SACCSIV – blog ortodox

Ati auzit de ARCA LUI GABRIEL? De ce s-a dus PATRIARHUL KIRILL in ANTARCTICA, imediat dupa intalnirea cu PAPA FRANCISC? De ce s-a dus Secretarul de stat JOHN KERRY in ANTARCTICA, imediat dupa alegerile din SUA?

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 3, 2016

   Teoria conspiratiei

Arabia Saudita i-a dat Rusiei o arma apocaliptica, numita Arca lui Gabriel, descoperita sub Marea Moschee Masjid al-Haram de la Mecca.

Arhanghelul Gabriel, ce cica nu doar ca i-ar fi dictat Coranul “profetului” Mahomed dar i-ar fi si dat acestuia un soi de cutie cu putere imensa. Apoi fondatorul islamului a spus sa se ingroape respectiva arca si sa se mai dezgroape cand sfarsitul lumii e aproape.     Arca ar fi fost descoperita si data Rusiei, a carei armata au dus-o tocmai in Antactica, posibil la un soi de fosta baza OZN cu legaturi naziste.

Asta pe scurt. Pe lung, custodele moscheei din Mecca l-ar fi contactat pe Patriarhul Kirill, avertizandu-l ca lucratori de pe santierul pentru reamenajarea Marii Moschei ar fi descoperit misterioasa cutie la 11 septembrie 2015.

Cand au incercat s-o mute, s-a declansat o uriasa explozie de energie ce a ucis lucratorii.

Apoi o macara a cazut ucigand 111 credinciosi.

O a doua incercare de mutare a Arcei a avut loc la 24 septembrie, cauzand o masiva emisie de plasma ce s-a soldat cu 4 000 de morti.

A crane collapsed onto the Grand Mosque in Mecca

Casualties of the Hajj stampede

Custodele a discutat de asemenea cu Patriarhul Kirill despre un antic manuscris salvat de la cruciatii catolici de catre Biserica Ortodoxa Rusa, intitulat “Instructiunile lui Gabriel catre Mahomed”.

La aflarea vestii, Vladimir Putin a trimis nava Amiral Vladimisky sa ia Arca din portul saudit Jeddah pentru a o duce tocmai in Antarctica.

The Admiral Vladimisky

Cititi va rog mai multe la:

http://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/482764/ark-of-gabriel-russia-saudi-arbia-mecca-grand-mosque-ancient-weapon-Admiral-Vladimisky

   Faptele

Oficial nu ne zicem nimeni de vreo Arca a lui Gabriel, insa:

O macara chiar a cazut la Mecca in acea perioada:

Foto: http://www.evz.ro/noi-imagini-terifiante-cu-dezastrul-de-la-mecca-inginerii-spun-ca-macaraua-a-fost-construita-perfect-a-fost-mana-lui-dumnezeu-firma-familiei-lui-bin-laden-detineaua-macaraua-video.html

Vasul acela Amiral Vladimirsky, plecat dintr-un port de langa St. Petersburg,
chiar a fost in portul Jeddah din Arabia Saudita “intr-o vizita de afaceri”, dupa care a ajuns in … Antarctica:

https://sputniknews.com/russia/201512061031310899-russian-research-ship-admiral-vladimirsky/

Iar asta e foarte ciudat, caci relatiile dintre Rusia si Arabia Saudita sunt varza.

Nu cred ca Arca lui Gabriel exista sau daca ceva chiar exista, nu cred ca are legatura cu Arhanghelul Gabriel, caci lui Mahomed i-au vorbit dracii:

Sfantul MAXIM GRECUL: “Cuvânt de acuzare împotriva rătăcirii agarenilor şi împotriva lui MAHOMED, câinelui ticălos, care a născocit-o”

Dar totusi, ce treaba a avut vasul rusesc in Arabia Saudita?

   Alte fapte

   Cele de mai sus s-au petrecut in 2015. Sa vedem ce s-a intamplat in 2016:

Dupa cum stiti, Patriarhul Kirill s-a intalnit cu Papa Francisc:

Declaratia comuna Papa Francisc si Patriarhul Kiril al Rusiei: “RESTABILIREA UNITATII CRESTINE”

Iar dupa intalnirea de la Havana, Patriarhul Kirill s-a dus in … Antarctica:

Cititi va rog si:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/12162705/Patriarch-Kirill-meets-penguins-in-Antarctica.html

Imediat dupa alegerile din SUA, secretarul de stat John Kerry a fost si el pentru 3 zile in Antarctica, dupa care a plecat intr-un turneu prin tari … arabe:

http://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2016/11/264108.htm

Foarte bizare turneele celor doi.

Iar de curand, ni se spune despre trei piramide descoperite in Antarctica, ce ar putea schimba istoria umanitatii:

http://www.express.co.uk/news/weird/734186/snow-pyramid-Antarctic-human-history-discovery

Nu cred in Arce si OZN-uri, insa toate faptele de mai sus sunt extrem de ciudate. Trebuie avuta in vederea si posibilitatea ca dracul sa le vajaie prin cap liderilor religiosi si politici, prin descoperiri “arheologice din lumea araba” sau “extraterestrii”, despre necesitatea instaurarii cat mai grabnice a unei noi lumi.

