SACCSIV – blog ortodox

CALIN GEORGESCU e omul!

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 22, 2016

maxresdefault-1

Foto: https://www.google.ro

Iata ce putem citi la Dr. Călin Georgescu: „România nu are nevoie de doctrine, ci de o stare de spirit” de pe Telegraf, din 22 noiembrie:

Cunoscut mai puțin publicului larg, dr. Călin Georgescu este un expert în materie de strategii de dezvoltare durabilă, fiind apreciat atât în plan intern, cât mai ales în cel internațional. Experienţa acumulată de-a lungul anilor l-a recomandat ca fiind una dintre propunerile de premier tehnocrat și extrem de respectat printre politicieni și mediul de afaceri. De aceea, reprezentanți ai societății civile au spus că cea mai bună soluție pentru postul de șef al Guvernului ar fi dr. Călin Georgescu. Propunerea a venit recent de la Federația Societatea Civilă Românească, alcătuită din 12 entități juridice reprezentative la nivel național, care a făcut un apel către clasa politică să ia în considerare desemnarea lui Călin Georgescu pentru funcția de prim-ministru al României. Răspunsul lui Georgescu a fost ferm: ”Sunt gata să fac acest lucru, știu ce este de făcut, am cu ce și am cu cine. Mă ofer să îndrum și să călăuzesc poporul român către libertate. Folosiți-mă!”.

„TREBUIE SĂ TRECEM LA RECONSTRUCȚIA ȚĂRII“

Același mesaj l-a avut dr. Călin Georgescu și marți, la Constanța. În fața a zeci de studenți și profesori de la Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole din cadrul Universității „Ovidius”, dr. Călin Georgescu și-a prezentat proiectul de țară: „Hrană, apă, energie”. „Poporul român trebuie să înțeleagă că ne aflăm într-un moment de cumpănă. Trebuie să uităm de problemele mărunte care ne macină viața și să trecem la reconstrucția țării“, a punctat Georgescu. Acesta le-a vorbit studenților despre proiectul său de țară și cum poate România să devină unul din motoarele economiei mondiale. „Eu nu vin cu o sabie, ci cu o cheie, care este libertatea din noi. Am uitat cine suntem și care este rolul nostru în societate. Proiectul de țară: „Hrană, apă, energie“ stabilește ordinea priorităților și este, totodată, un mesaj de spiritualitate profundă pentru a ști exact cine suntem noi. Este un proiect al libertății și nu presupune clasicele pomeni electorale, ci îi învață pe oameni să folosească ceea ce au deja la îndemână: hrană, apă și energie… România nu are nevoie de doctrine, ci de o stare de spirit. România a fost obișnuită să i se spună ce are de făcut, Fondul Monetar Internațional trebuie să ne spună ce avem de făcut, NATO trebuie să ne spună ce avem de făcut, Uniunea Europeană trebuie să ne spună ce avem de făcut. Iar noi unde suntem în toată ecuația asta? Unde este școala românească?“, a spus Georgescu.

El a adăugat că proiectul său stabilește exact nișa României. „Spre exemplu, țara noastră poate deveni cel mai mare exportator de hrană și apă“, a subliniat Georgescu.

   Comentariu saccsiv:

Iata si comunicatul:

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/11/03/comunicat-de-presa-federatia-societatea-civila-romaneasca-11-37-49

Media “alternativa” il promoveaza si ea:

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Afirmatii-fara-precedent-facute-in-direct-la-Televiziunea-Nationala-Romania-nu-mai-este-un-stat-ci-o-corporatie-condusa-de-straini.-In-ultimii-26-ani-Romania-a-pierdut-peste-UN-TRILION-de-euro-mai-mult-decat-a-pierdut-de-la-Stefan-cel-Mare-pana-n-89-138517

Asta-i site-ul Federatiei:

http://fscro.eu/

Cat despre Calin Georgescu, acesta a fost intre 1996 si 2008 si Project Manager pentru implementarea Local Agenda 21:

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

De asemenea este Preşedintele Consiliului de conducere al Centrului European de Suport pentru Clubul de la Roma din Viena, Austria:

EI SA FIE? Miscarea “MOTIVATIA: ROMANIA”, toti unul si unul: CALIN GEORGESCU – DAN PURIC – OVIDIU HURDUZEU – PAVEL CHIRILA

   Cititi va rog si:

VIDEO – Un sarpe printre pui: CALIN GEORGESCU la … conferinta luptatorilor anti comunisti. Discurs de lupta contra falsei NOI ORDINI MONDIALE si promovare a celei reale

MASONERIE: simbolul celor 3 puncte

 

 

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ovidiu said, on noiembrie 22, 2016 at 8:36 pm

    dupa cum arata ,si cei care il inconjoara este mason ,deci nu de incedere pentru ortodocsii tradidionali ci mai degraba pentru tradatorii din creta!

    Apreciază

  2. tinu said, on noiembrie 22, 2016 at 9:02 pm

    acelasi nume este sustinut si de rusi ce naiba bai esti agent de influenta rus?

    Apreciază

  3. Anda said, on noiembrie 22, 2016 at 9:25 pm

    Tot ce spune masonul Georgescu se regaseste in Constitutia Cetatenilor, care, daca ar fi fost adoptata la inceputul anilor ’90, astazi Romania nu ar mai fi fost adusa la stadiul de multinationala condusa de straini.

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Afirmatii-fara-precedent-facute-in-direct-la-Televiziunea-Nationala-Romania-nu-mai-este-un-stat-ci-o-corporatie-condusa-de-straini.-In-ultimii-26-ani-Romania-a-pierdut-peste-UN-TRILION-de-euro-mai-mult-decat-a-pierdut-de-la-Stefan-cel-Mare-pana-n-89-138517

    Pacat ca aceste somitati striga la luna:

    http://www.certitudinea.ro/articole/modelul-de-Tara/view/constitutia-cetAtenilor-proiect-de-lege-privind-revizuirea-constitutiei-romaniei

    Apreciază

  4. dante said, on noiembrie 22, 2016 at 9:40 pm

    Da ce frumos troneaza tabloul masonului Titulescu in spatele sau.

    Apreciază

  5. Vaska said, on noiembrie 22, 2016 at 9:54 pm

    Cine își mai pune nadejdea in oameni in vremea Apocalipsei,sperand ca o sa mai fie bine, nu face altceva decat sa slujeasca lui Antihrist.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Manuel Transmission said, on noiembrie 22, 2016 at 10:02 pm

    – Dosarul electronic de sănătate, o bombă cu ceas care poate compromite viaţa pacienţilor
    http://www.economica.net/dosarul-electronic-de-sanatate-o-bomba-cu-ceas-care-poate-compromite-viata-pacientilor_128914.html#n

    Apreciază

  7. viorel said, on noiembrie 22, 2016 at 10:42 pm

    Un articol ar fi nevoie si despre Marian Munteanu.

    Apreciază

  8. viorel said, on noiembrie 22, 2016 at 10:43 pm

    despre Marian Munteanu

    Apreciază

  9. Sluga netrebnica said, on noiembrie 22, 2016 at 11:14 pm

    „De aceea, reprezentanți ai societății civile au spus că cea mai bună soluție pentru postul de șef al Guvernului ar fi dr. Călin Georgescu. Propunerea a venit recent de la Federația Societatea Civilă Românească, alcătuită din 12 entități juridice reprezentative la nivel național…”

    Care societate civila? Salariatii lui Soros?
    In Romania nu exista societate civila, ci doar niste „tineri frumosi si liberi”. Mai nasol ca nu-i duce capul, deci sunt foarte usor de indoctrinat si de manipulat. Pardon, nu sunt nici liberi, sunt in latul sistemului.

    Apreciat de 2 persoane

  10. Ioana said, on noiembrie 23, 2016 at 2:43 am

    CEREM ELIBERAREA LUI DUMITRU NAN! de George Alexander

    Trăim vremuri incredibile. Cumplite, aş spune.
    După descoperirea celei mai mari rețele pedofile din istoria Norvegiei, cu ramificații, probabil, prin toate colțurile Europei, ca o dovadă în plus, că nimic nu e logic, totul este alambicat numai, primim din nou veşti de groază…
    Dumitru Nan, soțul Mihaelei Nan şi tatăl celor doi copii furați de Barnevernet la începutul anului, a fost arestat!
    Familia Nan îşi câştigase în instanță, nu cu mult timp înainte, copiii. Toate acuzațiile împotriva lor fuseseră înlăturate. Instanța norvegiană a decis acest lucru!
    Ca şi în toate cazurile, însă, Sistemul nu cedează! Părinții sunt urmăriți sistematic, într-o mie şi una de feluri. Până se improvizează ceva…
    Ca şi în cazul familiei Bodnariu, familiei Nan i se deschisese şi dosar penal în paralel cu dosarul deschis de Barnevernet! Dacă familia Nan şi-a primit copiii înapoi, însă, atunci era de aşteptat ca dosarul penal să devină o simplă formalitate şi să se închidă, nu?
    Soții Nan au fost, de aceea, în instanță, apărându-se, iar pe data de 2 decembrie 2016 trebuia să se dea sentința şi în dosarul penal. Erau încrezători şi bucuroşi că, în sfârşit, îşi vor putea relua viața de la capăt. Credeau în Justiție!
    Acum câteva zile, Mihaela Nan s-a deplasat cu copiii săi în România pentru a-şi vizita familia pe care nu o mai văzuse de nu ştiu când. Tuturor le era dor să se revadă, şi le era dor, mai ales, de copii. De Dragoş şi Bianca.
    Tatăl copiilor, Dumitru, rămăsese în Norvegia, să lucreze.
    Familia Nan nu avea interdicție de părăsire a Norvegiei şi, ca orice oameni liberi, se puteau deplasa oriunde. Mihaela Nan intenționa să se reîntoarcă în Norvegia cu copiii pe data de 30 noiembrie.
    În după-amiaza zilei de luni, 21 noiembrie, poliția norvegiană, FĂRĂ NICIUN MANDAT DE ARESTARE, descinde la adresa familiei Nan, năvălind în casa lor, într-o demonstrație de forță, deteriorând chiar lucrurile din casă!, şi-l arestează pe Dumitru Nan!
    Când scriu aceste rânduri, nici nu îmi vine să cred… Parcă trăiesc un coşmar repetat, parcă totul se clatină în fața mea… Mă gândesc, însă, la cei doi copii, traumatizați prin grija acelei instituții de groază, Barnevernet! Mă gândesc la Mihaela Nan care a trecut prin atâtea încercări, iar acum o ia de la capăt!
    Sentința în procesul penal, amintesc, urma să se dea pe data de 2 decembrie! Nu am însă o pregătire juridică şi cred, de aceea, că am înțeles eu greşit… Căci, după cum se vede, sentința s-a dat înainte de proces!
    … Este drept că în România este campanie electorală. Dar este un mare păcat dacă ne fotografiem numai cu oamenii, iar apoi le întoarcem spatele şi îi lăsăm pe drumuri… Cine poate, cine vrea!, să ajute familia Nan, s-o facă imediat! Acum!
    Dumitru Nan este arestat ILEGAL. Iar, dacă, Mihaela Nan face imprudența să se reîntoarcă în Norvegia, va fi arestată! Copiii le vor fi luați din nou! (Uriaşa rețea de pedofilie din Norvegia, se întinde ca o caracatiță…).
    CEREM ca statul român să ia atitudine şi să-şi apere propriii cetățeni!
    CEREM eliberarea lui Dumitru Nan!
    CEREM protejarea mamei Mihaela Nan şi a copiilor săi, care trebuie să rămână în țara lor!

    https://crestintotal.ro/2016/11/22/cerem-eliberarea-lui-dumitru-nan-de-george-alexander/

    Apreciază

    • Ioana said, on noiembrie 23, 2016 at 2:45 am

      De ce o fi trebuit Dumitru Nan sa plece iar in Norvegia? Mare greseala sa mananci painea din mana calailor tai…

      Apreciază

      • pcmouse said, on noiembrie 23, 2016 at 9:34 am

        mare prostie sa mai stai acolo.fugiti mah din tarile nordice in mod special unde se aplica nom din plin sa zic asa

        Apreciază

  11. RomeoB said, on noiembrie 23, 2016 at 7:46 am

    In momentul de fata, robotizarea (informatizarea) face ca in industrie meseriile care necesitau munci repetitive si necalificate sa dispara incet. Robotii industriali vor prelua o tot mai mult locul muncitorilor; specialistii de care va fi nevoie vor fi inginerii IT care programeaza roboti.
    Va avea cautare munca creativa, care va dezvolta/elabora tehnologii noi.
    In acest context, somajul va crteste in special in randul celor cu studii medii.

    Produsele industriale ca sa se vanda, trebvuie sa contina cat mai multa inteligenta incorporata in ele. Altfel nu mai rezisti pe poata. Nimeni nu mai vrea masini de spalat doar cu butoane ca acum 30 de ani. Toata lumea ia masini de spalat cu programe.

    Pentru Romania, exemplul cel mai reprezentativ: automobile Dacia.
    Francezii vor aduce roboti industriali, si multi dintre muncitori vor intra in somaj.
    In acelasi timp, exista un centru de cercretare la Titu al fabricii. Din pacate acum 3-4 ani absolventii de politehnica care lucrau aici primeau salarii de 2500-3000 lei. Dupa 3-4 ani multi au plecat in Anglia la Jaguar unde primeau vreo 4000 lire sterline…

    PS: Ideologia globalista impune „internetul lucrurilor” => treptat „standartele de calitate” nu vor mai permite comercializarea unor produse incompatibile cu aceata cerinta „pe piata statelor democrate”.

    Apreciază

    • pcmouse said, on noiembrie 23, 2016 at 9:42 am

      >>Nimeni nu mai vrea masini de spalat doar cu butoane ca acum 30 de ani. Toata lumea ia masini de spalat cu programe<<<nu romeo!noi suntem de vina!noi!care nu vrem sa spalam de mana sau masini macar simple ci cat mai sofisticate.raul e in noi!problema e in noi!vb la un frate de la un schit cum sa nu(refuzi) iei de toate la pachet daca esti plin de draci..daca esti cu "ei"

      Apreciază

      • RomeoB said, on noiembrie 23, 2016 at 10:31 am

        Personal niciodata nu am sa-mi cupar o masina de spalat care se conecteaza la internet.
        Pe de alta parte, totdeauna am sa prefer o masina in care am bagat rufele in cuva, am apasat pe buton iar dupa 2 ore le scot stoarse, in locul uneia de acum 30 de ani.

        Timp de 2 ore pori face lucruri utile matuirii pt tine si ceilalti…

        PS: Sora mea are o masina automata de spalat cu cuva din inox cu minim de programe ( luata prin 1998). A reparat-o de 2 ori pana acum preferand cuva de inox in locul a ceea ce e acum pe piata.

        Apreciază

    • NIMENI said, on noiembrie 23, 2016 at 7:26 pm

      Fuck IT ….

      Apreciază

  12. RomeoB said, on noiembrie 23, 2016 at 7:57 am

    >„Spre exemplu, țara noastră poate deveni cel mai mare exportator de hrană și apă“, a subliniat Georgescu.

    E bine sa nu arunci la gunoi ceea ce ai deja: de cativa ani, industria IT contrimuiue mai mult la PIB decat intreaga agricultura. Este vorba de 100000 de oameni, care lucreaza intr-o camera iar mijloacele de productie consta intr-o masa, un scaun si un calculator. Majoritatea licreaza la firme straine ca-si „repatriaza profitul”.

    http://www.zf.ro/eveniment/it-ul-poate-ajunge-la-o-pondere-de-10-din-pib-13964647

    11 mar 2015:

    Dacă antreprenorii locali vor migra spre un model de bu­siness bazat pe produse proprii, cu care să atace piaţa glo­bală, industria locală de IT ar putea ajunge în câţiva ani de zile să deţină o pondere de 10% din PIB fată de 6% acum.

    „IT-ul poate ajunge şi la 10% din PIB dacă vom reuşi să dezvoltăm mai multe produse cu proprietate intelectuală românească şi dacă aceste produse vor şti să folosească la maximum avan­ta­jele globalizării“, a declarat Andrei Pitiş, antreprenor şi pre­şedintele Asociaţiei patronale a industriei de software şi servicii (ANIS).

    Industria locală IT&C, în care lucrează aproximativ 100.000 de oameni, a crescut puternic în ultimii ani. Valoarea adăugată în PIB din sectorul „Informaţii şi comuni­caţii“ a ajuns la sfârşitul anului trecut la 40 mld. lei, nivel dublu faţă de 2011, depăşind contribuţia agriculturii şi apropiindu-se de aportul construcţiilor.

    Sectorul „Infor­maţii şi comunicaţii“, cu o pondere de 6% la formarea PIB, a înregistrat în 2014 cea mai rapidă creştere, de 11%, faţă de anul precedent, având a doua contribuţie la creşterea economică de 2,9% din 2014, de 0,6%.

    Apreciază

    • Ionut said, on noiembrie 23, 2016 at 11:25 am

      Drept sa spun, mi s-a cam facut lehamite de IT. E un univers artificial, inchis, care te „captureaza” incet-incet, astfel incat ajungi sa te deconectezi de lumea reala facuta de Dumnezeu si de regulile ei. O fi mai profitabil decat agricultura, nu zic nu. Dar poti sa urezi cuiva „Pofta buna la tastatura”? In plus, favorizeaza foarte mult sedentarismul si statul cu ochii intr-un monitor care palpaie (insesizabil, dar palpaie).
      In lumea calculatoarelor, in tehnica in general, lucrurile se succed nefiresc de repede. In lumea reala, semeni ceva, muncesti si trebuie sa astepti destul de mult ca sa culegi roadele, nu se intampla mare lucru de pe o zi pe alta asa cum viseaza unii sa se imbogateasca. Si asa (re)inveti ce inseamna rabdarea.
      Fiecare vrea sa castige bani mai usor, sa se osteneasca mai putin, dar nu ne dam seama ca nazuinta asta ne face rau, de fapt. Cred ca si copiii din ziua de azi ar trebui sa mai uite de laptop si tableta si sa invete putina agricultura.
      Nu stiu ce are Calin Georgescu in minte. Multe lucruri pe care le spune sunt adevarate, dar nu stiu ce urmareste de fapt.

      Apreciază

      • Manuel Transmission said, on noiembrie 24, 2016 at 3:05 am

        Stimabile, eu am impresia ca habar nu ai cu ce se mănâncă IT-ul. Iti recomand sa urmaresti doua scurte documentare IT vs Agro ca sa-ti faci o idee.

        15 Decembrie 2013 – Lideri in Retea
        http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/lideri-in-retea-250.html

        13 Noiembrie 2016 – Sacrificaţi De Stat 1
        http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/sacrificati-de-stat-1-378.html

        13 Noiembrie 2016 – Sacrificaţi De Stat 2
        http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/sacrificati-de-stat-2-379.html

        Tu continua sa dormi si sa visezi. Sa nu cumva sa te trezesti la realitate si sa inveti sa lucrezi si sa-ti castigi banii la calculator. Ramai sulga la ANAF si la toate insitutiile pline de mafioti si inepti. Vezi in ce domneniu au mafiotii mai mult control si pe care il jupoaie si pun pe butuci mai mult si in ala sa te bagi. Succes!

        „In lumea calculatoarelor, in tehnica in general, lucrurile se succed nefiresc de repede.”
        Apropo…
        Problema cea mai mare este ca in viata reala oamenii se schimba si adapteaza nefiresc de greu. E mai comod sa stai si sa te lamentezi sau sa nu faci nimic decat sa depui efort sa inveti ceva nou. Evident ca altcineva este de vina nu noi.
        Vremea in care dupa liceu/facultate iti gasesti un loc de munca din care vei iesi la pensie a trecut. Cine nu realizeaza acest lucru si nu se schimba deja a pierdut.

        Apreciază

      • RomeoB said, on noiembrie 24, 2016 at 8:38 am

        @Ionut: Drept sa spun, mi s-a cam facut lehamite de IT.

        De foarte putine ori in viata am facut ce mi-a placut.
        De cele mai multe ori am incercat sa fac ce este necesar, chiar si atunci cand am avut de pierdut material.
        Aici e vorba de supravietuire economica, de a nu fi o povare pt cei din jur, , de a nu fi o povara pentru asigurarile sociale,

        Apreciază

      • Ionut said, on noiembrie 24, 2016 at 9:24 pm

        „Şi, răspunzând, Domnul i-a zis: Marto, Marto, te îngrijeşti şi pentru multe te sileşti;
        Dar un lucru trebuie: căci Maria partea bună şi-a ales, care nu se va lua de la ea.” (Luca 10, 41-42)

        Apreciază

      • Ionut said, on noiembrie 24, 2016 at 10:20 pm

        Stai de ceva vreme cu ochii in monitor, sa tot fie vreun deceniu si jumatate si am ajuns la concluzia ca de fapt calculatoarele sunt o pacoste. Mi se pare ca Bill Gates a „profetit”, la inceputul erei calculatoarelor personale, ca „trebuie” ca in orice casa si in orice birou sa fie, la un moment dat, un computer.
        Ritmul in care creste puterea de calcul si apar dispozitive noi este absolut DEMENT (ca sa nu zic infernal sau diabolic) si NU ESTE JUSTIFICAT de niste necesitati reale ale societatii, ci mai degraba de dorinta unora de „succes” in afaceri si de dorinta altora de a avea cele mai noi device-uri, a juca cele mai tari jocuri (apropo, am auzit acum cativa ani ca un chinez si-a vandut un rinichi ca sa-si cumpere un iPad).
        Creste puterea de calcul, cresc resursele, care resurse sunt consumate apoi de programe care mai de care mai laborioase (si neoptimizate, ca doar nu sunt scrise in limbaj de asamblare), cu tot felul de efecte grafice.
        Unde e UTILITATEA?
        Am citit despre un roman ca a plecat de la multinationala unde lucra si si-a facut o firma care a ajuns la cifra de afaceri de 6 mil. de euro si are contracte cu nu stiu ce alte firme babane din afara si dead-line-uri stricte si munca asidua peste program ca sa respecte termenele… Pentru ce? Pentru jocuri pe telefon… Adica niste oameni inteligenti isi irosesc inteligenta si timpul si viata pentru ca niste oameni mai putin inteligenti sa-si iroseasca timpul jucand jocuri pe telefon, telefon care initial a fost inventat in ideea generoasa de a-i ajuta pe oameni sa comunice cand se afla departe unul de celalalt. Si in felul asta ii fac miliardari pe cei aflati in varful piramidei (Bill Gates, Zuckerberg si altii asemenea)
        Ma intreb: oamenii astia superdedicati jobului mai au timp sa-si aminteasca de Dumnezeu si de sufletul lor?
        Sigur, mai sunt joburi IT bine platite in domeniul bancar sau al gestionarii bazelor de date. Dar care e utilitatea? Care e finalitatea? De ce ar trebui sa-ti pui capacitatea de gandire si de munca in slujba unor astfel de sisteme? Pentru un salariu de cateva mii de euro? Cu care ce sa faci? Milostenie? Eh, na!… Sa-ti faci o vila, sa-ti iei o masina bengoasa, sa-ti faci concediul la tropice, sa-ti iei haine „de firma”, sa-i pui la banca etc.

        In legatura cu adaptabilitatea omului la schimbari sunt de spus cateva lucruri. Da, unii se adapteaza mai greu. Problema e ca organismul uman in sine are niste LIMITE. Si sa ne fereasca Dumnezeu sa atingem aceste limite!… Pentru ca alergatura de zi cu zi si stress-ul si poluarea si chimicalele din alimente si necazurile toate lovesc in ACELASI organism de la care societatea are pretentii din ce in ce mai mari, asupra caruia se pun presiuni din ce in ce mai mari, care nu e lasat sa-si traga sufletul.

        Decat sa-ti cumperi un laptop (venit din afara, ca in Romania nu se produce asa ceva) mai bine cumperi 100 de pomi sau arbusti (de zmeura, mure etc.) produsi in Romania si-i plantezi si apoi mananci si tu si dai si milostenie din rodul lor.

        „Nu vă îngrijiţi de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Ajunge zilei răutatea ei.” (Matei 6,34)

        Apreciază

      • el said, on noiembrie 26, 2016 at 5:29 am

        Manuel Transmision

        stimabile asta( cee ace lauzi tu cu mare emfaza) au inteles si DRACII lui anticrist.

        adica ceea ce lor NU le este accesibil prin natura lor, afla de la baietii smecheri si „intelighenti” laudtai de tien ai IT-ului…. adica CONTROLUL TOTAL al gandurilor si intentiilor nemanifestate ale omului…

        de aia si ANTICRIST si-a angajat o ARMATA de DOBITOCI FUDULI ( manuitori abili de 1 versus 0 ), care se cred intelighentia lumii cum ii lauzi si tu , ca sa slujeasca sarguincios si efeicient la CARAMIZILE DE BAZA ale Imparatiei lui!

        OK!!!

        pe scurt : IT- debil fudul si „inventiv” = SLUGA eficace a lui anticrist ! …maaare „cinste ” si „ho(rr) noare” !!! 🙂 🙂 🙂

        si pecetea lui anticrist tot o lucare „mirifica” a DEBILILOR tai este ! Cinset si marire biciule si gastii de IT-isti gogonati !

        PS: daca as fi tata, ceea ce NU voi fi niciodata, AS INTREZICE cu BELSTEM descendentei mele sa se ocpue de domeniul IT !!!

        PPS: MATEMATICA e COROANA Intelepciunii puse de Dumnezeu in Creatie si TOATE le explica in Creatie ( daca esti destul de „destept” ca sa o pricepi aplicat !,… ceea ce e DOVEDIT IMPOSBIL la tai IT-isti minte formatata 1 / 0 ) !
        ok bicicule IT-ist ?

        Apreciază

  13. RomeoB said, on noiembrie 23, 2016 at 8:00 am

    Presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii, Teodor Blidarus, sustina ca piata de software din Romania va depasi 3% din PIB, iar IT-ul va reprezenta peste 10% din PIB, in urmatorii ani.

    „Faptul ca IT-ul romanesc este in crestere este un lucru bine cunoscut. Faptul ca la sfarsitul anului trecut a realizat o crestere de peste 21%, in conditiile unei cresteri an la an in ultimii ani de peste 15%, in medie, este cu adevarat un lucru exceptional. Prognoza noastra este ca, in urmatorii ani, piata de software va ajunge sa reprezinte peste 3% din PIB si piata de IT in general peste 10% din PIB. Am depasit la finalul anului trecut 3 miliarde de euro si prognoza pentru anul viitor este ca vom depasi 4 miliarde euro cifra de industrie”, a spus Blidarus citat de AGERPRES.

    Potrivit acestuia, productivitatea este in crestere in sectorul IT din Romania. „Avem in momentul de fata o crestere cu peste 10% a productivitatii. In ultimii ani s-a inregistrat o crestere a acestei productivitati, ceea ce denota apetitul romanilor si pietei romanesti de a se indrepta spre servicii cu valoare adaugata. Numarul de angajati din industrie creste. Estimam pentru anul 2016 ca va depasi 90.000. Daca am avea 120.000 -140.000 de angajati, toti ar avea de munca astazi”, a mai afirmat oficialul ANIS.

    29 iun 2016

    – See more at: http://www.ordineazilei.ro/it-telecomunicatii/p/piata-de-software-din-romania-va-depasi-3-din-pib-iar-it-ul-10#sthash.BvAbTqiI.dpuf

    Apreciază

  14. ion hodor, said, on noiembrie 23, 2016 at 9:16 am

    Unul ca ;Capusa; ala care si-a batut joc de P Iustin Parvu,nu are ce cauta in viata noastra ,!

    Apreciază

  15. Arhanghelul said, on noiembrie 23, 2016 at 9:46 am

    Cresterea (exponentiala) nivelului de automatizare si informatizare in industrie, transporturi(logistica) si servicii … crestere … generatoare de somaj in randul categoriilor slab calificate si necalificate …

    Atunci la ce ne mai trebuie MIGRANTI (forta de munca … minciuna!) … tuciurii (puturosi … iepuresti) … Daca tot o sa avem suficienti someri …maini disponibile … forte de munca disponibile …

    N-aud bine … alo merkelezii … alo … trezirea … sunteti concediati … karlegi-stilor … criminali de popoare …

    Am zis.

    Apreciază

    • RomeoB said, on noiembrie 23, 2016 at 12:26 pm

      Exista totusi o mare problema: ITul sporeste eficienta tehnologiilor care supravegheaza pe oameni: din ce in ce mai putini oameni vor putea sti si controla viata celorlati !
      Un exemplu: ITul poate forta platile online deci eliminarea banilor si apoi controlul prin chip-uri.

      Pe de alta parte, cine in tot mai multe domrnii dinj inmdustrie nu foloseste iehnologii „la zi” intra in faliment.

      Apreciază

  16. geo said, on noiembrie 23, 2016 at 10:00 am

    Continua seria profetiilor revistei The Economist, de data aceasta pentru 2017:

    http://sananda.website/the-world-in-2017-according-to-rothschilds-the-economist-november-21st/

    Apreciază

    • Mihai said, on noiembrie 23, 2016 at 11:14 am

      Cum a spus si Părintele Iustin Pârvu si bine a zis, soluții omenești nu mai există

      Apreciază

  17. Cosmin said, on noiembrie 23, 2016 at 2:48 pm

    Am un apropiat care cocheteaza cu acest curent, din care fac parte Dan Puric, Marian Munteanu, Calin Georgescu. Cu Calin Georgescu am inteles ca a avut cateva intrevederi personale.

    Ii tot ridica-n slavi si asa mai departe.

    Eu neimpartasindu-i pozitia, i-am explicat care e treaba cu oculta. El, nu ca nu. Ca ne facem frate cu dracu pana trecem puntea.

    Frate, degeaba le explici ca nu poti sa-l pacalesti pe dracu, chiar daca o fi Calin Georgescu cu mentalitati legionare, cum mi se lauda amicul meu. Imi tot explica, cat e de patriot Calin Georgescu, ca s-a fofilat in aceste organizatii ca sa ajunga in pozitie cheie de unde sa salveze Romania. Eu am incheiat spunandu-i ca inca nu am auzit de infiltrati in masonerie care s-o dea la-ntors ulterior, decat daca nu a fost tot o misune arhitecturata de masonerie.

    Iar exceptia care confirma regula, sunt „Protocoalele inteleptilor Sionului”, care personal consider ca au scapat in mod accidental si nu intr-un mod intentionat, gandit de masoni.

    Sa presupunem ca acest Calin Georgescu e bineintentionat. Mi-am adus aminte de ultimul interviu acordat de Aaron Russo lui Alex Jones, interviu in care face aceasta precizare, cum ca in CFR si in Comisia Trilaterala, exista membrii oameni de bine, foarte bine intentionati, doar ca acestia nu cunosc scopul real al acestor organizatii din care dansii fac parte. Adica, ei fac lucruri care aparent par bune, in realitate facand mult rau.

    Personal, cam asa il vad eu pe Calin Georgescu: o fi omul bineintentionat, dar el implementeaza directivele ocultei crezand ca face bine. Si o face cu zambetul pe buze, iar seara cand pune capsorul pe perna, doarme linistit ca a facut o fapta buna. Ori daca incearca sa faca un real bine Romaniei, fapt ce nu e in concordanta cu directivele ocultei, el va fa fi eliminat imediat dupa prima miscare inafara frontului.

    Recomandarea mea e ca oamenii sa stea cuminti acasa si sa nu mearga la vot.

    Apreciază

  18. octavpelin said, on noiembrie 23, 2016 at 4:34 pm

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  19. P.M. said, on noiembrie 15, 2020 at 12:03 pm

    Intre timp a aparut acest videoclip in care dumnealui explica ce inseamna si cu ce se ocupa clubul de la Roma

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.