SACCSIV – blog ortodox

Coperta “The Economist” 2017 – ANALIZE Vigilant Citizen si Revista Rost. CE VAD EU

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 14, 2016

Iata ce putem citi la The Economist’s “The World in 2017” Makes Grim Predictions Using Cryptic Tarot Cards de pe Vigilant Citizen:

„Lumea în 2017” a publicaţiei The Economist face predicţii sumbre folosind cărţi de tarot criptice

Influenta publicaţie The Economist a lansat tradiționala sa ediţie de sfârşit de an în care prezice evenimente din anul următor. Ediția din 2017 este prezentată într-un mod foarte octri: Un pachet de cărţi de tarot modificat cu simboluri criptice.
Dacă ați crezut că 2016 nu a fost un an grozav, ei bine, The Economist nu pare să fie prea optimist cu privire la anul viitor. Într-adevăr, pe coperta sa „Anul în 2017”, publicația prezice moarte și tumult într-un context octri întunecat, folosind cărți de tarot și octrine criptic.

Atunci când The Economist a publicat coperta „Lumea în 2015”, a trebuit pur și simplu să scriu un articol amplu cu privire la aceasta, deoarece a făcut aluzie, prin intermediul simbolismului, la diferite agende ale elitei. Într-adevăr, The Economist nu este o revistă oarecare, este o „prestigioasă” publicaţie deţinută de oameni puternici. Așa cum am scris în articolul din 2015:

„În mod normal, nu aş dedica un articol întreg ca să analizez coperta unei publicații, dar nu e o publicaţie oarecare. Este vorba de The Economist și este direct legată de elita mondială. Este octrin deținută de familia de bancheri Rothschild din Anglia și redactorul său şef, John Micklethwait, a participat de mai multe ori la Conferința Bilderberg – întâlnirea secretă în care cele mai puternice persoane din lumea politicii, afacerilor financiare și mass-media discută despre politici globale. Rezultatul acestor reuniuni este secret total. Prin urmare, este octrin să spun că cei de la The Economist știu lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc.”

În timp ce unele imagini de pe acea copertă 2015 fac referire la evenimente evidente, altele au fost octrin de criptice – chiar „codificate” – așa că nu au fost niciodată explicate în mod satisfăcător.
Ediția din acest an este chiar mai enigmatică. Aceasta folosește Tarotul pentru a prezice anul viitor. Acesta este.

economist-2017-front-cover-doom

Primul lucru pe care cineva îl poate spune despre această copertă este că e ocultă. Despre tarot se spune într-adevăr că include, în cadrul simbolismului său, totalitatea misterelor oculte transmise de societățile secrete. De asemenea, având în vedere că acele cărţi de tarot din suita Arcana Major mai sunt denumite şi „atuuri” (trumps), a fost o modalitate foarte bună de a sublinia faptul că anul viitor va fi foarte influențat de alegerea lui Trump.

Tarot

Utilizarea cărţilor de tarot pentru a prezice viitorul, într-o publicație care este deținută de elita ocultă, este destul de potrivită. De-a lungul secolelor, au fost create mai multe versiuni ale Tarotului. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele conțin același octrine care face aluzie la octrin ezoterice octrine. Ocultiștii sunt de octri că Tarotul provine din Egiptul antic.
„Cartea lui Thoth a fost un rezumat al învățăturii ezoterice a egiptenilor. Dupa decăderea civilizației lor, această învățătură s-a cristalizat într-o formă hieroglifică sub formă de Tarot; acest Tarot a devenit octrin sau în întregime uitat sau greșit înţeles, simbolurile sale desenate au căzut în mâinile falşilor ghicitori, precum și a furnizorilor de amuzament pentru public prin jocuri de cărți.”
Manly P. Hall,Secretul Învăţăturii de toate vârstele

Tarotul este o compilaţie octrin de densă de octrin oculte si octrine, cuprinzând Francmasonerie, numerologie, octrine și alchimie.

„Multe simboluri care apar pe cărțile de Tarot au o importanţă masonică bine octrine. Un octrine pitagoreic va găsi, de asemenea, o relație importantă octrine între numerele de pe cărţi și desenele care însoțesc numerele. Qabbalistul va fi impresionat imediat de succesiunea semnificativă a cărților, iar alchimistul va descoperi anumite octri salvate fără sens într-un vers al chimiei divine a transmutării și regenerării.”
Ibid.

Coperta publicaţiei The Economist a fost inspirată de pachetul de cărţi de tarot Rider-Waite, care a fost tipărit în 1909. Este aici.

tarotbtab

Pachetul de cărţi de tarot Rider-Waite.

Pachetul de cărţi de tarot Rider-Waite a fost conceput de proeminentul A.E. Waite, care a fost inițiat și al mai multor societăți secrete.

„Waite s-a alăturat ordinului exterior al Ordinului Hermetic al Zorilor Aurii în ianuarie 1891 după ce a fost introdus de E. W. Berridge. In 1893 s-a retras din Zorii Aurii. În 1896 el s-a alăturat din nou ordinului exterior al Zorilor Aurii. În 1899 a intrat în al doilea ordin al Zorilor Aurii. A devenit mason în 1901, și a intrat Societatea Rosicruciana din Anglia in 1902. In 1903 Waite a fondat independentul si rectificatul Ordin R. R. și A. C. Acest ordin a fost desfiintat in 1914. Zorii Aurii a fost sfâșiat de lupte interne până la plecarea lui Waite în 1914; în iulie 1915 a format Frăția Crucii Roşii, a nu se confunda cu Societatea Rosicruciana. ”

Prin urmare, prin utilizarea pachetului de cărţi Rider-Waite pentru a prezice 2017, The Economist dezvăluie adevărata forță care face ca aceste predicții să se împlinească: Elita ocultă.

Să ne uităm la simbolismul criptic găsit pe fiecare carte.

Turnul

Prima carte de pe „planeta Trump” este Turnul. Prin aceasta, coperta începe predicțiile pe o notă destul de sumbră. Ca şi turnul din pachetul Rider-Waite, cartea are desenată un turn care este distrus de un fulger venit de sus, o referire la Turnul Babel care a fost distrus de Dumnezeu. Această carte este în mod obişnuit asociată cu pericolul, criza, distrugerea şi eliberarea.

„Această carte urmează imediat după Diavol în toate cărţile de tarot care o conţin și este asociată cu o schimbare bruscă, perturbatoare și octrine distructivă.”
– Bill Butler, Dicționarul cărţilor de Tarot

Pe coperta The Economist, turnul este înconjurat de mulțimi de oameni care dețin un steag roşu și un crucifix. De ce comuniștii și creștinii se înfruntă unii cu alții în timp ce turnul este distrus? Face The Economist aluzie la cele două octr despre care se spune că l-au propulsat pe Trump la putere – Rusia și creștinismul conservator?
Sau, poate, ea se referă la diviziunea tot mai mare între cele două grupuri opuse – Globaliștii / liberali / socialiști versus naționaliştii / religioşi / conservatori?