Sau poate aceste vizite la nivel inalt in Antarctica n-au legatura cu asta sau n-au legatura doar cu asta, ci s-au dus acolo pentru a se convinge cu ochii lor de ceva. De ce anume? Ca Pamantul e fix? Se vede mai bine de acolo? Sau ca nu e doar fix, ci mai e si oarecum plat?

Cititi va rog si:

ANTARCTICA: Ce a vazut Amiralul mason RICHARD E. BYRD? De ce i-a finantat ROCKEFELLER prima expeditie? De ce uriasa OPERATIUNE HIGHJUMP a fost intrerupta atat de repede?

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. s2side said, on decembrie 3, 2016 at 9:04 pm

    Posibil ca in Antartica sa fi fost creat dupa al 2lea razboi mondial o baza tehnologica (unele teorii sustin ca sunt resurse nelimitate si de aceia ar fi ideal sa se faca cercetari acol) unde se practica adevarata stiinta si nu la NASA cum ar crede unii; si ca acolo lucreaza baietii la diversele tehnologii ce-l vor ajuta pe antihrist cu diferite „miracole” (foc din cer, levitatie etc) spentru a convinge masele de natura sa de zeu. E un scenariu plauzibil, nu-i vede nimeni, nu-i deranjeaza nimeni, nu-i aude nimeni; pot testa acolo ce vor ei.

    Apreciază

  2. Raluca said, on decembrie 3, 2016 at 9:07 pm

    Păi Antarctica e capătul lumii. Și poate la acel capăt al lumii e vreun ”cartier general” care pregătește venirea antihristului, și acolo lideri politici și religioși merg pentru a primi indicațiile necesare pentru ca treburile să meargă conform planului. Daca patriarhul Kiril e băgat în treaba asta e de foarte rău, sau poate s-a dus acolo doar din curiozitate, ca să vadă despre ce este vorba, neavând legătură directă cu toate acestea.

    Apreciază

  3. Matiu Cosmin said, on decembrie 3, 2016 at 9:11 pm

    Iererhii nu au ajuns sa cunoasca existenta lui Dumnezeu, fapt ce se vede dupa ce au facut in Creta dar au ajuns sa cunoasca dumnezeul evreilor (diavolul si antihristul) care probabil ca le-a facut unele demonstratii si le-a dat viitoare instructiuni.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Templier said, on decembrie 3, 2016 at 9:54 pm

    off
    Pe 29 noiembrie, Parlamentul provinciei Canadiene Ontario a adoptat, cu votul unanim al celor 79 de membri prezenți, o nouă lege privind relațiile de familie: „Legea 28”.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/12/03/revolutia-sexualamoartea-familiei/

    Apreciat de 1 persoană

  5. el said, on decembrie 3, 2016 at 9:55 pm

    Maica Domnului PRUNCA PREACURATA sa ne miluiasca !

    off topic

    saccsiv mai stii ceva despre fratele @nicodim?
    de mult NU a mai postat ceva aici, era bolnav , ce e cu dansul?
    Dumnezeu si Maica Domnului Preacurata sa-l managie, sa-l usureze si sa-l mantuiasca si cu Sfintii sa-l numere !

    Apreciat de 3 persoane

    • saccsiv said, on decembrie 3, 2016 at 10:23 pm

      el

      Nu mai stiu.

      Apreciază

    • calin said, on decembrie 5, 2016 at 10:57 am

      Si eu imi permit sa iti urez toate cele spre mantuire cu prilejul slavitului praznic al Intrarii Maicii Domnului in Biserica ce s-a facut ieri!

      Apreciază

      • el said, on decembrie 5, 2016 at 5:37 pm

        multumesc !
        Maica Domnului Prunca Preacurata sa ne daruiasca har si intelepciune si sa ne faca fii ai Lui Dumnezeu NEBIRUITI de orice erezie sau inselare cu rugaciunile si mijlocirea Ei.

        Apreciază

      • ban said, on decembrie 5, 2016 at 11:06 pm

        Calin
        De schismatici ca tine nu avem nevoie. Vezi sa nu te duci in iad

        Apreciază

  6. el said, on decembrie 3, 2016 at 9:57 pm

    ce aiureala sa mearga in antarctica fara rost!
    dar DACA avea ceva de facut/vazut acolo? …. dracii au si e salasurile lor si dau si „audiente” SLUGILOR lor…

    Apreciat de 2 persoane

    • mirceanicolaevasiliu2015 said, on decembrie 4, 2016 at 4:41 am

      Mai bine venea la Iasi sa se marturiseasca la Inalt Prea Sfantul Teofan si sa se inchine la moastele Cuvioase Paraschiva, ca tot este ototodox si om cu har. Poate face o minune cu harul sau si ne izbaveste de cel viclean.

      Apreciază

    • el said, on decembrie 4, 2016 at 11:33 am

      mirceanicolaevasiliu

      celofan savu NU ARE HAR e APOSTAT ca aproape toata gasca sinodului , ca si kirill…
      pentru ERETICI INCAPATANATI nici Sfintii NU pot nimic, nici la TOATE Moastele din lume a mearga NU le foloseste cata vreme petrec in EREZIE si LEPADARE de Dreapta Credinta !

      ai grija unde o sa ajungi si tu daca te-ai incardasit cu ei si primesti „harul” lor din IAD !

      Apreciat de 2 persoane

  7. safimvigilenti said, on decembrie 3, 2016 at 10:30 pm

    am auzit la vremea respectiva, parca acum vreo 8-10 luni era, cu aproximatie…intr-adevar, foarte bizare toate deplasarile astea catre Antarctica ale unor diversi oficiali; la fel de ciudat este ca J Kerry, dupa ce a plecat din Antarctica a mers in N Zeelanda in exact aceeasi zi / noapte cand s-a produs ultimul cutremur de acolo.
    partea cu explozia care ar fi ucis miile de oameni la Mecca insa pare greu de crezut, deoarece am citit sute de comentarii pe stirea asta la acea vreme, unii erau chiar din partea locului si toti confirmau un fel de ciocnire intre niste coloane de pelerini, nimeni nu aducea vorba de vreo alta cauza a mortii.

    Apreciază

    • NIMENI said, on decembrie 4, 2016 at 9:22 am

      safimvigilenti,
      „Deplasarile in diverse locuri ale oficialilor” facute publice sunt scenete menite sa dea teme de crosetat conspiratii. Bestia nu are nevoie de ajutor „ca sa vina”. Bestia o sa vina cu tot alaiul sau de ingeri cazuti, dar mai inainte trebuie ca ingerii lui Dumnezeu sa verse cele sapte cupe ale maniei lui Dumnezeu …
      Restul e circ.

      Apreciază

  8. Ionut said, on decembrie 3, 2016 at 10:41 pm

    Mi se pare si mie foarte ciudat ca nu ne lamurim in legatura cu ceea se intampla in Antarctica (cu atat mai mult cu cat si Romania a organizat expeditii acolo – https://pressone.ro/cum-a-pierdut-romania-ambasada-din-antarctica/)

    Oameni buni, sa nu ma injurati. Eu am o parere legata de toate teoriile astea astronomice si anume ca lucrurile sunt altfel decat ni se par (legat de teoria Pamantului plat, de exemplu). Morala este aceea de a nu ne increde nici macar in propria intuitie. Dumnezeu le-a facut sa functioneze bine si sunt in esenta altfel decat ni se par.
    Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic din punct de vedere astronomic. Ceea ce vreau sa spun e ca nu trebuie sa punem teoriile astronomice la temelia credintei noastre. Consider ca sufletul omului e mai pretios decat Soarele, fiindca Soarele a fost facut pentru om, si nu omul pentru Soare.

    Apreciat de 2 persoane

    • Gabriel M. said, on decembrie 4, 2016 at 9:06 am

      Asa e. Indiferent ca pamantul e plat sau sferic Dumnezeu le-a facut pe toate si Lui i se cuvine lauda toata. Noi oamenii nici nu reusim sa descoperim si sa deslusim ceea ce a creat Dumnezeu. Faptul ca nu ne pricepem nici sa descoperim adevarul despre forma pamantului asta trebuie sa ne smereasca si mai mult inaintea Creatorului. Daca ne influenta mantuirea sunt sigur ca Hristos ne-ar fi spus despre forma pamantului cate ceva.

      Apreciat de 1 persoană

  9. * said, on decembrie 3, 2016 at 11:14 pm

    Uitați-vă câți oameni morți! Cam cât la un atentat. Noi ne-am obișnuit de la știri să tot moară oameni, și probabil nu ne mai șochează imaginile. Dar dacă ar fi fost acolo numai unul de-al nostru, cât ne-ar mai fi durut sufletul.

    Aici, vă spun, sigur e lucrătura vrăjmașului. Același care i s-a arătat și inșelatului ăstuia de Mahomed, și care a fost probabil deranjat de mutarea asta.

    Cine știe? or fi descoperit acolo „ceva” legat de religie, că altfel nu-l chemau pe Kiiril să constate și el. Am auzit că blestemații vor să arate că au găsit trupul Domnului și să demonstreze că a fost simplu om. Și mulți proști o să creadă!
    După care o să zică „păi da’, a fost doar om, iluminat cei drept, ca și buda ca și mahomed ca și deacu ca și lacu. Eeh…Da’ nu ca și papa… el e infailibilul! Mai ceva ca Dumnezeu.
    Vedeți câtă nerușinare!! El vrea lepădarea de credință in Unul Domn Iisus Hristos, ca să poată apoi să se introneze el ca și dumnezeu. Pentru el nu contează religiile, că doar el le-a inventat pe toate ca să ducă atâtea popoare in rătăcire. Una singură credință il roade: credința cea dreaptă. Și pentru asta luptă pe orice cale, nu să o surpe, ci doar să o strâmbe!
    Dar dacă pe pământ va mai fi și un singur om care să țină dreapta credință, acolo va fi și Biserica lui Hristos! Și toată munca lui va fi in zadar…

    Apreciat de 2 persoane

  10. Emil Baciu said, on decembrie 3, 2016 at 11:50 pm

    Revolutiile, destramarea imperiilor, prabusirea monarhiilor, desfasurarea razboaielor mondiale, bolsevismul, etc. s-au jucat pe scena lumii in regia masonilor. La fel caderea comunismului, a turnurilor gemene, declansarea artificiala a razboailor arabe, a invazie Europei, a islamizarii fortate, a uciderii pruncilor prin avorturi si mai ales prin „anticonceptionale”, au aceeasi regie. Ecumenismul, Balamand, Chambesy, Ravenna, ..Busan , Cuba, Creta au aceeasi autori, idiferent de actori. Iar daca in planul lor intra si Antartica, atunci acolo nimeni nu merge de curiozitate, ci doar ca niste slugi care executa niste porunci, fie ei patriarhi, politicieni, militari- vazuti asa la vedere, insa in fapt sunt avioane identice cu cele care au lovit turnurile gemene.

    Apreciază

  11. Manuel Transmission said, on decembrie 4, 2016 at 12:20 am

    „despre necesitatea instaurarii cat mai grabnice a unei noi lumi”

    Asta este „noua lume”:
    – What is „Communism” ?
    http://henrymakow.com/what_is_communism.html

    – 1938 Interrogation Bared Illuminati Jewish Conspiracy
    http://www.savethemales.ca/000275.html

    – The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism
    http://www.savethemales.ca/000280.html

    – Central Bankers Seek Totalitarian Power
    http://www.savethemales.ca/001830.html

    – Red Symphony
    http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/red_symphony.htm

    – Accept Inevitable Servitude – Banker
    http://www.savethemales.ca/001544.html

    Apreciază

  12. Manuel Transmission said, on decembrie 4, 2016 at 12:22 am

    – Dosarul Electronic de Sănătate al Pacientului este neconstituțional! Avocatul Poporului a sesizat CCR: „Pacienților nu li se asigură protecție împotriva utilizări ilicite a datele personale medicale”
    http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Dosarul-Electronic-de-Sanatate-al-Pacientului-este-neconstitutional-Avocatul-Poporului-a-sesizat-CCR-%E2%80%9EPacientilor-nu-li-se-asigura-protectie-impotriva-utilizari-ilicite-a-datele-personale-medicale-138809

    Apreciază

  13. Manuel Transmission said, on decembrie 4, 2016 at 2:15 am

    – Anti Semitism is Legitimate Self Defence
    http://henrymakow.com/000612.html

    carte importanta:
    – The Riddle of the Jew’s Success (1927)

    Dă clic pentru a accesa Riddle-Of-The-Jews-Success.pdf

    – The Historic Alliance of Jewish and Gentile Elites
    http://henrymakow.com/000258.html

    carte importanta:
    – Jewish History, Jewish Religion; The Weight of 3000 Years

    Dă clic pentru a accesa SHAHAKJewrel.pdf

    – Everything you ever wanted to know about Jewish control of American society
    http://stateofthenation2012.com/?p=38718

    Apreciază

  14. tataia said, on decembrie 4, 2016 at 3:11 am

    Da, am auzit ca patriarhul Kirill ar fi fost in Antarctica imediat dupa intilnirea cu papa. Adeptii teoriei pamintului plat sustin ca acesti lideri religiosi ai lumii s-au dus pina la „capatul lumii” pentru a se convinge ca pamintul e plat.

    Si acum din nou cite ceva despre pamintul plat. Mai precis un clip al unora care doresc sa demonteze teoria pamintului plat:

    Bineinteles ca incep cu chestii de genul : „ca nu imi vine sa cred ca IN ANUL 2016 trebuie sa afirm faptul ca locuim pe o bila care se roteste prin univers”. Ce legatura are anul? Adica lumea „evolueaza”, nu? Saracul de el nu stie ca grecul antic de rind era mai inteligent decit cei mai mari „savanti” ai omenirii din ziua de azi…Grecul antic de rind era mai inteligent decit Hawking….dar in fine am deviat. Apoi ca aceasta teorie provine din necunoastere stiintifica si interpretara literala a Bibliei. Dar cum sa interpretezi Sfinta Scriptura altfel decit literal? Biblia a fost scrisa pentru omul de rind intr-un limbaj pe care acesta il intelege. De aceea bunul Dumnezeu nu a ascuns sensuri numai de El stiute prin cuvinte alambicate. In proportie de 95% Cuvintul Sfintei Scripturi este adevarat in sensul literal….adica daca toata omenirea a pornit de la perechea primordiala Adam si Eva exact asa este…nu este o pilda, o parabola, etc, etc ca nu ar fi existat suficienta varietate genetica pentru a popula intregul pamint etc. Tot de aceea si daca in Biblie scrie ca pamintul este PLAt si fixat pe Piloni, inseamna ca asa este nu inseamna ca Dumnezeu le-a ascuns oamenilor faptul ca Pamintul este o bila care se invirte prin univers pentru ca El stia ca oamenii vremii nu ar fi inteles conceptul…

    Apoi ca nu se poate dovedi ca toate agentiile spatiale printre care se numara NASA ar fi implicate in aceasta „conspiratie”. Care agentii spatiale. Ca singurele tari care au programe spatiale sint SUA, Rusia si….nu o sa va vina sa credeti, China. Da..cica de curind si China ar fi trimis o misiune pe luna. De asta nu ati auzit inca, nu? E normal…prea putin s-a discutat in mass-media. Uite aici un clip despre „aselenizarea” chineza:

    NU e asa ca arata ca un desen animat? Sau mai bine zis un CGI infect? De aia nu s-a dat prea mult in mass-media…ca ar fi observat prea multi ca imaginile nu par reale. Cele de la NASA sint realizate la o calitate mai buna totusi,,,si cu toate acestea un ochi format le vede ca si acelea sint desene animate. Deci nu sint prea multe agentii spatiale….nu ar fi greu ca secretul sa fie imartit doar intre americani, rusi si chinezi.

    Apoi ne mai spun ca orizontul este intotdeuana plat! Da, ati auzit bine! Orizontul este intotdeauna plat de la orice inaltime chiar si in cazul in care locuim pe o bila! Au dreptate! Asa este! Dar demonstreaza asta ca pamintul e rotund? In nici un caz. Singurul lucru pe care il demonstreaza este ca argumnetul invocat de cei mai multi „flat eartheri” cu „orizontul este intotdeauna plat indiferent de la ce inaltime il observi” nu este un argument valid in demonstrarea teoriei pamintului plat. Dar desigur exista si reversul medaliei. Acum stim ca cei care sustin ca pamintul este rotund pentru ca din avion sau de pe muntele everest se vede curbura cu ochiul liber, sustin o ineptie. NU se vede nici o curbura cu ochiul liber pentru ca nu se poate vedea curbura cu ochiul liber nici macar in cazul in care pamintul este cu adevarat bila. Deci acum stim ca toate filmarile acelea din baloane meteo in care se vede curbura cu ochiul liber sint facute cu obiective superangulare (fish-eye lenses) care in mod intentionat deformeaza imaginea. Frumos mod de a-si da cu stingul in dreptul cei care incearca sa demonteze teoria pamintului plat.

    Apoi aduc in discutie eternul argument referitor la modul in care dispar ambarcatiunile „dupa” linia orizontului desi exista explicatii clare pentru acest fenomen in teoria pamintului plat. Ei zic ca acesti flat eartheri dau mereu exemple de ambaracatiuni aflate „aproape de linia orizontului dar nu trecute dincolo de acesta”. SI ma rog frumos care este acea limita pentru linia orizontului. De unde stim noi ca linia orizontului este la 10 km distanta fix. Daca ne ridicam mai sus este mai departe. Acelasi lucru se intimpla si cind privim printr-un binoclu, desi daca pamintul ar fi rotund acest lucru nu ar fi posibil.

    M-am gindit mult timp la experimentul efectuat de fratele Mircea V. Si mi-am dat seama de unde provin erorile in acel experiment. Pur si simplu masurarea vizibilitatii pe deasupra unui ochi de apa de 5 km nu este concludenta. Distanta e mult prea mica pentru a masura vreo curbura. Si eu daca fac consumul la masina mea pe o distanta de 5 km s-ar putea sa imi dea 20 de litri la suta de km. Trebuie insa sa merg 500 de km cu masina pentru a-mi da seama ca de fapt consumul este doar de 10 litri la suta de km….nu de 20. De unde apar erorile in experimentul fratelui Mircea V. Apar datorita faptului ca nu exista suprafata de apa de kilometri intregi perfect linistita. Valuri intodeauna se fomreaza chiar daca par minuscule. Domnia sa a estimat inaltimea valurilor la 20-30 cm. DAr un val de 20-30 cm aflat la 3 metri de mine poate ascunde in spatele lui un obiect inalt de un metru dar aflat la o distanta de 5 km de mine. Corect? Daca eu sint la mare si vad la linia orizontului o nava dia aceea imensa…un cargobot din acela care care 10.000 de containere….Nu cumva un val de un metru aflat aproape de mine imi obstructioneaza vizibilitatea asupra respectivei nave care este cu mult mai inalta de un metru? Asta este sursa erorilor din experimentul fratelui Mircea V.

    APoi aduc in discutie rasaritul si apusul soarelui si lunii. Vom reveni asupra acestui subiect. Aici sint citeva probleme…o data ca explicatia data de acel adept al teoriei pamintului lat nu este valida. Si autorul clipului de mai sus se leaga de acest fapt pentru a discredita miscarea pamintului plat. In realitare soarele si luna nu au aceeasi dimensiune aparenta de la rasarit pina la apus….ci contrar a ceea ce ar parea firesc si normal la rasarit si la apus luna si soarele SINT MAI MARI decit atunci cind se afla exact deasupra noastra. Iar acest lucru nu il pot explica corect nici adeptii teoriei pamintului plat, dar cel mai ciudat este ca nu il explica nici stiinta oficiala. Prefera sa bage totul sub pres sustinind ca au aceeasi dimenisiune vizibila pe cer tot timpul de la rasarit pina la apus, iar impresia ca la rasarit sau apus sint mai mari este pur psihologica. DA….ati citit bine. Asta este explicatia oficiala. Va voi da eu imediat explicatia reala a rasaritului si apusului deoarece se pare ca un adept al teoriei pamintului plat a gasit-o….

    Apoi aduc in discutie argumentul cu orasele care se vad de la distante mai mari decit ar premite „curbura” pamintului. Cum ar fi orasul Chicago vazut de pe celalalt mal al Lacului MIchigan. Conform calculelor la respectiva distanta intregul oras ar trebui sa fie sub nivelul orizontului. Iar ei recunosc ca asa este. Sustin de asemenea ca in marea majoritate a timpului asa si este…orasul nu este vizibil de la respectiva distanta. Iar cind este vizibil este un miraj…razele de lumina care se curbeaza datorita stratificarii aerului. Si se mai observa ca este un miraj pentru faptul ca unule cladiri apar deformate sau „tremura”. Ca sa fim cinstiti orice imagine observata de la o distanta atit de mare „tremura”. Este din cauza turbulentelor din aer. Nu ati observat niciodata in filme cum se vede cind regizorul decide sa filmeze o scena da la o distanta imensa (aproximativ 1 km) folosind un zoom imens (200X)? Imaginea „tremura” pentru ca prinde toate turbulentele din aer…e cam acelasi lucru cu valurile minuscule care pe distante mari pot ascunde obiecte mult mai mari ca ele. Iar faptul ca nu se vede zilnic orasul de la acea distanta nu dovedeste ca este un miraj….dovedeste cit de imbicsit este aerul in ziua de azi. Si stim noi cu ce este „imbicsit”.

    Si la final explicatia pentru rasarit si apus:

    Apreciat de 1 persoană

    • mircea.v said, on decembrie 4, 2016 at 3:47 pm

      tataia,

      Sant sigur ca vei intelge cele ce urmeaza.
      Pr asa cum o pui tu in privinta erorilor si exemplele date nu se potrivesc deloc cu ceea ce am facut eu.
      1. Valurile erau 10-20cm, si am zis ca statistic este posibil sa apara si de 30cm.
      2. S-a plecat de sus in jos, adica, un observator a tinut o sursa de lumina la 1m inaltime, iar celalalt se lasa in jos cu tot cu sursa de lumina – adica si ochiul si lumina. In conditiile in care curbura calculata era 0,5 m, valuri 10-30cm, adica un max de 80cm. Daca lumina s-ar fi vazut in cazul asta in care un observator statea cu lumina la 1 m, iar celalalt cobora pana la un 30 cm, atunci, s-ar fi trecut la pasul urmator, un observator la 70cm, fix, iar celalat cobora de la 1m in jos.
      Deci nu unul statea pe burta, cu ochiul la nivelul apei. Doar asa, daca stai pe burta, un val de 30 cm poate acoperi un obiect de 1m, cum spui tu.
      Exemplul cu vaporul nu se potriveste. Sa zicem un vapor are h deasupra apei 20m. Un om are 1,8m. Cazul asta e similar cu cazul „stat pe burta”. Cum am facut eu e echivalent cu si omul la h =20m, si de acolo …
      Sesizezi diferenta
      3. Exemplul cu masina si consumul, este unul manipulativ. Eu nu am incercat sa masor exact cat este inaltimea curburii, ci ca exista curbura. In cazul exemplului tau, se traduce ca as fi vrut sa demonstres ca masina ta consuma combustibil si atat. Ca 10 sau 20 la suta nu are importanta. Nu precizia si acuratetea masuratorii sant relevante. e vorba de ceva calitativ, nu cantitativ.
      In cazul meu, au existat „zgomote”, adica valurile, dar, pr era daca inatimea curburii era mai mica, sau mult mai mica decat „zgomotele” astea. Atunci ar fi fost nevoie de o precizie mult mai mare. Da asa, la valuri de 20 cm si inaltimea curburii 50cm, e simplu.
      Cred ca acum e clar.

      Acuma, la modul general, ref la filmulete pe you-tube. Frate, e ca aia dupa „revolutie” cand toata lumea credea ca ce scriu ziarele e corect si adevarat. In capul majoritatii era ca ziarele comuniste minteau, da astea acum, ca au plecat comunistii, gata sant ok. Si argumentul omului era: „am citit in ziar”.
      Sant tone de pseudo-stiintifici, tone de pseudo-inventatori, tone de paruti-destepti care fac filmulete si le pun pe you-tube. E mai mare propaganda prostiei si a minciunii decat aia a inteligentei si a adevarului. ca prostul e mai harnic ca inteligentul. E experimental dovedit. Ca desteptul stie ca e mic, ca o consecinta a „cu cat stii mai mult cu atat iti dai seama ca stii mai putin”, si atunci desteptul se simte prost. Dar nu si prostul, care continua sa se simta din ce in ce mai destept.

      Sant 2 metode in lumea stiintei si tehnicii pe care le poti aborda in tentativa de a realiza/gasi ceva nou/superior.
      1. Ai o baza solida, si incepi sa studiezi tot ce s-a scris/realizat in domeniul respectiv. metoda ia mult timp, chiar ani de zile.
      2. Ai o baza solida, si pleci la drum cu ideea ta. Exista riscul ca sa obtii ceva ce s-a mai facut, sau sa faci ceva nou.
      Se spune ca a 2-a metoda dureaza cat prima. In plus, metoda 1 iti imbacseste oarecum gandirea.
      Eu sant adeptul metodei 2. Decat sa studiez hartii, mai bine ma apuc de treaba, si la final (si cu un consum de timp cat ar fi fost doar studiul teoretic) pot iesi castigator. Si inveti oricum mai mult decat in prima metoda.

      Asa ca, cine vrea sa afle daca pamantul e plat sau rotund, decat sa stea ore la calculator, mai bine cauta el o metoda (ca sant multe) experimentala si face experimentul si s-a terminat povestea. La final va sti sigur.
      Pe cand daca tot studiaza pe ecran, va fi in ceata permanent.

      Mai filosofic vorbind, daca noi am fi fost bi-dimensionali, si planeta ar fi fost plata, si soarele si luna si totul.

      Tot ce e mai sus e la catgoria „faptul divers”, ca santem mancati de armele apocaliptice pomenite mai jos, arme mult mai puternice decat Arca lui Gabriel 🙂

      Apreciază

      • tataia said, on decembrie 4, 2016 at 5:00 pm

        Exemplul cu masina nu voia sa demonstreze nimic altceva decit faptul ca masuratorile efectuate pe distante mici au o precizie (acuratete) redusa. Si aici putem enumera zeci de surse de erori care pot aparea intr-o astfel de masuratoare (aia referitoare la consum)….NU intru in detalii acum ca divagam de la subiect. Consider ca este nevoie de mai multe experiemente efectuate pe distante mai mari, in diferite conditii pentru a trage o concluzie.

        Rreferitor la manipularea de pe internet sint de acord….am vazut recent clipuri care aratau perpetuum mobile functionind….De fapt aratau ideile vechi….medievale de perpetuum mobile puse in „functiune”. Este evident pentru orice persoana care are idee de fizica, ca acele clipuri sint niste falsuri. Perpetuum mobile nu exista. Dar existau destui creduli care le luau de bune….e o intreaga isterie in masa si cu notiunea asta de „free energy”.

        Iar ultimul argument….cum ca pamintul trebuie sa fie bila pentru ca luna si soarele sint bile (nici asta nu stim cu siguranta) suna la fel cu argumentul urmator: „Daca becul care lumineaza camera e rotund musai si camera sa fie rotunda”.

        Apreciază

  15. Nimbus said, on decembrie 4, 2016 at 10:35 am

    Există multe profeții majoritatea provenind din evul mediu ( vezi Erasmus ) cum că în zilele din urmă va fi scos la iveală chivotul dispărut din templul de la Ierusalim. E posibil să fie vorba despre asta. Erasmus și Mall Ignus spuneau ca asta se va petrece în acelaș timp cu ridicarea antihristului. Apoi vor dori să folosească chivotul și vor provoca dezastre mari, plăgi ce vor ucide în chinuri mari mulți oameni.
    Asta poate fi doar o teorie însă ce e sigur, recunoscut și care ar trebui să ne sperie. În perioada războiului rece atât rușii cât și americanii au pus pe orbita pământului capsule cu material biologic, viruși. În caz de conflict trebuiau aruncate în teritoriul inamic ca armă biologică. In urmă cu vreo 4 sau 5 ani un general rus (l-am văzut cu ochii mei într-o emisiune pe TVR2) a spus ca sunt câțiva din acești sateliți cărora li s-a pierdut controlul și există pericolul sa cadă în zone populate. A fost confirmat puțin mai târziu de generalul acela bătrân de la Pentagon căruia ăștia îi spun Yoda. Indiferent despre ce e vorba, avem zile grele fraților.

    Apreciat de 2 persoane

    • tataia said, on decembrie 4, 2016 at 1:43 pm

      Asta…daca exista sateliti….

      Apreciază

    • Raluca said, on decembrie 4, 2016 at 3:04 pm

      Nimbus, nu există sateliți. Asta este încă o înșelătorie (hoax) NASA, dar și a rușilor și nu numai. Telecomunicațiile se rezolvă cu tehnologie exclusiv terestră și nu ”din spațiu”. Vezi link-ul de mai jos. Găsești multe informații pe you tube. Pământul e plat, așa că n-ai ce să pui pe ”orbită”.

      Dacă vor să lanseze capsule cu viruși, asta se poate face și din avioane care zboară la mare înălțime. Oricum ar fi un act sinucigaș, pentru că tot felul de curenți atmosferici ar răspândi acel material pe unde nici nu te aștepți.
      Se spun FOARTE MULTE MINCIUNI la televizor, că doar e vremea lor, nu-i așa?

      Apreciază

      • tataia said, on ianuarie 6, 2017 at 3:52 am

        Si eu ma intreb o chestie….oficial cica tehnologia GPS este tehnologie militara existenta de prin anii ’70 dar care a devenit ulterior disponibila si publicului larg…si mai ales ca ar fi desecretizat-o si pus-o la dispozitia publicului pentru a putea mai usor sa ii localizeze pe cei care au suferit accidente aviatice, naufragii, etc am vazut eu cit este de eficienta…si asta mai ales in cazul avionului acela care a disparut fara urma. Acel eveniment ar fi trebuit sa ne deschida ochii aupra faptului ca de fapt tehnologia noastra nu este nici pe departe atit de performanta pe cit am vrea noi sa credem. Noi nu sintem in stare sa gasim un avion prabusit in ocean dar am trimis omul pe luna intr-un rahat de modul lunar facut din staniol si asamblat cu banda izolier…

        Oare de ce nu au fost in stare sa gaseasca un avion prabusit in ocean? Oare pentru ca acolo nu existau relee radio, turnuri GSM etc si drept urmare nu puteau localiza avionul? Si daca tehnologia GPS exista din anii ’70…asta nu avem cum sa stim de-adevaratelea daca la vremea aceea era tehnologie militara secreta…tot ce stim noi este ca oamenii obisnuiti au inceput sa aiba devide-uri cu navigatie GPS pe ele abia dupa ce mai toata lumea avea telefon mobil…nicidecum inainte. Oare de ce asta?

        Apreciază

  16. Spyridon said, on decembrie 4, 2016 at 12:16 pm

    Toți liderii ăștia politici și religioși se duc în Antarctica ca să vadă cu ochii lor cupola de gheață(tăria descrisă în biblie) care acoperă pământul plat.De asemenea acolo există refugii subterane,buncăre care vor fi folosite pentru retragere de elite și familiile lor în cazul unor războaie mondiale.

    Apreciat de 1 persoană

  17. mircea.v said, on decembrie 4, 2016 at 2:56 pm

    Eu cunosc f bine cele mai distrugatoare 2 arme apocaliptice, fata de care Arca asta a lui Gabriel este mic copil.

    Cipurile/insemnarea si ecumenismul. Distrug astea tot ce ating. Si sant foarte palpabile, si f aproape de noi, le vedem, le simtim deja, nu in Antarctica 🙂

    Apreciază

  18. ioan said, on decembrie 4, 2016 at 2:59 pm

    te pomenesti ca „maria sa” e in vre.o baza secreta din Antarctida si rand pe rand merg la el toate slugile sa.l cunoasca fizic si sa i se inchine. (ptiu drace, puschea pe limba … ha, ha)

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on decembrie 4, 2016 at 4:49 pm

      ioan

      ceva ceva tot ii trage pe ei acolo, si doar e stiut ca antarctica nu e statiune balneoclimaterica de vizitat, nici zona bussiness atractiva sa-si inspecteze unii acolo afacerile prospere, ca sa nu mai vorbim de zona intens populata care ar avea nevoi de vizite „pastorale” dela patriarhul kirill ….
      deci? 🙂

      Apreciat de 1 persoană

  19. RomeoB said, on decembrie 5, 2016 at 7:17 am

    Multi rabini sunt adeptii modelului geocentric:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Geocentric_model

    Orthodox Judaism

    Some Orthodox Jewish leaders, particularly the Lubavitcher Rebbe, maintain a geocentric model of the universe based on the aforementioned Biblical verses and an interpretation of Maimonides to the effect that he ruled that the earth is orbited by the sun.[64][65] The Lubavitcher Rebbe also explained that geocentrism is defensible based on the theory of Relativity, which establishes that „when two bodies in space are in motion relative to one another, … science declares with absolute certainty that from the scientific point of view both possibilities are equally valid, namely that the earth revolves around the sun, or the sun revolves around the earth.”[66]

    While geocentrism is important in Maimonides’ calendar calculations,[67] the great majority of Jewish religious scholars, who accept the divinity of the Bible and accept many of his rulings as legally binding, do not believe that the Bible or Maimonides command a belief in geocentrism.[65][68]

    However, there is some evidence that geocentrist beliefs are becoming increasingly common among Orthodox Jews.[64][65]

    The Zohar implies: „The entire world and those upon it, spin round in a circle like a ball,’ both those at the bottom of the ball and those at the top. All God’s creatures, wherever they live on the different parts of the ball, look different (in color, in their features) because the air is different in each place, but they stand erect as all other human beings.

    Therefore there are places in the world where, when some have light, others have darkness; when some have day, others have night.

    [64] Nussbaum, Alexander (2007-12-19). „Orthodox Jews & science: An empirical study of their attitudes toward evolution, the fossil record, and modern geology”. Skeptic Magazine. Retrieved 2008-12-18.
    [65] Nussbaum, Alexander (January–April 2002). „Creationism and geocentrism among Orthodox Jewish scientists”. Reports of the National Center for Science Education: 38–43.
    [66] Schneersohn, Menachem Mendel; Gotfryd, Arnie (2003). Mind over Matter: The Lubavitcher Rebbe on Science, Technology and Medicine. Shamir. pp. 76ff.; cf. xvi-xvii, 69, 100–1, 171–2, 408ff. ISBN 9789652930804.
    [67] Sefer Zemanim: Kiddush HaChodesh: Chapter 11″. Mishneh Torah. Translated by Touger, Eliyahu. Chabad-Lubavitch Media Center. Halacha 13–14.
    [68] Rabinowitz, Avi (1987). „EgoCentrism and GeoCentrism; Human Significance and Existential Despair; Bible and Science; Fundamentalism and Skepticalism”. Science & Religion. Retrieved 2013-12-01. Published in Branover, Herman; Attia, Ilana Coven, eds. (1994). Science in the Light of Torah: A B’Or Ha’Torah Reader. Jason Aronson. ISBN 9781568210346.

    Apreciază

  20. Ionut said, on decembrie 5, 2016 at 5:43 pm

    Antarctica e Atlantida, continentul pierdut. Asta e probabil cauza pentru care sunt toti interesati de acest loc.

    Apreciat de 1 persoană

  21. luizailiescu said, on noiembrie 3, 2017 at 12:05 am

    A republicat asta pe luizailiescu.

    Apreciază

  22. […] Ati auzit de ARCA LUI GABRIEL? De ce s-a dus PATRIARHUL KIRILL in ANTARCTICA, imediat dupa intalnire… […]

    Apreciază

  23. […] Ati auzit de ARCA LUI GABRIEL? De ce s-a dus PATRIARHUL KIRILL in ANTARCTICA, imediat dupa intalnire… […]

    Apreciază

  24. […] Ati auzit de ARCA LUI GABRIEL? De ce s-a dus PATRIARHUL KIRILL in ANTARCTICA, imediat dupa intalnire… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.