SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Cad pe pamant bucati de nori din cer?

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 30, 2016

La 10 noiembrie 2016 AntenaStars posta pe youtube:

Iata si ce putem citi la VIDEO / Ce s-a întâmplat cu norul „rupt” din cerul Italiei! Fenomenul a făcut prăpăd în ţară, iar explicaţia te va şoca de pe SPY NEWS:

Un fenomen fără precedent a băgat în sperieţi oameni din întreaga lume! Un italian a fotografiat ceea ce pare a fi un nor căzut pe o şosea, lucru ce nu s-a mai întamplat până acum.

Bucata de nor găsită, recent, în Italia a şocat întreaga lume, mulţi spunând că aşa ceva nu poate fi adevărat. Ei bine, analistul militar Sebastian Sârbu a venit cu explicaţia acestui fenomen.
„Este vorba în mod clar de o anomalie electromagnetică. Este clar că ceea ce se întâmplă este o perturbare a câmpului electromagnetic protector al Pământului. Este vorba de acelaşi fenomen care a produs şi cutremurul de pe 24 august,” susţine analistul, comparând incidentul cu cel din august 2016, când Italia a fost zguduită.
Norul a fost „găsit” de italianul Marcello Tommasoni în timp se se plimba câinele şi a rămas uimit când a văzut aşa ceva chiar pe şosea.
”Mă aflam pe stada ”Un umore”, împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După câteva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, care m-a lăsat perplex. Am făcut câteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”, a declarat Marcello Tommasoni pentru ilfattoquotidaino.it.

Iar conform http://www.cancan.ro/actualitate/fenomen-meteo-unic-in-lume-o-cadere-masiva-de-nori-a-avut-loc-in-italia-16045730 Profesorul Alvaro Porfido a spus că nu este vorba despre niciun eveniment extraordinar, explicând că este vorba despre o ”defecare atmosferică”: ”Nu e vorba despre niciun fenomen bizar. Norii încărcaţi s-au lăsat jos, desprinzându-se practic din atmosferă. Este un fenomen posibil, însă este prima dată când se întâmplă, cel puţin documentat. Nu există nicio lucrare anterioară în care să se vorbească despre acest fenomen. Îmi place ceea ce fac şi mă voi strădui să explic cât mai bine acest fenomen pentru a-l face cunoscut”.

Comentariu saccsiv:

Ceea ce apare in prima parte la Antena Stars, e filmat intr-o tara araba si pare a fi postat pentru prima data pe youtube in 2011:

Ceea ce apare la Antena Stars incepand cu minutul 1:05, e o filmare despre care pe youtube ni se spune ca ar fi din Maroc, din 4 februarie 2016:

Iata si un norisor mai micut (sau ce-o fi el) filmat probabil in SUA:

Dar oare, nori sa fie?

Iata cum se manifesta un mare nor aflat la foarte joasa inaltime:

Iata si ce filmeaza o drona aflata la o altitudine normala pentru nori:

Unii au emis o ipoteza pentru norii aceia ce se tavaleau pe pamant:

Asa sa fie?

Sau unii au facut glume cu masinarii de facut spuma?

Sau nu-i nici una din cele de mai sus? O fi chemtrails, cumva? Adica, poate au gresit compozitia si in loc sa se dezvolte pe cer ca o pacla, s-au cumulat in bucatile alea mari de nori-spuma ce au cazut incetisor pe pamant.

Voi ce parere aveti?

In incheiere, ceva interesant, poate nu neaparat in legatura cu subiectul:

Cititi va rog si:

Din nou CHEMTRAILS: provoaca inundatii si seceta? ANTENE URIASE PE CER?

 

Tagged with: , ,

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Apa trece, pietrele rămân. said, on decembrie 30, 2016 at 7:56 pm

    Eu știu ca o rupere de nori se soldează cu o inundație rapida. În 15 minute vine apa mare și ia tot ce găsește în cale, apoi totul revine la normal. Norii nu sunt de spuma.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 30, 2016 at 8:14 pm

      Apa trece, pietrele rămân.

      Ignora expresia fetei: „rupere de nori”.

      Apreciază

      • marinela said, on decembrie 30, 2016 at 9:14 pm

        Eu zic ca astea-s semne de la Dumnezeu de avertizare sa ne pocaim ,ca se apropie ceasul Judecatii Divine ,dar noi tot in patimi petrecem, fara nici un gind de-ntoarcere catre El.E atit de inraita lumea asta si indaratnicita in erezie si patimi,ca ma minunez cit de bun este Domnul si ne mai lasa timp de mintuire.Rugati-va si pt o pacatoasa ca mine si Dumnezeu sa va rasplateasca rugacinile voastre ,fratilor!

        Apreciat de 1 persoană

      • ciripacus said, on decembrie 31, 2016 at 12:38 am

        bucati de „chemtrails”

        Apreciat de 2 persoane

    • vio said, on decembrie 30, 2016 at 9:40 pm

      Dupa cate se vede „norii” nu contin nici strop de apa.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Alexandru said, on decembrie 30, 2016 at 8:23 pm

    si la noi cad bucati din nori acum, sub forma fulgilor de zapada 🙂

    probabil or fi schimbat continutul „chem”-ului din „trails”-urile pe care le-au tot dat zilele trecute. Oricum, nimic nu se intampla fara voia Domnului.

    apropo, cel mai ieftin Zeolit pe care l-am gasit http://www.medicer-bios.com/index.php?route=product/product&product_id=106, dar e 20 lei transportul

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. Matiu Cosmin said, on decembrie 30, 2016 at 8:26 pm

