SACCSIV – blog ortodox

Exemplu de urmat: UNGARIA vrea sa ia MASURI DRASTICE impotriva organizatiilor GEORGE SOROS

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 11, 2017

Iata ce putem citi la Ungaria are în plan să ia măsuri drastice împotriva ONG-urilor finanţate de Soros de pe ZF:

Ungaria intenţionează să ia măsuri drastice împotriva organizaţiilor non-guvernamentale care au legături cu miliardarul ungar George Soros, după investirea lui Donald Trump ca preşedinte la Casa Albă, a declarat Szilard Nemeth, vicepreşedinte al partidului conducător, citat de Bloomberg.
Ungaria, stat membru al UE, va folosi ”toate instrumentele aflate la dispoziţia sa” pentru a ”curăţa” organizaţiile non-guvernamentale finanţate de George Soros, miliardarul de origine ungară, care ”se află în serviciul capitaliştilor mondiali şi susţin corectitudinea politică dincolo de Guvernele naţionale”, a declarat vicepreşedintele partidului Fidesz, din care face parte premierul Viktor Orban.

”Consider că există o oportunitate pentru acest lucru, la nivel internaţional. Legislatorii vor începe dezbaterea unei legi care să permită autorităţilor să verifice organele executive ale ONG-urilor, conform agendei legislative parlamentare”, a afirmat Nemeth.

Orban şi administraţia au vizat în mod frecvent ONG-urile finanţate de Soros, un susţinător al Partidului Democrat american, cu o vastă reţea de organizaţii ce promovează democraţia în fostele state comuniste din estul Europei.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

http://www.zerohedge.com/news/2017-01-10/hungary-launch-crackdown-all-george-soros-funded-organizations

Bravo RUSIA: Procurorii INTERZIC FUNDATIA GEORGE SOROS deoarece este o „amenintare la adresa securitatii nationale ruse”

 

Tagged with: ,

57 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Templier said, on ianuarie 11, 2017 at 3:18 pm

    Dacă ar interzice şi masoneria şi ar scoate-o în afara laegii,ar fi încă un pas înainte.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ioana said, on ianuarie 11, 2017 at 3:49 pm

    Ungurii nu au adoptat nici CNP-ul, din cate stiam, Dar sunt papistasi (eretici) marea majoritate… Dar mai multe dintre astfel de tari sunt mai vigilente impotriva masurilor Big Brother…

    Apreciază

  3. remus said, on ianuarie 11, 2017 at 4:01 pm

    Regina universului tehnologic: Alexa, mintea universală

    http://playtech.ro/2017/regina-universului-tehnologic-alexa-mintea-universala/

    Apreciază

  4. mihay2016 said, on ianuarie 11, 2017 at 4:12 pm

    Oameni buni pregatitiva sobele! http://ro.sputnik.md/society/20170111/10721932/romania-colaps-energetic-bezna-solutie.html

    Apreciază

  5. dante said, on ianuarie 11, 2017 at 4:19 pm

    Da, da, vedeti sa nu. Lingaii astia de popouri clintoniene din Romania nu s-au trezit inca, si atunci cind o vor face va fi tot viceversa. Ca asa e la noi, intotdeauna impotriva curentului. Ai nostri politicieni au ramas blocati pe vechiul sistem si sint suparati foc ca nu a iesit presedinte in America Imparateasa lumii. Soros cu ai lui sint pe mina lui Obama, care acuma pleaca urmind a fi inlocuiti cu oamenii lui Donald Duck. Aceeasi Marie dar cu alta palarie, cu alt sortulet si din alta Loja, atit si nimic mai mult.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. energein7 said, on ianuarie 11, 2017 at 5:58 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog.

    Apreciază

  7. bogdan said, on ianuarie 11, 2017 at 6:00 pm

    Apreciază

  8. remy71 said, on ianuarie 11, 2017 at 7:54 pm

    saccsiv

    Ce parere ai despre miscarea meritocrata si Laurentiu Primo.
    Multumesc si cu Dumnezeu inainte.

