SACCSIV – blog ortodox

Liviu Dragnea: VACCINAREA trebuie sa fie un DREPT, nu trebuie sa fie o OBLIGATIE

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 16, 2016

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cosmin said, on decembrie 16, 2016 at 12:32 am

    Interesant…

    Apreciază

  2. ultimul mohican said, on decembrie 16, 2016 at 1:39 am

    Pozitia lui actuala e in regula dar cand te uiti in spate te ingrozesti:

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/03/09/liviu-dragnea-l-a-exclus-pe-ninel-peia-din-psd-deoarece-acesta-a-intrebat-daca-exista-o-legatura-intre-imbolnavirea-bebelusilor-si-vaccinuri/

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/02/21/cum-a-picat-legea-defaimarii-a-lui-liviu-dragnea-in-parlament/

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/02/13/ce-nu-stie-liviu-dragnea/

    etc., etc.

    Genul ce pupa talpile sultanului dar e necrutator cu cei slabi, am eu o slabiciune pentru astia.

    Lupu-si schimba parul dar naravul ba.

    Apreciază

    • RomeoB said, on decembrie 16, 2016 at 12:45 pm

      NU CRED CA AI SA VEZI UN OM POLITIC CARE SA FIE ACCEPTAT DE UE SAU DE „FORURILE INTERNATIONALE”, si care sa spuna ca vaccinarea este una din cauzele autismului.
      Astea sunt vremurile.
      Cu Trump presedinte SUA, s-ar putea sa se poata pune problema vaccinurilor, dar ordinul de vaccinare vine de la marii licuerici.

      Trebuie sa fii realist in ceea ce priveste asptarile.

      Apreciat de 1 persoană

    • safimvigilenti said, on decembrie 16, 2016 at 12:57 pm

      la asta ma gandeam si eu, mai ales aseara cand , ascultandu-i planul de guvernare, am ramas interzis, e prima oara dupa 89 cand un lider de partid care a castigat alegerile promite efectiv marea cu sarea, este prea frumos ca sa fie adevarat, astfel ca mi se pare extrem de suspecta generozitatea si grija pe care o arata asa brusc Dragnea pt poporul asta; mi-a dat senzatia ca ceva se va intampla si ne va matura cu totul, dupa care toate promisiuni;e PSD ului vor deveni imposibil de realizat si nu va mai fi vina partidului pt asta

      Apreciază

      • Marian said, on decembrie 18, 2016 at 5:10 pm

        Bunastarea unui popor este data, in mod firesc,de bogatiile tarii. Teoria conform careia numarul de angajati este baza care sustine toate cheltuielile bugetare (pensii, salarii, alocatii, asistenta medicala, invatamant etc.) este total falsa, panicarda si manipulatoare si se adreseaza unui public dedicat (care nu umbla cu capul bun dupa el). Purtatorii teoriei, ca dealtfel in cazul oricarei greseli, sunt fie ignoranti, dar foarte increzuti, fie manipulatori, insa in ambele cazuri, in eroare (naturala ori voita). Resursele unei tari sunt purtatoare de valoare. Cine le exploateaza isi adauga un plus de valoare, datorata muncii, insa nu le poate confisca (cum se intampla la noi). Problema nu este cine exploateaza resursele (pot fi canadieni, chinezi, marocani, romani, tractoare, agregate automatizate etc.) ci in a cui economie intra valoarea – in mod firesc ar fi ca in economia tarii detinatoare. Drama Romaniei este ca toate resursele ei fac PIB-ul oricarei alte tari numai a noastre nu iar tarile respective (in PIB-ul carora resursele nastre intra cu costuri de extractie) ne dau lectii ca nu suntem competitivi, la noi ajungand poate aceleasi produse romanesti dar cu toate taxele de smecheri aferente. Din exploatarea resurselor tarii, la bugetul Romaniei intra doar taxele pe salariile de mizerie ale paznicilor care sunt angajati sa pazeasca hotii (ii numesc hoti pentru ca ei au propus si au incheiat cu buna stiinta contracte oneroase). Deci, pentru a nu mai lungi vorba, bani pentru venituri si servicii semioccidentale (minim 70% azi) sunt berechet insa nu avem un minim de romani care sa se angajeze sa aduca decenta in relatiile cu smecherii. Am ramas surprins ca la un tablou destul de limpede prezentat la ultimele alegeri adica un portofoliu romanesc (care cuprindea intregul esicher politic: socialisti, liberali, nationalisti) si unul aservit japcarilor, aprox. 50% au votat pentru portofoliul tradatorilor de neam si ortodoxie. Caci a trada ortodoxia inseamna sa suferi cand vezi oameni fericiti si cel mai grav, cand, cei pe care i-ai vrea ingenuncheatí sunt din neamul tau. Si la noi sunt destui…
        Si daca tot suntem pe „saccsiv” va aduc aminte un raspuns al „mascariciului” (conform lui Mihai) la o intrebare referitoare la credinta noastra ortodoxa, care ii incomodeaza pe multi din alte puncte cardinale – ceva de genul „e simplu …(ei) trebuie sa inteleaga ca suntem ortodocsi”

        Apreciază

  3. Mihai said, on decembrie 16, 2016 at 5:27 am

    Pai la ce te poți aștepta și la măscăriciul asta

    Apreciază

  4. Gabriel said, on decembrie 16, 2016 at 9:53 am

    Lista neagra a lui Adrian Grigoriu, discipolul pseudomonahului Filotheu

    […]

    Între atacatori pe plan local se evidențiază saiturile saccsiv.ro, apologeticum.ro, sinodultalharesc.tk, creştin ortodox.ro, bucovinaprofunda. wordpress. com, aparam-ortodoxia. ro, personaje precum Vasile Vieru, Gabriel Gioacăș, Teodot, Vasile Militaru, Mihai Silviu Chirilă, Carmen Avram, Moise Guran, Clotilde Armând, Nicușor Dan, Remus Cernea, Vlad Viski.

    […]

    Saitul saccsiv. wordpress. com al lui Vasile Vieru, un condamnat de drept comun, tratat de autorităţile Statului Român cu o nemaiîntâlnită largheţe dovedită prin faptul că după condamnare definitivă în 2009 a fost lăsat să acţioneze liber tip de 4 ani, apoi a executat doar unul din cei 6 ani de detenţie. Vieru întreține o amplă propaganda antiromânească şi antiortodoxă sub pretextul că urmăreşte binele Poporului şi al Bisericii, postează articole copiate pentru construirea unei credibilităţi în fata cititorilor. Singurele articole originale sunt cele în care atacă Biserica şi oamenii din Biserică.

    Saiturile apologeticum.ro și sinodultalharesc.tk ale lui Gabriel Gioacăș infiltrat pe lângă mânăstirile de referinţă româneşti, susţine schisma şi calomnierea arhiereilor şi propaga constant calomnii la adresa înaltelor personalităţi bisericeşti

    Saitul Astradom al unui grup anti-român din Oradea – susţine schisma şi calomnierea arhiereilor şi strecoară subtil mesaje antiromâneşti sau oferă pretexte ca Biserica ortodoxia şi românismul să poată fi atacate.

    Saitul crestinortodox. ro e deţinut de firma New Century Holding (NCH) administrată de Andrei Siminel, deţinută de evreul George Rohr, aceiaşi care deţin Ziare. com, copilul.ro, e-referate.ro sau bussines24.ro. Clopoţel.ro. NCH este un mare “investitor “imobiliar care deţine ample complexe precum şi MEGA MALL şi alte foste fabrici transformate în malluri în Bucureşti. CO pretinde a fi cea mai mare comuniate ortodoxă din Lume pe internet, cine poate verifica? Oferă spaţiu propagandei antiromâneşti sub forma criticii constructive. Cam cât de ortodoxă şi româneasca credeţi că ar putea fi acesta publicaţie? Care ar putea fi scopul pentru care este promovată?

    Saitul Graiul Ortodox alimentează confuzia cu articole ticsite de minciuni şi calomnii.

    Pagina de facebook “mişcarea pentru apărea ortodoxiei” administrată de Ştefan Stancu propagă schisma în Biserica Ortodoxă Româna şi incita la dezbinare ca soluţie la presupuse erezii. Faptul că este țigan este desigur o coincidenţă surprinzătoare.

    Perfidia este mare. Se urmăreşte obţinerea unei reacţii colective şi emoţionale a românilor contra Bisericii. Pentru stimularea acesteia sunt implicate, ample contingente care administrează o multitudine de profile internautice, cu nume fictive desigur, care susţin atacurile mârşave cu scopul de a crea iluzia că ar exista un suport popular împotriva Bisericii care la rândul său să exploateze efectul colectivităţii urmare căruia oamenii se îndreptă în direcţii în care merge toată lumea şi nu mai analizează realitatea. Unele dintre cele mai active profile sunt: Glasul Strămoşesc, Ştefan Stancu, Ionuţ Stroe, Raluca Maria Vascea, Cristi de la Creanga, Cristina Vasile, Cristina Baltac, Cristiana Taranu, Viorel Apostol, Ion Glanetasu, Alexandru Moleanu, Edward Macovei, Mirela Calin, Ionta ZC, Mony Monica Ioana, Mihail Tanasescu, Radu Nicolae, Aurora Dumitru, Ilie Apostol (Teodot însuşi), Clara Matey, Matem Noian, Articulaţio Genus, Mihai-Silviu Chirilă. la care se adaugă zeci şi zeci de profile care apar spontan şi ataca orice persoană sau mesaj de susţinere a unităţii dintre Biserică şi Popor.

    […]

    EXEMPLE DE SAITURI TOXICE:

    saccsiv. wordpress. com
    ortodoxiadreaptacredinta. wordpress. com
    ganduridinortodoxie. wordpress. com
    monahulteodot. wordpress. com
    www. apologeticum. ro
    danielvla. wordpress. com
    glasulstramosesc. ro
    astradrom-filiala-bihor. blogspot. com
    sinodultalharesc. tk
    aparam-ortodoxia. ro
    ortodoxiacatholica. wordpress. com

    EXEMPLE DE GRUPURI TOXICE:

    https://www.facebook.com/MiscareaPentruAparareaOrtodoxiei/
    https://www.facebook.com/Singurul-Adev%C4%83r-este-Ortodox…/
    https://www.facebook.com/toataromaniaunita/
    https://www.facebook.com/Rug%C4%83ciune-pentru-Suflet-1413…/
    https://www.facebook.com/groups/1397956520219678/
    https://www.facebook.com/Asociatia-Astradrom-6932034774599…/

    EXEMPLE DE INDIVIZI TOXICI

    Cristiana Ţăranu https://www.facebook.com/cristiana.taranu
    Glasul Strămoşesc https://www.facebook.com/DreaptaCredinta
    Matei Vulcanescu https://www.facebook.com/valentin.vulcanescu
    Mihai-Silviu Chirila https://www.facebook.com/mihaisilviuc
    Stefan Stancu https://www.facebook.com/stefan.stancu.718
    Ilie Apostol (adică Teodot) https://www.facebook.com/ilie.apostol.37 şi https://www.facebook.com/ilie.apostol.549
    Radu Nicolae https://www.facebook.com/hank.king.5437
    Silvia DB https://www.facebook.com/Shella.Dumitriu

    Apreciază

  5. Gabriel said, on decembrie 16, 2016 at 2:05 pm

    Dar frate Vasile umbla vorba prin targ ca daca copiii care se imbolnavesc fara sa fie vaccinati parintii vor fi obligati sa suporte cheltuielile de spitaluzare!

    Apreciază

    • Cosmin said, on decembrie 16, 2016 at 11:57 pm

      @ Gabriel

      Eu sunt unul care nu mi-am vaccinat pruncul.

      Sunt curios cati parinti care si-au vaccinat copii, se pot lauda cu doar doua vizite cu copilul in mediu spitalicesc in decurs de, atentie, 2(doi) ani, cu precizarea ca prima vizita a fost pentru inregistrarea la medicul de familie, iar a doua pentru diagnosticare „rosu in gat”? Iti dau o informatie, asa din viata reala: am cunostinte pentru care vizita saptamanala cu copilul la medic e o rutina perfect normala.

      Eu pun problema asa:

      Mai bine platesc un tratament, pentru ca nu am vaccinat copilul pentru o boala pentru care exista vaccin, decat sa vaccinez copilul si sa faca oricum acea boala, dar in plus sa se mai aleaga si cu alte probleme.

      In ce instanta judecatoreasca vei putea merge sa strigi ca fiica ta e sterila la varsta maturitatii, pentru ca acum douzeci si ceva de ani ea a facut un vaccin?

      Problema e alta: sa presupunem ca vaccinul ca si concept e benefic. Intrebarea legitima care se ridica este urmatoarea: care vaccinuri sunt de incredere, avand in vedere campaniile fatise ale unor miliardari (ex. Bill Gates), de depopulare a planetei prin intermediul vaccinurilor? Care vaccinuri sunt de incredere, tinand cont de faptul ca industria farma are nevoie pe viitor de cat mai multi clienti, pardon bolnavi ?

      minutul 0:30

      Trebuie sa constientizam un lucru: o populatie aservita sistemului medical, dependenta de sistemul medical, este o populatie usor manevrabila, usor controlabila.

      Apreciat de 1 persoană

  6. […] Liviu Dragnea: VACCINAREA trebuie sa fie un DREPT, nu trebuie sa fie o OBLIGATIE […]

    Apreciază

  7. Radu said, on decembrie 19, 2016 at 1:07 am

    Sa ii dea Dumnezeu sanatate si ganduri bune e bine si ca a spus asta si e mare lucru !

    O surpriza frumoasa dar cu o floare nu se face primavara…

    Putini au luat atitudine public din personalitatile mai cunoscute de public.

    Sa se tina de ce a spus daca ajunge premier dar sunt rezervat ce il costa sa spuna cateva propozitii sa dea bine la lume? nimic…

    Apreciază

  8. […] Liviu Dragnea: VACCINAREA trebuie sa fie un DREPT, nu trebuie sa fie o OBLIGATIE […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.