SACCSIV – blog ortodox

Pe cine credeti ca vor desemna PAPUSARII in rolul de PRESEDINTE al SUA?

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 8, 2016

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Templier said, on noiembrie 8, 2016 at 9:42 pm

    Pe Clinton ca le asigura urmatorul razboi in Orient contra Iranului si nu numai..
    https://templierblog.wordpress.com/2016/11/07/the-day-after-elections/
    „Ne apropiem de batalia finala a luminii”-A.Dughin
    https://templierblog.wordpress.com/2016/11/08/astazi-se-decide-soarta-omenirii/

    Apreciază

  2. cosminmatiu said, on noiembrie 8, 2016 at 9:49 pm

    Satanista Hilary

    Apreciază

  3. Grosu said, on noiembrie 8, 2016 at 9:57 pm

    Hillary clinton!!!

    Apreciază

  4. nik said, on noiembrie 8, 2016 at 9:58 pm

    Nu prea cred ca conteaza cine iese, programul principal e acelasi, o stim bine toti, chiar daca sub masti diferite. Cred totusi ca, Clinton va castiga „alegerile”. Ma refer ca ea va fi „aleasa” papusarilor sa duca planul mai departe. Trump ar schimba poate metoda , ar indeplini planul poate mai brutal, pe cand Hilary ar merge pe drumul deschis deja de predecesorii ei. Show must go on…indiferent cu cine!

    Apreciază

  5. paul said, on noiembrie 8, 2016 at 10:06 pm

    Cred ca Hillary Clinton va fi viitorul presedinte, cel putin asa spun cartile de joc Illuminati. Cica Trump va fi asasinat

    Apreciază

  6. Cosmin said, on noiembrie 8, 2016 at 10:10 pm

    Pe jegoasa si posedata de Clinton.Nu ca celalat gunoi ar fi mai altfel.

    Apreciază

  7. Riko said, on noiembrie 8, 2016 at 10:17 pm

    Clar Trump, Hillary participa impotriva vointei proprii. Iar restul sunt pusi acolo ca sa isi bata joc de americani.

    Apreciază

  8. Vali said, on noiembrie 8, 2016 at 10:18 pm

    Pe kilara ca e mai usor de manipulat… Trump are afacerile lui, pare a fi mai independent

    Apreciază

  9. ortodox☦traditionalist said, on noiembrie 8, 2016 at 10:22 pm

    Pe indracita de Clinton.
    Asta nu inseamna ca Trump ar fi nu stiu ce mare om…

    Apreciat de 2 persoane

  10. octoviv said, on noiembrie 8, 2016 at 10:48 pm

    ALEA IACTA EST (https://dexonline.ro/definitie/aleaiactaest/553662) ???

    Apreciază

  11. ioan said, on noiembrie 8, 2016 at 10:49 pm

    ceea ce boborul va crede mai mult ca inseamna demoncratie americana! amandoi au ajuns la un nivel pe care il ating doar cei care au proptele bune… ca de maine americanii devin pasnici si se pisa pe toate securile de razboi, nu?

    Apreciază

  12. Cristian said, on noiembrie 8, 2016 at 11:03 pm

    Eu cred ca-l vor desemna pe Trump, ca poporul sa fie multumit (si linistit) ca a facut o treaba buna, ca au scapat astfel de „evil” Hillary si ca au un presedinte cat de cat moral… Apoi, in scurt timp, Trump isi va da arama pe fata, pentru ca si el de fapt este tot o marioneta care serveste acelorasi interese!! …Cam cum s-a intamplat si la noi cu „presedintele crestin”, care s-a dat pe fata ca e pro-gay si marioneta americanilor (dupa propriile lui cuvinte). La inceput, cand de abea iesise presedinte, noi visam ca o sa fie bine etc. etc. Ceva de genul asta ma astept sa fie si in America! Dar vom vedea cu totii cum va fi…

    Apreciază

  13. marian said, on noiembrie 8, 2016 at 11:19 pm

    Aparent, Trump va castiga. Killary se prabuseste in sondaje. O satanista preoteasa de ritualuri sacrificiale care ar fi implicat copii adusi cu taxi uber. Sper sa nu fie asa!
    Se pare ca un rus era azi omorat in consulatul rusesc din New York. Alta barfa spune ca un posibil virus ar fi dus la explozia unei mari centrale electrice ca un orasel Murmansk ar fi afectat impreuna cu tot ce ar tine de Flota Nordului, iar elicoptere aterizeaza pe strazile unei suburbii moscovite.
    Dupa unii e tentativa de lovitura americana contra lui Putin pe motiv de implicare in scandalul electoral american unde masinile de vot voteaza clinton desi votantul vrea cu celalalt. Deh!…
    Doamne ajuta sa se termine nenorocirea!

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on noiembrie 9, 2016 at 2:58 pm

      felicitari marian, esti printre putinii( doar 3 din vreo 40 de raspunsuri ) care au prognozat corect ( alaturi de riko si cristian ) cine va castiga si nu te felicit ca sa ma aflu in treaba ci pt ca ai stiut unde sa cauti informatia adevarata necesara, care era deja disponibila sub diferite forme

      Apreciază

  14. Georgel said, on noiembrie 8, 2016 at 11:24 pm

    ~Cand Dumnezeu vrea sa piarda o tara, o da pe mana unei femei~, ma intreb oare cat de adevarata o fi vorba asta. Dupa parerea mea, o sa iasa Hillary C. , o asa zisa reprezentata a democratiei. Iar dupa ce o sa iasa ea presedinte, intr-o scurta perioada de timp o sa inceapa al treilea razboi mondial (a 3-a etapa a lui, partea sangeroasa ).Iar dupa acest razboi urmeaza cei ultimi 7 ani (cel mai probabil mai putin ) , o perioada groaznica asa cum nu a mai fost si nici nu va mai fi vreodata. Intr-un articol recent, se intreba lumea daca sa-si mai reinnoiasca buletinul. Pr. Adrian Fageteanu a spus clar „ramaneti cu ce aveti( acte fara cip evident), nu mai acceptati nimic din ceea ce va dau ei in continuare, pt ca sunt vicleni, vicleni vicleni „, nu tin minte sa fi zis sa ne reinnoim ce avem. Pana si buletinele actuale (fara cip) sunt considerate o cadere ( prin „sarea pamantului„ mi se pare ca este evidentiat acest lucru, care este destul de logic daca stam bine si ne gandim), pt ca primim fiecare un numar unic. O data ce stii asta, mi se pare o foarte proasta miscare sa te duci sa,l reinnoiesti, mai ales ca aproape degeaba faci asta. Din cate am inteles, majoritatea persoanelor mai importante, mai cu minte, deja stiu cum sta treaba, si cam cat timp mai avem la dispozitie (pana la razboi ). ANTIHRIST E NASCUT DE MULT TIMP, ce inseamna asta ?! simplu, TIMPUL ramas este LIMITAT.Daca ar stii lumea cat de limitat este, probabil ar intra in panica, sau cel mai probabil ar rade de tine si ar spune ca esti nebun. Pt toate persoanele care se gandesc la nu stiu ce viitor indepartat ( incepand cu 2020 si mai departe ), f simplu, „VISE ROZALII„ :)))

    Apreciază

    • Raluca said, on noiembrie 8, 2016 at 11:54 pm

      Georgel, cine a zis vorba asta? Contează sexul viitorului președinte american așa cum a contat culoarea când a fost ales Obama, primul președinte negru american. Vai ce entuziasm a mai fost. S-a schimbt ceva cu Obama, sau e mai rău? Importanta e momeala după care merg fraierii, că de restul au ei grijă.

      Apreciază

      • Georgel said, on noiembrie 9, 2016 at 3:18 pm

        Nu mai stiu cine a spus-o. Dar diferente foarte majore intre cei 2 nu prea are cum sa fie,poate doar de ochii lumii. Si chiar daca ar fi unul dintre ei cum trebuie, ar fi anihilat rapid.Cu toate astea tot cred ca raul cel mai mic dintre cei 2 e Trumpy.

        Apreciază

  15. adrian t. said, on noiembrie 8, 2016 at 11:27 pm

    hillary clinton, pt ca masina satanista de la hollywood ii face reclama si pt ca politica ei este mai usor de manevrat catre noua ordine

    Apreciază

    • Geo said, on noiembrie 9, 2016 at 5:06 pm

      Dupa propaganda fatisa si nerusinata, ea ar fi fost aleasa… Dar ceva s-a intamplat de au schimbat ceva in scenariu. Ramane sa ne dam seama mai tarziu, in functie de evolutia evenimentelor.

      Apreciază

  16. Raluca said, on noiembrie 8, 2016 at 11:32 pm

    Hillary Clinton are probleme grave de sănătate. Vezi colapsul pe care l-a avut la comemorarea 9/11. Are și vreo două sosii nu foarte reușite care de un an și jumătate o mai ”reprezintă” pe la diferite evenimente. Cred că va ”câștiga” alegerile indiferent ce va vota poporul american. Miza este foarte mare. Cu ea merg la sigur în îndeplinirea agendei, fără surprizele care le-ar putea avea de la Trump, deși pentru situații de urgență există ”soluția”Kennedy.

    Apreciază

  17. Radu Humor said, on noiembrie 8, 2016 at 11:38 pm

    Oricare dintre ei ar ieşi învingător există un singur perdant :
    SUA !
    Aceste alegeri au stabilit fără echivoc că :
    „Regele e gol !”
    America este pe marginea prăpaştiei şi vrea să tragă după ea întreaga lume !
    Cel mai plastic desen arată un elefant, dus de nas de-un şoricel ( israel) până pe marginea unei prăpastii !
    Personal, l-aş prefera pe Trump !
    E mult mai compatibil cu tipul de societate creată în America, tot timpul condusă de o mână de îndrăciţi ce-şi zic iluminaţi !
    Halal !
    P.S.
    Cred că sub administraţia Trump, România ar avea primul ambasador care să nu fie evreu !
    Ar fi un bun început !

    Apreciat de 1 persoană

  18. ultimul mohican said, on noiembrie 8, 2016 at 11:42 pm

    Iohannis si Tsipras sunt exemple bune. Baloane de sapun. Cum istoria se tot repeta e verosimila alegerea lui Trump.

    Apreciază

  19. valentinortodoxblog said, on noiembrie 8, 2016 at 11:42 pm

    Totul depinde de câți oameni rugatori autentici mai sunt în lume. Mă refer bineînțeles la pustnici sau nu, care sunt cu adevărați ortodocși și bineplacuti Bunului Dumnezeu.

    Apreciază

  20. blue said, on noiembrie 8, 2016 at 11:48 pm

    Clinton. După un preşedinte negru, va urma un preşedinte-femeie. Dacă rămâne două mandate, cine ştie ce se va mai „pritoci”. Probabil primul preşedinte gay. Trebuie ca americanii să „beneficieze” de cât mai mult circ, pentru ca dorinţa de a ieşi la vot şi a-şi manifesta „dreptul democratic” să nu se tocească de atâtea dezamăgiri din ultimii ani. Cam asta-i aşa zisa luptă electorală fără precendent.

    Apreciază

  21. Mihai2016 said, on noiembrie 9, 2016 at 12:14 am

    Hillary Clinton fara doar si poate!!!

    Apreciază

  22. marian said, on noiembrie 9, 2016 at 12:55 am

    Alta barfa si mai urata zice ca air force unu si doi ar fi in aer ca familiile gunoaielor satanice sunt si ele tot in aer si ca alde Kerry e in zbor catre Polul Sud. Stim toti ce se zvonea ca acolo.ar fi fost si ar fi dres ca nazistii de sub pamant etc.
    Ma tem ca Putin va capitula si ca Rusia va fi rupta in bucati, fie chiar si fara lupta.
    In final Rusia se va reface si ii va sminti cu bataia pe vestici, sau, asa simt.
    Doamne iarta!

    Apreciază

  23. mircea.v said, on noiembrie 9, 2016 at 1:02 am

    Ma gandesc ca pt „paine si circ” mai bine da o femeie. A fost primul negru, acum ar fi normal sa fie prima femeie. Si, fiind si Apocalipsa, ar fi cazul ca diavolul sa faca o miscare in semn de respect pt momentul „Eva”, ca momentul „Eva” a fost cel mai reusit moment al sau.

    Dar, asa cu spun toti, oricine iese, este perfect egal dpdv al sistemului.

    Apreciază

  24. marinela said, on noiembrie 9, 2016 at 1:13 am

    Va iesi hillara lu´clinton,presedinte ,dar va da ortul popii dupa scurt timp,ca e pe duca saraca din cite s-a vazut in ultimele aparitii la rampa.

    Apreciază

    • s2side said, on noiembrie 9, 2016 at 3:24 am

      saraca? lol, e o posedrogata satanista care se zvoneste ca practica canibalism si voodoo, cel putin sotul ei clinton zice asta in cartea lui ca a fost in Haiti si a participat la ceremonii voodoo etc; si se mai zvoneste de la serviciile secrete care-s responsabile de siguranta ei ca intra in transe si vorbeste cu tot felul de spirite si morti

      Apreciază

  25. Alex said, on noiembrie 9, 2016 at 6:01 am

    Offf, frate Saccsiv, chiar vrei să ne pui în „dificultate” . . . hmm …

    Politicul se subordonează religiosului, adică satanicului, iudeo-catolicismului … hmmm… Ştii că romano-catolicismul este iudaism camuflat… Sau nu ştii că Sanhedrinul este Consiliul Cardinalilor de la Vatican, iar Papa este marele preot… hmmm … Saccsiv, Dumnezeu să te păzească!

    Apreciază

  26. Calin Manta said, on noiembrie 9, 2016 at 6:33 am

    Data trecuta americanii l au votat pe banana boy pt ca stiau ca bestia e o zdreanta…dec mai bine banana boy decit o zdreanta…Acum ma mir ca are din nou sanse !

    Apreciază

  27. Calin Manta said, on noiembrie 9, 2016 at 6:34 am

    E CLAR CA I INSTRUMENTUL PAPUSARILOR…TRUMP TEORETIC E CONTRA LOR !

    Apreciază

  28. Mihail said, on noiembrie 9, 2016 at 8:28 am

    uite la ce foloseste internetul – ca sa va dati cu parerea despre draci…

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 9, 2016 at 9:58 am

      Mihail

      Daca monahii din Athos, care au tinut conferinte in Romania, foloseau mai bine internetul, ar fi stiut ca deja exista un Sinod ce a dat anatemei ecumenismul.

      Sora draga, tu ai o ispita din dreapta.

      Apreciază

      • Mihail said, on noiembrie 9, 2016 at 11:32 am

        Saccsiv, imi explici te rog ce insemna pentru tine „ispita din dreapta”? Si de ce consideri ca „alegerile” din sua au o importanta atat de mare? Te intreb cu toata seriozitatea. La ce ne foloseste noua, crestinilor, sa stim ce zombi mai iese la conducerea sua? Ca la locul meu de munca este primul lucru pe care il aflu. Apoi, inainte cu o saptamana si ulterior inca o saptamana cel putin numai despre asta se vorbeste. Vorbim despre lucruri care n-au nici o treaba cu mantuirea noastra.
        Cu totii avem ispite sacciv. Inclusiv tu. Dumnezeu sa te ajute.

        Apreciază

  29. RomeoB said, on noiembrie 9, 2016 at 8:34 am

    Mesajul masonic al lui Barack Obama: „Indiferent de rezultat, sorele va rasari!”

    Cel ce a fost timp de opt ani presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, a avut un discurs televizat dupa ce au aparut 86% din rezultatele voturilor electorilor pentru alegerile prezidentiale americane.

    Obama a spus ca a fost o perioada foarte lunga si grea pentru ambele tabere si ca rezultatele arata ca in SUA democratia este puternica si ca dovada orice este posibil, dar ca americanii trebuie sa fie uniti in astfel de momente. La finalul discursului sau, Obama a afirmat: „Indiferent de rezultat, soarele va rasari maine!” Mesajul sau a fost imediat interpretat ca un mesaj masonic, in care soarele, inca de la vechii egipteni – zona de unde isi extrage masoneria radacinile – era si este venerat. Cu alte cuvinte, in SUA, un stat masonic, indiferent de rezultat, tot masoneria va fi la putere, si nu s-a schimbat altceva decat faptul ca persoana scoasa in fata – in cazul asta, Trump, e alta.

    http://www.ziuanews.ro/stiri/mesajul-masonic-al-lui-barack-obama-indiferent-de-rezultat-sorele-va-rasari-570744

    Apreciază

  30. marian said, on noiembrie 9, 2016 at 2:33 pm

    Satana seduce si deceptioneaza.
    Al Gore trebuia sa fie presedinte in 2000 dar s-a procedat la RE-NU-MA-RA-REA VOTURILOR SI A IESIT BUSH JR. Se repeta istoria? Daca nu, cred ca il vor impusca. America e o tara a negrilor portoricanilor gunoaie din Mexic Venezuela Orientul Mijlociu etc. Aia sunt actuala America. Albii muncesc precum sclavii iar tiganii mananca fac copii si crime la greu. Dustractie in Chicago, uciderea soferilor pe autostrada stand la fereastra cu arma in mana sau aruncarea sub metrou a celor care sunt singuri la marginea peronului sau impuscarea cui isi infasa pruncul pe bancheta masinii. Asta e America! As vrea sa merg acolo sa imi cunosc rudele dar nu am nici bani si nici curaj.
    Doamne!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.