SACCSIV – blog ortodox

TRAIAN BASESCU: “În România, VACCINAREA trebuie să devină OBLIGATORIE”

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 19, 2016

checkpoint-2

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

   Iata ce putem citi la Traian Băsescu, despre cei care promovează anti-vaccinarea: ”SUNT NIȘTE INCONȘTIENȚI!” de pe EVZ:

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, consideră că vaccinarea este o necesitate care salvează viața copiilor, iar cei care au propagat mesajul anti-vaccinare sunt niște ”inconștienți”.
Redăm mesajul postat de Traian Băsescu pe facebook.

”Vaccinarea, o necesitate care salvează viaţa copiilor noştri.

Destui inconştienţi au propovăduit nevaccinarea copiilor.

Astăzi, vedem că tot mai mulţi copii nevaccinaţi se îmbolnăvesc şi mulţi îşi pierd viaţa din cauza dezinformării şi inconştienţei părinţilor.

În România, vaccinarea trebuie să devină obligatorie.

O să-mi spuneţi “de ce mă bag pentru că nu sunt doctor”. De acord, dar sunt tată şi bunic responsabil.

PS. Institutul Cantacuzino trebuie sprijinit de guvern să-şi redobândească vocaţia producerii vaccinurilor pentru români.”

Comentariu saccsiv:

   Iata si doua comentarii postate la articolul de mai sus pe EVZ:

sase sase la 18 decembrie, 10:07 a spus:

Pentryu toti tampitii si inconstientii care refuza vaccinarea. Aeti dreptul si jumatate din stangul sa nu va vaccinati nici voi si nici copii vostri.dar nu aveti dreptul sa iesiti din grajdul vostru in comunitati ommu perclitati aparitia epidemiilor. Stati dracului acasa si nu iesiti pe strada. Asteptati venirea bolilor care va vor ommuni si astfel va scadea in limite normale numarul prostilor.
Retineti ca poliomielita , tusea ommunism, rujeola, difteria si alte boli au fost eradicate la noi prin obligativitatea vaccinarii. Deasemenea tuberculoza. Si alte boli ca sifilisul, febra tifoida , tifiosul exantematic s-au ommunism prin masuri sanitare impuse ca obligatorii.
Dobitocilor. Trebuie sa vi se restranga dreptul la libera circulatie ommu vi se permita sa locuiti in rezervatii precum au fost nevoiti “indienii” din America.Ei nevinovati , dar voi pentruca suferiti de o boala care se ia si nu are ommuni:prostia.

Liber la 18 decembrie, 22:18 a spus:

Mai jegule ne-uman, daca tot ai facut vaccinul, cum te mai imbolnavesti din cauza mea? Atunci de ce l-ai facut, mai jegule? Sau nu l-ai facut pentru ca e pentru lichidarea prostilor? Eugenie! Totul e nazism, fascism si comunism pe lumea asta!

   Comentariu saccsiv:

E bine sa aruncam si noi cate un comentariu pe mass-media la astfel de articole. Fara a mai intra mai apoi in dialog cu indoctrinatii.

Consider util in acest sens:

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

Cititi va rog si:

Liviu Dragnea: VACCINAREA trebuie sa fie un DREPT, nu trebuie sa fie o OBLIGATIE

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu said, on decembrie 19, 2016 at 12:26 am

    specimenul base e jeg pana la capat…inca mai au nevoie de el ca altfel il manca si pe el dna cum s-a intamplat cu ceilalti

    nu ma mira ca spune asa ceva oricum prin ce masuri a luat a facut destul rau poporului prin reducerea nivelului de trai care s-a tradus printr-un spor natural negativ

    sa le faca nepoteilor lui vaccin daca tot le promoveaza…din alea care sunt date la sulime ca lor le da din alea bune…

    mi-e sila toata mass media a declansat acum un fel de razboi mediatic

    nici nu stim exact situatia concret din ce cauza au murit copiii aia ei au aflat ca sigur e din lipsa vaccinarii…
    infectiile intra spitalicesti si faptul ca spitalele sunt niste jeguri niste focare de infectii absolut nimic de acest fapt.

