SACCSIV – blog ortodox

VIITOR MINUNAT: Instantele vor decide daca NU POTI FI PARINTE. Vei fi STERILIZAT sau ti se va lua copilul inca de la nastere. Se discuta deja PE FATA in mass-media …

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 12, 2016

In preambul, iata cateva scene din filmul “Tomorrow’s Children”:

Credeti ca e un sf vechi? Nu e …

A fost realitatea. Credeti ca se petrecea in Germania nazista? Se petrecea in SUA …

Si se va mai petrece …

Fratilor, pe de o parte, SISTEMUL scoate pe banda rulanta legi anti nationalism, pe motiv ca nationalism = nazism sau fascism. Pe de alta parte insa, tocmai acelasi SISTEM scoate tot pe banda rulanta legi naziste, precum cele pe motiv de lupta impotriva terorismului sau tatoneaza terenul pentru altele noi, precum oroarea despre care putem citi in articolul Cum pot fi ajutati copiii cu parinti abuzivi? Exista dreptul de a nu te naste? de pe Ziare com:

Consiliul municipal dintr-un oras european a venit cu o idee care a starnit controverse si dezbateri aprinse. Este vorba despre orasul Rotterdam, din Olanda, unde un consilier a propus ca femeile declarate de o instanta incapabile sa creasca copii sa fie obligate, prin ordin judecatoresc, sa urmeze tratamente contraceptive.
Consiliul olandez a facut aceasta propunere in cazul a sute de femei din oras, considerate un risc din cauza dificultatilor de invatare, problemelor psihice sau dependentei de diverse substante.
Cel care a venit cu ideea neobisnuita, Hugo De Jonge, consilier municipal responsabil de bunastarea copiilor din oras, sustine ca a pus pe primul loc interesul copilului, argumentand ca acesta ar avea de suferit din cauza unei „mame incompetente”.
„Sa nu fie nascut este si aceasta o forma de protectie a copilului”, sustine oficialul olandez.
Propunerea a starnit dezbateri si in Romania, asa ca am luat legatura cu specialisti din zona de protectie a mamelor si copiilor pentru a afla cum este privita din punctul lor de vedere. Este sau nu o incalcare a drepturilor omului? Exista dreptul de a nu te naste si cine are puterea sa stabileasca unde se aplica el sau nu?
Si personalitatea parintelui poate fi o problema
Intr-un raspuns la solicitarea Ziare.com, reprezentanti ai organizatiei Salvati Copiii au subliniat, inainte de toate ca „propunerea Consiliului Municipal din Rotterdam nu s-a materializat inca printr-un proiect de lege” si ca „este a doua incercare de initiere a unei dezbateri publice pe aceasta tema, dupa ce, in 2012, o propunere similara a fost respinsa de catre Parlamentul Olandez, fiind aspru criticata pe motiv de incalcare a eticii medicale si a drepturilor omului”.
Cat despre motivele pentru care anumite persoane pot fi considerate incapabile de a avea grija de minori, cei de la Salvati Copiii au aratat ca nu doar o boala sau o dependenta, ci si stilul de educatie al parintelui si personalitatea acestuia pot avea un impact negativ asupra dezvoltarii emotionale a copiilor.
„Este adevarat ca, in cazul unui copil a carui mama are o ‘tulburare psihica, dependenta de substante sau dificultati de invatare’, sansele de a fi neglijat sau de a suferi comportamente abuzive sunt crescute.
Aceleasi sanse crecute le au, din nefericire, nenumarati copii care sunt supusi acelorasi tipuri de rele tratamente in familii in care parintele nu se incadreaza in niciuna dintre categoriile de risc de mai sus – sunt familii in care neglijarea si comportamentele abuzive sunt prezente ca urmare a saraciei extreme, combinata cu lipsa educatiei si/sau consumul de alcool sau cu convingeri de natura culturala care sustin abuzul”, se arata in raspunsul primit de la Salvati Copiii si semnat de presedintele executiv al organizatiei Gabriela Alexandrescu, psihologul Diana Stanculeanu si juristul George Roman.
Acestia au atras atentia ca, din perspectiva impactului psihologic, faptul ca „la originea suferintei copilului se afla un parinte cu tulburare psihica/dependent de droguri sau un parinte sarac, cu trei clase si consumator de alcool, care-l bate frecvent, sau un parinte absent, devine irelevant”.
„Tulburarea psihica” poate insemna multe
Mai mult decat atat, reprezentantii Salvati Copiii lamuresc ca „tulburarea psihica” reprezinta o eticheta extrem de larga, care acopera afectiuni psihice variate, unele mai severe decat altele si de durata variabila. Multe sunt reversibile si au sanse crescute de vindecare.
„Depresia sau atacul de panica sunt afectiuni psihice cu incidenta crescuta in randul populatiei generale, care nu anuleaza dreptul si capacitatea unui adult de a fi parinte responsabil. Chiar si afectiunile severe, cu invaliditate de-a lungul vietii, devin, in conditii adecvate (tratament, servicii de ingrijire), compatibile cu rolul de parinte”, subliniaza organizatia.
Iar tulburarile de invatare sunt irelevenate pentru exercitarea rolului de parinte, pentru ca, spun specialistii, si dislexia, de exemplu, este o tulburare de invatare.
Parintii cu dependente au suferit si ei traume in copilarie
In ceea priveste dependenta de substante, cum ar fi drogurile si alcoolul, aceasta poate avea un impact diferit asupra comportamentului unui adult, fie el si parinte.
„Dependenta de substante este insa o problema de sanatate care trebuie abordata ca atare – cu servicii de suport. Exista deja masuri legale (ex. decaderea din drepturile parentale) care sunt de natura sa sanctioneze comportamentele abuzive ale unui parinte cu dependenta de substante”, se mentioneaza in raspunsul de la Salvati Copiii.
Specialistii mai arata ca, foarte frecvent, mamele cu tulburari psihice, de invatare sau dependente de substante sunt minore, victime ale diferitelor tipuri de trauma sau abuz in propria copilarie, care au mare nevoie de sprijin si asistenta.
„In cazul lor, masura contraceptiva ar trebui sa fie consecinta unui proces de educatie pentru sanatate, nu a unui demers legal, cu iz punitiv”, subliniaza Salvati Copiii, care adauga ca o astfel de masura ar trebuie insotita de servicii de protectia sociala si de sanatate, care sa le ajute sa devina persoane responsabile, capabila sa aiba grija de un copil.
Despre dreptul de a nu te naste
Salvati Copiii aminteste ca atat in Romania, cat si in celelalte state ale Uniunii Europene, protejarea prin lege a intereselor copiilor este primordiala.
Desi membrii Consiliului municipal din Rotterdam amintesc de acest principiu in expunerea lor, „nu putem sustine declaratia ca exista un drept al copilului de a nu se naste dintr-o mama declarata ‘incompetenta’ printr-o decizie a unei instante judecatoresti”.
„Se doreste astfel ca autoritatile sa intervina, pentru apararea interesului superior al copilului, prin impunerea contraceptiei fortate inainte de conceperea copilului.
Dincolo de logica sinuoasa a unei astfel de judecati, principiul interesului superior al copilului nu poate fi invocat in sustinerea acestei masuri, deoarece in mod evident principiile si normele juridice nu pot fi aplicate unor fiinte care nu au fost nici macar concepute biologic. Juridic este imposibil sa aperi interesele unui copil care nu exista in nicio forma”, au explicat reprezentantii organizatiei.
Totodata, adopatrea unor legi care sa impuna contraceptia ori sterilizarea definitiva a unor fiinte umane reprezinta o incalcare a drepturilor omului, spun ferm expertii Salvati Copiii.
Ce e de facut