Pe usa turnului este batuta in cuie o hartie. Pare o referinta la Martin Luther:

Judecata

Donald Trump este așezat pe glob în timp ce o sferă și un sceptru – obiecte ce fac referire la monarhie. Cu alte cuvinte, Trump este regale lumii. Monarhia și democrația sunt sisteme politice, care sunt de diferite. The Economist pare a prezice că Trump va conduce lumea ca un monarh.

Mai mult decât atât, de ce este această imagine asociată cu cartea Judecății? Cartea din The Economist nu arată deloc ca şi cartea Judecatii din pachetul de tarot Rider-Waite, care-l înfăţişează pe îngerul Gabriel în ziua judecății așa cum este octrine în Cartea Apocalipsei.

Cartea Apocalipsei menționează de mai multe ori termenul „împărații pământului”. Despre ei se spune că se închină uneori lui Hristos şi, în alte paragrafe, se spune că se închină fiarei.

„Și am văzut fiara și pe împărații pământului și armatele lor, adunate împreună ca să facă război împotriva Celui ce ședea călare pe cal și a oştii Lui.”
– Apocalipsa 19:19

Atunci când apar în context octrine, aceşti „împărați ai pământului” suferă la judecată simbolizată prin cele șapte sigilii, trâmbițe și vase, în cele din urmă încheindu-se cu înfrângerea lor de către călărețul calului alb, în capitolul 19. De fapt, este ciudat: Există un cal alb pe copertă.

Lumea

Încă o cartea Lumea de pe The Economist nu arată deloc precum omoloaga sa din cărţile Rider-Waite. În tarot, cartea Lumea reprezintă finalul unui ciclu de viață, o pauză în viață înainte de următorul mare ciclu care începe cu nebunul. Este, de asemenea, asociat cu de „unificare”.

Pe versiunea The Economist, vedem imagini reprezentând arta, si teatrul plutind deasupra a trei monumente. Două dintre ele au o arhitectură clasică pe care o găsim la Roma, Grecia, Washington și Paris. Piramida egipteană aduce cărţii o dimensiune mistică ezoterică.
Aceste trei monumente reprezintă perfect influența istorică a „elitei oculte” asupra societății. Revendicând a fi păzitorii Tainelor care provin din Egiptul antic, transmise generaţiilor următoare prin societăți secrete, cum ar fi Cavalerii Templieri, Francmasonii, Rosicrucienii și Illuminati bavarezi, elita a fost forța secretă din spatele profundelor schimbări culturale și politice.

„Descinderea octri din programul octrine al şcolilor Ezoterice a fost încredințată unor grupuri deja bine condiționate pentru această muncă. Breslele, sindicatele și societățile de și voluntariat au fost consolidate pe plan intern prin introducerea unui nou. Avansarea planului a cerut extinderea limitelor de supraestimare filosofică. Era necesară o Fraternitate Mondială, susținută de un program profund şi amplu de educaţie în conformitate cu „metoda”. O astfel de Fraternitate nu ar putea include imediat toți oamenii, dar ar putea uni activitățile anumitor tipuri de oameni, de convingerile lor rasiale sau religioase sau națiunile din care provin. Aceștia erau oameni de „mers înainte”, acei fii ai zilei de mâine, iar simbolul lor era un soare aprins ridicându-se peste munții estului.”
– Manly P. Hall, Cheile Francmasoneriei

Pe cartea din The Economist, liniile leagă cele trei clădiri ale puterii cu simboluri care reprezintă cultura populară. Cu alte cuvinte, elita ocultă produce o cultură populară unică și de coeziune, care se găseşte în întreaga lume.

Sihastrul

În timp ce cartea Sihastrul din pachetul de tarot Rider-Waite este destul de simplă, versiunea The Economist este densă și plină de agitaţii. Ea înfăţişează hoarde de oameni mărșăluind în timp ce ţin steaguri care resping TTIP (Parteneriatul de Învestiţii şi Comerţ Transatlantic), TPP (Parteneriatul Trans-Pacific) și UE (Uniunea Europeană). Alte steaguri spun pur si simplu „STOP” și „NU”, care la modul general globalizarea și agenda din jurul acesteia. Pustnicii trăiesc în izolare în afara societăţii și acești oameni vor să trăiască în izolare faţă de ordinea mondială.

În partea din dreapta jos a cardului este un glob crăpat, un alt amenințător care se referă la diviziunea profundă și la distrugere.
Supraveghind scena fără zgomot, este acelaşi pustnic întâlnit pe pachetul de tarot Rider-Waite, care deține un baston și o. Ce reprezintă el? Aici este sensul al Pustnicului.

„Pustnicul personifică astfel organizațiile secrete care timp de nenumărate secole au ascuns cu grijă lumina Înțelepciunii antice faţă de. Bastonul pustnicului este cunoașterea, care este singurul şi principalul sprijin de durată al omului. În pseudo-egipteanul Tarot, pustnicul scutură lampa din spatele unei cape dreptunghiulare pentru a sublinia adevărul filosofic că înțelepciunea, dacă este expusă furiei ignoranţilor, ar fi distrusă ca o flacără infimă a unei lămpi neprotejate de furtună. Corpul omului formează o manta prin care natura sa divină este slab vizibilă precum flacăra felinarului octrin acoperită. Prin renunțare – viața ermetică – omul atinge profunzimea caracterului și liniștea spiritului„.
– Manly P. Hall,Secretul Învăţăturii de toate vârstele

Prin urmare, pustnicul reprezintă elita ocultă, „organizaţiile secrete” care au condus lumea timp de secole și au ascuns cunoaşterea ocultă faţă de (adică masele). Priveşte pustnicul în tăcere masele entuziasmate de, deoarece se va cădea în cele din urmă într-un complot mai mare? Oricare ar fi cazul, cartea următoare nu este foarte.

Moartea

Această carte nu poate fi mai amenințătoare. La fel ca în versiunea Rider-Waite, cartea are un schelet așezat pe un cal alb. Pe versiunea The Economist, o ciupercă nucleară este în fundal, care face aluzie, probabil, la tensiuni ce urmează între puterile nucleare din întreaga lume (o ciupercă a fost, de asemenea, pe coperta 2015). Alte calamități se găsesc pe carte, cum ar fi țânțarii (o referire la virusurile de tip zika?) şi un pește mort într-un râu secat (criza de apă în creștere în întreaga lume?).

Detaliu ciudat: Cartea conţine același „soare arzător” în fundal pe care îl găsim şi pe cartea Lumea (cu culori inversate).

„Domeniul în care seceră moartea este octrine, iar cartea dezvăluie că toate lucrurile care cresc din pământ vor fi retezate şi se vor întoarce în pământ din nou.”
– Manly P. Hall, Secretul Învăţăturii de toate vârstele

Magicianul

Această carte este foarte asemănătoare cu omoloaga sa Rider-Waite. În ambele cazuri, magicianul are o mână ridicată şi pe cealaltă spre pământ – o referire la axioma ermetică „precum sus, aşa şi jos”. În versiunea The Economist, magicianul poartă o cască VR (realitate virtuală) în timp ce lucrează la o imprimantă 3D.

După cum prevede legea a treia a lui Arthur C. Clark:

„Orice tehnologie de avansată este imposibil de distins de magie.”

Pe această carte, imprimarea 3D pare a fi o soluție „magică” pentru a crea locuințe low-cost – o industrie care este deja lansată. VR va fi, fără îndoială, mare lucru în 2017, mai multe produse sunt programate pentru a fi lansate în anii următori.

Simbolul infinit deasupra magicianului se poate referi la posibilitățile nelimitate ale ambelor tehnologii: Una poate crea lumi virtuale infinite, în timp ce cealaltă poate extinde foarte mult limitele resurselor.

Roata Norocului

Această carte se referă la viitoarele alegeri din trei națiuni europene: Franța, Germania și Țările de Jos. Marine Le Pen, Angela Merkel și Geert Wilders sunt atașați la o roată care se învârte pe lângă buletinele de vot electorale.

În pachetul de tarot Rider-Waite, cartea Roata Norocului conţine o roată cu opt – Ciclul de – un care se referă la natura ciclică a vieții.

Lumea politică este, de asemenea, ciclică și, potrivit The Economist, o zâmbăreaţă Marine Le Pen se îndreaptă spre partea de sus a roții în timp ce o bosumflată Merkel este invers şi cu capul în jos. Pentru a face lucrurile mai rău, Merkel se află lângă un nor întunecat în timp ce Le Pen este sub un cer senin frumos. Se îndreaptă Merkel spre o înfrângere amară? Controversata ei politică „a uşilor deschise” care a permis intrarea a peste un octrin de refugiaţi în Germania în ultimii ani o va face să piardă?

Pe de altă parte, va profita Le Pen de impulsul început prin Brexit și alegerea lui Trump? Va deveni Franţa o altă țară puternică condusă de „extrema-dreaptă” și ? În timp ce partidul politic al lui Le Pen Frontul Naţional e evitat în mod obişnuit și ca fiind rasist, el ar putea obține legitimitate politică în 2017.

Geert Wilders, care este un alt candidat de „extremă-dreaptă”, care este de către mass-media ca fiind „populist” și „rasist”. Lucrurile merg bine pentru el de asemenea.

În timp ce aceia care resping globalismul ar putea percepe această schimbare în peisajul politic ca pe o victorie, simbolismul acestei cărţi pare să spună: „Totul este parte a planului”. Într-adevăr, partidele politice, fie că este vorba de „extremă-dreapta” sau „extremă-stânga”, fac parte din aceeași roata ce se învârte mereu, „ciclul de” care pune la putere pe oricine este necesar la acel moment specific. Cu alte cuvinte, impulsul naționalismului ar putea fi planificat de elite pentru a realiza obiectivele.

Steaua

În tarot, cartea Steaua reprezinta bucuria, optimismul și legate cu divinitatea. În versiunea The Economist, fețele a 15 tineri apar în interiorul stelelor galbene. Nu am putut identifica vreuna dintre aceste fețe. Unele dintre ele par să fie timpurii.

Cine sunt acești oameni tineri? Se vor ridica ei ca nişte stele în 2017? De ce există o stea căzătoare în centru? Ciudată carte.

In concluzie.
Tarotul este cunoscut de către toți şi totuși camuflează, la vedere, cunoaşterea care a fost ascunsă faţă de „” timp de secole. Coperta cu tarot a publicaţiei The Economist realizează același scop: Este tipărită în întreaga lume, dar sensul său adevărat va fi pe deplin înțeles doar de către puțini.

Coperta a fost puternic inspirată de pachetul de tarot creat de A.E Waite, un octrine proeminent și fondator al societăților secrete. Referindu-se la acest pachet de cărţi în mod specific și prin utilizarea simbolismul său foarte ermetic, The Economist arată spre adevărata filosofie a celor care conduc lumea.

La fel ca și tarotul, Lumea în 2017 prezice tendințe diferite ce vor veni, în timp ce ascunde, în, mecanismele reale ale muncii. Într-adevăr, câteva dintre aceste cărţi sugerează unei „mâini ascunse”, o forță exterioară care nu doar observă ceea ce se întâmplă – ci ghidează în tăcere lumea spre direcţia în care e nevoie să se îndrepte.

   Iata si ce putem citi la Semnificația coperții publicației „The Economist” de pe Rost:

Pe coperta ultimului număr al revistei „The Economist”, deținută de familia Rotschild, apar opt cărți de tarot modificate prin care cei de la revista amintită încearcă să facă o previziune la cum va arăta anul 2017.

# Prima carte este cartea „The Tower”, adică Turnul, cartea arată două grupuri de oameni aflați față în față (care se confruntă) unul poartă secera și ciocanul, adică comuniștii/socialiștii/ateii, ceilalți crucea latină simbolizează catolicii. În centru avem un turn cu o cruce care este despicat de un fulger provenit dintr-un nor negru. Observăm că pe ușa turnului sunt niște coli de hârtie. Turnul reprezintă biserica catolică cu tezele reformei luternane pe ușa sa (creștinătatea apuseană). Imaginea simbolizează distrugearea creștinsmului vestic. Fulgerul e o veche reprezentare a diavolului. În Apocalipsă se vorbește că diavolul va coborî foc din Cer pe Pământ.

Cartea de tarot a Turnului simbolizează distrugerea vechiului, criza, urmată de o perioadă de haos și nesiguranță dar, odată cu distrugerea, vine și creația… un nou început. Explozie, revelație, început.

# Cea de-a doua carte îl reprezintă pe Trump care are în mâini simbolurile monarhice ale puterii, el stă cu fundul pe steagul octrine și are globul pământesc ca un fel de tron. Este o imagine care ne duce cu gândul la Hristos Panteocrator (judecator), este prin urmare o imagine „comică” se anunță o falsă judecată venită din partea unui pretins „salvator”.

Cartea de tarot Judecătorul anunță și ea o schimbare venită în urma unei revelații, un nou început ca de pe urma unei sentințe. Cartea sugerează o anchetă sau un (la propriu sau la figurat) a cărui rezultate ne vor schimba multe percepte.

# A treia carte „The World”, adică Lumea, guvernele, tribunalele și religiile lumii, artele, cărțile, presa, tot ce stă sub soare e controlat de Iluminati. După ce toate obstacolele au fost depășite, Lumea este ultimul scop de atins.

Tarot – lumea simbolizează finalitatea acțiunilor, scopul final atins, un ciclu încheiat cu.

# A patra carte – Pustnicul – o mulțime de oameni pornind pe o cale descendentă împotriva TPP, TTIP și EU. În dreapta avem un glob cu America de Nord crăpată (criză). După instaurarea noii ordini o parte a populației se va opune.

Tarot – o parte a ta pe carte trebuie să o confrunți, o problemă ramasă nerezolvată, întoarcerea atenției din exterior către interior, o interiorizare.

# A cincea carte, Moartea, moartea cu coasa, o bombă atomică și niște octri înaripate care ne duc cu gândul la Apocalipsă, un pamânt arid, recolte distruse, râuri secate, un soare roșu nimicitor. Această carte ne arată pericolele ce pot veni ca o consecință a contestării Iluminaților.

Tarot – mari transformări, în tarot „moartea” nu înseamnă moarte fizică ci mari provocări, obstacole, transformări profunde.

# A șasea carte, Magicianul, un om cu o ochelari, la un calculator, apasă o imprimantă 3D care scoate pe bandă rulantă ceva ce cu bisericile din Vest, omul are soarele în spate care îi dă o aureolă de sfânt, are și un sceptru similar cu bastonul lui Moise. Aparent supremația tehnologiei, posibila apariție a inteligenței artificiale.

# A șaptea carte, Roata Norocului. Marine Le Pen, Angela Merkel și o altă figură politică din Olanda sau Luxemburg (după steagul din dreptul ei), lideri care fac parte dintr-un simplu joc al Iluminaților.

Tarot – bani, noroc, destin, soartă, totul se schimbă iar tu trebuie să accepți că nu ești în control.

# A opta carte arata imagini ale unor vedete din muzică în interiorul unor stele și, în centru, o stea căzătoare (cometa). Cei care vor face cum cer Iluminați vor avea o carieră de.

Tarot – putere de creeativitate.

Comentariu saccsiv:

La cartea Turnul, eu vad ce zicea Albert Pike:

“Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil octrine social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau octrine, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea a pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

   Cititi va rog mai multe la:

Adevar sau facatura? Masonul grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19) despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre ISLAM si despre LUCIFER

Si asta pentru ca ANTIHRISTUL nu va veni peste o lume atee:

Lumea de maine: ECUMENISM sau ATEISM?

Tot Albert Pike mai zicea

”Da, Lucifer este dumnezeu ! Ceea ce trebuie să spunem mulțimii este: noi adorăm un dumnezeu, dar este un dumnezeu care se adoră fără vreo prejudecată. ”Ție, Mare Inspectore (?) Suprem General (așa este numit masonul de gradul 33) îți spunem ceea ce tu trebuie să spui mereu frăției de gradul 32, 31 și 30: religia masonică trebuie să respecte și să mențină, prin intermediul vostru al celor de grad inferior, puritatea învățăturii luciferice: dacă Lucifer nu era dumnezeu, atunci Adonai (Dumnezeul creștinilor), ale cărui fapte îi dovedesc severitatea, disprețul și ura față de om, brutalitatea și repulsia față de știință, ar fi putut să se întoarcă împotriva lui și să-l defăimeze, atât pe el cât și pe preoții lui? Da, Lucifer este dumnezeu și din păcate Adonai este de asemenea dumnezeu.” Legea veșnică spune că nu există lumină fără umbră, frumusețe fără urâțenie, negru fără alb, pentru că absolutul poate să existe numai ca Dumnezeu cu două fețe: întunericul este necesar pentru lumină, pentru a servi ca opusul ei. Astfel toate cele despre satanism sunt greșite. Religia cea adevărată și plină de filosofie e cea în satana, egalul lui Adonai ! Însă satana (Lucifer), dumnezeul luminii și dumnezeul binelui, se luptă de dragul umanității, împotriva lui Adonai, dumnezeul răului și al întunericului !” (Indicații pentru al 23-lea Consiliu Suprem Mondial, Albert Pike, Guvernator Suprem, Episcop Suprem al Masoneriei Internaționale, 14 iulie 1889)!

In carte Lumea vad si ecumenism total.

   In Sihastrul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Cat despre Manly Palmer Hall (1901–1990), acesta a fost mason de gradul 33, ritul scotian. In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society.

In cartea „The Lost Keys of Freemasonry„, pag. 48, scria:

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

Lucrarea “The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist.

Iata si alta zicere ale lui Manly P. Hall:

Democratia lumii a fost visul secret al marilor filosofi clasici. Spre indeplinirea acestei mari realizari in istoria omenirii ei au subliniat programe de educatie, religie, si conduita sociala directionata spre finala realizare a unei fratii practice si universale. Si pentru a realiza obiectivele lor intr-un mod eficient, acesti eruditi antici s-au legat cu anumite legaturi mistice intr-o confrerie larga. In Egipt, Grecia, India si China, misterele de stat au venit in existenta.

   Ordine ale preotilor-filosofi intitiati s-au format intr-un organism suveran pentru a instrui, consilia si a directiona conducatorii Statelor.”

 

Tagged with: ,

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihai said, on decembrie 14, 2016 at 5:37 pm

  Da, ft ciudat, să fie oare trumph înscăunat la Ierusalim ?!

  Apreciază

  • Matiu Cosmin said, on decembrie 14, 2016 at 8:45 pm

   Diavolul copiaza pe Dumnezeu iar Trump este batran, nu are nici aspect mesianic, nu are nici 30 de ani. Antihristul va veni ca un dumnezeu ceea ce inseamna ca este ascuns si ar trebui sa apara dintr-o data cu puterile demonice si cu minuni ajutat de tehnica

   Apreciază

  • Matiu Cosmin said, on decembrie 14, 2016 at 8:48 pm

   Eu personal nu vad antihristul ca un om care participa la alegeri electorale, el cand apare toata oculta ingenuncheaza in fata lui si ii pune toata puterea la picioare. Este lucrarea de capatai a diavolului si nimeni din oculta mondiala nu va avea cuvant de spus in fata lui.

   Apreciază

  • Riko said, on decembrie 15, 2016 at 12:09 am

   Antihristul va aparea public dupa ce vor fi cipati aproape toti oamenii, si dupa al treilea razboi mondial. va fi tanar si chipes, dar noi nu avem voie sa-l vedem, iar fata lui va aparea peste tot.

   Apreciază

 2. Daniel Focsa said, on decembrie 14, 2016 at 7:46 pm

  A iesit de cateva zile de sub tipar, cartea mea despre Ioan Di Cesare, as al Aeronauticei Regale Romane – aviatia de vanatoare. Detalii despre cum poate fi procurata, in linkurile de mai jos.
  Din Cuprins:
  ◊ Tehnician la I.A.R. Brasov. Primele zboruri. Accidentul cu Voivozeanu. Brevetat pilot militar
  ◊ Prima campanie: Basarabia-Odessa. Primele lupte aeriene, primele victorii
  ◊ Campania Stalingradului. Drama de pe Karpovka
  ◊ In Flotila Udet, la Pavlograd si Kramatorskaia
  ◊ La Mariupol. Ranit in lupta aeriana
  ◊ Impotriva americanilor. Intoarcerea armelor. August 1944. Impotriva germanilor
  ◊ Bilantul unui as al aviatiei romane de vanatoare. Victorii aeriene. Decoratii
  ◊ Primii ani de dupa razboi. Planuri de evaziune aeriana. Inchis la Vacaresti si Pitesti
  ◊ La Intreprinderea Electro-Montaj din Bucuresti. In atentia Securitatii
  ◊ 1958-1963. Din nou in atentia Securitatii. Ce spuneau informatorii despre Di Cesare
  ◊ Inainte si dupa 1989. Incheiere
  Pe generalul aviator Ioan Di Cesare, unul dintre asii Grupului 7 Vanatoare in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial, l-am cunoscut si am avut privilegiul sa-l vizitez de mai multe ori intre anii 2008-2010, purtand cu el convorbiri deosebit de interesante.
  Aceasta este prima si singura biografie a sa publicata pana in prezent. Ea se bazeaza atat pe documente din arhiva personala a pilotului, cat si pe documente militare si mai ales pe documente intocmite de fosta Securitate. Subiectul era prea putin cunoscut.
  Mai existau unele referiri la faptele sale de arme din timpul razboiului, in cadrul Grupului 7 Vanatoare, in cateva carti si articole de specialitate. Despre viata sa din perioada postbelica nu se publicase pana acum practic nimic.
  Sper ca aceasta lucrare – care apare la centenarul nasterii pilotului – sa reprezinte o contributie la istoria aripilor romanesti si la istoria secolului XX, iar generalul, un model demn de urmat pentru aviatorii romani de azi si de maine.