    Posibil din cauza metalelor grele aruncate in aer prin chemtralis sa creasca densitatea norilor si atunci ajung sa pluteasca mai jos sau chiar sa cada pe pamant.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Marius said, on decembrie 30, 2016 at 9:07 pm

    Aici e sigur vorba de ceva artificial. Norii nu au structura solida. Cei care ati mers pe munte, si ati ajuns deasupra platoului de nori, sigur nu ati vazut asa ceva.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Daniel said, on decembrie 30, 2016 at 9:16 pm

    Saccsiv , am dat peste o stire extrem de socanta! Despre o companie care ar vrea sa produca roboti pentru … , iar din 2017 vor fi echipati cu INTELIGENTA ARTIFICIALA . Stirea o gasesti aici , mi-e groaza de imaginatia antihristilor ce vor sa instaureze NOM .
    http://playtech.ro/2016/papusile-sexuale-ar-putea-veni-cu-inteligenta-artificiala-in-viitorul-apropiat/
    Un fapt ce arata ca Sodoma si Gomora nu au fost nimic pe langa ce va urma . Dumnezeu sa ne salveze si sa scurteze acele zile ce vor veni in vremurile din urma .

    Apreciază

  6. Radu Humor said, on decembrie 30, 2016 at 9:49 pm

    La mulţi ani !

    Apreciază

  7. Mimi said, on decembrie 30, 2016 at 10:03 pm

    Eu am rezerve mari ca ar fi nori.
    In primul rand un nor e format din particule fine de apa condensata/gheata care ar trebui sa se topeasca in coborare (deci sa fie insotit si de picaturi de apa – precipitatii). In al doilea rand, ma surprinde miscarea norului din film. Acesta ramane destul de compact, cand de fapt ar trebui sa se disipe.
    In al treilea rand, merg destul de des cu avionul, care traverseaza norii obligatoriu macar la urcare si la coborare, si consistenta este diferita. De altfel, cand urci pe Transalpina spre varf, chiar treci prin nori, si la fel, consistenta este alta decat ce apare in film.
    In concluzie, pare a fi o spuma.

    Apreciază

  8. VioletaB said, on decembrie 30, 2016 at 10:04 pm

    Din ce am citit la momentul respectiv cand a aparut stirea, „norul” ar fi de fapt spuma de mare. Norii nu sunt din spuma materiala rigida, altfel cum ar trece avioanele prin ei? Cred ca si la clipul din tara araba tot de spuma de mare era vorba.

    Apreciază

  9. Aurora said, on decembrie 30, 2016 at 10:09 pm

    Am citit undeva ca atunci cand norii vor cobori tott mai aproape de pamant se va apropia sfarsitul. Iar cand norii vor atinge pamantul, va fi jale, va fi foarte aproape venirea lui antihrist.

    Apreciază

    • Mihai said, on decembrie 31, 2016 at 9:30 am

      Aurora, după cum decurg treburile in viitorul apropiat e posibilă și venirea acestuia, de acesta ne mai despart vreo 2-3 profeții, ridicarea templului, religia unica și pecetea finală căci restul sunt în plin proces de desfășurare

      Apreciat de 1 persoană

  10. safimvigilenti said, on decembrie 30, 2016 at 10:30 pm

    era si vremea sa ne descretim putin fruntile 🙂

    Apreciază

  11. berlin said, on decembrie 30, 2016 at 11:03 pm

    Apreciază

  12. costel said, on decembrie 30, 2016 at 11:24 pm

    N-am avut rabdare sa ascult pana la capat „explicatile” „expertului militar!”, marean vanghelie era mai coerent si pana la urma se facea inteles, nenea asta parca era drogat (si bineinteles ca Putin este de vina!). Norii sunt vapori de apa si daca treci prin ei sau trec ei peste tine doar te umezesti, nu ramane spuma pe tine!!! Cei ce au fost pe munte isi amintesc ca nu s-au „spumat” cand a trecut norul peste ei. Este clar vorba de chimicale, detergenti, maestrii care otravesc vazduhul stiu mai bine despre ce e vorba iar mass media are pumnul in gura si cauta cate un „expert” din asta care sa vorbeasca un sfert de ora si sa nu spuna nimic! Ca Iliescu!
    La malul marii, pe furtuna, uneori se mai formeaza asa spuma. Daca este ridicata de vant si sunt si curenti ascendenti, e posibil sa fie purtata la distante mari si apoi sa cada pe pamant (asta-i o simpla parere, nu o explicatie stiintifica). Explicatia „expertului militar” este stiintifico-fantastica!

    Apreciază

  13. Ioana said, on decembrie 30, 2016 at 11:50 pm

    Apreciat de 1 persoană

  14. Mihai said, on decembrie 31, 2016 at 12:33 am

    Alta bematie bate la ușă luna viitoare, ia priviți aici danutz cap de listă http://www.aidrom.ro/proiecte/saptamana-de-rugaciune-ecumenica/

    Apreciază

  15. Mihail B. said, on decembrie 31, 2016 at 1:19 am

    Avioanele Chemtrails care împrăștie gazul masonic pe cer produc anomalii norilor și dau peste cap vremea. Dece nu vorbește nimeni de treaba asta fraților ???

    Apreciat de 1 persoană

  16. mircea.v said, on decembrie 31, 2016 at 12:00 pm

    Eu ii stiu pe unii de faceau „stiri” din astea, cu poze, cu trucaje, cu interviuri fictive… se distrau de minune si castigau si bani. „Prostii cumpara….”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.