SACCSIV – blog ortodox

Sprijiniti PORTALUL. E absolut necesara existenta unei reale media alternative in acest teribil razboi al informatiilor. E absolut necesar un dig impotriva valului de indoctrinare in masa

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 4, 2016

Dupa cum deja stiti, unul dintre principalele proiecte ale Asociatiei noastre SFINŢII MĂRTURISITORI DIN INCHISORI – BUCOVINA va fi PORTALUL.

Adica acel site foarte mare sau daca vreti, un fel de saccsiv multiplicat. Asta ca contrapondere absolut necesara la colosul mass-media.

Blogul saccsiv are un trafic foarte mare, insa mai mult de atat nu pot face, caci, fratilor, sunt singur! Va am pe voi alaturi, dar la butoane tot singur sunt. De ani de zile, concediu n-am avut si nici zile libere. Lucrez in medie cel putin 10 ore pe zi, in fiecare zi si de multe ori imi vine sa cad in cap de oboseala. Sanatos sau bolnav, cu dureri sau in forma, eu tot pe baricade sunt. De ce credeti ca altii n-au un astfel de blog? Caci e de munca fratilor. Extrem de multa munca, constanta si de foarte lunga durata. De ce credeti ca alte site-uri cu trafic macar mediu au cel putin 2 – 3 administratori? Deci, sunt la limita tehnica, sa zic asa. Apoi, chiar si in ritmul asta, cat credeti ca o mai duc?

De ce e nevoie de un portal? Pentru ca se tot aduna temele pe care nu apuc sa le abordez. Deja doar cu ele poti face cateva bloguri medii. Pentru ca am constat o crestere semnificativa, de la an la an, a numarului de cititori. Caci, in general, din ce in ce mai multi romani observa ca ceva e putred in sistem si cauta sa afle ce si mai ales de ce. Dar doar o mica parte dintre ei ajung pe saccsiv. Majoritatea sunt inhatati de media “alternativa”. Deci portalul nostru va fi si o contrapondere absolut necesara la aceasta “alternativa”.

Daca vreti, e ca in presa scrisa, care, inca de la inceputurile ei, a fost, in majoritate, in mana cui trebuie. De exemplu, in Romania, societatea „Cultura Naţională“ a lui Blank tipărea 80% din presa de mare tiraj:

Invatam ceva din istorie? BANCA MARMOROSCH, evreul ARISTIDE BLANCK, evreica ELENA LUPESCU si marioneta rege CAROL AL II-LEA

Si nici acum nu-i altfel. Nu insist pe detalii aici, caci sigur cititorii vechi deja stiu. De ce a fost si este important pentru stapanii sistemului sa stapaneasca presa, e evident.

La fel e si pe internet.

Insa pentru a reusi in demersul nostru este absolut necesara implicarea voastra in numar cat mai mare.

Pe de o parte, a celor ce au dovedit din plin pana acum ca inteleg ce se petrece in jur si mai au si verbul la ei pentru a putea exprima limpede ceea ce au de spus. Nu le cer sa-si aloce tot atata timp din viata precum o fac eu cu blogul, ci strict in masura posibilitatilor lor. Cine vrea sa se inhama la caruta asta, il rog sa-mi dea un semn la rubrica de comentarii sau pe e-mail.

Pe de alta parte, cei ce inteleg utilitatea unui astfel de demers, sunt rugati sa se implice si financiar. Caci un asemenea proiect costa.

Si am ajuns astfel la un capitol pe care, din pacate, majoritatea romanilor refuza cu obstinatie sa-l priceapa si care e si principala explicatie a enormului succes pe care-l au in tara noastra organizatiile, partidele si media de tip George Soros. Caci, vedeti voi fratii mei dragi, daca romanul se informeaza aproape gratis de la tv, internet si conferinte, crede ca si cei ce se ocupa de respectivele tv, internet sau conferinte fac un soi de voluntariat sau eventual, ca traiesc din publicitate. Doar ca nu-i deloc asa. Absolut totul costa. Si costa enorm, iar nimeni din mass-media nu face voluntariat. Atunci cine plateste? Cine trebuie, adica cine traseaza liniile directoare.

O reala media alternativa insa, nu are pe nimeni in spate cu sacul de bani. Deci depinde de cititori. De ajutorul financiar al celor ce considera utila respectiva munca depusa si inteleg ca o astfel de media implica obligatoriu si o munca profesionista, adica faptul ca o parte importanta din respectivul colectiv presteaza acolo fix ca la un serviciu, nu facultativ, nu cand are chef, nu doar cand isi aduce aminte. Ca sa nu mai vorbim si de celelalte costuri.

Cat priveste publicitatea, in primul rand nici macar mass-media nu traieste doar din aceasta. Ba din contra, e departe de a trai doar din ea. Apoi, o reala media alternativa ortodoxa nu poate face publicitate unor produse ale unor multinationale impotriva carora de fapt lupta. Si chiar de ar fi atat de nauca sa faca asa ceva, chiar companiile de publicitate nu vor incheia astfel de contracte, caci vedeti voi, si aceste companii de publicitate sunt stapanite de cine trebuie. Poate ar trebui sa scriu un material separat si despre acestea, pentru a se intelege ca si banii din marea publicitate sunt atent supravegheati, nefiind pentru oricine, indiferent de rating sau trafic.

Pentru cei ce totusi refuza in continuare sa inteleaga ce am tot explicat mai sus si vor neaparat ca o media alternativa sa functioneze dupa ce vii de la cules de cartofi si sa fie finantata doar din banii castigati in urma acestei munci agricole a redactorilor, iata un link:

http://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Voi-finantati-ActiveNews.-Continuam…doar-impreuna-138546#.WEFsKh8jUhY.facebook

E al unui site pe care l-am criticat de cateva ori, dar nu asta conteaza acum. Tehnic, treaba sta fix la fel. Adica, fara bani, nu faci treaba.

Asadar, ne puteți sprijini donând în următoarele conturi:

Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina
Cod fiscal 36647190/2016
Cont LEI RO42BTRL RONCRT035 1168001
Cont EURO RO89BTRL EURCRT035 1168001
Cont DOLARI RO93BTRL USDCRT035 1168001
Cod SWIFT BTRLRO22
Banca Transilvania S.A.


PayPal

Mai multe la:

https://sfintii-marturisitori.ro/donatii/

Sa va rasplateasca bunul Dumnezeu inmiit!

Iar portalul nu este singurul proiect, insa si celelalte costa …

Doamne ajuta!

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sorin said, on decembrie 4, 2016 at 4:52 pm

    STefan Staretu

    http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/medicamente-pentru-boli-psihiatrice V-am urmarit multe din postarile despre Parintele Arsenie Boca. Va apreciez pentru apararea ortodoxiei si a neamului romanesc! De aceea, pentru a intelege cum a fost treaba cu parintele Arsenie Boca, va recomand oricare din medicamentele de aici, afirmand ca eu, ca medic psihiatru practicant, pot sugera, recomanda, un tratament, fara a da un verdict! Ceea ce scriu aici e o sugestie, nu un tratament.

    Apreciază

  2. unu1 said, on decembrie 4, 2016 at 5:15 pm

    Doamne ajuta si Dumnezeu sa te Binecuvinteze si sa te ajute, frate saccsiv !

    Cum ai spus intr-un articol mai demult „Papusarii nu iubesc banii, doar ii folosesc. Noi iubim banii, de aceea ne si stapanesc papusarii atat de usor”
    https://saccsiv.wordpress.com/2016/09/17/papusarii-nu-iubesc-banii-doar-ii-folosesc-noi-iubim-banii-de-aceea-ne-si-stapanesc-papusarii-atat-de-usor/

    Apreciază

  3. cca70 said, on decembrie 4, 2016 at 6:06 pm

    off topic

    satanisti v-au bagat un ” spion” in casa….ma refer la cei care au in casa televizoare ” smart”

    http://infoalert.ro/2016/12/04/compania-samsung-confirmat-televizoarele-asculta-si-inregistreaza-tot-ce-vorbiti-casa-serviciile-secrete-primesc-inregistrarile/

    Apreciază

    • NIMENI said, on decembrie 4, 2016 at 9:41 pm

      cca70,
      Ai vazut cum se inghesuie gloata sa-si cumpere dracovenii, sa fie si ei civilizati?

      Apreciază

  4. Otilia said, on decembrie 4, 2016 at 7:54 pm

    Offtopic https://youtu.be/WnPZqz97d6o parerea profesorului Theodor Zisis despre sinod Creta.

    Apreciază

  5. Petru Gabriel Puiu said, on decembrie 4, 2016 at 8:22 pm

    Buna seara!
    Demersul este nobil si necesar.
    Ma alatur, in masura in care pot fi folositor.

    Apreciază

  6. Radu Humor said, on decembrie 4, 2016 at 11:06 pm

    Nu ştiu ce ai primit pe email-uri, dar pe aici e dezolant ! Păcat ! Mare păcat….

    Apreciat de 1 persoană

    • schiraples said, on decembrie 5, 2016 at 10:48 am

      Poate ca e nevoie sa se primeasca si salariile …..poate ca vin sarbatorile si salariile sunt asa cum sunt ……poate ca de la anul se vor „trezi „mai multi …..zic si eu …poate !! Doamne ajuta !

      Apreciat de 1 persoană

  7. s2side said, on decembrie 4, 2016 at 11:09 pm

    Un cont de paypal ceva in care se poate dona?

    Apreciază

  8. ortodoxiacatholica said, on decembrie 4, 2016 at 11:10 pm

    active news este un site care promoveaza neintreruperea pomenirii cu ereticii ecumenisti, apartine lui Virgiliu Gheorghe si e in coalitie cu patriarhia romana….

    Apreciază

  9. Stefan said, on decembrie 5, 2016 at 1:46 am

    Un cont de PayPal prin care sa contribuim este?

    Apreciază

    • cca70 said, on decembrie 5, 2016 at 8:41 pm

      e buna ideea, orice forma prin care sa putem contribuii e f. buna…dar in ultima instanta e ok si mersul la banca si platit acolo….apropo , prin mandat postal se poate?

      Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 5, 2016 at 10:55 pm

        cca70

        Vom incerca toate sugestiile, dar pana una alta, poate o veti face prin banca, totusi, daca tot vreti s-o faceti. Iertare.

        Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 6, 2016 at 1:13 pm

      acum puteti gasi pe pagina asociatiei si un buton prin care se pot face donatii prin PayPal

      Apreciază

  10. sorin said, on decembrie 5, 2016 at 9:13 am

    https://www.realitatea.net/amenzi-de-2-500-de-lei-pentru-parintii-care-nu-se-informeaza-despre-vaccinare_2009482.html
    Asta face parte din lupta ”marturisitoare” a unora. Fac cum fac acesti ”marturisitori” si nu reusesc nimic. oare de ce? Oare nu din cauza ca acesti” marturisitori” nu au nici o treaba cu Hristos? Vedem ce face si Coalitia pentru familie.

    Apreciază

  11. ion hodor, said, on decembrie 5, 2016 at 11:05 am

    saccsiv ,dupa tine cam cat ar trebui sa cotizam vazand nr de cititori,asa stim ,sau orice suma e buna ,eu ma alatur oricum,Doamne aj.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 5, 2016 at 12:00 pm

      ion hodor

      Cum poti, frate.

      Apreciază

      • Alexandru TM said, on decembrie 5, 2016 at 4:07 pm

        Doamne ajuta
        Doar ce am ajuns din sf. Munte Athos pe 4 decembrie si am ceva vesti.

        La Manastirile mari gen.( Vatopedu, SimonoPetra) se pomeneste patriarhul Bartolomeu, dar ei cunosc ca nu e in regula Sinodul, au apreciat interventia legatiei romane pentru păstrarea postului, cu toate ca monahii stiu ca nu e in regula inca pomenesc ierarhii, pana la viitoare hotariri.

        Situatia este cu atât mai dificila cu cat celor de la schitul Lacu li sa interzis sa vorbească despre acest lucru.

        Cei de la Prodromu mentin pozitia lor împotriva sinodului mergând pana acolo încât au închis portile manastirii, la sosirea mitropolitului ardealului Andrei (sper sa nu ma insel) si nu a fost chip sa-l primească.

        Pentru toti ceilalti vietuitor directiva e clara „Mucles” .

        Mântuire

        Apreciază

  12. Ionut said, on decembrie 5, 2016 at 2:36 pm

    Este evident ca o activitate poate sa se desfasoare daca are sustinere, si cred ca e bine ca aceasta sustinere sa fie constanta, adica daca donez luna aceasta o anumita suma de bani, e bine sa donez si luna viitoare aceeasi suma si tot asa.
    Dar vreau sa propun si alta viziune asupra publicitatii, nu ca un inlocuitor de finantare, ci ca un supliment si chiar mai mult decat atat.
    Cazul la care m-am gandit e cel al producatorilor de lapte care vand pe nimic (daca vand, ca supermarket-urile s-au orientat spre producatori din afara care au preturi mai mici, beneficiind de subventii mai mari). Unii dintre ei s-ar putea sa se organizeze si sa incerce sa vanda ei insisi. Cred ca ar merita sa li se faca publicitate chiar gratuita la inceput. Sau alti mici producatori agricoli sau apicoli pe care nu-i sustine nimeni. Si mai avem exemplul adventistilor care sunt producatori si vanzatori de produse vegetariene si naturiste (si care isi inchid sambata magazinele). Ceea ce vreau sa spun e ca publicitatea nu e neaparat nociva. Important e sa stii daca produsul caruia ii faci publicitate e bun si persoana care detine afacerea e de buna-credinta si cu dreapta credinta.

    Apreciază

  13. Popescu said, on decembrie 5, 2016 at 3:21 pm

    Frate Vasile
    Dumnezeu sa va binecuvinteze osteneala si Maica Domnului sa va ajute!
    Te rog sa estimezi costurile totale implicate, sa faci o defalcare a lor pe destinatii si sa rezolvi cu un cont de paypal.
    Te mai rog sa scrii care-s diferentele dintre NOM si fNOM!

    Apreciază

  14. Paul222 said, on decembrie 5, 2016 at 5:58 pm

    Daca vrei sa dezvolti portalul trebuie sa iei o decizie si sa faci o echipa de 2-3 redactori de incredere pe care sa ii coordonezi… altfel ai sa te chinui mereu.

    Apreciază

  15. Neica nimeni said, on decembrie 5, 2016 at 6:28 pm

    E dureros, oameni buni…
    Blogul acesta are mii de cititori zilnic. Dintre ei, sunt sute, daca nu ma insel, care comenteaza si posteaza la articole…Sunt articole cu sute si sute de comentarii pe un subiect, ceea ce este foarte bine.
    Insa cand vine vorba de organizare, actiune, ceva concret…tacere. Articolul acesta e postat de 2 zile si sunt pana acum 17 comentarii, dintre care cam 50% sunt la obiect. Ce cauta aci comentarii de genul” smart tv bagat de satanisti in casele voastre” si alte alea??? Va intreb si eu. Omul acesta vrea sa faca un pas inainte. Si face cu noi, cu ajutorul nostru, impreuna cu noi. Noi cum reactionam? Pai cam asa: vine un copil la mine si imi cere 5 lei ca sa isi ia bloc de desen, iar eu ii raspund” imi pare rau, nu sunt multumit de Iphon-ul meu, americanii astia sunt niste banditi, cat despre primarul din Bruselles, ehe…”. Asta inseamna clar, pe romaneste, ca cineva sa iti ceara/solicite ceva si tu sa o dai in ciunga…adica langa…Oare asa este poporul roman? Asta a mai ramas din noi? Vorbarie si numai vorbarie? Dun mii de citirori, doar 4 -5 au venit cu o varianta viabila, pay pal… restul…smiorcaiala, tacere sau comentarii de prisos.
    Merg mai departe. Care sunt motivele acestei situatii? Lumea nu are bani? OK, nu e rusine sa fii sarac in vremurile astea si nu a fost niciodata rusine sa fii sarac: da , domne, un mesaj de bun simt si spune adevarul: nu am bani. Si adevarul te va face liber. Constiinta ta va fi treaza, curata si linistita ca o zi senina.Si macar saccsiv o sa isi fac o idee despre cum stam: domne, nu are lumea bani pentru asta, hai sa vedem cum mergem inainte cu alta varianta, suntem multi, ne punem mintea la contribuitie, vedem…ne rugam…o solutie tre sa fie…
    Alt motiv: nu ne induram sa investim in ceva…cu final nestiut? Sau care e treaba? Pai daca ne zice ala micu : tati, vreau de la Mosu Lego ala de 200 ron, facem ce facem si Mosu se conformeaza…Daca e sa dam 20 de ron aci, Mosu fuge de mananca pamantul, are 12 reni putere si dispare repede…
    Nu credem in aceste actiuni? Atunci, de ce mai stam pe aici? Sa ne treaca vremea? Sa ne dam eroi, destepti si smeriti in comentarii? E blogul asta cumva o supapa de seara, cand ne racorim dupa toate porcariile zilei? Atunci nu e bine deloc.
    Nu cumva suntem pur si simplu zgarciti? Atunci ce mai cautma aici? Glorie in postari? Sau nu cumva suntem doar niste bieti demagogi care ducem in umbra noastra un munte de lasitate? Care dintre variantele de mai sus e adevarata? Una, toate. niciuna?
    Si ar mai fi una, groaznica cu adevarat: lipsa de incredere a oamenilor. Pana cand saccsiv ii va convinge pe oamni ca ceea ce vrea el sa faca nu este un ” caritas” ortodox( Doamne, iarta-ma!), va mai curge apa pe Dunare. Pentru ca dusmanul sigur sufla acum fel de fel de ganduri: nu dona, cine stie ce fac astia cu banii, nu fii fraier, etc, etc…
    Hai sa facem o socoteala, asa, ca la targ: eu donez, sa zicem, 50 de ron. Bun. La o adica, daca banii nu ajung la destinatia pentru care i-am donat, eu , chipurile, am pierdut 50 de ron. Dar si daca ajung acolo, eu oricum nu ii mai am. I-am donat, m-am lipsit de ei, gata, adio si-un praz verde. Recapitulare: ce pierd la o adica? 50 de firfirici… Ce castig? Poate pun bazele unei rezistente antisitem cum nu au mai vazut astia in viata lor si poate le zgudui lumea aia a lor de huzur, minciuna si crima. Saccsiv ce pierde? Daca nu foloseste banii in scopul promis, isi pierde mantuirea. Si nu cred ca el ar risca asa ceva nici pentru toate bogatiile lumii. Deci, ce punem noi in joc si ce pune el? Noi punem cate 20 de roni, el poate isi primejduieste mantuirea. El este urmarit, el este luat in vizor de baieti, el este in lumina farurilor… Atunci, de unde neincrederea asta, daca de asta e vorba?
    Repet, daca nu avem nici macar cate 10 ron, nu-i rusine, dar macar daca ne apelam aici zilnic cu frate in sus frate in jos, hai sa fim sinceri unii cu altii si asa o sa o scoatem la capat. Ca daca stam si saraci si fuduli…Atat am avut de zis, sper sa nu fiu inteles gresit, sunt de acord cu portalul si cu orice demers in acest sens, a, sa dau si ceva acolo din cat pot si eu, daca mai pot la anu o sa mai dau, daca nu, o sa anunt pe blog: fratilor, anul asta e groasa, nu mai am de unde sa contribui, vedem peste cateva luni. Asa am sa fac.

    Apreciază

    • Aly Aly said, on decembrie 6, 2016 at 12:32 am

      Bune punctat! Ma socheaza din ce in ce mai mult comoditatea oamenilor. Eu am niste bebelusi si sunt prinsa de maini si picioare plus altii mai marii, sute de serbarii si organizari dar o sa ma incapatanez sa ma duc pana la banca sa donez.
      Off topic . La sedinta la baiatul mare dirigintele nu stia cum sa mai organizeze culoarea si felul uniformei , ca sa nu-i mai imbracam in camasa ca poate mamelor le e greu sa calce . Mentionez ca majoritatea au un singur copil. Si eu alaptam din doua in doua ore zi si noapte si ai mei mai mari toti erau calcati si cu uniforme impecabile. Atunci am realizat ca s-a tampit lumea de atata comoditate.
      Ma iertati.

      Apreciază

    • Gabriela said, on decembrie 13, 2016 at 3:50 pm

      Scuze de intrebare, dar de ce sa nu ajunga la destinatar? Cum se poate intampla asta? Nu ar fi problema daca e vorba de o suma mica de bani, dar daca e mai insemnata…sau lunara…ar cam fi prombema

      Apreciază

  16. ioan said, on decembrie 5, 2016 at 7:35 pm

    frate. iti dau o idee si te si rog in acelasi timp. sunt niste nr. speciale pe care daca le apelezi te taxaza cu o anumita suma pe factura de la mobil. mai folosesc astia pe la tv. pt. donatii pt. dif. persoane. vezi cum, si pune un astfel de nr., cu 5 €. de ex. asa ar fi mult mai usor pt. multi si ar putea si un amarastean ca mine sa contribuie cu ceva, macar un telefon pe luna, daca nu mai multe, ca tot intru pe blogul asta de vre.o cativa ani si slava Domnului, am avut ce invata. nu.mi permit sa fac donatii de milioane, dar un apel, doua, pe luna, cred ca as putea.

    Apreciază

  17. kosma said, on decembrie 5, 2016 at 8:46 pm

    care este emailul unde pot trimite?

    Apreciază

  18. paul222 said, on decembrie 5, 2016 at 11:41 pm

    Frate Vasile, as vrea sa fac si eu cateva comentarii pe marginea acestei initiative binevenite.
    In primul rand as vrea sa spun ca pentru a fi perceput ca o media alternativa reala trebuie sa existe si un design/identitate care sa pozitioneze acest portal ca unul de alternativa la media actuala. Daca nu este facut cum trebuie exista riscul sa nu fie luat in seama oricat de mult continut ar avea.

    Fara a vrea sa sun anti ortodox as mentiona, din experienta pe care o am in branding si design, ca un aspect/continut predominant ortodox al site-ului (cum e sa spunem Doxologia) va limita audienta strict la cea ortodoxa. Cred ca din punct de vedere al designului si abordarii subiectelor cel putin Active News este un exemplu bun in sensul asta pentru ca are atat teme ortodoxe, sinaxar pe prima pagina cat si alte teme care nu sunt neaparat ortodoxe dar sunt de interes pentru toata lumea si se incearca o abordare cat de cat diferita si pe alocuri mai sincera fata de restul. Ma refer in primul rand la partea de structura, aspect si varietate de continut – mai putin sectiunile cretine de sport de exemplu.

    Ca sa mai dau un exemplu in termeni de design, imaginati-va cum ar fi un portal in stilul Adevarul (ca si aspect, cantitate de informatie, formatari de fonturi si layout- nu ma refer la partea de continut – destrabalare, pornografie si toate minciunile evident)

    De aici as vrea sa concluzionez ca pentru credibilitatea portalului pentru un public cat mai larg este necesara o atentie sporita pentru aspectul site-ului. Mie de exemplu imi place foarte mult tonul incisiv al multor articole de pe Fluierul.ro dar designul lasa de dorit si am observat multi oameni care nu-l iau in seama tocmai din cauza asta, ca nu are un design bine pus la punct si pare un proiect amatoricesc. Orice site, daca ar un aspect neingrijit nu va fi luat in seama asa incat as vrea sa contribui si eu aici cu experienta mea intrucat am mai avut niste incercari dar am si experienta in design de peste 12 ani. Daca portalul va fi tot pe platforma WordPress, si nu numai, pot oferi gratis o tema de design care are aspect modern si este potrivita unui portal de stiri.

    De asemenea, sub supervizarea unui redactor sef ma ofer voluntar spre a scrie anumite articole/interventii sau a face din cand in cand traduceri pentru acest nou portal. Poti vedea incercarile mele anterioare pe http://www.razboiulcrestinilor.wordpress.com un proiect ma vechi de-al meu unde am incercat sa transform teoriile conspiratiei in realitati folosindu-ma de intamplari reale, declaratii reale tocmai pentru a castiga credibilitate.

    Nu am talent la scris dar am pasiune cat sa spun o parere sincera si daca Vasile considera ca am si discernamant catusi de putin cat sa disting una de alta atunci eu cu placere ma ofer sa scriu macar pe anumite teme despre care ma duce capul (agenda 2020, globalism, satanism ascuns, propaganda LGBT si altele).

    Oricum ar fi zic un mare Doamne ajuta!

    Apreciat de 1 persoană

  19. paul222 said, on decembrie 5, 2016 at 11:55 pm

    Si daca tot e un efort comun, l-as nominaliza pe tipul de pe blogul Vremuri Tulburi sa faca parte din echipa de redactori, mi se pare ca scrie bine si ce trebuie.

    Apreciază

  20. […] Sprijiniti PORTALUL. E absolut necesara existenta unei reale media alternative in acest teribil razb… […]

    Apreciază

  21. […] ca nici la ei lucrurile nu stau roz. Asta dovedeste ca meteahna romanilor despre care am scris aici, este reala. Adica, e greu la romani cu donatul pentru ceva folositor. Cu milostenea mai merge, cu […]

    Apreciază

  22. […] Sprijiniti PORTALUL si ASOCIATIA […]

    Apreciază

  23. […] Sprijiniti PORTALUL. E absolut necesara existenta unei reale media alternative in acest teribil razb… […]

    Apreciază

  24. […] decembrie, pe blog, am dat exemplul si altui portal care se sprijina pe cititori. In februarie am dat si alte exemple. Va mai dau doua, de peste […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.