  http://www.euroinst.ro/titlu.php?id=1541

  http://www.librarie.net/p/285925/Ioan-Cesare-aviator-elita-arhivele-Securitatii

  Apreciat de 3 persoane

 3. Nimbus said, on decembrie 14, 2016 at 8:02 pm

  Discutie live la o televiziune musulmana:

  Apreciat de 2 persoane

 4. blue said, on decembrie 14, 2016 at 8:10 pm

  Saccsiv, frate, au dispărut cuvinte din text şi altele sunt înlocuite greşit, nu ştiu ce s-a întâmplat. Ar fi bine să-l verifici cu atenţie, zic. Dacă ai puţin timp.

  Apreciază

 5. Alex said, on decembrie 14, 2016 at 8:14 pm

  Ce se mai stie despre ?
  Episcopul Galaction de la Alexandria se dezice de sinodul talharesc din Creta
  PS Galaction este al doilea ierarh al Bisericii Ortodoxe Romane care isi pune semne de indoiala fata de sinodul din Creta.
  Dupa atitudinea episcopului Macarie Dragoi din Europa, apare si marturisirea curajoasa a episcopului Teleormanului.
  – sinodul cretan e inselarea cea mai de pe urma
  – m-am abtinut in a semna ratacirea din Creta
  http://www.aparatorul.md/episcopul-galaction-de-la-alexandria-se-dezice-de-sinodul-talharesc-din-creta/

  Apreciază

 6. Iones said, on decembrie 14, 2016 at 9:15 pm

  Off-Topic

  Razboi intern in USR: Sotul lui Clotilde Armand face acuzatii de sabotaj, prin asocieri cu LGBT si Soros

  http://www.ziare.com/clotilde-armand/stiri-clotilde-armand/razboi-intern-in-usr-sotul-lui-clotilde-armand-face-acuzatii-de-sabotaj-prin-asocieri-cu-lgbt-si-soros-1446723

  Apreciază

 7. pamaio said, on decembrie 14, 2016 at 9:19 pm

  Inainte de toate vreau sa zic ca sunt impotriva sinodului din Creta (care nu a fost nici sinod ,nici mare si nici sfant). Am citeva probleme pe care vreau sa le lamuresc (nu am cunostinte de teologie).
  1.Preotii care pomenesc pe ierarhii eretici mai au har ? Cine stabileste asta ?
  2. Este posibil sa mai faca agheasma buna chiar daca nu mai au har ? Mi s-ar parea o contradictie ….
  3.Daca fac si este buna pt. cine o fac: pt. credinciosii care mai vin la biserica desi nu ar mai trebui sa vina sau pt. cei care nu mai vin (si nu vad de ce ar mai avea nevoie de ea) ?
  4.Si daca avem un mort in familie (caz care poate aparea brusc) ce facem ? „Tragem” o fuga de citeva sute de km ca sa gasim un preot nepomenitor de eretici ?
  As dori raspunsuri punctuale…daca se poate.

  Apreciază

  • Matiu Cosmin said, on decembrie 14, 2016 at 11:09 pm

   1. daca au har sau nu, este alegerea lui Dumnezeu dar noi din moment ce stim nu mai avem voie sa mergem
   in acele biserici pentru ca ne facem partasi la erezie
   2. in momentul in care nu mai au har deloc, nu mai poate face aghiasma,
   3. da, daca o fac este exact pentru acei credinciosi care nu stiu, cei care stiu nu ar trebui sa primeasca
   aghiasma de la un asemenea preot.
   4. daca nu poti aduce preot nepomenitor in cel mai rau caz se poate face inmormantarea fara preot, oricum
   se pot face parastase dupa aceea si pomeniri la liturghii.

   Apreciază

  • maxim said, on decembrie 14, 2016 at 11:30 pm

   1. treaba mea e faptul ca sunt pro-erezie, deci eretici
   2. niciun eretic nu ar mai putea face slujba sfintitoare
   3. ereticii fac slujbe (spectacole) pentru eretici
   4. nu tragi nicio fuga, caci s-ar putea sa-l astepte potera la usa ta, daca nu are legitimatie, adeverinta, vreun act de la un episcop/mitropolit recunoscut de lege. Slujbele IN PUBLIC sunt ilegale daca nu ai vreun act. Ingropi ruda fara preot…

   Apreciat de 1 persoană

 8. Matiu Cosmin said, on decembrie 14, 2016 at 9:28 pm

  Joaca cu demonii :https://youtu.be/QZige_wzKws

  Apreciază

  • Matiu Cosmin said, on decembrie 14, 2016 at 9:59 pm

   Apreciază

  • Matiu Cosmin said, on decembrie 14, 2016 at 10:49 pm

   Foarte probabil ca cipul implantat pe care il accepti in mod constient renuntand la libertatea primita de la Dumnezeu sa lucreze in oameni un fel de hipnoza. Nu e mare lucru sa faca sa se auda in mintea oamenilor o voce care sa ii hipnotizeze.

   Apreciază

 9. Ioana said, on decembrie 14, 2016 at 10:34 pm

  Anatomia unui hristos mincinos, chemat de/la DEMONII DIN IAD prin bOCA

  https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/05/11/anatomia-unui-hristos-mincinos-chemat-dela-drq-prin-boca/

  https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/05/11/anatomia-unui-hristos-mincinos-chemat-dela-drq-prin-boca/

  https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/05/11/anatomia-unui-hristos-mincinos-chemat-dela-drq-prin-boca/

  AUTO-BIOGRAFIA? ANATOMIA UNUI INSELAT NIL DOROBANTZU COTOROANTZU

  Carmen Avram: Vă invit la o nouă ediție ÎN PREMIERĂ.

  Carmen Avram: Bun găsit. Sunt Carmen Avram . Martorii susțin că preotul s-a făcut nevăzut sub ochii agenților de securitate care îl urmăreau și a dezlegat lanțurile doar cu puterea credinței. Se _______înălța_______ de la pământ în timpul rugăciunilor și __________citea cele mai adânci secrete___________ ale oamenilor încă dinainte de a-i întâlni.

  Comuniștii au încercat evident să-l discrediteze, dar pentru cei care l-au cunoscut el a rămas până astăzi un „sfânt” cu atât mai mult cu cât însăși moartea lui e învăluită în mister. Ascultați deci povestea INSELATULUI Nil Dorobanțu așa cum o spun martorii și el însuși.

  Nil Dorobanțu (din autobiografie): Eu sunt dator să strig sus și tare ce am experimentat științific (vezi scrisoarea 45 către mireni a Sfântului Ignatie Briancianinov de sub transcript – n. n.), controlabil, real. Cu ochii mei L-am văzut pe Dumnezeu (http://crestinortodox.ro/editoriale/il-putem-vedea-dumnezeu-118873.html – n. n.), cu urechile mele am auzit cuvântul Lui.
  Carmen Avram: Așa sună MANDRIA părintelui Nil (Nechifor) Dorobanțu, un mare INSELAT

  Victoria Perișoara: Un sfânt mare care mijlocește în fața lui Dumnezeu și pentru noi și pentru toată lumea (ați fost cumva doamna Victoria în fața Tronului Preasfintei Treimi și l-ați văzut pe Nil Dorobanțu mijlocind în fața lui Dumnezeu??? – n. n.).

  Maica Paula Robu, Mănăstirea Suzana, Prahova: „Sfinte Preacuvioase Părinte Nil roagă-te lui Dumnezeu pentru mine păcătoasa. Sfinte Preacuvioase Părinte Nil roagă-te lui Dumnezeu pentru mine păcătoasa.” Vedeți… și atuncea merge toată ața asta (deci pravila de rugăciune pe ață merge ___________doar la Nil Dorobanțu________, nu când zice: „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătoasa.” sau „Preasfântă Născătoare de Dumnezeu mântuiește-mă pe mine păcătoasa”, deși toți monahii îmbunătățiți învață să zicem un număr de rugăciuni către Domnul Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, apoi un alt număr către Preasfânta Născătoarea de Dumnezeu și Pururea Fecioara Maria, apoi către Sfântul Proroc și Înaintemergător Ioan Botezătorul și apoi către alți Sfinți – canonizați de Biserica oficială -, maicii îi merge ața doar la Nil Dorobanțu – n. n.).

  Reporter: Câte BOABE are? – ii dau in BOBI lui Doronbantzu puiul vrajitorului Ardealului

  Maica Paula Robu, Mănăstirea Suzana, Prahova: 140.
  Reporter: Cât de des vă rugați la părintele Nil? _____ 😦 ? 😐 ?

  Ioana Soare: Eu cred că nu-mi iese din minte niciodată.
  Carmen Avram: Nu-i iese din minte fiindcă l-a cunoscut și l-a perceput întotdeauna ca pe un liant între ea și Dumnezeu. Iar după moartea lui l-a simțit ajutându-o din ceruri. N-are cum să fie altfel, crede, pentru că părintele______ Mâncând pâinea cea binecuvântată de Arsenie am simțit un _____curent mistic 😦 ?_______ ce m-a transformat.

  Carmen Avram: Atunci a știut Nil Dorobanțu că menirea sa „Părinte, preacuvioase, vă rugăm vrem să vă facem o rasă. Cum dormiți cu rasa aceasta plină de țepi?”. Și părintele le spunea: „Da Mântuitorul cum a umblat?” 😀 („E smerit, mândrulețul!”, http://sfaturiortodoxe.ro/prarsenie_smerenie.htm – n. n.)

  Știu că a fost la o mănăstire și a rămas acolo în locul starețului ca să aibă grijă de mănăstire. Acolo se duceau mereu săracii din ăștia năcăjiți care n-aveau. Părintele a început să le dea. Scotea din beci că acolo era bogăție mare. Scotea saci de mălai, scotea de făină, scotea de zahăr, scotea de orez. Vin, a scos tot n-a mai rămas nimica. A dat de pomană la toți săracii tot. Când a venit părintele stareț: „Nil unde e cutare?”. [Nil]: „La Domnul”. Tot A DAT SI PATUL STARETULUI 😀 l-a dat (Sfântul Apostol Toma a împărțit averea împăratului după ce împăratul i-a dat averea, nu întâi și-a însușit-o și apoi a împărțit-o săracilor; mănăstirea era de obște și deci și bunurile mănăstirii erau de obște, una e să își împartă cineva averea sa săracilor și alta e să împarți averea altora săracilor, fără acordul lor – n. n.).

  Preotul Ionel Adam, Adjud Vrancea: Părintele la mănăstirea Vladimirești tot timpul slujea descălțat
  Carmen Avram: Așa, desculț, a cutreierat România (dromomania distruge România – n.n.) și ar fi fost urcat pe cea mai înaltă treaptă în ierarhia bisericească (hirotonit întru episcop la Ierusalim, CE EPISCOPI ?????????? 😐 😦 l-au hirotonit??? momeală pentru cei care poate vor citi despre George Văsâi, _____înșelatul de la Vladimirești,_____ că a fost hirotonit „preot” de Nil Dorobanțu – n. n.). Dar povestesc oamenii, pe Nil Dorobanțu funcțiile nu l-au impresionat

  (deci până la urmă hirotonia întru episcop nu l-a interesat, e doar așa pentru curriculum vitae, măi câtă „smerenie”!!! – n. n.). 😀

  El știa ce citise în cartea Sfântă: „că Dumnezeu s-a întrupat și a venit pe pământ nu ca să fie slujit ci ca să slujească”, și atunci, după cum scrie părintele, „a vrut să fie în același timp și director și servitor, și profesor și porcar (porcarii împreună cu toți cei din Gadara l-au rugat pe Iisus să iasă afară din hotarele lor, vezi Matei 8, 33-34; profesor-porcar – n.n.)”. Așa a trecut prin lume lăsând în urmă mirare și zvon (zgomot, https://dexonline.ro/definitie/zvon/769939 – n.n.) de sfințenie. fie)

  Mântuitorul spunea: „Adevărat, adevărat zic vouă cel ce crede în Mine va face și el lucrările pe care le fac eu și mai mari decât acestea.” (vezi Matei 16, 1-4; Marcu 8, 11-13; Luca 11, 15-30 – n. n.)
  Ioana Soare: Am văzut la un moment dat că se aprindeau _______lumânările singure_______. Cum? Nu știu.
  Reporter: Când slujea în biserică?
  .
  Carmen Avram: Oamenii l-au văzut aureolat sau sărindu-i scântei din palme atunci când se ruga, iar maica Antonia spune că l-a surprins odată în livada mănăstirii:) :)__________ levitând__________:) :).

  Maica Antonia Dodița, Mănăstirea Măgura Ocnei: Noi ne ascundeam, așa, ca să nu ne vadă, să-l derutăm. S-a ridicat acolo, în livadă, de la pământ. Mai sus de pământ era. În picioare, așa.
  Reporter:

  Și cam cât s-a ridicat de la pământ? 🙂 ? 🙂 ? 🙂 ? 🙂 ? 🙂 ? 🙂 ? 🙂 ? 🙂 ?

  Maica Antonia Dodița, Mănăstirea Măgura Ocnei: Un MEEEEEEEEEETRUUUUUUUUU și ceva.

  Toate faptele lui pare că nu-s de pe lumea asta. DA DA DE LA DIAVOLI SUNT DIRECT SCAPATI DIN IAD 😐 😐 😐 😐 😐 😐

  :Oamenii m-au văzut înălțat de la pământ la lumină. (si ingerrr din cer de ar fi nu primiti !!! – asa SPUN sFINTII parinti !) Prin 🙂 🙂 ___levitații_ 🙂 🙂 , revelații și inspirații Hristos îmi vorbea (categoric nu îi vorbea Domnul Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, prin levitații, ci celălalt – n. n.).

  A venit la noi, a stat la noi vreo oră jumătate, două ore, cât o fi stat acolo, a plecat de la prispă mai încolo la vreun metru înălțime de la pământ, a trecut peste poartă și s-a dus, nu l-am mai văzut!
  Reporter: A zburat?

  Ion Barbu: Da. ______Mergea pe deasupra, nu călca_____, n-atingea pământul. A întins mâinile și a plecat. Exact cum e Mântuitorul pe Cruce, cu mâinile întinse. Am văzut eu cu ochii mei treaba asta.

  Reporter: Sigur nu vi s-a părut?

  Reporter: Cum să zboare?

  Nicolae Văraru, Daaa, n-atingea, toată lumea se uita la el_______________________________________________________________________________________________________________________________________… și s-a trezit că era dincolo de Siret. Da’ cum a ajuns dintre dânșii din grupul ăla, cum a trecut dincolo nu l-a văzut nimeni decât l-a văzut dincolo pe malul celălalt („Intrând în corabie, Iisus a trecut şi a venit în cetatea Sa.” – Matei 9, 1; „Și lăsându-i, a intrat iarăși în corabie și a trecut de cealaltă parte” – Marcu 8, 13; Nil de ce nu a făcut așa??? – n. n.).

  Reporter: Într-o clipă?

  Maica Paula : Într-o clipă, da, așa.

  Reporter: Și era ud pe…?

  Maica Paula : Nimic.

  Carmen Avram: Și mai avea un dar: vedea dincolo de oameni, de gândurile lor__________ DRACI, de prezent. Se spune că nici nu era nevoie să te apropii de el ca să știe exact ce greutate îți apasă sufletul.

  Maica Paula Prahova: Multe femei CU avorturi și părintele de departe le vedea că ele erau pline de sânge. Era înainte-văzător. PARINTELE ADRIAN FAGETEANU A ZIS SI DE BOCA CA DEMONII II DESCOPEREAU

  Carmen Avram: Avea o credință absolută că Dumnezeu e înlăuntrul fiecărui om și deci și înlăuntrul lui (dacă fiecare om este despătimit – n. n.). De aceea era convins că între el și Divinitate nu există nici un obstacol (da păcatul ce e? – n. n.).

  🙂 🙂 🙂 _____:) 🙂 🙂 ___________:) 🙂 🙂 că le spunea [Nil]: „ce rost are să păstrăm o Biserică oficială atâta vreme cât rămân de ea numai zidurile (Biserica oficială – care emană de la o Autoritate, https://dexonline.ro/definitie/oficial/689321 – este Una Sfânta, Soborniceasca și Apostolica Biserică, Singura care oficiază Sfintele Taine, este „unicul organism Dumnezeu-omenesc”, după cum zice Sfântul Justin Popovici în „Biserica Ortodoxă și ecumenismul”, al cărui Cap este Domnul Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, și din al cărui Trup fac parte trăitorii pământeni, oamenii fără de prihană trecuți în veșnicie, precum și îngerii cerești care nu au păcătuit, și pe care porțile iadului, una dintre ele fiind și Nil Dorobanțu, nu o vor birui – n. n.)”

  Nil Dorobanțu (din autobiografie): Purtam toată biserica cu mine,
  ___7 kg___ de Sfântul Sânge (pentru Nil Dorobanțu, vinul înainte de Sfânta Epicleză, reprezenta _____Sfântul Sânge_______??? hulă împrotiva Duhului Sfânt – n. n.)

  nIL : Am predicat apocaliptic, am predicat în iad, am avut predici de nopți întregi, în fiecare noapte, ca la Înviere, de plângeau pereții („Cerurile după cuviinţă să se vesealească, şi pământul să se bucure, şi să prăznuiască toată lumea cea văzută şi cea nevăzută: că Hristos S-a sculat, veselia cea veşnică.” – Canonul Învierii, Cântarea 1, iar în nopțile de „Înviere” ale lui Nil plângeau pereții??? – n. n.).

  Când predica, lua cele Sfinte și _____se suia pe masă (pe aceeași masă pe care slujea Sfânta Liturghie___________ în casă??? așa a făcut Domnul Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, când a ținut _______predica de pe munte__________ și toate celelalte predici??? – n. n.)

  Reporter: Dar cum a scăpat din lanțuri?
  Nicolae Văraru, fost paznic mănăstirea Tarnița: S-o dezlegat lanțurile doamnă!

  Reporter: Cum să se…?
  Nicolae Așa bine cum vă spun. GADARENII INDRACITI DEZLEGAU LANTURILE

  . I-a zis dânsul [Nil] lu’ sora Costanda: „Alătură-te de mine” și s-a alăturat de el și au zburat pe malul celălalt.____________

  . Într-o perioadă, după multe chinuri, a început și el să creadă că Tatăl Ceresc îl părăsise. Și atunci a început să Îl caute insistent în tot ceea ce îl înconjura (________panteism______???__________ – n. n.).
  .
  Într-o zi gardienii și-au dat seama că are icoana pentru că dormind cu ea lipită de obraz îi rămăsese întipărit pe față chipul Maicii Domnului („Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii.”, 2 Corinteni 11, 14 – n. n.).

  în șuri, în păduri, prin beciuri, în fân, în cetină, în noroi și pe gheață, noaptea și ziua Hristos vine la orice rugă făcută fără îndoire (nu vine la orice rugă, ca și cum ar fi vreun _____duh din lampa fermecată_______, ci ascultă orice rugă – „Doamne, auzi rugăciunea mea, ascultă cererea mea, întru adevărul Tău, auzi-mă, întru dreptatea Ta.”, Psalmul 142, 1 – doar dacă e spusă cu duh umilit dintr-o inimă înfrântă și smerită, „Jertfa lui Dumnezeu – duhul umilit. Inima înfrântă și smerită Dumnezeu nu o va urgisi”, Psalmul 50, 18 – n. n.).”

  Carmen Avram: Nepoata părintelui ne povestește că în ziua nunții ei monahul a vegheat-o și binecuvântat-o din ascunzișul lui.
  (parcă Nil „Trăia, se vorbea, întocmai cum a trăit Hristos”, așa a procedat Domnul Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, la nunta din Cana Galileii??? – n. n.) deasupra de cocina porcilor.

  Apropiații părintelui Nil au vrut să-l dezgroape și să-l mute în cavoul familiei, dar când pământul mormântului a fost îndepărtat mulțimea adunată a înmărmurit, sicriul era gol, nici urmă de trupul monahului („a dispărut ca un meteor”, https://dexonline.ro/definitie/meteor/686117 – n. n.).
  Leonora Dorobanțu, verișoara lui Nil Dorobanțu: L-a căutat și nu l-a găsit.
  Nu l-a găsit
  .
  Leonora Dorobanțu, verișoara lui Nil Dorobanțu: L-a căutat o zi și-o noapte.
  Ioana Soare: Ori l-au dezgropat comuniștii ca să-i facă analizele să vadă cu ce puteri a lucrat, ori l-a luat Dumnezeu la cer cu trup cu tot (sau mai degrabă l-a luat cel de care a fost înșelat – n. n.)

  NORMAL că l-a luat Mântuitorul sus.

  Reporter: Poate l-o furat cineva…?

  „Nil Dorobanțu” a tipărit până acum 7 cărți cu scrierile părintelui. Altele cu mărturii și revelații urmează să vadă lumina zilei de îndată ce vor fi deslușite („Și surprinzător în aceste mii de pagini nu există nici o corectură și nici o ștersătură. Toate paginile sunt de o cursivitate extraordinară…” – n. n.). Unii încă puțini se bucură mult că povestea acestui om, care s-a străduit toată viața să confirme existența lui Dumnezeu, va ajunge, în sfârșit, să fie cunoscută în toată țara (Doamne, ferește!!! – n. n.). Alții însă, nu sunt preafericiți (cât de subtil, ca să nu spunem viclean!!! – n. n.).

  Părintele Arsenie Boca și părintele Nil, amândoi sunt gemeni__________ 🙂 🙂 _________ în minunile lor și mie mi s-a reproșat (de către cine, cumva de unii dintre ierarhi??? – n. n.) de foarte multe ori că: „Ai grijă părinte să nu creezi un alt fenomen, fenomenul Nil Dorobanțu”.

  Carmen Avram: Dar fenomenul Nil Dorobanțu nu trebuie creat, ci reînviat DA DA DE MASONI CA SA ACCEPTE TOT BOBORU ANTIHRISTU MARELE RGE CARE TRIMITE HOLOGRAME. El a existat deja, din nefericire însă în vremuri protivnice credinței la un asemenea nivel. Poate că acum e exact momentul în care am avea mare nevoie să-l cunoaștem (în iunie la Sinodul Panortodox, se spune că este în program să intre în scenă cel cu al cărui duh a lucrat Nil Dorobanțu și au nevoie ca Nil să fie cunoscut pentru a înșela cât mai mulți români – SĂ NU FIE!!! – n. n.)

  Sfântul Ignatie Briancianinov, De la întristarea inimii la mângâierea lui Dumnezeu. Scrisori către mireni, Scrisoarea 45. Despre științele omenești. Rațiunea cu nume mincinos. Despre înțelepciunea duhovnicească și cea trupească, Editura Sophia, Editura Cartea Ortodoxă, București 2012, pp. 146 – 147:

  transcript de “octoviv” la https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/05/08/toti-puii-lui-boca-jakob-oae-meets-diveevo-nil-dorobantu-zboara-ioan-de-la-rarau-preot-in-cautari/comment-page-1/#comment-85

  Apreciază

  • Matiu Cosmin said, on decembrie 14, 2016 at 11:18 pm

   Am vazut ca fanii lui Boca cand aud de teleportari si levitatii sunt gata vrajiti. Cred ca acum se gandesc care din cei doi este mai mare. Hristos a fost smerit, in mintea lor nu cred ca se poate compara cu cei doi.

   Apreciat de 1 persoană

 10. […] Istoricul Daniel Focsa recidiveaza si refuza sa se realibiliteze. Iata comentariul sau postat la Coperta “The Economist” 2017 – ANALIZE Vigilant Citizen si Revista Rost. CE VAD EU: […]

  Apreciază

 11. B. said, on decembrie 15, 2016 at 12:14 pm

  Apel urgent! Cei care iubiți Adevărul și vreți să ne arătăm sprijinul fata de ucenicii Păstorului Celui Bun, care sunt prigoniți pentru dreptate. A venit rândul celor de la Lacul Frumos să fie persecutați prin intronizarea unui nou stareț. Acesta este din rândul celor foarte ravnitori în cele rele si citez: ” O să fac rânduiala acolo. Sa nu credeți ca faceți ce vreți voi. Ca astia(Pr. Grigorie si obștea) au înnebunit și voi ati înnebunit ca mergeți acolo si va pierdeți mântuirea.”
  Să fim alături de ei și sa le aratam in duhul blândeții si al păcii, ca să nu-L facem de rușine pe Hristos si pe părintele mărturisitor, că nu suntem puțini, nici nebuni cei care iubim Adevărul. În curand urmează intronizarea sa, deci sa venim sa ne aratam sustinerea, fraților.

  Apreciază

 12. Bogdan Ioan said, on decembrie 16, 2016 at 3:54 pm

  @saccsiv
  Citind în alta parte pe internet, si după acea căutând, am găsit scris faptul că Satana mai este reprezentat și printr-un fulger. ( ” Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer”). În prima carte de tarot, TURNUL, fulgerul e reprezentat de sus în jos, pe verticala ca si semnul celui rău. Interpretarea mea la acea carte ca popoarele ( credincioșii reprezentați de creștini dar și necredincioși reprezentați de atei din China) se vor închina sau se vor unii sub un singur stăpânitor. Turnul e turnul Babel, unde au fost amestecate limbile și împrăștiate popoarele pe fata pământului, și al doilea turn va unii toate popoarele. Pe el va fi Fulgerul, care va sta pe acest turn care e însemnat cu Sf. Cruce ( probabil se vrea a fi si o reprezentare a Bisericii ).
  Și apropo, citirea cărților să se facă în ordine inversă decât cum sunt ele așezate. Așa turnul e ultima carte.

  Apreciază

 13. Raluca said, on decembrie 18, 2016 at 6:58 am

  TAROTUL = ghicirea, prezicerea viitorului.
  A se citi ce spune Dumnezeu despre acestea în Deuteronomul, capitolul 18.

  Apreciază

 14. […] Coperta “The Economist” 2017 – ANALIZE Vigilant Citizen si Revista Rost. CE VAD EU […]

  Apreciază

 15. […] Coperta “The Economist” 2017 – ANALIZE Vigilant Citizen si Revista Rost. CE VAD EU […]

  Apreciază

 16. […] cum am văzut în articolele mele despre edițiile din 2015, 2017 și 2018 aleEconomistului, aceste coperte sunt adesea pline de simbolismul ocult al elitei, […]

  Apreciază

 17. […] cum am văzut în articolele mele despre edițiile din 2015, 2017 și 2018 aleEconomistului, aceste coperte sunt adesea pline de simbolismul ocult al […]

  Apreciază

 18. […] cum am văzut în articolele din edițiile din 2015, 2017 și 2018 ale Economistului, aceste coperte sunt adesea pline de simbolismul ocult al elitei, […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: