SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul). CIPUL SUB PIELE = AVANTAJE si NICI UN DEZAVANTAJ. Un interviu la PRO TV cu dr. Patrick Kramer

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 9, 2016

   Iata transcriptul inregistrarii ce o puteti viziona la iLikeIT. Tot ce trebuie sa stiti despre tehnologia NFC. Interviu cu dr. Patrick Kramer de pe Pro tv:

George:

Accesoriile la purtator devin tot mai mici, mult mai mici decat ceasurile sau bratarile inteligente pe care unii le putem gasi si folosi peste tot, chiar si acum. Astazi poti sa deschizi usa de la casa ori masina cu un mic inel, dotat cu un mic cip numit NFC. V-am mai aratat din astea la iLikeIT. Poti sa stochezi pe un astfel de sticker, de exemplu, cartea ta de vizita, parola de la wi-fi, multe altele ori chiar ti-l poti ascunde mai nou sub piele. Iar aici doamnele pot da cu aghiazma daca li se pare dubios, doar sa curatati displayul televizorului dupa, ca sa nu ne curentam cu totii.

Cam in acest episod suntem cu comunicarea intre dispositive, cel in care omul vorbeste fara voce si negociaza contactless cu casa si masina. Ca sa nu ne mai ratacim cheile. Gesturile sunt inlocuite de un sistem, asadar, de recunoastere.

Cum este insa cu cipurile acestea inteligente ne explica invitatul nostru de astazi, dr. Patrick Kramer.

Buna dimineata Patrick, bine ai venit la iLikeIT.

Dr. Patrick Kramer:

Buna, George! Sper ca am pronuntat corect.

George:

Da, eu sunt George. Suntem la iLikeIT, o emisiune despre tehnologie, dar tot trebuie sa punem cateva intrebari despre aceste etichete NFC. Si am sa incep prin a te ruga sa ne explici ce diferenta este intre aceste etichete, pe care le-am aratat la emisiune si tehnologia ta.

Pentru ca … cipul este foarte mic, abia se vede pe masa. Atat de mic e … Mai mic decat o pastila. Ce este si la ce se foloseste?

Dr. Patrick Kramer:

Asta e NFC, asta la fel, dar este si RFID. Si este incapsulat in sticla biocompatibila. Asadar, e sticla la exterior, dar e biocompatibila. Poti sa ti-l implantezi, iar corpul nu va reactiona. Nu va fi dat afara, eliminat. Il poti purta in permanenta.

George:

Este ca o aschie. Iti intra sub piele si uiti de ea.

De ce mi-as pune asa ceva sub piele?

Dr. Patrick Kramer:

Credem cu tarie ca avem in fata urmatoarea generatie de tehnologie. Dupa desktop, au fost portabilele – Sony Walkman. Acum, suntem la “wearables”. Ceasuri inteligente. Urmatorul pas logic il reprezinta “implantabilele”. Iar partea grozava la tehnologia aceasta – si sincer nu stiu cum sa accentuez mai mult ideea, este ca nu are dezavantaje.  

George:

Nici macar unul?

Dr. Patrick Kramer:

Nici macar.

George:

Ok. Lasa-ma sa te provoc.

Dr. Patrick Kramer:

Ok.

George:

Pot fi localizat?

Dr. Patrick Kramer:

Nu.

George:

Pot fi monitorizat atat din apropiere cat si de la distanta?

Dr. Patrick Kramer:

Nu.

George:

Deci nimeni nu stie unde sunt si ce fac doar pentru ca am acest implant?

Dr. Patrick Kramer:

Exact.

George:

Informatiile pot fi furate?

Dr. Patrick Kramer:

Doar daca ti-ar taia mana sau partea corpului in care ti-ai facut implant … Poate! Dar atunci … s-ar putea sa ai alt gen de problema!

George:

Cipurile reprezinta un pericol pentru sanatate?

Dr. Patrick Kramer:

Nu, deloc.

George:

Ok. Eu am fost de acord sa incerc tehnologia voastra. Iar acum vreau sa o inteleg in amanunt.

Dr. Patrick Kramer:

Eu, unul, cred ca partea interesanta nu are legatura cu NFC-urile sau telefoanele inteligente. Castigul real vine de pe urma inlocuirii … cardurilor precum acesta. Carduri RFID pe care le tinem in portofel.

George:

Precum legitimatiile de munca.

Dr. Patrick Kramer:

Legitimatii, carduri de acces la salile de fitness … Castigul e ca le poti inlocui. Nu neaparat ca poti accesa informatii cu telefonul.

George:

Deci nu are neaparat legatura cu telefonul. Pentru ca, trebuie sa o spunem, cele mai multe dispozitive Android stiu sa citeasca NFC. Uite, avem cateva etichete pe masa. Si, prin programare, sa vedem ce fac … Sa ne jucam cu ele! Acesta are un numar de telefon. Numarul de telefon al redactiei noastre. Il poti forma. Dar … cele mai mari stiu sa faca lucruri si mai si. Precum sa te conecteze la reteaua nostra wifi. Asa ca, daca apropii telefonul de acesta, o sa primeasca datele mele. Iar celalalt – parola de wifi.   

Dr. Patrick Kramer:

Tot ce ai facut tu exista si aici, in cip. Dar, mai mult: tu ai aici NFC, exista si RFID. Un numar unic ce poate fi citit de dispozitive special, indiferent unde te afli. Eu, de exemplu, mi-am inlocuit incuietoarea de acasa. Nu mai avem broasca cu chei, pe care le poti pierde sau iti pot fi furate, pun mana si intru. Cool! Altii folosesc sistemul … spre exemplu, sa pornesca o barca. Sa intre in masina. Sa intre la munca. Sa deschida bariera de la parcare. Uite, un prieten de-al meu este orb. Este tare bucuros: nu ii mai trebuie cheile! Iti poti imagina? Pune mana la usa si intra. Nu-i mai fura nimeni cheile.

George:

Deci, daca vrem sa ajutam, ne vin in minte cateva intrebuintari. Ne-ai dat exemplul prietenului orb. Exista si situatii de urgenta. Cum ar putea sti un medic de la urgenta, de exemplu, ca am implant RFID la mana?

Dr. Patrick Kramer:

Poti sa stochezi pe el numele, coordonate GPS, adresa, tot ce este nevoie pentru a identifica o persoana prin acest implant. Exact cum ai facut cu un card. Sau scoti telefonul si scanezi, ti se deschide harta si vezi drumul spre casa. De asemenea, in caz de urgenta, poti avea un link catre tot istoricul tau de pacient.

George:

Deci e nevoie de un istoric medical. De o baza de date pentru o astfel de tehnologie!  

Dr. Patrick Kramer:

Problema e ca, in functie de boala de care suferi, istoricul medical poate fi urias ca date. De exemplu, daca ai ecografii 3D. Vorbim de dimensiuni mari, date multe. Nu avem o compatibilitate cu cipul implantabil. Vorbim despre GB. Depinde ce stochezi … Noi punem numarul de telefon, in caz de urgenta, oamenii iti “citesc” mana, suna la sotie, la prieteni …  

George:

Cum stie un doctor asta? Cum stie ca – sa zicem, in cazul unui batran bolnav de Alzheimer, care nu stie unde se afla, nu stie nimic – cum stie, asadar, medicul unde sa se uite? Si sa sune la cineva!

Dr. Patrick Kramer:

Cred ca tine si de educatie. In Germania, din ce cunosc, 90% din ambulante au cititoare RFID. Nu este un gest deplasat sa i se scaneze mana cuiva. Mai am prieteni care si-au facut tatuaje ce indica prezenta cipului. Sau poti purta pe haine un semn, care sa zica “Scaneaza-mi mana!” E si o problema de timp …

George:

E o problema de educatie, dar si de interes public. Oamenii trebuie sa se gandeasca la treaba asta si sa aleaga daca vor sa o faca sau nu. Pentru ca teama de urmarire, de monitorizare … e acolo!

Dr. Patrick Kramer:

Pe de alta parte, toti avem telefoane inteligente. Suntem expusi, asadar. Exista si aplicatii de tip “Gaseste-mi prietenul!” Toti umblam cu astfel de sisteme GPS la noi. 

George:

Google face asta in mod active, tot timpul.

Dr. Patrick Kramer:

Exact! Zi-mi tu, insa, la acest cip … unde ai spatiu de GPS sau baterie? Nu exista!

George:

Deci acest cip nu face parte dintr-o retea, se poate citi doar cu ajutorul unui dispozitiv special.

Dr. Patrick Kramer:

Exact! Fix ca cele de pe masa, doar ca il ai sub piele.

George:

Ati participat la Internet & Mobile World, in Bucuresti. Un eveniment important pentru tehnologie. Vi s-a parut ca exista interes pentru cip pe piata locala? Companiile, statul sau cineva din zona de sanatate.

Dr. Patrick Kramer:

M-au intrebat mai multi oameni din sistemul de sanatate cum poate functiona tehnologia intr-un spital. Exista interes si din partea consumatorilor obisnuiti, care au fost dati pe spate. Si un pic contrariati. Si … da, sunt reactii  obisnuite.

George:

Dr. Kramer, va multumim foarte mult!

Iata asadar o tema de aprofundat. Ca sa aflati mai multe despre tehnologie NFC si RFID. Iata utilizari medicale. Utilizari si pentru omul preocupat de identitatea lui digitala. Mult de citit dar foarte multe multe avantaje si asa cum spune invitatul nostru, nici un dezavantaj. Fiecare insa trebuie sa decida in cele din urma pentru el.

   Comentariu saccsiv:

Vizionati va rog si:

Iata si cum prezinta Camera de Comert si Industrie a Romaniei evenimentul Internet&Mobile World din 5-6 octombrie, la care a fost prezent si Dr. Patrick Kramer:

http://ccir.ro/event/imworld-2016-top-speakers-personalised-solutions-and-high-level-networking/

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Metatron said, on octombrie 9, 2016 at 4:49 pm

    Nu are intradevar nici o problema asa e , doar ca e incompatibil cu raiul de pe lumea cealalta, fiecare face ce vrea dar imi e teama ca nu i mai poti privi cu mila pe cei care isi implanteaza asa ceva, nustiu daca poti sa ai mila fatza de un om care de bunavoie isi da sufletul satanei.
    Cand ma gandesc la acel Doctor nici macar odata nu i-a cazut biblia pe picior si de curios sa o deschida , asa de plictiseala, de george al nostru numai zic.

    Apreciază

  2. Apa trece, pietrele rămân. said, on octombrie 9, 2016 at 4:52 pm

    Mda… Acum, după sinod, acestia pot vorbi liber despre așa ceva! Spune taica popa ecumenistul ca nu e nicio problema dacă omul își implantează cipul și omul, crezând, si-l ia.

    Cum sa nu fie și romanul în pas cu rușii care, cu toată neparticiparea la sinod, au de mai mult timp astfel de emisiuni? Asta, ca sa conștientizăm cât de mult a însemnat pentru romani părintele Justin Parvu.

    Preoții nu au voia sa ne spună sa nu acceptam cipul, deoarece sinodul are ultimul cuvânt în materie de credință. Iar sinodul n-a considerat pecetluirea o problema importanta ce trebuia discutată, așadar aproape sigur ca este de acord cu așa ceva. Cum sa nu fie anatemizat un sinod care se dezice de creștini?

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on octombrie 9, 2016 at 8:01 pm

      Au acea enciclica sau cum se numeste prin care preotii nu au voie sa vorbeasca in public fara aprobarea ierarhului locului.

      Apreciază

  3. dante said, on octombrie 9, 2016 at 5:08 pm

    Viitor de aur omenirea are….asta vine la pachet si cu urmatoarea stire:

    http://www.zf.ro/business-hi-tech/zf-live-titus-grecescu-processing-director-la-net-team-in-10-15-ani-vom-plati-doar-prin-scanarea-fetei-15531975
    Trompetele sistemului sint activate si trimbiteaza dulcegaros despre „avantajele” tehnologiei in viata personala. Cipuri, nanotehnologie si o lume minunata ni se pregateste, iar tineretul este pregatit pentru saltul progresului. Cine mai are timp sa se mai gindeasca si la cele duhovnicesti cind abia – abia tii ritmul la mesajele si like-urile de pe facebook?
    Astia care n-avem carduri si alte gadgeturi vom fi scosi la reabilitare printr-un program „rabla” pentru oameni, convinsi, fortati sau haituiti sa primim evolutia.
    Apocalipsa va fi dureros de adevarata….pentru unii.

    Apreciază

  4. valentin dorneanu said, on octombrie 9, 2016 at 5:24 pm

    vor fi mari inșelări și prin aceste tehnologii

    Apreciază

  5. octoviv said, on octombrie 9, 2016 at 6:49 pm

    209) Numărul 888, numărul lui Iisus Hristos ! 666 numărul lui antihrist. Ce cod de bare vom folosi ?
    https://graiulortodox.wordpress.com/2014/07/04/209-numarul-888-numarul-lui-iisus-hristos-666-numarul-lui-antihrist-ce-cod-de-bare-vom-folosi/

    https://graiulortodox.wordpress.com/2011/06/07/42-sfantul-nicodim-aghioritul-1749-1809-include-in-cunoscuta-sa-opera-%E2%80%9Drazboiul-nevazut%E2%80%9D-fragmente-din-oracolele-sibilei-eritreea-si-ale-sibilei-cumana-care-profetesc-despre-pogorar/

    ATENȚIE!!!

    Nu confundați simbolul care apare în cartea Sfântului Părinte Cuvios Nicodim Aghioritul, Războiul nevăzut,
    în varianta în limba greacă, apărută la Athena în 1996:

    respectiv în varianta în limba rumânească, apărută la Mănăstirea Neamț „În Anul 1826, luna lui Iulie în 24”:

    cu simbolul organizației https://en.wikipedia.org/wiki/Society_of_Jesus așa cum apare reprezentat mai jos (ATENȚIE!!! – Nu priviți prea insistent, prea adânc simbolul următor, mai ales spre cele 33 de raze; simbolul are un efect hipnotic și s-ar putea să vă vătămați sufletește, dacă nu vă luați măsuri de precauție: însemnarea cu Sfânta Cruce și rugăciunea, înainte de a privi):

    Cele două simboluri nu sunt identice !!!

    Observații:
    1. Soarele reprezentat în simbolul din cartea Războiul nevăzut are 8 raze principale înconjurate de nenumărate raze mai mici, pe când „soarele” reprezentat în simbolul societății mai sus amintite are fix 33 de raze;

    2. Crucea reprezentată în simbolul din cartea Războiul nevăzut este una treflată, în timp ce „crucea” reprezentată în simbolul societății mai sus amintite este cea despre care se vorbește aici:

    http://seiyaku.com/customs/crosses/order-of-christ.html

    sau seamănă cu:

    http://seiyaku.com/customs/crosses/jerusalem.html

    sau cu:

    http://seiyaku.com/customs/crosses/maltese.html

    3. cele trei săgeți reprezentate în simbolul din cartea Războiul nevăzut pornesc dintr-un punct sau se intersectează într-un punct, pe când cele trei „elemente”, de sub IHS, reprezentate în simbolul societății mai sus amintite, sunt trei cuie despărțite.

    _________________________________________________________________________________________

    Oarecine dintre dumneavoastră, cei ce citiți acest comentariu, este om mai duhovnicesc și cu inima curată, Domnul Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, dacă va vrea, poate îi va descoperi taina simbolului reprezentat în cartea Războiul nevăzut, dacă îi va fi de folos la mântuire.

    Cert este că simbolul societății mai sus amintite este urâciunea pustirii, după cum puteți vedea în acest film:

    iar Cuvântul lui Dumnezeu cel Adevărat grăiește, prin Sfântul Apostol Pavel în Epistola către Romani:

    21. Pentru că, cunoscând pe Dumnezeu, nu L-au slăvit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au mulțumit, ci s-au rătăcit în gândurile lor și inima lor cea nesocotită s-a întunecat.
    22. Zicând că sunt înțelepți, au ajuns nebuni.
    23. Și au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios și al păsărilor și al celor cu patru picioare și al târâtoarelor.
    24. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăției, după poftele inimilor lor, ca să-și pângărească trupurile lor între ei,
    25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună și s-au închinat și au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!
    26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci și femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
    27. Asemenea și bărbații lăsând rânduiala cea după fire a părții femeiești, s-au aprins în pofta lor unii pentru alții, bărbați cu bărbați, săvârșind rușinea și luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
    28. Și precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoștință, așa și Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.
    29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înșelăciune, de purtări rele, bârfitori,
    30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeți, trufași, lăudăroși, născocitori de rele, nesupuși părinților,
    31. Neînțelepți, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;
    32. Aceștia, deși au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le și încuviințează celor care le fac.
    (Romani 1, 21-32)

    sau în Epistola către Corinteni:

    14. Nu vă înjugați la jug străin cu cei necredincioși, căci ce însoțire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtășire are lumina cu întunericul?
    15. Și ce învoire este între Hristos și Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?
    16. Sau ce înțelegere este între templul lui Dumnezeu și idoli? Căci noi suntem templu al Dumnezeului celui viu, precum Dumnezeu a zis că: „Voi locui în ei și voi umbla și voi fi Dumnezeul lor și ei vor fi poporul Meu”.
    (II Corinteni 6, 14-16)
    _________________________________________________________________________________________

    Sfârșit și lui Dumnezeu, în Preasfânta Treime închinat: Tatălui Atotțiitorul și Fiului, Domnului Iisus Hristos Mântuitorul și Sfântului Duh Mângâietorul, slavă pentru tot și pentru toate!

    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria, ale Sfântului Apostol și Evanghelist Pavel, ale tuturor Sfinților Apostoli și Evangheliști, Sfântului Părinte Cuvios Nicodim Aghioritul și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Biruitoare, iartă-ne, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

    Apreciază

    • ayeaye20 said, on octombrie 9, 2016 at 10:05 pm

      Stii cum zici aici dracu are 33 de coarne deci dracu cu 600 de coarne nu e drac ca nu are 33 ca la iezuiti, e toata ziua simbolu iezuitilor, la fel si ecumenistii au icoane cu Stapanul Iisus si ei is ortodocsi da is eretici vorba Sf Ioan Damaschin

      Apreciază

  6. Templier said, on octombrie 9, 2016 at 7:33 pm

    Mesajul unui evreu despre venirea lui Iisus/Baiatul nu stie NIMIC despre Biblie,urmariti si trageti concluziile singuri..
    https://templierblog.wordpress.com/2016/10/09/mesaje-de-dincolo-de-moarte/

    Apreciază

    • scortisoara said, on octombrie 9, 2016 at 10:11 pm

      Am postat acest film de pe youtube aici , pe saccsiv , pe unul din topicele trecute . Nu e vorba de venirea Mantuitorului ci de aparitia lui antihrist in cateva luni . Eu am urmarot tot filmul. Ce facem , ne inselam singuri ? Nici nu trebuie sa ne mai pacalesca vicleanul ca ne descurcam si fara el .
      Baiatul mai zice ca in lumea aia a vazut oamenii studiind Tora . Care Tora , aia contrafacuta , Kabalistica ?
      Eu nu am postat acest film spre smintire …sper .

      Apreciază

    • octoviv said, on octombrie 10, 2016 at 1:19 pm

      11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi. (Matei 24, 11)

      Minciuni drăcești; proroci mincinoși.

      Copilul acela nu l-a văzut pe Domnul Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, ci pe antihrist.

      Dacă ar fi fost în Cer după cum afirmă, de ce nu a văzut Sfânta Cruce pe nicăieri prin „micul eden” și de ce la venirea lui „mesia” de care vorbește cu despicarea Muntelui Măslinilor, nu zice nimic de Semnul Fiului Omului, adică de Sfânta Cruce a Domnului Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu???

      Cuvântul lui Dumnezeu Cel Veșnic Viu și Adevărat spune:
      29. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.
      30. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.
      31. Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
      (Matei 24, 29-31)

      Nu apare Sfânta Cruce a Domnului Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, în „vedenia” copilului pentru că dracul nu suportă Sfânta Cruce a Domnului Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu !!!

      Încă o observație: copilul acela râde cam mult pentru unul care a văzut iadul și chinurile lui; amintiți-vă de Sfântul Lazăr cel înviat din morți de Domnul Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, care după ce a fost înviat (a fost scos din iad) nu a mai râs toată viața lui !!!

      ATENȚIE!!! Foarte ușor se poate pierde Harul Duhului Sfânt dând crezare unor minciuni; amintiți-vă de ucenicul Sfântului Paisie cel Mare, prăznuit pe 19 iunie, de la care a zburat porumbelul, după cum a văzut Sfântul Paisie cel Mare, atunci când a dat crezare unei minciuni spuse de un vrăjmaș al lui Dumnezeu.

      Mărturii adevărate legate de viața sufletului după moarte:
      IEROMONAH SERAFIM ROSE, Sufletul după moarte. EXPERIENȚE CONTEMPORANE DUPĂ MOARTE ÎN LUMINA ÎNVĂȚĂTURII ORTODOXE DESPRE VIAȚA DE DINCOLO:

      http://sfaturiortodoxe.ro/sufletul-dupa-moarte/index.htm

      Viața după moarte. Noi mărturisiri cutremurătoare:
      https://scribd.com/document/327039055/Viata-dupa-moarte-Noi-marturisiri-cutremuratoare-scan

      Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria, ale Sfântului Părinte Ierarh Ignatie Briancianinov, ale Sfântului Părinte Ierarh Ioan Maximovici, ale tuturor Cuvioșilor Tăi și ale tuturor Sfinților Tăi din Biserica Biruitoare, iartă-ne, învață-ne, înțelepțește-ne, luminează-ne, întărește-ne ca să nu te părăsim pe Tine și ortodoxia, miluiește-ne și ne mântuiește pe noi.

      Apreciază

  7. cosminmatiu said, on octombrie 9, 2016 at 8:07 pm

    Au fost mai multe momente de prigoana in istorie cand credinciosii ortodocsi credeau ca a venit sfarsitul.
    Sunt niste conditii ca sa vina sfarsitul:

    1. lepadarea de credinta (o avem dupa sinodul din creta clar evidentiata)
    2. Semnul fiarei (nu a fost posibil pana acum in istorie pentru ca tine de electronica si internet, care nu existau
    in trecut)
    3. Constructia templului lui Solomon in Ierusalim, au construit deja unul in Brazilia (proiectul, materiale,
    „preotii” sunt pregatite toate)
    4. Aparitia antihristului

    E chestiune doar de timp, poate numai cativa ani

    Apreciază

  8. Mary said, on octombrie 9, 2016 at 9:27 pm

    Dar.. belciuge in nas, obrazuri taiate, tatuaje? Nicio problema.
    SRA – SATANIC RITUAL ABUSE – abuz ritual satanic( auto-mutilare rirualica – vi s – a intamplat sa va scarpinati fara sens fizic? )
    De ce? De ce ai pune belciug, tatuaj, cip? De ce?

    Apreciază

  9. Prahovean said, on octombrie 9, 2016 at 10:53 pm

    Pe față: Magazin de obiecte masonice http://solomon-shop.ro Oare o putea origine să comande și să cumpere? Dacă da, atunci ce este cu el, de ce este tolerat? E ceva foarte ciudat.

    Apreciază

  10. Mihail said, on octombrie 10, 2016 at 8:14 am

    „Ok. Eu am fost de acord sa incerc tehnologia voastra. Iar acum vreau sa o inteleg in amanunt.”

    Deci individul mai intai si-a implantat cipul si abia apoi cere detalii ca sa inteleaga. Iti dai seama ce dus cu capul este…

    Apreciază

  11. Ionut said, on octombrie 10, 2016 at 2:19 pm

    Off-topic:

    Cum s-au asigurat austriecii ca primesc Petrom-ul aproape gratis:

    http://www.economica.net/austriecii-de-la-omv-ameninta-ca-dau-romania-in-judecata-pentru-ca-nu-respecta-contractul-de-privatizare-a-petrom_126552.html

    OMV a dat pentru Petrom 699 mil. euro si are de primit 2,6 mld. lei, adica 576 mil. euro pentru depoluare (!!!)
    Va dati seama de dimensiunea JAFULUI? Va dati seama ca „fraierii”, pardon, cetatenii cinstiti platesc taxe, impozite si contributii si sunt calcati in picioare si li se spune mereu ca nu sunt bani, iar smecherii internationali huzuresc pe banii „donati” de (I)RESPONSABILII statului roman?
    Va dati seama ca DNA, SRI si SIE au tacut si tac in continuare?
    Va dati seama de MONSTRUOZITATEA celor care conduc statul roman, fie ca e vorba de cei din interior, fie ca e vorba de cei din afara?
    Va dati seama ca aceste lucruri nu se pot intampla decat daca exista o mare doza de TICALOSIE, SANTAJ si AMENINTARI si ca un om cu un dram de buna credinta si constiinta nu ar putea fi partas la asa ceva?
    Va dati seama ca dupa cum au distrus si au jefuit bogatia materiala, procedeaza si cu cea spirituala?
    Va dati seama ca trebuie sa ne TREZIM?

    Apreciază

  12. Ioana said, on octombrie 11, 2016 at 1:26 am

    http://newsrescue.com/secret-uncovered-cancer-not-disease-business/#axzz4MiuNZgD4 Sa fie asa? nu ma pricep la subiect dar se prea poate, fac orice ca sa ne otraveasca, manipuleze, jefuiasca

    Apreciază

  13. […] VIDEO (si transcriptul). CIPUL SUB PIELE = AVANTAJE si NICI UN DEZAVANTAJ. Un interviu la PRO TV cu … […]

    Apreciază

  14. […] VIDEO (si transcriptul). CIPUL SUB PIELE = AVANTAJE si NICI UN DEZAVANTAJ. Un interviu la PRO TV cu …. […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO (si transcriptul). CIPUL SUB PIELE = AVANTAJE si NICI UN DEZAVANTAJ. Un interviu la PRO TV cu …. […]

    Apreciază

  16. […] Iata si ce publicitate face acestei tehnologii la Pro tv: VIDEO (si transcriptul). CIPUL SUB PIELE = AVANTAJE si NICI UN DEZAVANTAJ. Un interviu la PRO TV cu … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.