SACCSIV – blog ortodox

ALEGERI MOLDOVA. Gigi Becali: “Mai bine mor de foame și în sărăcie și mor cu Hristos, decât cu Uniunea Europeană și cu LGBT”

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 6, 2016

Iata si ce putem citi la EXCLUSIV: Gigi Becali, despre candidații Maia Sandu și Igor Dodon de pe SPUTNIK:

Omul de afaceri din România Gigi Becali, cunoscut drept un apărător hotărât al valorilor tradiționale și creștine, nu ar susține nici în ruptul capului un candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova care este sprijinit de Uniunea Europeană și de comunitatea homosexualilor și lesbienilor.
Patronul Clubului de Fotbal “Steaua” de la București a fost întrebat de corespondentul Sputnik Moldova ce crede despre competiția electorală din stânga Prutului, la care participă un candidat pro-estic, care împărtășește valorile creștine și tradiționale, Igor Dodon, și unul pro-vestic, care optează pentru toleranță și care este sprijinit de Uniunea Europeană și comunitatea homosexualilor și lesbienilor.
Gigi Becali a răspuns scurt:,,Pe mine cel (candidatul – nota noastră) cu LGBT nu mă interesează. Mai bine mor de foame și în sărăcie și mor cu Hristos, decât cu Uniunea Europeană și cu LGBT. Eu sunt cel care e cu Hristos’’, a declarat fostul europarlamentar Gigi Becali în exclusivitate pentru Sputnik Moldova.
   Comentariu saccsiv:

Ea e:

143152356692

Foto: Sandu a fost premiată de Banca Mondială pentru Codul educației (FOTO)

   Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Maia_Sandu, Maia Sandu (n. 24 mai 1972RisipeniFălești) este o economistă din Republica Moldova, care a exercitat funcția de ministru al educației al Republicii Moldova între 24 iulie 2012[1] și 30 iulie 2015.

[…]

În perioada 2009−2010 a studiat la Harvard Kennedy School of Government (SUA), obținând titlul de Master în administrație publică.[2] Între 2010 și 2012, Maia Sandu a activat în calitate de consilier al Directorului Executiv la Banca Mondială, în Washington DCSUA.

[…]

Pe 23 decembrie 2015 ea și-a lansat propria platformă care ar urma să devină partid, intitulată „În /pas/ cu Maia Sandu”. Ulterior, la începutul lunii ianuarie 2016 s-a aflat că denumirea viitorului partid urmează să fie „Partidul Acțiune și Solidaritate”.[10][11]

   Comentariu saccsiv:

Se pare ca SISTEMUL are o obsesie cu pasii. Sa ne amintim si de cartea lui Klaus Johannis:

Pas cu pas

Iata si ce putem citi la Maia Sandu despre integrarea minorităților sexuale: „Vrem să construim o societate în care cu toții ne vom simți bine” de pe Politics of Moldova:

Candidatul PAS la funcția de președinte, Maia Sandu, are drept unul dintre obiective integrarea membrilor comunității LGBT în societate. Cel puțin aceasta reiese din declarațiile oferite de ea jurnaliștilor. Aceasta susține că își dorește să sporească nivelul de toleranță în societate li pentru aceasta va munci mai ult în educație.

„Partidul nostru este pentru drepturile omului. Noi considerăm că drepturile fiecărui om trebuie respectat. Da, trebuie să vorbim mai mult despre toleranță în societate și pentru asta trebuie să muncim mai mult în educație. Noi toți vrem să construim o societate în care cu toții ne vom simți bine. Cred că aceasta este cel mai important. Și eu cred că asta se poate de făcut”, a declarat Maia Sandu jurnaliștilor de la portalul Point.md în cadrul unei „Emisii directe” organizate de acesta.

Reamintim că acum câteva săptămâni, comunitatea LGBT și –a exprimat publci suportul pentru candidatul PAS. Directorul asociației Genderdoc-M, Angelica Frolov a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care i-a îndemnat pe toți membrii comunității LGBT să voteze pentru Maia Sandu.

Sa vedem acum ce-i si cu celalalt candidat:

dodon

Foto: http://karadeniz-press.ro/kara/dodon-pentru-presa-rusa-republica-moldova-stat-federativ-in-uniunea-vamala/

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Igor_Dodon, Igor Dodon (n. 18 februarie 1975Sadovaraionul Călărași) este un politician și economist din Republica Moldova, deputat în Parlamentul Republicii Moldova din 2009. A îndeplinit funcția de prim-viceprim-ministru al Republicii Moldova din 2008 până în 2009 și ministru al economiei și comerțului din 2006 până în 2009. Este președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.[2]

[…]

Începând cu anul 2009 este deputat în Parlamentul Republicii Moldova, inițial ales pe listele PCRM. Pe 4 noiembrie 2011 împreună cu Zinaida Greceanîi și Veronica Abramciuc a părăsit fracțiunea PCRM din parlament.[4] Ulterior cei trei au aderat la Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

La 18 decembrie 2011, la cel de-al 10-lea Congres al PSRM Igor Dodon a fost ales președintele partidului[5].

Pe 16 martie 2012 grupul celor 3 deputați ex-comuniști (Igor Dodon, Zinaida GreceanîiVeronica Abramciuc) a votat pentru candidatul Alianței pentru Integrare Europeană (AIE) Nicolae Timofti în calitate de Președinte al Republicii Moldova. Ulterior, însă, Dodon a declarat că regretă votul său pentru Timofti[6][7].

[…]

Igor Dodon își însumă fățiș orientarea sa politică pro-rusă, în opoziție cu orientările pro-europene, adoptate de coaliția democratică de guvernare. În nenumărate rânduri Igor Dodon a afirmat că Republica Moldova ar trebuie să adere la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan în detrimentul Uniunii Europene. Pledează pentru denunțarea imediată a Acordului de Asociere Republica Moldova–Uniunea Europeană.[9]

În politica internă, tot conform orientărilor pro-ruse, Igor Dodon promovează federalizarea Republicii Moldova[10] și susține că nesemnarea „memorandumului Kozak” în toamna anului 2003 a fost o greșeală.[11]

[…]

Pe 29 martie 2012, Igor Dodon a invitat partidele să inițieze un referendum de schimbare a drapelului național al Republicii Moldova (tricolorul), cu un steag bicolor roșu-albastru.[14][15]

În noiembrie 2012 acesta publică pe contul său de Facebook o fotografie în care apare îmbrăcat în haine cu Drapelul Federației Ruse pe ele.[16]

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

CHIȘINĂU. Voronin: Comuniștii nu îl susțin pe Dodon

E trist pentru moldoveni ca trebuie sa aleaga intre pentagrama pe albastru si pentagrama pe rosu …

 

Reclame

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Calin Manta said, on noiembrie 6, 2016 at 8:16 am

  DACA NU VREI IN EUROPA , DU TE IN RUSIA MAI CIOBANE…CA VEI GASI MULTI IMBECILI CA TINE ACOLO !

  Apreciază

  • ban said, on noiembrie 6, 2016 at 9:33 am

   Deci daca nu esti poponar si pedofil, esti imbecil… Interesante ”valori”.

   Apreciat de 1 persoană

  • Gabriel M. said, on noiembrie 6, 2016 at 9:53 am

   Calin manta

   Tradatorule de neam si credinta care esti. Becali e mai marturisitor decat multi preoti. Iar tu esti partas cu sodomitii.
   SI A FIi CIOBAT chiar e o virtute prietene nu o jignire.

   Apreciază

  • NIMENI said, on noiembrie 6, 2016 at 10:56 am

   Sa fi sanatos Caline tata, am inteles, tu nu esti imbecil, asa ca lasa-ne!

   Apreciază

  • cosminmatiu said, on noiembrie 6, 2016 at 11:25 am

   Sa te duci tu din Romania pentru ca inaintasilor tai le este scarba de tine

   Apreciază

  • Cristian Vodă said, on noiembrie 6, 2016 at 1:15 pm

   Creier Spălat, cum de te-ai rătăcit pe aici ?

