SACCSIV – blog ortodox

ALEGERI 2016. Rezultate partiale. CE PARERE AVETI?

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 12, 2016

Camera Deputatilor

PSD 45,5 %

PNL 20,02 %

USR  8,8 %

UDMR 6,26 %

ALDE 5,64 %

PMP 5,36 %

PRU 2,79 %

PER 0,91 %

ANR 0,86 %

PSR 0,36 %

Senat

PSD 45,7 %

PNL 20,41 %

USR  8,87 %

UDMR 6,25 %

ALDE 6,04 %

PMP 5,64 %

PRU 2,95 %

PER 1,09 %

ANR 0,94 %

PSR 0,47 %

Asadar, Uniunea Salvati Romania a intrat in Parlament cu aproximativ 9 procente. Despre ei am scris la:

Ingineriile lui GEORGE SOROS: UNIUNEA SALVATI ROMANIA (Nicusor Dan) si INITIATIVA ROMANIA

PMP-ul intra la limita, iar Traian Basescu va fi senator.

PRU nu intra. Adica astia:

Partidul Romania Unita (BOGDAN DIACONU) – partid anti sistem cu membri precum … VICTOR PONTA si SEBASTIAN GHITA

Partidul “nationalistului” Marian Munteanu nu intra in Parlament. Sa ne amintim si de el:

Foto: MARIAN MUNTEANU, ALINA GORGHIU, MIHAI GADEA, DAN MIHALACHE s-au dus la Washington sa ia lumina …

Video: MARIAN MUNTEANU – ECUMENIST

URIASA SINISTRA MASINATIUNE: Iata cum MARIAN MUNTEANU e promovat ca fiind ortodox nationalist anti sistem tocmai prin atacarea sa de catre mass-media in articole anti ortodoxe, anti nationaliste si pro sistem

NU SUSTIN Platforma Civica Nationala ALIANTA NOASTRA. Si nici pe MARIAN MUNTEANU. Pentru ca nu sustin partidele politice sau miscarile sau aliantele nationaliste ce NU DUC O LUPTA REALA ANTI CIP si ANTI ECUMENISM

De Partidul Romania Mare nu stiu nimic.

Elena Udrea a candidat independenta si a primit ceva mai mult de 3 000 de voturi.

 

65 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sergiu Anton said, on decembrie 12, 2016 at 11:29 am

    Ce părere pot să am, decât că ne-au ciuruit. Până acum credeam că doar Moldova e roșie. Dar acum în afară de Harghita , Covasna și Mureș unde sunt maghiari mai mulți, în rest toată harta e roșie. Nu credeam că Ardealul poate fi roșu. Nu-mi vine să cred cum au votat din nou românii.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 12, 2016 at 1:32 pm

      Sergiu Anton

      Spune-mi te rog cine sunt de dreapta?

      Apreciat de 1 persoană

    • gheorghi said, on decembrie 13, 2016 at 1:35 pm

      Si daca aveau culoarea galbena aveai alta „senzatie”?
      Spui:
      „Nu-mi vine să cred cum au votat din nou românii.”
      ….
      Asta inseamna ca nu esti conectat la realitatea „locului” (marturisesc dificultatea de „conectare” si pentru mine care vietuiesc la Pacific…)
      Adevarul este antinomic – coexista ceea ce cu mintea pare a fi imposibil, ori – dupa rationalisti, paradoxal.
      Romanul pare paradoxal dar nu este „mecanicizat”, adica programat mental complet si pastreaza discernamantul lui „frumos”, „bine”, „cuminte”, „se cuvinw”, … „nu se face”…
      Cat de mult se largeste intelegerea asupara „a toate” daca cercetezi proverbele, zicalele, povestile si legendele noastre….
      Daca nu [mai] este timp, atunci poate reflectezi la semnificatia si legatura dintre semnificatiile afirmatiilor de mai jos:
      Rău cu „rău”, dar mai rău fără de „rău”!
      „Tot răul spre bine!”
      Ferească Dumnezeu de „mai rău!”
      „Dumnezeu iti dă dar nu-ti bagă in traistă!”
      Ceilalti au impins PSD-ul la victorie si alegatorii sa stea acasa…

      Apreciază

  2. Adrian t. said, on decembrie 12, 2016 at 11:35 am

    Si prezenta la vot?

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on decembrie 13, 2016 at 11:25 am

      scuze pt offtopic dar e important sa se stie adevarul despre crima premeditata din Colectiv , despre ucigasii care au pus mana pe Romania:
      „Dreptate nu se va face, dacă la cîrma Justiției vor rămîne aceiași oameni,care-i deservesc pe cei de la Bruxelles pentru că rețeaua este internațională.Să nu uităm că pe înregistrările celor de la STS se arată că Oprea a făcut de 3 ori comandă de NAPALM la firma DOW-CHEMICAL din America,unde Soroș este acționar. Aceste substanțe sunt interzise,dar americanii le-au folosit și în teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan. Această crimă organizată a fost pusă la cale cu cîteva luni înainte pentru că s-a dorit înlocuirea lui Ponta cu Guvernul de tehnocrați. Pe masa lui Iohannis a sosit o notă de la SRI unde era informat despre acest lucru,dar el a tăcut pentru că știa ce manevră se pregătea să formeze Guvernul lui la care visa de mult.La DNA au ajuns interceptările celor de la STS care au avut loc cu o săptămînă înainte și în care Oprea spunea că la Pionieru va fi foc și că nu va scăpa nimeni cu viață.Biroul de crimă organizată și SRI aveau informații și interceptări și despre cei de la Hexi-Pharma că se ocupau cu producerea de droguri,așa că se lucra în paralel la ambele cazuri.Nu întîmplător SRI-ul avea birourile în aceiași clădire cu un sediu al celor de la Hexi-Pharma pentru că așa i-au putut intercepta mai ușor.SRI a intrat la idei cind a observat că această firmă efectua transferuri mari de bani în afara țării la offshorurile din Cipru.Munca celor de la SRI și a celor de la crimă organizată a fost dată pe apa sâmbetei după ce dosarele au ajuns in mîna Procurorului Nițu și ale Codruței Kovesi,care stătea la munte cu Șefi Serviciilor Secrete SUA.Nu am spus întîmplător că acest caz nu se va rezolva pentru că Serviciile Secrete din afară sunt implicate și la comanda lor Dan Condrea a fost scos din țară și trimis in Venezuela.Cine a crezut in accidentul acela este prea naiv și nu cunoaște metodele Serviciilor și modul lor de operare.Sunt multe de spus și in dosar sunt nume grele,dar să vedem ce schimbări vor avea loc în Justiție și abia atunci vom avea un răspuns.”

      Apreciază

  3. sorin said, on decembrie 12, 2016 at 11:42 am

    toti care au votat aceste partdide sunt prosti, dobitoci. Da auziti bine. Acesti conducatori de peste 25 ani sunt criminali , sunt tradatori de tara, ne au vandut tot, ultimele legi date in ujltimul an de aceste lichele sunt, legeaa insolventei persoanelor fizice(pot sa iti ia oricand casa din cauza datoriilor), obliga oamenii sa isi faca dosar electronic de sanatate, au marit extraordinar de mult impozitile , taxele la utilitati, facturi, ne ameninta cu evacuari silite, se discuta a aproba casatoriile homosexuale etcc.. Astea doar in ultimul an , nu mai zic ce au facut acesti nenorociti de politicieni anii trecuti. Cand eu sustin un criminal ani la rand oare cum pot fi numit, Criminal care azi imi omoara tatal, maine mama, poimaine sotia, copii si ola final eu zic pai cu el votez ca asa fac toti. Cum ma numesc//? Nu cumva sunt caz de psihiatrie?

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on decembrie 13, 2016 at 12:19 pm

      am fost pe linkul tau si am gasit un articol fara continut, o afirmatie stupida ca majoritatea de pe acel blog; tu daca ai dat link spre el cred ca intelegi mai multe, lumineaza-ma si pe mine, a fost vreun referendum si eu nu stiu ?

      Apreciază

  4. RomeoB said, on decembrie 12, 2016 at 11:47 am

    Diaspora e controlata autoritar de structurile Soros ( USE+PMP):

    Potrivit BEC, rezultatele parţiale în diaspora plasează USR pe primul loc, informează agerpres.ro, cu un procent de 28% pentru Senat şi 23,72% pentru Camera Deputaţilor. PNL a obţinut 26,21% la Senat şi 26,19% la Cameră, PMP – 24,96% – Senat şi 27,33% – Cameră, PSD – 10,03% – Senat, 10,56% – Cameră, PRU – 3,52% – Senat şi 3,78% – Cameră, ALDE – 3,01% la Senat şi 2,71% – Cameră, UDMR – 2,43% la Senat şi 2,63% – Cameră.

    http://www.stiripesurse.ro/rezultate-par-iale-in-diaspora-ca-tigator-surpriza-al-alegerilor_1168625.html

    Ar trebui ca Romania sa dea o lege asemanatoare celei din Ungaria: ca sa votezi trebuie sa vii in Romania, IN SENSUL CA TREBUIE SA CUNOSTI RERSALITATILE DE AICI, NU DE PE Facebook.

    De 10 ani diaspora inclina balanta alegerilor in favoarea structurilor basisto-sosrosiste.

    Apreciază

    • mos bazil said, on decembrie 12, 2016 at 5:28 pm

      Da de ce trebuie sa vii in Romania ?
      Nu mai ok ar fi sa poti trimite votul in localitatea de domiciliu ?
      Asa poti sa votezi si la locale si parlamentare pentru cei din localitatea de domicicliu.

      Apreciază

  5. evtodiev said, on decembrie 12, 2016 at 11:57 am

    off topic:
    12 decembrie – Sfântul Ierarh Spriridon al Trimitundei

    Apreciază

  6. Ionut said, on decembrie 12, 2016 at 12:16 pm

    Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt amestecate.
    De departe cel mai bun lucru mi se pare a fi faptul ca duhul caruia ii slujeste Remus Cernea va bantui mai putin Parlamentul, si, mai mult decat atat, ca agenda LGBTIKKPIS nu are sustinerea pe care o afirma diversi perversi (politici sau de alta natura).
    PSD-ul (pentru a cata oara?) nu va putea sa mai dea vina pe nimeni ca ii pune bete in roate la guvernare (avand in vedere ca poate guverna singur).
    Imi pare rau ca n-a intrat in Parlament macar unul dintre partidele autodeclarate nationaliste, fie si doar ca sa vedem ce propun si ce pot face. Poate ar fi fost o voce anti-avort si impotriva construirii moscheii.
    De cand s-a dat pe fata cu Ciolos, nu mai am asteptari prea mari de la USR. As vrea sa propuna niste legi privitoare la Rosia Montana si la oprirea defrisarii padurilor, macar de ochii lumii, ca sa-si nu-si strice „firma” de tot.
    Il avem pe Traian Basescu, deci nu vom duce lipsa de „spectacol”. Parca pe Basescu l-am auzit vorbind de problema natalitatii scazute. Sper sa nu uite.
    Nu stiu cum e prin alte parti, dar am vazut ce hahalere au candidat si au condus campania la mine in judet.
    Uitasem: ma bucur totusi ca dr. Leon Danaila a intrat in Parlament. Sper SA REZISTE CU SUCCES.
    Cine stie… Poate ca lupii astia nesatui si dornici de suprematie in haita se vor manca unii pe altii si vor lasa in pace turma de oi.
    Doamne, ajuta-ne!

    Apreciază

  7. Adi said, on decembrie 12, 2016 at 12:18 pm

    Am o idee..
    Eu daca tot imi cumpar tricou sa ma imbrac cu el si are diferite imagini care nu prea ma intereseaza, nu mai bine facem niste tricouri cu mesaj?
    http://epvpimg.com/5O2ig
    http://epvpimg.com/umiWg

    Apreciat de 1 persoană

    • ion hodor, said, on decembrie 12, 2016 at 3:57 pm

      ADI ,de unde se cumpara asa ceva,doresc si eu 2,3!

      Apreciază

      • Adi said, on decembrie 12, 2016 at 8:12 pm

        Vb cu cineva sa vad cum iesa primu tricou.

        Apreciază

    • calin said, on decembrie 14, 2016 at 12:20 am

      Eu as purta un tricou pe care sa scrie doar atat: ROCOR 1983

      Cine stie, cunoaste… iar cine nu dar este curios, va da un search…

      Apreciază

  8. Mihai said, on decembrie 12, 2016 at 12:27 pm

    Nimic nou, pleacă ai noștri vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii, jaful va continua, si vorba ceea nu contează cine votează ci cine numără voturile, singurul lucru îmbucurător că să-i zicem așa este faptul că a fost absenteismul ft mare la vot

    Apreciază

  9. Mihai said, on decembrie 12, 2016 at 12:30 pm

    Starețul mănăstirii Oașa, citez: problema cipurilor o țintă falsa, sursa: http://www.ganduridinortodoxie.wordpress.com

    Apreciază

    • pcmouse said, on decembrie 12, 2016 at 4:07 pm

      Preotii care spun ca nui problema cipul ce este inchinare la idol ,acesta este o alta cale(a iadului )+numarul fiarei din apocalipsa ce este 666 si contine duhul putreziciunii lui antihrist acestia au duhul satanei in ei!nu e posibil ca sa taci sau sa spui mirenilor sa ia semnul fiarei!!!Parinti care gandesc ca dansul nu realizati ce faceti!vai voua cei care dati binecuvantare la cipul 666 al diavolului,sa va fereasca sa luati cipul in mana si n cap.nu veti avea iertare!sa se ia de mana cu matei vulcanescu 666

      Apreciază

    • Alex said, on decembrie 12, 2016 at 9:28 pm

      uite parinte tinta falsa: https://youtu.be/umUAiN3AloU?t=278
      uite-o aici

      Apreciază

  10. evtodiev said, on decembrie 12, 2016 at 1:33 pm

    Apreciază

  11. Spaceman said, on decembrie 12, 2016 at 1:38 pm

    RO.ARMY A VOTAT…

    Nu și-au făcut pașapoarte biometrice ca să lupte pentru țară și să-și susțină familia ci pentru crăpelniță și bani, nu este nimic onorabil în asta.

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/11/14/comunicatul-parintelui-antim-gadoi-fata-de-calomnia-aparuta-pe-blogul-monahului-teodot/comment-page-1/#comment-333836

    Ei bine… au scos harta interactiva de pe

    http://www.ecfr.eu/council

    Apreciază

    • Radu said, on decembrie 12, 2016 at 10:51 pm

      un pic de respect pentru baietii nu nostrii nu ar strica…

      nu dau cu bata doar zic ca noi astia din tara suntem mai fricosii decat flacaii si tineri aia de acolo si aici ma includ si pe mine…imi pare rau ca nu am avut sansa sa fac armata…
      armata te face barbat iti da valori o misiune un scop in viata

      e usor sa arunci cu noroi in ai nostrii

      si daca s-au dus pentru bani ce?

      tu nu te duci pentru bani sa muncesti acolo unde lucrezi tu?

      toata lumea care munceste fie pentru stat fie pentru mediul de afaceri intr-un fel sau altul slujeste sistemul asta
      sa nu fim ipocriti

      sper sa nu te superi e doar parerea mea si am simtit nevoia sa spun lucrurile astea

      Armata merita respectul nostru pentru ceea ce a contribuit la istoria noastra si pentru ceea ce este si astazi

      Nu e armata de vina ca noi am intrat in nato si slujim pe americani

      Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 12, 2016 at 11:31 pm

        Radu

        E groaznic ce zici.

        Apreciază

      • neicaion said, on decembrie 13, 2016 at 10:27 pm

        De când suntem noi Românii în război cu Afganistanii, javrele şi curvele… pe bani.

        Apreciază

      • gheorghi said, on decembrie 14, 2016 at 11:18 pm

        Daca invadarea si ocuparea uneivtaru – chiar mascata de sloganuri „umanitariste” este o meserie ca oricare alta….
        E o ocupatie care include omorul in fisa poatului.
        Adica sa iei viata cuiva – asasin platit.
        Nu iti aperi tara, familia, … averea.
        Traiesti din vanat si ucis oameni.
        Nu este o meserie ci o patologie, este nevoie de armata de aparare nu de bande de mercenari.

        Apreciază

  12. RomeoB said, on decembrie 12, 2016 at 2:04 pm

    Ieri noapte, dupa miezul noptii, cei de la Realitatea TV sputeau ca garamtat PMP-ul lui Basescu va intra in parlament, prin voturile diasporei si ale cetatenilor din Republica Moldova. Pe la ora 20.00, Ponta inca mai spera ca Basescu nu va prinde fotoliu de parlamentar.

    Este clar ca de acum incolo, peste jumatate din voturile diasporei vor merge catre candidatii ONG-urolor Soros.

    Anul acesta, din nu se stie ce motiv, diaspora nu a mai fost isterizata. A votat nucleul dur al celor de pe facebook. Nu puteau intoarce rezultatul. Peste 4 ani, in situatie mai echilibrata vor iesii din nou in masa, stabilind castigatorul. Oricum Nicusor Dan va creste tot mai mult prin demagogia stadndartizata de basescu.

    Apreciat de 1 persoană

  13. Matiu Cosmin said, on decembrie 12, 2016 at 2:25 pm

    Am primit un mesaj:

    „Cu durere in suflet anuntam ca Duminica 11.12.2016 Parintele Doctor Ciprian Ioan Staicu la catedrala din Sfantul Gheorghe a fost Caterisit”

    Apreciază

    • Mihai said, on decembrie 12, 2016 at 3:50 pm

      Cosmin, dar era de așteptat, si cu ocazia asta au fost si un avertisment si pt ceilalți care nu se vor supune

      Apreciază

      • Matiu Cosmin said, on decembrie 12, 2016 at 4:22 pm

        Acum se vede de ce s-au facut unii preoti, sa ajute la mantuirea lumii sau pentru traiul bun si usor.

        Apreciază

    • pcmouse said, on decembrie 12, 2016 at 4:20 pm

      AXIOS!VREDNIC ESTE!