Acestia au explicat si cum trebuie procedat in cazul unui copil nascut intr-o familie in care mama are una dintre problemele respective.
In ceea ce le priveste pe mame, daca acestea coopereaza cu autoritatile, ele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si sociale care sa le ajute sa se recupereze si sa fie un bun parinte. In caz contrar, exista varianta decaderii din drepturile parintesti, daca actiunilor lor pun copilul in pericol.
Poate fi luat in considerare si contraceptia voluntara, cu atat mai mult cu cat aceasta masura este acceptata in 80% din cazuri, dupa cum arata experienta autoritatilor locale.
Totusi, in cazul persoanelor cu dizabilitati mentale grave nu poate fi vorba despre contraceptie asumata, constienta, asa ca „singurele masuri par sa fie cele preventive, de supraveghere si acompaniere cvasipermanenta, de catre un personal specializat”.
In ceea ce ii priveste pe copii, masurile care se pot lua variaza de la caz la caz, de la plasarea copilului in custodia celuilalt parinte sau altei rude pana la includerea in programul de adoptie.
O masura extrema
Ziare.com a stat de vorba si cu presedintele Asociatiei Mame pentru Mame, Ana Maita, care, la randul ei, a spus ca o astfel de masura este „extrema si, in orice caz, in neconcordanta cu drepturile omului”.
„Haideti sa gandim putin diferit: un criminal care ispaseste o pedeapsa de 20 de ani la inchisoare, dupa ce iese, are dreptul la integrare in societate. Asta inseamna ca are dreptul sa isi gaseasca un loc de munca, sa isi cumpere o casa, o masina, sa-si ia o nevasta, sa faca copii. Cu ce e el mai presus decat o mama care a fost odata, intr-adevar, declarata inapta pentru cresterea unui copil si care totusi isi mentine acest potential biologic reproducator?”, a punctat Maita.
Ea a subliniat ca o boala psihica nu este o infractiune si ca tine de legislatia fiecarei tari cum isi trateaza bolnavii psihic, „dar nu sa-i sterilizezi fortat sau sa ii pedepsesti asa”.
„Si ce se intampla cu o femeie care se inscrie in aceasta categorie si care ramane gravida? Ce fac, o baga la inchisoare? E foarte problematic din punct de vedere etic, moral. Oricum persoana bolnava psihic nu o poti baga la inchisoare nici daca omoara pe cineva, o bagi la ospiciu, dar nu la inchisoare, pentru ca, repet, boala psihica actioneaza, nu e cu premeditare fapta savarsita”, a precizat presedintele asociatiei.
De binele copiilor se ocupa serviciile sociale
Referitor la argumentul invocat de consilierul olandez ca acest demers are la baza interesul copilului, Ana Maita a punctat ca de binele copiilor se ocupa serviciile de protectie, care trebuie sesizate in momentul in care exista o situatia riscanta.
„Acestea pot prelua copilul inca de la nastere, astfel incat el sa nu aiba de suferit din cauza unor eventuale comportamente daunatoare ale mamei. Iar asta se intampla destul de des mai ales in tarile nordice”, a mentionat ea.
Precum cei de la Salvati Copiii, Maita a subliniat ca afectiunea psihica reprezinta o paleta foarte larga, unele boli fiind periculoase, altele nu. De asemenea, aceasta a aratat ca atat narcomania, cat si alcoolismul sunt patologii recuperabile.
„Nu pot sa fiu de acord cu aceasta idee, copiii pot fi protejati odata ce s-au nascut de serviciile de protectie sociala, dar nu poti sa impiedici…si ok, impiedici, dar cum pedepsesti. (…) Initiativa asta nu cred ca o sa aiba sorti de izbanda, pentru ca incalca drepturile omului”, a conchis Ana Maita.
Ziare.com te invita la dezbatere: Poate exista dreptul de a nu te naste? Cine ar putea reglementa acest lucru? Cum ar trebui ajutati copiii nascuti in familii in care sufera diverse forme de abuz, dar si parintii lor?