   Apreciază

  • Ionut said, on noiembrie 6, 2016 at 2:09 pm

   N-ai citit tot articolul, adica, mai exact, n-ai citit ultimul rand.
   Ca si in partea dreapta a Prutului, si in partea stanga se poarta alegerile dintre doua marionete.
   M-am intrebat si eu, de ce n-a fost propus, de exemplu, Mihai Ghimpu ca si candidat al coalitiei? De ce o Maia Sandu de care n-a auzit nimeni pana acum?
   Pe oricine ar alege romanii din stanga Prutului, vor putea fi intrebati la un moment dat: pai n-ati votat voi asa?
   Parerea mea e ca n-ar trebui sa mearga DELOC la vot. Sa le dea cu flit!…

   Apreciază

   • Muritor said, on noiembrie 8, 2016 at 11:38 pm

    Mihai Ghimpu a candidat în primul tur şi nu e foarte diferit de Maia Sandu. A luat sub 2%

    Apreciază

  • pcmouse said, on noiembrie 6, 2016 at 2:45 pm

   ciobanul asta marturisitor e lasat sa va rusineze pe cei ca voi ..inteligentule!!

   Apreciază

  • nelu said, on noiembrie 6, 2016 at 5:11 pm

   IMBECIL esti dumneata si noi suntem la noi acasa aici nu la tine … un cioban cu inima curata, a fost si Imparatul David . asa ca nu vrem cu niste spurcati ca tine si ca altii, in fundu iadului ….

   Apreciază

 2. Arhanghelul said, on noiembrie 6, 2016 at 9:00 am

  Ti-n sa precizez ca Maia Sandu are parcursul unui … sortzuletz … Ca si (Kakofonie intentionata) Piciorus de la noi …

  Dar si oponentul are aceasi patalama …

  Concluzie : Alegeti din doua rele …

  ______________________________________________________

  Acum sa ne intoarcem putinTel la oitele noastre …

  Nea JiJi … sa se abtina cu smerenia afisata … ca pute a snobism si hAUR la poarta …
  Este usor sa le spui altora sa moara de foame … cand tu ai burta plina …

  „”Gigi Becali a răspuns scurt:,,Pe mine cel (candidatul – nota noastră) cu LGBT nu mă interesează. Mai bine mor de foame și în sărăcie și mor cu Hristos, decât cu Uniunea Europeană și cu LGBT. Eu sunt cel care e cu Hristos’’, a declarat fostul europarlamentar Gigi Becali în exclusivitate pentru Sputnik Moldova.

  http://sputnik.md/radio_rubrica_interviu/20161105/9752068/gigi-becali-maia-sandu-igor-dodon-alegerile-prezidentiale-candidati.html

  „”Pe 29 martie 2012, Igor Dodon a invitat partidele să inițieze un referendum de schimbare a drapelului național al Republicii Moldova (tricolorul), cu un steag bicolor roșu-albastru.””

  ____________________________________________________

  Unde esti tu … Fane „” Babanu”” … sa vezi ce s-a ales de noi …

  Apreciază

 3. iftime dan catalin said, on noiembrie 6, 2016 at 9:22 am

  atat ai priceput Calin din ce a scris fratele Vasile?

  Apreciază

 4. cosminmatiu said, on noiembrie 6, 2016 at 9:31 am

  Avem si noi ereticul Iohannis. Rusine popor ortodox care l-a ales

  Apreciază

  • NIMENI said, on noiembrie 6, 2016 at 10:59 am

   Acum isi rod unghiile, toata gloata/ turma!

   Apreciază

  • intreabapreotul said, on noiembrie 6, 2016 at 4:40 pm

   Nu l-a ales niciun popor roman!

   Apreciat de 1 persoană

   • Mihail said, on noiembrie 7, 2016 at 2:18 pm

    Asa este. Era deja ales de demonocratii straini. Aveau doar nevoie de masa de manevra care sa fie prezenta la alegeri si astfel sa legitimeze voturile finale. De aceea le tot spun la cunoscuti, NU va duceti la vot.
    Sarmanii moldoveni isi pierd zile si nopti cu tot felul de comentarii despre cine candideaza si in general despre politica, nevrand – inca – sa priceapa ca totul este o cacialma.

