SACCSIV – blog ortodox

PLAN ITALIA: Puscarie pentru cei ce se opun rechizitionarii imobilelor pentru migranti

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 3, 2016

1478079947-lapresse-20161028121337-21124470

Iata ce putem citi la http://www.ilgiornale.it/news/politica/migranti-ricatto-alfano-carcere-chi-si-oppone-requisizioni-1334580.html:

Potrivit surselor din Ministerul de Interne, planul palatului Viminale (sediul ministerului de interne italian, nt.) prevede agenti si „masuri de detentie pentru cei care se opun rechizitiilor de imobile pentru migranti”.
Ministrul de interne, in persoana lui Angeliono Alfonso, se pregateste sa rechizitioneze imobilele aflate in proprietatea italienilor, pentru a le umple cu migranti.
O va face, dupa cum explica ziarul Il Giornale, numai incepand din 4 Decembrie, mai precis dupa consultarea prin referendum, pentru a evita ca protestele cetatenilor sa poata influenta rezultatul votului.
De ce l-ar preocupa pe Alfano aceste revolte? Baricadele ridicate in localitatile Goro si Gorino impotriva rechizitionarii unui hotel, pentru a instala 15 refugiati, au tinut zile intregi primele pagini ale ziarelor si au pus guvernul intr-o postura jenanta.
Serviciile secrete au realizat deja o evidenta a oraselor unde e posibil ca cetatenii sa se organizeze in comitete (de actiune, nt) pentru a se opune refugiatilor. Pana la urma, rechizitiile vor continua, iar conform ziarului Opinia –L’Opinione, care citeaza surse ale ministerului de Interne, guvernul (italian, nt), ar fi gata sa ia masuri drastice impotriva acelor cetateni care se vor opune predarii imobilelor particulare catre migranti.
Inchisoare pentru cine se opune migrantilor
„Serviciile secrete-scrie cotidianul-pare ca au alertat guvernul despre eventuale proteste violente din partea italienilor nedispusi sa-si lase imobilelele rechizitionate”.
Ce inseamna asta? Conform ziarului Opinia-L’Opinione, planul ”considerand exceptionalitatea situatiei si slaba disponibilitate a italienilor de a colabora pentru primirea (migrantilor, nt)” ar fi acela de a trimite cel putin 2000 de politisti, carabinieri (echivalentul italian al Jandarmeriei romane, nt), membri ai Garzii de Finante si soldati. Dar nu doar atat: ministerul de Justitie ar fi gata de-a dreptul sa garanteze „procese rapide si disponibilitate de detentie” pentru cei care se opun planului palatului Viminale. In fond, puscarie pentru cine nu este de acord.

Aparent, rechizitiile nu ar fi platite. Acesta pentru ca ministeul de Interne nu are fonduri pentru a plati proprietarii caselor, avand in vedere ca banii sunt deja alocati pentru primirea migrantilor in centre administrate de Coop (cooperatii, nt) si Onlus (ong-uri, nt).
Mai mult decat atat, proprietarul ar trebui sa plateasca in continuare Impozitul pe cladiri si taxele. Teoretic, s-ar putea face recurs in instanta pentru a obtine o despagubire, dar in acest caz, timpii de judecata ar fi foarte lungi si rezultatul incert. Tot potrivit sursei din minister, citate de ziarul Opinia-L’Opinione, ordinul lui Alfano ar fi „temporar”, dar ar putea „deveni permanent si sa se transforme in expropriere, daca in trecutul proprietarului s-ar gasi fapte de natura infractionala la adresa statului. Cu alte cuvinte, cine se opune, risca sa piarda casa pentru totdeauna.
Potrivit unor spuse ale angajatilor palatului Viminale, planul de rechizitii ar incepe in localitatea Pescara, oras ce ar deveni un banc de proba pentru intreaga Italie.
Obiectivul este acela de a reduce utilizarea centrelor de primire ale Coop (cooperatiei, nt), care sunt mai putin transparente fata de Sistemul de Protectie pentru Solicitantii de azil si Refugiati (SPRAR). Casele vizate ar trebui sa fie cele din categoria a doua locuinta neinchiriate.
Autor Claudio Cartaldo – Il Giornale.it 22 Noe 2016

   Comentariu saccsiv:

   Multumesc fratilor ce au postat la Rog o traducere in romana a articolului “Migranti, il ricatto di Alfano: carcere per chi si oppone alle requisizioni” traducerile lor.

Vizionati va rog si:

Cititi va rog si:

GERMANIA: Te opui venirii refugiatilor? ITI LUAM COPIII si SLUJBELE. Si un dialog ANGELA MERKEL – MARK ZUCKERBERG, patronul Facebook

 

Reclame

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mihai said, on decembrie 3, 2016 at 7:48 am

  Da nici kaka Francisc nu este străin de invazia musulmană în europa

  Apreciat de 1 persoană

  • maria dakhel said, on decembrie 3, 2016 at 5:54 pm

   Cine stie care sunt planurile lor, in afara de Dumnezeu si sforarii din umbra care au pus la cale exodul imigrantilor? Nu uitati ca majoritatea tarilor sarace au fost colonizate si jefuite de occident. Daca este un tsunami care se intoarce impotriva celor ce au jefuit continente intregi? N-avem cum sa stim tot ce se ascunde in spatele distrugerii Siriei si nici in intentiile Angelei Merkel ce i-a chemat in Europa pe imigranti. Este ceva ce noi oricum nu putem controla. In Romania vedeti bine ca nu se inghesuie imigrantii, pentru ca ei vor locuri de munca si noi n-avem nici pentru romani. Singurul lucru pe care noi, romanii din tara, il putem controla este mila si compasiunea fata de copii si batrani si fata de oricine este in impas. Nu observati cum romanii prefera sa stea cu banii in banci, care ii mai au, decat sa creeze locuri de munca, spitale, case pentru copiii orfani si aziluri pentru batrani? E drept, crestineste ar fi fost sa nu avem nici copii abandonati si nici batrani fara case si fara sprijin la batranete. Haosul din lume si din tara noastra este capodopera noastra ca popor. N-a venit Dumnezeu sa umple tara de gunoaie, sa abandoneze copiii si batranii si nici nu va veni sa ne munceasca pamanturile lasate in ciulini. Nu mai are cine munci la tara…Doar batranii ce mai incearca sa tina agricultura in picioare si cativa intreprinzatori carora li se pun bete in roate. Pentru ca acesta este planul diavolilor ce vor un guvern mondial: sa ne saraceasca, sa ne trimita in afara tarii la munca, sa ne cumpere pamanturile, sa le cultive ei, iar noi sa cumparam cu suprapret de la ei. Dl Florian Colceag, omul care se ocupa de copiii supradotati din Romania, spunea intr-un interviu ca noi suntem tara cu cele mai multe albine. Occidentul, din cauza folosirii in exces a pesticidelor, au distrus ecosistemul si mor albinele. Batalia in viitor va fi pe pamanturi fertile si neotravite? Nu stiu daca asa va fi, dar observati ca ne otravim apele cu cianuri, ne radem padurile, din lacomia unor politicieni de a castiga bani usor. Va fi ce va fi si doar Dumnezeu stie ce va fi. De va fi rau, inseamna ca o meritam. Tara asta nu mai are barbati? Nu femeile trebuie sa bata cu pumnul in masa, cerand stoparea jafului, ci barbatii. Noi ne crestem copiii si ne ingrijim de ceea ce stim. N-o sa ne si razboim cu hotii si banditii. Nu stiu daca stiti cati romani au fost spalati pe creiere de grupurile new age. Multi erau tineri si ar fi putut face ceva in tara asta, constructiv. In tara fara caini de paza oricine are o diploma de vindecator sau guru poate sa se joace oricat cu mintile tinerilor, fara sa faca nimeni nimic ca sa stopeze distrugerea sufletului romanesc?!

   Apreciază

 2. Mirela said, on decembrie 3, 2016 at 11:37 am

  Suntem trădaţi şi vânduţi pe toate planurile:
  Presa franceză după vizita șefei FMI, Christine Lagarde, în România: “Țara este de vânzare, în curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”.
  http://www.stiri-extreme.ro/?p=9918
  Ţara e de vânzare, credinţa ne e călcată în picioare, lepădarea de Hristos e tot mai evidentă pentru cine are ochi de văzut, mai rămâne doar închinarea la cel care stă să-şi ia împărăţia în primire.

  Apreciază

 3. Turbatu Apollo said, on decembrie 3, 2016 at 11:46 am

  Ba astea sunt nebuni ! Vor musai sa aiba o revolutie !

  Apreciază

 4. evtodiev said, on decembrie 3, 2016 at 12:39 pm

  off topic:
  Sfantul Nicolae Velimirovici – scrisori misionare
  Unui om care spune că are credință în Dumnezeu, însă nu I se roagă

  Apreciază

 5. Anonim said, on decembrie 3, 2016 at 2:31 pm

  – Managerul Spitalului “Sfânta Maria”: Vor să trimită toate organele în străinătate!
  http://www.stiri-extreme.ro/?p=13485

  Apreciază

 6. Mihai2016 said, on decembrie 3, 2016 at 4:07 pm

  Stiu ca nu are legatura cu anuntu de sus dar mi se pare interesant! Cica templul e aproape terminat cei care intelege engleza mai bine ca mine sami zica daca gresesc https://www.youtube.com/watch?v=5l9nVEXBagQ creca e mai bine sa va uitati din min 4,52

  Apreciat de 1 persoană

 7. cca70 said, on decembrie 3, 2016 at 4:10 pm

  off topic

  http://infoalert.ro/2016/12/01/nu-mai-vor-sa-fie-spionati-multi-germani-isi-distrug-cipurile-din-cartile-de-identitate-utilizand-cuptorul-cu-microunde-video/

  uite ca se mai trezeste lumea de prin alte tari, doar romanii nu stiu cum sa faca sa aibe cat mai multe chestii cu Cip la purtator

  Apreciat de 1 persoană

  • el said, on decembrie 3, 2016 at 6:32 pm

   cca70

   MAJORITATEA germanilor( si europenilor in general) au acte FARA cip si nici NU le vor ( din motive de scuritate si violarea libertatii) ____ acte cu cip se elibereaza recent DOAR acelora carora le expita actele vechi si copiilor ajunsi la varsta sa aibe act de identitate.

   in Germania MAJORITATEA covarsitoare NU folosesc cardul la cumparaturi ci platesc CASH, iar FT MULTI NU au card bancar si NICI nu doresc.
   au ajuns paganii, ateii si ereticii sa aibe mai mult bun simt fata de CURSELE anticristice decat „crestinii ortodocsi” CAZUTI/ APOSTATI !

   Apreciază

   • maria dakhel said, on decembrie 4, 2016 at 6:50 am

    Daca Dumnezeu ar face impartirea in pagani, atei, eretici asa cum faci tu, nu stiu daca am mai fi vreunii dintre noi vii pe pamant. Nu uitati faptul ca Iisus reprezinta un Model. Asta inseamna ca avea Corpul de Lumina complet, adica era perfect creat de Dumnezeu. Noi am degenerat atat de mult, ne-am indepartat atat de mult de Modelul pe care, in mila Lui infinita Dumnezeu ni l-a oferit ca sa ne desavarsim, incat am inceput sa credem ca Dumnezeu e sluga ce trebuie sa ne moaie posmagii? Ocupati-va de ce v-a zis Dumnezeu sa faceti. Romania este tara cu milioane de avorturi, mii de copii bolnavi sau abandonati, o multime sunt abuzati sexual chiar de romani ortodocsi degenerati in animale. Asta inseamna Sodoma si Gomora, iar voi va umflati in pene ca sunteti ortodocsi? Dovediti asta in fapte, pentru ca in Cer, la Dumnezeu, doar faptele se iau in calcul. Sunteti vreunii dintre voi fara pacat? Invierea in viata inseamna dobandirea prin fapte bune a Corpului de Lumina, muncind pana veti fi aidoma Lui Hristos. Doar asa veti ajunge la Tatal. O fapta buna spala una rea. Si mai aveti datoria de a-i pune la treaba si pe ceilalti frati ortodocsi. De eretici se va ocupa Dumnezeu, nu le mai plangeti voi de mila, crezandu-va alesi. Si evreii s-au crezut alesi si au devenit idolatrii. Bancile sunt capodopera celor ce vor ca oamenii sa se inchine la zeul ban, adica la dracu. La fel face si masoneria. S-a inchis intr-un sistem piramidal si se inchina la dusmanul Lui Dumnezeu. Cernerea e grea, graul de neghina se va separa, dar nu se poate fara sa ne dovedim fidelitatea fata de Dumnezeu. Cu Dumnezeu esti total sau nu esti. Nu se poate cu dosul in doua luntrii, nu se poate si cu banii la ciorap sau in banci si cu sufletul in Cer. Romanii spun ca o duc prost, dar arunca mancare, nu-si muncesc pamanturile si accepta sa fie condusi de dusmanii Lui Dumnezeu. Noroc ca Dumnezeu Vede, altfel ati fi in stare sa-L mintiti ca voi mai sunteti crestini. Diferenta intre Hristos si voi ca de la cer la pamant. La treaba, la munca in tara voastra sau oriunde v-o prinde sfarsitul lumii. Nu e timp de vorbarie. E Armaghedon si voi stati de palavre?!

    Apreciază

   • saccsiv said, on decembrie 4, 2016 at 8:33 am

    maria dakhel

    Esti exemplificarea aproape perfecta a luptatorului anti fNOM, ce-l va primi bucuros pe antihrist

    Apreciat de 1 persoană

   • Matiu Cosmin said, on decembrie 4, 2016 at 10:11 am

    @ maria dakhel

    nu spune nici unul dintre noi ca se va mantui, dar ca si ortodocsi macar avem o sansa:

    https://parohiatorrent.files.wordpress.com/2012/06/sf-ignatie-brancianinov-despre-mc3a2ntuirea-neortodocc899ilor.pdf

    Apreciază

   • el said, on decembrie 4, 2016 at 11:48 am

    marie
    ce trancanesti tu aici e pur NEW-AGE … ia du-te de ia o gura de aer ca ti s-au prajit neuronii de la satanismele pe care le citesti ( si ce e cu numele ala din coada nick-ului tau? nu cumva vreun nume de drac in viziunea ta vreun „inger de lumina BEZNEI.
    ia vezi ca te scrantesti la capatzana daca mai cetesti multa maculatura esoterica

    Apreciat de 1 persoană

   • Spaceman said, on decembrie 4, 2016 at 1:17 pm

    @maria dakhel
    Tu ești din gașca ortodocșilor kundalini, activiștii lui Antihrist pe care codul electronic biometric, adică SmartID (apoi pecetea pe mâna dreaptă sau pe frunte, fără de care nu vei putea vinde sau cumpăra) îi face… „liberi”. :))
    Ai dreptate, nu este timp de… stat la „palavre” cu cei ca tine.

    Apreciază

   • el said, on decembrie 4, 2016 at 2:27 pm

    marie

    ” Nu uitati faptul ca Iisus reprezinta un Model. Asta inseamna ca avea Corpul de Lumina complet, adica era perfect creat de Dumnezeu.”______ Hristos e DUMNEZEU si OM , nu CREATURA . tu esti ERETICA , asta e erezia lui Arie…

    ti-am mai spus lasa maculatura esoterica ca te dilesti definitiv!
    asa a inceput si zian boca… si a sfrasit VRAJITOR INSELAt facand scamatorii

    Apreciază

   • pcmouse said, on decembrie 6, 2016 at 7:20 am

    Corpul de Lumina complet

    ????

    Apreciază

 8. minionita said, on decembrie 3, 2016 at 5:24 pm

  Din categoria: statul ganteaza bla bla bla, statul protejaza fas fas fas.

  Apreciază

 9. Matiu Cosmin said, on decembrie 3, 2016 at 8:39 pm

  Instructaj pentru perioada urmatoare: cip implantat si fara cash:

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: