SACCSIV – blog ortodox

PEDOFILIE in NORVEGIA: Retea de politicieni si oameni din justitie ce violau inclusiv bebelusi / Iata si alte cazuri de PEDOFILIE LA VARF din Marea Britanie, SUA, Lituania, etc.

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 23, 2016

Iata si ce putem citi la Norvegia: Peste 50 de persoane, printre care avocaţi şi politicieni, arestate într-un dosar de pedofilie de pe GAZETA de SUD:

Un uriaş scandal de pedofilie zguduie Norvegia, după ce peste 50 de persoane, printre care avocaţi şi politicieni, au fost arestate în oraşul Bergen.

Operaţiunea a primit numele “Camera Întunecată”. Criminalii provin din diverse medii sociale şi constituiau o reţea care comunica prin intermediul internetului negru, potrivitstiri.tvr.ro.

Scandalul s-a declanşat anul trecut, când o fată de 14 ani a ajuns la poliţie şi l-a reclamat pe un tânăr de 22 de ani pentru atac sexual. Poliţiştii au găsit în computerul acestuia informaţii care au dezvaluit dimensiunea retelei.

“O mulţime de fotografii, înregistrări video, conversaţii pe computer au fost examinate. În tot ce am confiscat, am găsit abuzuri grave asupra unor copii de toate vârstele, inclusiv bebeluşi”, a spus Hilde Reikras, inspector de poliţie.

Anchetatorii au reuşit chiar să înregistreze o discuţie între doi suspecţi care plănuiau violarea unui copil încă nenăscut. Cei mai mulţi dintre arestaţi sunt oameni cu educaţie superioară, inclusiv avocaţi şi politicieni de top.

“Mulţi suspecţi erau persoane bine integrate în comunităţile din care făceau parte. Familiile si apropiaţii au fost şocaţi când s-a aflat ce făceau. Unii au educaţie superioară, competenţe recunoscute în IT. Se foloseau de criptare şi anonimat, pentru a-şi ascunde urmele”, a declarat Janne Ringset Heltne, procuror.

5.500 de utilizatori a avut întreaga reţea – sunt toţi listaţi, dar e greu de stabilit identitatea lor, tocmai pentru că foloseau parole şi ştiau să se ferească.

Ancheta, care a început în 2015, s-a desfăşurat în cel mai mare secret. La caz au lucrat doar 25 de oameni: agenţi sub acoperire, specialişti în domeniul IT şi detectivi specializaţi în combaterea criminalităţii sexuale.

   Iar conform Norvegia: 20 de bărbați din politică și justiție, arestați într-un caz abominabil de pedofilie împotriva sugarilor de pe Romania Libera:

Recent în Norvegia au fost arestați douăzeci de bărbați într-o amplă anchetă ce privește o rețea de pedofilie din această țară, acesta fiind cel mai mare caz de pedofilie din Scandinavia până în prezent.
Majoritatea suspecților este extrem de educată incluzând avocați și politicieni de top. Din surse apropiate anchetei se știe că rețeaua implică cel puțin 51 de persoane. Poliția spune că abuzurile sexuale sunt de-a dreptul abominabile fiind făcute inclusiv asupra sugarilor, iar unul dintre suspecți a recunoscut deja faptele. Acesta a mai precizat că și-a abuzat chiar proprii copii. ”Investigația a avut ca rezultat deja trei condamnări în vestul Norvegiei”, a declarat șeful adjunct al poliției Gunnar Floystad. Ceilalți 31 suspecți sunt din alte regiuni din țară.
Gunnar Floystad a spus că nu poate dezvălui mai multe detalii până la finalizarea anchetei începută în 2015, cazul fiind cunoscut sub numele de Dark Room (camera întunecată).

Procurorii au declarat că autorii s-au întâlnit pe platforma Dark WEB, folosindu-se de criptare și anonimat pentru a-și ascunde urmele.

   Comentariu saccsiv:

Studiati va rog si:

https://www.sott.net/article/322016-Pedophile-rings-are-enormous-and-pervasive-among-the-worlds-elites

Va mai amintiti?

VIDEO – CAND SISTEMUL E PUTRED, CETATEANUL ISI FACE SINGUR DREPTATE SI DEVINE EROU: Drasius Kedys a executat doi dintre violatorii fiicei sale

   Pana la urma …

VIDEO: „VANATORUL DE PEDOFILI”, lituanianul Drasius Kedys, A FOST GASIT MORT … SISTEMUL putred a invins din nou

IADUL PE PAMANT. Iata cum fetita vanatorului de pedofili DRASIUS KEDY (ucis de SISTEM) a fost luata cu forta si data mamei pedofile

Ceea ce s-a descoperit in Norvegia se petrece de fapt pe intreg Pamantul:

ELIJAH WOOD (“Stapanul Inelelor”) despre PEDOFILIA de la HOLLYWOOD

VIDEO – COPII descriu ABUZURI si SACRIFICII RITUALICE SATANICE. O analiza VIGILANT CITIZEN

“Nu ma obliga sa merg inapoi, mami”: O carte de copii INFIORATOARE despre ABUZUL RITUAL SATANIC

http://www.washingtonexaminer.com/fbi-epidemic-levels-of-pedophilia-child-sex-trafficking/article/2569241

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-33710224

http://ortodox.md/monitorizarea-presei/raport-fbi-in-sua-rata-pedofiliei-a-ajuns-la-un-nivel-epidemic/

SCANDAL în Marea Britanie: Zeci de politicieni acuzați de PEDOFILIE, inclusiv un fost Premier

PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace pedofilii, spune un fost responsabil cu protectia copilului

Studiu socant: 12% dintre copii aflati sub custodie guvernamentala sunt abuzati sexual

In Ohio (SUA), anual 1000 de copii sunt transformati fortat in sclavi sexuali …

VIDEO – Secretul murdar al Americii: SEXUL CU COPII. Traficul de copii

 

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on noiembrie 23, 2016 at 11:32 am

    Mda…si cand mi-aduc aminte ca erau unii emancipati, care vroiau o Tara ca afara, catalogandu-i pe cei care aveau alte pareri ca bigoti, primitivi, neadaptati…

    Mai era deunazi o loaz de prin Suedia care cerea legalizarea incestului si a altor asemenea scarbosenii…

    Interesant ca despre Barnevernet nu se sufla nimic…desi copiii luati cu forta din familii, preponderent est europene, erau dati unor astfel de specimene…

    Si ne mai miram de ce Keddys i-a impuscat…sau Breivik…de fapt nu faceau decat sa atraga atentia ca societatea contemporana, in special cea occidentala, s-a stricat enorm de mult sub asediul corectitudinii politice, stangismului, tolerantei, multiculturalismului si altor asemenea tampenii…

    Apreciază

  2. ortodox☦traditionalist said, on noiembrie 23, 2016 at 1:16 pm

    BocaMania a invadat China

    Fabrica de „icoane“ cu chipul lui Arsenie Boca se află la 8.000 de kilometri distanţă, iar călugărul este confundat de chinezi cu Iisus Hristos

    Arsenie Boca în matia catolică

    Nu se ştie cum a devenit Arsenie Boca model pentru fabrica de obiecte religioase din China. O coincidenţă face ca printre puţinii români care au ajuns în provincia Zehjiang să se afle câţiva hunedoreni. Primarul Hunedoarei, Viorel Arion, a participat anul trecut la un schimb de experienţă în Kaiuha (provincia Zehjiang), însă a declarat la acea vreme că le-a prezentat chinezilor oportunităţile de afaceri în Hunedoara, din punct de vedere industrial. Chinezii s-au arătat mai interesaţi de Arsenie Boca, decât de industria românească, astfel că în fabrica aflată la 8.000 de kilometri distanţă, chipul duhovnicului e la loc de cinste.

    Arsenie Boca este confundat însă cu Iisus Hristos.
    Tablourile care îl înfăţişează pe călugărul român sunt prezentate ca fiind „obiecte religioase cu Iisus Hristos în stil ortodox rusesc, împodobite cu argint. Tabloul este realizat manual, printr-un proces foarte complicat, arată bine, este curat şi potrivit pentru a decora camera sau casa sau drept cadou pentru oamenii cu credinţă”. O altă icoană realizată de manufacturierii chinezi, îl prezintă pe Arsenie Boca alături de un crucifix şi de mesajul „Cât asculţi de Dumnezeu, atât ascultă şi Dumnezeu de tine”, oferind aceeaşi explicaţie care conţine confuzia cu Iisus Hristos. Iar pentru amatorii de suveniruri catolice, într-o altă serie de tablouri, decorate în culori aurii, Arsenie Boca este înfăţişat purtând o mantie pontificală.

    http://www.fmreligiousicon.com/products_info/catholic-icons-jesus-silver-god-art-pendant-gifts-304024.html

    Mai multe pagini de vânzări on-line oferă icoanele realizate în fabrica din Zehjiang. Preţurile pentru viitoarele obiecte sfinţite pornesc de la doi dolari, iar pentru achiziţiile en-gros se oferă discounturi. Unii dintre ofertanţi au reuşit să identifice personajul din tablourile realizate, descriindu-l astfel: „Arsenie Boca este considerat de către unii din ucenicii săi ca fiind cel mai mare duhovnic român al secolului XX. La mormântul său de la Mănăstirea Prislop din Țara Hațegului, se perindă zilnic sute de pelerini”. În alte cazuri însă, tablourile care îl înfăţişează pe călugăr sunt descrise ca fiind „imagini ale lui Iisus Christos, realizate de părintele Arsenie Boca”.

    Sa se intrebe arsenistii: De ce nu a ingaduit Dumnezeu sa se faca astfel de nebunii si pe seama marilor duhovnici ?
    Le raspund eu ca nu cred ca-i duce inca capul: Pentru ca marii duhovnici nu au avut mandria luciferica sa se compare cu Dumnezeu ! Boca s-a zeificat singur in viata si de multe ori vorbea in nume propriu.

    Era mai rezonabil sa-l fi cinstit dupa fotografiile de la batranete. Cu ochelari de soare, cracanat si semet ca un zeu. Nu se mai crea atata valva rasputiana in mintile muierilor isterice ! Barbatii fatalai poate si-ar fi dat seama ca ei ar trebui sa fie capul in familie… Iar asiaticii astia ar fi lucrat in continuare la chinezerii.

    Apreciat de 2 persoane

  3. helen02elena said, on noiembrie 23, 2016 at 2:57 pm

    Apreciază

  4. Spaceman said, on noiembrie 23, 2016 at 3:00 pm

    Cazurile de infracționalitate favorizate prin utilizarea internetului, ca și acest caz de pedofilie care zguduie Norvegia, potrivit

    http://stiri.tvr.ro/un-urias-scandal-de-pedofilie-zguduie-norvegia–au-fost-arestate-peste-50-de-persoane–printre-care–avocati-si-politicieni_80752.html

    aduce serios în discuție problemele legate de: SECURITATEA CIBERNETICĂ , criminalitatea pe internet, anonimatul și utilizarea internetului în scopuri infracționale… preocupări care vor trebui să conducă la un Drept al Internet-ului, iar în final la o LEGE a Cyberspace-ului.

    Spuneam că circul evreiesc cu „alegerile” S.U.A 2016, cu scandalul WikiLeaks – Julian Assange, încă NU s-a încheiat, și nu m-aş mira să auzim că SISTEMUL ELECTORAL american a fost compromis cumva şi că voturile pentru Clinton au mers la Trump, iar de vină ar fi… hackerii ruşi şi chinezi.

    https://saccsiv.wordpress.com/2016/11/10/de-ce-papusarii-l-au-desemnat-presedinte-sua-pe-mister-brexit-adica-pe-donald-trump/comment-page-1/#comment-332987

    Acum…

    http://www.mediafax.ro/externe/hillary-clinton-este-indemnata-sa-solicite-renumararea-voturilor-in-statele-cheie-pentru-a-verifica-daca-rezultatele-au-fost-modificate-de-hackeri-straini-15995438

    https://www.theguardian.com/us-news/2016/nov/23/hillary-clinton-election-vote-recount-michigan-pennsylvania-wisconsin

    Dacă terorismul, evaziunea fiscală, traficul de persoane, infracționalitatea cibernetică, criminalitatea favorizată de internet, fanatismul, care pune în pericol drepturi și libertăți câștigate cu greu etc. nu convinge oamenii să renunțe la LIBERTATEA lor pentru o… „MONITORIZARE POZITIVĂ” trecând pe SmartID, cât de mult ar convinge dacă însăși DEMOCRAȚIA ar fi în pericol printr-un SISTEM ELECTORAL COMPROMIS și viitorul omenirii ar fi hotărât de… INFRACTORI ODIOȘI?

    Apreciază

  5. […] Sursă: PEDOFILIE in NORVEGIA: Retea de politicieni si oameni din justitie ce violau inclusiv bebelusi / Iat… […]

    Apreciază

  6. Pąʍvo said, on noiembrie 23, 2016 at 3:14 pm

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 23, 2016 at 6:03 pm

      Pąʍvo

      Eu nu-l consider profanator de morminte.

      Apreciat de 1 persoană

    • pcmouse said, on noiembrie 23, 2016 at 6:50 pm

      nici eu!indracitule!

      Apreciază

    • pcmouse said, on noiembrie 23, 2016 at 6:50 pm

      sa ti fie rusine nesimtitule!

      Apreciază

      • el said, on noiembrie 23, 2016 at 9:03 pm

        pcmouse

        ai grija nefericitule sechelar sa nu fii TU indracitul!

        Apreciat de 2 persoane

      • Pąʍvo said, on noiembrie 23, 2016 at 9:30 pm

        Spasme arseniste ala Teodot…
        Nu mai umbla cu diavolul, ca-i post !
        Sa fii iertat.

        Apreciat de 1 persoană

      • ortodox☦traditionalist said, on noiembrie 23, 2016 at 11:39 pm

        Se fac exorcizări pentru vulpoi, şi turbează şoarecii. 🙂

        Apreciat de 1 persoană

    • Gabriel M. said, on noiembrie 24, 2016 at 12:29 pm

      E post fratilor, in ce duh faceti voi cearta asta?
      pamvo sau cristi voda sau cum te-o mai fi chemand , ca ai o mie de nikuri pe siteul asta , de ce in postul Craciunului jignesti si instigi la cearta? Abtine-te omule ca a inteles toata lumea parerea ta. Trebuie zilnic sa vii cu poze noi batjocoritoare si cu subiecte de cearta si dezbinare?

      Iertare si Doamne ajuta!

      Apreciază

      • Pąʍvo said, on noiembrie 24, 2016 at 12:54 pm

        Ma confunzi, frate. Am un singur cont… Ca n-oi fi eu singurul impotriva lui Boca din tara asta.
        Iar daca crezi ca am jignit si instigat la cearta, ia-te de Vasile, ca el imi aproba comentariile. 🙂
        Bine, nu mai intru pana la Craciun pe internet. Sper sa faci si tu la fel.
        Doamne ajuta.

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on noiembrie 24, 2016 at 1:56 pm

        cum zici tu.. banuiesc ca nici fan inrait „bad boys blue” nu esti… si nici asta nu e pagina ta de facebook https://www.facebook.com/cristianvodaortodox?ref=br_rs

        Hai sa fii sanatos. Doamne ajuta.

        Apreciază

      • Pąʍvo said, on noiembrie 24, 2016 at 4:57 pm

        Cristi Voda e un ucenic de-al meu… Ia-o mai domol ca incurci oalele.
        Sa fii iertat.

        Apreciază

      • Pąʍvo said, on noiembrie 24, 2016 at 5:46 pm

        Gabriel, acum am aflat de la frati ca esti arsenist.
        Pai de acum sa te tii bine, ca avem de discutat. Sper ca nu de la exorcisme ai sarit asa ca ars…

        Apreciază

      • Gabriel M. said, on noiembrie 24, 2016 at 6:10 pm

        PAMVO
        Ucenic, neucenic, e trist ca in post postezi asa comentarii si imagini. Daca sunt arsenist cum spui tu si tu crezi ca Par. Arsenie e inselat, roaga-te pentru mine sa ma indrepte Dumnezeu. Iar eu intre timp ma voi ruga pentru tine sa te ierte Dumnezeu daca ai ponegrit imaginea unui sfant parinte si te-ai inselat in privita lui. Asa poate scapam amandoi de osanda. Ce zici ? Nu e mai crestineste asa ?

        Fratilor mai aveti putin si puneti poze pornografice cu parintele Arsenie Boca. Mergeti prea departe cu fazele astea. Parerea mea.

        Iertare si pace! Doamne ajuta!

        Apreciază

      • Pąʍvo said, on noiembrie 24, 2016 at 9:50 pm

        Inselarea lui Boca trebuie demascata asa cum trebuie condamnat si ecumenismul – cele 2 mari probleme actuale ale Bisericii. Prin ambele dracii se pierd suflete.
        Tu te-ai luat de mine primul. Eu doar ti-am raspuns. Daca taceai, filosof arsenist nestiut de mine ramaneai.
        Desigur ca Dumnezeu te va lumina pana la urma, eu ca om nu-ti pot schimba si domoli cerbicia.

        Apreciază

  7. luigilucretiu said, on noiembrie 23, 2016 at 4:06 pm

    Captured on a cell phone in Italy a migrant washes his rear and face with the same hand.

    Migrant Washes Anus in Public Fountain

    Apreciază

    • luigilucretiu said, on noiembrie 23, 2016 at 6:30 pm

      emigrantii musulmani nu se pot integra, nu recunosc valorile creștine și practic nu au ce căuta în Europa…
      măcar ăsta e unul pașnic,se spală pe c.., apoi bea. Cu aceiaș mână. Apoi vă prepară shaorma…

      Apreciază

  8. maxim said, on noiembrie 23, 2016 at 6:01 pm

    Apreciat de 1 persoană

  9. maxim said, on noiembrie 23, 2016 at 6:02 pm

    Apreciază

    • Ioana said, on noiembrie 23, 2016 at 10:34 pm

      vaccinurile sunt niste crime 😦

      Apreciază

    • Ioana said, on noiembrie 23, 2016 at 10:39 pm

      de aceea nu trebuie sa pretuim nimic in lumea asta, – sa nu ne facem idol sau sa cadem intr-o grija excesiva fata de trup,- nici sanatate, nici bani, nici hrana, ci sa cautam mai intai Imparatia lui Dumnezeu, si toate celelalte ni se vor adauga! altfel vom merge ca niste rataciti incolo si-ncoace si le vom pierde si pe acelea, si sufletele ni le vom pierde…

      Apreciază

  10. schiraples said, on noiembrie 23, 2016 at 7:53 pm

    http://www.glasulstramosesc.ro/blog/prigonitorii_moderni_ps_vincentiu_grifoni_este_evreu/2016-11-23-219
    Aşadar, începem cu PS Vincenţiu Ploieşteanul (Victor Grifoni)

    Iată ce putem citi la: Feriţi-vă, vine Vicenţiu! de pe Indiscret.ro. Articol scris de Nicolae Boroiu şi Cosmin Pretorian

    Victor Grifoni s-a născut pe data de 23 august 1954 la Bucureşti, din părinţii Petru şi Elena Grifoni, de origine italiană, care nu aveau cum să fie buni creştini ortodocşi, cum scrie în biografia sa oficială, deoarece, fiind italieni, erau catolici.(Intr-un alt articol de pe acelasi site, ziaristul Crisu Popescu spune: „PS Vincenţiu Grifoni – evreu de origine italiană, al cărui frate este rabin mozaic” – Nota G.S.) Victor Grifoni a terminat Liceul „Matei Basarab” la Bucureşti şi, nefiind capabil să urmeze vreo facultate, a devenit un umil funcţionar la Editura Institutului Biblic. Având o voce total dizarmonică, de pisic schilodit, Patriarhul Justinian a refuzat să îi dea binecuvântarea de a urma cursurile Facultăţii de Teologie şi aşa a ajuns între 1974 şi 1978 la cursurile Facultăţii de Teologie din Sibiu, beneficiind de binecuvântarea Mitropolitului Banatului, Nicolae Corneanu.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on noiembrie 23, 2016 at 9:06 pm

      schiraples

      „Având o voce total dizarmonică, de pisic schilodit,…” ____ HALLOOOO ! NU mai jigni pisoii si nu ii mai compara cu lepadatul asta !

      Apreciat de 2 persoane

  11. ion said, on noiembrie 23, 2016 at 10:01 pm

    schiraples
    asa este.. unul din diaconii lui spunea ca nu se problema de bani la el.. ii trimite fratesu din sua…rabin sef..

    Apreciază

  12. energein7 said, on noiembrie 24, 2016 at 10:31 am

    A republicat asta pe energein7's Blog și a comentat:
    Planeta se transforma in PedoGomora!

    Apreciază

  13. A said, on noiembrie 24, 2016 at 6:02 pm

    Asta se adauga la scandalul care a durat foarte multi ani, din Belgia, al lui Marc Dutroux (despre care la noi nu s-a pomenit aproape nimic, eu am vazut asta la televiziunile germane), in care au fost implicati tot politicieni, judecatori, etc, si in care cu timpul au fost ucisi toti martorii, anchetatorii si jurnalistii care au investigat cazul, astfel ca acum nu se mai face nimic , nu mai avanseaza cazul pt ca nu mai are cine sa depuna marturie. Deci: Belgia, Olanda, Norvegia, Anglia, etc, putreziciune maxima, din interior.

    Apreciază

  14. octavpelin said, on august 5, 2018 at 10:04 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.