      Apreciază

    • ban said, on decembrie 12, 2016 at 10:54 pm

      Sa nu fie doar un zvon. Nu-i nimic, e fara valoare caterisirea asta, pt. ca e facuta pe baze necanonice. E preot in continuare. Axios!

      Apreciat de 1 persoană

    • Ioana said, on decembrie 13, 2016 at 12:37 am

      Părintele Sva frumos a spus că e o binecuvîntare să ne „caterisească” ereticii. Să-i mulțumim lui Dumnezeu că trăim vremuri în care putem să ne mărturisim credința! Dumnezeu este cu părintele Ciprina, indiferent de tertipurile jalnice si inutile ale carpelor eretice!

      Apreciază

    • Ioana said, on decembrie 13, 2016 at 12:39 am

      Părintele Sava frumos a spus că e o binecuvîntare să ne „caterisească” ereticii. Să-i mulțumim lui Dumnezeu că trăim vremuri în care putem să ne mărturisim credința! Dumnezeu este cu părintele Ciprian, indiferent de tertipurile jalnice si inutile ale cîrpelor eretice!

      uf, iar facusem niste greseli in comentariul precedent, sper sa nu il publice saccsiv… iertare…

      Apreciază

  14. Costin P said, on decembrie 12, 2016 at 2:42 pm

    Ne-a luat valul „electoral”, da sa nu uitam lucruri esentiale, scrise de tine aici: https://saccsiv.wordpress.com/2016/01/28/liviu-dragnea-premiat-de-congresul-evreiesc-european-pentru-proiectul-sau-de-lege-anti-defaimare-si-promovarea-tolerantei/
    Radem, dar latul tot se strange, conform agendei NOM.
    Schimbarea regilor (conducatorilor) bucuria nebunilor ( conform cu planul stapanilor (si al celui pe care-l slujesc ei…))

    Apreciat de 2 persoane

  15. Stefan said, on decembrie 12, 2016 at 3:12 pm

    Pai USR si PNL aduna in total 30%.Daca mai adaugi si PARTIDUL UNGURILOR IUBITORI DE TARA ROMANEASCA si mai ales de Transilvania ,dar daca ar fi a Ungariei sau autonoma vreo 6,7% si mai vine si SEFUL GAOAZA bASE(marele patriot DOM’LE ) cu vreo 5% ,iese o minoritate cam mare cu vreo 41,42%.Sa nu ne ferim ca aceasta este tabara STRAINILOR SI DOAR A VORBITORILOR DE LIMBA ROMANA ,care sunt doar si numai ptr PROCURISTI,PRONUDISTI,PROSALVAREA MEDIULUI DE INCALZIREA CEA MARE HAHAHA,antipoluarea cea mare hahaha,mersul in CURUL GOL PE LA METROU si pro urgii sexuale care contravin LEGILOR MORALE SI DUMNEZEIESTI.Dar pe cine intereseaza din PINGUINII care au pus BOTUL LA STRAINI:vrem o tara ca afara =pai noi o vrem dar sa nu incepa cu mine si nici cu familia mea si nici cu rudele si nici cu vecinii si nici cu cei de pe strada mea si nici cu cei din orasul meu si nici cu cei din regiunea mea si nici….poate cu abracadabra
    o clasa politica tanara -pai tanara si fara experienta e ca si astia care astazi sunt mai batrani .pai ce ponta e batran sau cand a fost promovat era batran si toate gunoaiele care nu au stiut niciodata de unde vine banul ,ci doar au stiut ca vine …ca daca nu …sunt sclavii pinguini si …ii luam de la ei.De cand varsta a ajuns acum un criteriu de BAZA al inteligentei .Noi avem nevoie de EXPERIENTA si de LIDERI nu de sefi ,CA TOTI PROSTII SUNT ASTAZI SEFI.Cat timp PINGUINII vor crede ca cel cu bani are si minte (hahaha) tot din hop in hop vor vota.
    vrem locuri de munca -dar daca eu nu-l creez ,tu nu-l creezi ,cine e obligat sa il creeze si de ce ? Poate ptr ca te-ai nascut tu si e obligat cineva sa aibe grija de tine.
    Oricum toata presa o transmite iarasi invers :CA SI CUM E UN ESEC PTR D’ALDE PNL SI USR.Dar PNL se zbate tot timpul pe la 20,25% din voturi ,iar de UNITI VOM SALVA …(uau ce tare suna …bre …c’afara …da BRE …ca afara) respectiv CURISTII STRAINI ai lui SOROS au iesit cu 9% din voturile PINGUINILOR care habar n-au ce inseamna asta ,la un PARTID-ONG infiintat in 6,7 luni ( nu ca PNL SI PSD -de …n…ani)probabil ca la urmatoarele alegeri vor ajunge pe la 15,18%..Pai cum e un esec asta ? Pai ori 9% din cei care au votat sunt CURISTI (si inseamna ca am ajuns prea BOLNAVI SI SCHIZOFRENICI) ori sunt prea prosti sa inteleaga cine sunt NOII STRAINI INVADATORI ai tarii lor.Indiferent de cine si ce au iesit ,un lucru e clar :cei care au fost pe liste ,impreuna cu familiile lor si chiar cu rudele lor unii,vor trai de pe spinarea iobagilor si sclavoilor in urmatorii 4 ani, care ,,si-au insusit dreptul lor demon cratic…BRE”.Al catelea drept oare ? Dar cine mai numara.E un colaps total cu politichia romaneasca.Nu AI PE CINE VOTA.PSD care sunt incornorati cu laurii acestor alegeri sunt inchinatori la STAPANII lor din Israel si SUA si vor continua agenda care le-a fost trasata si gunoaielor din’naintea lor.Este ceva de neiesit.Doamne ajuta!

    Apreciază

  16. ion hodor, said, on decembrie 12, 2016 at 4:05 pm

    Rusine sa ne fie,un popor cu adevarat spalat pe creier de telenovele,pochemoni,si smarthfonuri,ne meritam soarta,sclavii jido-americanilor,cu parere de rau dar cine au votat,au votat doar incultii,!

    Apreciază

    • carlos said, on decembrie 13, 2016 at 1:09 pm

      stii tu bre ca au votat doar incultii? ca eu stiu oameni care au muncit o viata, si au votat psd, si stiu oameni tineri, dusi la facultati care au votat pmp, usr.

      Apreciază

  17. Fratele Mihail said, on decembrie 12, 2016 at 4:09 pm

    Vestea bună este că am scăpat de mizeria de Remus Cernea. A obținut fabulosul scor de 4.174 voturi, adică 0,23%. Cred că nici LGBT-iștii nu l-au votat…:D

    Apreciază

    • gheorghi said, on decembrie 14, 2016 at 11:31 pm

      Ratacitul a spart gheata.
      A obisnuit lumea cu tema vehiculata la nivelul cel mai inalt – Parlamenrul.
      Prin „gaura” facuta…. a penetrat USR care n-o fi gasca de homosexuali dar este ca si a lor findca ii/le apara si promoveaza viciile.
      Cand ai 40 de unelte care „fitilesc” pe holurile Parlamentului si baga motiuni… aduna presa khazara sa agite lumea… raul se intinde ca o metasraza.
      Stim ca e beningna (fiindca sinucigasii sint minoritari) si poate fi extirpata prin metoda democratica de adoptare de legi NORMALE.
      Inclusuv interdictia sub sabctiune penala de a promova peomovarea publica a homosexualitatii si de eliminare a teoriei „genului” din educatie.
      Nu vor „respectarea vietii private” si nici tratarea bolii – la parnaie daca n-o rad pe meleagurile Sodomei si Gomorii moderne.

      Apreciază

  18. Radu said, on decembrie 12, 2016 at 4:20 pm

    Nu am fost la alegeri si acum vad si eu rezultatele pentru prima data…

    da nu ma mira psd a castigat pe toata linia de comunistii nenorociti ce sunt
    ceilalti si aia sunt de stanga ca aproape toata clasa politica…

    nu are oricum nicio relevanta ce rezultate sunt lucrurile vor merge din rau in dramatic si dezastruos

    mai are sens articolul?

    Apreciază

    • Timiana said, on decembrie 12, 2016 at 4:37 pm

      Radu
      Dar astia care fusara nu-s la fel de nenorociti. Ce facura bun astia de „dreapta” care fusara la guvernare. Ca nu-s buni nimic nici unii si nici altii sunt de acord dar sa spui ca psd-ul e mai nenorocit decat pnl-ul sau usr-ul inseamna ca n-ai trait prin Romanica in ultima vreme.

      Apreciază

      • Radu said, on decembrie 12, 2016 at 10:46 pm

        esti comunista sau socialista?

        am spus in comentariu ca toata clasa politica e de stanga doar ca in cazul psd scarba mea pentru ei e la cote mai mari fata de restul
        doar pe base il dispretuiesc mai mult decat pe psd…ciolos si el e pe aproape

        niste gunoaie ne conduc tara pentru ca noi romanii am dormit pe noi si cu sufletul si cu trupul…

        Domnul ne-a dat leprele astea ca sa ne pedepseasca pentru mizeriile noastre comune….unii au pacate mici altii le au mari

        Apreciază

      • Ionut said, on decembrie 13, 2016 at 1:58 pm

        Radu

        In Romania, ca si in Europa, nu mai exista dreapta si stanga. In Romania de fapt nici n-au prea existat dupa ’89.
        In Europa „verzii” se ocupa de drepturile homosexualilor, socialistii de avorturi si secularizare, iar „conservatorii” ii asista la „rezolvarea” acestor „probleme”.

        Apreciat de 1 persoană

  19. remy71 said, on decembrie 12, 2016 at 4:53 pm

    Din totalul populatiei de 100% psd-ul are un procent de aproximativ 15%.Deci acest partid nu este legitim.Nu mai vorbim de celelalte partide….

    Apreciază

    • gheorghi said, on decembrie 14, 2016 at 11:59 pm

      Nereprezentativ.
      „LEGÍTIM, -Ă, legitimi, -e, adj. 1. Care este întemeiat pe lege, care se justifică prin lege, care este recunoscut conform unui drept.”
      Nici alegerile… Cica vreo 40%, o minoritate, nu-i asa?
      Daca e sa credem ca sintem aproape 20 milioane de votanti!?!
      Cei mai multi ne-„legitimi” este o conditie care intruneste legalitatea dominarii parlamentare.
      Cone ne-a oprit sa iesim majoritatea sa votam …. este o intrebare care nu se poate pune cat timp „echipele” se formeaza greu si sint supravegheate de Servicii…
      Forta morala nu se regaseste in cei care se implica politic ci logoreea, „vrajeala” …
      De inteles ca aplicand morala (crestina) nu ramane ceva de votat iar mersul la urna devine aproape imoral.
      Se stia ca slaba participare avantajeaza PSD, larga participare confera reprezentativitate USR si ALDE si PMP…
      Nici așa, nici așa…. Cum o „dai” e rău.
      Dim „iconomie” a iesit din pălărie aceeași Mărie… pesediata.

      Apreciază

    • neicaion said, on decembrie 16, 2016 at 9:45 am

      Perfect de acord.

      Apreciază

  20. Ionut said, on decembrie 12, 2016 at 8:42 pm

    Off-topic

    O stire despre care s-a mai scris:

    http://m.evz.ro/inchisoare-pentru-opinii-si-sfaturi-anti-avort.html

    Apreciază

  21. Raluca said, on decembrie 12, 2016 at 9:02 pm

    Dintotdeauna după ”revoluție” am avut de ales între două rele: răul mai puțin rău și răul foarte rău. Ferească Dumnezeu de răul foarte rău, pentru că am văzut cu ce rezultate s-a manifestat.
    De remarcat procentrul de aproape 9 % al USR care s-a ridicat ca prin farmec(e) ca Afrodita din spuma banilor sorosiști. Ăștia măcar sunt la distrugere pe față pentru cine a capabil să iasă de sub vrăjeala feisbucistă și să gândească cu propriul cap. M-a mirat și procentul foarte mare al UDMR. Parcă erau mai puțini unguri în țară, sau au mai votat și români pentru ei? În ceea ce privește PMP, ce să zic, dacă sunt români care nu s-au lămurit încă cine e băsescu și ce a făcut el, cred că ar trebui să-și facă implant de creier. În rest procentele sunt cele pe care le așteptam. Mi se pare un pic cam prea mare procentul PNL-ului după trădările succesive: spargerea USL, alierea cu Băsescu și susținerea ”tehnocratului” Cioloș. Dar iată că românii au din ce în ce mai mult talent în alegerile pe care le fac.

    Apreciază

    • Ionut said, on decembrie 13, 2016 at 2:10 pm

      Am votat de doua ori pentru demiterea lui Basescu. Lucrurile sunt foarte complicate. Per ansamblu e destul de rau, dar mai pot fi facute si cateva observatii punctuale. Adevarul e ca nu-mi aduc aminte de nici o mare privatizare care sa fi fost facuta in timpul regimului Basescu-Boc si nu-mi aduc aminte de nici un alt politician din prima linie care sa fi cerut cetatenia R. Moldova. Sau care sa fi fost atat de intransigent in problema Kosovo.
      Nu s-a sesizat nimeni cu privire la zecile de mii de hectare vandute (uneori fraudulos) strainilor, insa a fost o mare problema cand Basescu a cumparat un teren pentru a practica agricultura (nu pentru a face specula).
      Mai fac o precizare: n-am votat PMP.

      Apreciază

  22. Manuel Transmission said, on decembrie 12, 2016 at 10:13 pm

    Am o parere proasta.
    Se pare ca inca mai este o mare masa de tolomaci care este dispusa sa iasa la vot si sa voteze aceeasi infractori care distrug sistematic Romania de 27 de ani (ca sa nu spunem de la lovitura de stat din 1945-1946 sau chiar de la „abdicarea” lui Cuza).
    Va mai amintiti ca săptămânile trecute am pus problema inteligentei la romani? Ei bine, exista si profesori universitari care fac acelasi lucru:
    – SOS: Inteligenţa românilor are probleme!
    https://danieldavidubb.wordpress.com/2010/09/19/sos-inteligenta-romanilor-are-probleme/

    Cat de greu sa fie sa poti intelege niste lucruri absolut elementare despre vot (in Romania)? La romani se pare ca este foarte greu. Nici cand le ghiortaie matele de foame, se surpa casa pe iei, iar smecherii votati de ei ani la rand ii scuipa din mers pe fereastra masinii de lux „achizitionata” cu bani furati din taxe si impozite nu se prind.
    – Dacă aveți de ales între două rele, mai bine stați acasă
    https://logec.ro/daca-aveti-de-ales-intre-doua-rele-mai-bine-stati-acasa/

    – Cele 6 mari iluzii care ne țin sclavi în Matrix
    http://gandeste.org/general/cele-6-mari-iluzii-care-ne-tin-sclavi-in-matrix/56065

    – Ce reprezinta Votul ?
    https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

    Apreciază

  23. blue said, on decembrie 12, 2016 at 11:10 pm

    Cred că este o veste bună, după cum urlă internetul în cor a jale. Prima parte pozitivă este că omul ( în mare majoritate) a ales să nu meargă la vot. Adică a hotărât să nu mai legitimeze niciun ticălos de pe listele partidelor mai vechi şi mai noi. Acesta a devenit în sfârşit o forţă. A doua parte bună e că lupii mai noi cu cojoace mai frumoase gen usr şi pnl n-au putut înşela pe tineri, li se vedeau copitele şi cozile de sub haine prea clar. Cât priveşte psd-ul… se bucură ei acum, dar în curând vor urla la unison, la prima călcare pe bec.

    Apreciază

  24. Cosmin said, on decembrie 13, 2016 at 12:33 am

    Parerea mea personala:

    1. Indiferent cine a iesit, asta conteaza mai putin, agenda ramane aceeasi.

    2. Partea buna a lucrurilor este ca insfarsit populatia si-a dat seama ca absenteismul la vot este cea mai pasnica si mai autentic crestineasca lupta impotriva acestei clase politice satanizate. Prezenta la vot nu cred ca a depasit 20% din populatia cu drept de vot. Prin urmare avem din nou guvern nelegitim asa cum au fost guvernele din cel putin ultimii 16 ani.

    In schimb ma frapeaza urmatoarele aspecte:

    1. Mai exista specimene in aceasta tara, care efectiv sterg cu buretele din memoria lor ultimii 26 de ani si merg senini la vot ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, sau mai grav, ca si cum in Romania totul e ok.

    2. Clasa politica se comporta atat de senin ca si cum toata populatia cu drept de vot ar fi fost prezenta la vot, in ciuda faptului ca realitatea este radical diferita.

    3. Nu am vazut inca raportari vis a vis de voturile anulate. In mod real astea cam depasesc 10-12%. Dupa cum bine stim, exista inca naivi, destul de multi, care cred ca daca isi anuleaza votul, conteaza.

    O parere personala despre gogorita cu „votul diasporei”:

    „Votul diasporei” se numeste manevra prin care grupurile de interes straine detin controlul aspra rezultatului final al votului din tara. Mai pe romaneste, daca se scapa fraiele de sub control, vin ei cu voturile din diaspora si schimba rezultatul. De obicei aceste raportari din exterior vin mai tarziu decat centralizarea voturilor din tara.

    Spuneti-mi mie care roman da 80 de euro la tren sa mearga sa voteze in nu stiu ce localitate, cand de cele mai multe ori isi rup de la gura si mananca mars si snikers ca sa poata trimite un 500 de euro acasa in tara. Sa fim seriosi.

