SACCSIV – blog ortodox

CORUL ARMATEI ROSII a pierit in AVIONUL PRABUSIT de Craciun in Marea Neagra. Destinatia era Siria

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 25, 2016

   Poate i-ati vazut:

   Au fost si in Romania:

Iar azi, de Craciun, avionul care ii transporta spre Siria s-a prabusit in Marea Neagra:

Iata si ce putem citi la Avion rus prabusit: toti cei 92 de pasageri au murit. Putin a ordonat o ancheta si a declarat luni zi de doliu national de pe Pro tv:

Sfarsit de an cumplit la Moscova. 64 de membri ai faimosului Cor Alexandrov al Armatei Rosii au murit duminica dimineata, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit in Marea Neagra.

In total, in aparatul militar, un Tupolev-154 se aflau 92 de persoane. Aeronava abia decolase de la Adler, oras situat la sud de statiunea Soci.

Muzicienii urmau sa sustina un concert pentru soldatii rusi din Siria. Reputatul ansamblu a concertat in mai multe randuri in Romania, ultima data chiar in aceasta vara.

Vladimir Putin a ordonat o ancheta si a declarat luni zi de doliu national.

Desfasurarea evenimentelor, livetext:

UPDATE 16:25 Potrivit unor surse neoficiale rusesti, printre pasageri se afla si Vladimir Ivanovski, seful politiei militare din Rusia.

UPDATE 15:30 Presedintele sirian Bashar al-Assad s-a declarat duminica „trist” dupa ce a aflat de prabusirea avionului militar rusesc care ii avea la bord pe membrii corului Armatei Rosii, aflati in drum spre Siria pentru un concert care sarbatorea victoria trupelor guvernamentale asupra rebelilor din Alep, scrie Reuters.

Intr-un mesaj de condoleante trimis presedintelui rus Vladimir Putin, Assad a spus ca cele doua tari sunt partenere in constructia fundatiei stabilitatii, securitatii si pacii in Siria.

UPDATE 14:00 Presedintele rus Vladimir Putin a decretat ziua de luni, 26 decembrie, drept zi de doliu national pentru comemorarea victimelor accidentului aviatic din Marea Neagra, informeaza AFP.

Anuntul a fost facut dupa ce Ministerul rus al Apararii a anuntat ca nu sunt indicii privind existenta unor supravietuitori la locul unde s-a prabusit avionul militar rus dupa ce-a decolat de la Soci (sud) cu destinatia Siria, avand la bord peste 90 de persoane, relateaza AFP si Reuters.

”Zona catastrofei avionului Tu-154 a fost determinata. Nu exista indicii privind existenta unor supravietuitori”, a indicat ministerul intr-un comunicat, citat de agentiile ruse de presa, precizand ca au fost gasite pana in prezent patru corpuri neinsufletite.

UPDATE 12:45 Ministerul rus al Apararii a anuntat ca nu sunt indicii privind existenta unor supravietuitori la locul unde s-a prabusit duminica un avion militar rus dupa ce-a decolat de la Soci (sud) cu destinatia Siria avand la bord peste 90 de persoane, relateaza AFP si Reuters.

”Zona catastrofei avionului Tu-154 a fost determinata. Nu exista indicii privind existenta unor supravietuitori”, a indicat ministerul intr-un comunicat, citat de agentiile ruse de presa, precizand ca au fost gasite pana in prezent patru corpuri neinsufletite.

UPDATE 12:00 Presedintele rus, Vladimir Putin, a ordonat duminica formarea unei comisii de ancheta, condusa de catre premierul Dmitri Medvedev, insarcinata cu stabilirea cauzelor prabusirii in Marea Neagra a unui avion militar care se indrepta spre Siria avand la bordul sau 92 de persoane, relateaza AFP.

Potrivit unui comunicat al Kremlinului, Putin i-a cerut lui Medvedev ”sa formeze si sa conduca o comisie guvernamentala insarcinata cu ancheta privind prabusirea avionului Tu-154 la Soci” (sud).

Seful statului rus a exprimat ”condoleantele sale cele mai profunde” rudelor victimelor, in mare parte artisti ai corurilor Armatei Rosii care mergeau sa celebreze Anul Nou impreuna cu soldatii rusi dislocati in Siria.

Ministerul rus al Apararii, citat de agentiile ruse de presa, a indicat ca avionul se afla in exploatare de 33 de ani si avea 6.689 de ore de zbor din 1983.

UPDATE 10:50 La bordul aeronavei s-ar fi aflat, potrivit Russia Today, 64 de membri ai celebrului ansamblu Alexandrov, mai cunoscut drept „Corul Armatei Rosii”, inclusiv dirijorul Valerii Halilov. Acestia urmau sa sustina un concert pentru militarii rusi din Siria. Ansamblul a concertat in mai multe randuri si in Romania, ultima data chiar in octombrie, la Constanta si Bucuresti.

Lista cu pasageri publicata de catre ministerul Apararii include, pe langa cei 64 de membri ai Ansamblului Alexandrov, opt militari, inclusiv directorul Ansamblului, general-locotenent Valeri Halilov, opt membri ai echipajului, noua jurnalisti, doi inalti functionari civili si responsabila unei organizatii caritabile, foarte cunoscuta in Rusia, Elizaveta Glinka. 

La operatiunile de cautare participa 4 nave si 5 elicoptere. Atat presedintele Vladimir Putin cat si patriarhul Kiril au transmis condoleante. 

UPDATE 9:45 Echipele de salvare au gasit corpul neinsufletit al uneia dintre persoanele care se aflau la bordul avionului militar rus care s-a prabusit duminica in Marea Neagra, a anuntat ministrul rus al Apararii, citat de agentiile ruse de presa, transmite AFP.

”Corpul unei persoane moarte ca urmare a prabusirii avionului Tupolev-154, al Ministerului rus al Apararii, a fost gasit la sase kilometri distanta de litoralul statiunii Soci”, a declarat purtatorul de cuvant al ministerului, Igor Konasenkov, agentiilor de presa locale.

Avionul militar rus, cu 91 de persoane la bord, ce disparuse duminica de pe ecranele radarelor, s-a prabusit in Marea Neagra, in apropiere de litoralul statiunii Soci, unde au fost descoperite fragmente din avion, a indicat Ministerul rus al Apararii, citat de agentiile ruse de presa, relateaza Reuters si AFP.

”Fragmente din avionul Tu-154 al Ministerului rus al Apararii au fost gasite la o distanta de 1,5 kilometri de litoralul orasului Soci, la o adancime de 50-70 de metri”, a afirmat ministerul.
Avionul militar a disparut duminica de pe ecranele radarelor dupa ce a decolat din orasul Adler, situat in sudul Rusiei, cu destinatia Siria, a anuntat Ministerul rus al Apararii, care a precizat ca in avion se aflau 83 de pasageri si opt membri ai echipajului si ca au fost mobilizate echipe de salvare pentru gasirea avionului disparut, un Tupolev Tu-154.

Avionul a decolat la ora locala 5,40 (2,40 GMT) din Adler, oras situat la sud de statiunea balneara Sochi, la Marea Neagra, pentru un zbor obisnuit cu destinatia baza aeriana Hmeimim, din apropiere de Lattaqia, in nord-vestul Siriei, potrivit ministerului.

Aparatul transporta militari rusi si membri ai Ansamblului Alexandrov, unul dintre corurile armatei ruse care se deplasa in Siria pentru a participa la sarbatorile de Anul Nou la baza aeriana. Printre pasageri se aflau si noua jurnalisti, a mai spus ministerul rus.

Comentariu saccsiv:

S-a prabusit sau a fost prabusit?

