SACCSIV – blog ortodox

Stiati ca Steven Segal a primit cetatenia rusa?

Posted in RUSIA, Vladimir Putin by saccsiv on februarie 4, 2017

2bf6a43f00000578-3222581-image-a-69_1441383124890

Foto: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3222581/Who-s-real-action-hero-Putin-meets-Hollywood-star-Steven-Seagal-claims-secured-deal-Syrian-President-Bashar-al-Assad-call-snap-elections.html

Cititi va rog mai multe la:

http://ortodoxinfo.ro/2017/02/04/steven-seagal-primeste-oficial-cetatenia-rusa-de-la-vladimir-putin/#.WJXGbHU2vDA

Cititi va rog si:

Actorul american CARY HIROYUKI TAGAWA, nascut in Japonia, A TRECUT LA ORTODOXIE in RUSIA. Asta in timp ce rockerii romani botezati ortodocsi se leapada …

GERARD DEPARDIEU: „Sunt gata să mor pentru RUSIA”

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. NIMENI said, on februarie 4, 2017 at 4:15 pm

    Da, stiam,

    Apreciază

  2. Spaceman said, on februarie 4, 2017 at 4:18 pm

    The Guardian – vineri 25 noiembrie 2016: Președintele Rusiei Vladimir Putin i-a înmânat personal pașaportul rusesc actorului american Steven Seagal, sperând că acest gest va duce la relaxarea tensiunilor dintre Moscova și Washington.

    https://www.theguardian.com/world/2016/nov/25/vladimir-putin-presents-steven-seagal-with-russian-passport

    Hotnews – 26 noiembrie 2016

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-21437521-video-actorul-american-steven-seagal-primit-din-mana-lui-putin-pasaportul-rusesc.htm

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on februarie 4, 2017 at 4:52 pm

    Fundațiile conduse de George Soros se implică în multe țări în deciziile politice ale respectivelor state și încearcă manipularea oamenilor prin folosirea termenului de globalizare. Astfel de fundații sunt prezente și în România, fiind implicate pe mai multe paliere în societatea românească.

    După scandalul de ieri care a avut în prim plan CNA-ul, care a decis amendarea a trei televiziuni din România pentru că s-a vorbit despre influența pe care Soros o are asupra sistemului politic și judicidiar din țara noastră, iată că există și structuri care cer interzicerea acestor fundații în România.

    Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a transmis o scrisoare premierului Sorin Grindeanu prin care cer anchetarea activității și interzicerea fundațiilor sponsorizate de George Soros pe teritoriul României.

    Iată scrisoarea transmisă de SCMD:

    „Scrisoare deschisa
    Primului Ministru al Romaniei

    Domnul Sorin GRINDEANU

    Domnule Prim Ministru,

    La solicitarea a numerosi membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (S.C.M.D.) si ai altor structuri din cadrul Consiliului National al Societatii Civile (C.N.S.C.), va transmitem urmatoarele:

    Constatam cu ingrijorare ca, in timp ce la Budapesta, in decurs de o saptamana, urmeaza sa vina in vizita cei doi mari decidenti ai lumii, presedintii SUA si Rusiei, in Romania vin doar trimisii marilor asasini economici mondiali care solicita presedintelui Romaniei debarcarea guvernului dvs. prin orice mijloace, inclusiv prin arestarea dvs., pe baza unor dosare masluite in care „binomul” s-a dovedit pana acum expert. Toti liderii politici nationali au avut si au dosare fabricate. Toti investitorii romani de capital romanesc in Romania au fost fie lichidati fie aruncati in inchisoare, in locul lor aparand in mediul de afaceri romanesc, firme straine.

    Supararea asasinilor economici mondiali nu se datoreaza numai neindeplinirii proiectului Iohannis-Ciolos – cedarea aeroportului Otopeni, a portului Constanta, a intregii industrii energetice, etc. ci si, in primul rand, deciziei guvernului dvs. de a pune in aplicare un punct extrem de periculos pentru ei din Programul PSD-ALDE de guvernare si anume crearea Fondului Suveran (National) de Investitii pentru revirimentul industriei si economiei romanesti.

    Constatam ca masa de manevra utilizata impotriva interesului si revirimentului national, sustinute de guvernul dvs., este asigurata, pe langa tradatori romani deveniti agenti straini, de o periculos de mare grupare de agenti interni de influenta ai lui George Soros, acuzat pe toate meridianele ca, sub masca democratiei, sponsorizeaza fundatii care militeaza pentru dezagregarea statelor in numele globalismului preconizat candva de Karl Marx sub numele de „comunism”.

    State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut déjà la masuri hotarate in acest sens. Si, in timp ce noul presedinte al SUA a anuntat, ca scop al mandatului sau, anihilarea miliardarului dement care a proclamat principiul disparitiei rasei albe, in Romania, unde seful principalului serviciu de informatii este presedinte de fundatie Soros, partidele si miscarile patriotice au fost spulberate si Soros-istii introdusi artificial in Parlament. Prima consecinta a fost oficializarea, in 23 decembrie 2016, a unui proiect mistificator de istorie si de realitati actuale „Terra Siculorum” (cand realitatea medievala era „Terra Blachorum et Siculorum”) intrandu-se apoi, prin amenintari si miscari stradale, la aplicarea in Romania, a planului nazist din anii 1933-1934 (de la „incedierea Reichstagului” la „Noaptea cutitelor lungi”). Totul sub patronajul presedintelui.

    In situatia in care veti intelege necesitatea imperativa de a apara Romania cu orice pret, va asiguram de intregul nostru sprijin. Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei. Va solicitam analizarea activitatii persoanelor influente din politica, administratie si media, sponsorizate de George Soros si de asemenea interventia Ministerului Justitiei in privinta persoanelor, cetateni romani, care, incalcand grav Constitutia Romaniei, au initiat, acceptat sau au admis publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I nr. 66/26.01.2017 a unei initiative legislative care urmareste dezagregarea Romaniei prin promovarea unui fals istoric – Terra Siculorum – formula care nu a acoperit si nu acopera nici expresia „Tinutul Secuiesc”, traducere voit gresita a ungurescului „Szeckelyfold” care inseamna de fapt „Pamantul Secuilor”.

    Ca istoric, specializat pe aceasta tema, subsemnatul va poate pune la dispozitie oricand documentele si argumentele care anuleaza acesta diversiune.”

    Apreciază

  4. Roman said, on februarie 4, 2017 at 7:06 pm

    Sa fim atenti daca nu se va repeta istoria recenta a Romaniei:
    Ponta a cazut dupa un incendiu la o crasma si a aparut cine ?Guvernul meu (al bruselului bre) .Ponta era majoritar in parleament ca si prostanacul asta cu mustata,sa-i spunem liviu.Daca anunta ca retrage OUG =MOTIVUL rascoalei controlate de sri-ong-istii astia de pe teritoriul coloniei asteia,numita Romania,atunci cei ,,evoluati” ar trebui sa plece acasa!!Dar daca vor fi tinuti in strada si in zilele urmatoare ( sanse de 100%) inseamna ca scopul e daramarea guvernului si poate aparitia unui ,,guvernul meu 2” ,agreat si plantat bineinteles de EVOLUATI (ba nu de straini) ,asa se va transmite la TELEVIZOR.Si aceasta metoda o folosesc STAPANII a 2 a oara in timp relativ scurt in Romania,evitand rezultatul votului prostimii care a adus aceasta majoritate in parleamentul de azi.Dar trebuie sa speram ca se opresc doar aici si nu vor dori folosirea idiotilor evoluati intr-o conjunctura care sa escaladeze in violente ,iar ARMATA SECUILOR din centrul tarii ,sa inceapa sa-si faca aparitia cu tendinte de autonomie a tinutului secuiesc ,fiind probabil sustinuti de budapesta si incurajati de rusi.Oricum werner johan se vede ca a predat de tot tara catre STRAINI urmand agenda care incepuse base betivul.Oricum se retraseaza granitele lumii si in zona noastra –va fi cu sau fara varsare de sange (depinde de STAPANI).De asta in perioada de aur a lui base…domnule ,chiar daca romaneilor li s-a luat tot si li s-a lasat doar de mancare si strictul necesar sa nu moara ,nimeni si nici un evoluat nu iesea cu pieptul gol sa apere tara.Ei sunt cei care se ocupa cu manifestatiile la comanda STAPANILOR LOR-pnl,pmp,usr,ong,dna si sri.Asa va pati si Trump in SUA si germanii ,daca se vor descotorosi anul asta de baba cloanta asta DIVERSA …tuuu=merkel si absolut orice stat care va avea ceva …nationalism in el.Asa pot crea HAOSUL din interior cu ajutorul idiotilor EVOLUATI si reeducati (generatia parintilor si plozilor lui batman,superman,mos cracanat,ziua mediului si alte satanisme) si cu al minoritatilor ,mai ales a celor mahomedani deportati prin Europa.Cine au identificat ei ca si inamic al lumii ,ptr a ne inspaimanta? Raspuns -Rusia,Iran ,Siria si toti care ataca Societatea Civila …tuuu . Stai sa vezi ce debandada va fi anul asta!!Doamne ajuta!!

    Apreciat de 1 persoană

  5. Maresalul. said, on februarie 4, 2017 at 9:18 pm

    Da stiam are origini Rusesti

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 4, 2017 at 9:49 pm

      Maresalul.

      Are origini evreiesti din Rusia.

      Apreciază

    • Cristian Vodă said, on februarie 5, 2017 at 11:22 am

      Si Sylvester Stallone are origini rusesti, chiar ortodoxe. Bunicii din partea mamei vazuta nu demult la Pecerska aprinzand lumanari au fost din Ucraina. Dar ce folos de trecut ? Tom Hanks s-a facut ortodox doar ca sa se poata casatori cu o frumoasa grecoaica, Christian Bale si David Gahan de la Depeche Mode s-au facut ortodocsi tot din romantism, Jennifer Aniston a ramas fidela doar traditiei tatalui sau ortodox, Emir Kusturica prin convertirea la ortodoxie din 2005 poate ca a spalat rusinea bunicilor sai care de frica turcilor au trecut la musulmani, iar Max Cavalera de la Sepultura a marturisit dupa ce s-a convertit ca ortodoxia este mai reala, dar tot rocker nebun a ramas… Doar actorul Jonathan Jackson pare sa fie un succes si ar putea fi si mai mult…
      Si inca ceva: Steven Seagal s-a lapadat de crestinism in initierile lui din Orient si in prezent e inca un budist convins.

      Apreciază

  6. Matiu Cosmin said, on februarie 4, 2017 at 9:52 pm

    Pr Eftimie a ales. El cu ale lui noi cu ale noastre:

    https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2017/02/oprirea-pomenirii-intre-marturisire-si.html

    Apreciat de 1 persoană

    • mircea.v said, on februarie 5, 2017 at 5:07 pm

      Mi-a placut. Un raspuns „inalt teologic”, cu „citate” din Sfintii Parinti, cu argumente „beton” ca de ex:

      – nu simt ca trebuie sa intrerup pomenirea
      – m-a sunat x si a zis si bla, bla, bla

      mare lucru „simtirea” asta. Asa a functionat ortodxia de 2000 de ani, dupa cum simte fiecare. Dogme, canoane = zero. Ce simte sufletelul meu, aia conteaza bre, restul, apa de ploaie.
      Asa a simtit si pr Boca cu pictura de la Draganescu.

      Asa raspund toti pomenitorii, cu barfe de 2 lei, cu acuze lumesti, nimic teologic, nimic patristic.
      E un raspuns de gradinita si de un nivel de gospodina ce se uita toata ziua la telenovele.
      Si cam pervers.

      Inca o data, Apostolul Pavel: (fara exceptii, fara discutii despre Har, ca e sau nu e…)

      17. Şi vă îndemn, fraţilor, să vă păziţi de cei ce fac dezbinări şi sminteli împotriva învăţăturii pe care aţi primit-o. Depărtaţi-vă de ei.
      18. Căci unii ca aceştia nu slujesc Domnului nostru Iisus Hristos, ci pântecelui lor, şi prin cuvinte bune si prin cuvantare de bine inseala inimile celor prosti”
      Romani 16
      Biblia 1914

      Apreciază

      • Matiu Cosmin said, on februarie 5, 2017 at 5:49 pm

        Preotii de acest fel sunt cei mai periculosi.
        Din pacate pentru el fiind preot nu va da seama doar pentru sufletul lui, ci pentru toate sufletele pe care le indruma gresit spre iad.
        Cum isi va reveni biserica daca se fac indemunuri de acest fel?

        Apreciat de 1 persoană

    • Raluca said, on februarie 5, 2017 at 9:54 pm

      Pr. Eftimie Mitra spune, cu smerenie desigur, că pe mireni pomenirea sau nepomenirea ierarhului nu ar trebui să-i privească. De ce? Pentru că probabil pe credincioși nu ar trebui să-i privească ce fac preoții, că doar ei fac slujbele pentru credincioși, slujbe (Taine) de care depinde ajungerea sufletelor lor in rai sau în iad. Doar atât.
      Decizia de pomenire a pr. Mitra e după simțire și nu după canoanele Sfinților Prinți. O gândire foarte sănătoasă duhovnicește, nu-i așa?
      Pr. Mitra îi împarte pe nepomenitori: în eroi, extremișiti, sau teribiliști, după caz. Adică pune la îndoială credința lor și sinceritatea demersului lor. Mai are pe ici pe colo ceva respect pentru cei care au întrerupt pomenirea bazându-se pe aceleași canoane ca și ceilalți nepomenitori. Diferența este în atitudinea nepomenitorilor, atitudine care la unii e mai discretă, la alții mai vocală. Nepomenitorii ar trebui să fie cât mai anonimi, cât mai liniștiți, să nu se știe de ei, să nu facă valuri, să nu molipsească și pe alții. Iar dacă sunt mai vocali sunt considerați automat frustrați și dezechilibrați.
      Să nu se teamă pr. Mitra că nepomenirea nu este o obligație așa cum lasă să se înțeleagă, și nu este nici măcar un drept. Este o alegere liberă conform conștiinței fiecărui preot în parte, alegere care implică consecințe pe care un extremist, teribilist, sau”erou” nu ar fi dispus să și le asume. Niciodată! Măcar din instinct de conservare …
      Pr. Mitra consideră că nepomnitorii sunt niște îngâmfați care și-au atins scopul ajungând învingători la finalul luptei. Care este finalul luptei? Există în acest moment un final? Ce au învins ei? Și dacă sunt învingători, ce rost ar mai avea se mai agite? Înțelege cineva ceva?
      Scopul (comun) este respingerea ereziei, dar ea se poate face spune pr. Mitra la fel de bine și prin pomenirea ierarhului eretic, ceea ce nu e bineînțeles conform cu cele hotărâte de Sfinții Părinți și de canoanele Sinoadelor Ecumenice și locale care au dat anatemei pe cei care susțin ereziile. O, dar vremea lor a trecut. Sunt perimați și anacronici. Acum unii îi privesc ca pe niște exclusiviști și extremiști întocmai ca și pe cei care care le urmează învățătura. Oricum învățătura lor a fost exclusă în Creta, și schizmaticii sunt tocmai aceia care se încăpățânează să le urmeze învățătura. Așa că învârtirea asta în silogisme doar doar s-o înțelege că răul e bine, și binele e rău pentru ca să reiasă în final că tot răul e spre bine, e pentru liniștirea conștiințelor unora care sunt și vor fi în continuare neliniștiți.
      Ce o fi zicând din înaltul cerului Sf. Marcu al Efesului sau Sf. Nicolae despre ceea ce a ajuns ortodoxia de pe plaiurile mioritice, acum în pragul apocalipsei?

      Apreciază

    • Raluca said, on februarie 6, 2017 at 7:35 am

      Și încă ceva ce pr. Mitra a uitat să spună: „frustrații” de nepomenitori luptă cu erezia din interiorul Bisericii, așa cum de-a lungul veacurilor doar din interiorul Bisericii s-a luptat cu ereziile. Dacă adevărul e de partea „frustraților”, ce motiv ar avea ca să părăsească Biserica? Abia atunci când vreunul dintre ei ar face acest lucru, s-ar putea spune despre el că a fost ”extremist” și ”teibilist”, dar sper că așa ceva nu se va întâmpla cu nimeni niciodată.
      E trist să vezi însă cum oameni care știu FOARTE BINE ce s-a întâmplat în Creta, găsesc tot felul de motive puerile pentru a-și îndreptăți nepomenirea, dar de a și lovi în nepomenitori. Trist, foarte trist.
      Iar pentru monahii care nu pot lupta împotriva ereziei din motivele de ei știute, mai bine s-ar retrage undeva ca simpli monahi, fără a mai sluji slujbele unde se pomenesc ierarhii care s-au lepădat de dreapta credință. Așa rămân cu conștiința împăcată atât în ceea ce privește propria persoană, cât și în ceea ce privește pe cei pe care-i păstoresc, și pentru care sunt responsabili în fața lui Dumnezeu.

      Apreciază

      • Raluca said, on februarie 6, 2017 at 7:48 am

        Corecție: pentru a-și îndreptăți pomenirea.

        Apreciază

  7. Calator Astral said, on februarie 4, 2017 at 10:34 pm

    Apariţie sau joc holografic deasupra Muntelui Athos
    http://www.logoslovo.ru/forum/all/topic_15652/

    Apreciază

  8. Christian said, on februarie 4, 2017 at 11:39 pm

    Scena politica e aidoma unei scene de teatru de papusi. Cu papusari si marionete. Sau de film. Cu scenariu, regizori si actori. Unii joaca rolul pozitiv, al eroului, altii, pe cel negativ, al ticalosilor. Toti respecta cu sfintenie scenariul si indicatiile regizorului. La urma, insa, cand cortina este trasa sau filmarea a luat sfarsit, actorii se felicita reciproc si isi primesc retributia.

    Sa fie Dragnea si Iohannis, simpli actori sau fantose care nu fac altceva decat sa respecte un scenariu si niste replici memorate pe dinafara in prealabil? Sa joace fiecare dintre ei, cu buna stiinta, un rol, unul al eroului, celalalt, al ticalosului, sub atenta supraveghere a regizorului? Intriga, momentul culminant, finalul sa fie dinainte cunoscute cu precizie de ceasornic de catre fiecare actor in parte? Unul a declansat criza, celalalt a instigat vulgul, iar regizorul culege roadele unei noi ordini. Noi vedem acum doar teza si antiteza. Ei, insa, s-ar putea sa prevada si sinteza. Sinteza pentru care au trudit din greu pe platourile de filmare. Nu atat pentru remuneratie, cat pentru atingerea unui ideal antihristic, ideal pentru care sunt dispusi chiar sa se sacrifice, ca pionii din jocul de sah…

    „Dar au să dea socoteală înaintea Celui ce este gata să judece viii şi morţii”. – 1 Petru 4:5

    Apreciat de 1 persoană

  9. Radu said, on februarie 8, 2017 at 2:25 am

    Poate stie el ceva si noi nu stim…

    Dumnezeu si Sfantul Duh lucreaza doar doar se mai trezesc ceva adormiti de prin vest sa nu piara ca oile…
    le mai da o idee la mai vine poate un gand bun.

    Daca se crestineaza o sa dea exemplu pozitiv pentru totii eretici tampiti de pe la ei si altii.

    Oricum e pentru el, pentru binele lui si familia lui.

    Sa ii dea ganduri bune Dumnezeu sa il calauzeasca pe calea cea Dreapta !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.