SACCSIV – blog ortodox

Video: SE INTAMPLA ACUM, ceea ce trebuia sa se intample pe 11 ianuarie? PROTESTE in ORASELE din ROMANIA / NU GRATIERII / JOS GUVERNUL

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 18, 2017

Miercurea trecuta erau chemati in strada:

O noua INGINERIE SOCIALA GEORGE SOROS? Facebook cheama la iesirea in strada miercuri / Tinerii frumosi si liberi de pe facebook versus votantii PSD (numiti “tigani, pensionari, șomeri, penali si persoane casnice”)

Motivul invocat era: VICTOR CIORBEA = RAU.

Dar a fost prea ger si nu s-a petrecut nimic.

La o saptamana insa, s-a mai incalzit oleaca, si iata-i in strada:

Mai multe proteste anuntate in Bucuresti si in tara: „NU legii gratierii”

Proteste în Bucureşti şi alte oraşe din ţară împotriva Legii graţierii. Protestatarii au ajuns la Guvern VIDEO LIVE UPDATE

inchide

Motivul invocat: GRATIEREA = REA / JOS GUVERNUL

 

50 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Cristian said, on ianuarie 18, 2017 at 9:55 pm

    Bună seara,
    Sunt 1000 ? E la fel ca la tehnocrați ? E mana ong urilor soros ?

    Doamne iarta-ne și intareste-ne !

    Apreciază

    • Angela said, on ianuarie 19, 2017 at 10:41 am

      Este mobilizare generala in servicii pentru apararea statului politienesc. In felul acesta se acopera scandalul coldea-kovesi (posibil cetateni americani) care nu sunt decat varful unui iceberg cu ramificatii profunde in Romania (care detine, printre altele, un centru de ascultare gigant ce poate „deservi” intreaga Europa).

      Din pacate cred ca puterea actuala nu va reusi sa puna lucrurile in ordine – cu toate ca si-ar dori-o pentru ca multi au simtit pe pielea lor abuzurile justitiei constranse de procurori si servicii (uite ce bland sta Ponta dupa ce „l-au prins” cu ceva dubios de acum aproape 10 ani si fantastica suma de … 50.000 euro, la Dragnea si adversarii politici recunosc ca a facut tot ce au facut si ceilalti oameni politici: a scos oamenii la vot etc etc etc – nu le iau apararea, or fi avand si ei pacatele lor – de exemplu, as fi vrut sa-l vad pe Ponta agatat de guler pe gardul guvernului pentru ca jandarmii au batut oamenii noaptea in curtile lor la Pungesti sau pentru ca a facut slalom de sute de milioane de euro cu redeventele petroliere si multe, multe altele insa este inacceptabila instaurarea terorii si a statului politienesc condus din strainatate – pana si Securitatea era mai buna pentru ca macar lupta pentru apararea interesului national).

      Nu sunt de acord cu statul mafiot de pe vremea lui Adrian Nastase insa este de 1000 de ori mai periculos statul politienesc de astazi in fata caruia cetateanul da mereu cu minus (este privit ca un dusman si va trebui pus cu botul pe labe, jefuit de tot ce are si, ca sa fie siguri ca sta mumos, CIPAT). Cati constientizeaza oare?

      Pufosii care ies pe ger in strada sunt niste victime. Spalati bine pe creier ei sunt tortionarii de maine pentru instaurarea noii ordini mondiale si belirea in piata publica a celor care se vor opune minciunii si globalizarii. Va si amar.

      Biserica tace si va tacea. Compromisul facut prin sustinerea minciunii sinodului cretan i-a supus pe toti celui caruia i se inchina cei care stau in spatele miscarilor de strada de acum.

      Apreciază

      • Angela said, on ianuarie 19, 2017 at 11:31 am

        @ saccsiv

        Asteptam sa spui si tu cateva cuvinte despre gratiere. Dintre cei de aici poate ca intelegi cel mai bine ce se intampla in inchisori si cate de oportuna sau nu este o astfel de masura.

        Eu cred ca este inuman ce se intampla acum in inchisorile din Romania. Sunt de acord ca oamenii sa plateasca pentru greseli dar este obligatoriu pentru cei care-i inchid sa le ofere o sansa reala de reabilitare. Nu tinuti ca niste caini inghesuiti in custi, mizerie, promiscuitate morala si tot tacamul. Asa nu faci decat sa-i distrugi sufleteste iar cand se elibereaza tara va avea probleme si mai mari in loc sa primeasca niste oameni care si-au asumat greselile trecutului si stiu ce au de facut in viitor ca sa nu le repete fiind mult mai atenti si contienti cu viata lor, poate chiar mai apropiati de Dumnezeu.

        Daca ar fi dupa mine i-as elibera pe toti care nu reprezinta un pericol social. Si as face sisteme alternative de pedeapsa astfel incat sa nu-i tin ca pe trantori in celule ci sa-si castige painea prin munca astfel incat sa am venituri de pe urma lor iar nu costuri.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 19, 2017 at 11:41 am

        Angela

        Sigur inteleg cel mai bine.

        Cand voi avea timp, voi scrie.

        Apreciază

      • Angela said, on ianuarie 19, 2017 at 12:00 pm

        @ sacssiv

        Cred ca merita efortul sa spui cateva cuvinte. Miza este f mare. Tu nu vezi ca astia vor sa faca o mini-revolutie ca sistemul sa nu fie deranjat? I-au luat basca lui Motoc si acum vor sa puna batista pe tambal (capul i-a ramas intreg ca sa se poata bucura de pensia de 5000 eur/luna).

        Gratierea este una dintre primele legi pe care noul guvern le are in vedere. Trebuie un raspuns urgent la intrebarea: este o lege urgenta si indreptatita sau vor doar sa-si scape pielea inlocuind oamenii celorlalti cu oamenii lor iar sistemul va functiona in continuare mai abitir? Sau exista o sansa ca sistemul sa fie reformat si sa mai avem parte de putina dreptate, libertate etc? Sigur, nu avem cetate statatoare in lumea acesta dar este totusi important sa stim unde ne crestem copiii.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 19, 2017 at 12:22 pm

        Angela

        Ei oricum vroiau sa iasa in strada. Nu conta motivul. Acum o saptamana era cu Ciorbea. Acum e cu gratierea. Peste o saptamana ar fi fost cu te miri ce.

        Apreciază

      • Angela said, on ianuarie 19, 2017 at 2:47 pm

        @saccsiv

        Ai dreptate, dar cu ce scop? Acela de a PROTEJA SISTEMUL. De a mentine POLITIA POLITICA si ASERVIREA catre interesele straine. De a INSTAURA SCLAVAGISMUL.

        Cred ca este important sa se inteleaga acest lucru si sa se demonteze ideile prin care se legitimeaza actiunile celor care ies in strada.

        Apreciază

      • Ionut said, on ianuarie 19, 2017 at 9:07 pm

        Angela

        Tare asta cu basca lui Motoc! Chiar am vrut sa scriu „capul lui Coldea vrem”, dar „basca” e mai potrivita.

        Apreciază

    • Raducu said, on ianuarie 20, 2017 at 5:51 pm

      Pai da asa este, în general cam toți cei de la conducere cred ca 99% dintre romani sunt prosti doar 1% au toate drepturile de face orice faradelege. Daca vor gratiere si amnistie Corect ar fi sa se ia in considerare toate perioada de 10-12 ani in care sau facut aproape 5 milioane de dosare penale în mod abuziv și nedrept poporului roman după legi interpretabile, neconstituționale sau condamnări fără probe,etc… Cei de la putere se vad doar pe ei și atât. Motivul principal al grațierii și amnistiei nu este lipsa locurilor sau condițiile mizerabile ci ABUZURILE ȘI NEDREPTĂȚILE DIN JUSTIȚIE, caci un om obisnuit poate fi condamnat pentru o fapta minora sau pe nedrept cu sau fara probe IAR CEI CE AU PUTEREA POT FURA SI VINDE TOATA TARA SI NU PATESC NIMIC ce fel de justitie e Asta??? POATE AR FI CAZUL CA POPORUL SA SE TREZEASCA LA DREPTATE ȘI LA DREAPTA CREDINȚA, caci altfel va fi și mai groaznic.

      Apreciază

  2. NIMENI said, on ianuarie 18, 2017 at 10:22 pm

    Hoarde de derbedei …de fapt o mână de hăitaşi!

    Apreciază

  3. NIMENI said, on ianuarie 18, 2017 at 10:25 pm

    Derbedeu ….

    Apreciază

  4. gigel said, on ianuarie 18, 2017 at 10:31 pm

    E jale mare monsher in toate coloniile printre care si Romanistan …”sistemul” isi traieste ultimele zile, ultimele zvarcoliri inaintea investirii lui Trump … Daca si-au scos cimpanzeii in Bucuresti pe frigul asta e disperare mare „la centrala”….
    Toate televiziunile, internetul, radio-ul sunt imbibate la maxim cu propaganda globalista incat ai impresia ca maiine ar fi alegeri 🙂
    Jalnicii astia n-au iesit in strada sa urle cand au aflat ca SRI-ul le decide cand si cum se fac autostrazile
    sau cand s-a zis cu subiect si predicat ca „justitia” noastra din ultimii 10 ani n-a fost decat o extensie a intereselor cia …

    Apreciază

    • Angela said, on ianuarie 19, 2017 at 12:09 pm

      @ gigel

      zici matale: ”sistemul” isi traieste ultimele zile

      Asa sa fie insa mi-e teama ca acestea sunt doar ocazii de a se intari renuntand la ceea ce nu dadea randament si implementand metode mai bune. Zic asadar sa nu renunti la sapat bordeiul ala ci sa cresti ritmul ca sa-l termini mai repede.

      Apreciază

    • calin said, on ianuarie 19, 2017 at 3:19 pm

      http://agerpres.ro/externe/2016/12/16/israel-ambasadorul-numit-de-donald-trump-vrea-sa-se-instaleze-la-ierusalim-capitala-eterna–05-05-39

      Aia dinaintea lui Trump in atatia ani de zile nu au mutat ambasada la Ierusalim, in plus noul ambasador al acestuia este un extremist evreu de dreapta.

      Trump este NEXT LEVEL al NOM vs fNOM. Aduceti-va aminte de mizeria numita Zeitgeist si veti intelege! Probabil ca vor incepe destul de curand si constructia celui de al treilea templu in care va fi instaurat antihrist.

      Restul e circul mass-media din acest moment.

      Apreciază

      • calin said, on ianuarie 19, 2017 at 4:29 pm

        Inca ceva care demonstreza ca nu BORul este prigonit, ci invatatura curata a lui Hristos, Ortodoxia.
        Iata ca se vadesc aberatiile unor Amfilohie Branza, Aldea, etc, cum ca ‘’Biserica neamului’’ (in viziunea lor, adica de fapt jurisdictia eretica a BOR) este luptata de dusmani. Vedem ca din contra, BOR-Patriarhia implementeaza dispozitiile ecumeniste NOM, de aceea au si fost pregatiti acesti minciuno-episcopi dusmani ai Credintei si ai Neamului. Si vedem ca in timp ce neomarxistii spalati pe creier striga ce striga pe strazi, am putea crede ca mass-media ar putea relata cel putin echidistant situatia de dupa intreruperea pomenirii de catre unii preoti, in ideea ca ‘’e bine ca se mai revolta unii in BOR’’ ca chiar daca acestia sunt antiecumenisti, servesc indirect cauza; dar ei din contra, scriu in presa centrala si locala doar pozitia oficiala a minciuno-ierarhilor, cum a fost si in cazul acuzarii recente a parintelui de la Petru Voda. Deci cum si de catre cine e luptata ‘’Biserica neamului’’?

        Apreciază

  5. Calator Astral said, on ianuarie 18, 2017 at 10:45 pm

    La fel ca în Ungaria,ar trebui interzise toate aceste oficine marca Soröș.

    Apreciază

  6. Andreea said, on ianuarie 18, 2017 at 10:47 pm

    Sunt si familii care isi asteapta Mama, Tata, Fratele, Sora etc condamnati e nedrept la rima pabatere, voi ganditi e plan olitic, dar pe plan familial, nu va intereseaza mai agaricilor, instigare la ura, aia faceti, de ce nu iesiti in starada ca se taie din paduri ? ca sunteti zombizati de TELEVIZOR, RADIO, ZIARE SI INTERNET, sunteti pioni ai politici ECUMENISMUL, va meritati soarta cei de acasa.

    Apreciază

  7. Andreea said, on ianuarie 18, 2017 at 10:55 pm

    Sunt si familii care isi asteapta Mama, Tata, Fratele, Sora etc condamnati pe nedrept la prima abatere, voi ganditi pe plan politic, dar pe plan familial, nu va intereseaza mai agaricilor, instigare la ura, aia faceti, de ce nu iesiti in strada ca se taie din paduri ? ca sunteti zombizati de TELEVIZOR, RADIO, ZIARE SI INTERNET, sunteti pioni ai politicii numit ECUMENISMUL, va meritati soarta cei de acasa.

    Apreciază

    • Elena said, on ianuarie 19, 2017 at 9:29 am

      Sunt situatii si situatii, nu se poate generaliza. Nu mi se pare corect nici sa fie eliberat un criminal doar pentru ca are copil acasa.

      Apreciază

      • Andreea said, on ianuarie 19, 2017 at 4:31 pm

        tu habar nu ai ce vorbesti! te-ai trezit si tu pe internet, 1 recidivistii nu vor fi eliberati, cei cu pedepse de 1 an si 6 luni vor fi amnistiati, ce depaseste de 1 an si 6 luni , nu vor fi eliberati sa vorbesc pe intelesul tau, deci daca nu sti, nu vorbi ileana

        Apreciază

  8. berlin said, on ianuarie 18, 2017 at 11:16 pm

    toate sau aproape toate protestele anti sistem sunt organizate în perioade foarte reci , ori ce acumulare de surplus de energie a gloatei trebuie refulată , dar ca să nu dureze mult și balonul să se des-umfle cei de care vorbea și Alexandru Lăpușneanu sunt scoși în zile geroase ca să renunțe repede .

    Apreciază

  9. Radu Humor said, on ianuarie 18, 2017 at 11:24 pm

    Subject: A fi fericit….

    O cioara traia in padure si era absolut multumita de viata sa. Insa intr-o zi a vazut o lebada…
    “Aceasta lebada este atat de alba”, s-a gandit cioara. “Si eu sunt atat de neagra. Aceasta lebada trebuie sa fie cea mai fericita pasare din lume.”
    Cioara i-a comunicat lebedei ceea ce gandea. “De fapt”, i-a raspuns lebada. “Simteam ca sunt cea mai fericita pasare din imprejurimi pana cand am vazut un papagal care avea doua culori. Acum cred ca papagalul este cea mai fericita pasare care a fost creata”
    Apoi cioara l-a abordat pe papagal. Papagalul i-a explicat: “Am trait o viata foarte fericita pana cand am vazut un paun. Eu am doar doua culori, insa paunul are o multitudine de culori.”
    Mai tarziu, cioara a vizitat un paun la gradina zoologica si a vazut ca sute de oameni s-au adunat ca sa-l vada. Dupa ce oamenii au plecat, cioara s-a apropiat de paun. “Draga paunule”, a spus cioara. “Esti atat de frumos, in fiecare zi mii de oameni vin sa te vada. Cand oamenii ma vad pe mine, imediat ma gonesc. Cred ca esti cea mai fericita pasare de pe planeta.”
    Paunul a raspuns: “Am crezut dintotdeauna ca sunt cea mai frumoasa si fericita pasare de pe planeta. Insa din cauza frumusetii mele, sunt inchis in aceasta gradina zoologica. Am cercetat cu atentie gradina zoologica si am mi-am dat seama ca cioara este singura pasare care nu este inchisa intr-o cusca. Asa ca zilele trecute m-am gandit ca daca as fi o cioara, as putea sa hoinaresc fericit pretutindeni.”

    Morala:
    Aceasta este si problema noastra. Ne comparam in mod zadarnic cu altii si ne intristam.

    Nu pretuim ceea ce Dumnezeu ne-a dat !

    Invata sa fii fericit cu ceea ce ai in loc sa te agati de ceea ce nu ai!!
    Intotdeauna va exista cineva care va avea mai mult sau mai putin decat ai tu!

    Apreciază

  10. clement said, on ianuarie 19, 2017 at 3:02 am

    Dragnea si Tariceanu isi achita obligatiile fata de minoritatea care i-a ales, dovedind si in acest mod ca nu sunt nici crestini si nici patrioti.
    Dupa instalarea celor doi, toate posturile de televiziune au aratat imagini cu tigancile care inconjurasera blestemata hardughie construita de Ceausescu, pentru a „binecuvanta” noua putere.
    Pentru romani, greul continua si va lua proportii apocaliptice cand va incepe hacuirea tarii, numita regionalizare.
    Daca dreapta nu se trezeste nici in al doisprezecelea ceas, vom asista la aplicarea „proiectului pentru Romania ” facut public de Moscovici in urma cu 20 de ani.
    Se va rezolva problema sedentaraizarii tiganilor si Europa va rasufla usurata pentru ca Ungaria va termina de ridicat gardul pe granita cu tara noastra.
    Abia acum incepem sa intelegem de ce inchid ochii europenii la hachitele lui Orban, de ce sunt sfidati oficialii romani si de ce i-a sfatuit Basescu pe tineri sa paraseasca tara.
    Si tot acum capata un sens haosul din PNL si diabolicul plan prin care a fost ispitit si compromis Marian Munteanu.
    Sper ca cititorii tentati sa ma injure sa o faca in spiritul care anima acest blog, adica decent, si sa mediteze cu rabdare la ideile expuse.
    Are dreptate vlog 26, trebuie protestat si nu doar in tara.
    Sa isi spele pacatele duhovnicii din diaspora si sa trezeasca poporul crestin din adormire.

    Apreciat de 1 persoană

    • ovidiu said, on ianuarie 19, 2017 at 6:39 am

      Care duhovnici din diaspora?Aia sunt mai ecumenisti decat cei din tara!N-au plecat decat pentru bani si „functii”!Nici nu stiu cu ce se manaca ortodoxia,exemplu cel mai elocvent fiind „mare alb din deal”.

      Apreciază

      • Popsy said, on ianuarie 20, 2017 at 11:45 am

        @Ovidiu

        Frate, nu generaliza!
        In zona in care locuiesc, din 12-13 preoti, eu cunosc 3, cu care-am vorbit si care-s anti-ecumenisti. E adevarat ca n-au (inca) curaj sa vorbeasca deschis, dar SUNT anti-ecumenisti. Despre ceilalti nu pot spune nimic, deocamdata.
        Hai sa nu-i discalificam din start, generalizind si sa ne rugam lui Dumnezeu sa le dea si curajul marturisirii publice.

        Doamne-ajuta!

        Apreciază

    • Angela said, on ianuarie 19, 2017 at 11:00 am

      Dragul meu Clement, ce nume frumos, din pacate dovedesti o lipsa acuta de intelpciune care nu-l onoreaza. Pentru tine as introduce o lege prin care cei ce se opun gratierii sa platesca amenzile pe care le plateste Romania la CEDO pe banda rulanta datorita conditiilor mizere din penitenciare care dezumaneaza pe cei inchisi acolo pe drept sau, de prea multe ori, pe nedrept. Statul politienesc infloreste. Matale unde traiesti?

      Marea drama nu o reprezinta insa amenzile ci tragedia pe care o traiesc cei din inchisori. De cate ori ai ascultat / citit pilda Domnului cu cercetarea celor inchisi? Nu te judec. Spre rusinea mea nici eu nu am facut-o. Iti dau doar un exemplu de cruzime: Monica Iacob Ritzi care si acum zace in inchisoare in conditiile in care este extrem de bolnava si risca sa nu-si mai vada copilasii.

      Cei ai cu amaratul de Marian Munteanu? Stii cumva cine face lista invitatilor la dejunul de rugaciune de la Casa Alba? El a fost de peste 12 ori pe acea lista si a participat chiar si in 2016 – fotografia alaturi de Gorghiu, Mihai Gadea etc este publica. Ce vrei sa spui? El cu gurita lui a declarat ca vrea lege pentru parteneriatul civil samd. Nu este un subiect pe care sa-l dezvolt ci vreau doar sa-ti demonstrez cat de virusata este mintea ta care se adapa de la izvoarele murdare ale celor care propovaduiesc ecumenismul mai pe fata, mai pe ascuns.

      A fost destul de duhovnicesc raspunsul?

      Apreciază

      • gheorghi said, on ianuarie 19, 2017 at 11:47 am

        Nu e un exemplu corect cu Ridzi…. Asa. ne punem nevestele la „produs”, manevram profitul si folosim copii drept scut ca la Intifada…
        De ce nu i-a fost ei mila? Cumva a socotit ca „merita” sau trebuie sa credem fara sa cercetam?
        O fi ea vreo taina de nedeslusit?
        De ca n-a stat acasa sa isi cresca copiiii?
        S-a bagat in troaca si a intins mana la ce nu avea dreptul – banul public.
        http://www.cotidianul.ro/monica-iacob-ridzi-si-a-pus-la-adapost-o-parte-din-avere-145470/
        „În luna februarie a anului trecut, Monica Iacob-Ridzi şi-a donat către rude apropiate mai multe imobile pe care le deţinea în coproprietate cu acestea. O măsură de „precauţie” luată la timp – un an mai târziu, DNA a pus sechestru pe averea soţilor Iacob-Ridzi.”
        În declaraţia de avere din 15 iunie 2006 avem următoarea situaţie:

        teren Scărişoara (Olt) – intravilan, obţinut prin cumpărare, coproprietate ½ cu Sorin Ridzi
        teren Petroşani-Rusu – intravilan, donaţie, coproprietate ½ cu Sorin Ridzi
        teren Lupeni-Bărbăteni – intravilan, moştenire, coproprietate 10/16 cu şiţa Ridzi
        teren Petroşani-Vilelor – intravilan, moştenire, coproprietate 3/16 cu Sorin Ridzi
        teren Petroşani-Plopilor – intravilan, moştenire, coproprietate 3/16 Iacob Ridzi Monica (???)

        Ce mai regăsim în declaraţiile de avere din anul 2010?

        – teren Scărişoara (Olt) – intravilan, obţinut prin cumpărare, coproprietate ½ cu Sorin Ridzi

        Toate celelalte terenuri apar la capitolul III din formularul de declaraţie de avere („bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni”), ca fiind donate către Şiţa Ridzi.
        „Mai tare ca Năstase: Șiţa Ridzi „cinci case”
        În ceea ce priveşte casele şi apartamentele, în declaraţia de avere din 2009 găsim o situaţie deloc de invidiat

        casă de locuit Scărişoara (Olt) – cumpărare, coproprietate ½ cu Sorin Ridzi
        casă de vacanţă Petroşani-Rusu – donaţie, coproprietate ½ cu Sorin Ridzi
        apartament Petroşani – cumpărare – proprietar 1/1
        apartament Petroşani – moştenire – coproprietar 10/16 cu şiţa Ridzi
        casă de locuit Petroşani-Vilelor – moştenire – copropritar 3/16 cu Sorin Ridzi
        apartament Lupeni – moştenire – coproprietar 3/16 Iacob Monica Ridzi (?)
        apartament Lupeni – moştenire – coproprietar 3/16 Iacob Monica Ridzi (?)
        ========================
        Cati au asa …. „valoare” personala?

        Apreciază

      • Angela said, on ianuarie 19, 2017 at 2:39 pm

        @gheorghi

        Nu discutam speta juridica (desi daca tot ai adus prezumtii de vinovatie nedovedita – asta cu terenurile este mai degraba din zona sotului care in calitate de primar putea face ghesefturi din astea – si ai intrat in detalii, poti da mai multe amanunte despre faptele facute de ea efectiv pentru care a primit condamnare si o sa ai surpriza sa vezi cat de multe sunt cusute cu ata alba) ci de faptul ca o femeie FOARTE BOLNAVA nu a gasit intelegere nici pentru a avea conditii de detentie mai bune pentru a se putea trata, nici pentru a-si vedea familia si nici pentru a i se scurta pedeapsa chiar si atunci cand viata ii atarna de un fir de par. Asta este sadism deja. Partea cu mila crestina a fost depasita demult.

        Inchisoarea este un mijloc si nu un scop. In vechime cei care greseau isi ispaseau pedepsele in sanul comunitatii. Trebuie sa invatam mai mult sa-l asumam pe aproapele. Ceea ce spui tu este un exemplu in plus de spalare pe creier prin care oamenii isi insusesc principii / valori demonice care stau, bine-nteles, la baza societatii noastre. halal

        Apreciază

    • Angela said, on ianuarie 19, 2017 at 11:21 am

      tot pt Clement

      Si de ce vii matale acum si ne spui aberatii de trezire, de marian munteanu, de proteste? Ce-i in capsorul tau? De ce nu-ti respecti poporul din care spui ca faci parte? Acesta tocmai a ales cu o luna in urma. Si-a dat girul unei majoritati care, cu toate bubele pe care le are, a dovedit cat de cat ca gandeste romaneste si nu este TOTAL ASERVITA.

      Da, legea defaimarii a lui Dragnea este o rusine imensa, o pata pe obrazul tarii si o amenintare directa la adresa cetateanului. Dar de ce a fost de atatea ori in Israel si de ce a dat-o? Tocmai pentru ca a ajuns victima politiei politice pe care matale vrei s-o aperi acum in strada. Vezi asadar spirala raului cum cuprinde totul? Il ataci pe unul si el, ca sa se apere, il amplifica.

      Du-te draga la proteste. Avem inca aceasta libertate. Nu uita insa ca sa-ti iei fularul si sa nu strigi prea tare ca sa nu te doara-n gat. Poate reusesti insa ca sa spui si o rugaciune. Cine stie, s-ar putea sa fie buna la ceva.

      Mantuire iti doresc.

      Apreciază

    • Ionut said, on ianuarie 19, 2017 at 9:32 pm

      Eu protestez impotriva faptului ca justitia si serviciile n-au deschis nici pana acum dosarele Petrom, Rosia Montana si Schweighopfer & Co.
      Terenurile arabile sunt controlate in proportie de 40% de straini.
      Banca Nationala a Romaniei nu se mai afla sub controlul statului roman.
      Restul e perdea de fum.

      Apreciază

  11. Jackson said, on ianuarie 19, 2017 at 3:36 am

    Ce putem spune e că este clar că ăștia nu au ieșit în stradă din capul lor. Deci o inginerie este,a lui Soros sau a altcuiva.

    Apreciază

  12. m&v said, on ianuarie 19, 2017 at 7:29 am

    . Zice Proorocul Iezechiel, pentru veacul de la sfârşit: „Se va scula pruncul cu sfadă asupra celor bătrâni; cel prost asupra celui învăţat; sluga asupra stăpânului; vecinul asupra aproapelui; muierea asupra bărbatului şi bărbatul asupra muierii .” Că zice Proorocul: „Când veţi vedea acestea toate făcându-se, vai! Că zilele izbândirii vin, şi mânia lui Dumnezeu nu va zăbovi.”
    Dacă nu iertăm, nici Dumnezeu, Ziditorul și Stăpânul a toate, nu ne v-a ierta.

    Apreciază

  13. john said, on ianuarie 19, 2017 at 8:31 am

    Alina Mungiu-Pippidi: „Aş vrea să ştiu şi eu cine a scos oamenii în stradă”,se’ntreaba retoric purcica.
    http://www.evz.ro/alina-mungiu-pippidi-as-vrea-sa-stiu-si-eu-cine-a-scos-oamenii.html

    CONTROVERSELE VACCINĂRII! Medic: Conţin substanţe FOARTE DĂUNĂTOARE pentru organism. Are efecte NEGATIVE asupra unui sistem imunitar sănătos
    http://www.economica.net/rares-simu–medic-la-reteaua-de-sanatate-regina-maria–vaccinarea-are-efecte-negative-asupra-unui-sistem-imunitar-sanatos_130477.html#

    http://www.formula-as.ro/2008/841/sanatate-35/vaccinurile-intre-da-si-nu-dr-rares-simu-medic-specialist-in-imunologie-clinica-si-alergologie-10330

    Apreciază

    • Andreea said, on ianuarie 19, 2017 at 4:27 pm

      B1 tv e tembliziunea lui basescu, apoi sa nu para ca si ei sunt implicati in aceasta mizerie, trimite purcica sa guite la tembelizor ca ea nu intelege cine i-a scos 😀 ))) ca si Cum HOTii striga HOTii.

      Apreciază

  14. RomeoB said, on ianuarie 19, 2017 at 8:49 am

    Sorosista Alina Mungiu Pipidi despre manifestanti:

    În cadrul unei emisiuni la B1 TV, Alina Mungiu-Pippidi a declarat că are dubii că protestatarii ar fi fost mobilizați de societatea civilă. „Societatea civilă reală nu are capacitatea de mobilizare pe reţelele sociale de o asemenea amploarea şi cu o reacţie atât de rapidă”, a declarat aceasta.

    „Sunt ONG-uri care iau bani mulţi şi sunt ataşaţi pe lângă un Doi şi-un sfert (Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă – n.r.), de exemplu”, a adăugat preşedintele SAR, referindu-se la faptul că protestele nu au un organizator cunoscut. Pippidi a mai precizat că a întâmpinat greutăţi mari în a organiza protestele împotriva exploatării zăcămintelor de la Roşia Montană, din 2013, la care s-au dat un număr „copleşitor de amenzi”. „Să vedem câte amenzi se vor da în această seară. Noi suntem umpluți de amenzi de Jandarmerie de ani de zile. Eu am un fel de serviciu de avocați care îi apără pe studenți în instanță și le plătește amenzile. Asta nu înseamnă că oamenii care au ieșit nu sunt de bune credință, e bine că ies”, a declarat Alina Mungiu Pippidi.

    http://www.stiripesurse.ro/alina-mungiu-pippidi-ocheaza-din-nou-protestatarii-mobiliza-i-de-serviciile-secrete_1174807.html

    Apreciază

  15. Marius said, on ianuarie 19, 2017 at 10:07 am

    Din cate stiu a avut loc la paris intalnirea celor 70 de natiuni impotriva Israelului pe 15 ianuarie.. Nu vad pe nicaieri nici un articol, ce decizie s a luat, de ce nu spune nimeni nimic, stie cineva, ceva?

    Apreciază

    • Alex said, on ianuarie 19, 2017 at 8:51 pm

      Articolul de pe Breaking Israel News

      Împlinire profetică: Oficiali din 70 de țări se vor aduna la Paris pentru a rezolva conflictul israeliano-palestinian (15 ianuarie)

      Rabinul Avraham Arieh Trugman: „Toată lumea știe deja care este scopul conferinței: acesta va fi un manifest suprem de ură împotriva lui Israel.”
      „Ceea ce este interesant este faptul că nu există doar unul sau doi inamici cu o anumită ură, cum ar fi arabii sau naziștii. Este vorba de 70 de națiuni, care, în termenii Torei, înseamnă toate neamurile”, a explicat rabinul Trugman, director al Institutului Ohr Chadash Tora.

      Vezi articolul complet:
      https://www.stiricrestine.ro/2017/01/08/implinire-profetica-oficiali-din-70-de-tari-se-vor-aduna-la-paris-pentru-a-rezolva-conflictul-israelo-palestinian/

      – Comunicatul final dat de cele 70 de țări a reafirmat că numai „două state” ar putea rezolva conflictul israeliano-palestinian.

      Apreciază

  16. Mihail said, on ianuarie 19, 2017 at 10:43 am

    „Vrem sistem de sănătate, nu iertare de păcate” – Asta e demonocratia rosie.
    http://www.romaniatv.net/proteste-in-bucuresti-si-alte-orase-din-tara-impotriva-legii-gratierii-si-amnistiei_336321.html

    V-ați prins?… E cu altă bătaie… Ce penali?… ce puscarie?… Astia lovesc de-a dreptul in Biserica.

    Apreciat de 1 persoană

  17. Trifoi said, on ianuarie 19, 2017 at 11:05 am

    uite unde poate duce toleranta, nuntasi au blocat o intersectie intr-un oras din Germania si s-au tras focuri de arma, intre timp nUE cauta sa dezarmeze europeni. https://www.youtube.com/watch?v=yaEY8Hze-wg

    Apreciază

    • michael said, on ianuarie 19, 2017 at 2:38 pm

      Nenea asta seamana mult in modul de exprimare cu raposatul Lorin Fortuna…

      Apreciază

  18. calin said, on ianuarie 19, 2017 at 11:38 am

    Similitudinile sunt foarte mari, masele oarbe scoase pe strazi prin cine stie ce stimuli psihologici sau psihotronici seamana izbitor cu masele orbite scoase de bolsevici in strada la revolutia din Rusia, iar dpdvd ideologic avem de a face cu neomarxism.

    Problema e ca (dez-)oamenii din ziua de azi reactioneaza la acesti stimuli pt ca se recunosc prin faptul ca o asemenea atitudine le justifica propriile patimi. Ura pe care o afiseaza nu este o ura impotriva popilor corupti, ci e o ura impotriva lui Hristos si a Ortodoxiei!

    Spun asta fiindca am incercat sa vorbesc cu unul din asta ”revoltati”, nu era vre un cine stie ce om citit, ci unul simplu din popor, despe care ma gandeam ca poate mai are vre o urma de bun simt, dar cand i-am zis ca si eu sunt impotriva patriarhiei si ca exista pe lumea asta si preoti cinstiti care sunt persecutati, care nu au loc in sistemul corupt al bor si nu mai au nici un amestec (vroiam sa zic comuniune, dar nu m-ar fi inteles) cu mafiotii astia corupti vanduti satanei care poarta degeaba mitre pe cap, nu i-a convenit si a tinut-o pe-a lui facandu-se ca nu intelege. Deci problema romanilor din ziua de azi nu e coruptia bor si altele, ci lupta cu Hristos si cu Ortodoxia adica cu invatatura patristica; restul sunt doar pretexte.

    In furia lor oarba nu mai e mult pana se vor repezi la biserici ca sa ia icoanele si sa le dea foc si sa le calce in picioare.

    Apreciază

  19. isa said, on ianuarie 19, 2017 at 2:09 pm

    „Mare-mare” manifestatie si la Constanta : http://www.replicaonline.ro/proiectul-gratierii-a-scos-lumea-in-strada-304923/ ! O mana de oameni !

    Apreciază

  20. drm said, on ianuarie 19, 2017 at 6:24 pm

    Pt cei care spun ca preotii din strainatate se umplu de bani: este o prostie!
    BOR nu le da nimic absolut, asa ca trebuie sa-si gaseasca ei ceva de munca. Romanii de afara sint vai de ei, n-au ce bani sa dea bisericilor ca sa imbogateasca preoti sau pe altcineva. Ceea ce dau romanii abia ajunge pt chirii si ceea ce trebuie facut.
    Ca preotii s-au dat cu „modernismele” este alta problema, insa si ei reprezinta romanii de astazi si nu pot avea mai multa minte decit marea masa si nici nu vad de ce unii au asemenea pretentii. In 45 aveam la tara 81% din populatie, care traia in conditii catastrofale. In anii 50 ne-am distrus intreaga elita si a fost ridicata alta, din mediul rural, pe baza de cote si dosare. Valoarea lor este asta care se vede si este in deplina concordanta cu situatia tarii!!!
    Taranimea parvenita, in totalitatea ei, a participat cu drag la distrugerea tuturor celor care aveau o alta provenienta si educatie, pt ca nu trebuie uitat, ca odata cocotati in frunte, s-au promovat doar intre ei, incepind cu anii 70, la modul masiv. Ceea ce vedeti sint consecintele normale ale unor asemenea actiuni! Bucurestiul a primit 1,5 milioane de astfel de minunate exemplare bipede pina in 1970, asa ca nu aveti de ce sa va mirati ca strainii i-au transformat in marionete prin care isi mentin astazi puterea. Asta a fost interesul lor si l-au indeplinit acordindu-i credite lui Ceausescu pt industrializare. Practic noi toti am platit ca ei sa aiba masa lor de manevra. De fapt noi singuri ne-am manevrat acolo unde ne-au vrut strainii, iar pt asta acestia s-au folosit de lipsa de caracter, prostia, ingimfarea, egoismul si dorinta de parvenire cu orice pret, toate insusiri specifice taranimii.

    Apreciază

    • Ionut said, on ianuarie 19, 2017 at 9:18 pm

      Da, dar numai taranii cu „origine sanatoasa” sau cei care s-au facut tradatori.
      Problema e la ce sistem de valori te raportezi. Am citit de curand o stire despre un roman de vreo 44 de ani (Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca) care a murit de frig intr-o cladire abandonata intr-un oras din Italia. Ma intreb: ce rost a avut sa plece in strainatate?
      Sfatul meu pentru toti cei plecati sa munceasca afara e sa se intoarca acasa si sa se zbata sa-si faca un rost aici.

      Apreciază

  21. Roman said, on ianuarie 19, 2017 at 6:28 pm

    A fi CILIVIZAT este egal cu :A FI SUPUS ,OBEDIENT,SCLAV,SLUGOI,LIPSIT TOTAL DE DEMNITATE ,DE MINTE SI DE CURAJ.EXEMPLU : ne bucuram ca PINGUINII ca ne-au mai dat un DREPT ,care intr-o perioada extrem de scurta va deveni OBLIGATORIU,ca ne-au mai dat o LEGE (dar legile astea pana cand trebuie date ,pana intr-o suta ,o mie ,un miliard de ani ),noi chiar credem ca CLIMA se incalzeste pa planeta(hahaha),suntem niste numerotati si inregistrat (IN REGE =INREGISTRAT) si ne mai si bucuram cand ne FAC PA FATA CONTRIBUABILI (nimic mai umilitor si mai sclavaloi ,decat sa fii al lor… contribuabil) credem , atunci cand EI ne spun (pa la Discoveri) ca SUNTEM O MAIMUTA (animale ) ,APARUTA DIN GRESEALA=BIG BANG (hahaha=asta-I cea mai tare poanta a umanitatii),credem cand ei ne spun ca NE INMULTIM PREA TARE SI REPEDE(hahaha,DAR NOI ROMANII AVEM MAXIM UN COPIL …BRE …CA DOAR NU AVEM TIMP…BRE …CA DOAR MUNCIM …BRE…nu ne PERMITEM…LUXUL…BRE..si alte demente dupa capul romanelului idiotit si REEDUCAT DE PERCIUNATI ptr a avea o -TARA CA AFARA =hahaha))…BLA BLA BLA si tot ei iti dau solutii : prin legi si mancarea care vor ei ,iar noi ne supunem ,ba din contra VINOVATUL si cel care va plati toate relele facute de ei cine crezi ca va fi -PROSTIMEA =PLEABA=GOYIMI,adica NOI MA …DA NOI CNP-URILE si inselatii (ma refer la cei 90-95% din ,,locuitori’’ai MATRIX-ULUI).Nu reprezentam nimic ptr ei ,ei sunt cu totii STRAINI(iliescu sau ilici escu ,walter roman petre,nastase adrian,mugur mason isarescu,basina puturoasa =base ,boc-poc,tariceanul,poanta-bacsis,viermele de nicu dan,clotoida armand,ciolos jullien,kovesi=femeia barbat ,werner iohan,drac nea cel mic….si toti dar absolut toti care au condus ,conduc si sigur vor conduce cat vor dori PERCIUNATII tara asta AU FOST SI SUNT EVREI SI O PARTE SUNT SLUGI LA EVREI),ei ne dau ce ne place noua mai mult ptr a ne tine INSELATI =BERULA SI PORNOGRAFIE FARA LIMITE,vacante ,sarbatori cu berula si mici ,doar sa te inchini la NATURA,copaci si …si alte debileli..De unde stiu? LA FEL SCRIA EMINESCU IN ZIARUL TIMPURI PRIN ANII 18…70 SI CEVA,FAPTELE SI CEL MAI CLAR E DISCURSUL AVUT DE C.ZELEA CODREANU IN PARLAMENTUL ROMANIEI (3.12.1931),ce scrie si spune Petre Tutea si toti fostii nostri Mari Duhovnici(Par.Iustin Parvu) etc, cand au mai fost taxe PA CACIULA SI PA PALARIE,PA USA SI PA GEAM etc(DOMNITORII REFORMATORI AI PRINCIPATELOR ROMANE=GRASII FANARIOTI) si multe alte lucruri similare in ISTORIA NEAMULUI ASTA(totul e sa cautam in Istorie ,fiiindca NESTIIND ISTORIA SIGUR O VOM REPETA… SI ACUM SE REPETA).Ce vom descoperi e ca aceleasi lucruri care se intampla astazi in Romania se intamplau si acu 250-300 si …de ani.Deci cat de tare am EVOLUAT? Asa e cand esti NOUL OM (un om fricos si supus ,un om care nu cauti SENSUL SI ORIGINEA LUCRURILOR ,ci doar executi ce ti se spune de niste CRASMARI ,BAGABONZI SI INFRACTORI ,,PERCIUNATI’’ =POLITICHISTII SI TELEVIZIONISTII ).Realitatea USTURA CA SI SAREA PA CARNE.Matrix e ceea ce traim astazi (excluzand minuscula rezistenta ORTODOXA SI MAI APOI ROMANA ,cu sufletul roman,nu doar vorbitor de limba romana) ,e o lume CREATA DE JIDANII SIONISTI(slugoii lui dracu cel prost) DE SUTE DE ANI,pa baza de INSELATORIE SI VICLENIE.Noi asteptam raspunsuri DE LA TELEVIZOR SI MAI ALES CONVENABILE PUTUROSENIEI NOASTRE …de la caldurica noastra sa nu fim clintiti .Toti vor locuri de munca si apoi pensie (hahaha ,dar nimeni nu-si bate capul cu cine trebuie sa-i poarte grija pe lumea asta ca s-a nascut el…nimeni nu vrea sa faca el un loc de munca la altul….bineinteles pe cunoscutele replici…din banii nostri… pai eu am treaba….nu am bani…am drepturi…s.a doua trei replici ,ca la atat a fost redusa intreaga populatie a acestui teritoriu,excluzand inca o data mica rezistenta ).Asta am cerut(sau ne-au bagat ei ,,cerintele ”in subconstient cu forta )si asta ne-au dat DE LA BASINA =BASESCU INCOACE mai accelerat si insistent-obligatoriu,dar nu au specificat la cate MII DE KM de casa (hahaha).Trebuie TREZIREA mai intai,iar asta se face prin INTOARCEREA LA CREDINTA CEA ADEVARATA SI LA RUGACIUNE ,FIINDCA ATATA AVEM SI NE AJUNGE !!E foarte CRUCIAL,DE ACEST LUCRU DEPINDE VIATA NOASTRA CA SI NATIE IN URMATORII MAXIM 3-5 ANI.Trezirea din MATRIX ! .Hollywoodul este al Papusarilor si prin el ne arata cateodata si ceea ce urmeaza,dar sub spirit de MOVIE ,FICTIUNE etc(hahaha),dar nu e asa …NASA E MARELE HOLLYWOOD DE HIPNOTIZAT SI CREAT PINGUINI PROSTI SI SUPUSI PRIN HIPNOZA IN MASA=TELEVIZORUL.Degeaba mai asteptam SOLUTII UMANE .Ele intr-adevar nu mai exista ,deoarece oamenilor le place sa fie SUPUSI ,SA AIBE ,,LUX ‘’PTR STOMACUL SAU (chiar si de o mica chilie ,un calugar ajunge in aceste vremuri sa tradeze pe insusi Creatorul Sau ) si de aici s-a dat in MAINILE MINCINOSULUI SI MAMONEI=STATUL=BOR=PAPEI CEL SPURCAT =LUCIFER CEL PROST SI ALUNGAT DIN CERURI ,la schimb cu MINUSCULUL CONFORT SI… SIGURANTA sa personala si a STOMACULUI SAU CARE NU MAI ARE FUND SI NICI MARGINI…BRE .Doamne ajuta!!

    Apreciază

  22. Ionut said, on ianuarie 19, 2017 at 9:09 pm

    O prostie demonstratiile astea. Ma gandesc daca n-ar fi bine ca protestatarii sa petreaca o zi in penitenciar, asa, pentru documentare, cu gardianul de paza la usa ca sa nu fie cumva agresati. Si dupa aia sa protesteze…

    Apreciază

  23. Adrian Zglobiu said, on ianuarie 21, 2017 at 9:54 pm

    Puscariile de astazi sunt fabrici legale de homosexuali si mai rau, puscariile de astazi se folosesc ca mijloace de compromitere pentru oponenti . Sistemul in sine nu se poate lipsi de un mijloc de control, de compromitere si de promovare a homosexualitatii si a bolilor mortale pentru reducerea populatiei.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.