    te duci la spital cu o problema te intorci acasa mai bolnav decat te-ai dus

    de miile de cazuri din toata Romania cu copiii otraviti din cauza vaccinurilor nici macar o vorbulita nimica…

    inca o dovada ca mass media e cumparata de toata mafia farmaceutica globala

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on decembrie 19, 2016 at 10:43 pm

      basescu e o scursura umana, poate cea mai infecta si malefica emanatie a acestui popor, sa nu uitam ca pe vremea lui am luat 20 miliarde de la FMi si nu numai ca nu au fost investiti in economie, nu numai ca tocmai atunci au taiat si salariile la bugetari dar aceste 20 de miliarde au fost data israelului plata ca despagubiri pt holocaustul inventat si nedovedit vreodata
      ne-a adus si deveselu pe cap, mai mult rau ca chioru asta nu a facut parca nimeni in tara asta

      Apreciat de 1 persoană

  2. Pąʍvo said, on decembrie 19, 2016 at 5:28 am

    A ranjit diavolul prin acest slugoi sionist 8 ani de zile deasupra Romaniei. Nu ca ceilalti politicieni ar fi fost mai seriosi… Acumulati cu inca 8 ani din ranjetul lui Iliescu, avem rezultatul dezastruos al unei nebunii colective ce a contaminat societatea romaneasca pana la sclavagism si supunere debila prin excelenta.
    Prin educatia draconica, prin ideologii umaniste ucigatoare de minti si suflete, o natie va fi lipsita in generatiile viitoare de genii si sfinti. Astfel mai marii lumii vor putea pregati in tihna imparatia lui antihrist.
    De care sa ne mantuiasca Domnul !

    Apreciat de 2 persoane

  3. Grigore said, on decembrie 19, 2016 at 8:33 am

    Pentru că aici suntem rugaţi să păstrăm un limbaj decent, mă voi limita să experimentez doar o senzaţie de vomă când vine vorba despre această pocitanie spurcată care ne-a călcat pe cap timp de 10 ani.

    Apreciat de 3 persoane

    • Pąʍvo said, on decembrie 19, 2016 at 1:05 pm

      Deci a ranjit mai mult de opt ani…
      Imi amintesc ca intr-o vreme, nici nu stiam cine e presedintele Romaniei. Ce vremuri linistite !

      „Întoarce-te, suflete al meu, la odihna ta, că Domnul ţi-a făcut ţie bine !” (Psalmi 114, 7)

      Apreciat de 2 persoane

  4. guti flo said, on decembrie 19, 2016 at 9:27 am

    „sase sase” din pacate, are o spalare pe creier severa, e gata de impachetare…cu cei ca el fac „treaba buna baietii”! Traian Basescu si toti cei de la conducere ..si bineinteles cei ca sase sase, au „uitat” ca omul este inzestrat de Dumnezeu liber si independent!
    Asta trebuie sa le aducem aminte celor care simt asa de mare nevoie sa ia decizii obligatorii si se ingrijoreaza atat de mult pt sanatatea noastra. Prin simplu fapt ca accepti din partea statului aceasta „obligatie”, nu demonstrezi altceva decat ca esti un sclav fara sanse de evadare!

    Apreciat de 1 persoană

  5. Ionut said, on decembrie 19, 2016 at 1:05 pm

    Nu pot fi de acord cu obligativitatea. In SUA, Spania, Olanda vaccinarea nu e obligatorie, ci doar recomandata.
    Din cate stiu, in Spania autoritatile isi rezerva dreptul de a impune vaccinarea doar in cazul epidemiilor.

    Apreciat de 1 persoană

  6. cristian said, on decembrie 19, 2016 at 5:24 pm

    toti aceeia care sustin ca vaccinul este bun, aceia sunt niste dementi indiferent de statutul pe care il au.vaccinul face parte din planu de exterminare in masa a oamenilor.vaccinurile ucid mai mult decat orice boala care exista in lumea asta.vaccinurile sunt facute pentru exterminare.face parte din planul satanistului mason Bill Gates.

    Apreciază

  7. Spaceman said, on decembrie 19, 2016 at 5:32 pm

    Zombilăul ăsta microcipat, un individ cunoscut cândva ca fiind T. Băsescu îndeplinind printre altele și funcția de președintele României în perioada 21 dec. 2004 – 21 dec.2014, suspendat de două ori, între 20 aprilie-23 mai 2007 – interimat asigurat de Nicolae Văcăroiu și între 9 iulie-27 august 2012 – interimat asigurat de Crin Antonescu, după ce și-a văzut partidul PoMPa (PMP) trecut de pragul de 5% la alegerile din 11 dec. 2016 se lansează în discuții pe subiecte fierbinți pentru a beneficia de cât mai multă publicitate în mass-media.
    A ales ca subiect tocmai vaccinarea…
    Registru Electronic Național de Vaccinări (RENV) a fost înființat în august 2011 pe timpul mandatului său de președinte al României, miniștrii sănătății de atunci fiind Cseke Attila – 23 decembrie 2009 – 4 august 2011 și Ladislau Ritli – 17 august 2011 – 27 aprilie 2012, iar ORDINUL NR. 1234 DIN 3 AUGUST 2011 privind instituirea metodologiei de raportare on-line în Registrul unic de vaccinări, emis de MINISTERUL SĂNĂTĂȚII, a fost publicat în MONITORUL OFICIAL NR. 564 din 9 august 2011.
    Pentru nenorocirea asta de RENV, care permite ca vaccinarea din act medical să devină EUGENIE, nenorociții ăștia de T. Băsescu, Cseke Attila și Ladislau Ritli, unul mai sinistru ca celălalt, AR TREBUI LINȘAȚI!

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/11/27/stiati-ca-exista-registrul-electronic-national-de-vaccinari-finantare-norvegia-populatia-nu-are-acces-la-date/comment-page-1/#comment-335540

    Normal că slugoii iadului susțin vaccinarea obligatorie, eugenia, pașapoartele biometrice și toate nenorocirile, fiindcă ei văd lumea împărțită în două caste : casta elitelor și casta sclavilor. Iar slugoii iadului se cred în casta elitelor…

    P.S. Comentariu saccsiv:
    „E bine să aruncăm și noi câte un comentariu pe mass-media la astfel de articole. Fără a mai intra mai apoi in dialog cu îndoctrinații.”
    – consider inutil.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 21, 2016 at 11:54 am

      Spaceman

      Doamne ajuta!
      Iertare, ai primit e-mailul de la redactorul sef al portalului? Aceasta, care o vad, este adresa ta de e-mail?

      Apreciază

  8. diogene said, on decembrie 19, 2016 at 5:40 pm

    Nu cei care promoveaza antivaccinarea sunt inconstienti,Cei care au facut nefunctional Institutul Cantacuzino au fost si sunt inconstienti si printre ei se numara si Traian Basescu…Cand vaccinurile vor fi produse in Romania,poate voi fi si eu de acord cu ele.Punct.

    Apreciază

  9. dante said, on decembrie 19, 2016 at 8:12 pm

    Comentatorii de teapa lui”sase-sase” reprezinta tineretul frumos si liber al acestei tari,colectivisti, sacrificabili si fara valoare. O gloata nealfabetizata care se screme sa srie doua rinduri fara greseala, insa emite judecati de valoare. Revenind la tovarasul Base lucrurile stau altfel, acesta nefiind nici pe departe un prost ci diabolic de-a dreptul. Pina una alta constitutia este de partea cetateanului si nici o lege din aceasta tara nu poate sa impuna obligativitatea vaccinarii. In cazul unei aberatii de asazise legi a vaccinarii cu siguranta se vor gasi unii pe aceste plaiuri care va da statul in judecata, si atunci sa te tii cu procesele, pentru ca mai presus de sanatatea copilului meu nici patria nu este. Aceste rinduri vi le scrie „posesorul” unei boli autimune care s-a declansat de la vaccinare si astept pe cel mai tare specialist in vaccinare sa vina si sa-mi dea leacul pentru boala mea, dupa care voi accepta si vaccinarea. Pina atunci tov Base si sase-sase va rog frumos sa va duceti: unu la circiuma iar celalalt la zaruri caci asa sinteti mai putin toxici.
    @diogene
    nu te amagi cu „produs in Romania” caci e la fel de rau.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  10. Mihail said, on decembrie 19, 2016 at 8:14 pm

    stiti ce reprezinta acel simbol de rfid? cred ca reprezinta capul pus intre bucati de lemn semn de prizonier

    Apreciază

  11. Mihail said, on decembrie 19, 2016 at 8:49 pm

    sau capul pus la ghilotina. te rog sa comasezi cu mesajul anterior

    Apreciază

  12. drm said, on decembrie 20, 2016 at 11:41 am

    Basescu este un individ nascut si crescut la tara si asta este caracterul lor clasic, pe care l-am observat la toti fara exceptie! N-am intilnit printre milioanele de flotanti jegosi, care au umplut Bucurestiul, nici un roman printre ei, ci numai fiare fara minte, axati pe parvenire cu orice pret. Teapa, gasca, hotia, minciuna, egoismul de-a dreptul criminal, lipsa de constiinta, etc sint elementele care-i caracterizeaza, d-aia si natia este dezbinata la maximum, cu consecintele care se vad. Pina cind nu se va discuta despre taranimea tradatoare in masa (constient si inconstient), nu se va corecta nimic niciodata, ci ne vom scufunda cu siguranta, definitiv. Stergerea comentariilor de genul asta arata ca nici tu nu te poti detasa de ei. Din pacate! Cunosc mindria tipic taraneasca si-mi este sila de ea. Si tortionarii erau tot tarani, chiar daca unora nu le convine. Alogenii la ei au gasit mereu aliatii de nadejde, care au dat in romani fara probleme de constiinta. Nascut taran, nu inseamna automat roman! Se ajunge prin educatie, iar taranimea, dupa 45, sta mizerabil la acest capitol.

    Apreciază

  13. drm said, on decembrie 21, 2016 at 2:18 pm

    http://m.mediafax.ro/politic/sevil-shhaideh-este-prima-femeie-propusa-pentru-functia-de-premier-al-romaniei-liviu-dragnea-nu-am-vrut-sa-fortez-o-lege-pentru-a-fi-eu-prim-ministru-16035297

    Si sa vedem cine este acest infect:
    Liviu Dragnea (n. 28 octombrie 1962, comuna Gratia, Teleorman) este un inginer şi politician român, preşedinte al Partidului Social Democrat.

    Oricit te vei stradui sa-i acoperi nu vei reusi, deoarece taranimea parvenita este peste tot la originea raului. Fara ei, alogenii n-ar reusi sa ne distruga atit de usor si cu atita repeziciune! Cei mai mari antiromani sint nascuti la tara!!!! De unde crezi ca provenea Turcanu?! Dar Ficior sau Visinescu? Tarancile educate de taranii lipsiti de minte nu sint absolut deloc interesate de natia lor. Daca gasesc un musulman cu bani se marita imediat si toarna 4 copii fara sa cricneasca, lucru care nu se intimpla daca este maritata cu un roman.
    Si n-ai retinut un amanunt important: Codreanu se ducea in special prin sate, deoarece a stiut dezastrul de acolo si a intuit pericolul care insemana lipsa totala a constiintei romanesti a majoritatii taranilor, lucru care a iesit in evidenta la modul clar dupa 45 si care acum la a 2-3-a generatie de flotanti a devenit ceva cronic.Sintem singura natie cu patrioti vestici!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.