SACCSIV – blog ortodox

CUTREMUR 7 grade ITALIA

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 30, 2016

Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 grade a avut loc, duminică dimineață, în jurul orei 07.40, în Italia, potrivit USGS, informează Reuters.

Romani din Italia declarau la tv ca a fost precedat de un soi de vuiet extrem de puternic.

Apoi, evident, s-a spus c-a fost mai mic. Iata ce putem citi la Cutremur de 6,5 grade in Italia, cel mai puternic din ultimii 36 de ani de pe Ziare com:

Un cutremur cu magnitudinea 6,5 s-a produs in centrul Italiei, duminica dimineata, la 10 kilometri adancime, in zona localitatii Norcia, regiunea Umbria, la 134 de kilometri de Roma. Este vorba despre cel mai puternic cutremur din ultimii 36 de ani.
Seismul a durat un minut si i-a scos din case pe italieni in jurul orei 8:40, ora Romaniei. Martorii spun ca au simtit acest cutremur mult mai puternic decat pe cel care a pus la pamant localitatea Amatrice, in luna august, si a ucis aproape 300 de oameni.
Au urmat si mai multe replici, dintre care cea mai puternica a fost de 5,1 grade. Locuitorii din Norcia au iesit din case, iar presa locala anunta distrugeri importante in aceasta zona.
Este vorba despre cel mai puternic cutremur care are loc in Italia dupa cel din 1980, cu magnitudinea 6,9, care a lasat in urma 2.483 de morti, 7.700 de raniti si 250.000 de sinistrati.
Zeci de persoane au fost ranite in urma seismului de duminica dimineata din Italia, dar deocamdata nu exista informatii privind decese, a anuntat Protectia Civila, citata de Corriere della Sera si News.ro.

Martorii sustin ca mai multe cladiri, inclusiv doua biserici s-au prabusit peste persoane aflate inauntru, relateaza La Repubblica, citata de News.ro.
In localitatea Tolentino s-a prabusit o biserica in care se aflau circa 30 de credinciosi care asistau la slujba de duminica.
La Norcia, s-a prabusit catedrala in care se aflau mai multi calugari, dar si credinciosi, iar la Amatrice cel putin doi oameni au fost scosi de sub daramaturi.
„Totul s-a prabusit, vad coloane de fum, este un dezastru”, a spus primarul din Ussita, unde centrul istoric a fost evacuat in totalitate.

Ministerul roman de Externe le reaminteste romanilor numerele de urgenta de la misiunile diplomatice din Italia, in cazul in care au nevoie de ajutor.
„In dimineata zilei de 30 octombrie 2016 a avut loc un cutremur de mare intensitate (6.1) in zona centrala a Italiei (Epicentru zona Norcia, Regiunea Umbria). Daca exista cazuri de cetateni romani aflati in dificultate, nu ezitati sa apelati la numerele de Urgenta ale misiunilor diplomatice, Ambasadei Romaniei la Roma +39 345 1473935 (Lazio, Umbria, Abruzzo) si Consulatului General al Romaniei la Bologna +39 349 1178220 (Marche, Emilia-Romagna si Toscana) „, anunta MAE.
Ministerul le transmite cetatenilor sa contacteze in paralel si autoritatile locale din Italia si Protectia Civila la numarul special 800 840 840, informeaza News.ro.
Cutremurul a fost simtit si in tarile vecine, in Croatia, Slovenia, Bosnia Hertegovina, dar si in Austria, la Salzburg.
Metroul din Roma a fost inchis preventiv dupa cutremur, pentru a se verifica daca nu a fost afectata infrastructura acestuia.
Catedrala din Norcia s-a prabusit, impreuna cu alte cladiri care deja erau avariate dupa cutremurul din luna august.
In zona respectiva se intalnesc mai multe placi tectonice, in Apeninii centrali, motiv pentru care aici au avut loc mai multe cutremure in ultima perioada.
Locuintele vechi de sute de ani din aceasta regiune nu au fost proiectate sa reziste seismelor, acesta fiind si motivul pentru care localitati intregi au fost puse la pamant in ultimii ani, cum s-a intamplat in Aquila in 2009 si la Amatrice, in luna august, cand si-au pierdut viata peste 300 de oameni.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Serie de CUTREMURE in centrul ITALIEI. Cel mai puternic a fost de 6,4 GRADE. Unele localitati au disparut

 

Tagged with:

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. el said, on octombrie 30, 2016 at 2:27 pm

    yahoooo pentru dobitoacele de manipulat… urla dimineata tocmai sculat din somn .. cutremur 7,1 grade…

    cateva ora mai traziu…. hmmm… se corecta CURVA …. neee nu 7,1 ci 6,1, apoi… hhmmm 6,6 …….. sa nu caraie gloata ca vor despagubiri… banii bancherilor NU sunt pentru dobitoacele de ABATOR ale Edomului, ACUM merg la „imigrantii” care taman debarca in masa pe toate coastele edomului celui LEPADAT de Hristos …. MAINE IL VOR ARDE, asta e MISIUNINEA lor, apoi SA CARPE si aceia !!! !!!

    Apreciază

    • pcmouse said, on octombrie 30, 2016 at 3:28 pm

      😦

      Apreciază

    • el said, on octombrie 30, 2016 at 8:11 pm

      pcmouse

      „iubitorule” arsenist ….. ASA VA FI, GUNOAIELE omenirii au fost devresate sa PEDEPSEASCA CURVIA edomului ! … apoi VOR CRAPA URAT si ei, caci NU Hristos i-a trimis , ci DIAVOLUL !

      ia aminte la tine, in cele ce te va gasi MOARTEA , in acelea vei fi JUDECAT !

      si inchinatorii la DIAVOL cu diavolii merg… ai grija slujba indelungata la un „stapan”( stii tu CARE !!!) NU lasa FARA sechele omul !

      CUI ai slujit tu ODINIOARA, ACELA te stapaneste INCA !…ingrijeste-te sa SCAPI de el !

      Apreciază

  2. ovidiu said, on octombrie 30, 2016 at 2:57 pm

    Le da DOMNUL ASA CUM NE-AU CUMPARAT PE NOI!

    Apreciază

  3. minionita said, on octombrie 30, 2016 at 6:35 pm

    Intrebare: nu-i asa ca noi suntem mult mai buni ca ei? Dumnezeu se uita la dragostea noastra pentru EL, la moralitatea noastra inalta…O vorba desteapta zice ceva de ala care rade la urma asa ca in loc sa ne gandim ca ei primesc ce merita, mai bine ar fi sa ne intrebam ce meritam noi.

    Apreciat de 1 persoană

    • ortodox+traditionalist said, on octombrie 31, 2016 at 12:26 am

      Noi comemoram nonstop rockerii de la Colectiv ca pe niste ingeri. In cazul asta, da, suntem mai rai ca italienii.

      Apreciază

  4. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on octombrie 30, 2016 at 6:44 pm

    Apreciază

  5. dante said, on octombrie 30, 2016 at 8:00 pm

    Ma uit la imaginea statica de la inceputul acestei inregistrari video si citeva lucruri mi se par pregnante:
    1. Catolici impreuna cu ortodocsi!!!!
    2. Figura acelui asazis cleric catolic ma duce cu gindul la un poponar libidinos ce n-are nici cea mai mica legatura cu Dumnezeu.
    3. Figura primului popa ortodox care se uita cu „jind’ si slugarnicie la maria sa cardinalul lui peste si care pare ca-i soarbe cuvintele de „duh” ale acestuia.
    4. Celalalt popa ortodox care sta un pic mai in spate, ghemuit, timorat si la fel de slugarnic ca odinioara sclavii in fata boierului.
    Acest tablou ne arata pretul pe care trebuie sa-l plateasca prostimea pentru avantajele pintecului.
    A, si mai este ceva…icoana Mintuitorului care este lasata undeva in spate si careia bossul cardinal ii intoarce spatele.
    M-am uitat la acest tablou grotesc si mi-a ajuns, restul filmuletului nu l-am mai vazut, caci n-am mai suportat.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • Riko said, on octombrie 30, 2016 at 10:04 pm

      Spurcaciunea sta in fata altarului, si in loc sa o scoata oamenii afara, mai si pupa pe catat. Atata ma tulbura si ma supara ca oameni si prieteni la care tin, sunt toti cu idei new age-iste, cu idei ca oricum toate religile duc la Dumnezeu, nu e nici o diferenta. Ce daca se casatoresc homosexualii, nu e treaba mea, si mai bine m-ar preocupa copii care mor prin spitatele!!! sau te miri ce. Dar cand membri familiei tale sunt deja cu un picior in iad, si ei sunt oribi si surzi, iar tu ii vezi, si nu ii pot ajuta ca sunt prea slab si prost. Ce pot sa mai fac. E o stare foarte apasatoare. Cred ca foarte multi trec prin asta sau vor trece.

      Apreciat de 1 persoană

      • cosminmatiu said, on octombrie 30, 2016 at 11:16 pm

        M-am gandit si eu la asta si am avut acea stare apasatoare pentru ca nu poti sa fii fericit cand altul sufera, nu poti sa iti cladesti fericirea pe suferinta altuia.

        Noi putem sa ne rugam pentru ai nostrii si pentru toata lumea, dar Dumnezeu ii lasa liberi sa aleaga ce vor ei.
        Ce m-a linistit din acea stare de apasare a fost faptul ca Dumnezeu ne va judeca pe toti, nu diavolul.. Majoritatea oamenilor de pe pamant care au trait si traiesc au fost inselati de diavol in diferite feluri, multi dintre ei nici macar nu stiu ca exista Dumnezeu si nici nu le pasa sa afle. Adica sunt potrivnici lui Dumnezeu din nestiinta si nepasare.

        Doar o mica parte din oameni lupta cu buna stiinta impotriva lui Dumnezeu iar diavolul nu numai ca nu se indoieste de existenta lui Dumnezeu ci lupta impotriva creatiei Lui, omul de peste 7500 de ani cu toata puterea. Diavolul a cazut de unul singur, Adam si Eva au fost ispititi.

        Apreciază

      • Iuliana said, on octombrie 31, 2016 at 11:41 am

        Doamne ajuta!

        Impartasesc aceesi stare cu voi, dragi frati si trec prin experiente similare. Daca aveti cunostinta despre cum s-ar putea proceda mai „duhovnicesc”…

        Adica parintele duhovnic mi-a spus sa ma rog pentru ei, pentru toata familia si prietenii. Si incerc sa fac asta, atat cat ma pricep, desi nu mereu reusesc …Doar ca, nu stiu cat ma asculta Dumnezeu pe mine. La modul sincer si ne-fals smerit… Eu sunt revenita la ortodoxie de vreo 2 ani si ceva, dar din TOT sufletul meu. Poate ca gresesc, dar din putinul pe care il stiu, am inteles ca Dumnezeu ne asculta rugaciunile pe masura ce si noi ducem o viata dreapta si ne apropiem de El. Dar de cele mai multe cazuri (sau cel putin in cazul meu), aceasta indreptare dureaza TOATA viata…

        Despre „raspunsul la rugaciuni” o intemplare reala: in satul bunicilor mei este o femeie despre care spun toti ca ar fi sfanta, dar care (dupa judecata mea, caci recunosc ca o judec) este departe rau de smerenia si blandetea Sfintilor. Ea mereu se lauda si tine discursuri despre cum s-a rugat in momentul x si Dumnezeu imediat i-a raspuns la rugaciune si a facut nu stiu ce. Sau disparuse ceva si ea s-a rugat si pac! a aparut! Sau nu plouase demult si s-a rugat ea 3-4-5 ore si imediat a plouat. Si e complet convinsa ca e speciala si Dumnezeu raspunde la rugaciunile ei, ca si cum ar apasa pe un buton. Cum sa-i spun eu ca s-ar putea sa fie in inselare? ca e plina de duhul mandriei? …sau poate ea chiar este sfanta si merita sa primeasca raspuns imediat…

        …iar eu in putinul in care ma rog si uneori deznadajduiesc si ma intrisez vazand ca multi din familie (unii crestini de mici, si practicanti!) habar nu au despre ce se intampla cu adevarat pe pamantul asta. Pentru ei nu exista masonerie, nici plan de unificare mondiala, nici patriarhi si ierarhi tradatori, nici pericol prin cipuri, nici nu traim vremurile cele mai de pe urma, NIMIC!
        …si ma gandesc cum (si cu ce credibilitate?!?) vin eu „trezita” de 2 ani prin mila lui Dumnezeu sa le rastorn „mica lume perfecta a crestinului din anul 2016″… Este crunt de sfasietor pe dinauntru…

        Iertare pentru lungul mesaj. Orice sfat despre cum ati procedat voi cu cei dragi este binevenit si apreciat.

        Maica Domnului sa ne ocroteasca!

        Apreciază

    • Paul222 said, on noiembrie 1, 2016 at 1:49 am

      Ca bine zici! Subscriu in mod special la punctul 2, aceeasi senzatie am avut-o si eu.

      Apreciază

  6. ilioara said, on octombrie 30, 2016 at 8:56 pm

    aceleasi imagini vom vedea si in Romania nu va iludeti, cei care merg acum la biserica se vor lupta care sa ajunga mai repede sa sarute mainile si sa ia binecuvantare. Asta este realitatea insa eu raman la parerea ca preotii sunt cei care ii smintesc, ei i-au educat asa, a ca noi nu ne lepadam credinta noastra oricum, mergem la slujbele lor numai sa vedem cum e, ii primim pe ei sa vada si ei cum ne rugam noi…..deci…degeaba se plang preotii, e grotesc….A, este adevarat ca si mirenii….dar preotii aia au sarcini bine trasate, ei ar fi putut sa SALVEZE SUFLETE
    Dar sa ne intoarcem la noi, la biserica vin si se impartasesc oameni ca cei din imagini, oameni cu convingeri ecumeniste, si sunt multimi, putini sunt cei care se duc dar cu strangere de inima, ei si ideea e ca se impartasesc impreuna, bine parca ar mai conta ca si daca zici ei zic ca de unde sa stie ei ce gandesc ceilalti, sau daca sunt sau nu in momentul ala acolo persoane de genul ala, deci …si doamnele care folosesc anticonceptionale stiind ca sunt abortive sunrt scuzate ca nu stiu nici ele daca se intampla, nu se intampla…..

    Apreciază

    • marinela said, on noiembrie 1, 2016 at 3:59 am

      Iuliana
      Ma bucur tare mult ,ca Dumnezeu te-a ajutat sa regasesti calea de intoarcere acasa din „pribegia”ta .Ca sa te consolez un pic in amaraciunea si suferinta ta launtrica, iti dau exemplul familiei mele ,care s-a divizat din cauza ecumenismului,in doua tabere.Eu cu fratii mei ne-am coalizat in tabara antiecumenistilor,pe cind mama mea influentata de popa nost´din sat, sora ei si prietenele ei din biserica, e indecisa,inca.Mai grav e,ca matusile ,unchii,chiar si verisoarele mele sint in tabara adversa,acuzindu-ne de plagiere a mamei noastre,care se mentine rezervata ,inca,dar cu sanse de trezire la realitatea vie a ortodoxiei.Fratele nostru are mai multe de suportat din partea rudelor si consatenilor,ca traieste acolo printre ei si marturiseste neobosit impotriva ecumenismului,ajungind sa fie ostracizat de toti,dar lupta cu stoicism si nu se lasa abatut de nimeni si nimic.E un sentiment cu gust amar sa vezi rudele tale ,care-ti erau atit de apropiate si iubitoare pina mai ieri,iar dintr-o data sa-ti fie dusmani declarati,pt ca te-ai „stricat de cap” si ai devenit”sectar „dupa mintea lor creata.Din pacate asta-i cruda realitate pe care am ajuns s-o traim, mare parte din noi astia,”diversii”,”schismaticii si „talibanii”ce sintem noi,dar pina una alta, noi stim ca sintem cu Hristos si ducem lupta cea buna,pe cind ei sint in greseala ,dar nu recunosc asta sub nici o forma,ca sint indraciti,bietii de ei.Nu ne ramine decit sa ne rugam pt cei dragi sa-i aduca Dumnezeu si pe ei la lumina,sa nu moara in apostazie,doar atit putem face noi,restul va face Dumnezeu.Te imbratisez in Domnul si nu dispera ,ca Dumnezeu e de partea celor in ADEVAR.Iertare ,daca am gresit cumva.Doamne ajuta si pocainta spre mintuire!

      Apreciază

  7. Templier said, on octombrie 30, 2016 at 10:01 pm

    Cutremurul care a avut loc saptamana aceasta in centrul Italiei a uimit intreaga lume! Cercetarile specialistilor au scos la iveala o ipoteza socanta: cutremurul a avut loc dupa ce o bucata de scoarta terestra cu o lungime de 18 kilometri, o latime de 10 kilometri si o grosime de noua kilometri s-a scufundat cu jumatate de metru, explica La Repubblica, afirmand ca acest lucru a facut ca seismul sa produca pagube foarte mari.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/10/26/cutremur-in-centrul-italieis-a-adeverit/
    Cutremurul care a lovit duminica centrul Italiei nu este o replica a celui de acum doua saptamani, ci mai degraba o consecinta. Este vorba de cutremure care se declanseaza reciproc, iar acest fenomen va continua in saptamanile si lunile urmatoare, a declarat seismologul francez Pascal Bernard.
    Potrivit expertului de la Institutul de fizica Pamantului din Paris, in cazul cutremurului de duminica este vorba de ruperea unui segment de falie vecin cu cel care a declansat miscarile de acum cateva zile in aceasta regiune si, de asemenea, cu cel care a provocat seismul din august anul trecut. Transmiterea tensiunilor, a fortelor tectonice continua de la un segment la altul.
    Interesanta aceasta stire:
    https://templierblog.wordpress.com/2016/10/30/familiile-personalului-de-la-consulatul-din-istanbul-evacuate/
    Sa aibe legatura si cu asta?
    https://templierblog.wordpress.com/2016/10/25/in-asteptarea-lui-big-one/
    Si totusi ..daca a „lucrat putin si HAARP”?
    Ministru adjunct Ayoob Kara a provocat un incident diplomatic săptămâna trecută, după ce a sugereat că cutremurele masive care au zguduit recent Italia au fost „o pedeapsă divină” pentru eșecul țării de a vota împotriva deciziei UNESCO care neagă legăturile evreiești Muntele Templului.
    http://www.breakingisraelnews.com/77744/minister-hints-italys-earthquakes-divine-punishment-unesco-decision/#xCQ8KyeBUB1wAkPS.97

    Apreciază

  8. Ionut said, on octombrie 30, 2016 at 11:01 pm

    Off-topic:

    „Bucurati-va”, frati romani! Incepand cu 1 decembrie 2017 (de ziua nationala a Romaniei) veti putea pleca fara viza in Canada. Hai, VALEA! Politrucii de pe Dambovita nu au nevoie de voi. Ce mai stati pe-aici? Carati-va unde vedeti cu ochii ca sa va pierdeti radacinile!

    http://www.agerpres.ro/externe/2016/10/30/ceta-ue-si-canada-au-semnat-acordul-de-liber-schimb-15-12-34

    Vreau sa „multumesc” pe aceasta cale si idiotilor proeuropeni de la Chisinau care au furat 1 mld. de dolari, care si-au propus sa scoata crucile de pe marginea drumului etc., precum si omologilor lor la fel de imbecili si ticalosi de la Bucuresti, care nu stiu unde sa mai pupe Bruxelles-ul si Washington-ul si altceva nu stiu sa faca.

    Apreciază

  9. ortodox☦traditionalist said, on octombrie 31, 2016 at 1:32 am

    Adevarul in prezent cu sufletele celor morti la Colectiv:

    În cele ce te voi găsi, în acelea te voi judeca (Ie. 33, 20)
    Domnul este credincios în toate cuvintele Sale (Ps. 144, 13)

    Apreciat de 1 persoană

  10. Ana said, on octombrie 31, 2016 at 1:11 pm

    Cutremurul a fost de 8 grade. Mă întreb cum de au știut autoritățile să anunțe oamenii să doarmă afară… parcă nu se știe când are loc un cutremur. Oare au făcut compromisul ca să nu se sperie oamenii și să doarmă linistiti pana la cutremurul cel Mare? Se rup faliile dar nu i nimic…

    Apreciază

  11. Arhanghelul said, on octombrie 31, 2016 at 1:18 pm

    In bucata aia de Italia se extrag gaze de sist … pampam …

    https://eu3.proxysite.com/process.php?d=joV9v0GKDVdVicqRV1vciddWOG9OjHk9%2FJXmkmXb6r2nG3GyZyQ8VWtP4BnvyqedD13hkj8olLwCrWnetMSV%2FCEvJ3yjRZOw&b=1

    Apreciat de 1 persoană

  12. Mary said, on octombrie 31, 2016 at 2:03 pm

    Oamenii au iesit in strada si se rugau. Unii au murit cand au cazut niste basilici peste ei.

