SACCSIV – blog ortodox

Denumire: ASOCIAŢIA SFINŢII MĂRTURISITORI DIN INCHISORI – BUCOVINA

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 1, 2016

Dupa cum stiti:

Avem si Asociatie

Aceasta este denumirea:

ASOCIAŢIA SFINŢII MĂRTURISITORI DIN INCHISORI – BUCOVINA

Acesta este site-ul:

http://sfintii-marturisitori.ro/

Acum aproape 10 ani a pornit la drum blogul saccsiv. Isi mai aminteste cineva cum arata blogosfera ortodoxa anti sistem pe vremea aia? In afara catorva remarcabile exceptii, restul era in haos si cucerita de intrusi. Iar acele exceptii aveau trafic mic. In general, despre masonerie vorbeau te miri ce nauci adepti new age, despre vaccinuri vorbeau yoghinii, iar pentru aproape toti, NOUA ORDINE MONDIALA se rezuma la niste bancheri rai ce vor sa cucereasca lumea. Cateodata, cate unul se axa pe cate o piesa de puzzle pentru a o analiza cat de cat, dar nimeni, nici atunci si nici macar acum, nu s-a preocupat sa prezinte intregul tablou, cu fiecare piesa la locul sau, cu legaturile dintre ele, pentru a intelege si cititorul ceva.

Intrusii n-o faceau din motive evidente: pentru ei NOUA ORDINE MONDIALA nu are legatura cu ANTIHRISTUL iar lupta anti avort se duce sub umbrela ecumenismului. De exemplu.

Nefericitii ce cred in reincarnari si civilizatii extraterestre au din start orizontul limitat.

Si tot asa.

Iar dintre cei ce pricepeau ce si cum cu intregul tablou, nici unul nu lucra pe blogul sau la modul profesionist, adica zi de zi si multe ore.

Plus temele ce pentru majoritatea sunt tabu. Cum sa vorbeasca, de exemplu, despre geocentrism? Ca doar rade lumea …

Multumita bunului Dumnezeu, cu binecuvantarea mai multor preoti, m-am inhamat deci la aceasta uriasa necesara munca si cu rabdare am creat acest imens blog, ce nu are doar zeci de mii de cititori, dar a si trezit in timp mii si mii. Iar influenta indirecta asupra intregului internet in limba romana este covarsitoare. Pentru ca saccsiv e unic.

De aceea, evident, saccsiv este si cel mai atacat blog, iar persoana mea e si cea mai calomniata. Preponderent de catre intrusi. Caci dezvaluind intregul tablou, saccsiv deranjeaza. Trezind multi adormiti, blogul incomodeaza. Deoarece un om informat e mai greu de manipulat, le incurc jocurile. Cei cu revolutia, cum mai pot chema la fel de multi oameni pe baricade, daca intre timp multi oameni s-au dumirit care-i treaba cu reala NOM? Cei cu ecumenismul, cum mai pot prostii pe la fel de multi, daca pe teren inca a mai ramas un blog de mare trafic ce raspandeste cuvintele Sfintilor Parinti si ale marilor duhovnici? Asta asa, doar doua exemple.

Ca atare, blogul a facut multa buna treaba. Va dati seama cata va face in plus si asociatia? Pentru ca vedeti voi, de multa vreme, blogul nu sunt doar eu. Blogul sunteti si voi. Prin comentariile voastre remarcabile, prin dezbaterile curajoase, plin implicarea voastra in diverse campanii.

Un proiect drag, primul pe lista, va fi portalul:

ortodoxinfo.ro

Pentru ca singur, nu mai fac fata cu blogul. E nevoie de ceva cu mult mai mare. Cu atat mai mult cu cat in ultima vreme n-au stat nici intrusii degeaba si au creat deja extrem de nocive site-uri de media “alternativa”.

Vom mai vorbi despre acest proiect, pe larg, intr-un articol separat. Caci am nevoie de implicarea tuturor celor ce in timp au dovedit ca stiu ce sa scrie si stiu si cum sa scrie.

Alt proiect extrem de important va fi tiparirea si difuzarea unor autori contemporani ce nu prea au cum ajunge la publicul larg din cauza temelor abordate. Si n-au nici bani sa-si plateasca singuri macar tiraje minime. Plus cartile de aur ale Sfintilor Parinti ce oficial vor tot dispare sau vor tot fi modificate.

Apoi asociatia se va implica foarte activ pe frontul legal anti cip, anti ecumenist, anti vaccinare obligatorie, etc. Avem frati cu buna pregatire juridica ce vor si pot sa ajute. Iar unde nu avem, platim avocati. Nu putem lasa nici SISTEMUL sa-si faca de cap, chiar asa. Pe zona vaccinarii sunt deja organizatii ce abordeaza lupta chiar foarte bine. Ne vom alatura lor. Pe zona anti cip insa, stam din ce in ce ma prost. Iar in chestiunea anti ecumenista, chiar e jale: ii prigonesc pe preotii si monahii marturisitori cand vor si cum vor. Nu merge asa.

Toate acestea nu inseamna baricadism. Pentru ca nimeni dintre noi nu-si face iluzii ca va opri venirea ANTIHRISTULUI. Dar cu totii avem obligatia de a lupta pe toate fronturile, pana la capat.

Evident, daca blogul saccsiv a fost si este atat de atacat, dupa acest articol se va declansa o adevarata furtuna. Vor face tot ce pot si nu se vor da in laturi nici de la cele mai marsave actiuni pentru a ne opri. Semn indubitabil ca suntem pe drumul cel bun.

Ne puteți sprijini în demersurile noastre, cât și în campaniile umanitare ce vor fi anunțate pe site-ul oficial, donând în următoarele conturi:

Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina
Cod fiscal 36647190/2016
Cont LEI RO42BTRL RONCRT035 1168001
Cont EURO RO89BTRL EURCRT035 1168001
Cont DOLARI RO93BTRL USDCRT035 1168001
Cod SWIFT BTRLRO22
Banca Transilvania S.A.

Mai multe la:

https://sfintii-marturisitori.ro/donatii/

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gabriel M. said, on decembrie 1, 2016 at 10:07 pm

    Sa aduca roade. Doamne ajuta!

    Apreciază

  2. el said, on decembrie 1, 2016 at 10:09 pm

    Constantin Oprisan este Sfantul meu preferat dintre Sf. Inchisorilor comuniste din Ro!
    Roaga-te Sf Constantine pentru noi cei neputinciosi sa biruim fiara si pe anticrist!

    Jertfa Sf. Inchisorilor a dus la intoarcerea la Credinta a unei bune parti din neamul romanesc de dupa „revolutie”!!! …mai ales TINERI …

    imi doresc sa daruiasca Dumnezeu acestui neam caracterul demn, ferm, hotarat si neplecat compromisului al acestui barbat VREDNIC si CURAT !

    Apreciat de 1 persoană

  3. schiraples said, on decembrie 1, 2016 at 10:12 pm

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  4. cca70 said, on decembrie 1, 2016 at 10:23 pm

    am o intrebare ptr tine saccsiv

    daca vreau sa fac o mica donatie catre asociatie cum procedez?

    Ma duc la Banca Transilvania si spun ca vreau sa donez catre Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina suma de x lei in contul RO42BTRL RONCRT035 1168001?

    E ok daca procedez asa?

    Apreciază

  5. Valentin said, on decembrie 1, 2016 at 10:34 pm

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. Constanta said, on decembrie 1, 2016 at 11:27 pm

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  7. Adi said, on decembrie 1, 2016 at 11:43 pm

    O veste foarte buna! Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. Marius said, on decembrie 1, 2016 at 11:48 pm

    Doamne ajuta-ne, lumineaza-ne si intareste-ne!

    Apreciază

  9. Geo said, on decembrie 1, 2016 at 11:56 pm

    Mă bucur că această asociație a luat ființă. Particip efectiv la citirea psaltirii zilnic și deasemeni într-unul din grupurile de pe situl psaltirea.ro la care îi invit și pe alții să facă același lucru. Spun aceasta deoarece după citirea psaltirii pe lângă pomenirea celor din grup mi-am făcut o obișnuință să pomenesc și sfinții mărturisitori din închisorile și lagărele comuniste de exterminare, împușcați, deportați și torturați. Am simțit permanent ajutorul acestor minunați sfinți. Aceeași sfinți vă vor ajuta și pe voi cei ce încercați să vă amintiți de ei și să-i faceți cunoscuți. Acești minunați sfinți s-au nevoit prin închisorile din Aiud, Pitești, Gherla, Jilava, Văcărești, Canal, Deltă, Tg. Ocna, prin minele de plumb din Baia Sprie, Cavnic, Valea Nistrului și prin alte locuri îngrozitoare. Ei vă vor ajuta să biruiți lumea și sistemul atât cât va îngădui bunul Dumnezeu. Domnul și Maica Domnului să vă ocrotească. Cu Dumnezeu înainte !

    Apreciază

  10. Rozalia said, on decembrie 2, 2016 at 12:18 am

    O veste buna de ziua Romaniei! Doamne ajuta!

    Apreciază

  11. Cosmin said, on decembrie 2, 2016 at 4:18 pm

    Doamne ajuta !!!

    Apreciază

  12. Pr. Adrian said, on decembrie 3, 2016 at 6:45 pm

    „Cred intr-unul Dumnezeu,/Tatal Ziditorul,/dar mai cred si-n neamul meu,/ infratit cu dorul. Cred in sfinti dar si-n voinici,/cred in flori si-n cremeni,/caci tacutii mucenici/cu haiducii-s gemeni.Dar mai cred ca intr-o zi/aspru, din furtuna,/neamul meu se va trezi/ cu Crucea-n mana.” Radu Gyr

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  13. […] Dupa cum deja stiti, unul dintre principalele proiecte ale Asociatiei noastre SFINŢII MĂRTURISITORI DIN INCHISORI – BUCOVINA va fi PORTALUL. […]

    Apreciază

  14. […] Denumire: ASOCIAŢIA SFINŢII MĂRTURISITORI DIN INCHISORI – BUCOVINA […]

    Apreciază

  15. […] Asociatia si Portalul sunt ale voastre, ale cititorilor blogurilor saccsiv si Sinodul Talharesc. Iar fara ajutorul vostru nu reuseam sa ajungem pana aici: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.