Comentariu saccsiv:

Sa analizam cateva fragmente din articolul de mai sus:

“femeile declarate de o instanta incapabile sa creasca copii sa fie obligate, prin ordin judecatoresc, sa urmeze tratamente contraceptive.”
[…]

Consiliul olandez a facut aceasta propunere in cazul a sute de femei din oras, considerate un risc din cauza dificultatilor de invatare, problemelor psihice sau dependentei de diverse substante.
   Vorbim de fapt despre EUGENIE. Asa ca sa facem o scurta incursiune in istorie:

   Robert Thomas Malthus (1766–1834), este faimos deoarece a spus că un colaps al producţiei în masă a hranei ar fi de ajutor deoarece ar curăţa lumea de săraci … iar Charles Darwin, un admirator al Modelului Catastrofic Malthusian, a dezvoltat teoria evoluţiei, având ca idee primordială supravieţuirea celui mai adaptat. Cu ajutorul luiT.H. Huxley, cunoscut ca buldogul lui Darwin , teoriile lui Darwin au fost propulsate si acceptate la scară largă printre cercuri ştiinţifice cheie de pe tot cuprinsul Angliei şi apoi în lume. Vărul lui Darwin, Francis Galton, socotit ca fiind tatăl eugeniei, a văzut o oportunitate in a face omenirea să „progreseze” dezvoltand „Darwinismul Social„ prin luarea regnurile din Teoria Evoluţiei carora le-a aplicat principii sociale. Familiile Darwin, Galton, Huxley şi Wedgwood au fost aşa de obsedate cu noua lor teorie de schemă socială că şi-au făgăduit solemn: familiile lor nu se vor înmulţii decât între ele. Ei au prezis în mod fals că în decursul a doar câteva generaţii ei ar produce super-oameni. Apariţia pseudoştiinţei a fost doar codificarea practicii de încrucişare selectivă deja populară în interiorul ELITELOR. Experimentul celor 4 familii a fost un dezastru. Doar pe parcursul a două generaţii de procreare selectivă, aproape 90% dintre progeniturile lor ori au murit la naştere ori au fost handicapaţi în mod serios, din punct de vedere fizic sau mental. Biometria pare a fi o nouă ştiinţă, dar a fost de fapt dezvoltată de Galton în anii 1870 ca o modalitate de a urmări trăsăturile rasiale şi istoria genetică şi ca o modalitate de a decide cine are dreptul la procreere.

În 1904, Cold Spring a fost iniţiată în SUA cu finanţarea CarnegieRockefeller şi Harriman. În 1907 primele legi ale sterilizării au fost trecute în SUA. Cetăţenii cu uşoare diformităţi sau cu scoruri scăzute la testele lor din cardurile de raportare au fost arestaţi şi sterilizaţi cu forţa.

Unul dintre cei mai importanti eugenisti, Charles Benedict Davenport (1866–1944) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory in 1910, cand a fondat si Eugenics Record Office. In 1911, acesta scrie cartea sa de referinta  Heredity in Relation to Eugenics. Apoi in 1929,  Race Crossing in Jamaica, in care arata degradarea la care ajung indivizii prin amestecarea raselor alba si neagra. Cu astfel de idei , a avut contacte cu institutii si publicatii din Germania nazista inainte si in timpul celui de al doilea razboi mondial. De notorietate este contributia sa la Festschrift, pentru Otto Reche, cel ce avea sa devina una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superioritatii sau inferioritatii raselor.

In 1904, The Cold Spring Harbor Laboratory este finantata de Carnegie Institution of Washington iar in 1921 este reorganizata ca Carnegie Institution Department of Genetics. Intre 1910–1940 gazduieste Eugenics Record Office a lui Charles B. Davenport si a asistentului sau Harry H. Laughlin.

Eugenics Record Office a fost finantata initial de Mary Harriman, vaduva lui E. H. Harriman iar apoi de Carnegie Institution. Institutul este raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate .

În 1911, familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelmcare mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich. La Conferinţa Internaţională a eugeniei din 1912 din Londra, aceasta devine o nebunie internaţională şi câştigă statutul de superstar. Futurologul şi autorul SF de succes, H.G. Wells a studiat biologia îndrumat de eugenisti de top şi a răspândit noua credinţă la nivel planetar.

In 1916, iubita lui H.G. WellsMargaret Sanger, a început promovarea eugeniei în SUA. În 1923, Sanger primeşte fonduri masive din partea familiei Rockefeller. Sanger a scris fratelui intru eugenie Clarence J. Gamble că liderii negrii ar trebui recrutaţi ca deschizători de drum în programele de sterilizare direcţionate împotriva comunităţilor de negrii.

În 1924, Hitler a scris „Mein Kampf” (sau „Lupta Mea„) şi a creditat eugenistii americani ca fiind sursa lui de inspiraţie. Hitler chiar a scris o scrisoare de fan eugenistului american şi conservator, Madison Grant, numind cartea lui bazată pe rasă, „Trecerea marii rase„, Biblia sa. Hitler şi-a dezvoltat planurile pentru exterminarea în masă a evreilor şi ceea ce el numea alte sub rase cât şi cele handicapate, de la Grant. Prin 1927,eugenia a atins apogeul. Aşa zisa ştiinţă a fost în mod agresiv implementată prin concursuri în şcoli si alte institutii. În acelaşi an în SUA mai mult de 25 de state au trecut legi „pro sterilizare” şi Curtea Supremă a votat pentru planuri de sterilizare brutală. Când Hitler vine la putere în 1933, unul dintre primele sale acte a fost să treacă legea eugeniei naţionale copiată după legi din SUA. La un moment dat, 27 DE STATE PUN LEGIILE DE STERILIZARE UMANĂ ÎN PRACTICĂ!

Filmul din 1934, „Tomorrow’s Children” („Copiii de mâine„), a adus agenda eugeniei pe marile ecrane în SUA.

Prin 1936, Germania a devenit liderul mondial în eugenie prin luarea unor acţiuni efective de sterilizare şi eutanasiere sute de mii de victime. La sfârşitul războiului, aliaţii au protejat de persecutare chiar acei oameni de ştiinţă nazişti care au torturat mii de oameni până la moarte. Îngerul morţii, Josef Mengele şi şeful său Otmar Von Verschuer nu au fost persecutaţi iar von Verschuer chiar a continuat munca sa în Germania după război. Dupa razboi, aceeasi Marie dar cu alta palarie … Publicaţia trimestrială Eugenia a devenit Biologia SocialăLiga Controlului Naşterii Americane a devenit Paternitate Planificată. Noi termeni ca Transumanism, Controlul Populaţiei, Durabilitate, Conservare şi Ecologie au înlocuit Igiena Rasială şi Darwinismul Social. Mulţi eugenisti din perioada precedentă s-au angrenat în ceea ce ei numeau cripto-eugenie. Ducând în mod intenţionat credinţele lor eugenice în subteran, ei au devenit foarte respectaţi antropologi, biologi şi geneticieni în lumea de după război.

   Cititi va rog mai multe la:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Revenind la articolul de pe Ziare com, observam ca diferenta intre ceea ce incepuse sa se petreaca acum 100 de ani si ceea ce vor din nou sa se petreaca, consta deocamdata doar in schimbarea motivatiei oferite opiniei publice. Atunci ziceau ca sterilizarea este buna pentru a proteja societatea. Acum nu vorbesc inca de sterilizare, ci doar de tratamente contraceptive necesare in numele … dreptului copilului de a nu se naste.

La noi, reprezentantii organizatiei Salvati Copiii zic cam asa:

„In cazul lor, masura contraceptiva ar trebui sa fie consecinta unui proces de educatie pentru sanatate, nu a unui demers legal, cu iz punitiv”, subliniaza Salvati Copiii, care adauga ca o astfel de masura ar trebuie insotita de servicii de protectia sociala si de sanatate, care sa le ajute sa devina persoane responsabile, capabila sa aiba grija de un copil.
[…]

Totodata, adopatrea unor legi care sa impuna contraceptia ori sterilizarea definitiva a unor fiinte umane reprezinta o incalcare a drepturilor omului, spun ferm expertii Salvati Copiii.
Acestia au explicat si cum trebuie procedat in cazul unui copil nascut intr-o familie in care mama are una dintre problemele respective.
In ceea ce le priveste pe mame, daca acestea coopereaza cu autoritatile, ele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si sociale care sa le ajute sa se recupereze si sa fie un bun parinte. In caz contrar, exista varianta decaderii din drepturile parintesti, daca actiunilor lor pun copilul in pericol.
Poate fi luat in considerare si contraceptia voluntara, cu atat mai mult cu cat aceasta masura este acceptata in 80% din cazuri, dupa cum arata experienta autoritatilor locale.
Totusi, in cazul persoanelor cu dizabilitati mentale grave nu poate fi vorba despre contraceptie asumata, constienta, asa ca „singurele masuri par sa fie cele preventive, de supraveghere si acompaniere cvasipermanenta, de catre un personal specializat”.
In ceea ce ii priveste pe copii, masurile care se pot lua variaza de la caz la caz, de la plasarea copilului in custodia celuilalt parinte sau altei rude pana la includerea in programul de adoptie.
   Adica Salvati Copiii nu sunt pentru sterilizare fortata, ci pentru masuri contraceptive prin lamurire, caci oricum SISTEMUL vegheaza si salta copiii parintilor ce nu se incadreaza normelor.

Asociatia Mame pentru Mame e cam pe aceiasi linie, doar ca sublinaza faptul ca:

de binele copiilor se ocupa serviciile de protectie, care trebuie sesizate in momentul in care exista o situatia riscanta.
Acestea pot prelua copilul inca de la nastere, astfel incat el sa nu aiba de suferit din cauza unor eventuale comportamente daunatoare ale mamei. Iar asta se intampla destul de des mai ales in tarile nordice”
   In concluzie, in minunata lume noua instantele vor decide daca nu poti fi parinte: vei fi sterilizat sau ti se va lua copilul inca de la nastere.

Cititi va rog si:

HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS

Eugenie: UCIDETI COPII cu DOWN si AUTISM pana nu apuca sa se nasca. Cica ii depisteaza genetic. CINE SUNT URMATORII PE LISTA? O gena a religiosului? De ce nu si una a oponentilor sistemului? Se vor limita la avorturi?

Scenariul GATTACA devine realitate. Nu ne vom limita doar la uciderea batranilor. Un test simplu va depista 3 500 de erori genetice pe baza carora copii vor fi avortati …

Revista britanica: “DOCTORII AR TREBUI SA AIBA DREPTUL SA UCIDA BEBELUSII”. Invers: daca nu aveam dreptul sa ucidem nou nascutii, de ce avem dreptul sa-i ucidem pe cei nenascuti?

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Gilbert said, on octombrie 12, 2016 at 2:43 am

  Tânărul papă… a se vedea ochiul de la final

  Apreciază

  • Adi said, on octombrie 12, 2016 at 9:52 am

   Pai din video asta se vede clar , catolicii nu sunt biserica.
   1) Papa pe tron, el este capul la ei , nu Mantuitorul Iisus Hristos.
   2)Papa are relatie cu fata aia la cum se privesc.
   3)Papa actioneaza cu manie, cu ura, se mandreste, nare pic de smerenie in el.
   4)Cand bate vantul ala puternic in el, parca sar ruga la SATANA ( CU URA AIA IN PRIVIRI)
   5) Ce daca lau ales, nu pot sa il dea jos? (Aici ajungem ca si ei, tacuti si ascultatori) Ex: Presedinte, guvern, Patriarh, etc

   Apreciază

 2. marian said, on octombrie 12, 2016 at 9:07 am

  Sistemul defensiv Bal-Bastion din Crimeea a luat in catare nava comandant a unui grup naval american intrat in apele Mării Negre.
  Pe de altă parte, pe siteul Zank.com apare în rusă informatia referitoare la obligatia repatrierii copiilor indiferent de stadiul la care se află cu studiile. Aceeasi cerinta se refera si la parintii copiilor, indiferent de pozitia ocupata in administratie.
  Sunt putin nedumerit dar asta a rezultat din traducerea automata.
  Doamne ajută!

  Apreciază

  • Mihail said, on octombrie 12, 2016 at 1:25 pm

   „marian”, se refera intr-adevar la repatrierea copiilor, dar nu are treaba cu razboiul, ci cu faptul ca „prostimea” rusa a inceput sa scoata coltii la guvernantii lor, care fac propaganda la maica rasia, injura occidentul si il face in toate felurile, dar copiii nomenclaturistilor invata cu totii in occidentul atat de injurat si condamnat. Astea ar fi motivele oficiale din cat mai inteleg si eu ruseste. Eu merg totusi pe varianta ta, ca ar avea treaba cu razboiul – neoficial. Dar mai cred si faptul ca mesajul este foarte precis trimis DOAR anumitor familii (SAU DOAR UNEI FAMILII – AMENINTARE CU RAPIRE ?…) rusesti aflate in strainatate, de a pleca cat mai rapid din VIITOAREA ZONA DE RAZBOI. Variante sant, dar timpul ne va arata ce urmeaza.
   Mai stiti de acel oligarh rus care a renuntat la tot ca sa traiasca in padure, la km departare de cel mai apropiat sat/oras?…

   Apreciază

 3. marian said, on octombrie 12, 2016 at 9:15 am

  Am gresit numele siteului Znak si nu Zank.
  Iertare!

  Apreciază

 4. marian said, on octombrie 12, 2016 at 9:28 am

  De pe.SPUTNIK:
  Toate canalele normale de colaborare între Statele Unite și Rusia s-au tăiat într-o gamă largă de probleme critice, ambasadorul rus în Statele Unite ale Americii, Serghei Kislyak a declarat marți.
  WASHINGTON (Sputnik) – Kislyak a adăugat că Statele Unite și Rusia au avut o comisie bilaterală de 21 grupuri de lucru s-au axat pe știință, tehnologie, militare, problemele nucleare și de altă natură, care nu mai există.

  „Toate canalele normale de cooperare între state [SUA și Rusia] sunt înghețate”, a declarat Kislyak.

  Apreciază

 5. alex said, on octombrie 12, 2016 at 9:30 am

  Offtopic.Usor usor ne obisnuiesc cu concertele dedicate in cinstea sfintiilor.
  http://basilica.ro/concert-religios-dedicat-sfintei-parascheva-la-ateneul-din-iasi/
  Corul Aletheia al Bisericii Bărboi din Iaşi va susţine vineri, 14 octombrie 2016, de la ora 19:00, un concert de muzică religioasă dedicat Sfintei Cuvioase Parascheva, informează site-ul doxologia.ro.

  Evenimentul va avea loc în Sala Mare de Spectacole Radu Beligan a Ateneului Iaşi. Programul concertului va cuprinde următorul repertoriu:

  Tatăl nostru, de Viorel Munteanu, la clopot Florin Birică, intervenţie solistică Elena Cărăuţă;
  Te slăvesc pre Tine, Părinte, de Pascal Bentoiu;
  Fericirile, de Ioan D. Chirescu;
  Aghios o Theos, de Ioan Hrisafi, solo Paul Bîlha;
  Lăudaţi pre Domnul , de Ciprian Ion;
  Să se îndrepteze ruga mea , de Pavel Cesnokov, solo Antonia Cucerenco;
  Heruvic în glasul 5, de Ioan D. Chirescu;
  Iubi-Te-voi, Doamne! , de Nicolae Lungu, solo Daniela Goria;
  Ridica-voi ochii mei la ceruri, de Romeo Cozma;
  Pre Tine Te lăudăm, de Serghei Rahmaninov, solo Elena Cărăuţă;
  Concertul numărul 1 de Gavriil Musicescu;
  Troparul Sfintei Parascheva de George Dumitriu.

  Apreciază

 6. gheorghi said, on octombrie 12, 2016 at 12:18 pm

  Tema este alta decat comentariile postate….
  Dreptul la viata nu este dat/inventat de catre oameni.
  Orice ingradire este atentat impotriva vietii, este crima si se cuvine a se evita ori pedepsi cand se produce.
  Contraceptiac- contrar opiniei (judecatii!) organizatiei „Salvati copiii” nu trebuie acceptata; cum salvezi copiii daca impiedici procreerea, daca nu-i lasi sa se nasca?
  Asta este credinta hinduista – „mai bine sa nu te nasti!”… Sa va fie rusine!
  Femeia care moare la nastere este considerata mucenioc si are drum liber spre mantuire.
  Nasterea unui copil aduce transformari extraordinare atat mamei cat si familiei; tatalui, daca este primul copil si celorlalti – copii deja nascuti, parintii mamei si tatalui, frati, surori.. alte rude.
  Nimeni nu poate prezice in ce sens se vor face aceste transformari. Se cuvine sa nadajduim ca „in bine” ori daca nu – sa ajutam sa fie mai bine familiei si deci si copilului.
  Mama trebuie in primul rand si sustinuta si aparata in a-si pastra copilul aproape – este singura fiinta care a dovedit ca si-a pus viata chezasie pentru a aduce viata noua pe Pamant si are dreptul sa fie cea care hotaraste ce se intampla cu copilul!
  Sustinere financiara (asta e lumea, asta este stadiiul materialist in care a „cazut”!!!) – sa poata asigura mijloacele de existenta MINIMALE copilului/copiilor chiar si fara ca sotul sa fie „bogat” ori salariat, daca mai traieste…
  Niciodata masura de a fura copilul de la sanul mamei nu va face din copil un om intreg ci un suferind sufleteste chiar necunoscand cauzele suferintei.
  Nu sint valide analizele bazate pe criterii sociale – omul devine fiinta sociala daca este crescut si ingrijit – chiar neindeplinite fiind conditiile „standard”, statistice…
  Chiar daca familia este saraca – sa fie ajutata sa aiba un acoperis STABIL deasupra capului, nu sub amenintarea evacuarii….
  Chiar daca familia nu „trage” cablu (tv) sau „net” – nu e nevoie pentru multi ani; tv-ul prosteste (si fura ani de viata) iar [prea mult] net tampeste iar de asa ceva societatea nu are nevoie.
  Chiar daca familia nu isi face vacantele prin statiuni…. cand au inceput oamenii sa-si ia vacante si sa mearga prin statiuni, la mare sau la munte???
  Care e marea necesitate pentru care trebuie „produsi” bani???
  ––––––
  In fine – parintele este suveran asupra vietii copilului si impiediarea cuiva pe motive „modern” medicale sau economice este crima.
  Daca sint bani pentru crerstere si educare in alt mediu, mult mai putini sint necesari pentru a fi crescut in familie cu conditia sa n u fie impiedicata aparitia, continuarea vietii!
  ––––––
  Imi amintesc de un exemplu referitor la genetica (o disciplina mai mult inchipuita decat dovedita… pana la a fi parte din „stiinta” …. este cale prea lunga!):
  Profesorul de „Genetica” da un test studentilor (la Medicina):
  Ce ati face daca tatal este alcoolic cu „Delirium tremens” constatat medical, mama este declarata „mental retarded”, au 7 copii – toti fie oligrofeni, fie cu afectiuni neurologice nerecuperabile, ne-transportabili….
  Nu au venituri, tatal fura si mama cerseste…
  Femeia ramane insarcinata; o obligati sa fie chiuretata?
  (…. sa nu „cada” sarcina intretinerii viitorului nascut pe… societate)?
  Toti studentii au scris („ales” acelasi raspuns – „chiuretaj”.
  In ora urmatoare, profesorul le comunica … statistica si concluzioneaza: „Tocmai l-ati ucis pe Beethoven”.

  Apreciază

 7. alex said, on octombrie 12, 2016 at 2:15 pm

  Visul lor sa ne castreze ca pe caini si pisici. Ca si la caini era o lege prin Bucuresti ca sa il cipezi si sa il castrezi ca daca nu luai amenda.

  Apreciază

  • el said, on octombrie 12, 2016 at 5:01 pm

   Alex

   exact!

   de aia nu castrez nici eu motanul, ca e IMPOTRIVA vietii.

   Apreciază

 8. ines said, on octombrie 12, 2016 at 6:23 pm

  Femeile obligate de instanta sa urmeze tratamente contraceptive? Adica, sa te oblige sa faci pacatul avortului si pe urma sa arzi in iad…

  Apreciază

 9. energein7 said, on octombrie 12, 2016 at 7:30 pm

  Reblogged this on energein7's Blog and commented:
  Operationalizarea conceptului de depopulare satanica!

  Apreciază

  • mihai said, on octombrie 12, 2016 at 9:45 pm

   Pai acestia sunt urmasi celor care au finantat comunismul si nazismul si sunt cu mult mai perfectionati decat bunici si parinti lor

   Apreciază

 10. […] VIITOR MINUNAT: Instantele vor decide daca NU POTI FI PARINTE. Vei fi STERILIZAT sau ti se va lua co… […]

  Apreciază

 11. […] VIITOR MINUNAT: Instantele vor decide daca NU POTI FI PARINTE. Vei fi STERILIZAT sau ti se va lua co… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: