SACCSIV – blog ortodox

Multe fotografii cu explozia CHEMTRAILS din Romania (in preajma Craciunului)

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 27, 2016

In urma articolului Foto: CHEMTRAILS URIASE in Moldova. Astia chiar nu pot fi dati in judecata?  cativa cititori mi-au trimis sumedenie de fotografii. Am ales cateva:

Nicu:

Pe 22 luna asta am venit in tara la Cluj cu avionul. Deasupra norilor era plin de dare albe. Am facut o poza si o sa incerc sa o pun pe site mai tarziu.”

20161222_103427

Catalin, Piatra Neamt:

“Acolo unde s-a latit foarte tare de aduce a un fel de nor e data de cateva ore pe cer pentru ca incepusera de dimineata. La ora 6 dimineata deja erau dare late pe cer si avioane si au continuat toata ziua astfel ca pe la ora 16 am facut aceste fotografii. Nu stiu exact ce fac dar nu am mai vazut sa dea in halul asta si atatea avioane sa se intersecteze asa des. Doamne ajuta!”

img_20161222_155330

img_20161222_154306

Marian, Bicaz:

dscn2435

 

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. fratele said, on decembrie 27, 2016 at 11:13 am

    poze făcute într-un interval de 30 de minute în Băneasă: în primele două se vede diferența dintre chemtrail vs contrail
    https://postimg.org/image/pz0d0bkur
    https://postimg.org/image/65o97m7gz
    https://postimg.org/image/w2hxk8b4j
    https://postimg.org/image/xitg2de1f
    https://postimg.org/image/ddzvwwk7n

    Apreciază

  2. hilohi bogdan said, on decembrie 27, 2016 at 11:53 am

    Pur şi simplu lumea nu vrea să accepte că există CINEVA ,atât de ticălos,să-i otrăvească ,atât de mişeleşte, prin aer,apă,sol,hrană,medicamente,învăţământ,informaţional,social,religios şi economic.Se protejează prin ignorare.

    Apreciat de 3 persoane

  3. Gigik said, on decembrie 27, 2016 at 11:54 am

    fotografia zilei

    Apreciază

  4. haribo said, on decembrie 27, 2016 at 12:17 pm

    24. Ultimele „etape” se raportează la „Faza Omega” începută cu experienţele efectuate la începutul anilor 1970. Ele cuprind punerea în aplicare, la scară mondială, a „armelor electromagnetice”.

    „Schimbările climaterice” vor antrena distrugerea recoltelor şi, în aceste condiţii, compromiterea terenurilor agricole, denaturarea, prin mijloace artificiale, a produselor alimentare de consum curent, intoxicarea naturii printr-o exploatare exagerată şi lipsită de discernământ şi utilizarea masivă a produselor chimice în agricultură, toate acestea Fraţilor, vor duce la ruinarea sigură a industriilor alimentare din Naţiunile-State.

    Viitorul „control asupra populaţiilor” din aceste State trece obligatoriu prin controlul absolut, de către noi, asupra producţiei alimentare la scară mondială şi prin acapararea controlului asupra principalelor „Rute alimentare” ale planetei.

    Pentru a realiza aceste deziderate, este necesar să se întrebuinţeze „electromagneticul” printre altele, spre a destabiliza clima celor mai productive state pe plan agricol. În privinţa intoxicării naturii, ea va fi cu atât mai accelerată, cu cât escaladarea ratei demografice o va forţa fără restricţii.

    Apreciază

  5. Oana said, on decembrie 27, 2016 at 12:21 pm

    Si in zona mea au fost foarte multe dare pe cer , cam cu o săptămână înainte de Crăciun. Noi toți din familie ne am imbolnavit cum nu am mai fost de mult bolnavi: febra, frisoane, tuse, si nu am reușit să scăpăm decât cu antibiotice. Pe mine m a luat răceală pur si simplu peste noapte. Niciodată nu am mai pățit așa ceva. Cu siguranță au dat cu ceva in aer

    Apreciază

    • cca70 said, on decembrie 27, 2016 at 6:04 pm

      exact…genul acesta de ” boala” aparuta din senin am suferit si eu….cu varsaturi si o indigestie puternica de cateva zile…totul aparut spontan…fara ca altii care au mancat sau baut acelesi lucruri ca si mine sa acuze asa ceva….deosebirea consta in faptul ca eu am stat mai mult pe afara…poate din cauza chemtrails sa fi fost totul

      Apreciază

      • marinela said, on decembrie 27, 2016 at 10:47 pm

        Sotul meu a fost recuperat in spital de urgenta,luindu-l cu salvarea direct de la doctorul de casa,din cauza acestui virus ciudat,care i-a dat frisoane,varsaturi si rau general.I-au facut toate investigatiile posibile,dar n-au gasit nimic,doar ca e un virus necunoscut lor .Multa lume era in spital pt aceleasi simptome ,de rau imprevizibil cu varsaturi ,crampe la stomac si diaree.Toate aceste boli sint rodul „generozitatii „cu care ne „binecuvinteaza ” in fiecare zi responsabilii cu chemtraills-ul.

        Apreciază

    • tataia said, on decembrie 28, 2016 at 1:38 am

      Si eu am patit o astfel de „raceala” sau „gripa”…doar ca nu e raceala sau gripa. Simptomele sint similare: febra foarte puternica, tuse seaca sau productiva, dureri musculare, slabiciune generala, etc. Eu personal am avut 40 de grade si imi lua o jumatate de ora sa ma duc pina la WC (care e la 3 metri de dormitor). Am scapat in doua zile…Singurul leac pare a fi sa te hidratezi corect….ceai fierbinte, etc. Ma indoiesc ca antibioticele ar putea face ceva intrucit bolile respiratorii in general sint virale….iar astea noi chiar ma indoiesc ca au legatura cu microbii sau virusurile. Pur si simplu este un episod acut de intoxicatie…intrucit caile naturale de eliminare a toxinelor (transpiratie, defecatie, etc) nu mai functioneaza. De indata ce aceastea au reinceput sa functioneze (prin hidratare masiva 🙂 ) au inceput sa se atenueze si simptomele….

      Apreciază

      • Rozalia said, on decembrie 30, 2016 at 1:23 am

        masiv chemtrails. E clar ca se pregateste ceva. Eu mi-am facut deja un obicei ca atunci cand ies din bloc sa ridic ochii sa vad cum e cerul , mai bine zis sa vad daca vad cerul. Si apoi neputinta la vederea darelor care chiar in ochii tai se fac…Si intr-adevar, in ultimul an s-a spreiat mai mult decat inainte. Nu mai vedem stelele noaptea, iar albastrul cerului a ajuns sa fie lucru destul de rar intalnit. Eu ma mir cum de oamenii nu observa! Si cel mai tare ma nedumereste faptul ca cei care au o oarecare varsta nu-si amintesc cerul albastru curat de odinioara… Traim dormind! Nu mai suntem sanatosi, fel de fel de ,,raceli”, apoi pierderi de memorie, oboseala… Numai la Dumnezeu e scaparea. In pacatosenia mea ii multumesc lui Dumnezeu ca stiu de El… Doamne iarta-ne si nu ne lasa!

        Apreciază

      • Clementina Munteanu said, on ianuarie 7, 2017 at 8:47 pm

        + Rozalia , toti se viata , dar nimeni nu-si aduce aminte de DOMNUL DUMNEZEUL NOSTRU ,de TATAL NOSTRU CERESC , sunt fff ocupati cu distractiile , caci la sclavi li se da circ si chemitrail ,sunt ametiti cind de una cind de alta , nu se trezesc sa cada in genunchi sa-L roage pe DUMNEZEU sa aiba mila de noi pacatosi. Incerci sa le explici si ii apuca cascatul si scarpinatul instant, o fac pe smecheri ,vai de noi ce ne asteapta . Doamne ai mila de noi pacatosi, deschide-ne ochii inimi ,ca sa vedem ADEVARUL TAU , AMIN !

        Apreciază

  6. sorin said, on decembrie 27, 2016 at 12:49 pm

    intensificarea din ultimele luni a chemtrails nu poate avea legatura si cu a spala si mai mult creierele prin substantele folosite? Adica ai innebuni, ai face sa nu mai gandeasca? Pe langa faptul ca produc diferite boli si altele.. Hai sa o luam asa: Baietii ne-au pregatit premier musulman, si ei stiau din timp ca oamenii nu vor accepta asa ca trebuiesc bombardati din toate directiile: masmedia, ocuparea timpului, chemtrails etcc..Sau sinodul eretic, ei stiau ca oamenii sanatosi nu or sa accepte asa ceva si acum vad niste reactii si incearca prin diferite mijloace sa anuleze reactiile printre care un mijloc este chemtrails. In ultimul an s-a intensificat enorm de mult aceste chemtrails. Ceva ni se pregateste.

    Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on decembrie 28, 2016 at 5:28 am

      Tot ce se poate…..totul e posibil. Oricum fenomenul chemtrails s-a intensificat extrem de mult in ultimii trei ani….dar nu ati fost voi atenti!

      Apreciază

  7. ion.a said, on decembrie 27, 2016 at 2:30 pm

    de unde vin? de unde alimenteaza? au baze la noi in tara?

    trebuie sa fie cineva care stie de unde incarca avioanele, sa faca niste poze/film sa ii facem publici!

    sa spuna aici sa ne lase niste indicii, cercetam noi daca ei nu pot au semnat unele altele..

    Apreciat de 2 persoane

    • Metatron said, on decembrie 27, 2016 at 3:35 pm

      La aceste intrebari pot raspunde 2-3 persoane din statul asta, la fel cum au stiut si in cazul cu detinuti afghani ai Cia torturati in Romania , stiau 2-3 persoane, asa si in cazul asta cu chemtrails, cateva persoane stiu adevarul adevarat, restu habar nu au.

      Apreciat de 1 persoană

  8. Apa trece. pietrele raman said, on decembrie 27, 2016 at 2:38 pm

    Crucea sau painea?

    Apreciat de 2 persoane

    • Metatron said, on decembrie 27, 2016 at 3:37 pm

      Va veni si vremea sa facem alegerea asta, bineinteles trebuie ales crucea, painea simbolizand ramanerea in lume si crucea, fuga in pesteri si in muntii si chiar mucenicie.

      Apreciază

  9. Habacuc said, on decembrie 27, 2016 at 3:07 pm

    Ziua buna si sarbatori fericite ! Eu lucrez in aeroportul din Frankfurt, fac control cu scanerul celor care lucreaza in aeroport si echipajelor care vin sa preia pasarea . Eu sunt prietenos de felul meu si-mi place sa comunic cu oamenii(nu sa palavragesc sau alte asemenea, sa comunic cu un zambet permanent pe buze)si cu glume de felul: na baieti mergeti sa imprastiati otrava deasupra aeroportului? Un comandant de aeronava , mai in varsta si cu 4 trese groase la manseta hainei de pilot, m-a intrebat odata: si tu esti din grupul celor care cred ca noi suntem cei care transporta rezervoarele cu otrava in burta avioanelor? I-am raspuns razand: nu sunteti voi? Nu, nu suntem noi! Stiu cine sunt , ce anume imprastie, cum se manifesta aceasta otrava si cum poti afla cine imprastie si de ce asa ceva! Si in una din zilele cand nu zbura m-a invitat la masa in Frankfurt si dupa ce am mancat ne-am asezat la sueta pe care cu mult interes am asteptat-o. Ce mi-a povestit in ziua aceea acest om nu scriu acum pentru ca totul este cunoscut de aproape toti oamenii dar numai de putini este adevarul acceptat. Dar: daca vreti sa stiti CINE arunca asemenea otravuri peste orase si ce otravuri sunt acestea urmariti avionul care lasa urme pe cer, urme care daca nu dispar nici dupa 15 minute inseamna ca nu sunt de la motoarele avionului ci sunt din rezervoare speciale. Luati probe de pamant, frunze, probe care pot fii analizate si duceti-le la un laborator unde aveti cunostinte sau prieteni si rugatii sa va spuna ce au pe suprafata lor iar plantele ce au in ele mai ales in radacini. Bariu si Aluminiu sunt doua elemente combinate care au rolul nu de a ne omora pe noi ci de a opri soarele. Pe noi ne pot omora cu cateva avioane pline cu otravuri sau cu bombe atomice sau exista posibilitati de holocaustizare fara numar, fara numar:-)))))))))))))) Dar n-au nevoie de asemenea munca pentru ca ne omoram singuri prin metode simple si: fara numar, fara numar de multe!:-))))))))))) Asa incat ce sa mai scriu: Sarbatori Fericite multa sanatate si voie buna PACE si PRETENIE intre popoare!

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on decembrie 27, 2016 at 3:27 pm

      Habacuc

      Oficial se numeste bioinginerie:

      https://saccsiv.wordpress.com/tag/geoinginerie-2/

      Si cica e impotriva incalzirii globale. Dar daca de fapt e rea aceasta „oprire a soarelui”? Ca principiu.
      Apoi, acele particule, cat de rau fac in realitate sanatatii?
      Dar daca in acelasi timp cu „oprirea soarelui” mai impusca, voit, niste iepuri dintr-un foc?

      Apreciază

      • Nicu said, on decembrie 27, 2016 at 7:50 pm

        Respingerea razelor solare sa nu fie si o acoperire pentru taierea masiva a padurilor si cu timpul nu vor mai imprastia aluminiu in aer si pamantul nu se va mai racori provocand seceta.

        Apreciază

      • apologetica said, on decembrie 28, 2016 at 1:07 am

        Aceasta „geoinginerie” este de fapt inginerie demografica camuflata….

        Apreciază

    • Nicu said, on decembrie 27, 2016 at 6:25 pm

      Vizioneaza documentarul „The age of aluminium” pe you tube si ai sa vezi efectele „benefice” pe care le are (cancer la san, dementa, distrugerea oxigenului din apa ca efect si moartea pestilor, etc. „Eèe nu trebuie sa bagam totul in seama oameni buni. Noi trebuie sa privim televizorul, sa citim ziare si sa ascultam radioul si in scurt timp devenim cobai perfect antrenati si educati sistem new age”

      Apreciază

    • tataia said, on decembrie 27, 2016 at 10:32 pm

      Probabil aia li se spune pilotilor….ca este necesar sa pulverizeze aluminiu pentru a opri incalzirea globala….Dar cum nu exista incalzire globala evident motivul este altul. Cauta si tu studii independente ale unor neurochirurgi pentru a vedea ce efecte „benefice” au acumulartile de aluminiu in sistemul nervos uman. Dar daca pe linga aluminiu mai spreiaza si altceva? Eh….cam multe variabile…oricum ar fi…incalzire globala nu exista, asa ca daca pilotii stiu ca aceste otravuri sint pentru oprirea incalzirii globale, este absolut evident ca au fost mintiti.

      Apreciază

    • apologetica said, on decembrie 28, 2016 at 12:58 am

      Treaba cu respingerea razelor solare este evident o minciuna menita sa adoarma constiintele aviatorilor.
      1. Substantele acelea sunt foarte nocive, deci imprastierea lor nu se face in interesul oamenilor/omenirii si nici a animalelor sau plantelor
      2. Acele substante sunt imprastiate preferential deasupra oraselor, deci imprastierea lor se face nu impotriva soarelui ci impotriva oamenilor.

      Dupa unele informatii, acele avioane apartin NATO. De aceea s-a putut constata aparitia darelor de chemtrails doar in tarile membre NATO.

      Apreciază

  10. alexandru said, on decembrie 27, 2016 at 3:41 pm

    Am o problema destul de urgenta.
    Cine poate sa ma ajute sa imi spuna de ce in Biblia de la 1937 (Biblia regele Carol) http://bitflow.dyndns.org/romanian/Biblia/Romanian-Biblia_Traducerea_Gala_Galaction_Din_1939.pdf
    Psalmii sunt diferiti. Psalmul 39 are 14 versete. Psalmul 50 este diferit. etc.

    Apreciază

    • Eugen Serea said, on decembrie 27, 2016 at 10:12 pm

      Alexandru, lucrurile sunt simple.
      Dar, mai întâi, să lămurim un aspect:
      Am observat că, în versiunea Bibliei prezentată de tine, unii Psalmi au câte un verset în plus, datorită faptului că respectiva prezentare prescurtată a lor este considerată ca fiind versetul nr.1. Să luăm ca exemplificare Psalmul 4. Acea prezentare succintă „Starostelui cântăreţilor – cu cântare din coarde – un psalm al lui David” este considerată a fi versetul nr.1.

      Şi acum, răspunsul propriuzis:
      În mod normal, Psalmul 9 are 38 de versete. Dar în unele versiuni ale Bibliei, Psalmul 9 este împărţit în două, el având doar 20 de versete, continuându-se cu aşazisul Psalm 10, care are restul de 18 versete. Deci de la Psalmul 10 încolo, conţinutul acestora nu mai este conform cu numerotaţia lor. Însă, dacă vei decala numerotaţia fiecărui Psalm cu cifra 1, vei afla Psalmul în forma cunoscută (diferă totuşi, ca formă şi/sau ca sens, mai mult sau mai puţin, de la o traducere la alta, dar Psalmul în sine este lesne de recunoscut). De exemplu, conţinutul Psalmului 10 în forma ştiută de noi toţi îl vei regăsi acum ca Psalmul 11, iar binecunoscutul Psalm 50 al pocăinţei îl vei regăsi ca Psalmul 51. Cât priveşte Psalmul 39 din această versiune a Bibliei, el este de fapt Psalmul 38 cu care erai obişnuit.

      Doamne ajută.

      Apreciază

      • Alexandru said, on decembrie 29, 2016 at 1:59 pm

        Multumesc mult, Doamne ajuta!
        O sa fiu mai atent pe viitor

        Apreciază

  11. Templier said, on decembrie 28, 2016 at 3:16 pm

    DNA la fel ca si comisarii sovietici.Nume nou metehne vechi: dosarul,turnatoria santajul,instrumentele tortionarilor moderni:

    Apreciază

  12. The Je said, on decembrie 28, 2016 at 9:41 pm

    Nu numai în România ci și în Memphis,TN unde locuiesc. Tot cerul era alb .

    Apreciază

  13. […] Iata cateva comentarii postate la Multe fotografii cu explozia CHEMTRAILS din Romania (in preajma Craciunului): […]

    Apreciază

  14. X said, on ianuarie 15, 2017 at 8:52 pm

    1 noiembrie 2016, o poza care arata foarte clar diferenta dintre CONtrails si CHEMtrails:

    https://mega.nz/#!6wdxmLjS!eiCTaL6kDsXb_lGTqxxHwp4vQ7bsJlMu2gilvPcVWBo

    Apreciază

  15. […] dintre comentariile postate la Multe fotografii cu explozia CHEMTRAILS din Romania (in preajma Craciunului) (din 27 decembrie […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.