SACCSIV – blog ortodox

Rog o traducere in romana a articolului “Migranti, il ricatto di Alfano: carcere per chi si oppone alle requisizioni”

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 2, 2016

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihail said, on decembrie 2, 2016 at 3:27 pm

    Articolul ca articolul…, da’ sa citesti comentariile… E de jale. Sant deja zone unde civilii se organizeaza. Razboi civil scrie pe Italia. Si nu numai… Asta e razbunarea zombilor pentru refuzul civililor de a se mai inrola in mercenariatele lor. Pana si termenul de „razboi civil” este gresit. Va fi razboi intre zombi si cei care inca mai au habar pe ce lume traiesc. Adica intre statul criminal si cei care nu vor mai dori sa fie sclavii lui. Concluzia finala? Anarhie… Solutia zombilor (ei abia asteapta!)? LEGEA MARTIALA. Scopul final? Ciparea obligatorie.
    Dragii mei, mai aveti 2-3 ani de libertate. Iar romanii se inghesuie la vaccinuri… si vineri negre…

    Apreciat de 1 persoană

  2. ion hodor, said, on decembrie 2, 2016 at 4:40 pm

    Mai pe scurt,adica cine are mai multe case ,este obligat sa primeasca refugiati Gratis,daca refuza=puscarie !!!E ceva cu adevarat inadmisibil!Adica daca guvernul roman descopera ca ,, casa mea e abitabila o luna pe an sau deloc o va da Taietorilor de gaturi,daca eu ma opun =puscarie!Frumos viitor

    Apreciază

  3. georgegr said, on decembrie 2, 2016 at 4:59 pm

    cate ceva in presa de la noi:

    http://www.agerpres.ro/externe/2016/10/26/papa-francisc-a-facut-apel-la-solidaritate-fata-de-straini-si-de-migranti–14-32-41

    http://www.b1.ro/stiri/externe/inchiderea-nu-este-o-solutie-singura-cale-de-solutionare-este-cea-a-solidaritatii-papa-francisc-apel-la-solidaritate-pentru-rezolvarea-crizei-migratiei-166201.html

    http://www.stiripesurse.ro/papa-francisc-face-apel-la-solidaritate-fata-de-straini-si-migranti_1160129.html

    Mesajul său, care se doreşte a fi unul universal, survine la o zi după ce au fost ridicate baricade de către locuitorii unui sat din nordul Italiei pentru a împiedica sosirea a 12 migranţi într-un hotel rechiziţionat.

    Apreciază

  4. cristian said, on decembrie 2, 2016 at 5:00 pm

    „Migranții, șantajul închisoarea Alfano pentru cei care se opun rechiziții”

    Apreciază

  5. Narcis said, on decembrie 2, 2016 at 5:38 pm

    Din google translate…interesant !
    Ministerul de Interne din figura Angelino Alfano se pregătește să profite de proprietatea italienilor pentru a pune migranți. Acesta va, după cum a explicat Il Giornale, numai din 4 decembrie sau după referendum pentru a preveni protestele cetățenilor pot afecta rezultatul votului.

    Din moment ce este îndreptată tocmai să vă faceți griji cu privire la Alfano. Baricadele Goro și Gorino împotriva ridicării unui hotel de ne-a pus 15 zile pentru refugiați au ocupat primele pagini ale ziarelor și jenat guvernul. Serviciile secrete au făcut deja un depozit al orașelor în care este posibil ca cetățenii să se organizeze în comitete pentru refugiați rebeli. Rechizitii scurt va merge mai departe, și în conformitate cu concluziile, citând surse din Ministerul de Interne, guvernul va fi gata să ia măsuri drastice împotriva acelor cetățeni care se opun livrării proprietății private a migranților.

    Închisoare pentru cei care s-au opus migranților
    „Serviciile secrete – ziarul – par să fi alertat guvernul despre posibilele proteste violente din partea italiană nu doresc deja să vină să rechiziționeze proprietatea.” Ce înseamnă? Conform avizului, planul „punctul de vedere al caracterului excepțional al evenimentului și reticența italienilor de a coopera de recepție”, ar fi de a trimite cel puțin 2 mii de ofițeri de poliție, poliție, soldați și finanțatori. Nu numai: Ministerul Justiției ar fi chiar gata pentru a asigura „procese rapide și disponibilitatea de închisoare”, pentru cei care se opun planului Ministerului de Interne. În esență: închisoare pentru cei care nu sunt de acord.

    Se pare că nu s-ar fi plătit rechizițiile. Acest lucru se datorează faptului că interiorul nu are fonduri pentru a plăti proprietarii de case, din moment ce banii sunt deja angajate pentru primirea migranților în centre conduse de cooperative și organizații non-profit. În plus, proprietarul ar trebui, de asemenea, să continue să plătească IMU și Tasi. În teorie s-ar putea lua măsuri legale pentru a obține despăgubiri, dar în acest caz, timpul de justiție ar fi lungă, iar rezultatul nu i se acordă. De asemenea, potrivit sursei ministerului citat de revizuire, decizia de a Alfano ar fi „temporar”, dar s-ar putea „ar deveni expropriere permanentă, și configurabil, fie în ceea ce privește proprietarul proprietății ar putea constitui crime subversive împotriva statului”. și anume: cei care se opun riscă să își piardă pentru totdeauna acasă.

    Potrivit angajaților de zvonuri Ministerul de Interne planul rechizițiile va porni de la Pescara, un oras care ar deveni un fel de test pentru restul Italiei. Scopul este de a reduce utilizarea de adăposturi cooperativei, deoarece mai costisitoare și mai puțin transparente decât în ​​sistemul Sprar. Pentru a fi în cauză ar trebui să fie a doua case vacante.

    Apreciază

  6. Templier said, on decembrie 2, 2016 at 6:19 pm

    In mare,este vorba despre o lege(ordin al ministrului de interne) privind rechizitiile de locuinte pentru cei care detin doua sau mai multe proprietati. Acestea vor fi puse la dispozitia autoritatilor pentru a caza imigrantii. Pescara a fost ales ca oras pilot.Oponentii vor fi drastic sanctionati mergandu-se până la privarea de libertate. Aceasta situatie are un precedent în Germania,nemtii au păţit la fel.Legea, nu a fost pusă incă în aplicare,datorită referendumului de Duminică,pentru a nu crea tulburări. Oricum după cum îi cunosc eu pe italienii din Regiunea Abruzzo,vor fi. Aceasă zonă nu a fozt aleasă intâmplător,este mai slab populată,iar o sumedenie de case si locuinte din zona montana sunt goale.Vom vedea!

    Apreciază

  7. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on decembrie 2, 2016 at 7:23 pm

    Apreciat de 1 persoană

    • Daniel said, on decembrie 3, 2016 at 1:21 am

      Vreau dar să îți atrag atenția că aproape toate emblemele de la produsele Google contin ori 666 ori vreun alt simbol masonic. De exemplu Gmail șorț masonic, chrome se văd cei 3 de 6 în interiorul cercului, hangouts – vezi minutul 14:44, cum se formeaza 666 din simbolul acela verde și ghilimelele, drive la fel(e mai greu de observat dar este și acolo 666) și mai sunt și altele.

      Apreciază

  8. JOS-CENZURA! said, on decembrie 2, 2016 at 7:37 pm

    Migranții, șantajul Alfano: închisoare pentru cei care se opun rechizițiilor.

    Potrivit unor surse din cadrul Ministerului de Interne al planului Ministerului de Interne prevede agenți și „măsuri privative de libertate”, pentru cei care se opun rechiziționarii (reimpartirii) de proprietăți pentru migranți

    Ministerul de Interne din figura Angelino Alfano se pregătește să profite de proprietatea italienilor pentru a pune o lege favorabila imigranților. Acesta , după cum a explicat Il Giornale ,va promulga legea pe 4 decembrie sau in urma referendumului pentru a preveni protestele cetățenilor pot afecta rezultatul votului.

    Din moment ce este îndreptată /adoptată trebuie să vă faceți griji cu privire la Alfano. Baricadele Goro și Gorino sunt împotriva ridicării unui hotel la dispozitie timp de 15 zile pentru refugiați au ocupat primele pagini ale ziarelor și jenat guvernul. Serviciile secrete au făcut deja un depozit al orașelor în care este posibil ca cetățenii să se organizeze în comitete pentru refugiați rebeli. Rechizitiile ( reorganizarea) in scurt va merge mai departe, și în conformitate cu concluziile , citând surse din Ministerul de Interne, guvernul va fi gata să ia măsuri drastice împotriva acelor cetățeni care se opun livrării proprietății private a migranților.

    Închisoare pentru cei care s-au opus migranților
    „Serviciile secrete – ziarul – par să fi alertat guvernul despre posibilele proteste violente din partea italiană nu doresc deja să vină să rechiziționeze proprietatea.” Ce înseamnă? Conform avizului, planul ” punctul de vedere al caracterului excepțional al evenimentului și reticența italienilor de a coopera ” , se vor trimite cel puțin 2 mii de ofițeri de poliție, , soldați și finanțatori. Nu numai: Ministerul Justiției ar fi chiar gata pentru a asigura „procese rapide și disponibilitatea de închisoare”, pentru cei care se opun planului Ministerului de Interne. În esență: închisoare pentru cei care nu sunt de acord.

    Se pare că nu s-ar fi plătit rechizițiile. Acest lucru se datorează faptului că interiorul nu are fonduri pentru a plăti proprietarii de case, din moment ce banii sunt deja distribuiti pentru primirea migranților în centre conduse de cooperative și organizații non-profit. În plus, proprietarul ar trebui, de asemenea, să continue să plătească IMU și Tasi. În teorie s-ar putea lua măsuri legale pentru a obține despăgubiri, dar în acest caz, timpul de justiție ar fi lung, iar rezultatul nu i se acordă. De asemenea , potrivit sursei ministerului citat de revizuire, decizia a lui Alfano ar fi „temporar”, dar s-ar putea „să devenă expropriere permanentă, și configurabil, fie în ceea ce privește proprietarul unei proprietății ar putea constitui crime subversive împotriva statului”. și anume: cei care se opun riscă să își piardă pentru totdeauna acasă.

    Potrivit angajaților de zvonuri Ministerul de Interne planul rechizițiile va porni de la Pescara, un oras care ar deveni un fel de test pentru restul Italiei. Scopul este de a reduce utilizarea de adăposturi cooperativei, deoarece sunt mai costisitoare și mai puțin transparente decât în ​​sistemul Sprar. Pentru a fi în cauză ar trebui să fie a doua case vacante.

    Apreciază

  9. el said, on decembrie 2, 2016 at 7:41 pm

    tocmai ce spuneam acum cateva zile ca vor baga cu sila peste oameni in casele lor invadatorii trimisi de diavoli si de „iluminati ” sa DARAME eurolacia. sau poate credeati ca exagerez …

    problema oamenilor azi e ca si-au acoperit ochi si NU VOR SA VADA si si-au astupat urechile si NU VOR sa auda… Adevarul, ca le strica MINCIUNA in care se incapateaza sa traisaca ca strutzul cu capul lui prost bagat in nicip amagindu-se ca daca NU VEDE cursa insemana ca ar is capa de ea!) , le strica lor odihna/confortul lor LUMESC de care ORCUM …. CURAND vor-nu vor ORICUM vor fi cu desavarsire LIPSITI,CU SILA de catre „domnii” si „dumnezeii” la care slujesc si se inchina ei GLOATA/ CAZUTII cei lipiti cu burta de minciuna si lumesc !

    Apreciază

    • NIMENI said, on decembrie 2, 2016 at 8:37 pm

      el,
      A vedea si a auzi inseamna a procesa, inseamna o durere cumplita ….
      Ecleziastul,Cap. 2
      18. Că unde este multă înţelepciune este şi multă amărăciune, şi cel ce îşi înmulţeşte ştiinţa îşi sporeşte suferinţa.

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on decembrie 3, 2016 at 6:56 pm

        NIMENI

        INTELEPT esti si intelept graiesti !
        frate sa te mantuiesti ! ( si pe tine te am „la raboj” )

        salutari si pisicutzei de la mine si motanul Iliutza ! 🙂

        Apreciază

  10. Stefan said, on decembrie 2, 2016 at 8:22 pm

    Sa presupunem prin absurd …sau nu …
    Poate ca in unele tari ,,EVOLUATE” vor interzice prin lege moscheile si chiar orice fel de lacasuri de cult la un moment dat (pe motive de …extremism religios sau fanatism).Atunci sigur vor crea HAOSUL TOTAL cu acesti total inselati arabi,iar in alte parti ale planetei vor declansa si… ceva militar.Poate prin Ucraina si Romania (ma refer la alta parte a Europei).Indiferent de urmatoarea etapa din planul controlului absolut si al intronarii lui EL-OMUL ce urmeaza va fi ceva violent si rapid.Totul e legat de timp…si eu cred ca mai avem maxim 2,3 ani de VIATA LINISTITA .Ce este acum e ..pantaloni scurti ,fata de ce ne pregatesc SOCIOPATII SI SCLEROZATII jidovisti.O sa avem nevoie si de aceasta Asociatie nou infiintata de Saccsiv ,dar mai ales de ceva aproape imposibil de realizat cu poporul roman =ASOCIEREA=UNIREA=STRANSUL RANDURILOR.Doamne ajuta!!

    Apreciază

  11. Iones said, on decembrie 2, 2016 at 9:22 pm

    „Părinţii vor putea lua decizia să NU vaccineze copilul”. Cu o singură condiţie!

    Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a declarat azi că Legea vaccinării este în stadiul avizării.

    Vlad Voiculescu a precizat că legea prevede ca părinții să nu aibă obligația de a-și vaccina copiii, în condițiile în care decizia lor va fi una informată.

    „Legea vaccinării este în stadiul de avizare. (…) Legea are trei capitole mari, importante. Pe de o parte, ne dă baza legală pentru asigurarea stocurilor de vaccinuri, ceea ce este esențial. Dacă ai baza legală, poți să faci rezerve. Dacă ai rezerve, atunci nu mai rămâi fără vaccinuri. Al doilea lucru pe care îl face este că ne asigură că există responsabilități foarte clare pentru fiecare autoritate: fie medicul de familie, fie comisiile județene de vaccinare, fie Ministerul Sănătății și celelalte instituții”, a precizat ministrul, într-o declarație acordată presei.

    El a făcut, de asemenea, referire la faptul că Ministerul Sănătății își va asuma responsabilitatea în cazul în care vaccinul are efecte secundare. Totodată, părinții vor fi OBLIGATI să ia decizii informate.

    http://www.cugetliber.ro/stiri-sanatate-parintii-vor-putea-lua-decizia-sa-nu-vaccineze-copilul-cu-o-singura-conditie-305567

    Apreciază

    • cca70 said, on decembrie 3, 2016 at 11:20 am

      aici e totusi strecurata o viclenie….cic a poti sa refuzi ( deocamdata, 2-3 maxim 4 ani)….

      dar cu siguranta vei fi notat undeva si monitorizat ca si periculos pentru sistem…

      si cand se va declansa vanatoarea de ” dusmani ai poporului” tu, cel care apari pe lista ,vei fi printre primii saltati

      Apreciază

  12. Anda said, on decembrie 2, 2016 at 11:24 pm

    Emigrantii.Santajul lui Alfano: inchisoare pentru cei care se opun punerii la dispozitie a caselor.

    Potrivit unor surse din ministerul de interne, planul de la Viminale prevede agenti si „dispozitii de detentie” pentru cei care se opun predarii caselor pentru emigranti.

    Ministerul de Interne reprezentat de Angelino Alfano se pregătește să profite de proprietatile italienilor pentru a-i caza pe emigranți. O va face, după cum a explicat ” Il Giornale”, numai din 4 decembrie sau după referendum, pentru a preveni protestele cetățenilor care pot afecta rezultatul votului.
    De ce l-ar preocupa pe Alfano aceste revolte? Baricadele din Goro si Gorino ridicate impotriva punerii la dispozitie a unui hotel pentru a caza in el 15 refugiate, a ocupat zile la rand primele pagini ale ziarelor, punand intr-o situatie jenanta guvernul. Serviciile secrete ar fi schedat deja orasele unde ar fi posibil ca cetatenii sa se organizeze in comitate si sa se revolte impotriva emigrantilor. Confiscarile, in fine, vor continua si, potrivit L’Opinione, care citeaza surse ale ministerului de interne, executivul ar fi gata sa pretinda masuri drastice impotriva cetatenilor care se vor opune consemnarii imobilelor private pentru cazarea emigrantilor.

    Închisoare pentru cei care se opun emigrantilor

    „Serviciile secrete –scrie cotidianul – par să fi alertat deja guvernul despre posibilele proteste violente din partea italienilor care nu sunt dispusi sa-si puna la dispozitie proprietatea.”
    Ce înseamnă asta? Potrivit cotidianului ” L’opinione” “data fiind exceptionalitatea evenimentului si putina disponibilitate a italienilor de a colabora cu primirea” planul ar fi acela de a trimite cel putin 2 mii de politisti, carabinieri, finantieri (garda de finante e militarizata, nota bene) si soldati. Si nu numai: dar “ministerul de justitie ar fi gata chiar, sa garanteze “procese rapide si dispozitie de detentie” pentru cei care se opun planului de la Viminale. In substanta: inchisoare pentru cei care nu sunt de acord.
    Dupa cum se pare predarea imobilelor nu ar fi retribuita. Si asta pentru ca ministerul de interne nu are fonduri din care sa i plateasca pe proprietari, pentru ca ele sunt deja alocate pentru primirea emigrantilor in centre gestionate de Coop si Onlus. Si pe de-asupra, proprietarul ar trebui sa plateasca in continuare Imu (impozitul pe casa) si Tasi (administratia, gunoiul). Teoretic, ar putea sa deschida un proces pentru a obtine o despagubire , dar in acest caz, termenul de judecata ar fi foarte lung si cu rezultat incert.
    Tot din sursele ministerului de interne citate de cotidianul „L’Opinione”, masura lui Alfano ar fi “temporara”, dar “ar putea deveni definitiva si configurabila in deposedare, in cazul in care proprietarul imobilului ar fi facut proba unor ilegalitati impotriva statului. Mai bine zis: cine se opune, risca sa piarda casa definitiv.

    Portivit unor zvonuri ale angajatilor de la Viminale, planul de preluare a caselor ar incepe din Pescara, oras care ar deveni un fel de test pentru tot restul Italiei. Obiectivul este acela de a reduce accesul la centrele de primire din partea Coop, pentru ca sunt prea costisitoare si prea putin transparente comparativ cu sistemul Sprar. Interesate in acest caz ar trebui sa fie casele de vacanta nelocuite.

    Apreciază

  13. Moca said, on decembrie 2, 2016 at 11:40 pm

    Potrivit surselor din Ministerul de Interne, planul palatului Viminale(sediul ministerului de interne italian, nt.) prevede agenti si „masuri de detentie pentru cei care se opun rechzitiilor de imobile pentru migranti”.
    Ministrul de interne; in persoana lui Angeliono Alfonso; se pregateste sa rechizitioneze imobilele aflate in proprietatea italienilor, pentru a le umple cu migranti.
    O va face; dupa cum explica ziarul Jurnalul- Il Giornale; numai incepand din 4 Decembrie, mai precis dupa consultarea prin referendum; pentru a evita ca protestele cetatenilor sa poata influenta rezultatul votului.
    Chiar revoltele ceea ce il preocupa pe Alfano. Baricadele ridicate in localitatile Goro si Gorino impotriva rechizitionarii unui hotel; pentru a instala 15 refugiati; au tinut zile intregi primele pagini ale ziarelor si au pus guvernul intr-o postura deranjanta.
    Serviciile secrete au realizat deja o evidenta a oraselor unde e posibil ca cetatenii sa se organizeze in comitete (de actiune, nt) pentru a se opune refugiatilor. Pana la urma, rechizitiile vor continua, iar conform ziarului Opinia –L’Opinione, care citeaza surse ale ministerului de Interne, guvernul (italian, nt), ar fi gata sa ia masuri drastice impotriva acelor cetateni care se vor opune predarii imobilelor particulare catre migranti.
    Inchisoare pentru cine se opune migrantilor
    „Serviciile secrete-scrie cotidianul-pare ca au alertat guvernul despre eventuale proteste violente din partea italienilor nedispusi sa-si lase imobilelele rechizitionate”.
    Ce inseamna asta? Conform ziarului Opinia-L’Opinione, planul ”considerand exceptionalitatea situatiei si slaba disponibilitate a italienilor de a colabora pentru primirea (migrantilor, nt)” ar fi acela de a trimite cel putin 2000 de politisti, carabinieri(echivalentul italian al Jandarmeriei romane, nt), membri ai Garzii de Finante si soldati. Dar nu doar atat : ministerul de Justitie ar fi gata de-a dreptul sa garanteze „procese rapide si disponibilitate de detentie” pentru cei care se opun planului palatului Viminale. In fond, puscarie pentru cine nu este de acord.

    Aparent,rechizitiile nu ar fi platite. Acesta pentru ca ministeul de Interne nu are fonduri pentru a plati proprietarii caselor, avand in vedere ca banii sunt deja alocati pentru primirea migrantilor in centre administrate de Coop (cooperatii, nt) si Onlus (ong-uri, nt).
    Mai mult decat atat, proprietarul ar trebui sa plateasca in continuare Impozitul pe cladiri si taxele. Teoretic, s-ar putea face recurs in instanta pentru a obtine o despagubire, dar in acest caz, timpii de judecata ar fi foarte lungi si rezultatul incert. Tot potrivit sursei din minister, citate de ziarul Opinia-L’Opinione; ordinul lui Alfano ar fi „temporar”, dar ar putea „deveni permanent si sa se transforme in expropriere,daca in trecutul proprietarului s-ar gasi fapte de natura infractionala la adresa statului. Cu alte cuvinte, cine se opune, risca sa piarda casa pentru totdeauna. .
    Potrivit unor spuse ale angajatilor palatului Viminale, planul de rechizitii ar incepe in loc. Pescara, oras ce ar deveni un banc de proba pentru intreaga Italie.
    Obiectivul este acela de a reduce utilizarea centrelor de primire ale Coop(cooperatiei, nt), care sunt mai putin transparente fata de Sistemul de Protectie pentru Solicitantii de azil si Refugiati (SPRAR) .Casele vizate ar trebui sa fie cele din categoria A doua locuinta neinchiriate.
    Autor Claudio Cartaldo – Il Giornale.it 22 Noe 2016

    Saccsiv, Doamne ajuta !

    Apreciat de 1 persoană

  14. Raluca said, on decembrie 3, 2016 at 12:10 am

    E mai rău decât pe vremea rechiziționării proprietăților românilor după venirea comuniștilor la putere. Atunci se știa că e dictatură. Dar Italia e o țară europeană democrată, sau ce? Cine aprobă legile astea aberante? Și când te gândești ce ură aveau pe bieții români care veneau să muncească cinstit acolo, și chiar țiganii pe care erau atât de porniți nu le ocupaseră casele. Dar asta tot politica o învârtea.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on decembrie 3, 2016 at 11:23 am

      Raluca

      … Italia ca si intreaga eurolacia si „provinciile” ei sunt tari DEMO(NO)CRATE .

      Apreciază

  15. […] Multumesc fratilor ce au postat la Rog o traducere in romana a articolului “Migranti, il ricatto di Alfano: carcere per chi si oppone… traducerile […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.