean1 said, on februarie 7, 2017 at 10:29 pm

        @Manuel Transmission

        La cate prostii debitezi, cine are timp si chef sa-ti raspunda?!
        Totusi, ceva mi-a sarit in ochi: „oamenii ca tine care nu inteleg pe ce lume traiesc si ii insulta gratuit pe altii sunt o alta mare problema”. Sincer, m-a pufnit rasul. Carevasazica, saccsiv nu pricepe pe ce lume traieste… si multi dintre noi probabil… si suntem o problema. Asta da 🙂 .

        Apreciază

    • costel said, on februarie 6, 2017 at 9:08 am

      @manuel transmission
      Da, aia cu multinationalele e supertare!!! Ce-ar fi ca statul sau o oarecare organizatie, asociatie, sa te oblige pe tine sa-ti inchiriezi apartamentul unei anumite persoane, impotriva vointei tale? Ce-ar fi ca cel caruia i-ai inchiriat apartamentul sa nu-ti plateasca chirie pt ca nu-i ajung banii, chiar daca tu stii ca el castiga mai mult decat suficient, iar tu sa-l tolerezi sine-die si ala eventual sa-ti si strice prin casa??? Ce-ar fi ca in momentul in care vrei sa lamuresti problema cu chiriasul, statul sau cei ce te-au obligat sa inchiriezi sa trimita militia sau niste batausi ca sa-ti bagi mintile in cap si sa nu te atingi de bietul chirias???
      Ce intelegi tu prin „oameni isteti”? Nu este oare sinonim cu „hoti”? Aud in stanga si-n dreapta ca romanii sunt hoti… nu noi am inventat hotia. Se fura mult mai tare in „tarile civilizate”, acele „tari civilizate” au fost intemeiate pe furt si crima, bogatia lor isi trage seva din furtul practicat la nivel de stat in detrimentul tarilor mai mici si fara putinta de aparare. La ei se face „lobby”, la noi se cheama ca a favorizat o „firma clientelara”! La noi se practica gainaria, la aia „civilizatii” se practica hotia! Mergi si fa-ti un rmn cranian …
      Tu chiar ai gandit cand ai scris cele de mai sus?

      Apreciază

      • Manuel Transmission said, on februarie 6, 2017 at 3:27 pm

        Stimabile, esti bolsevic pana in maduva oaselor si lipsit de ratiune. Treaba cu statul si obligatul am trait-o pe piele noastra incepand cu 1945. Unii dintre noi intelegem foarte bine ce s-a intamplat si mai ales de ce. Altii ca tine care au IQ-ul cat numarul de la pantof nu inteleg o iota nici din ceea ce s-a intamplat atunci, nici ceea ce se intampla acum. Sa nu mai vorbim de faptul ca nu intelegi concepte economice triviale care stau la baza economiei reale in orice societate civilizata: proprietatea privata si capitalul. Pentru bolsevicii ca tine proprietatea privata nu a avut valoare nici atunci si nici acum. De capital, investitii sau despre flux de numerar ce sa mai vorbim. Pentru oameni ca voi astfel de lucruri par normale, iar imbecilul comunist din articol chiar gaseste beneficii in astfel de actiuni:
        – Reforma monetară din 1952 „Toţi banii care erau în plus puteai foarte bine să-i bagi în sobă!”
        http://www.rador.ro/2015/01/26/reforma-monetara-din-1952-toti-banii-care-erau-in-plus-puteai-foarte-bine-sa-i-bagi-in-soba/

        Nu mai vorbim de faptul ca esti atat de experimentat in afaceri incat esti in stare sa-ti expolatezi un bun, in cazul de fata sa inchiriesi un activ, fix dupa ureche, sau „pe vorba buna” la mica intelegere, fara contract legal si bine stabilit de niste avocati.

        Cat despre rmn, nu stiu care dintr noi doi are nevoie de el.

        Apreciază

      • costel said, on februarie 7, 2017 at 9:30 pm

        @manuel transmission
        Nu sunt bolsevic dragul meu, iar ceea ce am scris ref apartament inchiriat era in parte un raspuns la ineptiile tale, iar daca ai fi gandit un pic (mandria insa nu te lasa) ai fi citit printer randuri, in fapt m-am referit si la situatia privatizarilor impuse de entitati din exteriorul tarii. Ma bucur ca esti un tip destept, cu un iq mai mare decat numarul de la pantoful meu, insa la ce-ti foloseste? Doar ca sa te lauzi cu el, si-atat!
        Cum au facut bani unii din cei 10000 de antreprenori romani care si-au luat talpasita la londra? Oare unii au plecat acolo pt ca pe plaiurile mioritice erau deja in vizorul autoritatilor pt evaziune, camatarie, inselaciune sau alte porcarii pe care cred ca tu (cu iq >42) le stii…? Dar astia-s „istetii” de care pomeneai cu admiratie mai devreme! Ce fel de om e cel ce admira un hot, un borfas?
        Si, ai dreptate, nu inteleg termenul de „concepte economice triviale care stau la baza economiei reale in orice societate civilizata”, dar nici nu-mi pare rau si nu-mi bat capul cu trivialitati. Si in momentul cand cineva aduce in discutie ceva despre „societatile civilizate”, m-a pierdut total, eu nu vreau „o tara ca afara”.
        Sa stii ca mi-am facut un rmn cranian acum o luna, in urmatoarele cinci mi s-a spus ca nu mai este cazul.
        Si nu uita, mandria strica omenia! Uneori si buzunarul plin…

        Apreciază

    • cosmint said, on februarie 6, 2017 at 9:23 am

      Sa inteleg ca pensiile, salariile si alocatiile sunt pentru asistati social?
      Sa inteleg ca multinationalele si corporatiile sunt corecte ca isi ascund profiturile in paradisuri fiscale iar restul sunt asistati social?
      Oricum am impresia ca esti pe langa subiect.

      Apreciat de 1 persoană

      • Manuel Transmission said, on februarie 6, 2017 at 3:37 pm

        Intelegi ce vrei. Nu am discutat si nu am cazut de comun acord ca sa platim si sa adunam la comun un procent din munca fiecaruia pentru nimic. O mare problema si nedreptate este insusi obligativitatea acestor lucruri. In statele civilizate care au libertati economice nu te obliga nimeni la nimic. Poti sa lucrezi ca angajat sau ca privat(contractor/PFA). De exemplu daca vrei pensie, contribui lunar la un fond de pensi privat sau de stat, daca nu vrei pensie nu platesti nimic. Lumea merge inainte si nimanui nu-i pasa cum isi traieste si organizeaza viata unii sau altii. Cu alte cuvinte exista atat optiuni cat si libertati. In Romania nu!

        In Romania suntem la colhoz sau in gulag. Doar acolo lucrurile se fac cu forta. Foarte multi oameni pentru a evita aceste jafuri obligatorii in numele „egalitatii sociale” si a „datoriei fata de tara” in deschid firme pe care le inregistreaza in orice tara vor ei, iar acest lucru ESTE PERFECT LEGAL. Tu si oamenii ca tine nu pot face nimic impotriva. Munciti pe salarii si platiti cu forta sau mergeti pe firme si platiti doar ce vreti si unde vreti. Alegerea este a fiecaruia.

        Si inca ceva foarte important: banii aia de care vorbesti tu, mai intai trebuie ca cineva sa-i aibe, sa-i investeasca, sa produca ceva, iar mai apoi sa obtina PROFIT. Banii nu cad din copac si nici nu sunt pentru impartit cu toata lumea dupa cum au chef unii sau altii, mai ales ca nu sunt ai lor si nu sunt munciti de ei.

        Apreciază

      • cosmint said, on februarie 6, 2017 at 8:34 pm

        Domnule Manuel , transmiti aberatii si e foarte grav daca mai sunt care gandesc ca tine. De obicei sunt foarte tolerant si accept parerile contra mea, le gandesc si poate gasesec si unde gresesc.
        Pe tine nu te obliga nimeni la nimic daca ai trai in codru. Chiar si acolo sunt legi.
        In statele civilizate , zici, ca nu se platesc taxe? Sa inteleg ca procentul alocat armatei americane este numai din tiparnita si nu din taxe? Toate firmele de acolo isi declara profitul in paradisuri fiscale?
        In fine… Nu inteleg ce ai cu ROMANII care sunt pensionari, nu inteleg ce ai cu copii ROMANILOR . Ti se pare ca pensia sau alocatia este pentru asistati sociali ? De unde atata rautate impotriva semenilor tai?
        Eu nu te judec, Dumnezeu va avea grija sa vezi si altfel lucrurile .

        Apreciat de 1 persoană

      • I. said, on februarie 6, 2017 at 9:17 pm

        Manuel Transmission

        „Afara” exista bune si rele. In Anglia modul de infiintare al unei firme e mult mai simplu. Se poate infiinta o firma pe internet si se pot face declaratiile fiscale de catre oricine. In Franta e nevoie de contabil. Romania a preluat complicatul model francez.
        Tarile asa zis civilizate (Marea Britanie, Franta, Spania, Olanda) au avut colonii si o mare parte din bogatia lor a fost procurata prin exploatarea acestor colonii care si azi arata jalnic pentru cei mai multi cetateni ai lor.
        Si fiindca tot a venit vorba de libertati si optiuni, cum ti se pare faptul ca in unele tari mai „avansate” se preconizeaza renuntarea la cash?
        Legat de „marea stiinta” a contabilitatii, ceea ce pot sa-ti spun este ca la un moment dat am fost fortat de imprejurari sa invat ceva contabilitate. Mi-am incarcat mintea cu balast, asta am facut…
        Toate chestiile astea legate de contabilitate, capital, flux de numerar, mi se par inventii pur omenesti (ca sa nu zic dracesti) facute sa-ti incarce si sa-ti zapaceasca mintea.
        Eu zic ca eram mult mai castigat daca as fi invatat cum se altoieste un pom sau cum se ingrijeste un stup decat sa-mi incarc mintea cu toate prostiile birocratice.
        Si dupa ce am stat ani de zile cu ochii in calculator, intr-o noapte am privit cerul si am constatat ca in afara de vreo 2-3 constelatii, habar nu am de nimic.
        Sunt oameni platiti ca sa faca numai chestia asta, hartzogarie. Nu e aberant?
        Cum zice Sf. Paisie Aghioritul? „Simplificati-va viata”.
        Tot balastul asta si toata tehnologia asta care deja a atins o limita periculoasa ne indeparteaza din ce in ce mai mult de lumea creata de Dumnezeu. Stim toate prostiile inventate de birocrati, dar nu prea mai stim nimic despre creatie.

        Apreciat de 1 persoană

    • NIMENI said, on februarie 6, 2017 at 9:41 am

      Incredibil, domnul Manuel Tramsmision
      Ai cumva impresia ca in societatea umana pot exista numai „competenti” si „inteligenti” ?
      Ce indrugi tu se cheama ca este forma abjecta/primitiva de fascism …

      Apreciază

      • Manuel Transmission said, on februarie 6, 2017 at 3:38 pm

        Eu nu „indrug”. Tu faci acest lucru.
        Eu vorbesc despre forme economice si sociale primare care care stau la baza oricarei economii libere si societati civilizate: dreptul de a avea, detine si administra proprietati private si dreptul de a avea, detine si administra capital.
        Cele mai vechi contracte de proprietate care exista astazi sunt niste tablite de lut de pe vremea Babilonului antic. Despre capital nici nu are rost sa mai vorbim. Insasi produsele cu care se facea troc in epoca de piatra reprezentau o forma de capital. Ma rog, tu si comunistii ca tine vedeti aceste lucruri triviale drept „forma abjecta/primitiva de fascism”. Nu ar strica sa mai treci un pic pe la scoala pe la ora de economie sau sa-ti cumperi niste carti economice de baza ca de ex:
        – Avutia natiunilor de Adamn Smith
        – De ce esueaza natiunile de Daron Acemoglu si James Robinson

        Apreciază

    • I. said, on februarie 6, 2017 at 12:06 pm

      Am citit comentariul, ai dreptate partial.
      Poate imi explici si mie de ce au iesit atat de multi oameni in strada acum, si cand s-a pus problema Rosiei Montane au iesit de zece ori mai putini.
      Ai dreptate in ceea ce priveste faptul ca statul, desi detine (teoretic, conform Constitutiei) resursele subsolului, companiile de stat (alea care mai sunt) si tot ceea ce inseamna domeniu public si privat al statului prefera sa-si taxeze la rupere cetatenii si sa se mai si imprumute la banci straine in loc sa se autofinanteze din resurse.
      E adevarat ca s-au dat si se dau tunuri (Petrom, defrisarile masive, vanzarea terenurilor catre straini) si nimeni n-a protestat, dar perceptia mea este ca astia care au castigat puterea s-au trezit in al 12-lea ceas, fiindca ne-a ajuns cutitul la os.
      Ceea ce pot sa spun e ca l-am vazut aseara pe Liviu Dragnea la tv, in direct, declarand ca va discuta cu reprezentantii Coalitiei pentru familie si ca 3 mil. de semnaturi nu pot fi ignorate.
      Parerea mea, si nu numai a mea, e ca la Colectiv si la Bamboo incendiile au fost provocate cu intentie, si nu numai atat, ci si ca tragedia din Parcul Tei a fost provocata si a avut si rolul de prim test al unei manipulari emotionale extinse la scara nationala.
      Daca intr-adevar sunt asa de multi oameni care nu agreeaza PSD (nici eu nu-i simpatizez) de ce n-au iesit la vot sa voteze altceva? Puteau sa voteze USR (al carui succes nu mi-l explic, comparativ cu PRU, de exemplu), ramanea Ciolos premier si era liniste si pace.
      Si mai am o nelamurire: d-na LCK cand are de gand sa-i urmeze exemplul d-lui Codlea? Sau suntem prea prinsi cu protestele si nu ne mai intereseaza?

      Apreciază

      • Mihai said, on februarie 6, 2017 at 6:38 pm

        Prietene ce te semnezi i, ce nu vine acum Dragnea sa ne suna este faptul că multinaționalele au prosperat in timpul guvernărilor psd-iste, de vinzarea pe nimic a toată industria petroliera către austrieci de la OMV Petrom in timpul guvernării nepotului matusii Tamara, de legea vânzărilor de teren agricol și păduri către străini ce sa pus în aplicare începând cu 01.01.2014, adică sub guvernul ponta,

        Apreciază

      • I. said, on februarie 6, 2017 at 8:48 pm

        Vanzarea Petrom a devenit o conditie a integrarii Romaniei in UE, iar acest lucru a fost asumat de Basescu si altii. Nastase se disculpa cum ca nu el a stabilit aceasta conditie (dar nu era musai sa ne integram in UE).
        Vanzarea Petrom s-a facut prin decizie a Parlamentului, unde numai Corneliu Vadim Tudor (Dumnezeu sa-l ierte!) si grupul sau au votat impotriva.
        Petrom (o companie mult mai mare decat OMV) s-a vandut cu circa 600 mil. euro, in conditiile in care statul maghiar a refuzat sa vanda compania MOL (tot catre OMV) pentru 14 mld. euro. Acum OMV pretinde de la statul roman circa 500 mil. euro cheltuieli pentru protectia mediului (conform contractului de privatizare).
        Repet, poate ca astia de la PSD s-au saturat sa fie marionete si s-au hotarat sa-si ia mai in serios rolul.
        Si care ar fi alternativa? Guvernul Ciolos 2?
        Si repet: cand are de gand sa demisioneze d-na LCK?

        Apreciază

      • carla said, on februarie 7, 2017 at 3:23 pm

        Acum ce sa zic despre bunacredinta psd…? Nu stiu, vom vedea. Un lucru e sigur: orice ar spune ei „ca sa se disculpe” (de ce nici n-au apucat inca sa faca) nu poate fi mai favorabil lor ca inca un discurs din asta „bine facut” al presedintelui. Probabil ca doar trebuie sa-l mai invite sa vorbeasca…

        Apreciază

    • carla said, on februarie 6, 2017 at 2:20 pm

      Manuel Transmission, si prostia revolta, nu doar escrocheria sau santajul sentimental (vezi urmarile incendiului Colectiv).
      Voi astia „de dreapta” ignorati sau (va faceti ca) nu intelegeti cum statul global, iminent, nu este catusi de putin de dreapta, ci este totalitar in cel mai crunt model comunist.
      Pentru totalitarism vad ca se sapa la greu, cat despre competitia reala a oamenilor „harnicuti si buni gospodari”…ne lasi??
      Incearca sa deschizi macar o covrigarie sa vezi cum ramai dator-vandut dupa ce platesti corect toate taxele, impozitele, amenzile. Asta daca nu cumva esti „firma agreata” de cei care detin monopol (si care au inventat si aceasta notiune „de dreapta”).
      Ca asa ca in modelul China, comunismul este pentru paturile de jos. Patura conducatoare este „de dreapta” (pun intre ghilimele, pentru ca a extrage capital de pe o piata exclusivista, in care unii sunt cu munca, ceilalti administraza pietele si profitul, nu-i tocmai ce inteleg eu prin competitie economica reala).
      Bine ca exista vuvuzele care sa ii seteze corect politic pe prosti.

      Apreciază

    • Roman said, on februarie 6, 2017 at 8:16 pm

      Multinationalele,adica STRAINII de cand sunt ei hotii si nu STATUL (tot aparatu)?O incercare de raspuns: Strainii au atacat Romania in a 2 etapa(dupa ce l-au lichidat pe cel care le-a dat banii inapoi=Ceausescu,aia facand parte din etapa 1) adica dupa ’89 -PAS CU PAS.Mai intai au inlocuit regimul vechi cu oamenii lor -ilici escu ion,walter petrica roman,base…domnule,vacar oiu ,bombonel,videanu,sasu,marele mason MUGUR ISA RESCU si toti care au preluat ,,greaua mostenire” a odiosului.De exemplu noi in ’90 nici nu stiam ce este o taxa ,banca si rate,contabilitate sau contoare de gaz,apa electrice (erau dar ceva de divertisment si mai mult la comun)s.a.Prima taxa mai importanta a dat-o vacar(ul) oiu=TVA,iar de aici lor ,adica STRAINILOR localnici ,cei din Romania care au preluat puterea in urma unei lovituri de stat realizate de TROICILE sovietice (kgb+svr+gru) in colaborare (tradare) a secu-ritatii din romania si sub supravegherea c.i.a si a ungurilor(toches lazlo-ungur de-al c.i.a=rabin in TM) li s-a dictat de STAPANII STRAINI liste cu fel de fel de legi,reguli si mai ales DREPTURI si inchipuiri sau pofte satanice (case,haine,masini,mai apoi vacante,granite libere,bilete de avion astazi de 70 de euro la paris s.a) ptr a starni sufletul domol si speriat al romanelului venit dintr-o perioada de opresiune si tortura fizica (comunism ).Cat timp nimeni nu a refuzat absolut nimic material si ispititor ,ba chiar ajungandu-se azi sa fim mai europeni decat cei care spun ca au inventat acest europenism evoluat,acesti STRAINI localnici au dat legi si legi si legi aduse din afara Romaniei si ptr STRAINII invitati PAS CU PAS in aceasta tara ,dar cu LEGILE LOR (care se vad cat de devotati sunt romaneii sa le apere) si obiceiurile lor satanice.Acesti STRAINI EXTERNI (multinationale ,banci si …se stiu si ceilalti)invitati de STRAINII LOCALNICI (politichistii si televizoristii toti) s-au facut STAPANI pe tot ce era al STATULUI din ETAPA 1 ,impartind prajitura (dupa anumite procente stabilite de ei) intre ei.Asa se cucereste omul si fizic si sufleteste,ajungand sa il distrugi si in viata asta ,dar mai ales in vesnicie.Trebuie doar deschis ochii-noi am intrat in M.ue ( ca imigranti si refugiati RAVNIND la satanismele lor si parasindune casa si pamantul de unde am iesit si ne-am hranit),iar ei s-au mutat la noi sa fure si sa jefuiasca toata tara cu a sale resurse date de Dumnezeu-Stapanul ptr romanii din istoria tarii cand erau Ortodocsi adevarati .In Romania este tot OCCIDENTUL ,SUA,RUSIA ,TARILE NORDICE,TURCIA,ORIENTUL MIJLOCIU,CHINA etc…etc si se simt extraordinar de bine ,avand profituri de MILIARDE DE EURO ,nu de milioane ci de MILIARDE de euro anual-te poti informa si imi vei da dreptate.Ei ne vor elimina cu siguranta ,sa nu ajungem ca si kurzii -oameni fara tara .Doamne fereste ,vom fi judecati ptr aceasta totala adormire ,lasitate si predare neconditionata a tarii ;a schimbul DEMONULUI -EVOLUTIE.Ce le ramane la copii? Sau dupa capul nostru cel ,,demonic” si debil vine Parusia si nu ne mai intereseaza.Daca Stapanul s-ar lua dupa tampeniile noastre ,Parusia trebuia sa fie de o mie de ori pana acum!!Noi aveam pe Hristos ca Stapan si Dumnezeu,dar am ajuns ca Evreii care i-au cerut Dumnezeului Tatal Savaot sa le aleaga rege ,ca la ceilalti demonizati !!Sunt multe de spus ,dar …se stiu probabil de toti oamenii inteligibili.Doamne ajuta sa scapam de mandria si fala personala si sa ne intoarcem la rugaciune ,cu smerenie!!

      Apreciază

    • gheorghi said, on februarie 6, 2017 at 9:45 pm

      Hai sa glumim – poate intelegi ceva…
      „Pina una alta, nimeni nu m-a lamurit pana acum de ce trebuie sa platesc taxe si impozite. Sa nu mai vorbim despre faptul ca, de ex daca muncesc si din munca mea imi cumpar un apartament si sunt PROPRIETAR, daca nu imi fac „datoria fata de tara” si nu platesc taxe si impozite vine statul si mi-l confisca. Poate cineva sa ma lamureasca de ce? Care este statutul si dreptul meu asupra rezultatului muncii mele: de PROPRIETAR sau de CHIRIAS? Si mai ales, cand am discutat si am stabilit de comun acord ca eu sa platesc un procent din rezultatul muncii mele si dupa caz, taxe anuale si continue pentru majoritatea bunurilor pe care le detin? Poate cineva cu neuroni functionali sa raspunda?”
      Despre taxe si impozite
      1. Nu exista teritoriu in lume care sa nu fie organizat cu o suprastructura (organizatie formata din oameni) care se ocupa cu administrarea/gospodarirea /nevoilorproblemelor care apar in grupul uman care-l populeaza.
      2. Prin semitizare, intrega lume „functioneaza” cu BANI iar acea suprastructura = STATUL functioneaza cu bani, platiti de membrii grupului si asocierile lor (foirme, corporatii, institutii).
      Cand mergi pe strada, strada aia e facuta cu bani, reparata cu bani, are mmarcaje care costa, … este chia luminata – si costa si stalpii, becurile si curentul electric, si munca… s.a.m.d. Poti deduce in toate directiile, sanatate, educatie, ordine publica…. ca se vede ca stii multe!
      Despre calitatea de PROPRIETAR
      … iti este PERMISA si atribuita aceasta calitate pe care o detii CONDITIONAT. Ca sa-ti fie recunoscuta si … respectata/protejata exista reguli; bune-rele… cata timp esti docil, ramai „proprietar” daca nu – poti pierde aceasta calitate.
      Doar persoana SUVERANA (nu mai exista prea multe pe fata Pamantului) poate sa fie proprietar absolut (inte oameni, ca toate-s de la Dumnezeu de fapt, noi le folosim doar).
      Un astfel de „suveran” isi apara proprietate dar si viata,m familia ….prin orice mijloace si nu se supune nimanui.
      Tu vrei sa fii suveran intr-o lume deja „vanduta”???
      Nu tu esti de acord cat si cum sa platesti, nici ce si cum si cand sa faci… Nu-ti place, mergi la judecata fiindca estei ne-suveran, deci incapabil sa „judeci” si sa „faci dreptate” ci astepti sa judece altul si sa decida in locul [nu numai al] tau, … si al meu…
      Este stabilit – place sau nu… Una este sa nu iti placa si alta este sa nu pricepi.
      Tu doar „alegi” daca actionezi CONFORM sau nu, iar „puterea’ isi realizeaza obiectivele chiar fortandu-te.
      =========================
      Succes in cercetarea lumii si a vietii, in general si in particular… sub toate formele materiale si spirituale, sociale, financiare, politice, jjuridice, militare…

      Apreciază

    • Radu said, on februarie 8, 2017 at 2:53 am

      Ai dreptul la opinie ca toata lumea…

      confuzi lucrurile…noi nu vorbim aici despre economie si taxe si impozite….sau despre faptul ca atat guvernele care s-au perindat in cardasie cu unele corporatii care sunt controlate tot de noua ordine mondiala au facut fel de fel de jmenuri cu activele statului…

      e vorba ca au scos lumea in strada adica pe angajatii lor care sa imi fie scuzata expresie sunt niste lingai cu mici exceptii…aia independenti in gandire sunt dati afara pe motive false/artificiale

      desi eu cred ca si serviciile noastre sa fi fost implicate macar putin….chiar daca au stat si nu si-au indeplinit rolul lor traditional si tot a fost destul ca astia sa faca ce vor si sa apara asa ca din joben la protestul asta cusut cu ata alba…
      si ONG straine sunt posibile poate USR sau chiar PNL de ce nu…

      noi suntem ultimii din lumea care am sustine aici ideologii de extrema stanga…cum e bolsevismul si socialismul si altele…

      cat despre panama si scandalul ala, eu unul il vad ca facand parte din schema NOM vs falsa NOM care a fost dezbatuta si detaliata aici…
      capitalismul va fi aratat cu degetul si bogatii si oamenii harnici si inteligenti vor fi ostracizati / marginalizati / invinuiti pe nedrept pentru probleme lumii desi altii sunt de fapt adevaratii vinovati.

      ceea ce va urma va fi un comunism/socialism in varianta 2.0 mai viclean si subtil decat primul…controlul statului asupra tot ce misca inclusiv noi daca sunt idioti sa ii lasam…

      Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on februarie 6, 2017 at 5:44 pm

      Ce binecuvantare era ca din cei peste 15500 de preoti macar cateva mii sa fi intrerupt pomenirea, sa nu fie recunoscut sinodul.

      Vreti sa curatati biserica de mocirla dar voi stati in mijlocul baltii.
      Unde este puterea exemplului?
      Chiar nu vedeti ca ierarhii sunt imuni la orice si nu reactioneaza numai la oprirea pomenirii?
      Chiar nu constientizati toti preotii ca o sa dati seama in fata lui Dumnezeu de 20.000.000 de suflete?
      A fost sfant caruia i s-a pus tamaie in mana si mana deasupra altarului idolesc si a preferat sa ii ajunga mana scrum decat sa o desfaca sa cada tamaia in altarul idolesc.
      Iuda a constientizat ce a facut, a dat cei 30 de arginti inapoi si s-a sinucis, voi de ce ati vandut pe Hristos?

      DAR DE CE SA FIE VINOVATI PREOTII SI IERARHII? Mai bine suntem vinovati noi care respingem sinodul si care nu mergem in bisericile in care sunt pomeniti ierarhii ecumenisti.

      Nu ma pronunt daca in bisericile in care sunt pomeniti ierarhii ecumenisti exista sau nu har dar prin faptul ca pretindeti existenta harului acolo demonstrati ca cereti lui Dumnezeu sa se schimbe El mai degraba decat sa respinga ierarhii sinodul tradator din Creta. Va dati seama de obraznicia voastra? Cum respectati voi porunca intai cand va temeti de ierarhi si nu de Dumnezeu?

      Ortodoxia nu este democratie si nu conduce majoritatea.

      „Şi precum este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata,”

      Cu faptele de acum o sa mergem la judecata particulara si la infricosatoarea judecata fie ierarhi fie preoti fie mireni.

      Apreciat de 2 persoane

    • ilioara said, on februarie 6, 2017 at 10:05 pm

      din raspunsul pe care i l-a dat lui Vasile concluzia e evidenta: cei care s-au delimitat de erezie nu pot spune ereticlor ca nu mai au Har, in caz contrar sunt extremisti, schismatici, cu evidente probleme psihice si sufletesti deci sunt …..cam indraciti…
      pai noi stim ca toate ereziile acceptate in sinod au fost deja dezbatute, in sinoade iar ANATEMELE care s-au dat , din cate stim noi, nu sunt valabile pana la revocari ulterioare si deliberari contrare ci sunt VESNICE, indiferent cine ar incerca sa le conteste..si mare curaj tre sa ai sa stai impotriva lui Dumnezeu , sa intri in comuniune cu cei care le calca in picioare. De fapt tot de la papa se trage ca daca astia il pomenesc la proscomidie si au dat-o legala in sinod, normal ca cei care nu se supun sunt extremisti si indraciti, e logic….
      Pe P Antim in schimb l-a ridicat la rang de cinste de data asta pentru ca sfintia sa a folosit in acel comunicat modelul sf Maxim Marturisitorul, deci fara sa intentioneze, au subliniat asemanarea parintelui cu marele nostru sfant, si acum de ce sa n-o zicem si pe asta, daca mai era Har pe vremea sf Maxim, de ce s-ar fi ingradit atata , de ce s-ar fi luptat atat daca se mantuia la bisericile eretice? Sa se fi lipsit sfantul de dulceata sfintei liturghii, de minunea sfintei impartasanii, asa, pur si simplu din extremism? A lasat sfantul Maxim sa fie schingiuit, sa i se taie limba si mana dreapta pentra ca mai era Har, se putea mantui oricum la eretici dar era extremist? SA NU FIE !!! Si exemplele continua valuri….
      Acuma sigur, omul vorbeste , sigur ca da, la impresie artistica punctaj maxim, insa nu stiu cum sa-i zic ca desi se crede la patinaj a nimerit la derapaj artistic iar noi de fapt aici vorbeam despre Dumnezeu………

      Apreciat de 1 persoană

  10. Raluca said, on februarie 6, 2017 at 7:45 am

    În mutinaționale se coordonează la vârf ieșiri organizate la protestele pentru lovitura de stat care se pune la cale, și la care participă românii spălați pe creiere, fără credință, fără trecut și fără viitor. O populație de sclavi și victime (așa am ajuns!) ale celor care vor să îngenunchieze definitiv România, să o șteargă chiar de pe fața pământului dacă ar fi cu putință. Ne merităm soarta! Totuși ăștia proști și inconștienți sunt încă o minoritate (sper), chiar dacă o lălăie pe străzi dând impresia că sunt mulți, și ne știind cu adevărat pentru ce protestează. Adevărul e că protestează contra lor înșiși, și își vor da seama de asta când va fi prea târziu, și pentru ei și pentru noi. Pentru toți. A făcut guvernul tehnocraților tot felul de mizerii și lucruri grave, ca să nu mai vorbim și de alte guverne bocăite, și NIMENI n-a ieșit în stradă, cu o singură excepție,atunci când le ajunsese cuțitul la os. Toată lumea părea mulțumită, deși ordonanțele și legile erau din ce în ce mai împotriva oamenilor. Acum, dintr-o dată s-a umflat conștiința civică în ei de la o singură ordonanță dată de un guvern care chiar vrea să facă o serie de lucruri bune pentru români. Păi de la asta li se trage, nu-i așa? Trebuie opriți cât mai repede și cu orice preț! Ce face majoritatea tăcută? E tot spălată pe creier, pentru că la alegeri s-a văzut altceva.
    Totul se leagă. Lepădarea din Creta și indiferența românilor creștini la ceea ce s-a întâmplat acolo generează nu numai o nesimțire duhovnicească, care poate duce cu timpul și la îndrăcire, ci și una la nivel de conștiința națională. Biserica L-a trădat pe Hristos, și noi avem pretenția să ne meargă bine ca țară și ca popor? Dacă da, înseamnă că ăsta e începutul sfârșitului.

    Apreciat de 1 persoană

    • Mihai said, on februarie 6, 2017 at 10:00 am

      „În mutinaționale se coordonează la vârf ieșiri organizate la protestele pentru lovitura de stat care se pune la cale, și la care participă românii spălați pe creiere, fără credință, fără trecut și fără viitor. O populație de sclavi și victime (așa am ajuns!)” – iubire in ganduri si pacea sufletului va doresc.

      – sunt cel putin sute de crestini spovediti, si unii impartasiti, chiar sustin o cauza simpla: mai multa transparenta si mai putin furtisag
      – altfel, cum zice o vorba neaoșã: mai bine mai tarziu decat niciodata

      Apreciază

    • Mihai said, on februarie 6, 2017 at 10:12 am

      Ati fi surprinsi de faptul ca lumea multa pune prea putin pret pe Miss(a) Ciolos si a sa nevasta 😉

      Apreciază

    • Mihai said, on februarie 6, 2017 at 10:39 am

      Va sa zica, in perioadele 1995-05, respectiv 2006-16, toate au mers ca pe roate, caci altfel de ce nu ar fi iesit sufletele nobile si naive sa protesteze?

      NB1: protestele nu exclud a priori rugaciunea si spovedania, ori adevarul faptului ca iubirea este prima lege; iar sute de mii s-au dovedit a fi un exemplu mondial dpdv al miscarilor civice

      NB2: mai bine mai tarziu

      Apreciază

      • Raluca said, on februarie 6, 2017 at 7:22 pm

        E foarte bine cu iubirea și pacea, dar nu strică și puțină minte.

        Spovediți și împărtășiți când, înainte sau după iunie 2016?

        Frătzioare înțelegi cu totul altceva decât mine din protestele astea. E dreptul tău. Acestea sunt niște proteste antiromânești alimentate din exterior pentru a duce la o luptă între români. Dacă înțelegi e bine, dacă nu, nu e nici o problemă. Poate o să înțelegi cândva, dar atunci nu va mai conta. Va fi mult prea târziu.

        Apreciat de 1 persoană

    • Mihai said, on februarie 6, 2017 at 6:44 pm

      Raluca nu biserica la trădat pe Hristos ci ierarhia aciuata in biserica și inca o data repet cel mai mare jaf sa desfășurat sub guvernări psd-iste, ceilalți crapind de ciudă că au furat mai puțin, a se vedea ce sa petrecut sub guvernarea nepotului matusii Tamara

      Apreciază

      • gheorghi said, on februarie 6, 2017 at 9:59 pm

        Draga Mihai,
        Care este legatura dintre cele rau facute de Presedintii si Guvernele anterioare LEGITIME, de dinainte si ce se „executa” de catre manifestanti?
        Nu este clar ca ei nu protesteaza impotriva OUG si -daca ai sa fii mai atent, intelegand ca nici nu au motiv constient de protest – exprima doar vointa anarhica a destabilizariii tarii?
        Nu e nevoie de multa minte sa intelegi ca aceasta mobilizare are ca surse sustinatorii homosexualitatii, globalismului, anti-crestinismului, anti-patriotismului…. tot „tacamul” pentru a motiva fara a justifica acest scandal, pseudo-revolta cu instigatior-sef, sectantul de la Cotroceni.
        „Foamea” manifestantilor este mai toxica decat „foamea” votantilor – cei din piete par „spirituali” insa slujesc distrugerii, mortii fiind de esenta anarhisti, deci satanisti. Cei care au votat „raul mai mic” vor putin – sa nu moara de foame, frig si calcati in picioare de rebelii „fecalelor”.
        Cu cine … „mergi”?

        Apreciat de 1 persoană

  11. RomeoB said, on februarie 6, 2017 at 8:04 am

    Miercuri seara pe la ora 20.15 am trecut cu troleibuzul prin Piata Romana.
    Pe ambele parti ale Bulevardului ce duce spre Piata Victoria se revarsau valuri de elevi.
    Copii cumsecade, “cu spirit civic” dar infantili in gandire. A doua zi dimineata am asistat involuntar in troleibuz, la argumentarea unor elevi de la Liceul Dimitrie Cantemir.

    Poate li se explica acestor mase de teribulisti, ca dupa partea triumfaista a evenimentului, totul se va termina in robie si lacrimi.
    Cruciada copiilor din 1212 este de mare actualitate. S-ar putea identifica si similitudini.

    http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/cruciada-copiilor-cand-razboi-sunt-trimisi-copii
    http://www.hattrickmania.ro/cruciada-copiilor-miscarile-populare-din-1212/

    Lucian Blaga a scris o piesa de teatru extrem de profunda asupra felului cum sunt corupte sufletele tinere, piesa care trebuie cunoscuta si de parinti si de elevi.
    Oare daca parintii si elevii ar fi inteles acum 30 de ani mesajul acesrei piese ar ma fi prosperat guru Bivolaru ?

    Piesa a fost dramatizata in 1990, si se gaseste si pe internet. Doua adresa unde poate fi ascultata:

    http://teatrulamicrofon.blogspot.ro/2013/05/cruciada-copiilor-de-lucian-blaga.html
    http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/lucian-blaga-cruciada-copiilor

    Apreciază

  12. Dinu said, on februarie 6, 2017 at 8:32 am

    Apreciază

  13. Roman said, on februarie 6, 2017 at 9:26 am

    Ce e statul demon ?Statul demon e o creatie fictiva si mincinoasa ,facuta de omul papusar si debil,care este zeu(hahaha) la ordinul DEMONULUI,este o inundatie de legi (mii si mii) ,de drepturi OBLIGATORII ale sclavului ptr reprezentantii STATULUI devenit PRIVAT si in Romania dupa’89 ,dar mult mai opresiv si dictatorial de la basina =base si investitorii …domnule.. pana astazi.Tot ce intelegeam noi (ca si principiu) STAT ,era ceva de genul ,,totul punem si muncim la comun ‘’ptr a dezvolta…ptr binele tarii…ptr al familiei …al generatiilor viitoare ..etc.Astea erau mai mult sau mai putin lozinci.Cineva a inventat acest ,,model’’ de stat ptr a forta pulimea cea multa sa munceasca si sa LE creeze megastructurile si toate parghiile de care aveau nevoie asa zisii INVESTITORI …domnule pe care ii aparam astazi trup si suflet in strada …tuuu. Dupa ce au folosit cat mai putine resurse financiare la schimbul celor umane si au ajuns la ce si-au propus,acei ,,proiectanti’’debili ,care sunt si zei(hahaha) ,au trecut la etapa urmatoare de definire a STATULUI.Aici ei au suprapus (foarte subtil sau nu ptr cei care erau atenti) conceptia de TOTUL LA COMUN =STAT=NOI PROSTIMEA cu privatizarea …domnule… ptr ATENTIE…creearea de locuri de munca…si aici a prins la mintea slaba si credula a romanelului reeducat.Dar de fapt cei care l-au finantat pe STATUL de dupa razboi, sunt cei care astazi au preluat in particular si pe fata ,in general ce era de interes ptr acesti jidani obositi de kazari:eon ,enel,omv,kauffland,agro…toate acele denumiri sunt capital STRAIN,lukkoil,socar,sellgros,metro,chevron,exxon,aia cu padurile-schwar…,toate ,dar absolut toate firmele de drumuri si mai ales de autostrazi(minim90%)-strabag ,viarom, collas,Geiger,tadei,actor , selini etc,toate firmele de asigurari auto,fara una –astra (mi se pare) ,toate firmele de productie a medicamentelor si a toate produsele farmaceutice,toate bancile din Romania(fara carpatica mi se pare),inclusiv BNR-MUGUR ISARESCU,kazar, de meserie trezorerierul jidanilor lojei careia i-a depus juramantul de demonizare si toate care le respiram,mancam,ne distram ,etc.Ce este acum STATUL ? Oameni si HARTII ,culturali,profesori ,justitiari, politisti, administratie ,fisc, itp,itm,dsv,jandarmi si toti ceilalti.Care din ramurile acestea ale STATULUI produce la propriu ceva inafara de HARTII (amenzi ,carti,declaratii,referate,procese verbale s.a c..c..t..i false)?Oare mai putem face noi ,omuletii mici ,multi,numerotati cu CNP si reeducati ceva?Presupunem prin absurd ca ne-am trezi toti intr-un cuget si intr-o idee, ce mai putem face?Ei au deja tot ,iar cand vad ca sunt desconspirati (intr-un anumit procent pe care ei il considera) schimba influentele si centrii puterii ,aducand HAOS peste zona sau tara respectiva.Astia sunt vechi din timpul babilonului si sunt…zei =hahaha-asta cu zeii e de la mine ca nu pot sa ma abtin sa nu rad de ce prosti si inselati sunt acesti,, mari papusari’’ ,care mai au si cel mai idiot si prost strateg si stapan=luci fer care a fost aruncat cu forta din Imparatia Lui Dumnezeu ,de acolo de unde noi cu totii RAVNIM, sa ne ajute Domnul sa avem parte de macar o firmitura din acea creatie de neinchipuit de noi oamenii.In parallel ei au suprapus si ,,adevarul mincinos” al lor peste ADEVAR=HRISTOS ,venind cu debileli pe care si le doresc oamenii – demon =pornografie,vacante pornografice si cu alcool,femeile bat barbatii si barbatii le poarta colantii galbeni…tuu, concerte enorme cu ..alcool si porno,litoral,metro sip e strada mai acusi in curu gol,sa iubim pe valentine ziua,Halloween ,mediul,copacul,batman,mos cracanat si …tot ce respiram ,bem si mancam azi… Doamne ajuta!!

    Apreciat de 1 persoană

  14. Calator Astral said, on februarie 6, 2017 at 9:41 am

    Se lucrează din greu pentru secesiune și pentru așa-zisa „independență” a Ardealului și Banatului! Masele mari de oameni scoase în stradă de președintele României, prin îndemnurile adresate de acesta pe rețelele de socializare și prin participarea sa personală la astfel de mitinguri ilegale, neautorizate – indiferent de pretextele cu care sunt manipulați oamenii de bună credință – reprezintă semnale vizibile în exterior că România nu mai este guvernabilă, cetățenii ei fiind scindați definitiv si ireconciliabil!
    https://calatorastral.wordpress.com/2017/02/06/kwj-si-dezmembrarea-romaniei-pas-cu-pas/

    Apreciat de 2 persoane

    • Mihai said, on februarie 6, 2017 at 10:03 am

      modelul suedez de guvernare, adaptat conditiilor patriei;
      insa nu se va intampla niciodata

      Apreciat de 1 persoană

      • Ionut said, on februarie 7, 2017 at 11:08 am

        Pai ce legatura are modelul suedez?

        Apreciază

  15. Bamboo said, on februarie 6, 2017 at 10:22 am

    SACCSIV, AI UITAT DE BAMBOO. AU INCERCAT UN ALT COLECTIV SI ANUL ACESTA DAR NU LE-A REUSIT.

    Apreciază

  16. dante said, on februarie 6, 2017 at 10:34 am

    „…Ce-i mâna pe ei în luptă, ce-au voit acel Apus?…” Scrisoarea III de M. Eminescu
    Traim vremuri de rascruce, in care prostia si fudulia si-au dat mina sa faca un mare show (kitch).
    Daca ii dai prostului putina atentie si-l mingii la coarda sensibila l-ai cistigat ca sclav, aprinde telefoane mobile noaptea crezind ca e la petrecerea de anul nou si striga tot ceea ce i-a fost sugerat sa strige. Sint pusi unii impotriva altora, copii si parinti, o regiune impotriva alteia, saracii impotriva bogatilor, vedeam la manifestatii cum unii lideri erau trimisi la matca lor(Teleorman), doar pe criteriul ca acea regiune este mai saraca si evident trebuie sa fie si mai proasta, pe cind cei din Cluj de exemplu sint foarte destepti si bogati si doar ei au aptitudini de conducatori.
    Se rasucesc in mormint bunicii nostri care au murit tocmai ca strainii, care acum incearca sa sfirtece Romania,sa fie tinuti departe de interesul national.

    Apreciat de 1 persoană

  17. Mihai said, on februarie 6, 2017 at 10:40 am

    Păi a fost suficient că sal vezi pe plicusor ban pardon Nicușor Dan pintre aceștia că lucru asta spune multe

    Apreciază

  18. nimic nu sunt said, on februarie 6, 2017 at 11:16 am

    Mi-a placut titlula articolului.

    Sa nu uitam sa explicam romanilor in ce consta lapadarea. Popularizarea acestei petitii ar fi de folos.

    Cerem respectarea dreptului de a ne apara credinta ortodoxa

    https://www.petitieonline.com/cerem_respectarea_dreptului_de_a_ne_apara_credinta_ortodoxa#sign

    Apreciat de 2 persoane

  19. knittomanya said, on februarie 6, 2017 at 11:24 am

    https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16406754_1589543111058417_9207050645494906334_n.jpg?oh=87be2d05752ef60fdbc6ffe6cb4fa7c8&oe=59108B44 imaginea multimii din Piata Victoriei! Tineti minte poza asta! Si sa ne rugam la Dumnezeu pentru Romania! Timpul cred ca s-a aprpiat!

    Apreciază

  20. Aurora said, on februarie 6, 2017 at 12:41 pm

    Saccsiv
    Frate, ai fost atacat urat de administratorul ASTRADROM si o credula, Maria Niesz a postat pe facebook poza ta si articolul denigrator : http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2017/02/cine-are-interesul-sa-declare-public.html?m=1. E jale cu dusmanii care nu mai pot dormi de dragul pomenitorilor ! Maica Domnului sa te ocroteasca, Vasile !

    Apreciază

    • Aurora said, on februarie 6, 2017 at 12:47 pm

      Saccsiv, iata raspunsul meu adresat Mariei Niesz referitor la felul cum te-a denigrat.
      „Vai, Maria, ai facut o mare greseala ! Nu credeam sa vad la tine asa ceva. Ai lovit in liderul cel mai onest al miscarii anti-ecumeniste, influentata de lada de gunoi numita ASTRADROM. Afla ca la baza manipularii se afla Eftimie Mitra, fost jurnalist. El semneaza cu pseudonimul prof. Marc. Imi pare rau ca nu mai putem fi prietene, dar lovind in prietenul meu Saccsiv, fara sa te informezi mai intai cine e si cu ce se ocupa, mi-ai infipt un cutit in inima. Iti voi pastra o frumoasa amintire a lucrurilor bune pe care le-ai postat in trecut, dar de azi drumurile noastre se despart.”

      Apreciază

    • gheorghi said, on februarie 6, 2017 at 10:33 pm

      Iarta-ma ca folosesc optiunea „raspunde” dar cautam un loc unde sa exprim opinia mea despre cele postate pe „astradrom”.
      Nu te poti supara pe cel care se supara, dar poti avea mila…
      Articolul este manipulator acuzand site-ul „saccsiv” a fi administrat „diversionist”, dupa o scurta teorie careia i se supune practic orice blog, informare si formator de opinie – de parca „astradrom” nu informeaza – DUPA VOIA ADMIN-ului si de parca nu „formeaza”, DUPA VOIA ADMIN-ului de acolo…
      Oricum acuza ei fara sa-si vada idolatria, din pacate atat de clara… UN LUCRU ESTE NEINDOIELNIC:
      Noul site, ortodoxinfo DERANJEAZA!
      Nu poate fi atacat direct, acolo fiind facuta o „dreapta informare” si atunci este atacat administratorul.
      CARE ESTE SEMNIFICATIA CA [este] „de loc din Piteşti,…”?
      CARE ESTE NECESITATEA AFISARII FOTOGRAFIEI?
      Intre noi fie vorba, mie imi place cum arata, ingrijit, sobru, privire directa, atenta… sincer, nu aveam nici o idee si ma bucur sa o gasesc atat de clar reprodusa.
      ––––––
      Inapoi la „chestiune”…
      Cred ca le este greu in Ardeal sa desluseasca sufleteste multe dintre nelamuriri – cand vezi excesul de filozofie si de logica din argumentarile lor (nu mai spun de Parintele Eftimie care are -poate- prea multa carte „lumeasca” in spate!?!) intelegi ca nu-si face loc cu usurinta componenta esentiala, mistica – nu magica! – prin care simtim ca nu sintem doar minte in trup ci suflet in trup.
      In plus, intre atatea erezii si practici seculare si chiar pagane „intronate” ca modernism, si – sa spunem de-a dreptul – ecumenism „obisnuit” de zi cu zi….. le este greu…
      Sa ne rugam pentru ei, sa-i lumneze Dumnezeu si sa aiba credinta mai tare decat certitudinea omului cazut, ca sa simta cu inima si nu cu mintea.
      Sa ne ajute Dumnezeu sa nu ii uitam pe cei cazuti in greseala si pe cei care le urmeaza fara discernamant!

      Apreciază

  21. grigorie said, on februarie 6, 2017 at 1:14 pm

    Daca atat de multi acceseaza la manipulari atat de grosolane, ce va fi cand se va ivi cel mai „rafinat” manipulator din toate timpurile?

    Apreciat de 1 persoană

  22. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on februarie 6, 2017 at 1:16 pm

    Apreciază

  23. Roman said, on februarie 6, 2017 at 1:27 pm

    Saccsivule mai vezi la spam ,s-ar putea sa mai ramana comentarii !!Mersi !

    Apreciază

  24. Metatron said, on februarie 6, 2017 at 3:24 pm

    Si guvernantii astia sunt tare prosti, in loc sa scada salarile si sa mareasca taxele fac exact invers, si se mira ca mai iasa oameni in strada.

    Apreciază

    • Mary said, on februarie 6, 2017 at 10:48 pm

      Metatron, iertare, si daca ne cumpara cu bani unii sau altii ca eu nu tin partea in acest caz, ce am castigat – noi sau ei, sufleteste vorbind?
      Oare Satana nu va veni tot cu un schimb? Ne place nu ne place, sacrificiul e singura cale spre libertate? Cum altfel ne crucificam decat sa ramanem in adevar indiferent de ispite? Daca exista zi si mie ca eu sunt pacatoasa dar si fraiera, combinatie fatidica.

      Apreciază

      • Metatron said, on februarie 7, 2017 at 10:56 am

        Si cu ce ma rog ti-ai pierdut sufletul ca iei salar mai mare si ajungi pe cei din UE ?
        Vrei sa fii saraca si cinstita Mary?
        Oricum banii sunt imprumutati si trebuie dati inapoi.
        Ce am scris in mesajul anterior a fost un misto la adresa romanilor, cand le scadea cu 25% salarile si pensiile , urlau, acum ca vrea sa creasca , iar urla, cum naiba e bine cu romanii astia? e adevarat ca sunt banii imprumutati si trebuie dati inapoi.
        Daca vrei sa te salvezi sufleteste, pregatestete sa fugi in muntii cand va fi vremea, si sa gasesti un baiat care simte la fel ca tine si sa traga pentru suflet nu pentru trup si sa aibe griji materiale in dauna celor sufletesti.

        Apreciază

  25. Matiu Cosmin said, on februarie 6, 2017 at 5:55 pm

    Apreciază

  26. Ionut said, on februarie 7, 2017 at 11:02 am

    Cand am vazut imaginea din articol, mi-am pus intrebarea daca nu ar putea fi trucata. Ar fi fost posibil sa ia cineva imaginea lu’ nenea asta si s-o „lipeasca” peste alta imagine si apoi s-o puna pe internet. Parea verosimil, mai ales ca nenea are alta directie de mers decat majoritatea participantilor. Dar nu,…

    http://m.adevarul.ro/news/eveniment/steven-van-groningen-ceo-raiffeisen-afacerile-nevoie-mediu-predictibil-schimbari-legislatie-facute-noapte-1_5898ad395ab6550cb8328d1b/index.html

    Pai, domnu’ Groningen, daca tot ziceti ca va pasa de viitorul tarii in care locuiti, nu protestati si impotriva conationalilor dvs. de la Schweighopfer si Kronospan? Si chiar impotriva celor de la OMV, de ce nu?

    Apreciază

    • Ionut said, on februarie 7, 2017 at 11:17 am

      Si, cam care ar fi fost rostul prezentei lui Groningen in piata? Nu era suficient sa dea un comunicat legat de predictibilitatea mediului de afaceri, in parteneriat, evident, cu alti „investitori straini”, „indispensabili” economiei romanesti?
      Si, ca sa fie clar si pentru aia care lauda economia globalizata de piata, NICI UN investitor nu vine sa bage bani fara sa aiba intentia de a scoate mai mult, mult mai mult.
      Daca Romania nu are capital, este pentru ca romanii au fost saraciti in mod intentionat, jefuiti pe toate partile. De-aia „avem nevoie” de capitalul strain…

      Apreciază

  27. […] Antihristica: REVOLUTIA MULTINATIONALELOR in TARA LEPADATILOR […]

    Apreciază

  28. octavpelin said, on noiembrie 2, 2017 at 10:26 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.