    Apreciază

  9. Alexandru said, on ianuarie 11, 2017 at 7:54 pm

    Doamne ajuta!

    Nu are legatura cu subiectul… este legat de certificatul constatator al nascutului viu, pe care vreau sa-l primesc (doar in copie conform cu originalul am inteles ca se poate primi) si am facut o cerere la primaria sectorului 1 (directia publica de evidenta a persoanelor si stare civila) luna trecuta. Azi am primit urmatorul raspuns:

    Ca urmare a petitiei dvs. prin care ne solicitati o copie conform cu originalul de pe certificatului medical prin care s-a constatat nasterea dvs., va facem cunoscut ca, in conformitate cu art. 69 din Legea nr. 119/1996 cu privire la actele de stare civila, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, extrase pentru uz oficial si copii ale inscrisurilor care au stat la baza intocmirii actelor de stare civila se elibereaza doar la cererea organelor de stat, respectiv si limitativ prevazute de legiuitor, respectiv Institutul National pentru Evidenta Persoanelor (actuala Directie pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date), serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor, instantele judecatoresti, parchete sau politia. Cu stima…

    Ma poate indruma cineva cum as putea sa formulez cererea pentru a primi acest act?

    Multumesc

    Apreciază

    • berlin said, on ianuarie 12, 2017 at 8:07 am

      Alexandru , cererea trebuie adresată primarului și să-i scrii numele întreg , și tu te adresezi ca ,, numitul ,, și nu subsemnatul , la sfârșitul cererii menționezi ,, domnului primar nume întreg ,,

      Apreciază

      • Alexandru said, on ianuarie 12, 2017 at 11:08 am

        Numitul ******** ******** ******cu adresa cutiei postale la ****************** Bucuresti, vă înștiințez de urmatoarele:
        Doresc și vă solicit să îmi eliberați din arhiva starii civile certificatul constatator al născutului viu care stă la baza întocmirii persoanei CNP cu numărul …………, dat fiind faptul ca acest certificat reprezintă un act care garantează dreptul la viața și la integritate fizică și psihica ale persoanei mai sus menționate, drept garantat prin CONSTITUȚIA ROMÂNIEI la art. 22 alin. 1.
        În cazul refuzului de a soluționa această cerere ma văd nevoit să vă chem în judecată înaintând o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 deoarece îngrădirea dreptului de a intra în posesia acestui act care dovedește viața, existența și desfășurarea mea pe pamant constituie fraudă, furt și înșelăciune și voi sesiza si Curtea Penală Internațională.
        ACEASTĂ CERERE ESTE EXCLUSIV ADRESATĂ PRIMARULUI SECTOR 1 TUDORACHE DANIEL

        Este bine asa? Prima oara am facut-o: solicit să îmi eliberați din Arhiva Stării Civile copie conform cu originalul după certificatul constatator al născutului viu. În cazul în care evitați să luați act față de această cerere, mă văd obligat să vă anunț că voi depune această cerere la Parchetul de pe lânga Judecătoria Sectorului 1 București pentru abuz în serviciu și neglijență, ceea ce constituie fraudă.

        Multumesc de ajutor

        Apreciază

      • geo said, on ianuarie 12, 2017 at 8:53 pm

        Curtea Penala Internationala nu are de a face cu asa ceva…mai degraba la CEDO dar doar dupa parcurgerea tuturor etapelor – fond, apel, sau recurs.

        Apreciază

    • berlin said, on ianuarie 12, 2017 at 11:43 am

      în mod normal trebuie să-ți elibereze ccnv fiindcă este un document ce se referă la existența ta și strict la tine și nu și la ceva terț căruia să-i lezeze intimitatea . deci trebuie să-l primești fiindcă a ajuns în posesia lor fără consimțământul tău .

      Apreciază

      • Haiduc said, on ianuarie 13, 2017 at 1:04 am

        Alexandru, invoca art. 25 din Codul Civil…. eu am scos copie a originalului și are CNP trecut. Deci pentru mine cel puțin NU e solutia…

        Apreciază

    • el said, on ianuarie 12, 2017 at 12:41 pm

      Alexandru

      ce este aceasta : „certificatul constatator al nascutului viu,”? multumesc.

      Apreciază

      • Cristinel said, on ianuarie 12, 2017 at 1:06 pm

        Cum obtii acest act.

        Apreciază

  10. sv said, on ianuarie 11, 2017 at 8:29 pm

    ..TREBUIE FACUT „COPY& PASTE” LA ASTA.PUIE MONTA AR TREBUI SA FACA ASTA!

    PS;CE ZICETI DE BARFA DIN „ADEVARUL-PRAVDA”?

    http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/cum-si-a-bagat-dracul-coada-manastirea-preotului-iustin-parvu-cazul-ciudat-calugarului-incercat-sa-i-scoata-dintii-unui-copil-clestele-1_5874cc195ab6550cb84f8952/index.html

    Apreciază

  11. ayeaye20 said, on ianuarie 11, 2017 at 8:57 pm

    Oraru satanist Miercuri, 18 ianuarie, ora 17.00Biserica Evanghelică Lutherană Germană, str. Luterană, nr. 2(Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Romano-Catolică)Joi, 19 ianuarie, ora 17.00Biserica Sfântul Silvestru din Bucureşti (Biserica Ortodoxă Română)(Cuvântul de învăţătură este ţinut de Biserica Reformată Calvină)Vineri, 20 ianuarie, ora 17.00Biserica Anglicană(Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Luterană Maghiară)Sâmbătă, 21 ianuarie, ora 17.00Biserica Reformată Calvină, str. Luterană, nr. 13 bis(Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Armeană)Duminică, 22 ianuarieRugăciuni în toate Bisericile Luni, 23 ianuarieCatedrala Episcopală Armeană, str. Carol I, nr. 43(Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Ortodoxă Românâ)Marţi, 24 ianuarieCatedrala Episcopală Greco-Catolică, str. Polonă, nr 50(Cuvântul de învăţătură este ţinut de Biserica Evanghelică Lutherană Germană)Miercuri, 25 ianuarieCatedrala Romano-Catolică „Sfântul Iosif”, str. G-ral Berthelot, nr. 17(Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Greco-catolică)http://www.aidrom.ro/proiecte/saptamana-de-rugaciune-ecumenica/

    Apreciază

  12. nevrednicul said, on ianuarie 12, 2017 at 12:40 pm

    calistrat chifan un ratacit vorbeste dracul prin gura lui ii da dracul cuvant sa insele cat mai multi

    Apreciază

  13. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on ianuarie 12, 2017 at 1:03 pm

    Apreciază

  14. ffazzbear said, on ianuarie 12, 2017 at 4:20 pm

    O intrebare din partea mea ar fi, ce trebuie sa creada un crestin despre Atlantis?

    Apreciază

    • berlin said, on ianuarie 12, 2017 at 7:31 pm

      Atlantida sau Atlantis a rămas sub ape de la potop având o soartă similară cu Sodoma , Gomora și Pompei , obiceiurile oamenilor erau la fel .

      Apreciază

    • el said, on ianuarie 12, 2017 at 8:48 pm

      mai ursulet poet,

      asta e problema ta acum cand lumea arde?
      Atlantis e ceva cu dracii, basme pentru zapacit mintile usurele….
      Despre Hristos si Dreapta Credinta stii totul, nu mai intrebari, doar prostia asta inutila sa o lamuresti ti.a mai ramas?

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on ianuarie 13, 2017 at 12:26 am

        el

        Nu inteleg de ce-l certi.

        Apreciază

      • ffazzbear said, on ianuarie 13, 2017 at 12:52 am

        Eu doar am intrebat, ca sa nu cumva sa cad in inselare. Eram curios si daca a existat. Ca sunt lucruri mai importante deacat aceasta, e adevarat.

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 13, 2017 at 1:38 am

        saccsiv

        ca e copilaros si se ocupa de futilitati !

        ursuletz poet

        nu conteaza( nici macar daca a existat sau nu) balaria asta cu Atlantida pentru mantuire, da-i SKIP ( sfatul meu) !
        cand dracii n-au ce face, spun basme si daca omul e atat de debil sa caste gura la ele… o ia pe aratura.
        genul asta de „chestie” e si Atlantida, si daca nu te deoache destul cat sa o iei prin maracini, macar ti-au mancat glorios timpul pentru vreo fapta de folos mantuirii !

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 13, 2017 at 2:10 am

        el

        Pai daca nu stie, de unde sa stie daca nu intreaba? Caci aproape toti am avut mintea plina de balast pana sa ne trezim. Asta-i si un blog ce se ocupa cu trezirea.

        Chiar o sa scriu un articol despre Atlantida. Pana atunci ceva din aceeasi categorie:

        VIMANA – detaliile despre asa zisele antice aparate de zbor performante au fost transmise de DRACI …

        https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/25/vimana-%E2%80%93-detaliile-despre-asa-zisele-antice-aparate-de-zbor-performante-au-fost-transmise-de-draci/

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 13, 2017 at 1:47 am

        ffazz ….

        …. heeey, n-ati vazut cumva o altlantida prin zona?

        Apreciază

      • Alexandru said, on ianuarie 15, 2017 at 8:24 am

        cu ce te impiedica pe tine mesajul lui? in afara faptului ca „te obliga” sa cauti poze „dragute” pe care sa le afsezi ca „defaimare” fata de „numele” cu care se semneaza un comentariu. Cum ziceau niste monahii intr-o povestioara a parintelui Paisie: te impiedica la rugaciune? comentariul lui.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 15, 2017 at 4:07 pm

        Alexandru

        ..poza era trimisa ca SIMPATIE sincera ca sa-i arata „cum arata el” azi in lumea apostata … !.. 🙂 ursuletzul asta e un copil naiv ! (cum as putea sa fiu rau cu el???)

        .. dar mustrarea era sincera, … ca se ocupa cu FUTILITATI INSIGNIFIANTE pentru Mantuire in vremea asta PUTINA care ne.a mai ramas.
        Doamne ajuta !

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 15, 2017 at 4:10 pm

        Alexandru

        … „„te obliga” sa cauti poze „dragute” pe care sa le afsezi ca „defaimare” fata de „numele” cu care se semneaza un comentariu”____
        cat despre „defaimare” … ma simt obligat pentru linistea ta sa precizez ca SINGURA mea jucarie cand eram mic…era un URSULETZ ALB de plush !!! 🙂 … si motanelul casei ! 🙂 🙂 🙂

        Apreciază

    • Alexandru said, on ianuarie 15, 2017 at 5:05 pm

      Doamne ajuta!

      Iarta-ma ca nu stau in „banca” mea si „sunt cu ochii” pe tine. Dar multe pe care le zici sunt interesante. Am sa incerc sa ma abtin sa le mai slujesc dracilor prin a ma baga in diferite discutii si „a face dreptate”.

      Apreciază

  15. sorin said, on ianuarie 13, 2017 at 8:37 pm

    el, imi dai te rog adresa ta de email?
    multumesc

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 14, 2017 at 5:22 pm

      sorin

      desigur, dar il rog sa ti-o dea fratele saccsiv daca vrea, n-as face-o publca pe ici cred ca intelegi, multumesc.

      saccsiv

      te rog sa dai adresa mea si lui @sorin, si lui @Muritor si sorei @Aurora ( si ea mi-o ceruse pe vremea cand nu .o aveam). multumesc.

      Doamne ajuta !

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.