SACCSIV – blog ortodox

DONALD TRUMP l-a numit pe REINCE PRIEBUS ca viitor Sef de Cabinet la Casa Alba. Acesta este unul dintre ARHONTII PATRIARHIEI ECUMENICE, cei ce au instituit PREMIUL ATENAGORAS. Printre premiati: ELIE WIESEL sau ANDREW CUOMO (notoriu activist al avorturilor si al casatoriilor intre homosexuali) sau RABINUL ARTHUR SCHNEIER

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 16, 2016

gettyimages-621867010-1-9a76e706b462daffc578d5d546ea021b98ddeee9-s800-c85

Foto: http://www.npr.org/sections/thetwo-way/2016/11/13/501937200/trump-taps-reince-priebus-as-chief-of-staff-steve-bannon-as-chief-strategist

   Iata ce putem citi la Cine este noul șef al staff-ului de la Casa Albă de pe qmagazine:

Președintele ales al SUA, Donald Trump, i-a desemnat pe Reince Priebus, președintele Comitetului Național Republican, ca șef al staff-ului Casei Albe și pe Steve Bannon, director al campaniei magnatului și președinte executiv al site-ului conservator Breitbart News, ca strateg-șef și consilier principal al viitorului președinte, transmit agențiile internaționale de presă.

„Sunt încântat să păstrez foarte performanta mea echipă alături de mine pentru a conduce țara noastră”, a transmis Trump, într-un comunicat al echipei sale de tranziție, în care cei doi bărbați par a fi prezentați pe picior de egalitate, scrie AFP.
„Steve și Reince sunt conducători foarte calificați care au lucrat bine împreună în timpul campaniei și ne-au condus la o victorie istorică. Acum, îi voi avea pe amândoi cu mine la Casa Albă unde vom munci pentru a face America mare din nou”, a adăugat președintele ales.
În același comunicat, Priebus promite să „muncească pentru a crea o economie care să funcționeze pentru toți, pentru securizarea frontierelor, pentru a abroga și înlocui (reforma asigurărilor de sănătate) Obamacare și pentru a distruge terorismul radical islamic”. Reince Priebus este un creștin ortodox practicant.

Bannon a indicat, la rândul său, că va lucra în „parteneriat” cu Priebus, ca pe timpul campaniei electorale, pentru „a ajuta la punerea în operă a programului președintelui ales”.
DPA notează că acestea au fost primele decizii importante de personal ale lui Donald Trump.
Șeful staff-ului este angajatul cu rangul cel mai înalt în Casa Albă.
Priebus, adaugă AFP, ar putea în special să facă legătura între Casa Albă și Partidul Republican, ieșit divizat din campanie și ai cărui mai mulți lideri au contestat nominalizarea lui Donald Trump ca pretendent la Casa Albă.

   Comentariu saccsiv:

Priebus este un arhonte al Ordinului Sfântului Andrei al Patriarhiei Ecumenice de la Constantinopol.

Asta ar insemna arhonte:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Arhonte#cite_note-1

Iata ce putem citi la Republican National Committee Chairman Archon Reince Priebus congratulates Ecumenical Patriarch Bartholomew on 25th Anniversary de pe site-ul oficial al acestui Ordin:

Archon Reince Priebus, Republican National Committee Chairman, wrote the following letter congratulating His All-Holiness Ecumenical Patriarch Bartholomew on the occasion of his twenty-fifth anniversary of enthronement:

October 28, 2016

Your All-Holiness,

I am writing this letter to wish you a most sincere congratulations on your twenty-fifth anniversary as Ecumenical Patriarch. Your steadfast conviction to the Orthodox Church has set an example for Orthodox Christians around the world. As the Bible says, „Blessed is the man who trusts in the Lord” (Jeremiah 17:7). Recently, the members of all different religious groups have been plagued by violence, contempt, and divison.

Your inter-religious dialogue, promotion of religious freedom and human rights for the last twenty-five years has provided members of the Christian faith with a steadfast vision of hope. The dedication you have shown in fighting against religious persecution, pushing for the reopening of the Halki Seminary, and the reconciliation among Christian Churches has promoted the Orthodox faith and has set an example that all humans, from world leaders to ordinary members of society, should strive to emulate.

As an Archon of the Order of St. Andrew, I want to express my utmost gratitude for your service and dedication to the Orthodox Church. Your leadership is inspired myself and many others to defend and promote the Orthodox Christian faith and tradition. Again, I wish you congratulations and pray for many more years of success. Axios!

God Bless,

[Signature]

Reince Priebus
Chairman

   Comentariu saccsiv:

Pe acelasi site, la http://www.archons.org/athenagorasaward/ ni se spune ca in 1986 Consiliul National al Ordinului Sfantului Andrei / Arhonti ai Patriarhiei Ecumenice in America a instituit Premiul pentru drepturile omului Atenagora. Tot acolo gasiti si o lista cu cei premiati, printre care si Mihail Gorbaciov, Elie Wiesel, Maica Teresa.

Despre alti doi deja am scris:

PATRIARHIA ECUMENICA premiaza un notoriu activist al AVORTURILOR si al CASATORIILOR INTRE HOMOSEXUALI, caruia chiar si papistasii i-au interzis Comuniunea (“Impartasania”)

VIDEO (si transcriptul): Patriarhul Ecumenic Bartolomeu la Park East Synagogue din New York

Pentru cei ce nu stiu inca cine a fost Athenagoras:

La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema de la 1054) a avut GRADUL 33 … (adica se inchina lui LUCIFER)

Sau Mihail Gorbaciov:

MIHAIL GORBACIOV spune ca “Ocupati Wall Street” este semnalul unei NOI ORDINI MONDIALE

Sau Elie Wiesel:

A murit ELIE WIESEL. Chiar a supravietuit Holocaustului sau a fost doar un IMPOSTOR?

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioana said, on noiembrie 16, 2016 at 1:13 am

    intamplator Donald Trump a ajuns un mega-om de afaceri care intamplator a candidat la presedentie, intamplator avand atractii pro politica rusilor, intamplator organizatiile „crestine” din SUA au inclinat voturile in favoarea sa si tot intamplator il numeste pe „ortodoxul” din intamplare reince priebus sef de cabinet, care intamplator are legaturi cu „patriarhia ecumenica” la nivel de „premii”; intamplator rusii si ortodocsii sunt de stimat, tocmai intamplator dupa sinodul din creta pentru ca intamplator sa se faca o uniune mondiala care intamplator o sa aiba un conducator „ortodox” care intamplator ii va impaca si pe „ortodocsi” si pe rabini si pe activistii gay….

    Apreciat de 1 persoană

  2. Mihai said, on noiembrie 16, 2016 at 5:16 am

    Da, ft ciudată ,,ortodoxia” acestuia

    Apreciază

  3. RomeoB said, on noiembrie 16, 2016 at 8:02 am

    De la un om politic, de la un artist, … care trebuie sa se faca acceptati de mai marii lumii nu te poti astepta1 la un altfel de discurs – cwel putin cat sunt in opozitie. Cu un discurs curat ortodox nu ajunge nici parlamentar.

    Vorbeam cu cineva din america acum cateva luni:
    – Trump nu poate schimba sistemul, dar poate intarzia al treilea razboi mondial.
    NU AVEA ALTE ASTEPTARI.
    Ce va reusi mai mult noua administratie, trebuie privit ca un bonus neasperat si neasteptat.

    PS: Exista profetii mari despre aceste vremuri: Sf Nifon al Constantianei, Sf Calinic de la Cernica, Paisie Aghioritul, Lavrentie de Cernigov….

    Totusi o intarziere a vremurilor apocaliptice pare sa se fi produs: generalul grec, caruia parintele Paisie Aghioritul i-a promis ca va intra in Constantinopolul eliberat, a iesit la pensie, a trecut bine de 80 de ani…
    Cu Trump va lucrurile se vor amana. S-ar putea ca si el sa traiasca asemenea dreptului Simeon… Tot asteptand…

    Apreciază

    • IOAN said, on noiembrie 16, 2016 at 2:04 pm

      RomeoB

      Generalul Grapsas căruia Sf.Cuv. Paisie Aghioritul ia profețit că el va fi comandantul apărării atunci cănd turcii vor provoca la propriu granițele maritime are 68 ani și este COMANDANTUL APĂRĂRII aflat în rezervă

      Sf.Cuv Paisie Aghioritul nu specifica modul clar în care se va afla acesta în contextul actual

      ori el va fi Comandant la propriu întro situație de haos…ori pur și simplu se tot află în rezervă ceea ce înseamnă că Profețiile Sf. Cuv. Paisie tot se împlinesc atâta vreme cat acestuia ia fost profețit ca el va Comandantul Apărării atunci cant turcii vor ataca…

      Apreciază

  4. mircea.v said, on noiembrie 16, 2016 at 9:15 am

    Sfintii Catacombelor Rusiei – pg 463

    Apelul la o falsă smerenie în faţa duşmanilor Bisericii este singura
    formă de „ascultare” care este instalată activ în inimile şi minţile credincioşilor
    din Rusia. O astfel de „educaţie” este realizată prin numeroase
    mijloace, unul dintre ele fiind direct din amvon – chiar şi prin acei
    preoţi care sunt consideraţi cei mai buni. Uneori în biserică, chiar în
    timpul predicii, poţi auzi câte un preot spunându-le credincioşilor: „Nu
    este treaba voastră să-i judecaţi pe ierarhi”; sau „Treaba voastră este să
    vă rugaţi – şi atâta tot”; şi aşa mai departe.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Lumi said, on noiembrie 16, 2016 at 2:25 pm

    De remarcat ca fata de BOR, IPS Hierotheos Vlachos a introdus si cuvantul „schimbe”, care la BOR nu exista.

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 16, 2016 at 9:56 pm

      Ieroteos din pacate A CAZUT !
      … Hristos NU a stat la masa cu FARISEII… ieroteos care se preface DREPT DA !!!

      Apreciat de 1 persoană

  6. Ionut said, on noiembrie 16, 2016 at 9:28 pm

    Nu pot sa pun deocamdata semnul egal intre caracterul acestui om si comportamentul Patriarhiei Ecumenice in ceea ce priveste premierea unor ciudati.
    Din punctul meu de vedere e laudabil ca si-a pastrat credinta si e o mare deosebire intre el si activistul pro-avort, „măreţul” (de statură) Rahm Emanuel.
    Nu-mi fac prea multe iluzii, dar nu se stie…

    Apreciază

    • Muritor said, on noiembrie 18, 2016 at 2:43 am

      Nu există nici o dovadă că Reince Priebus este ortodox practicant. Citirea zilnică a liturghierului pentru un mirean necleric ce folos duhovnicesc poate aduce sau ce altă dovadă a Ortodoxiei este prezentată? Nici una.
      Una e pravila de dimineaţă şi de seară, cărţile Sfinţilor Părinţi, Sfînta Scriptură, ceva canoane de rugăciune, psaltirea eventual şi cu totul altceva e liturghierul.
      Cel mai probabil că acest obicei ciudat al lui Priebus, care nu are de a face cu practicarea Ortodoxiei de către un mirean nesfinţit, ar fi legată de funcţia lui masonică de arhonte al Patriarhiei Ecumenice într-un Ordin al Sfîntului Andrei, probabil un ordin similar ordinelor iezuite papiste.
      Tot arhonte al clar ereticei Patriarhii Ecumenice e şi masonul „român” Constantin Săvoiu: https://dogmaticaempirica.wordpress.com/2016/04/14/legaturile-patriarhiilor-cu-masoneria-azi-cazul-bartolomeu-constantin-savoiu/
      Dacă e aşa (că Priebus e un mason iezuit cu etichetă de „ortodox”), atunci asta nu e decît o dovadă în plus că Donald Trump nu e decît o piesă din Noua Ordine Mondială (gen pretins „tradiţionalişti”, „conservatori”, „naţionalişti”, „patrioţi”, provalori, etc. – Putin, Marine Le Pen, Marian Munteanu) contra falsei Noii Ordini Mondiale (gen Hillary Clinton, Merkel, Obama, ex-premierul UK, etc, cei din tabăra stîngiştilor, liberalilor, globaliştilor, lgbtiştilor).
      Pentru entuziaştii proTrump: „Aşa zice Domnul: „Blestemat fie omul care se încrede în om şi îşi face sprijin din trup omenesc şi a cărui inimă se depărtează de Domnul. Acela va fi ca ierburile pustiului şi nu va vedea când va veni binele, ci va locui în locurile arse ale pustiului, în pământ neroditor şi nelocuit. Binecuvântat fie omul care nădăjduieşte în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul, Deoarece acesta va fi ca pomul sădit lângă ape, care-şi întinde rădăcinile pe lângă râu şi nu ştie când vine arşiţa; frunzele lui sunt verzi, la timp de secetă nu se teme şi nu încetează a rodi. Inima omului este mai vicleană decât orice şi foarte stricată! Cine o va cunoaşte! ” Ieremia 17, 5-9

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on noiembrie 18, 2016 at 8:58 pm

        Muritor

        nu e ortodox gunoiul ala, si are nume de drac,
        …iar ca „functie” : sa cheme dracii ca popii idolesti care se inchinau direct diavolilor si ii aduceau pe pamant la omenirea indobitocita de pacat

        Apreciază

  7. […] DONALD TRUMP l-a numit pe REINCE PRIEBUS ca viitor Sef de Cabinet la Casa Alba. Acesta este unul din… […]

    Apreciază

  8. […] DONALD TRUMP l-a numit pe REINCE PRIEBUS ca viitor Sef de Cabinet la Casa Alba. Acesta este unul din… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.