SACCSIV – blog ortodox

Petitie de sustinere pentru cei ce vor sa semneze marturisirea anti-ecumenista de la schitul Radeni

Posted in Sinodul din Creta by saccsiv on decembrie 8, 2016
AparamOrtodoxia: Petitie de sustinere a memoriului “Vietuitorii si credinciosii Schitului Radeni Neamt resping erezia cretana”
Ca urmare a cererii exprimate de foarte mulţi cititori ai memoriului Viețuitorii și credinciosii Schitului Rădeni resping erezia cretană de a semna demersul adresat Exarhatului Arhiepiscopiei Iașilor și Mănastirii Petru Vodă, am redactat o Petiție de susținere a memoriului “Viețuitorii și credincioșii Schitului Rădeni resping erezia cretană”, adresată Înaltpreasfinției Sale Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.
Cei ce vor să susțină acest demers pot descărca modelul de Listă de semnatari ai Petiția de susținere a memoriului “Viețuitorii și credincioșii Schitului Rădeni resping erezia cretană”.
Pe această listă puteți scrie numele și prenumele, județul din care proveniți și semnatura personală.
   Lista de semnaturi poate fi trimisă, indiferent de numărul de semnături de pe ea, pe adresa de email contact@aparam-ortodoxia.ro sau prin poștă pe adresa:

 

Schitul “Sfânta Cuvioasă Parascheva”,
Sat Rădeni,
Comuna Păstrăveni,
Județul Neamț

 

   Vă rugăm să semnați numai după ce luați la cunoștință textul memoriului și al petiției în sprijinul Schitului Rădeni, să nu semnați cu nume fictive, să nu semnați în numele unor persoane care nu și-au dat acordul, să nu semnați de mai multe ori.
  
   Vă mulțumim.

 

http://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Faparam-ortodoxia.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F12%2FpetitieIPS.docx&hl=en_US&embedded=true

Download (DOCX, 16KB)

 

http://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Faparam-ortodoxia.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F12%2Flista.docx&hl=en_US&embedded=true

Download (DOCX, 10KB)

Tagged with:

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on decembrie 8, 2016 at 3:12 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog și a comentat:
    Cu toate ca sunt protestant ma bucur cand cineva protesteaza impotriva apostaziei!

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 8, 2016 at 4:19 pm

      pai apostazia inseamna unirea cu voi, ereticii

      Apreciat de 2 persoane

    • mircea.v said, on decembrie 8, 2016 at 6:14 pm

      energein7,

      daca dupa atatia ani de cand circuli pe aici nu te-ai lamurit cum e cu ortodoxia si erezia in care te afli, apoi cred ca e cazul sa mergi la culcare.

      Apreciază

      • energein7 said, on decembrie 9, 2016 at 7:30 am

        Va vine greu sa credeti ca Ortodoxia nu e o religie ci o Persoana; iar urmasii lui Hristos nu trebuie sa se uneasca cu nimeni pentru ca L-au deja pe Hristos! Protestantii care vor ecumenism sunt actori, la fel cum multi ortodocsi sunt actori! Ei joaca pentru majoritate si se pare au succes!

        Apreciază

      • ban said, on decembrie 10, 2016 at 8:34 am

        Pt. Energeticu’
        Daca nu iti revii, te unesti sigur cu satana.

        Apreciază

    • pcmouse said, on decembrie 9, 2016 at 1:03 pm

      te bucuri dar daca nu renunti la erezia protestanta il vei vedea pe antihrist ca „mesia”din pacate si vei merge in focul vesnic impreuna cu luther cu papa budha mahomed khrisna si toti dracii

      Apreciază

    • Ionut said, on decembrie 11, 2016 at 10:20 pm

      Ma bucur si eu ca urmaresti acest site si ca esti plin de ravna pentru Hristos.
      Putem discuta mult pe tema asta, dar pentru moment nu vreau sa-ti spun decat 3 lucruri:
      – Maica Domnului, Sf. Fecioara Maria, nu a mai avut alti copii in afara de Iisus (si dovezile exista in Evanghelie)
      – Se poate face botezul copiilor fara nici un fel de probleme – „Iar Iisus, văzând, S-a mâhnit şi le-a zis: Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este împărăţia lui Dumnezeu.” „Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.”
      – Luteranii, de exemplu, si nu numai, au o expresie – „Sola Scriptura” si de la „Sola Sciptura” au ajuns la „Sine Scriptura” – nu stiu dupa care scriptura aduc homosexualii in fata altarului.

      Apreciază

  2. geo said, on decembrie 8, 2016 at 4:03 pm

    Din pacate experimentul care are loc, in prezent, in India, la o scara nemaivazuta in istoria umanitatii, continua:
    http://www.zerohedge.com/news/2016-12-07/india-confiscates-gold-even-jewelry-raids-hidden-money

    Apreciază

  3. mircea.v said, on decembrie 8, 2016 at 6:17 pm

    scuze pt off

    o carte f buna. Un rezumat simplu si clar.

    se poate descarca pdf

    ideea e simpla: corpul viu are nevoie de mancare vie. Singura mancare vie – legume, fructe, semnite crude, netratate termic.

    Apreciază

    • gheorghi said, on decembrie 10, 2016 at 4:04 pm

      Ideea este si mai simpla: este un fel de manual pagan care se centreaza pe vitalitate, mecanicism si yoga.
      Amesteca adevaruri cu minciuna si este periculos pentru neinitiati si in special pentru disperati – dintre care multi cad in pacatul deznadajdii fiind usor de detgurnat spre pierzanie.
      ==============
      @saccsiv
      Acesta lucrare cu prezentare de elemente diverse si ordonate este un „indrumatr” de naturism si yoga care nu se cuvine sa aiba o prezentare extensiva.
      Arat cateva dintre elementele de propaganda mincinoasa culminand cu initierea si practica yoghina a respiratiei… pentru schimbarea starilor fiziologice… citez si prezint motivarea criticii.
      –––-
      „In magazinele naturiste putem gasi ca înlocuitori de succes precum sarea gema neiodata, sarea de mare, sau cea mai “bogata” dintre saruri – sarea roz de himalaya”
      DE CE NU … IN MAGAZINELE PLAFAR – care NU SINT NATURISTE.
      NOTA: O fi confuzie intre natural si naturist? Este diferenta intre Adevar si minciuna si ar fi descalificant din start. Afirmatia o percep ca indrumare spre sursa homeopata, adica demonica.
      –––
      „… , este sugerata reducerea drastica a cantitatilor de sare folosite, sau chiar la eliminarea ei din alimentatie.”
      NOTA: in mediu lichid neutru = FARA SARE nu circula curentul electric. In mediul plasmatic salinitatea din corp este similara celei a apei din oceane… in celule salinitatea este similara celei din soiurile „bune” de pamnt (cernoziom). Fara sare, comunicarea electrica dintre celule este impiedicata iar organismul uman intra intr-o deterioare rapida: in cateva luni „vietatea” moare.
      Este una dintre teoriile cele mai periculoase – este inlocuita alcalinizarea normala cu saruri care ingreuneazaza functionarea tuturor „sistemelor”. NU degeabam lacrimile, saliva, transpiratia sint sarate „de la inceput”, fara sa existe vreo boala.
      –––
      LACTATE
      „Jurnalul medical britanic, Lancet, sugereaza ca scleroza multipla are legatura cu consumul de lapte.
      Microbacteria paratuberculosis, transmisa prin alimente le lactate, are legatura cu aparitia bolii Crohn a intestinelor.
      Brânza este un produs lactat obtinut prin putrefactie… toxine ce irita sistemul nervos si tractul gastro
      -intestinal. … O varianta de început o poate reprezenta eliminarea produselor lactate din alimentatie pentru o perioada limitata, …”
      NOTA: nu sint recomandate in exces (caseina fiind problematica) si nici zilnic fiind greu digerabile si continand hormoni de crestere…
      Recomandare de evitare totala este excesiva.

      CREDINTA
      .”.. Fiecare dintre noi are datoria personala sa cunoasca aceste secrete si sa le aplice cât mai des în viata de zi cu zi, doar aceasta fiind calea directa catre vindecarea si dezvoltarea organismelor noastre în cei mai buni parametri . Fara boli, specia umana ar fi mult mai eficienta pe aceasta planeta, iar nivelul general de fericire ar creste vazând cu ochii… p. 56
      Deci mancarea este cea care asigura „vindecarea”!
      Mai mult – este deranjant ca specia umana nu-si creste „nivelul de fericire” (si „eficienta”!?!?) fiind impiedicata de… boli.
      Aici se vede atat falsa nemultumire – sfidend rolul si cauzele bolii cunoscute de crestini cat si fatarnicia: ori iti pare rau ca sint boli, dupa cum afirmi ori te bucuri ca te poti „mari” prin „tehnologia mancarii” care … VINDECA!
      Sigur ca Dumnezeu nu are rol, nici in facerea corpului, nici in manifestarea si vindecarea bolilor… nu-i asa?
      ––-
      „Trebuie sa ne gândim mereu ca suntem cea mai complex a masinarie de pe planeta. Suntem atât de bine proiectati încât fiecare detaliu conteaza si ne poate afecta într-un mod sau altul.”
      NOTA: dupa astfel de „specialisti”, urmeaza sa vina Anunaki sa controleze cum functioneaza „fabrica” de roboti…
      ––-
      „Se considera ca, în mod virtual, toate alimentele prelucrate prin caldura ar contine compusi mutageni, multi dintre ei nefiind identificati. Organismul uman dispune de sisteme enzimatice de detoxifiere care actioneaza sub control genetic la nivelul celulei pentru refacerea structurilor distruse.”
      NOTA: alta aberatie – este ceva…care nu ese identificat!?! Adica o ipoteza nedemonstrata cu pretentia de a fi baza rationamentelor ulterioare!” – p.63
      NOTA: Nu exista „control genetic” – genele nu sint „soldati” de paza pe la fruntarii, cea mia plauzibila utilizare este pastrarea modelului de constructie, refacere, regenerare celulara; celulele din care a fost extras materialul genetic si-au vazut „de gtreaba”, au „trait” si functionat ca si celelte celule.
      ––-
      „… aminteste-ti ca nimic nu se face fara motivatie.
      Stabileste, înainte sa îti planifici exercitiile, de ce vrei sa faci sport…”
      NOTA: Parca erea vorba de miscare, nu de „facut sport”. – p. 70
      Miscarea de placere, deoarece atingi o stare de „bine”, nu este buna? Asta nu im plica nici „caiet de antrenament”, nici „etape evolutive”… nici „guru”.

      ENERGIA
      „… mâncarea devenind practic “moarta” din punct de vedere energetic…”
      „… se dilueaza sucurile gastrice, întârziind procesul de digestie. Astfel, corpul nostru va pierde foarta multa energie…” (prin diluarea sucurilor gastrice!)
      Dar si:
      „Retineti ca apa bauta în timpul mesei dilueaza sucurile gastrice, încetinind digestia.”
      p. 57
      .”.. ofera hrana corpului si mintii atunci când acestea sunt cel mai active si au nevoie de cea mai multa energie.” p. 59
      NOTA: Mintea este parte a sufletului si nu se „hraneste” cu mancare!
      ––
      „Mâncarea preparata termic determina pierderea multor elemente valoroa se, radicalii liberi prezenti transformându-si structura chimica si nivelul de energie electromagnetica, astfel ca hrana noastra va
      deveni o aglomerare de toxine împotriva carora organismul va trebui sa lupte în loc sa o utilizeze pentru acumularea de energie si regenerarea sa.”
      NOTA: Energie electromagnetica!!! – daa ai luat sarea, nu mai ai electricitate si implicit, nu apare magnetismul… iata ca prepararea termica nu este principalul factoe anti-„energetic”. Omul nu mananca „electro-magnetism… asta cred yoghinii care stau si privesc Soarele si lasa demonii sa ii posede si sa anime corpul ca si cumar fi „normali” fara mancare.
      ––-
      „Corpul nostru are doua cai de a produce energie…” – p. 68
      NOTA: nu produce energie ci genereaza miscare prin aplicarea fortei motrice.
      Energia inseamna forta aplicata in spatiu (lucru mecanic, putere) si in timp.
      Omul nu genereaza nici spatiu,nici timp deci nu „are” energie.

      CAUZELE

      – combinatia lapte/ou/zahar este un factor major în aparitia sclerozei multiple p. 58
      ABERATII
      … cele mai bune rezultate pe termen lung, obisnuind organismul sa produca acid clorhidric într-un mod ordonat…
      Miscarea dupa masa este esentiala ! Evitati odihna sau somnul de dupa masa, pentru ca acestea încetinesc digestia si induc, în timp, senilitate. Nu este nevoie sa facem efort masiv, însa o scurta plimbare, sau o activitate usoara, ajuta enorm digestia si instalarea unui echilibru general în corpul nostru.
      p. 59
      NOTA: sa defineasca digestia… o fi crezand ca stomacul se misca sa „marunteasca” bolul alimentar… iar miscarea fizica il ajuta – fals, nimeni nu simte stomacul miscandu-se.
      Si sa isi aminteasca de consumul de oxigen necesar imediat dupa masa – este atat de mare incat organismul „cade” in somnolenta privand si creierul de cantitatea necesara; … vine „meseriasul” si te pune sa-l fortezi sa oxigeneze „miscarea”!…
      –––
      ” faza interdigestiva … principala cauza pentru aparitia numeroaselor boli inflamatorii, ulceratii sau alte tulburari ale sistemului nostru digestiv, inclusiv îngrasarea excesiva si mai ales cancerul de rect sau colon. … Este neaparat necesara implementarea unui stil de hranire regulat, daca tinem sa avem un corp sanatos si echilibrat.” p.60
      NOTA: evident, corpul este „vazut” ca un mecanism, ceea ce denota simplificare incorecta. Evident ca este nesanatos sa mesteci „zi de vara pana-n seara”… Nici hiper-obezii nu procedeaza asa.
      ––-
      AICI M-AM OPRIT:
      „Pornind de aici s-au identificat multe tehnici de respiratie, respiratia abdominala fiind doar una dintre ele. Toate aceste tehnici de respiratie sunt folosite petnru a obtine diferite efecte: mai multa liniste mentala, mai multa vitalitate, eliminarea unor emotii negative, schimbarea ritmurilor fiziologice etc.
      Tehnicile de respiratie au devenit practic puntea de legatura între constient si subconstient.
      Tehnicile de respiratie le regasim în yoga sub numele de pranayama descrise de Patanjali în Yoga Sutra.
      p. 74
      Tehnicile de respiratie, inclusiv respiratia abdominala sunt prezente în toate practicile de qi gong si arte martiale interne cum ar fi taijiquan sau aikido. Tehnicile de respiratie le regasim inclusiv la s
      amanii din nordul Siberiei, din muntii Anzi sau din insulele Hawaii, pentru a obtine diferite stari de concentrare a mintii si control al corpului. Mai nou, sportivii care se pregatesc pentru olimpiade stapânesc foarte bine diferite tehnici de respiratie, asa ca … de ce oare nu am folosi cu totii tehnicile acestea ? Nu este oare viata insasi o olimpiada, un proces de continua evolutie si imbunatatire?” – p. 74
      NOTA: Nu intereseaza „mai multa vitalitate”, „schimbarea ritmurilor fiziologice”… nici „puntea de legatura intre constient si subconstient” – adica „ascultarea” de demoni, deschiderea pentru posedarea corpului de catre Satana.
      Crestinul este interesat de „puntea de legatura” dintre constient si transconstient, prin RUGACOIUNE nesincronizata cu respiratia si pozitii „speciale” in afara de matanii si ingenunchere supusa in fata icoanei…
      Nu. viata nu este o olimpiada decat pentru cautatorii de faima, de marire si nicidecum de smerenie.
      Intr-o vietuire competitiva, partener este coechipierul iar toti ceilalti sint adversari pe care iti propui sa ii infrangi ca sa fii slavit – asta nu este „iubirea aproapelui”, oricat de provocator si excitant este spectacolul modern.

      Apreciază

      • mircea.v said, on decembrie 10, 2016 at 6:24 pm

        Hai frate, ia ce e bun. e o info condensata, si un rezumat bun ce planta, fruct e bun si pt ce. Eu stiam cam 90% din info asta, dar aici e adunata si pusa la un loc. Tu crezi ca pe mine m-a interesat cum sa respir, de yoga si tibet? Nici nu am citit partea aia.
        oricum nu se bate moneda pe yoga si tibet, ci pe a manca cat mai vegetal si crud. Vezi Adam si Eva in Rai, si apoi pana la Potop.
        Te astepti sa gasesti dogma ortodoxa intr-o carte de genul asta? Nu ai discernamant?
        Eu zic ca pt ai gasit de yoga si tibet sa te apuci sa mananci numai cartofi pai cu friptura si bere 🙂

        Apreciază

  4. JohnPzz said, on decembrie 8, 2016 at 6:24 pm

    starting with 00:08:03

    Apreciază

  5. Adi said, on decembrie 8, 2016 at 7:47 pm

    Pot semna pe calculator , ca nu am imprimanta si sa trimit copia prin yahoo?

    Apreciază

    • ban said, on decembrie 9, 2016 at 9:32 am

      Daca e semnatura electronica, nu-i de bine, nu?

      Apreciază

      • Adi said, on decembrie 9, 2016 at 8:27 pm

        Pai cand am facut permisu ma pus sa semnez electronic 😦

        Apreciază

      • ban said, on decembrie 10, 2016 at 10:54 pm

        Adi
        Ala cu cod de bare pe el? Pai esti de acord cu astea in documente personale? Vezi ca ai semnat pt. 666. Eu l-am aruncat.

        Apreciază

    • pcmouse said, on decembrie 9, 2016 at 1:04 pm

      nu semna electronic!!!nu semna nici la banca pe ecran cu pen-ul lor acela legat la ecran

      Apreciază

    • Ionut said, on decembrie 11, 2016 at 9:58 pm

      Din cate stiu, semnatura electronica e un cod numeric criptat care se adauga unui document (PDF, Word etc.) pt. a asigura veridicitatea provenientei. Nu stiu daca modalitatea de semnare electronica are vreo legatura cu numarul fiarei, n-am auzit asa ceva pana acum si nu am verificat.

      Apreciază

  6. Apa trece, pietrele raman said, on decembrie 8, 2016 at 9:54 pm

    Doamne, miluieste-i si-i intareste pe cei care lupta pentru puritatea credintei ortodoxe. Ei sunt cei placuti lui Dumnezeu, nu noi care stam pe margine si facem pe noi de frica. Parintele Justin a spus ca ne asteapta mucenicia. Asta se intampla acum. Dumnezeu sa le primeasca jertfa celor care sufera pentru Hristos, iar noua sa ne dea curajul marturisirii. Acum li se impletesc cununile de mucenici. Nu e putin lucru sa devina mucenici. Dumnezeu sa-i ajute sa marturiseasca pana la capaăt.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Flucus Ioan said, on decembrie 8, 2016 at 11:18 pm

    Sustin lupta adevaratilor preoti impotriva ereziei

    Apreciază

  8. Iones said, on decembrie 9, 2016 at 12:12 am

    Guvernul Socialist de la Paris a votat PENTRU incriminarea siteu-rilor anti-avort: inchisoare si amenda de peste 30.000 euro!

    http://www.culturavietii.ro/2016/12/08/franta-legea-de-incriminare-organizatiilor-pro-viata-fost-adoptata-de-parlament/

    Apreciază

    • pcmouse said, on decembrie 9, 2016 at 1:06 pm

      deci ce inseamna amenzile astea mari.pe langa puscarie si faptul ca iti vor lua averea daca o ai.. practic statul vrea sa te distruga daca nu esti cu satana…

      Apreciază

  9. mircea.v said, on decembrie 9, 2016 at 12:26 am

    saccsiv,
    verifica te rog ca mai am un coment aici, un link pt cartea „omul – manual de utilizare”

    Apreciază

  10. ben said, on decembrie 9, 2016 at 10:46 am

    Vă rog să mă ajutați cu un răspuns!

    Am o cunoștință in Italia care se duce la o biserică ortodoxă din zonă. Până acum nu veneau decât ortodocși, dar acum au inceput să vină și catolici și să se împărtăşească. In România când a ajuns nu a găsit niciun preot antiecumenist. Nu știe ce să facă…
    In prezent, nu se mai duce la nicio biserică, se roagă acasă. Dar intreabă cum să facă legat de spovedanie și împărtăşanie.

    Mulțumesc anticipat.

    Apreciază

    • Mihai said, on decembrie 9, 2016 at 6:36 pm

      Pai din ce zona a tarii este această cunoștință a ta?

      Apreciază

    • ovidiu said, on decembrie 10, 2016 at 3:10 am

      Ma indoiesc ca exista un preot ortodox din afara granitelor Romaniei , care sa fie antiecumenist si sa nu-l pomeneasca pe tradatorul ierarh al oricareri episcopii din strainatate . Ca doar au plecat dupa bani ,nu dupa HRISTOS !ovidiu

      Apreciază

    • Andreea said, on decembrie 10, 2016 at 5:56 pm

      Si eu am aceeasi problema. Locuiesc in Toscana si am incetat sa mai merg la biserica in urma cu 2 luni. Si nu e ca am renuntat imediat, am fost la o alta biserica din apropiere: un perete plin cu Boca, m-am si seriat de aratare. Duminica trecuta ma prinsesera remuscarile si dorul de biserica, asa ca am mers ca poate poate m-am inselat si nu e chiar asa rau. Nu imi venea sa cred ca acum se practica rostirerea Crezului si a rugaciunii Tatal Nostru si a unor cantari in romana si italiana. In cadrul predicii preotul a vorbit despre cei care se indeparteaza de biserica. Eram foarte tulburata si nu am reusit sa fiu atenta, dar tind sa cred ca avea legatura cu sinodul. Pe care el alta data l-a numit doar o simpla conferinta in cadrul careia nu s-a stabilit absolut nimic si ca este cat se poate de ridicola reactia unora. Isi fac aparitia preoti catolici in seara de Pasti sau alte zile importante, dar tin scurte cuvantari chiar daca se intampla sa asiste la toata Liturghia. Am vazut si eu italieni care luau Impartasania dar mi-a placut sa cred ca sunt botezati. Sunt afundata in pacate pana la gat, daca voi unii de aici spuneti ca sunteti caldicei, ei bine eu sunt usor dezmortita. Ma rog dar parca nu asa ca alta data, postul acesta a fost un fiasco total. Poate nu am destula dorinta , imi scade dorul de Dumnezeu.

      Apreciază

    • sorin said, on decembrie 10, 2016 at 8:00 pm

      ben, sa nu mearga la nici o biserica unde este pomenit ierarhul. Sf Maria Egipteanca a avut spovedanie 30 si ceva de ani? A avut impartasanie. Acum sa cautam duhovnici si cateva sute de km daca e nevoie pt spovedit iar cand nu se va putea vom face ca Sfintii, stam acasa, ne plangem pacatele, facem canon, pocainta.

      Apreciază

  11. parastaki_dany said, on decembrie 9, 2016 at 12:47 pm

    aseara pe tvr2 film cu ISUS cand a facut copil cu maria magdalena ca sa vedeti ce batjocura

    Apreciază

  12. Ovidius said, on decembrie 9, 2016 at 1:36 pm

    De ce nu preluati (cu putere) pe acest blog lupta parintelui Ciprian Staicu ?????
    Ar fi un bun ajutor pentru dansul ????

    Apreciază

  13. augustin said, on decembrie 9, 2016 at 2:09 pm

    ASTAZI A FOST OPRIT DE LA SLUJIRE (SLUJIREA IN PUBLIC) PARINTELE CIPRIAN STAICU:

    ” Începând cu astăzi, pentru că nu am acceptat să merg la Ghelința – hotărâre samavolnică și anticanonică, luată pentru lupta antiecumenistă dusă și pentru întreruperea pomenirii ierarhului – am fost anunțat deocamdată neoficial că voi fi oprit de la slujire începând de azi și apoi dat pe mâna Consistoriului pentru judecată, iar în eventualitatea ”neîndreptării”, voi fi caterisit.
    Hristos a înviat ! ”
    Pr. Ciprian.

    Apreciază

    • ban said, on decembrie 9, 2016 at 7:42 pm

      Nu renuntati, puteti sluji oriunde. Dumnezeu sa va intareasca!

      Apreciază

    • Ionut said, on decembrie 11, 2016 at 9:40 pm

      E simplu sa judeci situatia in care e pus altul si nu tu insuti. Eu cred ca pr. Ciprian ar trebui sa accepte sa slujeasca la Ghelinta, macar temporar. Altfel vor gasi motiv sa spuna ca nu a facut ascultare.
      Eu cred ca Dumnezeu nu-l va parasi, indiferent unde il vor trimite.

      Apreciază

  14. George said, on decembrie 11, 2016 at 12:06 am

    Ovidiu, și totuși există nu toți sau dus după bani cum zici. Dumnezeu să i păzească și sa i acopere. Îți spun sigur. Doamne ajuta tuturor.

    Apreciază

  15. […] Iata si comentariul cititoarei Andreea postat la Petitie de sustinere pentru cei ce vor sa semneze marturisirea anti-ecumenista de la schitul Radeni: […]

    Apreciază

  16. […] Petitie de sustinere pentru cei ce vor sa semneze marturisirea anti-ecumenista de la schitul Radeni […]

    Apreciază

  17. […] Petitie de sustinere pentru cei ce vor sa semneze marturisirea anti-ecumenista de la schitul Radeni […]

    Apreciază

  18. […] Petitie de sustinere pentru cei ce vor sa semneze marturisirea anti-ecumenista de la schitul Radeni […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.