SACCSIV – blog ortodox

CHEMTRAILS si … PROTESTELE

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 3, 2017

Iata comentariul cititoarei Ana postat la Vom avea nevoie de martori intr-un proces ANTI CHEMTRAILS:

Din pacate nu am poze, dar as vrea sa adaug ceva. Ieri, pe 2 februarie, intre orele 16-18 eram in parcul Cismigiu din Bucuresti. Erau foarte multe chem trails-uri, mult mai multe decat de obicei. Pe la 18 seara se mai potolisera, sau poate din cauza intunericului nu le-am mai vazut eu. Si, coincidenta ciudata, s-a intamplat asta tocmai cand urmau proteste de strada, si probabil inca mai urmeaza.

Inca ceva, poate e doar o coincidenta, dar o zic oricum, poate se mai confrunta cineva cu asta. De 4-5 zile, de cand sunt proteste in strada, imi e rau cam tot timpul, am si slabit 2 kg, si ma stradui sa nu slabesc mai mult, dar e greu… Nu as avea motive sa am starea asta, ca sunt genul de persoana care incearca, pe cat posibil, sa duca o viata sanatoasa. Poate mai e cineva cu stari de greata mereu, de cand au inceput protestele. Probabil nu sunteti singuri. Doamne ajuta!

  Comentariu saccsiv:

I-am auzit si pe altii ca le-a fost un rau ciudat zilele astea. Dar asta deja nu ma mai mira:

RACEALA BIZARA dupa explozia de CHEMTRAILS din decembrie?

Sa existe insa si o legatura intre chemtrails si proteste? Exista oare substante care ar influenta comportamentul uman de o asa maniera? Sa nu uitam ca romanii ies extrem de greu si de rar in strada.

 

Tagged with: , ,

90 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mamicasnica said, on februarie 3, 2017 at 11:11 am

    Și mie mi-a fost rău zilele astea. Bineînțeles ca înainte am avut frumoasa de gripa care m-a trântit la pat. Boala care a omorât mulți bătrâni numai în spitalul din tulcea.ceva se întâmplă. Ăsta e clar

    Apreciază

    • marinela said, on februarie 3, 2017 at 6:39 pm

      De doua saptamini bune ,l-am ingrijit pe sotul meu bolnav de gripa cumulata cu bronsita..A avut febra zi de zi cu suduratii abundente ,ca ma luase grija rau de tot.Dupa doua saptamini am luat si eu gripa cu febra mare si tot tacimul-tuse,cap infundat toaca-dar cel mai ciudat ,mi-a scazut tensiunea f mult,(de la slabicune si lipsa de apetit)incit am avut un lesin de am cazut efectiv secerata pe jos,lovindu-ma violent cu coastele de un scaun,ca acum ma doare si acolo de imi taie respiratia.Nu-mi mai vin in fire de cind m-am imbolnavit,simt mereu un gust amar in gura si slabicune totala in corp.Sint ani de zile de cind n-am stat atita la pat si inchisa-n casa pt o gripa,ca in doua trei zile eram in picioare si la treaba,dar acum e altceva,ma simt vlaguita ca o lamiie stoarsa.Ne-a zis medicul de familie ,ca asta e o gripa diferita de altele si ca dureaza mult mai mult convalescenta,ba se ramine si cu urmari.Si atunci ma intreb,oare nu e rezultatul la toate otravurile ce ni le arunca-n cap in fiecare zi acesti criminali platiti?Ba da,raspund tot eu,ca nu e alta explicatie mai plauzibila,ne elimina incet dar sigur prin diverse metode ,doar vom ramine mai putini asa cum doresc d-lor ,papusarii .Faceti o rugaciune si pt noi,va rog frumos,ca asa poate ne vom recapata din nou fortele sa putem incepe din nou sa muncim.Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciat de 2 persoane

      • Matiu Cosmin said, on februarie 3, 2017 at 8:00 pm

        Nu degeaba se spune ca la sfarsitul lumii vor fi ispite si lucruri cum nu au mai fost si nici nu vor mai fi

        Apreciat de 2 persoane

      • el said, on februarie 3, 2017 at 8:54 pm

        marinela

        multa sanatate si CURAJ !
        si eu am fost racit rau 10 zile, am zacut cu febra mare, transpiratii si stare de rau general vreo 10 zile in ianuarie, am lipsit si de la servici pentru prima oara in viata pe motive de sananate… gripa !!
        seful, colegii au cazut si ei pe rand secerati, la fel vecinii, mai am si azi unul pe care-l aud cum tuseste ca un tractor gripat … 🙂

        … si tot de la „aerosolii” raspanditi cu generozitate …

        incepeti sa luati de acum inainteTOTI din casa de acum inainte REGULAT vitamina D cate 8000UI zilnic( poti sa iti si dozezi la medicul defamilie titrul de vit D din sange, SIGUR e SUB nivelul normal !! …ca la MAJORITATEA nord europenilor, au facut-o niste colegi impinsi de mine… 🙂 de atunci s-au pus ca copii mici pe beut vitamina D ZILNIC !)

        si cand va picneste in aripa racela ca acum, retea mea : VITAMINA C cate 10g ( GRAME) pe zi !!.. sa beti DOAR ceai /apa calda/fierbinte in loc de apa … si sa luati aspirina vegetala … stat in pat sub paturi la caldura mare, bai CAT MAI fierbinti cat sa transpirati toxinele din corp .. si TRECE FARA URME !!! 🙂

        iar cand vezi ca afara e are IMPUTIT de chemtrailsuriel care coboara ( arata ca o ceata, desi NU e umeda) GEAMUL INCHIS pana se limpezeste aerul, si pana atunci nici NU mai iesiti afara cat de mult puteti !

        TOATA NOAPTEA stropesc baietii sarguinciosi , se aud avioane( motanul ma scoala din ora in ora, am observat EFECTIV ce se petrece nopatea cand poporul sclavilor doarme dus) , … dimineata e cerul ca o tabla de sah in patratele, pacla, aer cetzos… apoi prafurile coboara si … urmeaza epidemiile, problemele respiratorii la astmatici, copii, batrani sensibili, etc

        Apreciat de 3 persoane

      • el said, on februarie 3, 2017 at 9:10 pm

        marinela

        … aaa si tot in faza acuta a racelii: macati cat mai mult USTUROI bio( eu „lichidez” seara cate o capatzana intreaga de usturoi cand sunt racit), hrean ras si frecat cu sare si putin ulei de masline( sau pur si simplu hrean preparat gata la borcanel, gasesti peste tot la supermarket) si ghimbir (ingwer) bio mancat asa sau preparat cu putina miere ( e iute !..)

        plus pastile/picaturi de extract dintr-o planta uscata pisata, ecchinaceea…

        si mancat varza murata ca sa blocati toxinele din corp, salata de varza murata cu ulei si piper pisat… un deliciu nu numai in zilele de post … daca aveti si moare de varza murata( se gaseste si la magazin bio) e de indicat regulat cate o sticla de 1 kg macra 1 data pe saptamana in week.end.

        cam astea sunt remediile mele SIGURE!

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on februarie 3, 2017 at 9:14 pm

        marinela

        ..puls salalat de sfeca rosie bio, fiarta( de tin acasa sua cumparata ca atare la pungi ), rasa pe razatoare, cu putin ulei de masline, otet balsamic si piper( ma rog dupa gust!)

        se gaseste si suc de sfecla rosie la cutii , bio, de baut si din acela cate 500 ml pe zi in zilele de raceala, sau manact o salata mica de sfecla rosie fiarta!

        … si cate un pahar de vin rosu SANATOS seara inainte de culcare ! 🙂

        SANATATE CURATA !

        Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on februarie 4, 2017 at 7:11 am

        @marinela O fi zis el medicul de familie ca e gripa „mai altfel” dar de fapt e intoxicatie cu metale grele. Gustul amar in gura e tipic. De fapt tipic pentru infectiile cu candida. Iar infectiile fungice se raspindesc in organismul intoxicat cu metale grele. Ia spune-mi nu cumva ai depozite albicioase pe limba?

        Ar fi mult de vorbit aici, dar in primul si in primul rind sa stii ca eu nu sint medic. Deci nu lua sfaturile mele ca litera de lege. De fapt eu unul ma abtin oricum de la a da sfaturi medicale. Tot ceea ce afirm eu aici sint rezultatele unei munci asidue bazate pe observatii proprii coroborate cu marturii ale diverselor persoane gasite pe internet. Intotdeauna sfatuieste-te mai intii cu medicul. Desi dupa cum ai observat si acestia sint depasiti de situatie. Medicii obisnuiti nu stiu mai nimic despre intoxicatia cu metale grele…iar analize pentru asa ceva cel mai aproape se fac la Viena, si au oricum niste preturi care sint destul de prohibitive pentru marea majoritate a romanilor care traiesc in saracie. Deci chestia este oricum gindita bine…de ce crezi tu ca in toate cartile din care invata medicii la facultate sint scrise doar vreo doua pagini despre intoxicatia cu metale grele?

        Apreciază

      • mircea.v said, on februarie 4, 2017 at 9:57 am

        el,

        vin rosu sanatos, care are si el metale grele, mai ales daca e din europa.:)
        mai bine, Chile, Argentina, Australia, Africa de Sud, ca astea sant mai putin poluate. Aveam ideea asta in cap cu vinurile din europa (Franta, Italia…), si s-a facut un studiu cu vinurile din europa si asa e. Frate, daca trece autostrada pe langa podgorie, ma intelegi…

        Apreciază

      • tataia said, on februarie 4, 2017 at 9:17 pm

        @ mircea v. Vinul din Europa mai contaminat? Probabil ca asa este, nu contest acest fapt..oricum asa zisa „poluare” este mult mai pronuntata in tarile industrializate, pina aici totul normal. Desi sursa acelor „poluari” nu este ceea ce crede mare majoritate a populatiei. Oricum am foarte mari dubii in privinta faptului ca autostrada ar fi sursa poluarii. Si acele studii au fost platite de cineva si trebuiau sa explice cumva un fenomen. Hm..cum explici ca vinurile din europa sint deja contaminate cu metale grele? Sau cu ce or mai fi ele contaminate….Hm…pai autostrada! In mod sigur! Traficul auto este cauza tuturor relelor!

        Apreciază

      • David said, on februarie 4, 2017 at 11:42 pm

        el

        Am deschis geamul acum pe la 10 seara crezand ca s-a mai disipat aerul, dar tot mai rau. Zici ca esti intr-o uzina chimica. Niciodata nu au dat cu atat de multe chimicale. De ce oare acum dau atat de rau?
        Trebuie sa fie si o alta explicatie in afara de proteste.

        Apreciază

      • o soră said, on februarie 5, 2017 at 3:02 pm

        Doamne ajută!

        @Marinela

        Căutînd moduri de dezintoxicare am dat, din nou şi peste ani, peste următorul, foarte eficient: o lingură de ulei de măsline cu care „spălăm” gura timp de 10′-15′, imediat ce ne sculăm din pat. A NU se înghite nici o picătură! Clătim apoi, de preferat, cu apă conţinînd un pic de bicarbonat de sodiu. Ajută mult şi în fazele incipiente ale virozelor, împiedicînd instalarea acestora în organism.

        Apreciază

      • ilioara said, on februarie 6, 2017 at 2:36 pm

        Marinela, poti sa incerci si cu tinctura de tamaie, am inteles ca este buna printre altele si pentru raceala. Doamne ajuta!

        Apreciază

    • mircea.v said, on februarie 4, 2017 at 9:52 am

      @el,

      eu zic ca mai bine sfecla rosie cruda. Ai fiert-o, ai ucis tot. Valabil pt orice fruct si leguma. Ce fiert, la 55 grade enzimele au murit, si astea sant esentiale in orice proces.
      Asa e, santem intoxicati cu toate nenorocirile. Dar, si noi singuri ne-am intoxicat. Cafea, alcool, sucuri carbogazoase, dulciuri/zahar, produse patiserie, legume si fructe fierte, prea multa carne, lapte, branza, oua, sunculita…

      Dupa ce isi revine lumea din gripa, cred ca cea mai buna metoda de eliminare toxine din corp e postul negru. am avut o pr de sanatate destul de urata si am zis: doctori, cozi, timp pierdut, bani, medicamente, card sau post negru?. Si in plus solutia doctori nu stiam daca rezolva pr. Solutia a fost evidenta, adica post negru. Se pregateste un pic lucrarea, se ia concediu, si de la 10 zile in sus. F importanta este iesirea din post. Trebuie studiat un pic si cum se prgateste si cum se iese, rugaciune…
      Pr s-a rezolvat, si am observat o multime de efecte secundare pozitive. Inclusiv pe partea de eliminare toxine.
      E o curatire a organismului si o restartare in acelasi timp. In timpul postului negru lasam organismul sa faca ce stie el, cum stie el, sa se repare si sa aiba exclusiv grija asta. Ca altfel, saracul organism este preocupat cu nenorcirile care i le dam prin mancare, cum sa le anihileze mai eficient. Si dupa post am schimbat total regimul alimentar, adica acum sant 99% vegetarian, si mananc cat mai crud. Fara zahar, cafea si alcool f putin. Totul e super. Corpul alcalin nu se imbolnaveste. Toate bolile apar pe fond de corp acid. Se gaseste pe net care alimente fac corpul acid si care fac corpul alcalin.
      Daca esti cumpatat de cand esti mic, daca tii post de mic asa cum spune Biserica, nu se ajunge la intoxicarile astea, dar eu nu am fost asa, si cand te dai cu capul de perete, si solutiile sant mai dure.

      Un fapt interesant, celulele normale traiesc f bine in timpul postului, isi iau energia din lipide (grasimile care le cam avem toti), pe cand celulele canceroase nu stiu sa faca lucrul asta, si mor. Nu se prea spune lucrul asta. Am auzit spus doar dintr-o sursa, de catre niste doctori care studiaza pr. Si asa se explica cum multi care tin post negru prelungit scapa de cancer. Nu stiu daca e valabil pt absolut toate celeule canceroase, nu am studiat pr la modul serios.

      Sanatate la toti cei bolnavi si Doamne ajuta!

      Apreciat de 1 persoană

      • marinela said, on februarie 4, 2017 at 12:54 pm

        @el
        Multumesc mult frate drag,Unele din ingredientele recomandate le-am aplicat,dar cu vit.D o sa ma hotarasc si eu si sotul meu sa luam regulat.Am mai facut cite o cura de calciu cu D3,pastile,dar se vede treaba ca n-au prea avut mare efect.Dumnezeu sa-ti dea sanatate si tie si tuturor celor care scrieti aici pe blog,va multumesc pt rugaciuni si pt dragostea voastra.Dumnezeu sa fie cu voi mereu si sa va ocroteasca in fiecare moment al zilei.Doamne ajuta si mintuire!

        Apreciază

      • marinela said, on februarie 4, 2017 at 1:24 pm

        tataia
        Da,limba e incarcata dimineata cu ceva albicios,dar eu trec cu periuta de dinti dupa periajul dintilor si deasupra limbii,sa curat albeala aia si functioneaza bine.E drept ce spui tu in ce privesc metalele grele,dar nu mai e o noutate pt noi,ca am inceput sa convietuim si chiar sa ne „adaptam” cu otravurile lor ce ni le arunca cu „generozitate”-n cap in fiecare zi.Numai rugaciunea si putina grija in ceea ce mincam sau bem,ne mai ajuta sa vietuim cit mai mult,decit ne lasa ei,dusmanii sa traim.
        mircea v.
        Ai dreptate si tu cu vinurile europene,ca sint supernoxate viile ,care sint cultivate pe linga autostrazi si nu numai,ca si cele ma ferite sint spreiate din greu de sus si tot nu scapa necontaminate de metale si alte otravuri.E drept ca ne-am invatat cu rafinatetea vinurilor pretioase din vechiul continent si de ce nu cu vinurile noastre autohtone,insa nu tot ce-i bun la gust e si sanatos.Oricum ,mie imi place mult vinul rosu de cind ma stiu,cel alb ,doar la peste sau cind imi lipseste ala rosu.Insa ai facut bine scriind aici despre vinuri,ca unul nu se gindeste la tot si la toate,dar citind sau aflind de la unul si de la altul cite ceva,le pui in aplicare si te salvezi de la cite o boala sau alta nenorocire.Multumesc mult,fratilor,sa va dea Dumnezeu sanatate maxima si griji lumesti putine!

        Apreciază

      • el said, on februarie 4, 2017 at 5:55 pm

        mircea.v

        ft bine venite precizarile tale! … WOW !! sfaturi de la o „octava superioara „…

        dar fiecare dupa masura sa! eu pot sa sfatuiesc DOAR ce fac/experimentez eu , si din pacate eu sunt un PUTUROS, nu am „acrivia” ta in domeniu. 🙂

        mananc si eu multe salate de cruditati, dar singur NU sunt in stare sa fac prea multe in domeniu, mi-ar lua prea mult timp din timpul meu de sclav !
        mancarea mea preferata VARZA MURATA , sub toate formele ( cruda, fiarta) !…

        si eu ma simt ft bine dupa post, am mintea clara si puteri sporite … dar nu pot sa mananc doar vegetale nefierte ! 😦 🙂 … sunt prea rasfatzat si lenes pentru asta! 😦

        vinurile recomandate de tine nu stiu daca sunt chiar mai bune, stiind ca TOT ce ajunge in vestul (salbatic corporatist) este controlat de „amici” al caror singur interes/zeu este PROFITUL … daca NU mai rau penru consumator!

        cred ca „cheia” este cum ziceai si tu PONDERATIA, adica sa iei CATE PUTIN/ PRUDENT din cele de folos si atunci NU te intoxici.

        Apreciază

      • mircea.v said, on februarie 4, 2017 at 6:27 pm

        marinela,

        incercati si asta:
        http://dr-catalin-luca.ro/site/cure-si-diete/cura-cu-ulei-de-floarea-soarelui.html

        functioneaza

        Apreciază

      • VioletaB said, on februarie 4, 2017 at 10:50 pm

        Mircea, ai putea sa faci un articol despre prefatirea aceasta pentru a tine post negru? Poate mai multa lume s-ar folosi si trupeste si duhonviceste, in ciuda greutatii de a-l tine.

        Apreciază

      • mircea.v said, on februarie 5, 2017 at 12:18 am

        @el,

        mai mananc si eu fiert. De ex salata orientala, cartofi fierti cu ulei si usturoi (vorba ta – o capatana o data), orez cu morcovi si ciuperci… Am renuntat la ciorbe. Ce legume as fi mancat fierte in ciorbe, le mananc crude.
        Stii vorba care are mare aplicabilitate in ziua de azi „daca nu te calugaresti tu, te calugareste viata”. Eu de capul meu nu as fi ajuns la asa ceva, adica dupa vointa mea libera, ca vointa mea e slaba, da le randuieste Dumnezeu asa cum trebuie. Si cine vrea sa reziste pana la sfarsit sub toate aspectele, vrea-nu vrea, calugar va deveni. Unii mai cu parul, altii mai cu zaharelul, altii de voie buna…

        VioletaB,
        Scuze, te rog fii un pic mai explicita.

        Apreciază

      • VioletaB said, on februarie 5, 2017 at 4:30 pm

        Mircea, ma refeream daca poti si daca vrei, sa scrii un comentariu mai lung despre pregatirea mentala, fizica si duhovniceasca (daca se citesc rugaciuni anume, binecuvantare de la un parinte antiecumenist) pentru a tine post negru, cum a fost cazul tau. Iar in baza acestui comentariu, Vasile ar putea posta un articol pe ortodoxinfo.ro daca i se par util si e de acord.

        Apreciază

      • mircea.v said, on februarie 5, 2017 at 6:27 pm

        VioletaB,

        nu e cazul de articol, ca la mine nu a fost nimic duhovnicesc, a fost sperietura. A fost un post egoist, ce a avut legatura doar cu trupul. Normal ca te schimba un pic o astfel de experienta, te apropie de Dumnezeu, te vezi pe tine intr-o situatie limita, te cunosti mai bine, vezi altfel lucrurile, natura (in multe sensuri)…. Nu am cerut binecuvantare ca nu stiu nici un preot antiecumenist si anti-cip. Nimic nu a functionat, nici ultima solutie doar legumele si fructele recomandate pt ce aveam eu, si doar crude. Dupa 2 saptamani doar cu fructe si legume crude, vazand ca nu se intampla nimic, am apelat atunci la postul negru, care il consider cel mai tare medicament. Nu am spus la nimeni, am fost doar eu si Dumnezeu. Normal ca m-am rugat tot timpul. Mai tinusem post negru 1-3 zile. Nu se pleaca de la premisa ca nu se poate. Cu ajutorul lui Dumnezeu se poate. Trebuie si un pic de nerv, de barbatie, fara miorlaieli si vaicareli de-ale omului modern. Stiu persoane care au tinut 14 zile, 18 zile, cu pr grave de sanatate, care s-au rezolvat. Si nici nu se pleaca cu ideea „vai, tin post negru, gata, stau doar in pat ca daca nu mananc, saracul de mine de unde sa am energie…”. Eu am avut activitate normala, cam la o medie de 50% intensitate. La mine 100% inseamna destul de mult efort fizic. Am fortat un pic nota, adica organismul, cu efortul. L-am biciuit. Nu mi-a fost frica nici o secunda ca patesc ceva rau, chiar si cand ma aplecam cu capul in jos si ma lua o ametela cand ma ridicam… Am taiat lemne, am sapat, am urcat pe coclauri, flotari, tractiuni, plimbari in padure…

        Intamplarea face ca la mine s-a potrivit pregatirea de intrare in post, ca asa se recomanda, inainte doar fructe si legume. La fel dupa. Detoxifierea poate continua multe luni dupa, da doar daca se continua cu vegetale. La mine a continuat cam inca 6 luni dupa, dupa semnele organismului. Adica un post negru de 10 zile, sa zicem, nu rezolva totul pe loc. Reechilibreaza totul, le pune in ordine, cum se spune, pune inceput bun. Acest inceput bun trebuie valorificat, ca daca incepi dupa cu cartofi pai, mici si bere, se alege praful. Se rezolva pr de care nici nu stiai. E uimitor ce se intampla cu organismul. E vizibil, si se vede chiar din prima saptamana de dupa post.
        Acuma, cine e perfect sanatos, nu vede nimic:)

        Sa nu creada cineva ca daca tine post negru mai lung e cineva/ceva. Post tin si slujitorii celui rau. Parca in cartea „Intoarcerea la Hristos” se spune despre un hulitor de Hristos ca zicea ca ce mare lucru ca si el poate tine post negru 40 de zile. In puscarie. Si a tinut. Dar nu a stiut/nu a avut posibilitate sa iasa din el (cum, ce sa manance), si a murit apoi. Ce e uimitor ca erau conditii de puscarie, ei erau oricum slabiti, subnutriti, si acest tanar a reusit performanta asta. In plus, optiunile erau f limitate si proaste privind alimentele de iesit din post, adica o conjunctura total nefavorabila.

        Nu e de joaca cu iesitul din post. Trebuie si cat mai multe fibre. Asta e cel mai greu, prima zi dupa, dupa mine. Organismul refuza mancarea, nu mai vrea, ti-e greata de orice ai manca, te oboseste… In a 3-a zi dupa deja totul a fost ok. E o experienta f interesanta. A fost cea mai tare experienta din viata mea. Doar un exemplu, In mod normal pot manca 2-3kg de cirese o data, e fructul meu favorit. Imi era greata si de cirese. Dupa cateva cirese am obosit :). Prima masa a fost juma de sfecla rosie la blender. Am simtit cum se ridica din stomac o greutate spre creier si ramane acolo. Era ca o tensiune ce se deplasa din stomac spre creier.

        E o experienta individuala, fiecare om e diferit, rectioneaza diferit, dar e posibil.

        ideal e postul negru si rugaciunea pt ceva duhovnicesc, dar pt asa ceva nu m-am invrednicit. Poate pe viitor. Doar Dumnezeu stie…

        cate ceva si la link
        http://dr-catalin-luca.ro/site/detoxifiere-si-purificare/postul-cu-apa-o-uimitoare-metoda-terapeutica.html

        Sper ca ti-a fost de folos macar un pic.

        Apreciază

      • VioletaB said, on februarie 6, 2017 at 10:13 pm

        Multumesc mult pentru raspunsul detaliat, Mircea. In viata mea cu greu am reusit sa tin post negru o zi intreaga. E o mare lupta asta cu pantecele, dar trebuie pus inceput. O sa ma informez cat mai bine inainte de a face asta, si cu nadejde in Dumnezeu sa pot purcede cateva zile.

        Apreciază

  2. Octavian said, on februarie 3, 2017 at 11:12 am

    Nu ştiu dacă aţi observat deosebit de intensa activitate a avioanelor deasupra bucureştilor ieri 02.02.2017 pe la orele 15- 17 cît încă mai era lumină. Dîre multe mari şi groase !!! oare ce fel de gripe or mai fi şi or mai veni ?

    Apreciază

    • SAVONAROLA said, on februarie 3, 2017 at 1:20 pm

      Asa este! Ieri la ora 17, am vazut si fotografiat aceste dare!

      Apreciază

    • Cristina said, on februarie 3, 2017 at 4:14 pm

      Confirm ca si eu le-am vazut, erau extrem de multe, prin parbrizul masinii, eram in zona Drumul Taberei si m-am mirat, rar am vazut atat de multe. Ce-i drept, nu mi-a mai fost rau de o groaza de timp si sunt sanatoasa tun, slava lui Dumnezeu pentru asta, fara sa fac „vizite” de curtoazie pe la medic cu cardul in mana!!

      Apreciază

  3. andreilegionarul said, on februarie 3, 2017 at 11:16 am

    Pe langa faptul ca suntem intoxicati cu CHEMTRAILS mai suntem atacati PSIHOTRONIC.
    Faceti va semnul SFINTEI CRUCI ungeti va fruntea cu SFANTUL MIR si 90% sunteti protejati.
    Doamne ajuta tuturor.

    Apreciat de 1 persoană

    • nimeni said, on februarie 3, 2017 at 8:59 pm

      Apreciază

      • tataia said, on februarie 3, 2017 at 11:52 pm

        Adevarul adevarat este ca nu stim daca acestea sint filmari reale din interiorul avioanelor chemtrails. Ar trebui sa fim naivi sa credem ca in cazul unei operatiuni militare atit de secrete cei implicati in ea ar avea posibilitatea sa filmeze sa fotografieze si apoi sa si puna pe net…fara sa ii reduca cineva la tacere. Definitiv

        Dar cu toate acestea fenomenul chemtrails exista….pentru ca ceea ce lasa avioanele in urma lor NU SINT DIRE DE CONDENSARE!

        Apreciază

  4. SAVONAROLA said, on februarie 3, 2017 at 11:43 am

    Frate Vasile, confirm cele spuse de Ana. Spune-mi te rog, cum pot atasa aici, pe site-ul matale niste poze facute ieri dupa-amiaza cu cerul sprayat bine cu chemtrails?

    Apreciază

  5. Adrian said, on februarie 3, 2017 at 11:59 am

    Tara e in flacari si voi o ardeti pe chemtrails!
    De ce nu scrii si despre proteste?

    Apreciază

      • Angela said, on februarie 3, 2017 at 4:47 pm

        @ saccsiv

        poate stii pe cineva care poate masura undele de joasa frecventa in zona protestelor. S-ar putea sa apara surprize.

        Apreciat de 2 persoane

      • tataia said, on februarie 3, 2017 at 7:07 pm

        @ Angela Am avut treaba in zona Universitatii in urma cu doua sau trei saptamini….Am lasat pasagerul sa coboare dupa care bineinteles a inceput corvoada cautarii unui loc de parcare. Dupa trei ture de centru al Bucurestiului si 45 de minute batute pe ceas am gasit un loc de parcare care nu era foarte departe de unde aveam eu treaba. Cam la vrei 250-300 de metri. Eu acum au un telefon din asta mai modern…asa zis smartphone bazat pe sistem de operare Android. Dar am luat si un telefon mai vechi la mine…un Nokia bazat pe sistem de operare Symbian. Voiam sa experimentez ceva cu el…in fine. De indata ce am inceput sa ma invirt prin zona Universitatii telefonul cel vechi a inceput sa se reseteze intr-una ca un nebun. Mi-am zis Ok…probabil are bateria pe duca sau e defect telefonul…la urma urmei la citi ani are nu ar fi de mirare. Am coborit din masina si in momentul acela m-a apucat un rau de la inima si imi simteam picioarele grele ca de plumb, abia am reusit sa parcurg cei 300 de metri pina la cladirea unde aveam treaba. Am zis…Ok..probabil pina la urma probabil sint bolnav de inima desi in urma cu trei ani am facut investigatii peste investigatii si nu a iesit nimic…

        Dar o data intrat in cladire (la subsol aveam eu treaba) telefonul a incetat sa se mai reseteze intr-una ca nebunul iar eu in aproximativ 5 minute mi-am revenit…am mai avut treaba de doua ori la masina (sa iau niste scule din ea) si de cite ori am parasit cladirea pentru a ma aventura catre masina scena s-a repetat. Rau de la inima, telefon care se reseteaza intr-una…la patrunderea in cladire fenomenele incetau. Ei, ce ziceti de asta?

        Apreciat de 2 persoane

      • stef said, on februarie 4, 2017 at 12:51 am

        @tataia

        Un echipament din acesta ar elucida cu ce fel de unda se iradiaza zona respectiva – frecventa ,forma, modulatie, directia de propagare , sursa sau sursele ,etc. Sunt si analizoare portabile

        http://www.keysight.com/en/pdx-x201709-pn-E4443A/psa-spectrum-analyzer-3-hz-to-67-ghz?cc=RO&lc=eng

        http://www.aaronia.com/products/spectrum-analyzers/

        Apreciază

    • Dumitru Marius said, on februarie 3, 2017 at 1:17 pm

      Pentru ca sunt interconectate. Chemtrails afecteaza emotivitatea, se dezlantuie mecanisme fiziologice pe care omul obisnuit nu le mai poate controla. Un alt subiect este proiectul de lege pentru autonomia tinutului secuiesc. Si ar mai fi …

      Apreciază

    • SAVONAROLA said, on februarie 3, 2017 at 1:50 pm

      Sprayarea cerului cu chemtrails este o fata a razboiului neconventional care se duce impotriva noastra. Ea face parte din regia elitelor care conduc lumea si care hotarasc cand si unde trebuie declansate revolutii si mitinguri „spontane”. Mai ai multe de aflat…

      Apreciază

      • Angela said, on februarie 3, 2017 at 4:50 pm

        Legatura directa chemtrails-proteste arata ca de fapt serviciile din afara (care au subordonat serviciile noastre) nu vor sa piarda puterea din Romania si-si sustin slugile cu toata puterea.

        Apropo: nu intreaba nimeni de ce Coldea si Kovesi au primit cetatenie americana cand ocupau functii strategice in institutiile statului roman?

        Apreciază

    • tataia said, on februarie 3, 2017 at 6:44 pm

      Auzi frate lumea MOARE din cauza de chemtrails si tu vrei sa imi pese de niste bezmetici care ies in strada cind nici ei nu stiu ce vor? Desigur ca mortile cauzate de chemtrails nu le vede nimeni pentru ca infarctul miocardic acut, cancerul, etc sint considerate morti NATURALE. Dar te asigur ca nu e nimic natural in ele…

      Apreciat de 1 persoană

  6. mishuleu said, on februarie 3, 2017 at 12:45 pm

    Ca să nu le mai fie rău propune ca fiecare să facă semnu crucii peste tot si in special mâncare mai ales aia de supermarket. Eu am ceva ani de când nu mai am treaba cu răceli si chestii de genu. Semnul crucii e forță mare, se ceva pe toate chemcaca si porcăriile lor dar să crezi cu adevărat nu doar să crezi că crezi si atunci va avea efect garantat. Doamne ajuta!

    Apreciază

  7. Roman said, on februarie 3, 2017 at 2:04 pm

    Nu stiu mare lucru de ,,urmele chimice” ,doar ce am citit pe aici si pe ortodox info (1 si 2) si sunt interesat sa aflu un raspuns la intrebarea: aceste otravuri sunt spreiate de catre pilotii avioanelor de linie ,e cu acordul lor? Sau se foloseste cherosenul (parca asta e combustibilul la avioane) in amestec cu alti compusi ptr a otravi lent si sigur oamenii,fauna si vegetatia,iar pilotii nu stiu ?Romatsa (angajatii )este in legatura ,cu buna stiinta asupra spreierii de otrava? Oare spatiul aerian al Romaniei este survolat 100% cu acordul Romatsa sau ei stiu de avioanele doar cele pe care le vedem cu ochiul liber si noi(hahaha) ,iar restul asteapta sa ne spuna ce si cum de la ,,partenerii strategici…. domnule ”si noi o luam ca atare?Eu intreb daca e cu acordul si cu stiinta pilotilor de nave aeriene(avioane) fiindca daca raspunsul este afirmativ ,imi intareste inca o data teoria mea (stupida probabil ,ca na eu sunt unul si doar majoritatea are dreptate…bre=hahaha) ca cei mai inselati din inselati sunt cei care alcatuiesc pe mamona=sistemul demonului=toti romaneii din banci,primarii,spitale,scoli,fisc,politichisti,politisti,justitiari si …toti…componentii umani si aparatorii LEGILOR MINCINOASE SI AI SISTEMULUI demonului mamona( legiuni intregi de demoni),care altfel nu ar putea (cica) supravietui ,ca NOUL ROMAN ,cel reeducat ,nu e in stare sa aibe …loc de munca… sigur …pe vreo suta de ani ,daca se poate si o pensie din care sa-si mai taraie zilele macar pe la Sovata si Baile Felix inainte de a muri .Asa s-a ajuns.Nu mai lupta nimeni cu diavolul ,fiindca nu il mai poate identifica ,atata timp (cica) daca nu asculta,se supune si face absolut tot ce i se cere de SEFU’ (ca doar asta inseamna a fi civilizat=supus=sclav =sa dai ascultare =nu mai conteaza cui =hahaha) ,altfel nu poate sa aibe loc de munca ,care sa-i aduca bani si cu care sa-si creasca plozii,luandu-Ie cadou de,, mos cracanat’’ un costum cu batman …ca ‘sa e-afara….bree…Asa a ajuns si totul sa fie mondial – org.mondiala de sanatate,mondiala de presa,mondiala a comertului,a natiunilor unite,mondiala a agriculturii,mondiala a drepturilor maimutelor si oamnilor etc ,fara sa stea omul ,,evoluat’’ de veghe si lasandu-se din ce in ce mai mult in mainile…banului…Oare daca mergi la manifestul asta din Romania si incerci sa faci apel la rugaciune si sa aparam legile Domnului si nu ale GUNOAIELOR , te aude macar 1% din evoluati sau iti iei bocanci in gura ? Suntem mai picati si mai in inselare ca niciodata, dar e greu sa ne vedem pe noi insine.Doamne ajuta !!

    Apreciat de 2 persoane

    • Matiu Cosmin said, on februarie 3, 2017 at 5:01 pm

      Avioanele au duze speciale si sistem separat. DIn cate ma citit eu intr-un articol nu stiu toti pilotii ci doar o parte din personalul care se ocupa cu intretinerea avioanelor de la departamnetul tehnic care alimenteaza sistemul si probabil il comanda de la distanta. Sigur si unii piloti stiu dar sunt platiti sa taca

      Apreciat de 1 persoană

      • mircea.v said, on februarie 3, 2017 at 5:34 pm

        Eu la avion de linie nu am vazut vreodata sa dea din duze speciale de pe aripi. Alea cu care am zburat eu. (cam 2-300). Mai sant avioane cargo, militare, care astea nu stim nimic despre ele.

        Apreciază

      • tataia said, on februarie 3, 2017 at 8:01 pm

        @ mircea v Eu nu am zburat cu avionul decit de 2-3 in toata viata mea….oricum nu imi place. Prefer masina 🙂 La ce stres si graba era pe mine atunci sa nu pierd avionul numai dupa duze nu am avut timp sa ma uit…Dar uitindu-ma pe cer vad ca avioanele care nu lasa nici un fel de dire sint extrem de rare…de unde rezulta ca marea majoritate a avioanelor spreiaza ceva. Sau poate cele care nu lasa nimic in urma lor (asa cum este normal) oricum nu mai pot fi vazute din cauza mizgai lasate de celelalte.

        Oricum cerul nu mai are culoarea lui naturala de ani buni. In loc sa fie albastru albastru asa cum il stim din copilarie acum este mov sau albastru-visiniu sau albatru catre gri. Asta chiar si in zilele in care nu se vad dire vizibile pe cer. De unde rezulta ca oricum este deja suprasaturat cu otravurile cu care dau ei…

        Apreciază

      • Matiu Cosmin said, on februarie 3, 2017 at 8:20 pm

        Era o vreme acum cativa ani (prin 2008) cand aveai voie la doua bagaje mari de cala gratuit, acum nu ai voie decat cu unul, daca vrei in plus platesti. Nu este oare acest lucru pentru a face mai mult loc rezervoarelor de chemtralis?

        Apreciat de 2 persoane

    • tataia said, on februarie 3, 2017 at 7:12 pm

      Categoric UNII dintre angajatii companiilor aeriene STIU CEVA. Dar nici unul din ei, nici macar presedintele companiei nu stie TOT adevarul. Din moment ce aceste spreieri sint operatiuni SUB ACOPERIRE este evident ca trebuie sa existe o acoperire pentru ele. Acoperirea este aceea ca sint operatiuni de modificare a vremii (in speta de oprire a incalzirii globale). Asta li se spune angajatilor companiilor aeriene. Si oricum li se spune doar celer care trebuie sa stie ceva. Americanii au o vorba pentru asta…”The information is released on a need to know basis”

      Apreciază

      • Roman said, on februarie 3, 2017 at 9:12 pm

        Unii angajati spui ca stiu…?Pai daca stim sau macar ne punem intrebari noi ,pai ei nu ar trebui sa faca la fel ? Pai ce ,,chilotii” de avioane nu au copii ,nu au net (sa vada si din greseala la cate filmari si ,,dezbateri” sunt) si totusi nu sunt niste idioti beti ,sunt scoliti si asta ar insemna sa fie si ,,curiosi” in a se interesa cu ce porcarii ei insusi sunt ucigasi de oameni,chiar daca li se transmite ca e pentru clima sau ..blablabla ? Daca erau doar avioane militare ,intelegeam ,aia sunt in primul rand stersi total pe creier de orice sentiment sau orice urma de umanitate ,dar vad si eu zilnic avioane civile (de linie)care stropesc precum terenurile incendiate la americani sau canadieni…Ceva nu se prea leaga ,ori spatiul nostru aerian nu e doar al nostru …din diferite motive politice …Doamne ajuta!!

        Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on februarie 4, 2017 at 5:20 am

        @Roman

        Apreciază

      • el said, on februarie 4, 2017 at 10:35 am

        Roman

        exista filtre speciale pentru aer care se pot instala in incaperi( camere, casa, habitaclul masinii/avionului,etc ) care ABSORB particulele mici INDIFERENT de ce origine sunt ele( metale, substante chimice, etc) ,
        aceste filtre de carbune activ blocheaza si structurile la mici la nivel de microni, deci tot ce pluteste in are la un moment dat paote fi CURATAT cu astfle de filtre incat in incaperi etanse aerul poluat cu particule mici paote fi USOR pastrat curat, se poate analiza cu analizoare chiar si calitatea aerului la un moment dat : cate particule pe mm cub de aer!

        …toata aceasta spurcare ANUME si SISTEMATICA a aerului NU este pusa pe seama chemttrails, ci se numeste poluare cu particule mici si e pusa pe seama industriei, etc

        sa nu crezi ca e asa complicat sa convingi niste boi obtuzi/ „umanisti” pacatosi si ORBI sa faca ORICE, daca le furnizezi „motivatia umanitara/strategica ” care ar „justifica „necesitatea acelei actiuni !.

        Apreciază

  8. Radu said, on februarie 3, 2017 at 2:56 pm

    nici azi nu s-au potolit si dau de fac spume. evitati cat puteti sa nu stati sub darele alea cand sunt pe cer, mai ales cand e soare si sunt date si stai sub ele, te fac sa te simti nasol.

    Apreciază

  9. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on februarie 3, 2017 at 3:11 pm

    CEVA BUN, BUN

    Autorul articolului e un ecumenist, pe care l-am blocat pe facebook.

    http://www.deinteres.org/news/adevarul_despre_blogul_saccsiv_urmarit_international_arestari_si_inselaciune/2017-01-06-2070

    Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on februarie 3, 2017 at 5:26 pm

      Este cernere si lumea alege. Este dreptul lor.
      Acum 2000 de ani strigau Rastigneste-L, azi prin sinod au repetat iarasi fapta.

      Apreciază

    • el said, on februarie 3, 2017 at 8:34 pm

      STOP RFID

      si azi ca si acum 2000 de ani, din GLOATA MARE de „popor ales” in frunte cu TOTI farsieii si carturarii lor „invatati” vicleni si BLESTEMATI… DOAR 1 TALHAR s-a mantuit , si acela rastignit si …. E PRIMUL OM care a intrat cu Hristos in RAI !

      asa si acum urla pe toate canalele hienele scarnave, vandute, apostate si pizmase de pe margine, si …. desi sunt MAJORITATEA si deci ar trebui sa nu le pese nici la pana palariei , II ARDE Adevarul marturisit de saccsiv!

      vorba Eclesiastului : nimic nou sub soare deci! 🙂

      ps : DRACII cand sunt dati in vileag se indarjesc si se intarata suparati urland cu URA NEPOTOLITA asupra celor care le-au descoperit inaite poporuui naiv adevarata lor fata MARSAVA si lucraturile lor mizerabile de sub masca CORRECTITUDINII POLITICE !

      jalnic !

      Apreciat de 2 persoane

      • carla said, on februarie 4, 2017 at 11:07 am

        Da, frate el. Spui: „si azi ca si acum 2000 de ani, din GLOATA MARE de „popor ales” in frunte cu TOTI farsieii si carturarii lor „invatati” vicleni si BLESTEMATI… DOAR 1 TALHAR s-a mantuit , si acela rastignit si …. E PRIMUL OM care a intrat cu Hristos in RAI ! ”
        Ai spus un lucru foarte adevarat: despre „carturarii” (oamenii scoliti) care au tendinta de a-si pierde liberul arbitru si a privi lumea prin sablonul in care s-au scolit/incadrat. Asa incat avem si acum de-a face cu o gramada de snobi carora le pare de „bon ton” o gandire umanist-corporatista, in numele careia ar putea comite multe ticalosii pe care le percep doar ca simple acte coerente cu sistemul lor de valori. Nici macar nu trebuie platiti sa le comita.

        Apreciază

  10. energein7 said, on februarie 3, 2017 at 3:54 pm

    Singura solutie ca antidot este sa va asigurati zilnic cantitati uriase de electroliti prin sucuri proaspete din radacinoase si fructe; adica autoservire ca in gradina Eden!

    Apreciază

  11. Vali said, on februarie 3, 2017 at 6:14 pm

    Off topic… Sau nu…. In toata Europa se intampla ceva, asa am impresia….
    sunt socata
    Un român în vârstă de 21 de ani a fost arestat pe aeroportul din Frankfurt, fiind bănuit că are legături cu o mișcare islamistă și că ar fi participat la pregătirea unui atac în Germania, au anunțat vineri Parchetul din Karlsruhe și poliția germană, transmite AFP. – See more at: https://www.realitatea.net/un-roman-banuit-ca-pregatea-un-a…

    Apreciat de 1 persoană

  12. David said, on februarie 3, 2017 at 6:20 pm

    Mini documentar desire chemtrails

    Apreciază

  13. marian said, on februarie 3, 2017 at 7:25 pm

    Iata cum inca odata aducerea lui Ion Iliescu la institutii ale justitiei e succedata urgent de tulburari sociale de amploare.
    Daca va amintiti, dupa alegerile locale castigate de PSD se toooot arata la TV ca Iliescu era dus la 90 si nu stiu cati ani sa dea cu aubsemnatul pe tema mineriadei. Ca sa se astupe gura lumii,
    -Dragnea, fa ceva sa turbeze toata suflarea!
    -Iohanis, misca din gura pe la TV, jigneste pe cat de multi, fa-i sa te urasca! Doar nu degeaba te-am facut vataf peste sclavi!
    Imprecatiile si dialogul sunt fictive, dar, au corespondent in real.
    Saccsiv, daca as fi premier si as vrea sa imi scot neamul de la parnaie, as face ORICE ALTCEVA in afara emiterii ordonantei guvernamentale!
    Logica mea e gresita, sau, poate ca nu!
    Dragii mei, poate ca unii va mai amintiti aceea ca in 2015 cand cu afacerea COLECTIV am mai scris despre legatura evidenta dintre invitarea lui Iliescu la parchet si urmarea survenita rapid: ritual satanic de ucidere in masa pe muzica rock, avand o trupa cu un nume cel putin, nepotrivit.
    Iarta-ma Doamne si scoate pe diavol din mine caci fara Tine, ma paste iadul!

    Apreciază

    • Mihai said, on februarie 3, 2017 at 8:35 pm

      Grifoni de Slobozia facandu-si nr. Nepomenitorii făcuți sectari și instigatori, da este vorba despre prigonitorul Pr Claudiu Buza, însă când sa ridicat moscheea în Călărași acest grifoni a tăcut mâlc

      Apreciază

  14. lia said, on februarie 3, 2017 at 10:41 pm

    Altcineva îi mână să iasă în stradă
    E tatăl minciunii care vrea să aducă tulburare şi haos peste tot.

    Sigur se află o reţea extrem de bine structurată şi organizată în spatele acestor proteste care manipulează întreaga gloată.
    Se fac repetiţi şi teste asupra gloatelor ca să se vadă viteza de reacţie, prin creeare de false probleme, pentru ca atunci când vor apărea problemele cu adevărat grave gloata să fie deja vlăguită şi să nu mai reacţioneze.

    Oricum, în curând anarhia va fi declanşată la nivel naţional prin crearea de crize artificiale şi alte inginerii sociale.

    Gloatele, pentru care de obicei gândesc alţii, pentru ca nu cumva să le obosească mintea, vor distruge şi urma de democraţie care a mai rămas, pentru ca să fie pregătit terenul lui Antihrist, liderul care le va aduce mirajul ordinii, dreptăţii şi corectitudinii riguroase. Aceste pretenţii idealiste utopice pe care gloata le are faţă de actualii politicienii, vor fi impuse de către Antihrist gloatelor, care le va monitoriza cu o stricteţe sufocantă.

    „Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.” ( Cugetările unei inimi smerite )

    Am observat că generaţiile mai tinere au un radicalism accentuat. În special persoanele care suferă de radicalsim sunt persoane tinere.

    „Cum poti sa-ti explici ca atâtia tineri evrei se gasesc în miscarile radicale ale tuturor tarilor ?” (Michael Gold, „New Masses”, pag. 15, 7 Mai 1935)

    Apreciat de 1 persoană

    • NIMENI said, on februarie 4, 2017 at 11:48 am

      lia, YES! Parca sunt turbati, nu accepta niciun argument.

      Apreciat de 1 persoană

      • lia said, on februarie 5, 2017 at 6:25 pm

        Cu toate acestea, nu vreau să generalizez, fiindcă sunt tineri printre tineri.
        Eu personal cunosc şi mulţi tineri omenoşi,

        Apreciază

  15. tataia said, on februarie 3, 2017 at 11:42 pm

    Oricum ca sa raspund la una din intrebarile acestui articol…desigur ca exista astfel de substante care modifica comportamentul uman. Asa functioneaza medicamentele psihiatrice de exemplu. Dar cele mai frecvente substante care modifica comportamentul uman ramin totusi metalele grele. Si au fost si cele mai utilizate in acest scop.

    Vopsele pe baza de plumb, jucarii pentru copii facute din plumb, cerneala de tipografie pe baza de plumb. Apoi benzina cu plumb. Apoi plombe dentare pe baza de mercur. Apoi termometre si tensiometre medicale cu mercur folosite pe scara larga in spitale. Apoi vaccinuri cu mercur si aluminiu. etc…Oare toate acestea sint doar „intimplari” nefericite? Greseli ale „stiintei”? Eu nu cred. Au fost utilizate 100% intentionat in anumite scopuri.

    Daca am scapat de vopselele pe baza de plumb de cerneala de tipografie cu plumb, de plumbul din benzina, de plombele termometrele si tensiometrele cu mercur astia sub nici o forma nu ne dau voie sa scapam de vaccinurile pline de mercur si aluminiu. Si pentru ca exista oameni care se opun cu inversunare vaccinurilor exista o metoda de a-i intoxica si pe aceia. De aia chemtrails sint probabil pline de plumb si mercur. Ca aluminiul deja l-au cam recunoscut..ca cica trebuie sa spreieze aluminiu in atmosfera pentru a raci „planeta”.

    Cautati si voi pe net simptomele intoxicatiei cronice cu metale grele si veti vedea ca in mai toate cazurile provoaca si simptome psihice. Minie, frustrare, revolta, angoasa, etc. Sa mai aduc in discutie si faptul ca vrajitoarele folosesc mercurul (argintul viu) pentru farmece si vraji? Categoric exista o legatura intre diavol si metalele grele…iar probabil legatura aceasta este cea mai puternica in cazul mercurului…este ceva straniu si ciudat cu acest metal…ca este singurul sub forma lichida.

    Apreciat de 1 persoană

  16. hilohi bogdan said, on februarie 4, 2017 at 7:30 am

    Şi în Bacău au dat mai mult ca deobicei.Au fost nişte dâre mai persistente.Am observat şi un AWACS (radar zburător) alimentat din zbor,mai jos puţin decât chemtraisul,însă acestea nu lăsau dâre.

    Apreciază

  17. ana said, on februarie 4, 2017 at 8:30 am

    Incercati un experiment!

    Corpul uman e perfect! El rezista si la salam, branza, paste… Dar suplimentati cu mancarea din rai, destinata omului. FRUCTE, SEMINTE, LEGUME CRUDE!!!

    Pentru cei curajosi, citit dieta 80 10 10. Eu am experimentat-o si m-am simtit cu totul diferit. Orice stare de rau dispare. Nici dureri de cap, nici oboseala, nici stari de suparare fara motiv, trezitul dimineata era o placere… Din cauza poftelor si ispitelor culinare, n am rezistat….

    Asa am descoperit fructele. De atunci eu si familia mea nu ne-am mai imbolnavit deloc. Deloc. In primul rand stiu ca se poate trai asa.

    Pentru a nu va imbolnavi, mancati zilnic fructe crude. Ce este de sezon, ce are omul bani. Cat se poate de mult sa fie romanesti. Dar si daca mananci din cele aduse din afara, tot e mai bine decat covrigi, cornuri…

    Cantitatea? Sa zicem 10 mere pe zi… 6 mere pe zi la un copil… Noi ne plac acum merele rase cu putini biscuiti. Intr-o vreme, le faceam la blender… Pare mult, dar impartite intr- o zi nu e mult. Acum se gasesc portocale inca ieftine la supermarket. Cautati ofertele la fructe.

    Eram si noi mereu bolnavi. Acum niciodata. Si am si eu pe cer chemtrail-uri, destule chiar.

    Si bineinteles, reduceti consumul de zahar cat puteti, ca-i otrava.

    Orice boala se vindeca prin consumul de fructe, legume si seminte crude. E ca si cum nu mai bagi la masina ulei, ci benzina din cea mai buna.

    Doamne ajuta sa ma creada cineva si sa se si apuce de treaba!

    Apreciat de 3 persoane

  18. Gheorghe si Ion asupriti de straini said, on februarie 4, 2017 at 9:14 am

    Marea problema este “integrarea” (dezintegrarea) in ue, si strainii care au ocupat institutiile statului ca lupii la oi!
    Marea problema este ocuparea instititiilor statului si a economiei de catre straini !
    Marea problema este ocuparea si subminarea popoarelor, a resurselor, a finantelor economiilor popopoarelor lumii, de catre sistemul mondial iudeomasonic, pentru a dicta politica de inrobire, de transformare a popoarelor in populatii de coborare a omului mai jos decat animalelel !
    Marea problema este justitia „independenta” acaparata de straini, cu procurori numiti de ambasadele occidentale, asa zisul „dna” care hatuieste pe români in jungla statului de „drept” si a politicii corecte !
    Marea problema sunt serviciile secrete acaparate de straini, zisul „sri” cu angajati nejustificat de multi, care in loc sa vegheze si sa ne spuna de ce piere tara, de ce se da pe tava strainilor, corporatiilor si multinationalelor occidentale, bogatiile tarii, pamantul stramosesc, padurile, resursele : petrol, aur, gaze….se ocupa de politica tarii de apararea intereselor strainilor, instaland in colonie un reprezentant de-al lor, fidel,un strain cu totul de neamul românesc, care reprezinta cu fiecare zi care trece un adevarat pericol pentru viitorul poporul român !
    De aceea se impune urgent iesirea din babilonia satanica-comunista ue si alungarea lupilor peste hotare. Pentru aceasta trebuie sa fie alungat primul lup, prima piesa pretioasa a strainilor, care nu are nici o legitimitate, individul strain cu totul de neamul romanesc, mai penal ca toti, vanzator de copii si samsar de case cu acte false…
    Acest individ a fost cocotat la Cotroceni in primul rand cu ajutorul strainilor lui, care au ocupat institutiile statului : servicii secrete,justitie, armata, politie….prin minciuna, diversiune si manipulare, prin emotie cum el insusi a spus, pentru a parveni in frunte pentru a face jocul strainilor, pentru ca noi sa fim exploatati ca si o colonie de babuini, ca pana la urma sa fim dezbinati destramati ca tara, ca popor, ca familie, si ca oameni !
    Individul strain trebuie sa plece !
    „Justitia” acaparata de straini sa se desfiinteze ! Serviciile secrete sa lucreze numai pentru interesul poporului român !
    Strainii sa plece si sa ne lase- n pace pe noi cu necazurile noastre, cu “coruptii” nostri, cu “penalii” nostri, cu saracia noastra, cu balcanismul nostru…..toate acestea sa ramana ale noastre, iar strainii, nelegiutii occidentali “civilizati” sa ne lase’n pace si sa plece cu tot cu ue, si cu “valorile” lor, pentru ca au dovedit din plin de ce sant in stare sa faca in toata lumea nu numai la noi !!!
    Oare ne punem intrebarea :
    -cine finanteaza si spala pe creier tinerii „frumosi si liberi” din piata !
    -cine le ofera pentru a se „indigna”, toate serviciile de care au nevoie, de la mancare cazare pana la servicii stomatologice, daca nu tocmai sistemul mondial ocult iudeomasonic prin zisele ong-uri de tipul soros, adevarate agentii de corupere si coruptie a societatii, care a acaparat economia prin corporatii si multinationale, care organizeaza protest de sustinere pana si in Bulgaria, pentru a-si apara privilegiile, jaful si exploatarea noastra, si a bogatiilor tarii noastre, pas cu pas ca un lucru bine facut !?
    De ce nu se doreste ridicarea românilor, un trai mai bun, sa nu mai fie goniti din tara, zicand ca nu sant bani pentru pensii salarii…in timp ce bogatiia tarii curge ca un fluviu spre occident prin corporatii si multinationale fara nici o restrictie, iar zisele institutii sri si dna, care ar trebui sa fie in slujba nostra a românilor, de fapt se straduiesc din toate puterile sa puna restrictii in dezvoltarea lor, haitindu-i cu justitia „independenta” !?
    De ce nu sant indignati acesti tineri „frumosi si liberi” de faptul ca padurile,resursele,economia este acaparata de straini, de corporatiile si multinationalele occidentale, de faptul ca pamantul stramosesc este deja 40% in mainile strainilor : nemti, americani, englezi, olandezi, italieni, spanioli……!?
    De ce nu sant indignati acesti tineri manipulati si spalati pe creier de faptul ca de 27 de ani bogatia tarii este exploatata in beneficiul strainilor al occidentalilor si se lasa inselati si asmutiti impottiva cozilor de topor corupte de straini,cazand in capcana lupului catre striga lupii,a hotului care striga hotii,fara a vedea padurea din cauza copacilor !!??

    Apreciază

    • carla said, on februarie 4, 2017 at 5:00 pm

      Pentru ca nu au creier. Acesti tineri reprezinta generatia crescuta in cultul valorilor „minunatei lumi noi”. Lor chiar nu li s-a insuflat deloc in scoala dragostea de tara, nici dorinta de a-si proteja mostenirea. Asa cum am permis sa ni se prade resursele, am risipit si sufletul copiilor nostri, care iata cum sunt crescuti intr-o admiratie tampa si snoaba fata de civilizatia prospera si sofisticata occidentala.

      Apreciază

  19. Ana said, on februarie 4, 2017 at 10:50 am

    Sunt multe intrebari legate de aceste chemtrails, si cea mai dificila pentru mine este care e logistica intregului proces? In aceeasi zi a saptamanii, la aceeasi ora si in acelasi loc, difera numarul de dare de pe cer. Daca luati o zi la intamplare, martea de exemplu. In mai multe zile de marti diferite, dar in acelasi loc si la aceeasi ora sunt uneori mai multe dare, alte ori mai putine. Daca chemtrails-urile sunt intr-adevar cu scopul de a otravi, atunci probabil se deviaza unele zboruri, pentru ca sa pice mai multa otrava intr-o anume zona. Dar cat de usor se face asta, pilotii cum nu sufla o vorba, si pasagerii care zboara des chiar nu au obsercat asta? Ar fi extrem de greu de musamalizat totul, dar asta cu deviatia traseelor e singura explicatie care imi vine in minte.

    Nu ma indoiesc ca sunt droguri care influenteaza comportamentul. Poate ca astfel de substante au fost pulverizate in aer (cu chemtrails, sau nu) in Piata Victoriei zilele astea, ca sa-i energizeze un pic pe protestatari. Daca unora le e un pic cam rau zilele astea, atunci de ce nu le e si unor protestatari? Sau la protestatari au doar efect de agitare, iar pe ceilalti oameni ii fac sa se simta nasol? Ar fi o explicatie, daca chimicalele respective au efect asupra ta, in functie de personalitatea si predispozitia ta, in functie de starea de spirit pe care o ai deja. Asta ar explica de ce aceleasi chimicale ii energizeaza pe unii, iar pe altii ii lasa apatici. Sunt multe necunoscute, poate cu timpul se face lumina, esential e sa nu ne temem.

    Am o prietena care e foarte speriata ca in Romania vin fascistii la putere… de unde pana unde… asta doar ca a stat ea pe net prea mult, pe site-uri care dezinformeaza. Daca te tii departe de dezinformare nu ai de ce sa te temi. Sfatul meu: feriti-va de reteaua de socializare „tumblr” in perioada asta!

    Apreciază

  20. Cristian said, on februarie 4, 2017 at 11:21 am

    Cunosc două cazuri concrete de persoane care lucrează la corporații, cărora li s-a dat ordin pe unitate să iasă în stradă la proteste, sub amenințarea tăierii din salariu sau chiar a desfacerii contractului de muncă. Se pare că aceste companii nu sunt încântate de faptul că prin creșterea salariului nu vor mai avea mână de lucru atât de ieftină, iar prin noul cod fiscal nu vor mai putea scoate profiturile din țară ca până acum. Dacă nici asta nu este manipulare și constrângere, nu știu cum să o numesc. Mi-e teamă că se urmărește un scenariu asemănător cu cel din Ucraina, acum lucrurile sunt evidente. Dacă pică acest guvern, cu siguranță vom fi rupți în cel puțin două entități statale. Păcat de cei care s-au sacrificat pentru întregirea patriei și propășirea neamului românesc care acum este mai dezbinat ca niciodată…

    Apreciat de 1 persoană

    • cosma said, on februarie 4, 2017 at 1:41 pm

      Ai dreptate, cred ca se urmareste dezmembrarea Romaniei. PSD cheama oamenii la demonstratie…
      Daca Vestul va vedea ca pierde initativa va zice prin marionete: guvernul PSD nu e in stare sa conduca tara ,
      propunem FEDERALIZAREA.
      Alternativa : RAZBOI CIVIL.

      Propun post incepand de azi si rugaciune.

      Va rog luati legatura cu Parintii marturisitori: rugaciunea lor e auzita mai bine.
      E clar ce urmeaza daca se continua pe linia aceasta . Posibil ca Romania actuala sa nu prinda aniversarea a 100 de ani. Amintiti-va ce a spus Parintele Justin despre URGIE. Aceasta este, si are legatura cu tradarea din Creta. Masonii vad ca avem marturisitori crestini si vor sa ne nimiceasca , chiar daca suntem putini, ei se tem de noi, de cei putini. Intelegeti ca este FOARTE TARZIU.
      Doamne miluieste-i pe romani.

      Apreciat de 4 persoane

      • cca70 said, on februarie 4, 2017 at 11:03 pm

        toti care au timp , incepand din seara asta sa se puna pe citi Psalmii 3 , 30 ,31 37 …sunt Psalmi cu o putere extraordinara impotriva dusmanilor

        sa nu uitam ca daca Constantinopolul ar fi avut 5 drepti nu ar fi cazut niciodata…macar NOI CARE NU SUNTEM DREPTI IN FATA LUI DUMNEZEU sa fim mai multi de 5 care se roaga pentru tara asta

        Apreciază

    • Roman said, on februarie 4, 2017 at 2:06 pm

      Ma scuzi ca te deranjez ,da’….Acele doua cazuri ,ce decizie au luat ?Sa iasa in strada sa faca figuratie ,cu toate ca stiu ca sustin o minciuna si un fals =legile lu’satan =legile lu’omul sclav si evoluat date de STAPANII STRAINI, ptr bani(netaiere de salar) ? Daca este asa poti sa te uiti la primul meu comentariu de mai sus,la teoria cu adeptii si inselatii lui mamona.Dar eu sper sa fi infruntat (cele 2 cazuri ,minim sau si ceilalti colegi …cu zecile) pe SEFU’.Oamenilor nu putem sa ne facem ca ploua,daca vedem ca nu ploua ,ci doar asa a zis SEFU’…tu …sau a dat la TELEVIZOR…Asta inseamna sa fii mort …sau mort viu=zombie.Doamne ajuta!!

      Apreciat de 1 persoană

      • Cristian said, on februarie 5, 2017 at 9:06 pm

        Din păcate oamenii aceia s-au dus la protest. Se pare că, la fel ca în filmul” filantropica”, suntem prea săraci ca să avem demnitate. Cel puțin unii dintre compatrioții noștri.

        Apreciază

    • blue said, on februarie 5, 2017 at 11:53 pm

      Din păcate am şi eu două rude în aceeaşi situaţie. Lăcomia e un păcat capital. Lacomul nu înţelege că dacă lui îi e bine iar celorlalţi le e rău şi el are de pierdut. Si că singurul bine individual corect este cel provenit din binele general.

      Apreciază

  21. nimic nu sunt said, on februarie 4, 2017 at 12:19 pm

    Si eu am avut un fel de viroza cum n-am avut niciodata. Parea ca nu se mai termină.

    Readuc in atentie petitia impotriva semnarii documenteleor de la Creta. Deja sunt 217 semnaturi.

    Cerem respectarea dreptului de a ne apara credinta ortodoxa
    https://www.petitieonline.com/cerem_respectarea_dreptului_de_a_ne_apara_credinta_ortodoxa#sign

    Apreciat de 1 persoană

  22. Eu said, on februarie 4, 2017 at 12:50 pm

    USA vs EUROPA https://m.youtube.com/watch?v=I4-hSBRs4Qw

    Apreciază

  23. Elena said, on februarie 4, 2017 at 12:59 pm

    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2017/02/oprirea-pomenirii-intre-marturisire-si.html?m=1
    Ai primit un raspuns de la Par Eftimie, publicat pe Astradrom, bineinteles, ce zici?
    Azi iti trimit emailul

    Apreciază

  24. mircea.v said, on februarie 4, 2017 at 2:17 pm

    Toate, tot ce se intampla acum in lume ne arunca spre Dumnezeu. Numai la El e scaparea. Vezi chemtrails – spui Tatal Nostru, te simti rau ca baga astia tot felul de semnale radio/electromagnetice – Tatal Nostru, mancare orice ar fi ea, bio/ne-bio – Tatal Nostru. De schimbat ceva nu se mai poate. Se poate marturisi, ceea ce e f bine, trebuie vorbit si marturisit, se mai pot intarzia lucrurile un pic. Asta il face pe om sa fie cu constiinta impacata.

    ” – Vreau sa pricep ce poate mana pe cineva sa se angajeze voluntar intr-o lupta pierduta.
    – Cand se va instala peste noi samavolnicia inamicului, desfigurandu-ne copiii, va trebuie sa stiu ca am luptat ca sa preintampin siluirea…”
    [1942 – frontul de rasarit]

    „Drumul Crucii” – Aurel State

    Apreciat de 1 persoană

  25. nimic nu sunt said, on februarie 4, 2017 at 8:11 pm

    Am găsit o prorocie care merită atentie in cartea intitulata ,,Fericitii nebuni pentru Hristos”, p. 292. Monahul Gherasim , din Manastirea Neamt, care luase nevointa aspra a nebuniei pentru Hristos, la 90 de ani, a fost gasit raposat avand in mana o hartiuţă pe care scria aşa : ,,iubiţii mei fraţi si parinţi, iertaţi-mă, n-am putut să plac şi lui Dumnezeu şi oamenilor. Toate le-am făcut ca să fiu de râsul lumii în acest veac, dar să ştiţi, la vremea vremii, Mănastirea Neamţ se va pustii, Agapia se va scufunda într-un eres, iar Văraticul va fi ars cu foc. Luati aminte, de nu veti păzi pravila pusa de Sfintii Părinţi, pierea va veni mai degraba si nu vă veti mântui!”

    Apreciat de 1 persoană

  26. Eugenia said, on februarie 5, 2017 at 2:44 pm

    Foarte interesant.
    Am ajuns la acest articol dupa ce m-am plans ca de cateva zile imi creste tensiunea, aparent fara motiv si dupa ce am spus ca discutand cu mai multa lume, am constatat ca si ei se plang de o stare de rau inexplicabila, zilele astea. Unora le-a crescut glicemia, altora tensiunea…
    Eu am crezut ca mi se trage de la tv (laptop, ca ma uit online), m-am uitat la emisuni unde se transmitea si din piata, iar zgomotul de fond al transmisiei era sunetul din piata, vuvuzeele. Extrem de inconfortabi pentru mine, enervant, incat am fost nevoita sa nu ma mai uit.
    Ne pot sa certific ca e de la chemtrails, nu m-am uitat afara sa vad daca sunt (e innorat de vreo trei zile) si eu nu stau cu geamul deschis dupa ce aerisesc in casa, pentru ca imi vine fumul de tigara de la vecinii de dedesubt si atunci prefer sa il inchid.
    Intr-una din seri am observat ca unul din telefoane, de tip vechi, Digimobil, parca vorbea singur :)), adica avea ecranul luminos desi nu umbla nimeni la el, ca era pe masa, si era ceva pe ecran, dar neavand ochelarii nu-mi dau seama ce scria acolo.

    Apreciază

  27. Mary said, on februarie 6, 2017 at 3:31 pm

    Uleiul de cocos organic: http://www.ecovegan.ro/despre-uleiul-de-cocos/
    Eu l-am luat ca si masca de par, si scria pe borcanas ca daca il masezi pe scalp amelioreaza astenia (starea de rau general). Nu pricepeam eu cum si de ce, dar oricum asa urmam sa il aplic. L-am pus (cam o lingurita, dar poate si mai putin daca nu vreti sa dati si pe par) am acoperit capul cu plastic si peste am pus o caciula si am stat cam o ora. Si starea de rau general chiar mi-a trecut, in mod surprinzator. Si da si o stare psihica mai buna (la cei chinuiti de depresie). Se spala mai usor ca alte uleiuri (masline, ricin) fiind mai putin greu. In salata am incercat putin (trebuie frecat inainte, sa redevina lichid el fiind solid) dar e cam dulce si are aroma lui de cocos.. Nu prea poate fi gatit pentru ca devine din bun rau. Nu se tine in frigider ca se solidifica de tot.
    In produsele cosmetice in care e ingredient, nu am simtit sa faca vreo diferenta, dar el in starea lui naturala e cu totul diferit.
    Se gaseste si pe net sau prin magazine.
    Cocosul e printre putinele plante inca nemodificate genetic si nu necesita folosirea de pesticide (spune in link).
    In alimentatie trebuie consumat cu moderatie deoarece este plin de acele grasimi saturate.
    Zice ca in timp regenereaza parul – despre asta nu stiu inca. Dar il voi folosi in continuare, deoarece ajuta la astenie.
    Ma gandesc poate daca il amestec cu masline poate merge si la salate.
    Doamne ajuta, la cei care sufera de boli, sa le depaseasca.

    Apreciază

  28. X said, on februarie 6, 2017 at 5:49 pm

    Pare putin ilogica asocierea dintre chemtrails si proteste!! Adica nu cred ca putem afirma logic ca exista o conspiratie a celor cu chemtrails impotriva protestatarilor! Ar fi absurd!! Nu! Chemtrails ESTE O ARMA IN MASA, GLOBALA! Nu sunt vizati doar protestatarii ci tot Bucurestiul, ba chiar toata Romania!! Doar nu au zburat avioanele alea doar peste Piata Victoriei sau peste Cismigiu si peste restul Bucurestiului nu!… Deci? Tinta lor ar fi cei peste 3.000.000 de locuitori ai Bucurestiului (plus cei care locuiesc temporar, de genul studenti din alte orase sau oameni veniti sa lucreze dar fara sa-si fi facut domiciliu in Bucuresti – care nu apar la recensamant) si cei 18 sau 20 de milioane de locuitori ai Romaniei! (plus alte tari, la nivel global)

    Acuma… Daca s-au strans vreo 70.000 in Piata Victoriei ca sa protesteze, e un fel de avantaj pentru cei cu chemtrails, pentru ca cei 70.000 sunt sigur expusi chimicalelor care sunt aruncate!! Sunt un fel de „carne de tun”!… Daca stateau in casa poate inhalau mai putin… Dar daca au iesit, au stat in „ploaia de chimicale”, ajutand oarecum functionarea chemtrails! Deci asta ar fi un motiv in plus sa evitam protestele…

    Concluzia: chemtrails este real dar nu vizeaza doar 70.000 ci vizeaza tot Bucurestiul si toata Romania!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.