    Toti murim si in tarana ne intoarcem. Domnul stie cum a fost si ce a fost cu aceste cutremure.
    Dar asta e ce ne doare?

    Doamne cand va veni vifor si la noi in tara, unde ne va prinde? La concert rock? La tratamente? La banca? La mare in vacanta? La clinica de avorturi? La scoala intrebandu-ne ce sex avem? Cu ziarul in mana facandu-ne horoscopul?…. Ne vom aminti de Tine? Ne vom uita la Tine? Doamne, ai mila si nu-i lasa sa ne duca asa jos si departe de Tine!

    P.S. observ ca nu se mai spun glumitele cretinute prin presa de la noi cum a fost cu Fukujima ca ne-a „furat” Japonia cutremurul,,,

    Apreciază

  13. minionita said, on octombrie 31, 2016 at 9:46 pm

    Deci intr-o zona unde sunt falii tectonice, locuintele vechi de sute de ani nu sunt proiectate sa reziste la cutremure care rad localitati intregi. Cine se simte blonda sa ridice mana.

    Apreciază

  14. mircea.v said, on noiembrie 1, 2016 at 12:05 am

    off, ref la pamantul plat.

    lac, distanta intre observatori = 5km. Dupa socotelile mele, distanta coarda – arc de cerc la jumatate = 0,5m, pt raza = 6371 km.

    Valuri mici, inaltime 10-15 cm. Dar am considerat un posibil max = 20cm.
    Pt sursa laser daca pamantul ar fi plat, ma asteptam sa poata fi obtinut un h=20…40cm la observatori la care sa fie vizibila lumina, avand in vedere valurile si faptul ca nu exista un suport fix, reglaj fin…
    Laserul nu a functionat (din considerente de T ext) si atunci s-au folosit 2 surse de lumina LED, destul de puternice, pt fiecare observator una. In conditii LED, ma asteptam sa fie vizibil la un h = 40-60cm, pt pamant plat.
    Un observator a tinut sursa la h = 1,1m, iar celalalt a coborat si a urcat sursa LED. Si, pe la H =1,1 m, lumina disparea pt ambii observatori, cand era pe coborare, apoi aparea la h=1,1 cand era pe urcare, si tot asa.

    adica, s-au mai adaugat cei 0,5m corespunzatori pt pamant sferic.
    deci, rezulta pamant sferic, conf acestui experiment.
    Nu stiu ce au masurat englezii aia cu barcile si steagurile, eu asta am obtinut, in conditiile de mai sus, adica fara trepied, reglaje fine…

    Un pdv mai filosofic:

    Creatia este 3D. Daca am fi fost 2D, atunci era de asteptat un pamant plat, circular/disc. Pt 2D, cercul este figura geometrica perfecta din f multe pdv. In 3D, sfera.
    Asa ca, daca creatia este 3D, ar fi normal ca si casa creatiei sa fie 3D la nivel macro. Pamantul sfera e mult mai simplu decat reprezentarea aceea cu pamantul plat (cand zic pamant plat, ma gandesc ca o dimensiune este mult mai mica decat celelalte 2, in 3D fiind). Si Dumnezeu alege intotdeauna simplitatea.
    Cam asa gandesc acum.

    Apreciază

  15. Tvz said, on noiembrie 1, 2016 at 10:46 am

    Sa nu fie vreun semn al trezirii unor vulcani din zona , vezuviu sau campi flegrei.

    Apreciază

    • marinela said, on noiembrie 1, 2016 at 8:21 pm

      Or fi si vulcanii cu paretea lor de „vina”,dar subteranele din centrul italiei salasluiesc ,centre nucleare militare americane,unde se fac experimente la greu,iar rezultatul,iacata-l,tremura pamintul din toate incheieturile,dar lor nu le pasa ca mor oameni sau ca ramin pe drumuri,fara un acoperis deasupra capului.Cam asta se-ntimpla in Italia,iar asta o stiu de la italieni care cunosc aceste lucruri de mult timp,nu de-acum.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.