SACCSIV – blog ortodox

Surprinzator? ACUM 100 DE ANI, rabinul Chafetz Chaim A PREZIS pentru 2017 AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si descoperirea lui MESIA / Tot el a prezis si al doilea razboi mondial …

Iata ce putem citi la Will We See the End of Gog and Magog in 2017? de pe BREAKING ISRAEL NEWS:


„Fiul omului, întoarce-ți faţa spre Gog din ţara lui Magog, regele lui Meşec şi al lui Tubal și prooroceşte împotriva lui.” Iezechiel 38:2 (Biblia Israelită) 
În urmă cu aproape 100 de ani, un rabin polonez de renume mondial cunoscut ca rabinul Israel Meir Kagan a făcut o predicție din care ar putea rezulta Războiul lui Gog și Magog, precum și descoperirea lui Moshiach (mesia), în 2017.
Rabinul Kagan, popular Chafetz Chaim, după apariția celei mai faimoase cărți a sa, a murit în 1933. Înainte de moartea sa, el a dezvăluit că Războiul lui Gog și Magog va fi purtat în trei etape. Prima etapă a fost Primul Război Mondial, care a început în 1914.
Chafetz Chaim a prezis că a doua etapă a lui Gog și Magog se va produce la 25 de ani după Primul Război Mondial, și a arătat că va fi mult mai brutală decât prima etapă. Conform predicției lui, Al Doilea Război Mondial a început în 1939, exact 25 de ani mai târziu.

yisrael_meir_kagan

Rabinul Israel Meir Kagan, de asemenea cunoscut sub numele de Chafetz Chaim. (Giganții evreilor, de Aharon Surasky)

Există o ultimă parte a predicțiilor lui Chafetz Chaim. El a spus că a treia parte a războiului lui Gog și Magog se va produce la 72 de ani de la a doua etapă, cu toate că nu este clar dacă el a s-a referit la 72 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial sau la 72 de ani de la sfârșitul acestuia.
Din moment ce Al Doilea Război Mondial a început în 1939, 72 ani mai târziu însemna 2012. În mod evident, războiul final al lui Gog și Magog nu a avut loc în 2012. Cu toate acestea, Al Doilea Război Mondial s-a încheiat în 1945. Această dată, plus 72 de ani, ne conduce la anul 2017.
În noua sa carte Mesia se apropie, sunteți gata?, Rabinul Alon Anava citează mai mulți discipoli ai lui Chafetz Chaim care l-au auzit făcând aceste predicții.
„Și acest război [Al Doilea Război Mondial] se va încheia cu pierderi de necrezut”, a prezis Chafetz Chaim. Într-adevar, peste 60 de milioane de oameni, combatanți și civili, au fost uciși în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, inclusiv cei șase milioane de evrei care au fost exterminați în timpul Holocaustului. Mai multe persoane au murit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial decât în orice conflict militar precedent din istorie.
Chafetz Chaim a prezis în continuare: „Dar eu văd că după aceea, evreii vor număra zece ani sabatici, care se vor împlini până la sfârșitul anului [2015]. La sfârșitul anului 2015, se va împlini ultimul an sabatic. Apoi, vom ajunge în  momentul [2016], când va exista un număr incredibil de conflicte în lume… norocos va fi cel care va supraviețui acestora.”
Expertul în „sfârșitul vremurilor”, rabinul Pinchas Winston a explicat pentru Breaking News Israel, legătura dintre războiul final al lui Gog și Magog și Mesia. „Mesia este cauza [războiului]. Se ridică pentru Ierusalim și vor veni după noi din această cauză „, a spus rabinul Winston.

pinchas-winston-300x250-300x250

Rabinul Pinchas WInston (Foto: Courtesy)

Cu alte cuvinte apărarea de către Mesia a Ierusalimului împotriva amenințărilor altor națiuni este catalizatorul potențial pentru a treia fază a Războiului lui Gog și Magog, care, conform predicțiilor lui Chafetz Chaim, este de așteptat cândva în 2017.
În lumina evenimentelor recente de la ONU, în cazul în care, pentru prima dată, Statele Unite s-au abținut de la vot în Consiliului de Securitate privind declararea prezenței evreiești în Iudeea și Samaria ca ilegală, mulți factori par să fie la un loc pentru un următor capitol dramatic în desfășurarea rapidă a scenariului sfârșitului vremurilor.

   Comentariu saccsiv:

In ultimii ani ne-au tot batut la cap cu mesia asta al lor:

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA (ANTIHRISTULUI). Si intr-adevar, au inceput sa faca …

CODUL BIBLIEI: Mesia vine si se numeste ben David, zice Rabinul Matityahu Glazerson

RABINUL Chaim Kanievsky: MESIA vine pana la sfarsitul anului 2015

Video. RABINUL SEF al Ierusalimului CERE GRABIREA venirii lui MESIA: “Atotputernicul Dumnezeu sa puna capat asteptarii si sa-l dezvaluie in fata ochilor nostri pe Mesia”

Presa din Israel: MESIA AR PUTEA VENI CURAND. Si amintesc de profetii despre razboi si Persia. Dar ei asteapta de fapt antihristul …

Rabinul Mattityahu Glazerson: MESIA vine de PURIM la 23 martie 2016. DE CE ne tot spun RABINII in ultima vreme ca VINE MESIA CURAND?

Ba chiar au inceput sa faca si astfel de pregatiri:

Breaking Israel News: „Va trebui să începem pregătirea pentru măsurile de securitate necesare la sosirea lui mesia” – adică pentru venirea antihristului…

Semn ca vorbele astea ale rabinilor de fapt nu sunt niste profetii, ci mai degraba o pregatire a mentalului maselor. Adica ei stiu ca respectivul s-a si nascut, stiu de fapt si cine e, dar il tin deocamdata ascuns si-l instruiesc pentru misiunea de conducator. Iar la momentul oportun il vor face cunoscut. Care moment a cam venit …

De aceea si pregatirile lor cu Templul.

Pentru cei ce nu stiu, mesia asteptat de rabini este de fapt tocmai antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Iata insa ca in articolul de fata ni se vorbeste despre o prezicere de acum 100 de ani. Surprinzator? Nu neaparat. De la Revolutia Franceza incoace, ei pregatesc febril terenul. Cum de au stiut sa-l pregateasca tocmai in etapa asta a istoriei? Pai, n-au stiut, caci bunul Dumnezeu nu le mai descopera lor demult nimic. Dar ei de doua mii de ani tot asta au in cap si tot la asta lucreaza, doar ca pana la finalul secolului 18 n-au putut concretiza prea multe. Insa de la Revolutia Franceza incoace, toate par ca le merg din plin. Toate li se leaga. Tot ce construiesc pare trainic. Si li se pare ca nimic nu le mai sta in cale. Iar in secolul 19 si mai ales in secolul 20 erau deja atat de tari pe pozitie, ca isi permiteau planuri detaliate pe multi ani inainte. Planuri despre care stiau ca le si pot pune in aplicare. Toata lumea era a lor.

Cum de au reusit?

Simplu. Devenisera stapanii banilor:

Documentare celebre: „The money masters” („STAPANII BANILOR”) – subtitrare in limba romana

Dar si cei ce stapaneau cu toiag de fier masoneria. Evident, parte din planurile lor le mai dezvaluiau si purtatorilor de sortulete de grad inalt, caci doar ei le erau unelte esentiale. Asa se face ca unul dintre ei a prezis si el la un moment dat despre cele trei razboaie mondiale:

Masonul grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19) despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre ISLAM si despre LUCIFER

Si nu doar ca le-au prezis, ei de fapt le-au si pregatit:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Iar acum se pare ca sunt pe ultima suta de metri:

GEMATRIA EVREIASCA (mult inaintea alegerilor): “DONALD TRUMP il va anunta pe MESIA”

Si totusi, cum de le-a mers din plin de peste 200 de ani incoace? Cred ca pentru ca bunul Dumnezeu ingaduie. Si ingaduie pentru ca cele profetite in Apocalipsa trebuie sa se si intample. Si trebuie sa se intample deoarece dupa antihrist va veni Parusia si Judecata de obste:

VA FI ÎN ANII AȘTIA. Sfântul Ierarh Nifon: VEDENIE DESPRE ÎNFRICOȘATA JUDECATĂ

Doar rabinii isi inchipuie ca mesia lor (in fapt antihristul) ii va ajuta sa domine total lumea mii de ani.

 

 

 

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. augustin said, on ianuarie 27, 2017 at 1:39 am

    NISTE INDRACITI !

    SATANA IN GAZDA-ANTIHRIST ARE SA FIE CACA-MESIA-L LOR…

    MAI MULTE DETALII AVETI SI-N CELE 8 FILMULETE:

    Apreciat de 1 persoană

  2. augustin said, on ianuarie 27, 2017 at 2:45 am

    „ Pe orice cleric, ale cărui spuse şi lucrări nu sunt conforme cu învăţăturile Sfinţilor Părinţi, să nu-l primim în casa noastră. Ci să-i întoarcem spatele şi să-l urîm ca pe un demon, chiar dacă învie morţii şi face o mulţime de alte minuni.” (Sfantul Simeon Teologul)

    Apreciat de 1 persoană

  3. eulescu said, on ianuarie 27, 2017 at 6:31 am

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 27, 2017 at 7:13 pm

      eulecu

      MINICUNI GOGONATE ! „Profetii” din burta americaneasca ,si mai iau si in gura lor spurcata numele Sf Paisie Aghioritul !
      borhot dracesc si voma pentru prosti!

      Apreciază

  4. RomeoB said, on ianuarie 27, 2017 at 12:48 pm

    In timp ce Mantuitortul era pe cruce, catapeteasma Templului s-a rupt.
    In talcuirea Sf Efrem Sirul (undeva in Imnele cricificarii), acesta este momentul cand harul lui Dumnezeu paraseste poporul ales. Pana azi, poporul ales nu mau are preotie arhierie harul lui Dumnezeu.

    FARA HARUL LUI DUMNEZEU NU ESTE POSIBILA PROFETIA !

    Apreciat de 1 persoană

    • cca70 said, on ianuarie 27, 2017 at 6:18 pm

      corect…fara Har nu sunt profetii…dar astea nu au fost niciodata alceva decat PLANURI, doar planuri, si putem doar sa ne miram cu cata tenacitate se tin satanizatii de ceea ce isi planifica…nu fac rabat la efort in a se tine de ” orarul ” demonic

      deci daca acum 100 de ani bezmeticul ala a ” profetit” ( planificat) asta…inseamna ca inca de atunci jidanii aveau in mana lor toti banii din lume si mai vroiau doar puterea asupra planetei…

      si pentru asta omenirea trebuie decimata intai prin razboaie si foamete si mai nou otravuri ( chemtrails)…ceea ce se intampla si acuma

      Apreciază

  5. unu1 said, on ianuarie 27, 2017 at 1:31 pm

    Off Topic
    Stie careva care e explicatia ca Trump, unealta a illuminati (ca toti de la putere sunt ai lor) e anti-avort?
    Ca sa aiba satana mai multi spalati pe creier (copii care nu vor fi avortati) pe care sa-i duca in iad sau care e motivul?
    Scuzati de exprimare.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 27, 2017 at 1:40 pm

      unu1

      Cand ai pe chip o masca anti sistem, nu trebuie sa si faci totusi cate ceva anti sistem? Caci altfel cum mai esti credibil?

      Apreciază

      • unu1 said, on ianuarie 27, 2017 at 2:23 pm

        Da. Corect. Dar ma gandeam ca poate are o tinta mai fixa.

        Apreciază

    • Mihai said, on ianuarie 27, 2017 at 8:14 pm

      Nu te uita la trumph, ci uitete la cei din jurul lui, mai ales la gineri-su, asta zice multe, tipul de numește jared kushner și provine din evrei proveniți din Belarus, ia vezi ce atribuții are ,,acesta” și nu oricare ci pe probleme de Orientul mijlociu

      Apreciază

    • gheorghi said, on ianuarie 28, 2017 at 11:01 am

      A spus ca a stie destul de bine desprece este vorba si ca experienta personala l-a facut sa inteleaga altfel viata schimbandu-si atitudinea, din „toleranta” in opozitie fata de avort.
      … „And what happened is friends of mine years ago were going to have a child, and it was going to be aborted. And it wasn’t aborted. And that child today is a total superstar, a great, great child. And I saw that. And I saw other instances. And I am very, very proud to say that I am pro-life.”
      „I’m pro-life, but I changed my view a number of years ago. One of the primary reasons I changed [was] a friend of mine’s wife was pregnant, and he didn’t really want the baby. He was crying as he was telling me the story. He ends up having the baby and the baby is the apple of his eye. It’s the greatest thing that’s ever happened to him. And you know here’s a baby that wasn’t going to be let into life. And I heard this, and some other stories, and I am pro-life.
      Q: So those stories did change you, they came around and changed you?
      A: They changed me. Yeah, they changed my view as to that, absolutely.
      Source: David Brody interview on CBN.com , Apr 8, 2011
      http://www.ontheissues.org/2016/Donald_Trump_Abortion.htm
      –––––––––––––-
      N pare ca minte si nici ca face jocul cuiva…
      Oricum, in politica, daca actionezi de pe o pozitie sau de pe cea opusa, tot „faci jocul” cuiva…

      Apreciază

  6. Ioana said, on ianuarie 27, 2017 at 2:20 pm

    Profetia Sfantului Ipolit al Romei despre antihrist

    Mai intai de toate va iubi neamul evreilor. Va face semne uimitoare si minuni insa nu adevarate, ci mincinoase si ticaloase, pentru a-i insela pe cei aseme­nea lui in lipsa de cinstire. Si va incerca, daca este posibil, sa-i indeparteze si pe cei alesi de la dragostea lui Hristos.

    La inceput se va arata bland, plin de dragoste, linistit, evlavios, plin de pace, urator al nedreptatii, cu sila de daruri si potrivnic idolatriei. Va spune ca ii face placere sa mediteze asupra Sfintelor Scripturi, ca ii va cinsti pe preoti, va cinsti batranetea, ca NU VA ACCEPTA DESFRAUL, CURVIA, CACI II ESTE SILA DE ADULTER si nu va da atentie acuzelor (impotriva altora), nu va accep­ta juramintele, va fi iubitor de straini, prietenul celor nevoiasi si milostiv. Va face indemnuri la dragoste si nu va avea in general bogatie.

    Toate aceste le va face ca un viclean si prefacut, voind sa-i insele pe toti pentru a-l face imparatul lor. Cand multimile oamenilor vor vedea atatea virtuti si lucrari uimitoare, vor fi toti de acord intr-un singur glas, sa-l declare imparat, spunandu-si intre ei: „Mai este cineva in generatia noastra atat de bun si de drept?” El va fì pretuit in special de neamul evreilor, pentru ca se asteapta sa-l vada imparat. Vor veni asadar toti la el pentru a-i spune: Toti vom asculta de tine. Toti avem incredere in tine. Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul. Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine. Prin tine am acceptat de altfel sa luam niste hotarari drepte de nezdruncinat.

    – Sfantul Ipolit episcopul Romei, – Arhimandrit Evsevios Vittis, Talcuiri la Apocalipsa, Ed. Egumenita, vol. III

    Apreciază

  7. Viorel said, on ianuarie 27, 2017 at 3:09 pm

    oameni din spatele lui Trump cu Legitimati Iluminati

    Apreciază

  8. Martyrik Appeal said, on ianuarie 27, 2017 at 4:06 pm

    Born 2 kill

    Kill 4 fun – la 0:30″ – civili spulberati de racheta

    Deci, iau baietii glanda la civili sau nu?

    So f#@& fake news!!

    Apreciază

  9. augustin said, on ianuarie 27, 2017 at 6:07 pm

    Apreciază

  10. Metatron said, on ianuarie 27, 2017 at 9:13 pm

    Nucred ca anul asta va fii anul cand se va arata antihristul, eu mai vad inundatii, cutremure si alte chestii pe care le pot considera intarzieri de-la Mantuitorul Hristos, trebuie caderea monetara, sa dispere oamenii, sa fie adusi in situatii groaznice ca acest impostor sa fie slavit, poate sa vina acum si nu va avea un impact maxim in lume, lumea sta bine si i place asa cum e, si in ultima chestie e care o stiu eu ca se va arata dupa al 3-lea razboi, cred ca mai sunt mult de intamplat pana sa apara, dar cum spunea un calugar, a trecut de pragul usii si a intrat in casa peste noi.

    Apreciază

    • Matiu Cosmin said, on ianuarie 27, 2017 at 9:50 pm

      La cate arme si ce arme sunt pe stoc din 1945 sunt suficiente 3 luni (chiar si 1 luna) sa aiba loc razboiul mondial, sa moara peste 4 miliarde de oameni si sa vina antihristul.
      Sfarsitul este aproape. In Romania poate au mai ramas cateva mii de ortodocsi adevarati (fara carduri, antiecumenisti) si la fel procentul in celelalte tari ortodoxe. Poate cateva sute de mii pe tot pamantul. Domnul Iisus Hristos a spus ca va scurta timpurile pentru cei alesi.

      Apreciază

    • nimeni said, on ianuarie 28, 2017 at 12:19 am

      Din 2018 au in plan moneda unica care poate sa fie reprezentata de banii electronici foarte bine. Din acel moment incepe controlul disperarea si implinirea intocmai a Capitolului 13 din Apocalipsa, il cunoaste toata lumea.
      Administratia Trump spune ca moneda euro va cadea, in timp ce altii ameninta dolarul s.a.m.d.

      Lucrurile se intampla.

      Apreciază

  11. mihay2016 said, on ianuarie 28, 2017 at 1:03 am

    Vreau sa va pun o intrebare la toti si vreau sa spun o confesiune! Confesiunea : Eu am card de la banca si stiu ca nu e bine dar card de sanatate nu lam acceptat! Dar cand sor scoate banii lichizi si vor fi numai electronici voi ce veti face?

    Apreciază

    • Metatron said, on ianuarie 28, 2017 at 11:39 am

      Orice planuri facute de oameni pot sau nu sa se indeplineasca, dar e periculos sa dai o data, e greu de crezut ca se va intampla nustiu ce , mai ales prezis sau mai exact dorit de niste persoane intunecate la minte, totul se face cu voi Domnului si cand vrea Domnul, nu cand isi doresc satanele, satanele se incurajeaza reciproc si isi dau speranta ca atunci sau atunci li se indeplinesc profetiile lor dracesti.
      mihay2016 nici eu nu am acceptat cardul de sanatate, defapt la-m taiat bucati si l-am aruncat la gunoi, nici nu am avut nevoie de el pana acum si uite ca este 1 an bun de cand e istorie.
      Ne intrebi pe noi astia ceilalti ce vom face, vom face ne ne va calauzi Duhul Sfant, fii sigur ca vor veni vremuri grele si vom fii nevoiti sa mergem la tara la munca campului, va fii mai usor sa ne desprindem de lumea asta daca nu ne opunem acestui fapt care e spre binele nostru.
      Era o profetie sau mai bine zis o vorba din vechime, cum ca vor pleca tineri de-la sate, dar se vor intoarce si vor gasi casele goale si nu vor mai gasi bunici si parinti,se vor apuca de munca campului, probabil o mare foamete in lume , ne va forta sa parasim luxul orasului si merge la origini.

      Apreciază

    • el said, on ianuarie 28, 2017 at 11:57 am

      miha2016

      ..si noi avem TOTI CNP ! …
      ce sa facem, ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa ne lepadam de TOT ce ne impiedica Mantuirea… ca stim si s ecade sa si CREDEM CU TARIE ” caci nu doar cu paine va trai omul ci cu Cuavntul Lui Dumnezeu „! si ca Hristos va fi cu AI SAI pana la Sfarsitul veacului !… de la noi BUNA VOINTA NECLINTITA de la Dumnezeu harul si AJUTORUL , asa se face Mantuirea dintodeauna.

      Apreciază

  12. gheorghi said, on ianuarie 28, 2017 at 10:21 am

    „inclusiv cei șase milioane de evrei care au fost exterminați în timpul Holocaustului. ”
    –––––––––
    https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2017/01/27/o-scrisoare-veche-la-probleme-noi-traian-golea-raspuns-declaratiei-presedintelui-emil-constantinescu-cu-privire-la-holocaustul-evreilor-in-romania-12-mai-1997/
    Bucovina Profundă
    27 Ianuarie 2017
    O scrisoare veche la probleme noi. Traian Golea -RASPUNS Declaratiei Presedintelui Emil Constantinescu cu privire la holocaustul evreilor în România -12 Mai 1997
    ….
    Incercam sa raspundem la aceasta acuzatie:

    Pe plan international:
    1. Catre sfarsitul celui de al doilea razboi mondial, cand a Inceput sa se raspandeasca minciuna gazarii evreilor In lagare, guvernul german a invitat atat Crucea Rosie Internationala cat si Vaticanul sa inspecteze aceste lagare.
    Delegatiile sosite au gasit multi bolnavi, pentru ca lumea In general era slabita de subnutritie, si cei din lagare cu atat mai mult, din cauza ca bombardamentele asupra Germaniei au distrus caile de aprovizionare.
    Apoi si sursele de alimente In sine erau Imputinate din cauza conditiilor grele de razboi prelungit.

    2. In lagarul Buchenwald din Germania, printre detinutii politici, (comunisti, care In majoritate erau evrei), era si Paul Rassinier, francez, socialist, profesor de istorie.
    Era deci adversar al Germaniei national-socialiste atat ca francez cat si ca orientare politica.
    A fost arestat pentru ca activase In Maquis, o organizatie franceza din acel timp care lupta Impotriva ocupatiei Germane. In paralel Maquis-ul ajuta si pe evrei sa fuga In Elvetia ca sa nu fie arestati de Gestapo. Dupa terminarea razboiului Paul Rassinier a fost eliberat si a ajuns acasa, unde aude povestea cu gazarea evreilor In lagarul din care scapase.
    Cu toate ca sanatatea sa era subrezita din lagar, acest socialist francez, pacifist si cu Inalte decoratii ale rezistentei franceze, nu vroia sa depuna marturie mincinoasa Impotriva celor care l-au capturat prin a le exagera crima. Nici nu putea Insa sa pastreze tacere In fata minciunilor fabricate de fostii sai tovarasi de suferinta despre pretinse camere de gazare si alte atrocitati la care ar fi fost supusi de catre cei care i-au tinut In captivitate.
    Devotiunea lui Rassinier pentru adevar, chiar si atunci cand era avantajos fostilor sai adversari, l-au determinat sa Intreprinda primul studiu sistematic despre pretinsul „holocaiust” nazist.
    Formatia sa profesionala de istoric si experienta castigata In lagare l-au ajutat sa formuleze o critica ucigatoare a „marturiilor oculare”, si a istoricilor holocaustului (din prezentarea cartii pe coperta din dos).

    Asa a ajuns Rassinier sa scrie cartea „Povestea holocaustului si Minciuna lui Ulisse”, prin care a devenit parintele revizionismului istoriei, In care dovedeste cu statistici si documente din arhivele de razboi capturate de Aliati, ca pretinsul holocaust este „Minciuna lui Ulise”.
    In limba engleza cartea a aparut In 1978 la „Institut for Historical Review”, 1822 1/2 Newport Boulevard, Suite 191, Costa Mesa, CA , 92637.

    3. Arthur R. Butz, profesor de „Inginerie electrica” si „Stiinta computerilor” la Northwestern University, Evanston , Illinois, este autorul cartii „Excrocheria Secolului al XX-lea” (The Hoax of the Twentieth Century), aparuta In 1976, la acelas „Institut for Historical Review” ca si cartea lui Rassinier.
    Nascut si crescut In America, fiind de origine germana, l-a intrigat povestea Holocaustului si a vrut sa afle In ce masura neamul sau a fost atat de bestial Incat sa ” omoare sase milioane de oameni nevinovati”. A Inceput sa cerceteze arhivele, inclusiv ale armatei germane capturate de Americani, pe baza carora a scris aceasta carte.
    „Cu toate ca pe aceasta tema au fost deja aparute, si de atunci au mai aparut Inca alte lucrari, aceasta carte de totala respingere a teoriei holocaustului, ramane cartea cu standardul de documentare stiintifica cel mai ridicat. Pana In 1992 a atins 9 editii.
    Capitol de capitol, bazata pe solide referinte, cu aplicarea unei metode strict stiintifice fata de toate aspectele importante ale problemei holocaustuilui, Profesorul Butz ajunge la concluzia ca „Evreii din Europa nu au fost exterminati si nu a existat o Incercare din partea Germaniei de a-i extermina”. (Din prezentarea cartii de pe dosul copertei).

    4. Istoricul englez David Irving, si toata pleiada de istorici revizionisti, In cercetarile lor de peste 50 de ani, nu au gasit nicairi vreun document care sa ateste existenta vreunui „proiect al solutiei finale” In problema evreiasca. Istoricul David Irving a instituit chiar si un premiu de 1.000 Shillingi englezi pentru acela care poate produce un document al unei institutii oarecare de stat germane prin care sa se poata dovedi ca a existat un astfel de plan.

    5. „Institutul de Revizuire a Istoriei” Costa Mesa, California, 92627, a anuntat de multa vreme ca a instituit un premiu de 50.000 dolari pentru acela care poate dovedi ca un evreu (unul, si nu 6.000.000) ar fi fost gazat. De peste 15 ani (1997 – 15 = 1982) nimeni nu a obtinut premiul.

    6. Lista numelor a 4 milioane de evrei pretins gazati, gravata In bronz si aplicata pe monumentul de la Auschwitz, a fost stearsa pentru ca pana la urma insasi oficialitatile evreesti au fost obligate sa recunoasca ca nu au fost 4 milioane ci numai vreo 1,2 milioane de evrei care au „murit” de diferite boli sau de batranete.

    Pe plan romanesc:

    1. Alexandru Safran, rabinul sef al Romaniei pe timpul razboiului, nicairi nu acuza Romania de holocaust si-si exprima chiar recunostinta fata de atitudinea umana pe care a avut-o poporul roman fata de evrei In timpul razboiului (Vezi vizita lui Safran la Parlamentul Romaniei In Martie 1995).

    2. Oliver Lustig, evreu din Transilvania de Nord, deportat de administratia Horthy, in articolul de 16 pagini publicat initial In „Magazin Istoric”, la 15 Mai 1987, spune ca ungurii au comis genocid atat Impotriva romanilor cat si a evreilor. Pentru evrei el afirma ca: „In sudul Transilvaniei, sub regimul lui Antonescu, viata niciunui evreu nu a fost periclitata….. Este binecunoscuta telegrama din Budapesta expediata la Berlin, In care Veesenmeyer (Imputernicitul lui Hitler la Budapesta), raporteaza:
    „Din cercurile consulatului general roman de la Cluj s’a aflat ca evreii din Ungaria fugiti In Romania, sunt tratati acolo ca refugiati politici, urmand a li se Inlesni de catre guvernul roman emigrarea In Palestina’”….
    (Vezi ” Denaturari si falsificari cari jignesc si profaneaza memoria victimelor terorii horthiste” , de Dr. Oliver Lustig, Romanian Historical Studies, 1996).

    3. Presedintele Comunitatii Evreesti din Romania pe timpul razboiului, Dr. W. Filderman, a facut declaratie publica (vezi anexa) despre stransa sa colaborare cu Antonescu, In care preci-zeaza: „E gratie interventiei energice a Maresalului ca deportarea a 20.000 de evrei din Bucovina a fost oprita; el mi-a dat pasapoarte In alb pentru a salva de teroarea nazista si evreii din Ungaria, a caror viata era In pericol….
    (Vezi „Declaratia Dr. W. Filderman” la anexe).

    Cum pot fi aduse la un acord cele doua declaratii de mai sus, care apartin a doi evrei, unul Dr. Oliver Lustig, care In studiul de 16 pagini afirma ca In Romania nu au fost omorIti evrei, iar celalalt Dr. W. Filderman, presedintele Comunitatii Evreilor din Romania, care recunoaste ca Antonescu a facut totul pentru a-i salva pe evrei, cu declaratia romanului Emil Constantinescu, Presedinte al Romaniei, care le contrazice pe amandoua si afirma ca:
    „Orbiti de o pasiune criminala, cativa romani s’au angajat sa aplice infamul proiect nazist al solutiei finale.”

    Apreciază

  13. […] Surprinzator? ACUM 100 DE ANI, rabinul Chafetz Chaim A PREZIS pentru 2017 AL TREILEA RAZBOI MONDIAL … […]

    Apreciat de 1 persoană

  14. tom beron said, on ianuarie 28, 2017 at 2:17 pm

    E credibil ce a spus „r@bayul”(daca e asa cum e scris) deoarece..’ei” au pus la cale acele razboaie si pe cele care vom veni. Perciunatul nu a facut decit sa spuna la cireada planurile „inteleptzilor/impelitzatzilor” si poate sa avertizeze slugile lor cu $hortzuletz ca sa fuga din zonele fierbintzi.Ratzoiul,Donald $htrumff,noul chiria$h la „Ka$$a Locca” e kuskru cu perciuNAZIi si nu va face nimic contra lor.Este pe youtube un filmuletz in care NI SE SPUNE CA PINA IN 2017 VOM FI CIPUTZI CA VITELE(GOYII) ..

    Apreciază

    • Metatron said, on ianuarie 29, 2017 at 9:57 pm

      Mai termina tom cu toate prostelile ce le citesti pe youtube, crezi ca asa usor se urneste tot si se face cat ai bate din palme, si uite ca am trecut in 2017 si nu sa intamplat, totul se va intampla lent si nu rapid cum cred altii, in decenii, nu in 2 ani, de parca ai putea sa bagi 7 miliarde de cipuri intr-un an fara nici o obiectiune, oamenii trebuie sa vina sa ceara ei.

      Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 29, 2017 at 11:40 pm

        Metatron

        Decenii?

        Ochii pe India. Acolo e marele test pentru ei. O populatie cat SUA, UE si Rusia la un loc, de la bogati pana la oameni prin jungla. Stii ce se intampla acolo, nu?

        Apreciază

  15. octavpelin said, on august 8, 2018 at 12:31 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  16. john said, on martie 4, 2019 at 10:39 am

    Apropo,stiati ca Jared Kushner mai are un frate?
    Joshua Kushner
    Born June 12, 1985 (age 33)
    Livingston, New Jersey, U.S.
    Alma mater Harvard College (AB)
    Harvard Business School (MBA)
    Occupation Owner of Thrive Capital
    Co-founder of Oscar Health
    Principal director of Kushner Properties
    Political party Democratic[1]
    Spouse(s) Karlie Kloss (m. 2018)
    Parent(s) Charles Kushner
    Seryl Stadtmauer
    Relatives Jared Kushner (brother)
    Murray Kushner (uncle)

    Care o fi antihristul?
    https://www.axios.com/josh-kushner-march-for-our-lives-never-again-fab40d74-db57-461a-9c1f-3fafd7645c5a.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.