    Apreciat de 1 persoană

 5. Stefan said, on noiembrie 6, 2016 at 10:01 am

  Si la ei ,ca si la noi ,ca si in SUA ,ca si …peste tot .Ai de ales din rau si foarte rau.Oare s-a ajuns din greseala in aceasta situatie ?Ori e a …,,n” dovada ca EVOLUTIA = BABILONUL contemporan.OFENSIVA FEMININA in a calca in picioare toate responsabilitatile si indatoririle barbatului (vezi fotbal cu tate,box cu tate,politiste,jandarm(erite),soldat(e),primar(ite),presedint(a) etc) plus toate filmele de la Hollywood din ultimii 5-7 ani au femei in roluri principale care bat barbati ,iar barbatii sunt incurajati sa fie curisti si imbatati cu BERULA zilnic ,toate aceste lucruri sunt oare normale,sunt oare din greseala sau contravin tot invataturilor din Sf.Scripturi si sunt promovate si folosite tot ptr a SCHIMONOSI fiinta umana ?Doamne ajuta!

  Apreciază

  • I said, on noiembrie 7, 2016 at 9:33 pm

   ,,OFENSIVA FEMININA,, – interesant, sunt si eu din RM si mama mi-a zis, ca fiind copila, auzea pe bunelul si mica vorbind si ei ziceau ca atunci cind la conducere o sa vina o femeie, va fi rau de tot…

   Apreciază

 6. […] Sursă: ALEGERI MOLDOVA. Gigi Becali: “Mai bine mor de foame și în sărăcie și mor cu Hristos, decât … […]

  Apreciază

 7. Nisof said, on noiembrie 6, 2016 at 12:02 pm

  „UNIUNEA EUROPEAN” ESTE O COCINA DE PORCI HOMOSEXUALI, COMUNISTI, MULTICULTURALISTI, JIDANI RASISTI-TALMUDISTI, PARAZITI SI TOT FELUL DE DERBEDEI GLOBALISTI! JOS CU RÃHATUL „UNIUNI EUROPENE”!

  Apreciază

 8. veaceslav said, on noiembrie 6, 2016 at 1:37 pm

  si multe interesante http://pro-ortodoxia.blogspot.md/2016/11/socant-de-maia-sandu-genocidul-ei.html

  Apreciază

  • sv said, on noiembrie 6, 2016 at 3:08 pm

   @veaceslav
   Asta e propaganda tipic ruseasca! Ai uitat ca Gondon este un bolsevic vopsit?Ar fi fain sa castige alegerile,apoi o sa ajungeti ca in Ucraina si in citeva luni veniti la noi milogindu-va „kak obicinai” cind va vor chiorai iar matzele de foame.
   NU VA PREZENTATI LA VOT! MOLDOVA TRAIESTE AZI CU BANII TRMISI DIN WEST CA AJUTOARE SAU DE CEI MERSI ACOLO LA MUNCA. RUSNACII AU AJUTAT(PE „PROEUROPENI”= AGENTI KAGHEBOSHI) SA FURE MILIARDUL E EURO

   Apreciază

  • Muritor said, on noiembrie 9, 2016 at 12:02 am

   @veaceslav,
   Sînt sigur că Igor Dodon habar nu are de serghianism şi ecumenism. Lui îi totuna dacă patriarhul Kiril e eretic ecumenist sau ÎPS Vladimir e serghianist pînă în măduva oaselor (care şi-a semnat osînda veşnică în februarie 2016 la Moscova prin cele adoptate ulterior la „sinodul” tîlhăresc din Creta – adică tot ecumenism) sau că cel care a şi făcut conferinţă de presă în favoarea lui Dodon, PS Marchel e un slugoi patriarhist, care şi-ar vinde şi mama de zeci de ori dacă asta-i va cere ereziarhul Kiril. Nişte pseudo-ierarhi care nu văd nici o deosebire între Adevărul-Hristos cu Unica şi Sfînta Sa Biserică şi Antihrist cu curva sa de anti-biserică ecumenistă.
   La fel cum îi totuna şi celui care îi face campanie lui Dodon pe blogul personal, rămînînd în comuniune cu acei duşmani ai lui Hristos, diaconul Ghenadie Văluţă.
   Cu Maia Sandu totul e clar (lupta ei anti-corupţie e doar un înveliş exterior pentru interesele străine care le reprezintă, pe lîngă faptul că-i sprijină pe LGBT-işti), dar faptul că îi faci campanie lui Dodon, asta o să-l facă mai drept?
   Cautăţi de mîntuirea ta iniţial. Îl crezi pe Dumnezeu bleg sau tîmpit? Crezi că face iconomie după voinţa bleagă a omului? Crezi că-i va mîntui pe cei ce conştient rămîn în comuniune cu ecumeniştii? Crezi că anti-biserica lui Antihrist poate mîntui?
   Vai şi amar de tine, veaceslav!

   Apreciază

  • eu said, on noiembrie 13, 2016 at 8:34 pm

   In general, cu F9 se poate de votat? nu din cite stiu

   Apreciază

 9. sv said, on noiembrie 6, 2016 at 2:23 pm

  Citeva ganduri:
  1.O fi Becali ortodox dar nu prea vad multa „orTodoxie” cind a spus ca „..ma doare in p#$$% de DNA”(gasiti asta pe youtube),mai apoi s-a milogit ptr. libertate.De ce face afaceri cu Westul si nu isi vind si cumpara jucatorii de la rusi sau Asia?

  2. Daca faci donatii nu te filmezi/fotografiezi cu darul asa cum fac tinanii la nunti si petreceri.

  3. Cum a facut Becalii avere asta o sa judece Dumnezeu .

  4.Candidatul „pro est”(Dodon) este un ANTI-ROMAN DECLARAT,un bolsevik nenorocit vopsit in culori orodoxe asa cum fac toti bolsevicii „demonokrati”.Cum poti sa ai incredere intr-un sarlatan si un agent al imperialismului rusesc?

  5. Maia Sandu o fi soroshista dar e preferata in cazut acelui bandit rusnac.Va si scandal cu Ucraina daca iesie acel nemernic si provocari cu Romania.Asta doriti?

  6. Referitor la cei care critica Westul: nu-s de acord cu deviatiile lor dar sa vedem si partea buna: DACA NU ERAU EI, AZI NU AVEAM NICI ELECTRICITATE,NICI INTERNET,NIMIC DIN CE NE FACE VIATA MAI USOARA. Nu exista acest blog, iar cei din diaspora nu puteau urmari pe net paginile ortodoxe bune si eram in obscurantism si superstitii ca pina recent.Satul romanesc, pe care il lauda multi, este azi o adunatura de bezmetici,alcolisti si babe sperstitioase.Cei destepti pleca de acolo si daca vin inapoi vin doar la batranete sau doar in vizite scurte/vacante. SUNT DE LA TARA SI STIU CE SPUN.ZILNIC AM ACESTE PROBLEME: BARFA,RAUTATE,INVIDIE,IGNORANTA SI SPERSTITII. Toti care au plecat afara au venit cu bani si au facut case (unele exagerat de mari) in care se poate trai decent. Cei care mai traiesc in case de carpici(mergeti la M’rea Hadambu sa vedeti lumea a 3’a!) nu-s nici smeriti nici buni crestini. In trecut foarte putini plecau din sat si aceia erau oameni cu cap si cu bun simt,prostimea ramanea acasa.Comunistii au adus cireada de la tara,i-au bagat in ghettouri comuniste,i-au nagajat in fabrici si uzine (majoritatea producatoare de rebuturi CAER) care acum sunt nostalgici dupa Ceaska!
  ps: fiti cinstiti si lasati gargara nationalista. Nu suntem nici mai buni decut altii!Daca eram atunci eram o mare putere.ROMANII SUNT PRIMII (DIN U.E) LA NUMARUL DE PUSCARIASI IMPREUNA CU MAROCANII..SA NU UIT SI NUMARUL MARE DE AVORTURI CARE INCA SE MAI FAC..

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 6, 2016 at 3:06 pm

   sv

   Numarul 6 dovedeste gradul groaznic de indoctrinare in care te afli.

   Apreciază

   • sv said, on noiembrie 6, 2016 at 3:21 pm

    SACCSIV
    explica-mi te rog ce anume e rau?

    Apreciază

   • ionel said, on noiembrie 7, 2016 at 3:53 am

    Da, dar nu e antijidan ca tine. Eu dupa ce l-am citit a doua, sa stii ca are dreptate. Nu mi-a placut decat faza cu puscariile. In rest a fost obiectiv si a venit cu niste concluzii corecte. Iar Becali e nebun de legat. Desi referitor la mantuirea acestuia, nu noi decidem.

    Apreciază

   • Muritor said, on noiembrie 9, 2016 at 12:09 am

    @sv,
    după felul cum gîndeşti şi nostalgicii comunişti fac bine – cine a adus curentul electric în URSS? Nu ştii de lampa lui Ilici?
    … dacă nu ar fi fost lampa lui Ilici, azi satele ar fi plini de superstiţioşi şi încă fără curent electric. Ce să mai? … nişte obscurantişti.

    Apreciază

  • Ionut said, on noiembrie 6, 2016 at 3:24 pm

   E mult de discutat de ce Romania in general si satul romanesc in special e in situatia in care e. Principala cauza e, cred eu, pacatul si lipsa nadejdii in Dumnezeu.
   Ca factori pamantesti am putea adauga secolele de stapaniri straine (otomana in Moldova si Muntenia), masurile comuniste de distrugere a satului si valorilor sale spirituale, politica post-decembrista de distrugere a agriculturii, lipsa de implicare a conducerii Bisericii etc.
   Nu sunt de acord sa pleci din tara si sa te faci sluga la straini (sau chiar mai rau) ca sa-ti faci palat.
   Si nu cred ca Vestul ne e de vreun folos, mai degraba ne demoleaza (vezi privatizarile si jaful din paduri) si ne zapaceste. Eram departe daca am fi fost lasati in pace (si de unii, si de ceilalti).
   Gandeste-te numai cat sug companiile straine din tara asta si cum isi exporta profiturile si o sa-ti dai seama de ce suntem saraci lipiti pamantului.
   Mi se pare important sa ne lepadam odata de mentalitatea asta de slugi si asistati care au nevoie de ajutorul si „binecuvantarile” marilor puteri pentru a realiza ceva in viata.

   Apreciază

 10. Ionut said, on noiembrie 6, 2016 at 2:44 pm

  Parerea mea e ca se incearca inventarea unui curent nationalist anti-crestin, asa cum s-a incercat si in Ucraina si chiar si la noi, dupa „Colectiv”. Cu alte cuvinte, candidatul unionist (chipurile) e cu Bruxelles-ul si cu „minoritatile”, iar candidatul crestin-ortodox (chipurile) e cu Moscova.

  Apreciază

 11. iftime dan catalin said, on noiembrie 6, 2016 at 3:18 pm

  http://www.agerpres.ro/externe/2016/11/06/protest-anonymous-la-londra-aproape-50-de-persoane-arestate-05-14-04
  Se pregatesc de revolutia mondiala?
  Frate Vasile mai scrie despre FNOM si NOM..e problema de actualitate si va fi, cred eu, o piatra de poticnite pentru multi..

  Apreciază

 12. ionel said, on noiembrie 7, 2016 at 3:45 am

  Eu am inteles de mult timp punctul lui Saccsiv de vedere. Dar si in Romania n-ai ce sa alegi, acum la alegerile legislative. Ai de ales intre un PSD care a distrus tara si toti ceilalti care au ajutor din Vest. Iar moldovenii daca voteaza cu Dodon, vor fi mai rau decat cu Maia Sandu. Sa stati linistiti ca si rusii sunt niste ipocriti si nu vor promova valorile Lui Hristos. Asa ca mai bine liber, desi in timp tot mapamondul va fi sclavizat, intr-o mare imorala. Dar poti alege!

  Apreciază

 13. ionel said, on noiembrie 7, 2016 at 3:48 am

  Si inca ceva, Dodon asta e nebun. Va rusifica Moldova si va face razboi cu Romania.

  Apreciază

 14. Cosmin said, on noiembrie 7, 2016 at 11:09 am

  Tableta „NU MERGETI LA VOT” ar fi ideala pentru Republica Moldova.

  Apreciază

 15. Mihail said, on noiembrie 7, 2016 at 2:20 pm

  Pentru cei care il critica pe cioban. Becali chiar este crestin cu frica de Dumnezeu.

  Apreciază

  • octoviv said, on noiembrie 7, 2016 at 3:21 pm

   http://b1.ro/stiri/eveniment/gigi-becali-despre-calugarul-care-a-tinut-un-discurs-virulent-la-adresa-patriarhului-daniel-ceea-ce-face-acest-calugar-este-sminteala-video-159761.html

   Domnul Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Sale Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria, ale Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruință, ale Sfântului Părinte Ierarh Ierarh Ignatie Briancianinov, ale Sfântului Părinte Ierarh Nicolae Velimirovici, Arhiepiscopul Ohridei și Jicei, ale Sfântului Părinte Cuvios Justin Popovici de la Celje, ale Sfântului Părinte Cuvios Maxim Mărturisitorul, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie cel Mare, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie Aghioritul, ale Sfântului Părinte Cuvios Siluan Athonitul, ale Sfântului Părinte Mărturisitor Gavriil Georgianul, ale Sfântului Părinte Cuvios Mărturisitor Visarion Sărai și ale tuturor Sfinților Săi din Biserica Sa Biruitoare, cu Sfântă Crucea Sa, să îl lumineze și pe Gheorghe Becali până nu va fi prea târziu.
   _________________________________________________________________________________________

   Iertați-mă.

   Sfârșit și lui Dumnezeu, în Preasfânta Treime închinat: Tatălui Atotțiitorul și Fiului, Domnului Iisus Hristos Mântuitorul și Sfântului Duh Mângâietorul, slavă pentru tot și pentru toate!

   „Bine ești cuvântat Doamne, învață-ne îndreptările Tale.
   Bine ești cuvântat Stăpâne, înțelepțește-ne cu îndreptările Tale.
   Bine ești cuvântat Sfinte, luminează-ne cu îndreptările Tale.”

   Doamne Dumnezeule și Mântuitorul nostru Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria, ale Sfântului Apostol și Evanghelist Pavel, ale Sfântului Sfințit Mare Mucenic Ciprian și ale Sfintei Mare Mucenițe Iustina ai Antiohiei, ale Sfântului Sfințit Mare Mucenic Haralambie, ale Sfântului Părinte Cuvios Gherasim Kefalonitul, ale Sfântului Părinte Ierarh Ignatie Briancianinov, ale Sfântului Părinte Ierarh Nicolae al Japoniei, ale Sfântului Părinte Ierarh Ioan Maximovici, Arhiepiscop de Shanghai și San Francisco, ale Sfântului Părinte Ierarh Nicolae Velimirovici, Arhiepiscopul Ohridei și Jicei, ale Sfântului Părinte Cuvios Justin Popovici de la Celje, ale Sfântului Părinte Cuvios Iustin Pârvu de la Petru Vodă, ale Sfântului Părinte Mărturisitor Theodor Studitul, ale Sfântului Părinte Cuvios Maxim Mărturisitorul, ale Sfântului Părinte Cuvios Siluan Athonitul, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie cel Mare, ale Sfântului Părinte Cuvios Paisie Aghioritul, ale Sfântului Părinte Mărturisitor Gavriil Georgianul, ale Sfântului Părinte Cuvios Mărturisitor Visarion Sărai și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Ta Biruitoare, cu Sfântă Crucea Ta, învață-ne, înțelepțește-ne, luminează-ne, întărește-ne ca să nu Te părăsim pe Tine și Sfânta Ta Biserică, iartă-ne pentru tot cât Te-am supărat și cât Te supărăm, apără-ne, păzește-ne, acoperă-ne cu acoperământul aripilor Tale, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

   Apreciază

  • el said, on noiembrie 7, 2016 at 4:40 pm

   octoviv

   asta e nivelul lui de intelegere, cine sa-l invete adevarata Ortodoxie pe Becali?
   dar eu cred ca e sincer si intr-o zi se va indrepta si el si va discerne raul de bine in marea asta de inselari care se vand pe la „pangare”.
   si cu pacatele si neputintele lui cu tot, oricum este MULT DESUPRA „carturarilor si fariseilor” vicleni si vanduti din clerul apostat din beserica.srl. parerea mea.

   Apreciază

   • saccsiv said, on noiembrie 7, 2016 at 4:48 pm

    el

    Plus ca o influenta din ce in ce mai mare asupra lui o au „ortodocsii” vrajitorului Pavel Chirila.

    Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: