SACCSIV – blog ortodox

Sfantul Paisie Aghioritul: DEGEABA FACI CRUCE peste urina si fecale

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 8, 2016

Cei doi stalpi ai NOII ORDINI MONDIALE ce pregateste terenul ANTIHRISTULUI se consolideaza deja pe zi ce trece: ecumenismul si cipul.

Despre primul am tot vorbit in ultima perioada. Sa nu uitam nici de al doilea. Iar cand spunem cip, stim ca de fapt vorbim despre sinistrul angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – card bancar – disparitia banilor cash. Din pacate, in randul norodului, prinde din ce in ce mai mult invatatura teologilor iadului cum ca: “nu-i nimic, facem semnul crucii si va fi bine”.

Iata insa ce ne spunea Sfantul Paisie Aghioritul:

   “Dar cu toate cele pe care le-am aratat, auzi, din pacate, o gramada de neghiobii ale mintii unor „gnostici” de astazi. Unul spune: „Eu voi primi buletinul cu 666, si voi pune si o cruce alaturi”. Altul spune: „Eu voi primi pecetea cu 666 pe frunte si voi face si o cruce pe cap…”. Iar altii spun o gramada de alte neghiobii, crezand ca se vor sfinti in felul acesta. Dar toate acestea sunt inselari.

   Numai cele care primesc sfintire, numai acelea se sfintesc. De pilda, apa primeste sfintire si se face agheasma. Insa urina nu primeste sfintire. Piatra se poate face paine prin minune, dar necuratia nu primeste sfintire.

   Prin urmare, diavolul, antihristul, atunci cand este pe buletin, pe mana sau pe fruntea noastra prin simbolul lui, nu se sfinteste chiar si o cruce de ai face.”

Cititi va rog mai multe la:

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminmatiu said, on noiembrie 8, 2016 at 8:44 pm

    Ortodoxul si ecumenistii (mantuirea azi):

    Apreciază

    • ortodox☦traditionalist said, on noiembrie 9, 2016 at 1:52 am

      La munţi suflete al meu, mergi acolo de unde vine ajutorul. (Antifonul 2 al glasului V)

      Întoarce-te, suflete al meu, la odihna ta, că Domnul ţi-a făcut ţie bine. (Psalmi 114, 7)

      Apreciat de 2 persoane

    • Mihail said, on noiembrie 9, 2016 at 9:39 am

      2 minute si 20 de secunde de suferinta. Nu credeam sa sufar atat de mult pentru o soparla. Cam asa va fi si cu ortodoxul. Chiar mai rau, caci atunci vor navali toate fiarele pamantului.

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on noiembrie 9, 2016 at 11:16 am

        Asa este deja, numai ca noi nu vedem dracii cum ne ataca zi de zi mai rau ca acei serpi

        Apreciază

    • Aurora said, on noiembrie 9, 2016 at 11:22 am

      Extraordinar ! Biata soparla a scapat ca prin urechile acului , dar cati serpi se incolacisera pe ea !

      Apreciază

  2. Mihail said, on noiembrie 8, 2016 at 8:53 pm

    Astazi 26.10.2016(data neschimbata)este:
    Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, din Tesalonic

    Apreciază

  3. ortodox☦traditionalist said, on noiembrie 8, 2016 at 9:06 pm

    UN SFÂNT

    si
    UN ÎNȘELAT …cu ucenici hăbăuci

    Apreciază

    • Apa trece, pietrele rămân. said, on noiembrie 8, 2016 at 9:49 pm

      Doar lui Dumnezeu I se cuvine slava. Pe sfinți îi cinstim. Niciun sfânt nu este egal cu Iisus. Sfinții mijlocesc ajutor de la Dumnezeu. Așa ca, nu e bine sa facem un idol din nimeni. Nu cred ca e buna nicio graba în a canoniza pe nimeni. Nici părintele Arsenie nu cred ca dorește așa ceva. Sa-l privim crestineste, indiferent dacă e sfânt sau păcătos. Dacă e păcătos, sa ne rugam pentru el. E o fapta creștinească. Dacă e sfânt, îi cerem ajutorul. Dacă nu suntem siguri ca ne poate ajuta, apelam la cineva care a trecut cu bine proba timpului. Nu cred ca sunt bune extremele. Nici slava exagerata, nici disprețul. În caz ca e păcătos, trebuie sa ne intristam duhovniceste pentru el. Dacă cerșim pocăință pentru noi, trebuie sa admitem ca și alții au avut acest drept.

      Apreciază

      • ortodox☦traditionalist said, on noiembrie 9, 2016 at 2:30 am

        Impotrivirile drept maritorilor crestini si uneori dispretul de care are parte un inselat in credinta sunt rezultatul normal si natural al dorintei de slava desarta de care acesta era sau inca este stapanit. Nestiutorii si patimasii dominati de duhul lumesc se conformeaza prin admiratia lor procesului de stare launtrica decazuta completand permanent celui in cauza si mai mult nebunia de care s-a lasat robit. Cand unul ca acesta prezinta pericol in masa de a schimba public convingeri ortodoxe, trebuie demascat prin orice mijloace posibile, cu toata promtitudinea si dragostea de adevarul sfantei credinte lasata de Domnul nostru Iisus Hristos si revelata mai departe in lumina prin Sfintii Apostoli si Sfintii Parinti.

        Apreciază

    • el said, on noiembrie 8, 2016 at 10:08 pm

      cosmin

      micaKAKAT : o SMINTITA ieftina din GLOATA de DOBITOACE si o INSELATA IDOLATRA !

      … inca un KAKAT a IADULUI !

      de ce aduci asemenea excremente aici frate ? NU ajunge GLOATA de LEPADATI ? sunt atatea inse/ insi ca ea… e IRELEVANT !

      Apreciază

  4. […] Sfantul Paisie Aghioritul: DEGEABA FACI CRUCE peste urina si fecale. Cei doi stalpi ai NOII ORDINI MONDIALE ce pregateste terenul ANTIHRISTULUI se consolideaza deja pe zi ce trece: ecumenismul si cipul. Despre primul am tot vorbit in ultima perioada. Sa nu uitam nici de al doilea. Iar cand spunem cip, stim ca de fapt vorbim despre sinistrul angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – card bancar – disparitia banilor cash. Din pacate, in randul norodului, prinde din ce in ce mai mult invatatura teologilor iadului cum ca: “nu-i nimic, facem semnul crucii si va fi bine”. Iata insa ce ne spunea Sfantul Paisie Aghioritul: “Dar cu toate cele pe care le-am aratat, auzi, din pacate, o gramada de neghiobii ale mintii unor „gnostici” de astazi. Unul spune: „Eu voi primi buletinul cu 666, si voi pune si o cruce alaturi”. Altul spune: „Eu voi primi pecetea cu 666 pe frunte si voi face si o cruce pe cap…”. Iar altii spun o gramada de alte neghiobii, crezand ca se vor sfinti in felul acesta. Dar toate acestea sunt inselari. Integral, la SACCSIV […]

    Apreciază

  5. ortodox☦traditionalist said, on noiembrie 9, 2016 at 1:20 am

    Apreciază

  6. sev said, on noiembrie 9, 2016 at 11:05 am

    @Saccsiv
    Articolul asta are legatura cu comentariul lui ilioara de la articolul „TREI LECTII neinvatate nici la un an de la INCENDIUL DE LA COLECTIV”?

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 9, 2016 at 11:47 am

      sev

      Nu stiu comentariul. Da-mi link-ul sau.

      Apreciază

      • VioletaB said, on noiembrie 9, 2016 at 11:16 pm

        Frate Vasile, dupa titlu acest articol pare cumva legat de comentariul Ilioarei de la postarea despre colectiv car fi anumite alimente care contin bacterii din flora vaginala si anala si ca nu se pot sfinti cu semnul crucii. Problema e ca sunt f multi care nu cunosc asemenea chestiuni, deci din NESTIINTA si din evlavie fac cruce mancarii si bauturii. Eu am rugat-o sa dea exemple clare cu nume exacte de produse si branduri, dar nu a dorit si mi-a raspuns cumva in zeflemea. Cred ca daca exista informatii clare despre asa ceva, ar trebui facut un articol. Eu din ce am mai citit, probleme ar fi fost cu Danone si inventata bacterie „bifidus esensis” din iaurtul Activia… Sau stiu despre Nestle ca multe produse (mai ales cele de copii) sunt otrava alimentara.. plus ca folosesc indulcitori obtinuti prin prelucrare cu embrioni avortati.. gen cafea 3 in 1 si altele.
        Unele lucruri sunt spurcate pe fata si niciun crestin ortodox adevarat nu poate gandi sa le sfinteasca cu semnul crucii : de ex bautura energizanta „hell” care are si imaginea satanei pe cutie…
        dar f multe produse spurcate sunt ascunse si putem pacatui fara sa stim!
        E utila centralizarea informatiilor pe anumite subiecte legate de ceea ce consumam in viata de zi cu zi. De ex, eu personal, dupa ce am gasit aici postari cu alternative la pasta cu fluor, am inceput sa folosesc gennadent, recomandat la de mai multi de aici. Si alte naturiste, incercand sa renunt la cat mai multe produse de la „raft”. Am vz aici pe site retete de paine facuta in casa, sau ciocolata de post cu bansne, sau leacuri cu pamant si argint coloidal etc. Asa ca ar fi binevenita o postare despre ce „alimente” sa evitam, fiind spurcate.

        Apreciază

      • ilioara said, on noiembrie 10, 2016 at 12:36 pm

        Violeta, eu am discutat cu mamici ortodoxe practicante care indopau copiii cu tot felul de iaurturi si alte porcarii si mi-au raspuns deranjate ca astea nu sunt prostii cu care sa se ocupe un dreptmatitor crestin in loc sa-si vada de pacatele lui, deci deja la subiectul asta..sunt cumva fara speranta in comentarii. Nu te supara pentru neputintele mele, treci peste. Am dat lincul dar eu oricum acum cativa ani cand l-am citit nu m-am oprit la el, am mers mai departe si am cautat dovezi ca ar fi facute in laborator bacteriile respective dar nu m-a convins nimic. Poate gasiti voi ceva interesant si mai convingator. Numai bine si mantuire!

        Apreciază

  7. sev said, on noiembrie 9, 2016 at 12:06 pm

    @saccsiv
    Din articolul de pe site-ul dvs.
    https://saccsiv.wordpress.com/2016/11/01/trei-lectii-neinvatate-nici-la-un-an-de-la-incendiul-de-la-colectiv/

    Daca aveti Google Chrome, dati CTRL+G si scrieti „ilioara” si o sa para niste liniute portocalii pe marginea dreapta a browserului,(unde e cursorul de pozitie) si o sa vi se coloreze in portocaliu zona unde e comentariul.

    Apreciază

  8. Neica nimeni said, on noiembrie 9, 2016 at 6:12 pm

    Sfintul Ioan Damaschin (+749)
    ” Sa ne pazim cu toate puterile noastre sa nu primim impartasire de la eretici, nici sa le-o dam acestora…, ca sa nu ne facem partasi relelor lor credinte si pentru a nu fi condamnati impreuna cu ei.”
    “Auziti popoare, semintii, limbi, barbati, femei si copii, cei mai mari, cei mai tineri si pruncii, sfintul neam al crestinilor! Daca cineva va invata, in afara acestora pe care le-a primit Sfinta Biserica Soborniceasca, de la Sfintii Apostoli, de la Parinti si de la Sinoade, sa nu-l ascultati, nici sa primiti sfatul sarpelui, dupa cum l-a primit Eva si a cules moarte. Si chiar daca v-ar invata un inger sau un imparat in afara acestora pe care le-ati primit, astupati-va urechile.” (Stupul Ortodox, 1999)

    Apreciază

  9. Neica nimeni said, on noiembrie 9, 2016 at 6:13 pm

    Sfintul Cuvios Teodosie de la Pecerska (+1073)
    “Pazeste-te, fiule, de cei cu credinta strimba si de toate discutiile lor, caci si pamintul nostru s-a umplut de ei! Numai cel ce traieste in Credinta Ortodoxa isi va mintui sufletul. Fiindca nu exista o alta credinta mai buna, decit curata si sfinta noastra Credinta Ortodoxa … De asemenea, fiule, nu se cade sa lauzi o credinta straina. Cine lauda o credinta straina face la fel ca si cel care-si huleste propria credinta. Cine lauda credinta sa si pe cea straina e un fatarnic si apropiat de erezie … Daca cineva iti spune: “Credinta noastra si a voastra este de la Dumnezeu”, atunci, fiule, raspunde-i asa: “Fatarnicule! Cum pot fi amindoua de la Dumnezeu? Nu stii ce spune Scriptura: Este un singur Domn, o singura Credinta, un singur Botez. (Efeseni 4,5)
    Asadar, fiule, fereste-te de acestia si intotdeauna apara-ti credinta ta! Nu te infrati cu ei, ci fugi de ei si intareste-te in credinta ta prin fapte bune! … Fiule, chiar daca va trebui sa mori pentru credinta ta sfinta, du-te cu indrazneala la moarte! Asa au murit si sfintii pentru Credinta, iar acum vietuiesc intru Hristos.” (Patericul pesterilor de la Kiev, 1806)

    Apreciază

  10. gheorghi said, on noiembrie 10, 2016 at 2:12 pm

    @VioletaB
    Fara „naturism” (naturopatie) – este altceva decat produse naturale, sa nu faci confuzie ca te vei „impartasi” cu spurcaciuni, pentru sanatate „paruta”.
    Aici intra homeopaticele, aromo-terapii, „masaje”, „… puncturisme”,
    vezi
    – Manifestari induse de remediile homeopate
    https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2016/05/03/manifestari-spirituale-induse-de-remediile-homeopate/
    – „Terapiile alternative” şi Sfânta Scriptură
    http://www.laurentiudumitru.ro/terapiile-alternative.php
    – Nu vă riscați mântuirea pentru o vindecare falsă și părută
    http://marturieathonita.ro/marturie-socanta-despre-homeopatie/
    –––––-
    Spurcaciuni…
    Nu doar in iaurturi – unele se lauda ca au Human Flora, adica fecale spalate, prlevte de la indivizi „atent selectionati”, ci si in pastile; exista „banci de feca,le” in Elvetia, Marea Britanie, SUA… pentru…transplant de fecale!?! (http://www.openbiome.org/)
    Dar si in minciuna tratamentelor hormonale…
    „Femina Flora is effective against both fungal (yeast) and bacterial (vaginitis) infections.”
    http://hormonerollercoaster.com/store/femina-flora-vaginal-health-suppositories/
    (… The concept of delivering lactobacilli orally to repopulate the vagina was first reported in 2001 [76], and based upon the question “if urogenital pathogens can do this, why cannot lactobacilli”?)
    Se mai gasesc in cosmetice de „intinerire” – extrase din urina de la femei… injectii pentru riduri de pe fata, alifii de fata, corp si … vaginale cu „din astea” de la alte femei…
    Atentie si la HCL – acid clorhidric… e o teorie ca omu are nevoie de acesta ca sa faca „digestie”…. cand de fapt organismul extrage din bolul alimentar acest acid si il elimina prin urina.
    De unde credeti ca se obtine „praful” din capsulele comercializate?…
    =============
    Daca un om elimina deseuri… ce este cea, -l care le fooseste ca tratament?
    Sub-om, probabil… ne-om.
    Principii pagane – hinduistii consuma urina de vaca LEGAL, cu regim de produs ca… lactatele!

    Apreciază

    • VioletaB said, on noiembrie 10, 2016 at 8:24 pm

      @Ilioara mulțumesc pentru link, articolul acela nu imi era cunoscut. E important sa ne informam, asa e. Mi-a trecut supărarea inițială oricum 🙂 Si in ultimii câțiva ani am inceput sa fiu f atenta la Ingredientele de pe produse si sa renunț cât mai mult la cele prea procesate.
      Știu cât de greu e sa ii convingi pe alții despre lucrurile astea, începând de la Alimentația pt cei mici pana la oameni mari. Asta ca pas f mic pt ca cele despre credința si ortodoxie adevarata sunt si Mai greu de explicat majorității.

      @gheorghi am folosit greșit cuvântul „naturiste” atunci. Nu am încercat niciodată homeopatie, acupunctura, reiki si alte prostii asemănătoare. Ma refeream strict la a folosi produse cu ingrediente cât mai naturale, din plante, ceaiuri, tincturi, săpunuri, fără atâtea E-URI, sulfați, iod, fluor etc.
      Voi studia si linkurile pe care mi le-ai lăsat spre informare, mulțumesc pt raspunsul amplu.
      Doamne ajuta tuturor!

      Apreciază

  11. pcmouse said, on noiembrie 10, 2016 at 4:25 pm

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.