SACCSIV – blog ortodox

STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN”

Posted in vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on ianuarie 13, 2017

ani cretu actrita fiu copil alergie intoleranta

Iata ce putem citi la Strigătul disperat al unei vedete: “Totul a scăpat de sub control după vaccin” de pe Click:

[…]

“Dacă aş putea să ştiu exact ce se întâmplă în corpul lui, ar fi perfect, dar nu se poate”, îşi mărturiseşte actriţa incapacitatea în faţa celor patru diagnostice ale băieţelului său. „Am făcut ce face majoritatea, mi-am vaccinat copilul fără să citesc şi să studiez”, mai spune Ani, care completează: „Totul a scăpat de sub control după vaccinul ROR. Nu sunt în nicio tabără, aş fi vrut să fiu considerată o extremistă, dar să am copilul sănătos. Am cheltuit averi întregi pe analize, în disperare faci orice!”, a spus actriţa mâhnită..”

[…]

Iata si ce putem citi la Actriţa Ani Creţu vrea să dea statul român în judecată de pe acelasi site:

Nu are cunoştinţe medicale şi nici pretenţii să dea lecţii în domeniu. Ştie doar că fiul ei în vârstă de 3 ani, Adan, a ajuns în spital după fiecare vaccin pe care l-a făcut, iar acum se chinuie să-şi refacă sănătatea. Păţită, evident că Ani Creţu nici nu vrea să audă să-şi mai vaccineze copilul. Ministerul Sănătăţii, însă, pregăteşte o lege a vaccinării obligatorii, iniţiativă care a revoltat-o nu doar pe actriţă, ci şi pe mulţi alţi părinţi.

„Să fie clar, eu am mare stimă pentru medici. Ei mi-au ajutat copilul când a ajuns în spital, mă înclin în faţa lor. Nu sunt de acord cu iniţiativa anumitor «specialişti» de a introduce vaccinarea obligatorie. Este dreptul meu de a alege ce anume substanțe, asupra cărora nu am nici un control, doresc sau nu, să le introduc în corp. Mă întreb următorul lucru: oamenii nu se vaccinează pentru ca, atunci când intră în contact cu virusul, să nu îl ia? În acest caz, de ce ne este frică de nevaccinaţi, dacă aceste vaccinuri sunt sigure? Păi dacă se vrea vaccinarea cu japca, înseamnă că nu sunt sigure, înseamnă că ar trebui să ne fie frică de viruși şi de nevaccinați”, spune Ani Creţu.

Actriţa povesteşte că fiul ei a început să aibă probleme de sănătate după ce i-a făcut vaccinul de un an şi două luni. Îi scăzuse imunitatea, făcea viroze respiratorii, stomatite şi probleme digestive care ţineau cu lunile. Ajunsese chiar să slăbească 2 kg într-o săptămână. Disperată, Ani a alergat cu el pe la toţi medicii, iar în urma analizelor a descoperit că micuţul a dezvoltat şi o alergie la produsele lactate. „A trebuit să-i regândesc toată alimentaţia. Nu are voie gluten, soia lapte… îi cumpăr mâncare doar din magazinele naturiste, din pieţe sau de la producători de încredere”.

După ce a păţit, evident că pentru nimic în lume nu va mai lăsa pe cineva să se apropie cu seringa de fiul ei ca să-i mai facă vreun vaccin. Dacă legea va intra în vigoare, iar Adan nu va mai putea fi primit în colectivitate (grădiniţă, şcoală), actriţa din trupa “Vacanţa Mare” ameninţă că va da statul român în judecată. “Există trei legi fundamentale – Constituţia, Legea Drepturilor Omului şi Legea Pacientului – care ne asigură dreptul la viaţă, la educaţie, dreptul de a alege pentru noi. Cu aceste legi în braţe voi ataca în instanţă eventuala respingere a copilului meu din şcoli şi grădiniţe”, explică actriţa. Până atunci, a semnat deja, alături de alte 5.660 de persoane, petiţia on-line “Stop vaccinării obligatorii”.

   Comentariu saccsiv:

Pana sa-l vaccineze pe copil, ce ar fi zis oare despre astfel de articole?

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

Probabil ca ar fi zis ca suntem niste extremisti cu teoria conspiratiei in cap.

Acum striga disperat …

Mi-e mila de ea si de copilasul ei. Dar mi-e mila si de cei ce refuza cu indarjire sa invete ceva din astfel de istorii.

Cititi va rog si:

INTERZIS LA TV ROMANESTI. Video: ROBERT DE NIRO despre documentarul Vaxxed (VACCIN = AUTISM) la o televiziune americana

INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII

 

57 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on ianuarie 13, 2017 at 8:37 am

    Este trist, dar adevarat.
    Se spune ca nu vezi pragul de jos pina nu te izbesti cu capul de pragul de sus. Ca ea sint alti mii de parinti care habar nu au ca ai lor copii s-au nenorocit pe viata tocmai de la aceste vaccinuri. Pina una alta fiecare e liber sa aleaga ceea ce crede ca e bine pentru copilul lui, insa problema vine atunci cind sistemul vrea „obligativitate”.
    Vad ca aceasta mamica este dispusa, in eventualitatea unei legi a obligativitatii, sa dea statul roman in judecata lucru pe care si eu sint dispus sa-l fac in aceeasi situatie. Sau, sint dispus sa o ajut financiar alaturi de multi altii care sint in aceeasi situatie, pentru a putea suporta eventuaslele cheltuieli de judecata cu nazismul.

    Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Templier said, on ianuarie 13, 2017 at 8:38 am

    75% din copii vaccinati in Mexic, sunt fie morti , fie spitalizati …
    Concentrare pe această „problemă” a modului de a reduce populația a fost planificată pentru 13 țări cheie, inclusiv India, Bangladesh, Pakistan, Nigeria, Mexic, Indonezia, Brazilia, Filipine, Thailanda, Egipt, Turcia, Etiopia și Columbia. Dintre acestea, documentul nominalizat Mexicul ca având unul dintre cele mai înalte (și, prin urmare, cele mai ingrijoratoare) ratele de creștere ale tuturor. Documentul citit, „Poate tendința cea mai semnificativă a populației din punct de vedere al Statelor Unite, este perspectiva că populația Mexicului va crește de la 50 de milioane în 1970 la peste 130 de milioane până în anul 2000
    -http://www.revolutions2040.com/depopulation-test-run-75-children-received-vaccines-mexican-town-now-dead-hospitalized/

    Apreciază

    • Templier said, on ianuarie 13, 2017 at 7:29 pm

      „Donald Trump a fost intotdeauna de parere ca vaccinurile, pline de substante neurotoxice, sint cauza principala a pandemiei de autism. Azi, 1 din 68 de copii sufera de autism, iar rata imbolnavirilor devine mai infioratoare pe zi ce trece. Dar autoritatile s-au legat la ochi si la urechi si refuza sa vorbeasca despre asta.
      In vreme de Clinton nega, in plina campanie electorala, cu vehementa, orice efecte secundare ale imunizarilor, in ciuda evidentelor, Trump se exprima public si ferm impotriva numarului uluitor de vaccinuri pe care copiii le suporta, uneori cu urmari mortale, inca din prima zi de nastere. Desigur, atitudinea deschisa si onesta i-a adus increderea, sustinerea si votul comunitatii imense de antivaccinisti din SUA.
      Imediat dupa ce a cistigat alegerile, Trump si-a reinnoit promisiunea ca vaccinurile vor fi supuse unor investigatii amanunite, in care Big Pharma si reprezentantii sai sa nu-si poata baga coada, asa cum au facut-o in faimosul studiu masluit de CDC (obiectul unui dosar penal pe rol, azi).
      Acum a venit vremea sa se tina de cuvint, infiintind un comitet special si desemnindu-l pe avocatul Robert Kennedy Jr seful acestuia.
      Motivatia lui Donald Trump de a vorbi neingradit despre vaccinuri n-a fost niciodata una electorala, ci mai degraba personala: se pare ca fiul sau, Barron Trump, a dezvoltat o afectiune din spectrul autismului, pe vremea cind avea doar citeva luni, in urma vaccinului ROR”, a scris Olivia Steer pe pagina de Facebook.
      https://www.facebook.com/oliviasteer?fref=ts

      Apreciază

  3. Un parinte said, on ianuarie 13, 2017 at 10:07 am

    Si fetita mea a dezvoltat o alergie la lactoza dupa vaccinul de 4 luni. Dumnezeu s-a indurat de noi si i-a trecut dupa ce am inceput s-o impartasesc regulat. Dupa aceea am inceput sa studiez despre vaccinuri si am constatat ca vaccinul trivalent ROR ( rujeola, oreion, rubeola ) contine celule umane de copii avortati. Apar in prospect sub denumirea de celule umane diploide MRC -5 sau WI -38. Vezi prospect MMR – II aici : http://www.eprospect.ro/m-m-r-ii.html
    PRIORIX -http://ca.gsk.com/media/591220/priorix.pdf  
                 
    VAXPRO – http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/000604/WC500030170.pdf
     MRC-5 – https://catalog.coriell.org/0/Sections/Search/Sample_Detail.aspx?Ref=AG05965-D
    WI-38 – https://catalog.coriell.org/0/Sections/Search/Sample_Detail.aspx?Ref=AG06814-J&PgId=166

    Intrebarea e ce implicatii pot avea aceste vaccinuri asupra mantuirii copiilor, parintilor si doctorilor ce le administteaza? Poate cineva sa ma lamureasca? Se pare ca Vaticanul a luat pozitie impotriva acestor vaccinuri inca din 2005 cerand companiilor farma sa dezvolte vaccinuri ce nu pun probleme de constiinta. Vedeti aici: http://www.immunize.org/concerns/vaticandocument.htm

    Oare ierarhii nostrii ce parere au?
    Mai multe informatii gasiti pe sit-ul organizatiei Cildren of God la adresa: 
          https://cogforlife.org/prove-it/
    Dumnezeu sa ne lumineze!

    Apreciază

    • Aly Aly said, on ianuarie 15, 2017 at 12:28 pm

      Bebelusii mei nu au fost vaccinati cu absolut nimic si sunt foarte descumpanita . Fetita se scarpina pe toata pielea si e toata o rana . Cu cat elimin mai multe din alimentatie cu atat ii apar bubite pe o suprafata noua a pielii. Am crezut ca baietelul cel mare se scarpina si e alergic din cauza vaccinurilor , dar m-am inselat. Astept rezultatul la analize : intoleranta la histamina , alergii la : polen,caseina,albus ou, lapte, faina grau. Mentionez ca intoleranta la gluten si lapte i-au iesit bine dar poate avea alergie la ele ceea ce e cu totul altceva.
      Ce parere aveti de vaccinul impotriva poliomelitei , m-a pus pe ganduri o dr de la Budimex care mi-a spus ca mama mea m-a vaccinat sa nu paralizez dar eu ce le fac copiilor mei?

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 15, 2017 at 1:41 pm

        Aly Aly

        NU VACCAINA impotriva poliomielitei, BOALA DISPARUTA ( paar focare azi DOAR la copii vaciinati…din cauza VACNINULUI !)

        deci e INUTIL ! asta intai.

        al doilea:

        e facut cu celule PROMOTOARE ALE CANCERULUI ( nu fac copii cancere instant, dar … INGLOBEAZA proteina care NU se mai elimina NICIODATA din ei si care va STIMULA aparatia cancerului la un moment dat ! ) contin celulede MAIMUTZA infectata !

        plus la paket :
        ADITIVII :
        1) squalene PROMOTORII bolilor autoimune si DEZORDINII IMUNOLOGICE pe VIATA ; NU se mai elimina din corp nici astea niciodata ! …. iti dai seama de „MULT BINE ” vei face copiilor tai DEJA atinsi de DEZORDINE IMUNA ( alergiile de care vorbesti !)
        2) MECRURUL : TOXIC neuronal, dezvloat autism in cel ami rau caz , ORICUM SIGUR INVOLUTIE a sistemului nervos, cu DEMIELINIRAI neuronle( copii fac mai traziu achizitiilr motorii si intelectuale…. nu vaintrebati DE CE copii din generatiile vacciate RIGUROS de azi incep MULT mai TRAZIU sa mearga sau sa VORBEACA? … pentru ca neuronii lor sunt ARSI cu mERCUR !…asta in caz ca nu dezvolta si alte boli GARVE ale sistemului nervos cu timpul, autosmul fiind un exemplu dar nu SINGURUL !)

        concluzia:
        daca ai minte si iti iubesti copii NU II OTRAVESTI cu vaccinuri INDIFRERENT ce „justifocari” si BALARII ai avea in cap !
        daca esti o tuta fara minte din GLOATA iubitista si OARBA purtata prin maracini de vanturile propagandei politic correcte, VEI PLATI prostia cu varf si indesat si tu si neamul/urmasii tau !!
        TU alegi !

        cum spune pana si Legea Veche : ti-am pus inainte binele si raul , viata si MOARTEA ! ALEGE sa traiesti Israele si sa urmezi pe Domnul Dumnezeul tau.!

        Apreciază

      • ileana said, on aprilie 17, 2017 at 8:29 pm

        Daca se scarpina n-o cautati de alergii ci de fungi-micoze stafilococi. Laborator vorbiti cu o biochimista , fungi grama si lama, stie ea mai bine. Daca aveti catel a fost la tara animale. Paraziti?

        Apreciază

      • Aly Aly said, on aprilie 19, 2017 at 12:39 am

        Am gasit : are alergie tardiva la faine grau,soia, arahide si rosii. Deasemenea valoarea DAO nu e prea mare deci tinem regim alimente cu scor 0 si 1 in ceea ce priveste histamina. Fratele ei geaman e cu 3 kg mai mare ca ea si nu are nimic. Tocmai ce se discuta aici ca nu toti avem aceleasi gene , aceeasi imunitate. Daca o vaccinam o terminam. Hristos a Inviat !

        Apreciază

      • Moisiuc Andreea said, on noiembrie 3, 2017 at 10:48 am

        Stai linistita, am doi copii si nici eu nu i-am vaccinat. Dar diferenta e ca eu stau in Germania acum.

        Apreciază

  4. haribo said, on ianuarie 13, 2017 at 10:12 am

    O viziune a unei maici,nu stiu in ce masura este sau nu inselare.

    Apreciază

    • valentin said, on ianuarie 13, 2017 at 8:40 pm

      păi nu sunt monofiziți ăștia din „biserica” coptă ?

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 15, 2017 at 3:20 pm

        valentin

        …ba da saracii !
        VAI de ei…

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 15, 2017 at 3:27 pm

        valentin

        egiptenii atat de mandri si impinsi de DRACII lor nationali ( ai popilor idolesti ai egiptului antic=MANDRIA lor , a Misraimului cAZUT !!) au LEPADAT Dreapta CREDINTA si AU UARAT pana azi cu URA MARE pe grecii ortdocsi… din MANDRIE!
        de aceea Dumnezeu i-a lasat dupa mnta lor STRICATA de DIAVOL sa cada sub labele INDACITILOR MUSULMANI sub care s-au lepadat si de Hristos in EREZIA lor MONOFIZITA , caci AU URAT Dreapta Credinta a grecilor si pe greci !

        …astia sunt URMASII lor, …. si NU „intamplator” ..i-au ajuns URMARILE agonsite de ei, ale FAPTELOR lor de GENERATII de ERETCI INCAPATANTI !

        CUM crezi tu atunci ca baba/muierea asta tampita „vedea” de la Duhul Sfant ?
        tu stii ca in „Liturghierele” lor ERETICESTI copte MONOFIZITE PANA AZI pomenesc ca „sfinti” pe Sever si pe Dioscor? … CUM sa se mantuiasca asemenea popor INSELAT ?

        sau crezi ca MOARTEA TRUPULUI SPURCAT DE EREZIE ar avea vreo „cinste” inaintea lui Dumnezeu….

        Apreciază

  5. ultimul mohican said, on ianuarie 13, 2017 at 10:28 am

    Vineri, adica azi 13.01.2017 de la ora 20 emisiune pe Trinitas TV cu Adrian Streinu-Cercel, unul din artizanii vaccinarii bovine.

    Apreciază

  6. Adonis said, on ianuarie 13, 2017 at 11:16 am

    Frate Saccsiv, scrie, te rog, un articol si despre asta:

    Mi l-a dat un coleg de birou in urma cu 10 minute. El e fascinat de filme de genul si cei de varsta noastra (20-30 ani). Doamne ajuta.

    Apreciază

    • valentin said, on ianuarie 13, 2017 at 8:45 pm

      e m.i.s.a, tot de la diavol

      Apreciază

      • Ioana M said, on ianuarie 14, 2017 at 7:17 am

        Valentin, de ce nu încerci sa gândesti…cum ar putea diavolul sa lupte impotriva francmasoneriei..de ce sa atace tot ce a clădit in sute de ani…

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 14, 2017 at 7:50 am

        Ioana M

        Ca sa ajunga la dracul cu yoga.

        Apreciat de 1 persoană

      • Coprie said, on ianuarie 14, 2017 at 11:21 am

        Ioana M este o diversiune, aceștia nu știu de antihrist, nici nu i se vor împotrivi vreodată.

        Apreciază

  7. Sluga netrebnica said, on ianuarie 13, 2017 at 9:17 pm

    Dumnezeul nostru Iisus Hristos si Maicuta Domnului s-o ajute si pe aceasta actrita si pe copilul ei. Sansa de vindecare a copilului sta in schimbarea vietii mamei, in sensul de a se lepada de actorie si a se intari in credinta cea dreapta, adica in Ortodoxie. Postire, rugaciuni, credinta vie … la Dumnezeu orice este posibil. La fel si copilasul, trebuie dus la o manastire sau la un preot de parohie, trebuie impartasit, sa-i explice toata situatia si cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, copilasul se va face bine.

    In vremurile de azi, scopul vaccinarii nu mai este de a imuniza. Scopul este de ai umple de bani pe producatorii de vaccinuri si medicamente, si de asemenea, de a micsora populatia globului. In acest scop a fost inventata si prostia cu incalzirea globala, si prostia cu incapacitatea pamantului de a produce hrana pentru 7 miliarde de oameni, si prostia cu tot felul de focare, ba de gripa, ba de rujeola, s-au inventat boli care nici nu exista … Ii este greu antihristului sa pecetluiasca si sa subjuge atatea miliarde de oameni, trebuie ca cei inselati sa ucida multi oameni.
    Pentru o singura vaccinare, spre exemplu in Romania, producatorul de vaccinuri castiga cateva milioane de euro. In plus, mai castiga comisioane bune si importatorii, lobistii pro-vaccinare, oamenii cheie din ministere … toata sleahta castiga o gramada de bani si de favoruri. In urma bolilor survenite imediat sau chiar si dupa 10 ani de la vaccinare, se obtin alti bani pentru consultatii, medicamente, tratamente … iar castiga producatorul + toata sleahta.

    Medicina este buna pentru om atunci cand se face pentru sanatatea omului, cand se face cu dragoste pentru om si cu nadejde in ajutorul lui Dumnezeu. Din pacate, idolatria omului de inchinare la bani a facut ca chiar si manualele sa fie masluite, modificate in sensul nevindecarii reale a bolnavului.

    Nu va bazati pe Constitutia nostra, caci din momentul in care am fost bagati in UE, dreptul international ne obliga sa respectam legislatia UE, chiar daca respectiva lege contravine Constitutiei noastre. Lagarul UE a fost gandit cu mult timp inainte si a fost bine pus la punct, in asa fel incat sa nu se poata eluda nici-o prostie pe care o impun ei.

    La Dumnezeu si la Maica domnului este toata nadejdea. Credinta vie muta muntii din loc, face sa stea soarele pe cer si chiar readuce mortii la viata.

    Apreciază

    • Aly Aly said, on aprilie 19, 2017 at 12:26 am

      Nici o nadejde . S-a dus la o clinica in Cluj sa-l vindece cu voo doo. Cica merge un electrod pe abdomen si iti spune ce boli ai .
      Si acum cu dr ala de acolo si alt tip organizeaza o conferinta in Bucuresti.
      Mai au un pic si fac si o spirala.

      Apreciază

  8. Ionut said, on ianuarie 13, 2017 at 10:06 pm

    Dincolo de discutia referitoare la riscuri versus beneficii, eu am o mare nelamurire: daca te duci cu cainele la vaccinat, medicul veterinar verifica daca e complet sanatos si te intreaba daca e deparazitat. Daca nu e deparazitat, ii da pastila si te cheama peste 3-4 zile.
    In cazul copiilor n-am auzit sa existe o astfel de procedura.
    Si cu deparazitarele e o problema, intrucat sunt destul de toxice pentru ficat. Eu sustin metodele naturiste (ulei de seminte de dovleac presat la rece).

    Apreciază

    • Aly Aly said, on ianuarie 15, 2017 at 12:33 pm

      Buna observatie! Dar eu m-am dus cu cainele la vaccin si m-am intors cum am plecat . Mi-a spus ca daca n-are cip nu mi-l vaccineaza. Sper sa nu moara ca cip nu-i pun.

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 15, 2017 at 3:30 pm

        Aly Aly

        tu mai ai ceva minte in capatzana aia , sau crezi ORBESTE in vaccinuri „mantuirea” a tot ANIMALUL VIU_
        NU VACCINA nici cainele , nici copiii, nici pisica, … pe NIMENI !!!

        Apreciază

    • ileana said, on aprilie 17, 2017 at 8:42 pm

      Nu verifica nimeni daca copilu nu e sanatos
      Daca nu ii curge nasu e bun de vaccinat. Poate e anrmic poate vorba ta are limbrici carw au toxine care se cumuleaza cu alea din vaccin, nu , ei ii vaccineaza la rand ca animalele (iite ca nu-i asa, pentru animale mai multa grije). Eu am convingerea ca aceste vaccinuri vin cu niste instructiuni care nu se respecta. Din cate am inteles eu, aspirina dupa vaccin nu trebuie folosita, nu alte injectii vitamine timp de o luna. numai anumite alimente (scos carne branza dulciuri din alimentatie, cateva zile. Trebuie sa fie ceva care declanseaza bolile. Oricum ele vaccinurile sunt ineori inutile alteori cauzeaza chiar moartea.

      Apreciază

  9. OARECARE said, on ianuarie 14, 2017 at 2:49 am

    zilele trecute s-a lansat o serie de 9 episoade foarte documentate despre vaccinuri, le-am gasit si pe youtube:

    Vaccines Revealed: The Truth About Vaccines

    EPISODE 1
    Andrew Wakefield, Gary Goldman, Toni Bark
    TOPICS:
    The Autism/Vaccine Connection
    Chickenpox
    Unknown Dangers of Vaccines

    EPISODE 2
    Suzanne Humphries, Sayer Ji, Mary Holland
    TOPICS:
    The overview of vaccines and the history of vaccine use
    General Vaccine information
    Legal Vaccine Overview
    The Vaccine Court

    Vaccines Revealed: The Truth About Vaccines – Episode Two

    aici va puteti inscrie pentru episoadele 4-9, 3 tocmai expira dar probabil va aparea pe youtube.
    http://circleofdocs.com/vaccines-revealed-episode-one/?inf_contact_key=8f525b0348455012ac5c30e0e6c1e3cd888f00dcadd82513cd0db9ea6438776e

    Apreciază

  10. OARECARE said, on ianuarie 14, 2017 at 3:12 am

    cine are facebook sa-i dea un link catre articol si la d-na actrita… sau catre filme daca nu merg link-urile catre saccsiv

    Apreciază

  11. tataia said, on ianuarie 14, 2017 at 8:01 am

    Principalul ingredient al vaccinurilor este mercurul. Si sa va mai spun o chestie…multi frati si surori spun: „Mi-am vaccinat copilul pentru ca nu am studiat si nu am citit despre vaccinuri, ce efecte adverse au, ce au patit alti parinti cu copiii lor dupa vaccin, etc.” Dar fratilor si surorilor daca ati avea credinta cit un bob de orez nu ar trebui sa cititi nimic despre vaccinuri ca sa le evitati…Unde este credinta cum ca numai bunul Dumnezeu ne tine in viata si sanatosi nu medicina si medicii cu medicamente lor otravitoare?

    Apreciază

  12. clement said, on ianuarie 15, 2017 at 5:50 pm

    Atat copilul cat si parintii trebuie sa faca analize genetice pentru a depista cauzele intolerantei la gluten si lactoza. Daca ambii parinti sunt purtatori ai genei responsabile pentru aparitia respectivelor simptome, atunci copilul nu a avut nici o sansa de a nu manifesta simptomele bolii celiace, spre pilda.
    Familia Cretu, inainte de a intenta un proces, e bine sa caute a detecta si alte posibile cauze ale suferintei copilului.
    Din ceea ce spune doamna, ne putem gandi la intoxicatie cu metale grele, pesticide, coloranti alimentari.
    Dioxidul de titan spre pilda, il gasim prezent si in medicamentele cele mai banale pentru copii.
    Trebuie facuta o cercetare atenta.
    In tot cazul, daca copilul va fi diagnosticat si cu hiperactivitate, imi permit sa ii sfatuiesc pe parinti sa nu accepte tratamentul cu Ritalina. In tara noastra, doctorii prescriu orbeste acest medicament care are efecte secundare devastatoare.
    Memoria copiilor hiperactivi este ajutata cu picaturi de coriandru (ulei esential) cu miere, agitatia, cu picaturi de ylang-ylang in masaj in zona sternului si ca neurotonic (duap 12 ani) prin cure cu Cerebrum Compositum.

    Ma tem ca din ce in ce mai mult copii vor manifesta simptome atat de dramatice, nu doar din cauza vaccinurilor, ci si din cauza ofensivei Syngenta in Romania.

    Apreciază

    • costel said, on ianuarie 16, 2017 at 4:30 pm

      Clement
      Poti fi te rog mai explicit, cate picaturi, de cate ori pe zi, etc., multumesc. „Memoria copiilor hiperactivi este ajutata cu picaturi de coriandru (ulei esential) cu miere, agitatia, cu picaturi de ylang-ylang in masaj in zona sternului si ca neurotonic (duap 12 ani) prin cure cu Cerebrum Compositum.”

      Apreciază

      • clement said, on ianuarie 18, 2017 at 12:12 am

        Numarul picaturilor depinde de varsta copilului. Nu se utilizeaza pentru o aplicare decat 3 pana la 5 picaturi zilnic.
        Uleiul esential de coriandru se pune intr-o lingurita cu miere.
        https://viataverdeviu.ro/uleiul-de-coriandru-ar-putea-sa-fie-arma-numarul-1-in-lupta-pentru-o-mai-buna-sanatate
        Probabil faptul ca acest ulei anihileaza efectele metalelor grele influenteaza memoria copilului.
        In prospectele in limba franceza si germana este consemnata ameliorarea memoriei.
        Pentru starea de agitatie (exces de energie) , picaturile de ulei esential de ylag-ylang se amesteca cu o lingura de ulei de masline si se maseaza copilul pe piept, in zona sternului.
        Uleiul esential de lavanda linisteste si el.
        Nu trebuie aplicat zilnic tratamentul, ci de 2-3 ori pe saptamana.
        Este benefic deasemeni masajul zilnic (bland) al talpitelor.
        Sper ca m-am exprimat mai clar de data aceasta.
        Tratamentele la care am facut referire au dat rezultate in toate cazurile pe care le-am intalnit.

        Apreciază

    • ileana said, on aprilie 17, 2017 at 8:53 pm

      Si eu m-am gandit ca trebuie sa fie ceva factori declansatori,dar, evenimentele se petrec,coincidenta masii, la cateva minute ore dupa vaccin. Daca aveti copii stiti exact la secunda cand i se schimba starea copilului. Al meu la cateva ore a ajuns la febra 39, a facut antibiotice si antiinflamatoare o luna. Nu scadea febra cu nimic. Daca patea copilu ceva ieseam prin geam cu doctor cu tot. Era spitalu plin de copii. La vremea vaccinului copilu nu manca paine, doar piept si fructe. Deci exclus Syngenta.

      Apreciază

  13. […] STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN” […]

    Apreciază

  14. […] STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN” […]

    Apreciază

  15. Saccsiv - Weblog said, on martie 10, 2017 at 4:37 pm

    […] STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN” […]

    Apreciază

  16. […] STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN” […]

    Apreciază

  17. […] STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN” […]

    Apreciază

  18. […] STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN” […]

    Apreciază

  19. […] STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN” […]

    Apreciază

  20. […] STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCINUL ROR” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.