Sa ne amintim si de:

AMBASADORUL RUS in Turcia a fost ASASINAT de catre un politist turc ce a strigat: ”Allah Akbar! Nu uitaţi Alepul, nu uitaţi Siria!”. Video (interzis sub 18 ani)

Sa nu uitam nici de declaratiile lui Vladimir Putin din 19.12. Iata ce putem citi la Scandal MONDIAL ! Vladimir Putin spune intregii lumi cine a creat ISIS ! Acuzatii GRAVE ! de pe BZI:

Cand Rusia a cerut ajutor sau macar sa i se spuna unde se afla teroristii ISIS, nu a primit, iar acum cand au vazut ca Rusia va rezolva problema in Siria, NATO si tot occidentul priveste de pe margine. Mai mult, Rusia le-a atras ATENTIA sa nu-i prinda prin spatiul aerian sirian.
Asa a fost provocat atentatul de la Paris de catre serviciile de informatii franceze si straine pentru ca Franta si NATO sa intre in joc in Siria si sa aibe motive sa survoleze spatiul aerian sirian si sa bombardeze anumite pozitii strategice din Siria, fara sa fie atacati de Rusia. Cu siguranta Franta ataca pozitiile militarilor sirieni si nu ale teroristilor. Asta e politica de stat a Israelului, America si a elitei masonice criminale internationale.
Gruparea Statul Islamic este finantata de 40 de tari, inclusiv de state membre G20. Acuzatia a venit luni, din partea presedintelui Vladimir Purtin.
”Am dat exemple, bazate pe informatiile noastre privind finantarea diverselor unitati ale ISIS (Statului Islamic) de catre persoane individuale. Dupa cum am zis, acesti bani provin din 40 de tari, iar printre ele se numara si state G20”, a spus Putin.
G20 include statele membre G7, adica – Germania, Canada, Statele Unite, Franta, Italia, Japonia, Marea Britanie – si alte 12 state emergente – Africa de Sud, Arabia Saudita, Argentina, Australia, Brazilia, China, Coreea de Sud, India, Indonezia, Mexic si Turcia. Cel de-al 20-lea loc este ocupat de Uniunea Europeana.
Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda !
Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !
SUA, inca din 1776, au fost, practic, 222 de ani, intr-un continuu razboi, avand doar cativa ani de pace, este un aspect istoric ce nu poate fi negat, caci este insotit de o stufoasa documentatie.

 

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on decembrie 25, 2016 at 8:24 pm

    E o mare tragedie, mai ales ca plecasera sa cante, nu sa impuste pe cineva. Si parca amaraciunea e si mai mare, ca ii stiam, fusesera si in Romania.
    Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace!

    Apreciază

  2. el said, on decembrie 25, 2016 at 8:26 pm

    Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca !
    inca o jerfta ritualica a anticristilor, Hristos Dumnezeu sa primeasca si sa MANTUIASCA SUFLETELE lor trecand cu vederea toate pacatele si nedesavrsirile lor ca sa CRAPE DE CIUDA vrasmasul neamului omenesc si slugile lui spurcate !

    Apreciază

  3. Acta Diurna said, on decembrie 25, 2016 at 8:44 pm

    că SUA a finanțat și încă mai finanțează ISIS – aceste zile cît mai stă homosexualul barry sotoro alias barack obama pe scaunul de președinte sua- NU E ACUZAȚIE, CI FAPT DOVEDIT și încă AFRIMAT FĂRĂ RUȘINE (l-o fi luat gura pe dinainte?) de însuș sotoro-obama. Membri ai congresului american afirmă faptul pe bază de dovezi, DECI NU MAI ȚINE DE SFERA ACUZAȚIILOR, CI A FAPTELOR DOVEDITE!

    Apreciază

    • IRINA said, on decembrie 26, 2016 at 11:30 am

      poate cineva sa publice acest Juramant ,ca sa vedem si noi ce contine?

      Apreciază

    • Raluca said, on decembrie 26, 2016 at 12:02 pm

      Așa ceva este de noaptea minții. I-au obligat să semneze acest jurământ care are rolul de completare la jurământul hirotoniei pentru preoți de exemplu –dacă a mai auzit cineva vreodată de conceptul de jurământ ca și completare la alt jurământ (!?) – chiar înainte de sinodul din Creta. Deci se pregăteau intens pentru ce avea să vină. Iată fragmentul din articol care mi se pare a fi cel mai relevant de aiuritor:

      ”Acest Act de onestitate și fidelitate față de Biserică poate fi înțeles și ca o completare a jurământului – mărturisire pe care preoții îl fac la momentul hirotoniei. Totodată, el are și o valoare liturgică, întrucât este asumat în cadrul unui spațiu eclesial, cu respectarea unei rânduieli ce are ca momente principale rostirea rugăciunilor începătoare, depunerea jurământului, sărutarea Sfintei Evanghelii și a Sfintei Cruci, formula de încheiere și semnarea documentului.”

      Apreciază

      • Ionut said, on decembrie 26, 2016 at 6:47 pm

        „SA NU VA JURATI NICIDECUM”

        Apreciază

  4. energein7 said, on decembrie 25, 2016 at 9:10 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog.

    Apreciază

  5. dante said, on decembrie 25, 2016 at 10:17 pm

    Daca spui ca nu este o intimplare esti catalogat ca fiind bolnav de teoria conspiratiei,dar ….prea multa coincidenta. Dupa uciderea ambasadorului in Turcia, acum de Craciun, a venit rindul acestui avion militar.
    Un lucru este tare ciudat totusi cu acesti teroristi care ucid pe ici pe colo in diverse atentate: de fiecare data fara exceptie, acestia sint ucisi, niciodata nu sint prinsi ca sa li se ia declaratii. Ciudat, foarte ciudat.
    Totusi in aceasta ecuatie a gazului Qatarez, Rusia impiedica niste ecuatii.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Manuel Transmission said, on decembrie 25, 2016 at 10:28 pm

    – Vladimir Putin humiliates BBC Reporter John Simpson

    – Putin crushes CNN smartass Fareed Zakaria on Donald Trump and US elections

    Apreciază

    • vali said, on decembrie 26, 2016 at 9:32 am

      Nu uita ca sunt profetii care spun ca antihrist o sa vina din rusia. Asa ca ai grija pe cine proslavesti. Putin e un fenomen in eurapa cum a fost basescu in Romania. Un pic golanas si obraznic cu „dusmanii”, aparent iubitor si aparator al moralitatii dar perfid pana peste cap.

      Apreciază

      • Ionut said, on decembrie 26, 2016 at 11:53 am

        Majoritatea profetiilor spun ca va veni in Israel.

        „Eu am venit în numele Tatălui Meu şi voi nu Mă primiţi; dacă va veni altul în numele său, pe acela îl veţi primi.” (Ioan 5,43)

        Apreciază

      • el said, on decembrie 26, 2016 at 12:06 pm

        vali

        putin NU e anticristul !

        Apreciază

      • vali said, on decembrie 26, 2016 at 4:43 pm

        el
        E evident asta.

        Apreciază

      • NIMENI said, on decembrie 26, 2016 at 6:03 pm

        vali,
        Ca si cum lumea e supraplina de ingerasi cu aripioare iar „fenomenele” Putin si Basescu fac parte din alta tagma …
        Antihristul e in noi toti, a batut la poarta sufletului nostru si i-am deschis! Recunosti?

        Apreciază

      • Ionut said, on decembrie 26, 2016 at 6:58 pm

        NIMENI

        Ce e cu tine de esti asa pesimist?
        Hristos sta la usa si bate.
        Pacatul bate la usa si cauta sa te tarasca, nu asteapta smerit sa-i deschizi tu de buna voie. Ca suntem pacatosi? Suntem. Dar asta nu inseamna ca, gata, suntem robii antihristului.

        Apreciază

  7. sorin said, on decembrie 25, 2016 at 11:15 pm

    uitati aici: https://www.youtube.com/watch?v=Qo4LESHKlvk

    Apreciază

  8. Aurora said, on decembrie 25, 2016 at 11:29 pm

    Alexandrov, cel care a fondat ansamblul coral a fost cantaret bisericesc. Mare pacat de bietii coristi ca au murit nevinovati !

    Apreciază

    • Mihail said, on decembrie 29, 2016 at 11:44 am

      „Alexandrov, cel care a fondat ansamblul coral a fost cantaret bisericesc.” Aurora, de unde stii? Imi poti da un link?

      Apreciază

  9. geo said, on decembrie 25, 2016 at 11:38 pm

    Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace!

    Nu cred ca a fost vorba de vreun atac terorist ci pur si simplu de faptul ca „sicriele zburatoare” ca cel prabusit dar si il-18 ar fi trebuit retrase de la zbor…interesant ca zilele trecute Rogozin, il stiti, a zburat de la Moscova la Chisinau, via Budapesta, cu un A-320…

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 26, 2016 at 5:09 am

      geo

      Mie imi pare mai degraba Airbus ca fiind sicriu zburator, indiferent de varsta.

      Apreciază

      • Nimbus said, on decembrie 26, 2016 at 10:30 am

        Da, asa e. Aeronavele Airbus au cele mai multe accidente.

        Apreciază

  10. mihay2016 said, on decembrie 25, 2016 at 11:50 pm

    Si mie mi se pare cam straniu cu prabusirea avionului ! Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace!

    Apreciază

  11. geo said, on decembrie 26, 2016 at 12:11 am

    De fapt dezinformarea ar fi trebuit taxata la canalele media mainstream, pentru ca ele au promovat-o:

    http://www.blacklistednews.com/Obama_Quietly_Signs_The_%22Countering_Disinformation_And_Propaganda_Act%22_Into_Law/55977/0/38/38/Y/M.html

    Cam asa se fabricau stirile despre situatia din Alep:

    http://www.blacklistednews.com/Egyptian_police_arrest_five_people_for_using_children_to_stage_fake_%27Aleppo%27_footage/55905/0/38/38/Y/M.html

    http://www.blacklistednews.com/British_Govt-Funded_Outlet_Offered_Journalist_%2417%2C000_a_Month_to_Produce_Propaganda_for_Syrian_Rebels/55971/0/38/38/Y/M.html

    O jurnalista curajoasa si mai presus de toate onesta:

    http://www.blacklistednews.com/Journalist_Eva_Bartlett_DESTROYS_Mainstream_Journalist_Over_Syria%2C_Aleppo/55898/0/38/38/Y/M.html

    Aberatii multi culti:

    http://www.zerohedge.com/news/2016-12-22/german-media-continues-aid-merkel-culture-denial

    http://www.blacklistednews.com/German_Politician_Prevented_Police_Sharing_Image_of_Christmas_Market_Attacker_%E2%80%98to_Prevent_Racism%E2%80%99/55975/0/38/38/Y/M.html

    http://www.blacklistednews.com/French_Mayor_To_Be_Charged_With_Hate_Crime_For_Decrying_%E2%80%9CReplacement%E2%80%9D_of_White_People/55949/0/38/38/Y/M.html

    http://www.blacklistednews.com/Welfare_jihad%3A_Dozens_of_Danish_ISIS_fighters_received_state_unemployment_benefits/55972/0/38/38/Y/M.html

    Evident, la ce comunitati au in regat si pe unde si-au bagat coada, ca e nevoie de asa ceva:

    http://www.blacklistednews.com/London_to_get_manned_checkpoints_for_first_time_in_24_years_amid_MI5_security_crack_down/55974/0/38/38/Y/M.html

    Asa patesc cei care spun adevarul:

    http://www.blacklistednews.com/Climate_change_expert_sentenced_to_32_months_for_fraud%2C_says_lying_was_a_%27rush%27/55976/0/38/38/Y/M.html

    O veste cam neplacuta, printre altele:

    http://www.blacklistednews.com/White_House_Claims_Over_80%25_Of_Low-Skilled_Jobs_Will_Be_Automated/55942/0/38/38/Y/M.html

    Si da asa este:

    http://www.blacklistednews.com/Kids_Connecting_on_Social_Media_Are_Less_Satisfied_With_Real_Life/55914/0/38/38/Y/M.html

    http://www.zerohedge.com/news/2016-12-21/how-we-become-slaves-system

    Din pacate nici de Craciun oamenii strazii nu au parte de liniste:
    http://www.zerohedge.com/news/2016-12-24/america-has-unofficially-declared-war-homeless

    O problema grava:
    http://www.zerohedge.com/news/2016-12-23/forget-monte-paschi-italy-may-have-far-bigger-problem

    Efectele sunt enorme:
    http://www.volcanocafe.org/devil-may-care-campi-flegrei-ndvp-3/

    Va spuneam ceva mai demult ca Trump deranjeaza enorm cercurile de influente economica, politica si militara si ca va fi in pericol:
    http://www.zerohedge.com/news/2016-12-21/paul-craig-roberts-warns-coup-against-trump-fails-threat-against-his-life-rises

    Apreciat de 1 persoană

  12. NIMENI said, on decembrie 26, 2016 at 8:29 am

    L-ati vazut pe nea Gigi aseara la RTV?, parca i s-a aratat o pisica turbata impreuna cu lista de ineptii ce urmau sa fie regurcitate la o ora de maxima audienta in compania Corinutei …
    Vai de noi si de steaua noastra …!

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 26, 2016 at 9:06 am

      NIMENI

      N-am vazut. Ce zicea?

      Apreciază

      • NIMENI said, on decembrie 26, 2016 at 9:18 am

        Ca cica o sa vina mania lui Dumnezeu asupra noastra ca am pus prim-ministru o femeie, citand din Biblie si multe nazbatii de la buton, folosind acelasi ton, parca e bolnavior ….

        Apreciază

      • Mihai said, on decembrie 26, 2016 at 10:08 am

        La taica Serafim joanta ereziile nu mai contenesc, de la piese de teatru și concerte cu orchestra pînă la ,,rugăciuni” cu papistasi și lutherani, să intrați așa că fapt divers pe situl mitropoliei Germaniei și Europei de nord

        Apreciază

      • Ionut said, on decembrie 26, 2016 at 12:03 pm

        In general mie mi-a placut ce a spus, cu cateva exceptii legate de o oarecare mandrie (si el a zis la sfarsit ca uneori cade in pacatul mandriei si ii pare rau) si unele exagerari.
        Daca ar avea a zecea parte dintre politicieni si oamenii de afaceri ravna si marturisirea lui Gigi Becali, tara asta s-ar schimba.
        A spus si despre Gabriela Firea (care ii e fina) ca isi incepe si-si termina ziua cu rugaciune si ca inainte de a merge la primarie trece pe la biserica.
        Nu se poate spune ca e misogin. A mai zis despre Andreea Paul ca e o persoana de calitate si ca ar fi putut conduce PNL.
        Nu sunt in masura sa fac aprecieri sau sa dau calificative cu privire la parcursul duhovnicesc al altora, eu insumi fiind nevrednic si avand nevoie sa ma trezesc de-a binelea, dar mi se pare ca unii dintre oamenii cu putere de decizie sau financiara au inceput sa se trezeasca din zapaceala. In conditiile astea trendul inaugurat de „sinodul” din Creta e cu atat mai periculos intrucat exista riscul ca oamenii sa fie aruncati intr-o noua zapaceala, mai periculoasa.

        Apreciază

    • Apa trece, pietrele raman said, on decembrie 26, 2016 at 12:51 pm

      Am urmarit interviul si mi s-a părut interesant. Becali spunea cum in inchisoare a citit carti ziditoare de suflet pe care altminteri nu le-ar fi citit. Stia pe de rost o multime de versete din psalmi si si-a argumentat spusele cu citate din Biblie. Avea un ton mai smerit si spunea ca pacatul lui cel mai mare este mandria. A sustinut ca un conducator ortodox care se roaga are har si ca astfel, ajutat de Dumnezeu, poate apara mai bine interesele romanilor.

      A spus ca îi iubeste pe musulmani cu iubire crestineasca, dar că, in calitate de ortodocsi, nu ar trebui sa sustinem numirea unui prim-ministru musulman. E o chestiune de mandrie, de demnitate si o dovada a tariei credintei noastre.

      Acum vin si eu si adug: In ce tară majoritar musulmana exista prim-ministru ortodox?

      Apreciază

  13. Aliosa said, on decembrie 26, 2016 at 11:37 am

    Cam mare coincidenta ca sa fie un simplu accident, la cateva zile dupa asasinarea ambasadorului rus din Turcia. Posibil ca avionul sa fi fost sabotat cumva. Dupa ce a zburat cateva minute, s-a intors spre directia de unde a plecat si s-a prabusit (exista graficul pe sputnic). Deci fie a fost deturnat, fie a incerca sa se intoarca…. Daca ar fi avut probleme tehnice putea sa fi anuntat prin radio.

    Apreciază

  14. mihay2016 said, on decembrie 26, 2016 at 1:37 pm

    Autoritățile ruse au confirmat că asasinul ambasadorului rus in Turcia Andrei Karlov are legături cu o bază americană CIA în Irak.
    După ce președintele Putin a ordonat o anchetă de 18 persoane în asasinarea ambasadorului Karlov săptămâna trecută, anchetatorii spun ca au gasit dovezi puternice care demonstrează Mevlut Mert Altintas are legaturi cu o bază CIA din Irak, și a fost conectat la tentativa de lovitură de stat împotriva lui Recep Tayyip Erdogan în luna iulie. http://yournewswire.com/russian-ambassador-murderer-cia-base-iraq/ . Si de ce nar fi cazu acesta tot mana americanilor !

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on decembrie 27, 2016 at 7:12 pm

      exista video cu inmormantarea lui KaRLOV ? i se vede fata ?

      Apreciază

  15. vio said, on decembrie 26, 2016 at 1:46 pm

    Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
    Fie ca sufletele lor sa fie asezate de Dumnezeu in ceata dreptilor.

    Apreciază

  16. dante said, on decembrie 26, 2016 at 5:53 pm

    @nimeni
    L-am vazut si nu prea mi-a placut ce-am vazut la el, cu toate ca puncta bine anumite lucruri. Cea mai grea patima a lui este MINDRIA, de care spune ca nu se poate dezice, ca s-a nascut lider si conducator, chiar si in inchisoare nu a vrut sa se smereasca pentru ca el a fost ….europarlamentar. Poftim???!!!
    Dar atunci de sfintii inchisorilor care unii dintre ei au fost oameni de mare valoare si cultura si care s-au smerit pina la mucenicie ce sa mai zicem? Acestia au putut sa se smereasca.
    Cel mai mare si mai greu pacat din lume este MINDRIA pentru care a cazut satan.

    Apreciază

    • Ionut said, on decembrie 26, 2016 at 6:51 pm

      Sa nu judecam, ca si cum noi am fi desavarsiti. Sa privim mai bine unde era Gigi Becali acum 10 ani si unde e acum.

      Apreciază

    • NIMENI said, on decembrie 26, 2016 at 10:24 pm

      dante,
      Zicea de TRUFIE ….= mandrie x 3, cu care se va duce la JUDECATA!
      Raman convins ca vorbeste din lista anexata pisicii turbate, are pe undeva vreun cadavru intr-un dulap ….

      Apreciază

  17. marian said, on decembrie 27, 2016 at 10:05 am

    Crăciun Fericit!
    Am văzut figura lui Putin cu ocazia anunțării dezastrului aviatic! Avea un zâmbet de o răutate asemenea unui sadic. Numai nu spunea: ‘-Mi-am îndeplinit misinea!’ Pare a fi un 911 a-la-russe. Iertați-mă dacă opinia mea e disonantă!
    Foarte repede, un general NATO din Belgia a fost gasit in masina cu un glont in cap departe de locuinta iar arma era in cutia de manusi.
    Am mai spus ca elitele joaca un fel de.poker iar miza e viata omenirii, iar Putin nu e vreun aparator al Ortodoxiei.
    Iertare!

    Apreciază

    • marinela said, on decembrie 27, 2016 at 3:32 pm

      Din ce-mi spunea sotul meu, care citi intr-un cotidian nemtesc ,ar fi fost un atentat cu bomba in avionul prabusit cu acea orchestra ruseasca.

      Apreciază

      • NIMENI said, on decembrie 27, 2016 at 10:04 pm

        Asta e fara putinta de tagada.

        Apreciază

      • Mihail said, on decembrie 29, 2016 at 12:17 pm

        Mai fratilor, daca ar fi fost bomba la bord, nu ar fi intors pilotul avionul spre zone populate pentru nimic in lume. Altceva a fost acolo.

        Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.