    Apreciază

    • costel said, on decembrie 13, 2016 at 8:33 am

      Din punctul de vedere al credinciosului, nu e de inteles patima si invectivele la adresa unora sau altora dintre „alesi” sau la adresa celor ce, teleghidati, au mers la „VOT”! Nu este clar ca Dumnezeu ne da ceea ce meritam? Nu avem exemplul iudeilor care au ratacit 40 de ani prin pustie pentru ca o luasera „pe aratura”, nu pe calea cea dreapta? Nu va este clar ca la situatia actuala noi suntem mai rau decat ei si vom sta in pustie (Romania noastra!) sine die, daca nu ne punem cenusa in cap si nu ne plangem pacatele? Am fost intrebat: care pacate??? Ca acum pacatul este sinonim cu virtute!
      Este VOIA LUI DUMNEZEU iar voi sunteti pe jar pentru ca a fost ales „ala” si nu „celalalt”, ca lumea voteaza tot cu aia, ca…
      Dumnezeu inca nu ne-a ales conducatorul care sa ne duca spre lumina si cred ca nici nu o va face in viitor.
      Traim in intuneric, dar inca mai lumineaza luna, nu stiu cum ne vom descurca atunci cand bezna va fi totala.
      Doamne iarta-ne ca nu stim ce facem!

      Apreciază

  25. Templier said, on decembrie 13, 2016 at 11:43 am

    Victoria presedintele ales Donald Trump marchează începutul unei „Noi Ordini Mondiale”, iar liderii rabinilor din toată Europa sunt preocupați de modul în care acest lucru va avea impact asupra continentului și populației evreiasti, a declarat marți la Conferința Rabinilor Europeni (CER), presedintele CER- Rabinul Pinchas Goldschmidt https://templierblog.wordpress.com/2016/12/13/marea-prioritate-a-lui-trump/

    Apreciază

  26. discerne said, on decembrie 14, 2016 at 4:22 pm

    Succesul PSD vine partial si din promisiunile elaborate pe care le-au facut, care nu sunt decat reciclari ale promisiunilor din anii trecuti, observatie facuta nu numai de cei de la Romania Libera. http://www.romanialibera.ro/rezultate-alegeri-parlamentare-2016+/parlamentare-2016/analiza–programul-electoral-al-psd–copy-paste-dupa-cel-al-usl–partidul-lui-dragnea-propune-in-2016-ce-a-promis-ponta-in-2016-433682 Totusi, se pare ca au fost niste promisiuni convingatoare. Probabil ca toata lumea le va uita pana in 2020 si ce nu s-a facut pana atunci se va promite mai departe.

    Apreciază

  27. discerne said, on decembrie 14, 2016 at 4:35 pm

    PRM-ul s-a faramat dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor. De exemplu pe unul din site-urile lor, nici nu a fost actualizata aceasta informatie http://prm-central.ro/europarlamentari/
    La sfarsitul unei zile din campania electorala, pe acest site s-a inregistrat numarul uimitor de 60 de vizualizari
    Nici pe site-ul http://www.romaniamare.org/category/comunicate-de-presa/ nu se gaseste vreo urma de program politic. In schimb, Lidia Vadim Tudor care halucineaza ca va pune pe roate partidul a inceput cu stangul http://www.dcnews.ro/au-fost-puse-tunurile-pe-lidia-vadim-cat-tupeu-are-elena-basescu-de-prm_518014.html
    In schimb, PRU a incercat sa profite de cartea nationalismului pe care o promova PRM inclusiv propunand pe listele lor oameni care au avut mandate de parlamentari castigate cu PRM. Acest articol http://www.buciumul.ro/2014/12/20/de-ce-mint-liderii-pru-replica-lui-florin-dobrescu-la-insinuarile-lui-horatiu-serb/ contine dupa parerea mea niste argumente destul de bune despre Bogdan Diaconu si Horatiu Serb, principalii candidati la Camera Deputatilor din Bucuresti si lideri ai partidului. Despre Bogdan Diaconu se scrie ca ar fi mason, extremist finantat de Moscova pentru a crea discordie http://www.evz.ro/bogdan-diaconu-de-la-jurnalism-la-sef-de-partid-pro-rus.html dar nu am gasit dovezi in acest sens cautand pe internet.
    Se pare ca PRU a infiintat patrula ”Vlad Tepes” dar liderul acesteia a demisionat pt ca PRU nu respecta ce predica http://www.evz.ro/daniel-ghita-a-parasit-pru-incotro-se-indreapta-campionul-mondial-la-kickboxing.html . PRU are formal retorica lui Traian Basescu din 2004 care ”se lupta cu sistemul” ceea ce poate sa para foarte atractiv pentru electoratul care isi aduce aminte de balada lui Toma Alimos. O alta problema evidenta pentru mine este ca partidul se numeste ”Romania Unita” dar mie mai degraba imi starneste impresia dezbinarii. Alaturi de asta, concentrarea pe ”lupta cu raul” reprezinta o orientare foarte puternica spre probleme si nu pe obiective. In plus, de ce sa voteze electoratul copia mai saraca, daca are chiar originalul (partidul lui Traian Basescu) intre alternative?
    PRU a ales pe multe liste oameni care nu aveau treaba cu administratia (de exemplu, cantareti) si care nu au prezentat niciun fel de program politic. Chiar daca a raschetat in mandatul 2012-2016 politicieni de la alte partide, PRU si toti cei care au crezut in el a dat chix. Alegerile acestea au aratat ca sunt invizibili pt electorat si ca sunt foarte putini care ii cred.
    Eu inteleg ca nu e usor sa faci un partid, insa nu poti lucra cu cine se nimereste doar ca sa umpli listele electorale.
    Ca PRU numai nationalism n-ar fi facut, asta e clar. Nu exista partid politic in Romania care sa promoveze si sa castige la alegeri cu cartea nationalismului, pentru ca nationalismul este sanctionat public in Romania (neoficial, prin ignorare, desigur)

    Apreciază

  28. discerne said, on decembrie 14, 2016 at 4:50 pm

    Era un banc ce vedea cam asa: „- De ce se organizeaza alegeri parlamentare in Romania? – Ca sa vedem cu cine intra la guvernare UDMR-ul si minoritatile”.
    Daca PSD si ALDE au obtinut majoritatea printr-o coalitie, atunci poate ca dupa ecuatia redistribuirilor nu va mai fi UDMR la guvernare, ceea ce ar fi un eveniment istoric.
    Iata ce scrie UDMR-ul la programul politic pe pagina 2 http://rmdsz.ro/uploads/fileok/dok/UDMR%202016%20parlamentare.pdf scurt si la obiect „Vrem un stat modern, unde comunitatatile locale au dreptul de a decide singure în toate problemele care le privesc în mod direct, fara sa li se impuna decizii de la Bucuresti.Sustinem forma de reorganizare regionala care confera drept de decizie deplina localitatatilor din Transilvania. Trebuie eliminata birocratia inutila si influenta Bucurestiului în deciziile locale. Propunem desfiintarea institutiei prefectului din judete.”. Daca obtin asta, probabil urmatorul pas va fi in 2020 infiintarea unei republici autonome in interiorul Romaniei. Totusi, materialul electoral este de nota 10 pt sinteza si grafica.
    Cei de la UDMR spun ce fac si fac ce spun, spre deosebire de multi candidati din alte partide, si au acelasi discurs de vreun sfert de secol incoace.
    Prin urmare, poate ca cei de la PSD nu vor mai insista cu regionalizarea in absenta presiunii politice din partea UDMR.

    Apreciază

  29. discerne said, on decembrie 14, 2016 at 4:59 pm

    USR a obtinut scor mare in Bucuresti pentru ca in esenta este un partid local, asa cum era acum 20 de ani „Partidul Moldovenilor” la Iasi.
    Cei care au votat USR in Bucuresti au votat in mod direct pe
    – Cristian Seidler la Camera Deputatilor, care sprijina Rotary https://www.linkedin.com/in/cristianseidler care sprijina Rotary.
    – Vlad Alexandrescu la Senat, care a indrazit sa afirme pe pagina lui de facebook: „În plus, PSD a reusit înca o data sa învrajbeasca societatea. Minoritatile se simt agresate, stigmatizate. În conditiile în care nu exista un partenariat civil, ne grabim sa modificam Constitutia pe un punct care este deja reglementat de o lege organica, Codul Civil. De unde aceasta urgenta? Este mai urgent sa supralegiferam casatoria sau sa protejam prin lege partenariatul civil?”. Nicusor Dan a mai propus la alegeri si alte persoane care au facut afirmatii „interesante” https://saccsiv.wordpress.com/2016/10/20/va-amintiti-de-bogdan-radulescu-cel-ce-ameninta-ca-va-intra-cu-torte-in-biserici-peste-viermii-ortodocsi-a-devenit-vicepresedinte-usr-a-lui-nicusor-dan/
    – Nicusor Dan, despre care Ion Cristoiu isi sintetizeaza foarte bine opinia aici http://www.evz.ro/un-impostor-nicusor-dan-romania-lui-cristoiu.html : ” În campania pentru locale, Nicusor Dan ceruse votul mie si altor asemenea ca mine pentru a salva Bucurestiul. Dupa ce i l-am dat, a lasat Salvarea Bucurestilor si s-a apucat sa salveze România. Admitînd ca i-as da votul ca sa Salveze România, cine-mi garanteaza ca, dupa parlamentare, cu un scor bun, Nicusor Dan nu va abandona Salvarea României pentru a Salva Europa? Europa mai întîi si Planeta, ba chiar si Galaxia, mai apoi.”. Ion Cristoiu nu e singurul dezamagit de Nicusor Dan http://www.badescu.ro/scrisoare-deschisa-catre-nicusor-dan/
    A propos de Nicusor Dan, la data alegerilor din vara, Nicusor Dan avea oficial 2 slujbe din care traia. A capatat-o si pe a treia, drept consilier local. Pe la aia nu trece http://li144-137.members.linode.com/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=904698&title=cum-il-doare-n-cot-pe-nicusor-dan-de-bucuresteni-dupa-ce-le-a-promis-alegatorilor-ca-o-sa-salveze-bucurestiul-nici-macar-nu-trece-pe-la-servici . In plus, mai are si un copil mic acasa, conduce un partid si se ocupa si de propria campanie electorala. De unde atata timp?
    Macar Traian Basescu nu s-a mai obosit sa candideze la primarie in 2016, pentru ca a contat cu succes ca alegerile ii vor aduce un mandat de senator. In schimb, Nicusor Dan avea nevoie de functia de consilier local in Bucuresti ca rampa de lansare pentru functia de deputat.

    Apreciază

  30. gheorghi said, on decembrie 14, 2016 at 9:43 pm

    Ce spui monser?
    „USR a obtinut scor mare in Bucuresti pentru ca in esenta este un partid local, asa cum era acum 20 de ani „Partidul Moldovenilor” la Iasi.”
    Partidul Moldovenilor avea legatura cu Moldova, ca raspuns (pueril de altfel) la manevrele din Transilvania agitata de maghiarime.
    A scos voturi ca se concentreaza „snowflakes” unde sint orase mai mari si studentime „noua” mai numeroasa – masa de manevra pentu ideologii pro-GAY-sisti.
    Totusi: de cand USR este partid local? Partid nu este – doar o odanizatie politica unde asocierea nu este asociere ci „adunatura” dintre fese si buci. Au ceva carte dar se vede ca au citit „pe cant”.
    Local – nici atat! Ce este local romanesc (chiar) la o cetateanca franceza, la naimitii adusi de pe meleaguri straine si de la suportul propagandistic extern mascat de organizatii „locale” – pui de naparca?
    Poate in „virtual”, pe ‘net este „local” in sensul ca au un loc, un „site” al lor…!
    Ia sa vezi cine „salveaza”… Romania:
    ARMAND, SEIDLER, WAGNER, SCHUSTER, WIENER, FORGO, TOTH, GORCZYNSKI, KLOYBER, MEMET, MARK, VISLOGUZOV, RETI, GALL, BULFON, KISS, MARUSSI, IANK, ECHERT, SCHUSTER II, SACHETTI, TELEKI, GAYRAL, DOBROVIE, …..-OSMAN, LOIŞ, PAL, SVAB, IURISNITI, GABOR, CLEM, VERMAN, BOLOVESCHI, MOLNAR, ABU-AMRA, ÖZMEN, CADAR (cazar/khazar), … BRANDL, … WRING, …
    Romani – unul si unul!
    Nu e de mirare ca si „plicusor” care dirijeaza – era sa spun … sa conduca – aceasta banda sa fie dintre cei cu talmudul „in suflet”.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.