SACCSIV – blog ortodox

Cu care NOUA ORDINE MONDIALA se lupta DONALD TRUMP?

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 19, 2016

donald-trump-hanging-with-hillary-clinton-and-bill-2016

Foto: https://movietvtechgeeks.com/hillary-clinton-donald-trump-leading-new-york-primary/

Cititorii mai noi ai blogului poate se vor mira de titlu si vor intreba ceva de genul: “Pai ce, exista doua noi ordini mondiale?”

Cititorii mai vechi insa, stiu la ce ma refer:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Iata cateva fragmente dintr-un discurs al candidatului Donald Trump:

Iata si ce putem citi la Discurs electrizant şi “sinucigaş” al candidatului la preşedinţia SUA, Donald Trump: “Nu voi mai lăsa ca Oculta Mondială să controleze politica de la Washington şi din întreaga lume!” Probabil că va fi asasinat în scurt timp… de pe Ganduri din Ortodoxie:

Campania electorală prezidenţială din SUA a atins un nivel pe care rar l-am mai văzut în istorie. Dacă până în prezent candidaţii la preşedinţia SUA se duelau pe subiecte sterile, în prezent asistăm la o adevărată “revoluţie” în SUA: un candidat la preşedinţia SUA (Donald Trump) atacă “noua ordine mondială” şi “Oculta Mondială” (“Establishment” sau “Sistemul” cum îi spune Donald Trump, dar e acelaşi lucru).
Iată că ceea ce spun conspiraţioniştii demult – faptul că politica SUA se află sub papucul unui grup infracţional ocult ce urmăreşte globalizarea şi cucerirea lumii – nu este chiar un “fals”. Acest lucru e confirmat de Donald Trump, care, categoric că ştie mai multe din interiorul politicii americane decât ştim noi. De aceea, Donald Trump e atacat atât de mult de mass-media oficială, de oficiali din întreaga lume, de aşa-zişi analişti politici – pentru că deranjează şi spune lucrurilor pe lume.
Dacă va câştiga preşedinţia SUA, presimt că Trump va avea soarta tragică a preşedintelui JF Kennedy, cel care a fost asasinat mişeleşte în 1963 de aceeaşi Ocultă care încearcă să pună ghearele pe lume. Iată câteva fragmente dintr-un discurs cu adevărat electrizant al lui Trump; o fi un discurs populist, dar în el sunt spuse multe adevăruri.

* Sistemul politic va face orice, va spune minciuni, pentru a-şi menţine puterea şi prestigiul, şi asta în detrimentul vostru. Sistemul de la Wahington şi marile corporaţii financiare şi mass-media, care îl finanţează, există pentru un singur motiv: pentru a-şi proteja bogăţiile. Sistemul are în aceste alegeri trilioane de dolari la dispoziţie.

* Pentru cei care controlează puterea de la Washington şi pentru cei cu interese globale, ei nu au în minte binele vostru. Campania noastră reprezintă o adevărată ameninţare existenţială, lucru ce nu l-au mai văzut înainte.

* Aceasta nu este doar încă un ciclu electoral de 4 ani; campania aceasta reprezintă un punct de cotitură a civilizaţiei noastre, în care se va determina dacă noi, oamenii, vom recâştiga controlul asupra guvernului nostru.

* Sistemul politic care încearcă să ne oprească este acelaşi grup responsabil pentru acordurile noastre comerciale dezastruoase, pentru imigraţiile ilegale masive şi pentru politice economice care au lăsat ţara noastră secătuită. Pentru ei, totul înseamnă război. Aceasta este o luptă pentru supravieţuirea naţiunii noastre, credeţi-mă.

* Aceste alegeri vor determina dacă noi suntem o naţiune liberă sau dacă ne iluzionăm ca şi o democraţie, care este controlată de o mână de oameni ce au interese globale. Aceasta este realitatea; eu o ştiu, ei o ştiu, voi o ştiţi, de fapt, toată lumea o ştie.

* Sistemul şi mass-media lor controlează această naţiune prin mijloace care sunt bine cunoscute, şi oricine încearcă să-i provoace sunt “obsedaţi se*xuali”, “rasişti”, “xenofobi”. Ei vă vor ataca, vă vor calomnia, vor încerca să vă distrugă cariera şi familia voastră; vor încerca să vă distrugă orice, inclusiv reputaţia voastră.

* Ei vor minţi, vor minţi, vor minţi şi vor face şi mai rău decât atât… vor face tot ceea ce este necesar. Familia Clinton e o familie de criminali… nu uitaţi asta.

* Marea noastră civilizaţie şi civilizaţiile din alte părţi ale lumii au ajuns la un moment de răscruce; am văzut lucrul acesta în Marea Britanie, unde s-a votat pentru eliberarea din guvernul global, din acordurile comerciale globale şi din înţelegerile globale pentru imigraţie, care i-au distrus suvernitatea.

* Dar cartierul general al politicii mondiale se află aici, în America, şi el e reprezentat de sistemul politic corupt din Washington, ce-şi doreşte o globalizare radicală. Resursele lor financiare sunt virtual nelimitate, resursele lor politice sunt nelimitate, resursele lor media sunt imbatabile. Şi, ce-i mai important, imoralitatea lor este absolut nelimitată.

P.S. Un discurs foarte bun, care spune atâtea adevăruri, de care noi, conspiraţioniştii, am vorbit de atâtea ori. Câte articole despre globalizare şi Oculta Mondială nu aţi întâlnit pe site-ul acesta? Am fost consideraţi “nebuni” de către mulţi; acum a venit rândul mass-mediei oficiale şi jurnaliştilor plătiţi de Ocultă să-l facă “nebun” pe Donald Trump. Atunci când spui adevărul, eşti considerat nebun. Aşa zile am ajuns să trăim în lumea actuală… Iar mass-media oficială, controlată de Ocultă, face orice să-l discrediteze pe Trump. Nu i-au găsit nicio neregulă din punct de vedere financiar, în afacerile în care Trump este băgat (afaceri imobiliare), aşa că au început să-l atace pe partea “intimă”, acuzându-l că ar pipăi femei (!)
Însă şi aici, cei din Ocultă mint cu înverşunare! Astfel, ei au găsit o femeie, pe nume Jessica Leeds, care a declarat că Donald Trump ar fi pipăit-o, acum vreo 36 de ani (!!) Femeia a declarat: “Era ca o caracatiță… mâinile lui erau peste tot. A fost un adevărat asalt”. Problema e că acest discurs al femeii e doar un plagiat dintr-un cântec mai vechi din 1968, în care putem asculta următoarele versuri: ‘My God he was like an octopus, hands all over the place, lifted the arm rest up, after a while i got tired of fighting him off, After all I didn’t do anything, you know what i mean”, adică “Era ca o caracatiță… mâinile lui erau peste tot” (!)

Băi, aştia nici măcar nu sunt originali atunci când mint…

sursa

Comentariu saccsiv:

E cazul sa ne entuziasmam, cum face blogul sursa Lovendal?

Cititi va rog si:

ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, nu va mai pierdeti timpul cu ecumenismul, cu cipurile si alte nimicuri apocaliptice, caci bate peste Europa un vant de bine

 

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ovidiu said, on octombrie 19, 2016 at 4:25 pm

    SLAVA VESNICA PREA SFANTEI TREIMI SI MAICII DOMNULUI!
    Totul este regie ,donald ” duck ” o alta marioneta,a sistemului ecumenist-jidan.
    ovidiu

    Apreciază

  2. Cristian said, on octombrie 19, 2016 at 4:48 pm

    Vad doar 2 posibilitati (probabil or fi mai multe decat vad eu):

    1. Trump o fi vreun sfant, a ajuns cumva in politica atat de sus fara sa aiba legaturi cu „oculta” pe care o ataca atat (nu stiu de ce nu cred asta); in cazul asta ataca sincer, este cu adevarat incomod si dupa alegeri va avea un mic „accident” (de genul se va sinucide si el cu ditamai pusca in inima, ca altii, sau poate va avea accident de masina sau se va ineca singur in baie sau… oricate „coincidente” se mai pot intampla!)

    2. E foarte posibil sa fie o unealta noua in mana aceleasi „oculte” pe care o ataca, mai mult in aparenta! Am observat toti in ultima vreme cum a aparut „ca prin minune” un fel de moda cu curentele nationaliste: si prin Germania (Pegida) si prin Romania (chiar mai multe, inclusiv ALDE are slogan ca ne da Romania inapoi; 🙂 nu mai „traim bine”? acum telul nu mai este traiul bun ci Romania data inapoi romanilor? interesant…). Probabil la fel si in America, acum se lupta sa redea America americanilor (aceeasi idee nationalista; sau, cum spun ei, „Make America great again!”). Probabil ca tocmai din aceste „idei nationaliste” vor face cumva sa se nasca razboiul lor mult visat (evident, fiecare va apara interesul national doar in aparenta, pana cand va iesi cearta mare de tot, adica razboi), ca apoi sa condamne vehement: „Vedeti? Ideile nationaliste duc la razboi!! De-aia e bine guvern mondial, de-aia e bine anticrist, ca sa fie pace!!” Si… chiar Biblia spune ca va fi legamant de pace in Israel de 7 ani, dar „la jumatatea saptamanii”, adica dupa 3,5 ani, va fi razboi mondial grav de tot!! (pentru ca telul anticristului nu este binele nostru ci moartea noastra!)

    Bine ar fi sa gresesc cu posibilitatile pe care le vad…

    Apreciază

  3. Templier said, on octombrie 19, 2016 at 5:06 pm

    Agresiunea psy din presa, in aceste zile, este foarte mare.Razboaie si vesti de razboaie.De luat aminte:
    https://templierblog.wordpress.com/2016/10/18/tu-cum-esti-pregatit-sa-supravietuiesti-in-caz-de-razboi-romanule/
    Mesaj pentru cetatenii lumii lansat de Anonymus

    https://templierblog.wordpress.com/2016/10/19/hackerii-de-la-anonymous-pentru-pentagon-al-treilea-razboi-mondial-e-iminent/

    Apreciază

  4. octavpelin said, on octombrie 19, 2016 at 5:32 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  5. bogdan said, on octombrie 19, 2016 at 6:26 pm

    Apreciază

    • Ionut said, on octombrie 20, 2016 at 9:57 am

      Interesanta poza, dar numai asa, ca opera de arta.
      E foarte dificil sa sustii un asemenea model, trebuie facute o gramada de presupuneri.
      In plus, daca la 9 seara suni pe cineva in America, de exemplu, o sa-ti spuna ca e miezul zilei. Cum s-ar putea explica asta prin „teoria Pamantului plat”? Cate presupuneri trebuie sa faci pentru a explica toate aceste lucruri?
      Spunea cineva ca pare mai aproape de adevar sa presupui existenta unei directii de cadere de sus in jos decat sa presupui existenta fortei gravitationale pe care nu o poate explica nimeni. Dar forta electrostatica e mai usor de explicat? Sau magnetismul?
      Exista si un experiment pe care, cine are resurse si timp poate sa-l reproduca, experiment in care se foloseste o bila de peste 100 kg:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Cavendish_experiment

      Ne smintesc diversele teorii?

      „Căci sunt încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici cele de acum, nici cele ce vor fi, nici puterile,
      Nici înălţimea, nici adâncul şi nici o altă făptură nu va putea să ne despartă pe noi de dragostea lui Dumnezeu, cea întru Hristos Iisus, Domnul nostru.” (Romani 8;38-39)

      Apreciază

      • Aly Aly said, on octombrie 22, 2016 at 3:31 pm

        Pamantul sta pe loc . Soarele se invarte in cerc . Se poate sa fie zi la noi si noapte in Canada.

        Dupa botez Iisus a plecat in pustie si a postit 40 zile . La finalul postului diavolul a incercat sa-L ispiteasca. S-au urcat pe muntele Carantina (acum e o manastire acolo) si diavolul i-a aratat totate bogatiile lumii. Cum putea sa i le arate daca pamantul nu era plat??

        Cred ca ai zburat cu avionul de multe ori . Nici nu urcam cateva mii de metrii ca pamantul devine maro, gri , cenusiu inchis. Dar in pozele mincinoase de la Nasa totul e colorat ,luminos. Minciuni, minciuni , minciuni.

        Daca elita ar recunoaste ca pamantul e singur creat pe care se afla viata . Sus nu sunt decat stelele , luna si soarele , omul ar devenii maret , de o importanta covarsitoare . Dar daca ii tinem in intuneric ba inca mai inventam si extraterestri si alte galaxii , planete cu viata , omul devine mic, mic nici de importanta unei furnici in univers. Asta vrea elita , sa nu ne vedem posibilitatea extraordinara pe care o avem : indumnezeirea, sfintenia la care am putea ajunge.

        Apreciază

  6. cosminmatiu said, on octombrie 19, 2016 at 6:34 pm

    Jos oculta veche ca vine conducatorul unic antihrist

    Apreciază

  7. marian said, on octombrie 19, 2016 at 6:54 pm

    Înmormântarea lui Arseni Pavlov cunoscut sub pseudonimul Motorola se poate vedea în parte mai jos.
    I-a dat Bunul Dumnezeu soare și cer senin ca de vară!
    Odihnească-se în pace!
    A fost comandantul batalionului anti-poroshenko, Sparta.
    Ce jale ce de lume câtă dragoste!
    Doamne!

    Apreciază

  8. Ciprian said, on octombrie 19, 2016 at 7:19 pm

    Am înțeles că Sfântul părinte Paisie a profețit despre America ca după ce vine președintele negru la conducere, urmează o femeie, deci ….

    Apreciază

    • IOAN said, on octombrie 19, 2016 at 8:45 pm

      Ciprian

      eu nu am citit nicăieri așa ceva ?

      dă citatul …și cartea unde scrie treaba asta !

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on octombrie 19, 2016 at 10:05 pm

        ciprian e un manipulator ,e cu treaba pe aici , poate si nici nu stie sa minta, pai daca zicea par Paisie de vreun presedinte negru, se analiza profetia asta de acum 8 ani, nu acum cand candideaza o femeie;
        normal ca e o inventie ieftina

        Apreciază

      • Arhanghelul said, on octombrie 20, 2016 at 2:53 pm

        Ciprian … nu mai arunca vorbe … in vant …

        Ai inteles … gresit …

        Apreciază

  9. sherlock_holmes said, on octombrie 19, 2016 at 7:53 pm

    Cred ca Donald Trump se lupta cu reala ordine mondiala,pe care o si denunta,de aici si manipularile impotriva lui ale prestitutiei americane si occidentale ( UE ) ca si a elitelor Neroade ( de la arsonistul dictator Nero ),fie ca sint politice,economice sau de alta natura.As putea spune ca Trump este scapat de sub control,cel putin pe moment or lasat in mod voit sa se comporte asa.

    E ca si cum lumea inchegata a lui antihrist ( Israel/Sua/Ue et Co ) isi arata adevarata fata,hidoasa dar ,pentru placeri sadice si despotice,asteapta ca lumea sa i se inchine de bunavoie,sa i se alature,sa o aduleze sau daca nu de voie,macar de frica….ceea ce din pacate se si intimpla cu majoritatea oamenilor.Cum spune Trump despre ei:

    ” Resursele lor financiare sunt virtual nelimitate, resursele lor politice sunt nelimitate, resursele lor media sunt imbatabile, si, ce-i mai important, imoralitatea lor este absolut nelimitată.”

    Despre imoralitatea lor nelimitata,orgiile,crimele,perversiunile si planurile lor oculte au vorbit multi,printre ei,din interior,Cathy O Brien in Trans Formation of America.

    Antihristul ca persoana,este o continuare fireasca,o prelungire sau o alta expresie de manifestare a acestei lumi inchegate impotriva lui Hristos,a familiei,a copiilor,a oamenilor in general.

    Alt motiv pentru care Trump se comporta asa:In SUA ca si in lume de altfel,sint oameni,si nu putini,care au inteles ca exista oculta sau guverne din umbra,sau aceasta teribila lume inchegata la virf ( care acum incepe sa si coboare si sa isi extinda baza ) de bogati,de oameni cu influente de tot felul,stricati la cap,perversi,criminali,etc care vor sa distruga natiunile,credintele,moraliatea,sa instaureze un regim de teroare mai peste tot si sa inrobeasca la figurat iar mai apoi si la propriu ( prin cip ) oamenii ( cei pe care-i vor mai lasa sa traiasca ). NOM ( noua ordine mondiala sau iadul pe pamint sau casa corciturii antihrist ca om-drac )

    Deci toti acesti oameni ( printre care si multi crestini ) sint baza electorala a lui Trump.El se face gura ,exprima gindurile acestor oameni.Aceasta in mod real,absolut real.

    Se poate insa ca demonica oculta sireata,sa-l lase intentionat pe Trump sa spuna aceste adevaruri si pentru a-i deturna,a-i dezumfla,a-i dezamagi,a le lua puterile si dorinta de a combate a acestor alegatori chiar in cazul unei victorii aproape improbabile a lui Trump.

    Exact ca in cazul senatorului democrat Sanders,care in lupta cu Hitlary Clinton pentru numirea candidatului prezidential,a fost aproape de victorie tocmai prin apropierea de popor si denuntarea bogatilor si coruptilor de pe Wall Street si a guvernantilor.Dupa infringere insa,a trecut de partea coruptilor si a lui Hitlary ca si cum nimic nu spusese inainte.La fel si cu premierul grec de la Syrizaa si cu multi altii,cistiga alegerile cu sloganuri anti sistem dupa care ii cuprinde amnezia si lucreaza tot cele ale sistemului ( in cazul Greciei lupta impotriva Bisericii si promovarea desfriului,unul din pilonii de baza ai iadului pe pamint NOM )

    Oculta stie ca are puteri aproape absolute ,ca a corupt,a parazitat, a infectat toate mecanismele de aparare ( inclusiv Biserica ) ale oricarei tari din lumea ei inchegata ( Israel/Sua/Ue et Co ) si ca sansele unei revolte,cu atit mai mult reusite este aproape imposibil din interior ( ca in cazul baronului mincinos Munchausen care spunea ca s-a salvat de la inec intr-un lac milos luindu-se cu miinile de par si tragindu-se in sus ).

    Mesajul ocultei ar fi: Indiferent pe cine alegeti,si chiar daca si cistigati ,tot ce vrem noi se infaptuieste,numai ca o sa fiti perpeliti la foc mai mic,eventual…

    De aici si adevarata ura a elitelor fata de Rusia,de cei care cu adevarat ar putea daca nu sa-i doboare ( desi daca oamenii ar dori,Dumnezeu ar si infaptui,ca in cazul lui Israel sau al ciobanasului David,mai apoi imparat…in lupta cu numerosii inchinatori la idoli sau Goliat )….macar sa-i intirzie nepermis de mult ( ragaz pentru pocainta noastra ),ba si omoare o mare parte din ei,dintre elite ( rachetele nu stiu peste cine cad si expodeaza ) sa le mai si topeasca din bogatii.

    Apreciază

    • Mihail said, on octombrie 20, 2016 at 2:48 pm

      „sherlock_holmes”, e doar un joc de glezna făcut de o „rezervă”. Și înaintea meciurilor „toată echipa aptă de joc” face încălzirea, chiar dacă în timpul meciului nu intră toți pe teren. Unii se mai și accidentează în timpul încălzirii. Așa că…., ai priceput…, nu-i așa?… 🙂

      Apreciază

  10. sherlock_holmes said, on octombrie 19, 2016 at 8:32 pm

    Vad ca si cei de la ric au pus un articol despre aceasta ( poate ca au fost primii ),ceea ce este un fapt imbucurator,din pacate,in analizele lor se arata destul de copilarosi daca nu cumva altfel,ca aici:

    http://analize.cuvantul-ortodox.ro/nato-reteaua-militara-globala/

    „După doar doi ani de la adoptarea Conceptului Strategic de la Washington, concept care includea terorismul în rândul amenințărilor la adresa Alianței, rețeaua teroristă al-Qaeda izbutea, în mod brutal, ceea ce Uniunea Sovietică nu a încercase niciodată să facă: să omoare americani pe teritoriul SUA. Era 11 septembrie 2001. Ca urmare a atacului terorist, SUA intervine unilateral în Afganistan, urmată solidar de coaliția internațională ”

    Poate in urma acestor revelatii realizeaza si ei ca nu Al-Qaeda a infaptuit atacul din 9/11 2001 ci serviciile secrete ( parte din ele ) ale aceleiasi lumi inchegate a lui antihrist ( Israel/Sua/Ue et Co ) eventual cu cei sacrificati si care au pilotat avioanele sa fie arabi din Arabia Saudita in majoritar, instruiti,drogati,manipulati prin tehnici MKultra de aceleasi servicii ) .Si cu complicitatea prestitutiei,a armatei,ong-urilor de tot felul,comisiilor de ancheta,etc.

    Uite cum cade al treilea turn ( 50 de etaje ) fara sa fie lovit de avioane:

    Aceasta presupune pregatire ( dinamitare ) cu multe zile inainte de atentate,deci premediatere,deci servicii secrete…iar ceea ce s-a intimplat dupa aceea,actele teroriste si razboaiele din Libia,Siria,Nigeria,Irak,etc arata simfonia dintre teroristi si serviciile secrete si guvernele Israel/Sua/UE et Co. pentru atingerea politicii de dominare mondiala.

    Ce sa mai vorbim de analizele lor partinitoare si gresite in binomul lumea inchegata a lui antihrist – Rusia in privinta evenimentelor politice,geostrategice si de amenintari ale razboiului mondial ce sta sa vina.Poate cu acest articol incep sa-si revina,sa se indrepte si la propriu si la figurat si in privinta aceasta,sa le uram succes.

    Apreciază

  11. Ioana F said, on octombrie 19, 2016 at 8:34 pm

    Sa nu uitam totusi ca e aceeasi zodie ca si JF Kennedy, iar ala a fost asasinat pe bune pentru ca a marturisit si a fost impotriva lor. Dar problema este ca Donald Trump are multe la activ, n-are un trecut curat.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 19, 2016 at 8:36 pm

      Ioana F

      Tu te iei dupa zodii?

      Apreciază

      • s2side said, on octombrie 20, 2016 at 6:08 am

        cand ii aud pe astia cu zodiile ma apuca spumele, m-am certat cu nu stiu cati prieteni de-ai mei care sunt atei dar cred in zodii si astrologie, nu stiu cum vine asta; i-am intrebat cum functioneaza si cum astrologii interpreteaza semnele, la care ei mi-au spus ca nu stiu, amuzant intr-o oarecare masura

        Apreciază

  12. Ionut said, on octombrie 19, 2016 at 8:40 pm

    Poate nationalizeaza Federal Reserve… In cazul asta mai putem discuta.

    Apreciază

  13. AlexandruM said, on octombrie 19, 2016 at 9:22 pm

    Trump este mediocru din multe puncte de vedere insa nu face parte din gasca globalistilor. Lui personal ii este mai bine fara globalizare (dupa cum are structurate afacerile – deocamdata nu simte mari presiuni din afara cum ar fi in cazul deschiderii totale). Cu toate minusurile ar fi un presedinte care ar lupta pentru interesul americanilor in sensul in care ar duce o politica cu caracter national. Asta ar slabi putin expansionismul sua (mai multe resurse vor fi alocate in interior) si ar mai da lumii un mic ragaz de pace. Butoiul cu pulbere tot va exploda insa acum ar mai scadea putin tensiunea globala.

    Este evident ca cei din umbra nu agreeaza deloc o astfel de abordare asa ca sansele reale ale lui Trump tind catre zero iar ale lui Clinton la infinit. Nu ca s-ar sinchisi cineva prea mult de ce spune presedintele (au serviciile destule metode de a-l pune in fata faptului implinit inscenand prin spate un eveniment major) insa este mai bine un colaborator docil decat unul cu personalitate.

    In final se va ajunge tot acolo. Globalizarea este pe drum si numai Dumnezeu o mai poate opri. Dar de ce s-o faca?

    Apreciază

  14. cosminmatiu said, on octombrie 19, 2016 at 9:53 pm

    Nu ai cum sa ajungi miliardar fara sa fii parte din oculta. Se pare ca unii sunt prostiti din 1989 incoace si inca le place.

    Nu va mai amagiti ce este scris in apocalipsa se va petrece si o traim deja: avem lepadarea de credinta, avem semnul fiarei care acum cateva zeci de ani nu era posibil, mai trebuie sa apara antihristul.

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on octombrie 21, 2016 at 4:20 pm

      cam in acelasi timp, cosmine, vor aparea si cei doi măslini şi cele două sfeşnice ale Lui Dumnezeu, care vor prooroci 3 ani jumate’, nu e mult mai interesant cu ei, decat sa stai sa il pandesti pe antihrist ???

      Apreciază

    • Spaceman said, on octombrie 21, 2016 at 6:29 pm

      @cosminmatiu

      În luna august 2016 cinci statui identice Donald Trump nud, semnate Ginger, lucrarea artistică fiind intitulată de către autor „The Emperor Has No Balls” (Împăratul fără Cojones) cu referire la povestea „Hainele cele noi ale împăratului”, au apărut peste noapte în S.U.A, mai exact în San Francisco, Los Angeles, Cleveland, Seattle și New York City.

      Nu știu dacă Donald Trump este sau nu mason ( eu cred că este mason), cert este că cele cinci statui Donald Trump nud, estimate la un preț de $10K-20K, au fost scoase la licitație.

      http://www.hollywoodreporter.com/news/al-smith-dinner-donald-trump-940286

      Apreciază

  15. minionita said, on octombrie 19, 2016 at 10:05 pm

    Conferinta de la Roman

    Apreciază

  16. Alexandru said, on octombrie 19, 2016 at 11:31 pm

    MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020

    Apreciază

  17. mircea.v said, on octombrie 19, 2016 at 11:44 pm

    off,

    cel mai nevinovat (si chiar sanatos) desert/prajitura, si gata intr-un minut.
    Fara tratare termica, fara zahar.

    O banana coapta, o lingurita cu varf de cacao si o lingurita de miere.
    Se taie banana rondele, se pune cacaoa si mierea, se paseaza si amesteca cu o furculita. Apoi, dupa preferinte, se mai poate adauga cacao sau miere.
    E un inlocuitor f bun pt ciocolata sau prajituri pe baza de cacao, pt cei mici si cei mari.

    Asta ca sa ne mai indulcim putin.:)

    PS. E un pic mai usor de facut ca si painea 🙂

    Apreciază

    • el said, on octombrie 20, 2016 at 11:02 am

      Mircea.v

      🙂 …. merci!

      Apreciază

      • mircea.v said, on octombrie 20, 2016 at 1:34 pm

        @el,

        atunci sa fie pt sufletul tatalui meu – Andrei, ca sambata acum e pomana de 3 ani.

        Apreciază

      • el said, on octombrie 20, 2016 at 5:09 pm

        Mircea.v

        Dumnezeu sa-l ierte si sa-l mantuiasca pe robul sau Andrei.

        Apreciază

      • ilioara said, on octombrie 20, 2016 at 7:37 pm

        Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii!

        Apreciază

  18. mircea.v said, on octombrie 20, 2016 at 12:28 am

    Din gandirea lui @Pr Evghenie, care il lauda si pe saccsiv pe monahul Teodot:

    „Eu daca intrerup pomenirea episcopului, va veni alt preot, de care vor avea grija sa fie bine instruit, si turma va fi pastorita de un lup ecumenist, nu ca as fi eu cine stie ce preot, dar cu ecumenismul nu sunt de acord. Deci, si intreruperea pomenirii episcopului, nu stiu daca in toate cazurile e cea mai buna. Mai am si 3 copii de pana in 10 ani si unde ma duc? Dar cine poate si il lumineaza Dumnezeu mai bine decat pe mine, ca sunt pacatos, sa intrerupa, ca e bine.
    V-am urmarit inca de cand a murit pr. Iustin Parvu, sau poate si mai inainte, aveati predici inregistrate foarte bune, care pe mine m-au lamurit in multe privinte, am fost cititor infocat al site-ului Apologeticum, dar acum ma bucur ca ati deschis acest blog, si ca aveti mare dar de la Dumnezeu de a ne invata din izvorul de intelepciune al pr. Iustin. Parca altii, desi i-au fost alaturi, nu au inteles bine toate, pentru ca si activitate frumoasa ati avut in apararea ortodoxiei. Dumnezeu sa va intareasca si mai mult, spre binele tuturor. Sa nu renuntati la activitatea pe internet, ca e foarte importanta acum. Multi afla adevarul de aici. Sa folosim si noi toate mijloacele posibile care ne stau la indemana spre slava lui Dumnezeu.”

    Si acum sa vedem ce spune izvorul de intelepciune al Parintelui Justin: (un raspuns exact pe problema)

    „- Poate ca preotii acestia se tem sa nu fie inlaturati din posturile lor si astfel sa nu mai poata catehiza credinciosii pe care ii mai avea.
    – Represalii au fost dintotdeauna si vor fi. Noi nu trebuie sa calculam cat timp de cateheza avem la dispozitie. Poate sa fie si o saptamana, dar sa imi fac datoria cu toata jertfelnicia fata de Evanghelia lui Hristos si neamul meu. Au fost 12 Apostoli si pana si acolo a intrat diviziunea, tradarea. Si ce catehizare este aceea daca taci? Pe mine nu trebuie sa ma ingrijoreze faptul ca ma va schimba si va trimite alt preot in locul meu, cu mult mai slab si care sa corespunda baremului. Daca patimim ceva pentru Hristos, mai mult folos vom aduce natiei. Jertfa naste viata. Nu este suficient sa marturisesti un adevar numai celui de sub epitrahilul tau, ci trebuie sa il propovaduiesti in auzul tuturor, avem datoria sa scoatem adevarul la lumina. ”

    Nu spun ca este usor pt preoti. Dar frate, daca tot spui ca ai mare evlavie la Parintele Justin si aduci in discutie acest mare nume al ortodoxiei, apoi vezi ca ce spui tu e pe invers fata de ce spune Parintele, si chiar nu ai inteles bine toate. E sarlatanie aici. E inselarea omului de buna credinta, ca omul de buna credinta trage concluzia ca asa zice Parintele Justin ca trebuie procedat intr-un astfel de caz.

    Cam asa se sucesc si se invartesc numele marilor duhovnici, si apoi pac, inselaciunea.

    Apreciază

  19. ilioara said, on octombrie 20, 2016 at 11:02 am

    omul se plimba si el si pe aici si pe dincolo…, tot pe aici a vazut la felix o chestie cum ca episcopii arieni au fost iertati si lasati in functii. Deci capii n-au fost iertati chiar daca s-au lepadat plublic si s-au pocait, insa unii dintre episcopi s-au lepadat public si au declarat ca au fost siliti sa semneze si ca s-au gandit ca e mai bn asa ca sa nu vina altii mai rai in locul lor. Sfantul Atanasie asa a considerat in momentul ala dar asta este o judecata omeneasca, nu stim noi cum a privit Dumnezeu asta si nu seamana pentru nimic cazurile…. ca sa nu mai zic ca astia acum se leaga de orice, fac reguli din exceptii….SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA MAI RAU DECAT PREOTII ASTIA CARE TAC CAND IN JURUL LOR SE INTAMPLA ATATEA, CE POATE SA FIE ????
    Maine sunt praznuiti Sfintii Marturisitori Visarion, Sofronie si Oprea. Sfantul Mucenic Oprea Miclaus din Salistea Sibiului lucra pamantul, apropos de studii multe si s-a prezentat si in fata autoritatilor romane si la Viena DE TREI ORI sa prezinte situatia dramatica in care se aflau si sa ceara ajutor si in timp ce sotia lui il astepta disperata in gara el mucenicea in temnita….dar cate suflete au salvat??????????DAR EI SUNT SFINTI.

    Apreciază

  20. ilioara said, on octombrie 20, 2016 at 11:13 am

    foarte bine, taceti toti, voi, preotilor nevinovati dar sa stiti ca VETI DA RASPUNS pentru toate sufletele care se pierd si VETI AVEA PLATA VOASTRA.

    Apreciază

  21. ilioara said, on octombrie 20, 2016 at 11:20 am

    CA SA NU MAI SPUN CA MAI BINE FAC CEI CARE VORBESC, SE DAU PE FATA IN FAVOAREA ECUMENISMULUI SA STIE OMUL SI CINE MAI ARE UN GRAM DE CONSTIINTA IA DISTANTA DAR ASA , PRIN TACERE SI POMENIRE……….Deci cei care vorbiti macar VORBITI MAI TARE!

    Apreciază

  22. Riko said, on octombrie 20, 2016 at 12:43 pm

    Hillary Clinton candideaza impotriva vointei propri, este cu sanatatea la pamant, abia o mai tin in viata pt ca sa-si indeplineasca rolul, dupa se retrage din politica si in putin timp va muri. Trump o sa castige, dar nu cred cca isi va termina mandatul. Sigur o sa se intample ceva. Iar faza cu ordinea mondiala, e clar ca e doar un discurs pentru prosti. Sunt doi clovni, care candideaza pentru locul de papusa suprema.

    Apreciază

  23. Spaceman said, on octombrie 20, 2016 at 2:54 pm

    NAȚIUNEA MOV

    NOM = Noua Ordine Mondială
    fNOM = Falsa Nouă Ordine Mondială

    Cursa pentru președinția SUA 2016 :

    Hillary HELL-KITTY Clinton (NOM) vs. Donald CLOWN-KING Trump (fNOM)

    Hillary Clinton ca și susținătoare a politicilor sustenabilității și ecologismului, nu trebuie doar să devină președintele U.S.A în urma unor așa zise… alegeri, printr-un așa zis… vot democratic, ci trebuie arătat și că aceste politici ale sustenabilității și ecologismului, sunt CALEA pe care dorește s-o urmeze poporul american, implicit restul lumii care au ca reper politicile de guvernare ale U.S.A. Donald Trump jucând rolul celor ce susțin politici ÎNVECHITE și care TREBUIESC COMBĂTUTE, iar dacă Trump spune printre altele și adevăruri, atunci aceste adevăruri vor fi catalogate drept… aberațiile lui Trump.

    Zugrăvind acest circ evreiesc numit „Cursa pentru președinția SUA 2016”, ca fiind… strânsă, din ALBAȘTRI (democrați) și ROȘII (republicani) în proporții aproape egale, rezultă NAȚIUNEA MOV (violet).

    http://www.timesofisrael.com/hillary-graffiti-goes-from-bathing-suit-to-burqa/

    Apreciază

  24. Ionut said, on octombrie 20, 2016 at 9:32 pm

    Erata:

    Nu trebuia sa pun link-ul catre evz.ro fiindca acolo sunt facute afirmatii defaimatoare la adresa voievozilor romani. Am vrut sa arat doar ca Plesu si Patapievici sunt de data asta de partea buna, desi nu ma asteptam.

    „Iată de exemplu ce spunea Andrei Pleşu împotriva persoanelor de orientare homoafectivă:

    “Ideea […] că orientarea homoerotică nu e nici opţiune, nici boală, […] n-are cum să fie atrăgătoare. […] Ce-ar fi dacă un criminal în serie ar declara răspicat că pofta de a ucide nu e opţiunea lui şi nu e nici un derapaj patologic, ci un blestem nativ, căruia nu-i poate rezista”.

    Şi Patapievici a avut o reacţie ideologică despre homosexualitatea pe care şi-a expus-o într-un articol pe blogul “În linie dreaptă”:

    „…persoanele gay, prin activismul care a asimilat drepturile omului cu dreptul de a fi homosexual, și-au cîștigat dreptul (de fapt, privilegiul) de a fi obscene în public, ceea ce pentru toate celelalte persoane a rămas un fapt pur și simplu penal. Cum se ajunge aici? Simplu: prin activismul unei minorități care militează în numele drepturilor omului după principii leniniste” (evz.ro)

    Apreciază

  25. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 20, 2016 at 11:09 pm

    Daca ar fi fost cu adevarat anti-sistem nici nu ar fi fost lasat sa candideze(mai mult pare ca vrea votul si de la asa zisi „anti-sistem” care sunt in numar destul de mare in SUA). In privinta lui JFK el dupa inceperea mandatului a inceput sa lupte anti-sistem ceea ce a fost neasteptat pentru oculta.

    Apreciază

  26. mihai said, on octombrie 21, 2016 at 7:49 pm

    chiar nu vrem sa invatam nimic din greselile altora dar si ale noastre din trecut si prezent, exemple: tipras grecia, unde vedem ce se intampla in momentul de fata, legiferari sodomii s.a, clasa politica romaneasca de dupa 89, care chipurile condamnasera comunismul, dar cum la condamnat ca fosti securisti si activisti p.c.r prospera, ca sa nu mai vorbim de vanzarea pe nimic a tarii, imaginativa ca la fel va venii si antihrist cu promisiuni care mai de care, vizite de lucru, bla,bla, bla dupa care jalea pe pamint

    Apreciază

  27. octoviv said, on octombrie 22, 2016 at 2:13 am

    Despre evenimentele de vreme spațială. Partea 1-a

    Traducerile din limba engleză în limba română ale articolelor din comentariul următor, le-am scris cu voia și ajutorul Domnului Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu – „Toată darea cea bună şi tot darul desăvârşit de sus este, pogorându-se de la Părintele luminilor, la Care nu este schimbare sau umbră de mutare” (Iacov 1, 17)-, folosindu-mă și de http://wordreference.com/enro/ – greșalele sunt ale mele; cine cunoaște mai bine limba engleză și consideră că nu am tradus bine, m-aș bucura dacă ar face altele mai bune.

    Executive Order – Coordinating Efforts to Prepare the Nation for Space Weather Events:
    https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/10/13/executive-order-coordinating-efforts-prepare-nation-space-weather-events
    […]
    The White House
    Office of the Press Secretary
    For Immediate Release October 13, 2016

    EXECUTIVE ORDER
    – – – – – – –
    COORDINATING EFFORTS TO PREPARE
    THE NATION FOR SPACE WEATHER EVENTS

    By the authority vested in me as President by the Constitution and the laws of the United States of America, and to prepare the Nation for space weather events, it is hereby ordered as follows:

    Section 1. Policy. Space weather events, in the form of solar flares, solar energetic particles, and geomagnetic disturbances, occur regularly, some with measurable effects on critical infrastructure systems and technologies, such as the Global Positioning System (GPS), satellite operations and communication, aviation, and the electrical power grid. Extreme space weather events – those that could significantly degrade critical infrastructure – could disable large portions of the electrical power grid, resulting in cascading failures that would affect key services such as water supply, healthcare, and transportation. Space weather has the potential to simultaneously affect and disrupt health and safety across entire continents. Successfully preparing for space weather events is an all-of-nation endeavor that requires partnerships across governments, emergency managers, academia, the media, the insurance industry, non-profits, and the private sector.

    It is the policy of the United States to prepare for space weather events to minimize the extent of economic loss and human hardship. The Federal Government must have (1) the capability to predict and detect a space weather event, (2) the plans and programs necessary to alert the public and private sectors to enable mitigating actions for an impending space weather event, (3) the protection and mitigation plans, protocols, and standards required to reduce risks to critical infrastructure prior to and during a credible threat, and (4) the ability to respond to and recover from the effects of space weather. Executive departments and agencies (agencies) must coordinate their efforts to prepare for the effects of space weather events.
    […]

    Sec. 5. Implementation. (a) Within 120 days of the date of this order, the Secretary of Energy, in consultation with the Secretary of Homeland Security, shall develop a plan to test and evaluate available devices that mitigate the effects of geomagnetic disturbances on the electrical power grid through the development of a pilot program that deploys such devices, in situ, in the electrical power grid. After the development of the plan, the Secretary shall implement the plan in collaboration with industry. In taking action pursuant to this subsection, the Secretaries of Energy and Homeland Security shall consult with the Chairman of the Federal Energy Regulatory Commission.

    (b) Within 120 days of the date of this order, the heads of the sector-specific agencies that oversee the lifeline critical infrastructure functions as defined by the National Infrastructure Protection Plan of 2013 – including communications, energy, transportation, and water and wastewater systems – as well as the Nuclear Reactors, Materials, and Waste Sector, shall assess their executive and statutory authority, and limits of that authority, to direct, suspend, or control critical infrastructure operations, functions, and services before, during, and after a space weather event. The heads of each sector-specific agency shall provide a summary of these assessments to the Subcommittee.

    (c) Within 90 days of receipt of the assessments ordered in section 5(b) of this order, the Subcommittee shall provide a report on the findings of these assessments with recommendations to the Director of OSTP, the Assistant to the President for Homeland Security and Counterterrorism, and the Director of OMB. The assessments may be used to inform the development and implementation of policy establishing authorities and responsibilities for agencies in response to a space weather event.

    (d) Within 60 days of the date of this order, the Secretaries of Defense and Commerce, the Administrator of NASA, and the Director of NSF, in collaboration with other agencies as appropriate, shall identify mechanisms for advancing space weather observations, models, and predictions, and for sustaining and transitioning appropriate capabilities from research to operations and operations to research, collaborating with industry and academia to the extent possible.

    (e) Within 120 days of the date of this order, the Secretaries of Defense and Commerce shall make historical data from the GPS constellation and other U.S. Government satellites publicly available, in accordance with Executive Order 13642 of May 9, 2013 (Making Open and Machine Readable the New Default for Government Information), to enhance model validation and improvements in space weather forecasting and situational awareness.

    (f) Within 120 days of the date of this order, the Secretary of Homeland Security, through the Administrator of the Federal Emergency Management Agency and in coordination with relevant agencies, shall lead the development of a coordinated Federal operating concept and associated checklist to coordinate Federal assets and activities to respond to notification of, and protect against, impending space weather events. Within 180 days of the publication of the operating concept and checklist, agencies shall develop operational plans documenting their procedures and responsibilities to prepare for, protect against, and mitigate the effects of impending space weather events, in support of the Federal operating concept and compatible with the National Preparedness System described in PPD-8.
    […]

    traducere în limba română:
    […]
    Casa Albă
    Secretarul Biroului de Presă
    Spre publicare imediată Octombrie 13, 2016

    ORDIN EXECUTIV
    – – – – – – –
    COORDONAREA EFORTURILOR SPRE A PREGĂTI
    NAȚIUNEA PENTRU EVENIMENTE DE VREME SPAȚIALĂ

    Cu autoritatea investită în mine ca Președinte de către Constituție și legile Statelor Unite ale Americii, și spre a pregăti Națiunea pentru evenimentele de vreme spațială, prin prezentul se poruncește după cum urmează:

    Secțiunea 1. Politică (regulament, statut, norme conform http://wordreference.com/enro/policy – nota mea). Evenimentele de vreme spațială, sub forma izbucnirilor solare, particulelor energetice solare, și a intereferențelor geomagnetice, apar în mod regulat, unele cu efecte măsurabile asupra sistemelor și tehnologiilor de infrastructură, cum ar fi Sistemul de Poziționare Globală (GPS), operarea și comunicația sateliților, aviației, și a rețelei de curent electric. Evenimentele extreme de vreme spațială – cele care ar putea deteriora în mod semnificativ infrastructura critică – ar putea dezactiva mari porțiuni ale rețelei de electricitate, ceea ce ar duce la eșecuri cascadate (înlănțuite) care ar putea afecta servicii cheie cum ar fi alimentarea cu apă potabilă, sistemul medical, și mijloacele de transport. Vremea spațială poate în același timp să afecteze și să întrerupă sănătatea și siguranța întregilor continente. Pregătirea reușită pentru evenimentele de vreme spațială este o încercare a-toate-națiunile (pentru toate națiunile) ce necesită parteneriate cu toate guvernele, directori de urgență, mediul academic, media, industria asigurărilor, organizațiile non-progit, și sectorul privat.

    Statutul Statelor Unite ale Americii este să pregătească pentru evenimente de vreme spațială spre a minimiza extinderea pierderii economice și a greutății omenești. Guvernul Federal trebuie să aibă (1) capacitatea de a prezice și detecta un eveniment de vreme spațială, (2) planurile și programele necesare spre a alerta publicul și sectoarele private spre a activa acțiunile atenuante pentru un iminent eveniment de vreme spațială, (3) apărarea și planurile atenuante, protocoalele, și standardele necesare spre a reduce riscurile infrastructurii critice înainte și în timpul unei amenințări credibile, și (4) abilitatea de a răspunde la și a se recupera de efectele vremii spațiale. Departamentele executive și agențiile (agențiile) trebuie să își coordoneze eforturile spre a se pregăti pentru efectele evenimentelor de vreme spațială.
    […]

    Secțiunea 5. Implementarea. (a) În 120 de zile de la data (publicării) acestui ordin, Secretarul Energiei, în consfătuire cu Secretarul Securității Naționale, vor dezvolta un plan spre a testa și evalua dispozitivele disponibile care pot atenua efectele interferențelor geomagnetice asupra rețelei de electricitate prin dezvoltarea unui program pilot care va implementa astfel de dispozitive, in situ (la fața locului; https://dexonline.ro/definitie/situ), în rețeaua de electricitate. După dezvoltarea planului, Secretarul va implementa planul în colaborare cu industria. Spre a acționa în concordanță cu această subsecțiune, Secretariatele Energiei și Securității Naționale se vor sfătui cu Președintele Comisiei Regulamentare Federale a Energiei.

    (b) În 120 de zile de la data (publicării) acestui ordin, conducătorii agențiilor specializate care controlează funcțiile infrastructurii critice pentru viață după cum sunt definite de Planul Național de Protecție a Infrastructurii din 2013 – incluzînd comunicațiile, energia, transportul în comun, și apa și sistemele de apă reziduală – precum și Reactoarele Nucleare, Materialele și Sectorul Rezidual, își vor exercita autoritatea executivă și statuară, și limitările acelei autorități, spre a îndruma, suspenda, sau controla operațiile, funcțiile, și serviciile de infrastructură înainte, în timpul, și după un eveniment de vreme spațială. Conducătorii fiecărei agenții specializate vor furniza un rezumat al acestor exercitări Subcomitetului.

    (c) În 90 de zile de la primirea rezumatului exercitărilor poruncite în secțiunea 5(b) a acestui ordin, Subcomitetul va furniza un raport al cercetărilor acestor exercitări cu recomandări către Directorul OSTP (Office of Science and Technology Policy ~ Oficiul Regulatoriu al Științei și Tehnologiei – nota mea), Președintele Securității Naționale și Contraterorism, și către Directorul OMB (OMB – Office of Management and Budget ~ Oficiul de Conducere și Buget – nota mea). Exercitările pot fi folosite spre a informa în legătură cu dezvoltarea și implementarea politicii de stabilire a autorităților și a responsabilităților a agențiilor în răspuns la un eveniment de vreme spațială.

    (d) În 60 de zile de la data (publicării) acestui ordin, Secretarii Apărării și Comerțului, Administratorul NASA, și Directorul NSF (NSF – National Science Foundation ~ Fundația Națională de Știință – nota mea), în colaborare cu alte agenții după caz, vor identifica mecanismele spre înaintarea observațiilor, modelelor și previziunilor de vreme spațială, spre susținerea și trecerea capacităților adecvate de la cercetare la acționări și de la acționări la cercetare, colaborînd cu industria și mediul academic pe cât se poate.

    (e) În 120 de zile de la data (publicării) acestui ordin, Secretarii Apărării și Comerțului vor întocmi date istorice ale constelațiilor GPS și ale altor sateliți ai Guverării Statelor Unite făcuți publici, în concordanță cu Ordinul Executiv 13642 din 9 Mai 2013 (Făcând Deschise și Automate Noile Valori Implicite spre Informarea Guvernării), spre a accentua validarea modelului și a perfecționărilor în prognozarea vremii spațiale și a cunoștinței de cauză.

    (e) În 120 de zile de la data (publicării) acestui ordin, Secretarul Securității Naționale, prin intermediul Administratorului Agenției Federale de Gestionare a Stărilor de Urgență și în coordonare cu agențiile relevante, vor conduce dezvoltarea unui concept de operare și a listei de verificare asociate spre a coordona bunurile și activitățile spre a răspunde la notificarea a, și protejarea de, iminentele evenimente de vreme spațială. În 180 de zile de la publicarea conceptului operațional și a listei de activități, agențiile vor dezvolta planuri operaționale documentînd procedurile lor și responsabilitățile spre a se pregăti pentru, a se proteja de, și a atenua efectele unor evenimente iminente de vreme spațială, în sprijinul conceptului operațional Federal și [concept care este] compatibil cu Sistemul Național de Pregătire descris in PPD-8 (pentru cine are răbdare să citească: https://www.fema.gov/learn-about-presidential-policy-directive-8 – nota mea)
    […]

    Slavă Ție, Doamne Dumnezeule și Mântuitorul nostru Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, împreună și Tatălui Tău Celui fără de început și Preasfântului și Bunului și de Viață Dătătorului Tău Duh, pentru că am terminat cu bine traducerea ordinului celui viclean, greu e Doamne dacă nu ajuți Tu!

    Obama Executive Order – Space Weather Event Within 120 Days?!?!: Ordin Executiv al lui Obama – Eveniment de Vreme Spațială în 120 Days?!?!:
    https://freedomfightertimes.com/youtube/obama-executive-order-space-weather-event-within-120-days/

    ……..

    60 de zile de la 13.10.2016, 12.12.2016: 13.10.2016 – 12.12.2016
    http://timeanddate.com/date/dateadded.html?&d1=13&m1=10&y1=2016&type=add&ay=&am=&aw=&ad=60&rec=
    […]
    From Thursday, 13 October 2016
    Added 60 days

    Result: Monday, 12 December 2016
    […]
    traducere în limba română:
    […]
    Începând cu Joi, 13 Octombrie 2016
    Adăugat 60 zile

    Rezultat: Luni, 12 Decembrie 2016
    […]

    ……..

    Planurile zugrăvite de ‘mai marii lumii’ și de ‘cei’ cărora le slujesc, în văzduh există și evenimente de vreme spațială:
    The Economist – The World in 2016:

    ……..

    90 de zile de la 13.10.2016, 11.01.2017: 13.10.2016 – 11.01.2017
    http://timeanddate.com/date/dateadded.html?&d1=13&m1=10&y1=2016&type=add&ay=&am=&aw=&ad=90&rec=
    […]
    From Thursday, 13 October 2016
    Added 90 days

    Result: Wednesday, 11 January 2017
    […]
    traducere în limba română:
    […]
    Începând cu Joi, 13 Octombrie 2016
    Adăugat 90 zile

    Rezultat: Miercuri, 11 Ianuarie 2017
    […]

    ……..

    120 de zile de la 13.10.2016, 10.02.2017: 13.10.2016 – 10.02.2017
    http://timeanddate.com/date/dateadded.html?&d1=13&m1=10&y1=2016&type=add&ay=&am=&aw=&ad=120&rec=
    […]
    From Thursday, 13 October 2016
    Added 120 days

    Result: Friday, 10 February 2017
    […]
    traducere în limba română:
    […]
    Începând cu Joi, 13 Octombrie 2016
    Adăugat 120 zile

    Rezultat: Vineri, 10 Februarie 2017
    […]

    ……..

    300 de zile de la 13.10.2016, 10.02.2017: 13.10.2016 – 10.02.2017
    http://timeanddate.com/date/dateadded.html?&d1=13&m1=10&y1=2016&type=add&ay=&am=&aw=&ad=300&rec=
    […]
    From Thursday, 13 October 2016
    Added 300 days

    Result: Wednesday, 9 August 2017
    […]
    traducere în limba română:
    […]
    Începând cu Joi, 13 Octombrie 2016
    Adăugat 300 zile

    Rezultat: Miercuri, 9 August 2017
    […]
    _________________________________________________________________________________________

    Apreciază

  28. octoviv said, on octombrie 22, 2016 at 2:15 am

    Despre evenimentele de vreme spațială. Partea a 2-a

    Jurnalul Trinitas: Din 7 noiembrie într-un format inedit (inedit ~ nou ~ new ~ New Age??? – nota mea):
    http://basilica.ro/jurnalul-trinitas-din-7-noiembrie-intr-un-format-inedit/
    […]
    http://i1.wp.com/basilica.ro/wp-content/uploads/2016/10/JURNALUL-TRINITAS_1-1.jpg (nu vă lăsați furați de „peisaj” – Matei 5, 28, atenție la mâinile care vorbesc – http://illuminatirex.com/illuminati-signs/ și la ochiul descoperit – nota mea)

    Știrile vor fi prezentate într-o manieră pozitivă (sau pozitivistă???; pozitivism ~ positivism: https://en.wikipedia.org/wiki/Positivism ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_of_Humanity ; https://heterodoxology.com/2010/03/08/positivism-and-the-religion-of-humanity/ ; https://quora.com/What-is-positivism-in-philosophy – nota mea), edificatoare, care surprind realitatea de dincolo de senzațional și lumina din oameni (știri duhovnicești sau ‘duhovnicești’??? – nota mea), care readuc din uitare valori fundamentale (gnostice, păgâne, eretice??? – nota mea) și reafirmă frumusețea normalității (sau redefinesc frumusețea normalității??? – nota mea). (prima noutate; rațiune, coafura rezistă – nota mea)

    O altă noutate (a doua noutate; rațiune, coafura rezistă – nota mea) a Jurnalului Trinitas este legată de schimbarea orei de difuzare. Dacă până acum principalul program informativ al Televiziunii Patriarhiei Române era difuzat de la ora 18:30, din 7 noiembrie acesta va avea prima ediție de la ora 19:00, urmată de cea de la ora 22:00. (19:00 este, conform ceasurilor bizantine, Ceasul I din noapte, deci schimbarea orei la 19:00 înseamnă trecerea într-o nouă zi, nouă eră??? – nota mea)

    Surprizele pregătite pentru telespectatorii Trinitas Tv nu se opresc aici. Tot din 7 noiembrie va fi lansat și programul meteo care va fi difuzat în continuarea jurnalului. (a treia noutate; rațiune, coafura rezistă – nota mea)
    […]

    Promo Jurnal TRINITAS (să nu vă fure „peisajul”- Matei 5, 28, atenție la mâinile care vorbesc: http://illuminatirex.com/illuminati-signs/ – nota mea):

    _________________________________________________________________________________________

    Apreciază

  29. octoviv said, on octombrie 22, 2016 at 2:16 am

    Despre evenimentele de vreme spațială. Partea a 3-a

    Executive Order – Coordinating Efforts to Prepare the Nation for Space Weather Events: Ordin Executiv – Coordonarea Eforturilor spre a Pregăti Națiunea pentru Evenimente de Vreme Spațială:
    https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/10/13/executive-order-coordinating-efforts-prepare-nation-space-weather-events
    traducerea în limba română:
    […]
    Casa Albă
    Secretarul Biroului de Presă
    Spre publicare imediată Octombrie 13, 2016

    ORDIN EXECUTIV
    – – – – – – –
    COORDONAREA EFORTURILOR SPRE A PREGĂTI
    NAȚIUNEA PENTRU EVENIMENTE DE VREME SPAȚIALĂ

    Cu autoritatea investită în mine ca Președinte de către Constituție și legile Statelor Unite ale Americii, și spre a pregăti Națiunea pentru evenimentele de vreme spațială, prin prezentul se poruncește după cum urmează:

    Secțiunea 1. Politică (regulament, statut, norme conform http://wordreference.com/enro/policy – nota mea). Evenimentele de vreme spațială, sub forma izbucnirilor solare, particulelor energetice solare, și a intereferențelor geomagnetice, apar în mod regulat, unele cu efecte măsurabile asupra sistemelor și tehnologiilor de infrastructură, cum ar fi Sistemul de Poziționare Globală (GPS), operarea și comunicația sateliților, aviației, și a rețelei de curent electric. Evenimentele extreme de vreme spațială – cele care ar putea deteriora în mod semnificativ infrastructura critică – ar putea dezactiva mari porțiuni ale rețelei de electricitate, ceea ce ar duce la eșecuri cascadate (înlănțuite) care ar putea afecta servicii cheie cum ar fi alimentarea cu apă potabilă (vă mai aduceți aminte de știrea asta: „Why did FEMA Order 5 Million Bottles of Water?”: https://freedomfightertimes.com/youtube/why-did-fema-order-5-million-bottles-of-water/ ~ https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=1075785870223eb40f59b7bbfdbee18c&tab=core&_cview=0 ??? – nota mea), sistemul medical (vă mai aduceți aminte de știrea asta: „Ce ni se pregătește? IGSU se dotează cu MORGI mobile, auto-trenuri ce pot depozita și transporta fiecare câte 52 de cadavre. EXCLUSIVITATE” – http://activenews.ro/stiri-sanatate/Ce-ni-se-pregateste-IGSU-se-doteaza-cu-MORGI-mobile-auto-trenuri-ce-pot-depozita-si-transporta-fiecare-cate-52-de-cadavre.-EXCLUSIVITATE-136774 ??? – nota mea), și mijloacele de transport. Vremea spațială poate în același timp să afecteze și să întrerupă sănătatea și siguranța întregilor continente. Pregătirea reușită pentru evenimentele de vreme spațială este o încercare a-toate-națiunile (pentru toate națiunile) ce necesită parteneriate cu toate guvernele, directori de urgență, mediul academic, media, industria asigurărilor, organizațiile non-progit, și sectorul privat.
    […]

    Russia Is Deploying EMP Weapons- How Will You Get Water?:
    http://thecommonsenseshow.com/2016/10/20/russia-is-deploying-emp-weapons-how-will-you-get-water/
    […]

    Most are familiar with the map listed above demonstrating the effects of a high altitude burst from two nuclear weapons. However, the use of Russian-based EMP weapons in the upcoming war are likely to be tactical, not covering an entire continent, and they will be delivered by Russian allies (e.g. the North Koreans.

    Omnipresent EMP Weapons

    EMP warnings are everywhere. North Korea and China are two prime suspects. Do you know what the main threats of an EMP attack consist of. That information is right here at your finger tips.

    Russia is the source for all of the newer EMP weapons. In preparation for war, they have disbursed this technology to their allies. As I have reported before, the Russians have perfected the art, as has the United States, of localized EMP weapons which are designed to take out a specific geographic area. You can bet that these weapons will be deployed against water and food treatment centers as there would nothing else more devastating to this country to instantly lose access to food and water delivery. Further, these weapons can be delivered from space and as I and others have previously reported, the North Koreans control two satellites which orbit directly over the United States. Why, then, hasn’t the present administration taken out these two satellites? The answer is obvious, we are supposed to lose the next war and the right people have been put into place to facilitate this outcome. Otherwise, the North Korean satellites would be history.

    Water Borne Diseases

    The greatest threat to human survival, in the aftermath of an EMP attack, is the public’s availability to obtain clean drinking water. This access would be greatly imperiled. In 2010, when Haiti was hit by a major earthquake which killed over 200,000 people, the misery did not stop with the survivors. Six weeks following the earthquake, Haiti announced its first cholera outbreak in over a century. The cholera outbreak went on to claim 8000 more lives. After Hurricane Matthew, Haiti has another cholera outbreak courtesy of the Clinton Foundation pocketing $2 billion meant for Haitian relief, leaving people like Gary Heavin to fund the Haitian relief efforts with his own money.

    Cholera thrives in places where there is insufficient water treatment, poor sanitation and inadequate hygiene. This is what precisely would happen in most areas following an EMP attack. Keeping drinking water clean and separate from human sewage and other contaminates would prove to be humanity’s biggest challenge. Cholera would also prove to be the biggest threat to long term survival. It is likely that in the 24 months following the event, that most people would succumb to cholera and other water-borne diseases. Cholera is a horrible disease which grants its victims a very painful and agonizing death. In the 20th century, human lifespan in United States increased by 35 years. Thirty of those 35 years was due to improvements in sanitation. Following an EMP attack, effective sanitation would all but disappear.

    One can bet that America will have an enormous cholera outbreak, because Russia will not hesitate to allow its proxy allies to use EMP weapons against the United States in a pre-emptive strike.

    One More Danger

    If an EMP strikes in the northern regions of the LA Basin, the effects would be catastrophic. The people in the LA Basin rely on electricity to transport their main water supply over a mountain. Without that electric pump, the people of LA would be out of water within 2-3 days. This would make the events in Aleppo look like a picnic.

    By Dave Hodges | October 20th, 2016 | Featured, Main, War |0 Comments
    […]

    traducerea în limba română:
    Rusia își desfășoară armele EMP – Cum îți vei procura Apa?:
    http://thecommonsenseshow.com/2016/10/20/russia-is-deploying-emp-weapons-how-will-you-get-water/
    […]

    Cei mai mulți sunt obișnuiți cu harta listată mai sus demonstrînd efectele unei explozii la mare altitudine a două arme nucleare. Totuși, utilizarea armelor rusești EMP în iminentul război țin mai mult de tactică, neacoperind un întreg continent, și vor fi eliberate de aliații Rusiei (e. g. Nord Coreeni).

    Omniprezentele Arme EMP

    Avertismente EMP sunt peste tot. Coreea de Nord și China sunt principalii doi suspecți. Cunoașteți în ce constau principalele amenințări ale unui atac EMP. Această informație este chiar aici la îndemâna dumneavoastră.

    Rusia este sursa tuturor celor mai noi arme EMP. Pregătindu-se de război, rușii au împrăștiat această tehnologie către aliații lor. După cum am prezentat înainte, Rușii au perfecționat arta, la fel ca și Statele Unite, armelor EMP localizate ce sunt proiectate să elimine de pe hartă o anumită zonă geografică. Poți paria că aceste arme vor fi utilizate împrotiva centrelor de tratare a apei și a mâncării deoarece nu ar fi nimic mai devastator pentru această țară decât a pierde subit accesul la livrarea de mâncare și apă. Mai mult, aceste arme pot fi lansate din spațiu și după cum eu și alții au raportat, Coreeni de Nord controlează doi sateliți care orbitează fix deasupra Statelor Unite. Și atunci, de ce, prezenta administrație, nu a eliminat acești doi sateliți? Răspunsul este limpede, se presupune că trebuie să pierde următorul război și oamenii potriviți au fost puși în locuri potrivite pentru a facilita acest rezultat. Altfel, sateliții Nord Coreeni ar fi istorie.

    Bolile transmise de apă

    Cea mai mare amenințare pentru supraviețuirea umană, ca urmare a unui atac EMP, este disponibilitatea publicului de a obține apă curată de băut. Acest acces va fi foarte periclitat. În 2010, când Haiti a fost lovit de un cutremur major care a ucis peste 200.000 de oameni, supraviețuitorii nu au fost scutiți de necaz. Șase săptămâni după cutremur, Haiti a anunțat prima epidemie de holeră a ultimului secol. Epidemia de holeră a continuat să secere încă 8000 de vieți. După Uraganul Matthew, Haiti are parte de o altă epidemie de holeră din ‘bunăvoința’ Fundației Clinton care și-a băgat în buzunar cele 2 bilioane de dolari destinați proviziilor Haitiene, lăsînd oameni ca Gary Heavin să finanțeze eforturile proviziilor Haitiene din proprii lui bani.

    Holera propseră în locuri unde lipsește apa, unde este salubrizare săracă și igienă nepotrivită. Aceasta este fix ceea ce se va întâmpla în majoritatea zonelor în urma unui atac EMP. Păstrarea apei potabile și separată de reziduurile umane și de alți poluanți se va dovedi a fi cea mai mare provocare a umanității. Holera de asemenea se va dovedi a fi cea mai mare amenințare pentru supraviețuirea pe termen lung. Cel mai probabil în primele 24 de luni următoare evenimentului, marea majoritate a oamenilor va muri din cauza holerei sau a altor boli transmise de apă. Holera este o boală oribilă care ‘asigură’ victimelor ei o foarte dureroasă și crâncenă moarte. În secolul al XX-lea, durata de viață în Statele Unite a crescut cu 35 de ani. Treizeci din cei 35 de ani s-au datorat îmbunătățirilor în igienă. După un atac EMP, igiena va dispărea cu desăvârșire.

    Cineva poate să parieze pe faptul că America va avea o enormă epidemie de holeră, deoarece Rusia nu va ezita să permită aliaților săi împuterniciți să folosească arme EMP împrotiva Statelor Unite într-o lovitură pre-emptivă (dacă aliații vor porni primii atacul – nota mea).

    Încă un pericol

    Dacă atacul EMP lovește în regiunile nordice ale Bazinului Los Angeles, efectele ar fi catastrofice. Oamenii din Bazinul Los Angeles se bizuiesc pe electricitate pentru a transporta principala lor rezervă de apă peste munte. Fără pompa eletrică, oamenii din Los Angeles ar rămâne fără apă în 2-3 zile. Aceasta ar face ca evenimentele din Aleppo să semene cu un picnic.

    De Dave Hodges | Octombrie 20, 2016 | Editorial, Principal, Război |0 Comentarii
    […]
    ……..

    Nuclear Super EMP:
    http://modernsurvivalblog.com/nuclear/nuclear-super-emp/
    […]
    March 27, 2015, by Ken Jorgustin

    A Super-EMP weapon would perhaps be a perfect means for Iran’s regime to put an end to ‘the Great Satan’ (as they call us).

    Why? Because a Super-EMP will devastate the nation’s electrical power grid. And I believe that you all are smart enough to know what will happen next…

    One nuclear Super-EMP attack could collapse the nation’s electric power grid which in turn would bring down most of our critical infrastructure systems –communications, transportation and distribution systems, banking and finance, anything that needs electricity to ‘work’. Modern civilization would end, as would the lives of tens of millions who depend upon these systems.

    A Super-EMP attack on the U.S. would cause much more damage than a primitive nuclear weapon, and will likely result in catastrophic consequences that will be irreversible. A Super-EMP attack would inflict maximum damage and virtually ensure a world without America.
    […]

    traducerea în limba română:
    Super EMP Nuclear:
    […]
    Martie 27, 2015, de Ken Jorgustin

    O armă Super-EMP ar fi, poate, mijlocul perfect pentru regimul Iranian pentru a pune un capăt ‘Marii Satane’ (după cum ne numesc).

    De ce? Pentru că o Super-EMP va devasta rețeaua națională de electricitate. Și cred că toți sunteți îndeajuns de inteligenți să știți ce se va întâmpla în continuare…

    Un atac nuclear cu Super-EMP poate nărui rețeaua națională de electricitate care la rândul ei va pune jos mare parte a sistemelor infrastructurii noastre critice – comunicațiile, mijloacele de transport în comun și de distribuție, băncile și finanțele, orice necesită electricitate pentru a ‘lucra’. Civilizația modernă ar sfârși, precum și viețile zecilor de milioane ce depind de aceste sisteme.

    Un atac Super-EMP asupra Statelor Unite ar cauza mai multe defecțiuni decât o armă nucleară primitivă, și cel mai probabil va rezulta în consecințe catastrofice ce vor fi ireversibile. Un atac Super-EMP ar cauza daune maxime și virtual ar asigura o lume fără America.
    […]

    ……..

    EMP Attack On US Would Be ‘Catastrophic,’ Congress Told:
    http://www.hstoday.us/briefings/daily-news-analysis/single-article/emp-attack-on-us-would-be-catastrophic-congress-told/1b5e33a26545ac5ebf9398f00064dc0a.html
    […]
    By: Amanda Vicinanzo, Editorial Assistant
    05/14/2014 ( 3:00am)

    An Electromagnetic Pulse (EMP) attack on the United States, whether manmade or naturally occurring, could result in the deaths of nine out of ten Americans through starvation, disease and the collapse of modern society, warned Dr. Vincent Peter Pry, a member of the congressional EMP Commission and executive director of the Task Force on National and Homeland Security.

    “A natural EMP catastrophe or nuclear EMP attack could blackout the national electric grid for months or years and collapse all the other critical infrastructures – communications, transportation, banking and finance, food and water – necessary to sustain modern society and the lives of 310 million Americans,” Pry this week told the House Committee on Homeland Security Committee’s Subcommittee on Cybersecurity, Infrastructure Protection and Security Technologies.
    […]

    traducerea în limba română:
    Un atac EMP Asupra US Ar Fi ‘Catastrofic,’ A Spus Congresul:
    […]
    De: Amanda Vicinanzo, Asistent Editorial
    14.05.2014 (03:00)

    Un atac cu Puls Electromagnetic (EMP) asupra Statelor Unite, fie că e făcut de mâna omului sau apărut natural, ar putea rezulta în morțile a nouă din 10 Americani prin înfometare, boală și în prăbușirea societății moderne, a avertizat Dr. Vincent Peter Pry, un membru al Comisiei EMP a Congresului și director executiv al Unității de Comandă a Securității Naționale și Locale.

    „O catastrofă naturală EMP sau un atac nuclear EMP ar putea întrerupe rețeaua națională de electricitate pentru luni sau ani și ar nărui toate celelalte infrastructuri critice – comunicațiile, transportul în comun, băncile și finanțele, mâncarea și apa – necesare pentru a susține societatea modernă și viețile a 310 milioane de Americani”, a spus Pry în această săptămână Comitetul Casei (Albe – nota mea) Subcomitetului Comisiei Securității Naționale despre Securitatea Cibernetică, Protecția Infrastructurii și Tehnologiile de Securitate.
    […]

    ……..

    Electromagnetic pulse (EMP):
    https://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_pulse
    […]
    An electromagnetic pulse (EMP), also sometimes called a transient electromagnetic disturbance, is a short burst of electromagnetic energy. Such a pulse’s origination may be a natural occurrence or man-made and can occur as a radiated, electric or magnetic field or a conducted electric current, depending on the source.

    EMP interference is generally disruptive or damaging to electronic equipment, and at higher energy levels a powerful EMP event such as a lightning strike can damage physical objects such as buildings and aircraft structures. The management of EMP effects is an important branch of electromagnetic compatibility (EMC) engineering.

    Weapons have been developed to create the damaging effects of high-energy EMP. These are typically divided into nuclear and non-nuclear devices. Such weapons, both real and fictional, have become known to the public by means of popular culture.
    […]

    traducerea în limba română:
    Puls Electromagnetic (EMP):
    […]
    Un puls electromagnetic (EMP), numit câteodată interferență electromagnetică trecătoare, este o scurtă explozie de energie electromagnetică. Originea acestui puls poate fi o apariție naturală sau făcută de mâna omului și poate apărea ca un câmp electric sau magnetic radiat sau ca un curent electric condus, depinzînd de sursă.

    Interferența EMP este în general disruptivă sau dăunătoare unui echipament electronic, și la niveluri de energie înalte un eveniment puternic EMP cum ar fi lovitura unui fulger poate deteriora obiectele fizice precum clădirile și structurile de aeronave. Gestionarea efectelor EMP este o importantă ramură a ingineriei compatibilității electromagnetice (EMC).

    Arme au fost dezvoltate pentru a crea efectele dăunătoare ale unui EMP de energie înaltă. Acestea de obicei se împart în dispozitive nucleare și non-nucleare. Aceste arme, atât cele reale cât și cele fictive, au devenit cunoscute publicului prin mijloacele culturii populare.
    […]

    ……..

    Nuclear electromagnetic pulse:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear_electromagnetic_pulse
    […]
    An electromagnetic pulse (commonly abbreviated as EMP, pronounced /iː.ɛm.piː/) is a burst of electromagnetic radiation. Nuclear explosions create a characteristic pulse of electromagnetic radiation called a nuclear EMP or NEMP. The resulting rapidly changing electric and magnetic fields may couple with electrical and electronic systems to produce damaging current and voltage surges. The specific characteristics of any particular nuclear EMP event vary according to a number of factors, the most important of which is the altitude of the detonation.

    The term „electromagnetic pulse” generally excludes optical (infrared, visible, ultraviolet) and ionizing (such as X-ray and gamma radiation) ranges. In military terminology, a nuclear warhead detonated hundreds of kilometers above the Earth’s surface is known as a high-altitude electromagnetic pulse (HEMP) device. Effects of a HEMP device depend on factors including the altitude of the detonation, energy yield, gamma ray output, interactions with the Earth’s magnetic field and electromagnetic shielding of targets.
    […]

    traducerea în limba română:
    Puls Electromagnetic Nuclear:
    […]
    Un puls electromagnetic (în mod obișnuit abreviat ca EMP, pronunțat /iː.ɛm.piː/) este o explozie de radiație electromagnetică. Exploziile nucleare creează un puls caracteristic al radiației electromagnetice numit EMP nuclear sau NEMP. Rezultatul schimbării rapide a câmpurilor electric și magnetic se poate cupla cu sistemele electrice și electronice pentru a produce curent dăunător și creșteri de voltaj. Caracteristicile specifice ale oricărui eveniment nuclear EMP variază după un număr de factori, dintre care cel mai important este altitudinea detonării.

    Termenul de „puls electromagnetic” în general exclude variațiile optice (infraroșu, vizibil, ultraviolet) și ionizante (cum ar fi razele X și radiațiile gamma). În terminologia militară, un focos nuclear detonat la sute de kilometri deasupra suprafeței Pământului este cunoscut ca un dispozitiv de puls electromagnetic de mare înălțime (HEMP). Efectele unui dispozitiv HEMP depind de fatori incluzînd altitudinea detonării, energia eliberată, debitul razelor gamma, interacțiunile cu câmpul magnetic al Pământului și ecranarea electromagnetică a țintelor.
    […]

    ……..

    How E-Bombs Work:
    http://science.howstuffworks.com/e-bomb.htm/printable
    […]
    Anyone who’s been through a prolonged power outage knows that it’s an extremely trying experience. Within an hour of losing electricity, you develop a healthy appreciation of all the electrical devices you rely on in life. A couple hours later, you start pacing around your house. After a few days without lights, electric heat or TV, your stress level shoots through the roof.

    But in the grand scheme of things, that’s nothing. If an outage hits an entire city, and there aren’t adequate emergency resources, people may die from exposure, companies may suffer huge productivity losses and millions of dollars of food may spoil. If a power outage hit on a much larger scale, it could shut down the electronic networks that keep governments and militaries running. We are utterly dependent on power, and when it’s gone, things get very bad, very fast.

    An electromagnetic bomb, or e-bomb, is a weapon designed to take advantage of this dependency. But instead of simply cutting off power in an area, an e-bomb would actually destroy most machines that use electricity. Generators would be useless, cars wouldn’t run, and there would be no chance of making a phone call. In a matter of seconds, a big enough e-bomb could thrust an entire city back 200 years or cripple a military unit.

    The U.S. military has been pursuing the idea of an e-bomb for decades, and many believe it now has such a weapon in its arsenal. On the other end of the scale, terrorist groups could be building low-tech e-bombs to inflict massive damage on the United States.

    In this edition of HowStuffWorks, we’ll examine the basic concept behind e-bombs, and we’ll take a look at some major bomb technologies.
    […]

    traducerea în limba română:
    Cum funcționează E-Bombele:
    […]
    Oricine a trecut printr-o cădere de curent electric prelungită știe că este o experiență extrem de grea. După o oră de la cădere curentului electric, dezvolți o apreciere sănătoasă a tuturor dispozitivelor electrice pe care te bizui în viață. Câteva ore mai târziu, începi să te plimbi încoace și încolo pe lângă casă. După câteva zile fără lumină de la becuri, căldură electrică sau televizor, nivelul stres-ului iese prin acoperiș.

    Dar în marea schemă a lucrurilor, asta e nimic. Dacă o pană de curent lovește un oraș întreg, și nu sunt resurse de urgență suficente, oamenii pot muri în urma incidentului, companiile pot suferi mari pierderi de productivitate și milioane de dolari de mâncare se pot strica. Dacă o cădere de tensiune lovește la o scară mai largă, poate opri rețelele electronice care țin guvernele și armatele funcționale. Suntem cu totul dependenți de curentul electric, și când nu mai e, lucrurile devin foarte rele, foarte repede.

    O bombă electromagnetică, sau e-bombă, este o armă proiectată să profite de această dependență. Dar în loc să taie simplu curentul electric în zonă, o e-bombă în fapt va distruge cele mai multe mașini care utilizează electricitatea. Generatoarele ar fi inutile, mașinile nu ar funționa, și nu ar fi nici o șansă pentru a apela telefonic. În câteva secunde, o e-bombă destul de mare ar putea împinge un întreg oraș în urmă cu 200 de ani sau ar putea „schilodi” o unitate militară.

    Armata americană a urmărit idea unei e-bombe de zeci de ani, și mulți cred că acum are o astfel de armă în arsenalul său. De cealaltă parte a scării, grupurile teroriste ar putea construi e-bombe, de joasă calitate din punct de vedere tehnologic, spre a cauza defecțiuni masive Statelor Unite.
    […]

    ……..

    Future Weapons_ EMP Bomb Video at YourDiscovery.com.flv

    _________________________________________________________________________________________

    Apreciază

  30. octoviv said, on octombrie 22, 2016 at 2:20 am

    Despre evenimentele de vreme spațială. Partea ultimă

    Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE:
    https://saccsiv.wordpress.com/2011/09/07/text-remarcabil-despre-apocalipsa-viziunile-staretului-antonie/
    […]
    Iar acum vreau sa vorbesc propriu zis despre viziune, despre ceea ce ii asteapta pe toti, din pacate, intr-un viitor nu prea indepartat, iar unele lucruri se si intampla chiar in momentul de fata. Asadar, iata ce am vazut eu despre viitor. Intai de toate, tot felul de catastrofe tehnologice.

    Sistemul de viata creat de om este, in esenta, satanic si, pentru ca vine in contradictie absoluta cu legile lui Dumnezeu, va incepe incetul cu incetul sa se distruga.

    Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant,secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane farar asplata nici Gomora- Los Angeles-ul. Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu,pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturiile vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casa contemporana, un bloc si iata – sute de morti fara pocainta, fara impartasanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, in esenta, niste sageti ce au strapuns pamantul, ca si cum s-ar indrepta incolo, catre iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozava sub ruine. Si cel care va ramane in viata ii va invidia pe cei care au murit intr-o clipa, pentru ca soarta lui e si mai inspaimantatoare- moartea de foame si prin asfixiere. Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara.

    Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.

    Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile,ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.Nu trebuie sa credeti ca la sat va domni linistea si bunastarea. Otravite, slutite,arse de seceta sau inecate de ploi, campurile nu vor mai da roadele trebuincioase. In vite vor da molime nemaivazute si oamenii, nemaifiind in stare sa le ingroape le vor lasa sa se descompuna, otravind aerul cu niste miasme groaznice. Taranii vor suferi din cauza atacurilor orasenilor, care, in cautare de hrana, se vor imprastia prin sate, gata sa omoare omul pentru o bucata de paine! Da, pentru acea bucata pe care acum nu o pot inghiti fara condimente si sosuri,vor fi varsari de sange.

    Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii . Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati. Dintr-o parte, va parea ca s-au intors vremurile de dinainte de potop. Dar nu. Pe atunci, asupra lumii, dainuia cuvantul luiDumnezeu: “Cresteti si va inmultiti“. Acum, insasi viata omenirii, esenta sa, e indreptata spre negarea harului si a lucrarii lui Dumnezeu. Dar nici acesta nu este sfarsitul.
    […]

    Azi e 31 decembrie pe calendarul vechi … Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa nu inceapa macelul profetit:
    https://saccsiv.wordpress.com/2012/01/13/azi-e-31-decembrie-pe-calendarul-vechi-sa-ne-rugam-bunului-dumnezeu-sa-nu-inceapa-macelul-profetit/

    Au fost niste profetii despre un macel in Romania anului 2011. Macelul n-a avut loc. Ce concluzii tragem?:
    https://saccsiv.wordpress.com/2012/01/03/existau-niste-profetii-despre-un-macel-in-romania-anului-2011-macelul-n-a-avut-loc-ce-concluzii-tragem/

    Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?”:
    https://saccsiv.wordpress.com/2010/06/30/pustnicul-zosima-%E2%80%9Eo-sa-fie-mare-macel-in-orase-o-sa-fie-mai-rau-decat-ti-a-spus-parintele-pustnic-n-%E2%80%9D-completare-la-articolul-%E2%80%9Eprofetie-%E2%80%9Emare-varsare-de-sange/
    _________________________________________________________________________________________

    Iertați-mă.

    Sfârșit și lui Dumnezeu, în Preasfânta Treime închinat: Tatălui Atotțiitorul și Fiului, Domnului Iisus Hristos Mântuitorul și Sfântului Duh Mângâietorul, slavă pentru tot și pentru toate!

    „Bine ești cuvântat Doamne, învață-ne îndreptările Tale.
    Bine ești cuvântat Stăpâne, înțelepțește-ne cu îndreptările Tale.
    Bine ești cuvântat Sfinte, luminează-ne cu îndreptările Tale.”

    Doamne Dumnezeule și Mântuitorul nostru Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Ta Biruitoare, cu Sfântă Crucea Ta, învață-ne, înțelepțește-ne, luminează-ne, întărește-ne ca să nu Te părăsim pe Tine și Sfânta Ta Biserică, iartă-ne pentru tot cât Te-am supărat și cât Te supărăm, apără-ne, păzește-ne, acoperă-ne cu acoperământul aripilor Tale, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

    Apreciază

  31. Marius said, on noiembrie 8, 2016 at 2:09 pm

    Foarte adevărat ce ati scris în acest articol… păcat ca nu multi stiu asta…oculta mondială face ce vrea, controlează mass-media care îl discrediteaza pe Donald Trump. Americanii de rând cred, din nefericire, ceea ce se spune despre el, si o votează pe acea prefăcută de clintoana. Se vede clar diferența dintre cei 2, Hillary Clinton este adepta multor credințe oculte, masonerie, iluminați… Dar tocmai ca lumea tot pe Trump îl vede vinovat si pentru faptele rivalei lui…. Si cele 650.000 de emailuri unde sunt? Cine le-a verificat? Unde e dosarul lui Clinton? Sigur, Donald Trump a calomniat-o, tot el e de vina si pentru asta. Sper sa se faca dreptate, iar alegerile de astăzi sa fie spre binele nu numai al S.U.A, ci al întregii lumi. Să le câștige cine merita, adica Donald Trump.

    Apreciază

  32. […] Cu care NOUA ORDINE MONDIALA se lupta DONALD TRUMP? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.