SACCSIV – blog ortodox

Fotografia zilei: “DIFERENTA” dintre DONALD TRUMP si HILLARY CLINTON

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 24, 2016

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. JosCuNWO said, on octombrie 24, 2016 at 8:15 pm

    Lumea chiar asa de prostita e sa voteze cu asemenea marionete . Chiar nu se pot trezi oamenii la realitate?! Desigur ca va castiga Hillary Clinton , dupa primul negru presedinte SUA , urmeaza prima femeie , cine stie ce va urma si pe urma… Ce sa-i faci daca lumea e nepasatoare , asa va fi muri. In ziua de azi un presedinte patriot , cu onoare si stima fata de popor ar zdrobi sute de marionete , dar sistemul e facut sa previna asemenea lucru . Gata cu presedintii care au spus adevarul , cum au fost Kennedy si Ceausescu.

    Apreciat de 2 persoane

  2. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on octombrie 24, 2016 at 9:08 pm

    Apreciază

  3. Aurora said, on octombrie 24, 2016 at 9:28 pm

    Niciuna !!!

    Apreciază

  4. dante said, on octombrie 24, 2016 at 9:30 pm

    Off topic: Se pare ca pina la urma decizia de a vaccina sau nu copii le va apartine parintilor, care cica trebuie sa fie informati.
    Pai tocmai de aceea multi romani nu-si mai vaccineaza copii pentru ca s-au informat si nu au mai luat mestecat de-a gata toate minciunile medicilor. In aceasta chestiune opozitia fata de sistem este fantastica.

    http://www.agerpres.ro/sanatate/2016/10/23/vlad-voiculescu-legea-vaccinarii-disponibila-in-urmatoarele-saptamani-17-38-21

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 24, 2016 at 10:42 pm

      Vom vedea cum va fi.

      Observam aceeasi habauceala:
      „părinții trebuie să ia o decizie informată, în condițiile în care un copil care nu a fost vaccinat i-ar putea afecta și pe ceilalți dintr-o anumită comunitate.”
      Pai daca un copil nevaccinat imbolnaveste copiii vaccinati, atunci care mai e folosul acelui vaccin?

      Apreciază

  5. tiibi said, on octombrie 24, 2016 at 10:50 pm

    IPS Ioachim Băcăuanul – Decizia opririi de la slujire a Ieromonahului Macarie Banu și a Ieromonahului Atanasie Parfeni de la Schitul Oituz

    Dă clic pentru a accesa Decizie%20oprire%20slujire.PDF

    Apreciază

  6. unu1 said, on octombrie 24, 2016 at 11:10 pm

    E o parere personala, fara sa fac pe specialistul, dar semnul lui Hillary pare mai satanic, fiindca se vad coarnele (aratator si deget mic), celelalte 2 degete (degetul mijlociu si inelarul) arata ca botul tapului si mai mult, policele fiind expus in lateral (spre deosebire de trump care-l tine ascuns), formeaza cu indexul si degetul mic un 666 „de toata frumusetea”

    Apreciază

    • Iuliana said, on octombrie 25, 2016 at 10:17 am

      Amandoua semnele sunt la fel de rele… Difera doar „intensitatea”, daca se poate spune asa.
      Este un filmulet bun care explica cu foarte multe imagini si exemple (si din arta si din politicieni si artisti moderni sau mai vechi): https://www.youtube.com/watch?v=6_w9z0jnu8M

      In primele 3 minute explica diferenta intre semnul cu doua degete ridicate (pe care il face Trump) si cel cu 3 degete ridicate, pe care il face Hillary. …mda, daca e cum zice in filmulet, Trump „doar” il saluta si recunoaste ca stapan, Hillary il adora… deci da, poate e mai rau cu Hillary.

      Oricum va fi cum stie Dumnezeu mai bine! Domnul sa ne miluiasca si sa ne intareasca in credinta!

      Apreciază

  7. mihai said, on octombrie 25, 2016 at 6:11 am

    De ce nu ai voie să râzi în poza pentru pașaport

    Pașapoartele conțin un cip biometric cu informații care sunt generate de poza aflată pe document. În momentul realizării documentului, poza a fost scanată, iar informațiile primare despre posesorul actului (precum distanța dintre ochi sau cea dintre nas și bărbie) sunt utilizate în generarea unei hărți matematice.

    Orice element care ar putea distorsiona aceste măsurători – precum purtarea ochelarilor de vedere sau de soare, sau un zâmbet larg) reduce eficiența algoritmului folosit și, implicit, posibilitatea de a identifica posesorul pașaportului

    https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/bizar/de-ce-nu-ai-voie-sa-razi-in-poza-pentru-pasaport-379722.html

    Apreciază

  8. NIMENI said, on octombrie 25, 2016 at 6:30 am

    Ei se rade, s-a excitat si s-a indragostit …

    Apreciază

  9. RomeoB said, on octombrie 25, 2016 at 7:35 am

    Doua evenimente petrecute in ultima luna au trecut neobservate:
    1) Unul sau mai multi palestinieni au omorat niste evrei in ierusalimul de est – controlat de arabi. Statul evreu ca represalii, a trimis fortele de ordine in zona, dupa care a decretat alipirea Ierusalimului de est la statul Israel.
    2) Domanl Trump a afirmat in campania electorala, ca in cazul in care ve ede3veni presedinte, SUA vor recunoaste anexarea de catre Israel a Ierusalimului de Est…

    PS: Nici un presedinte nu poate inlatura conducerea actuala a SUA. Dupa cum imi spunea cineva din America, diferenta intre turmp si Killary este ca Trump va incerca sa amane razboiul al treilea mondial.
    In 1980 inainte de a fi ales presedinte SUA, candidatul Ronald Regan a fost in fata reprezentantilor Bnai Brit si si-a prezentat programul de guvernare…

    Apreciază

  10. sv said, on octombrie 25, 2016 at 11:52 am

    Nu toti care fac acest gen se refera la „mano cornuta”(salutul satanei) ci si la o echipa de fotbal american care are acest simbol sau vaca texana cu coarne lungi(long horn).aici e un link:

    https://www.printedonion.com/college/longhorns-salute

    Apreciază

    • gheorghi said, on octombrie 25, 2016 at 3:04 pm

      Nu conteaza ce „vrei” sa semnifice… poti sa te imbeti cu ideea ca folosesti dupa alt cod acelasi semn ori simbol, ori cuvant.
      Manu cornuta ESTE recunoasterea si invocarea Diavolului.
      O declara toti care studiaza sau se informeaza.
      Asa cum tatuajele spurca trupul care nu-ti apartine si denota tendinte autodistructive chiar daca respectiva persoana debiteaza texte „insuflate” despre libertate, personalitate, arta, reprezentare …
      Faptul ca rockerii considera ca este salutul rockerilor nu contrazice cele doua aspecte:
      – salutul este declararea inchinarii la Satana
      – rockul este satanist.
      Stiu ca deranjeaza, nici eu nu am realizat mult timp – melodicitatea, ambientul, tehnicile provocatoare… VRAJESC!
      Dar insusirea elementelor sataniste aduce demonii imediat in cel ce le „poarta”.
      Ca la ypga- nu e nevoie sa crezi, e nevoie sa faci ce fac yoghinii ori simplu, doar sa studiezi – demonul Krishna a spus: si cel ce studiaza se „daruieste” lui…

      Apreciază

      • unu1 said, on octombrie 25, 2016 at 5:39 pm

        @gheorghi
        Muzica atunci cand seduce e tot de la satana, ca parca lucifer se ocupa printre altele, inainte de cadere. cu imnuri aduse lui Dumnezeu, deci e priceput la muzica. Ca o fi rock-ul mai satanist o fi una, dar ca muzica lasciva si o parte din cea populara, (apreciata chiar de unii preoti), cu „cine iubeste si lasa”, „bun ii vinul ghiurgiuliu”, „aseara ti-am luat basma” samd, eu cred ca e Mai satanista, ca atata si poftele trupesti.
        Faptul ca la muzica populara nu racnesc si nu dau din plete, nu inseamna ca nu e satanica.

        Apreciază

  11. acelas said, on octombrie 25, 2016 at 8:38 pm

    f interesanta apropierea denumirii partidului acestui smecher din republica moldova militant pe fata pro-rus si primar in Balti (al doilea oras in Basarabia) si denumirea Alianta Noastra a lui Marian Munteanu. Asta spune multe cred despre acest partid, cat si despre cei care-i promoveaza asiduu, siteul de stiri activenews, care neaga permanent legatura cu Rusia.

    http://www.evz.ro/mandat-de-arestare-pentru-renato-usatii.html

    .

    Apreciază

  12. RomeoB said, on octombrie 26, 2016 at 11:38 am

    Politica externă în campania pentru prezidențiale din SUA
    Donald Trump: Vom ajunge la al treilea război mondial…

    Candidatul republican pentru Casa Albă, Donald Trump, a susținut într-un interviu pentru Reuters că planul contracandidatei sale Hillary Clinton privind conflictul din Siria poate declanșa al treilea război mondial.

    Trump a transmis că înfrângerea organizației teroriste Stat Islamic are prioritate în fața înlăturării de la putere a preşedintelui sirian Bashar al-Assad și a pus la îndoială modul în care Hillary Clinton ar negocia cu Vladimir Putin. „Noi ar trebui să ne concentrăm pe Statul Islamic. Nu ar trebui să ne concentrăm pe Siria. Vom ajunge la al treilea război mondial dacă o ascultăm pe Hillary Clinton. Nu ne mai luptăm doar cu Siria acum, ne luptăm cu Siria, Rusia şi Iran, bine? Rusia este o putere nucleară, şi una în care armele nucleară funcţionează faşă de altele ţări care vorbesc”, a declarat Trump.

    Hillary Clinton a propus instituirea unei zone de interdicţie aeriană deasupra Siriei, măsură despre care unii cred că ar putea conduce la un conflict cu forţele armate ruse.

    http://www.cotidianul.ro/donald-trump-vom-ajunge-intr-un-al-treilea-razboi-mondial-290141/

    Apreciază

  13. Laura ciocsan said, on noiembrie 14, 2016 at 12:16 pm

    Trump nu este marioneta lor, cred eu. Omul globalistilor nu interzice căsătoriile între persoanele de același sex si avorturile. Si cei care au ieșit in strada sunt oamenii lui Soros. De ce oamenii lui Soros ar dori eliminarea lui Donald dacă el ar fi omul lor, îmi poate explica cineva? E ușor sa spunem ca si nu stiu cine e marioneta, si nu stiu cine…înțeleg, nu avem încredere totală dar de aici si pana la a spune că Donald e la fel de rău ca si Hillary Clinton… Exagerați foarte mult! Ați văzut măcar câte detalii a dat Donald despre cei din oculta mondială? Tot pe acest site, citiți si apoi vorbiți.

    Apreciază

  14. […] Fotografia zilei: “DIFERENTA” dintre DONALD TRUMP si HILLARY CLINTON […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.