SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Ample PROTESTE ANTI PAPA FRANCISC in GEORGIA. Multimele au dorit sa intrerupa “slujba” catolica de pe stadion

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 3, 2016
Tagged with: ,

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pąʍvo said, on octombrie 3, 2016 at 2:17 pm

    Patriarhul Georgiei primeste si se inchina evangheliei papistase

    Apreciază

    • Muritor said, on octombrie 4, 2016 at 2:19 am

      Asa mereu se intimpla cind poporul e de o credinta, iar ierarhia de alta. Oare să nu mai ai nimic de ales decît să-l primeşti pe satana la tine în casă sau da? Dar ce ar fi făcut Hristos în această situaţie? Poate că tot l-ar fi întîmpinat la aeroport, dar … cu un bici.

      http://lumea-ortodoxa.ro/sa-ramanem-si-mai-trainic-domnul-si-uniti-intre-noi-sa-evanghelizam-liberi-de-laturile-prejudecatilor-papa-francisc-catre-patriarhul-georgiei-ilia-al-ii-lea/ :

      Amintim că aceasta este a 4-a întîlnire a papei Francisc cu un alt Întîistătător al Bisericii Ortodoxe, după ce anterior s-a întîlnit tot în 2016 cu Patriarhul Kiril al Moscovei, Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului şi Arhiepiscopul Ieronim al Atenei.

      Vizita papei s-a petrecut cu cîteva zile înainte ca Sinodul arhieresc al Bisericii Ortodoxe a Georgiei să se întrunească pentru a se pronunţa asupra deciziilor luate la „Sinodul panortodox” din Creta convocat în iunie a.c. la care Biserica Georgiei nu a participat.

      Biserica Georgiei nu mai este membră a Consiliului mondial al „bisericilor” din 1997, însă acest lucru nu o împiedică să participe la dialogul papisto-ortodox aşa cum a făcut în acest an la sesiunea a 14-a a Comisiei teologice de dialog papisto-ortodox desfăşurată la Chieti, Italia.

      Apreciază

    • el said, on octombrie 4, 2016 at 9:36 pm

      Pąʍvo

      … se batzaie, tremura, n-are sarmanul astampar patriarhul Ilia cel primitor de DIAVOL !
      si mascarci ioan paul II avea „parkinson”….

      Apreciază

  2. voda said, on octombrie 3, 2016 at 2:31 pm

    Numai noi stam ca sulele si nu facem nimic.

    Apreciat de 1 persoană

  3. mihai said, on octombrie 3, 2016 at 2:44 pm

    IUBIREA VRĂJMAŞILOR BISERICII LUI HRISTOS:

    Cum trebuie primiţi mai ales când aceştia au o atitudine vădită împotriva lui Hristos, împotriva Bisericii şi a dreptei credinţe ?

    În Mănăstirea Zografu viețuia cu frică de Dumnezeu un monah pe nume Cozma. Într-una din zile, pe când se afla în altarul bisericii mari și se ruga, a auzit o voce de la icoana Maicii Domnului «Ascultătoarea», care era pictată pe perete: „Dacă vei pleca în pustie, vei spori mult duhovnicește”. După ce a mulțumit cu lacrimi Maicii Domnului, a luat binecuvântare de la stareț și s-a retras la liniște, într-o peșteră mai îndepărtată. Acolo a viețuit, nevoindu-se după puterile lui. Avea obiceiul să citească de mai multe ori pe zi Acatistul Maicii Domnului. Într-una din zile, pe când citea Acatistul, și rostea cu evlavie„Bucură-te, Mireasă, pururea Fecioară!”, a auzit de la icoana Maicii Domnului numită „Acatist sau Prevestitoarea” pe care o avea cu el următoarele: „Bucură-te și tu, Bătrânule!”. Auzind aceste cuvinte, Bătrânul s-a înfricoșat, dar Maica Domnului a continuat: „Nu te teme, du-te în mănăstire și spune călugărilor să nu deschidă astăzi poarta, iar cei care sunt mai slabi în credință să se ascundă, că vin dușmanii mei și ai Fiului meu”.

    http://munteleathos.com/Pagina/Afisare/Manastirea_Zografu

    Apreciat de 1 persoană

  4. geo said, on octombrie 3, 2016 at 3:13 pm

    De ce sunt numiti preotii georgieni AGRESORI? La ei acasa???

    Apreciază

    • voda said, on octombrie 3, 2016 at 4:05 pm

      Pentru ca NORMALI sunt numiti acum cei care tac si se supun orbeste dictaturii antihristice UE, in propria casa.

      Apreciază

  5. Cristian said, on octombrie 3, 2016 at 3:21 pm

    video: Vaticanul-In slujba lui Antichrist!

    Apreciază

    • Constanta said, on octombrie 3, 2016 at 5:10 pm

      La minutul 7:35 mi-am spus : ” e insuportabil ! nu mai pot sa ma mai uit!”

      Apreciază

      • Mihail said, on octombrie 4, 2016 at 9:16 am

        Doamne, eu la min 3:33 eram deja zombi. L-am oprit si cand am vazut ce minute sant mi-am facut cruce.
        Feriti-va mai bine sa vizionati aceste mizerii. Noi stim deja ce se intampla. Nu mai este nevoie de alte marturii sau dovezi.

        Apreciază

  6. CREANGA TEOFIL said, on octombrie 3, 2016 at 3:25 pm

    Ma bucur sa vad atata credinta si ravna la poporul georgian, desi si acolo sunt infiltrari masonice. Daca n-ar fi fost, papa n-ar fi mers deloc acolo.

    Apreciază

  7. marian said, on octombrie 3, 2016 at 3:47 pm

    Nu stiu limba lor dar ma gandesc sa emigrez acolo desi Georgia sau Gruzia nu mai e bogata ca alta data. Ce frumos sa aflu ca a mai lasat Dumnezeu un petec de omenie in o lume de slugoi si de lingai!
    Slava Domnului Dumnezeu!

    Apreciază

  8. ion hodor, said, on octombrie 3, 2016 at 4:22 pm

    GEORGIA, tara Ortodoxa,luati aminte ierarhi romani lingai de miere otravita,AXIOS POPOR GIORGIAN.

    Apreciază

  9. cosminmatiu said, on octombrie 3, 2016 at 4:31 pm

    Te rog fa un anunt cu aceasta conferinta ce va avea loc:

    Asociaţia culturală ASTRADROM organizează
    duminică 9 octombrie 2016, începând cu ora 18:00,

    Conferinţa cu tema:

    Ortodoxia calea spre mântuire aspecte teologice şi patristice în contextul istoric actual.

    Invitaţii vor fi vieţuitori de la trei lăcaşuri monahale athonite:
    Mănăstirea Marea Lavră, Mănăstirea Xiropotamu şi Schitul Prodromu.

    Delegaţia oficială care se va deplasa în România este compusă din:

    Gheronda Sava Lavriotis este membru în conducerea Sfintei mănăstirii Marea Lavră, monahul Flavian, este de origine română, iar în prezent vieţuieşte în mănăstirea Xiropotamu şi încă doi parinti români de la schitul românesc Prodromu: monahii Efrem şi Nicodim.

    Evenimentul va avea loc la sala “Florica Ungur”
    de lângă agenţia Tarom din Oradea.
    (fosta casă de cultură a municipiului – in centru)
    Intrarea liberă.

    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/

    Apreciază

  10. Nelu said, on octombrie 3, 2016 at 5:33 pm

    Uncheașul Sam a încetat orice comunicare cu rușii în Siria

    „All contacts between the military have been stopped of late, there has been no exchange of information,” he said. According to the deputy minister, establishment of any new Syria monitoring mechanism is currently out of the question.

    More:
    http://tass.com/politics/903761?_ga=1.186098218.2064897579.1470396898

    Apreciază

  11. sv said, on octombrie 3, 2016 at 5:37 pm

    off topic interesant:

    http://www.computerworld.com/article/2881178/office-complex-implants-rfid-chips-in-employees-hands.html

    ps:qvo vadis Suedie?

    Apreciază

  12. alex said, on octombrie 3, 2016 at 5:47 pm

    Si primi care o sa isi ia in bot o bomba o sa fim noi nu americanu. Nu era mai bine sa mergem pe ideea „capul plecat, sabia nu-l taie”.

    http://stirileprotv.ro/special/putin-le-cere-americanilor-printr-o-lege-sa-si-ia-soldatii-si-scutul-anti-rachetai-din-romania-amenintarea-nucleara-a-rusiei.html

    Putin le cere americanilor printr-o lege sa-si ia soldatii si scutul anti-racheta din Romania. Amenintarea nucleara a Rusiei

    Liderul de la Kremlin ameninta voalat Occidentul cu arsenalul sau nuclear in cazul in care americanii nu isi retrag fortele din Europa de Est, inclusiv din tara noastra.

    Presedintele Vladimir Putin a trimis luni spre aprobare Dumei de Stat o lege prin care suspenda acordul Rusia – SUA privind eliminarea surplusurilor de plutoniu, conditionand reluarea sa de retragerea infrastructurii si trupelor americane din Europa de Est, inclusiv Romania. Semnat in anul 2000, acest tratat viza eliminarea plutoniului utilizat la producerea de arme nucleare, care urma sa fie transformat in combustibil pentru centralele atomice.
    Fiecare dintre cele doua state isi asuma reconvertirea a 34 de tone de plutoniu cu destinatie militara – o cantitate care, potrivit textului tratatului, este suficienta pentru producerea a 17.000 de arme nucleare. In plus, americanii ofereau si o suma substantiala de bani. Desi semnat acum 16 ani, acordul nu a fost pus in aplicare niciodata. Abia in 2010 Hillary Clinton si Serghei Lavrov, sefii diplomatiilor celor doua state, au ajuns la un acord asupra modului in care materialul nuclear urma sa fie elimina – ceea ce nu s-a mai intamplat, insa.
    Inca din luna aprilie 2016, Putin a declarat oficial ca Statele Unite nu si-au respectat partea, spre deosebire de tara sa. Liderul de la Kremlin i-a acuzat atunci pe americani ca planuiesc sa stocheze materialul nuclear in asa fel incat sa poata fi reprocesat pentru a fi folosit la producerea de arme atomice.
    Expertii estimeaza ca Rusia dispune de un stoc de plutoniu cu destinatie militara mai mare decat Statele Unite – 128 de tone fata de numai 90 ale americanilor. Teoretic, insa, rusii au inchis inca din 2010 ultima fabrica ce producea plutoniu cu destinatie militara.
    Vladimir Putin conditioneaza acum relarea acordului de ridicarea sanctiunilor impuse tarii sale urmata de plata unor compensatii corespunzatoare, de anularea Legii Magnitki si, mai important pentru noi, de reucerea „infrastructurii militare si a numarului de soldati americani din tarile NATO care s-au alaturat Aliantei dupa 1 septembrie 2000” – data la care a fost semnat acordul privind plutoniul. Mai precis, este vorba despre Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia, Slovenia, Romania si Bulgaria si despre instalatii militare ca sistemul de aparare anti-racheta de la Deveselu.
    In preambulul legii semnate de Putin se precizeaza ca „sub pretextul crizei din Ucraina a existat o consolidare a prezentei militare NATO in Europa de Est, inclusiv in Statele care au intrat in Alianta dupa 2000” . In documentul oficial vorbeste despre centrele de comanda si control ale NATO, inclusiv cel din Romania. Acesta a fost activat pe 1 septembrie 2015.
    Secretarul adjunct al Consiliului de Securitate de la Moscova, Evgheni Lukianov, avertiza atunci ca „Romania devine automat o potentiala tinta”. Principalul motiv invocat de oficialul de la Kremlin era amplasarea pe teritoriul tarii noastre a scutului de la Deveselu. „Aceste sisteme de rachete se concentreaza impotriva fortelor noastre nucleare strategice”, spunea atunci Lukianov.

    Apreciază

    • alex said, on octombrie 4, 2016 at 2:48 am

      http://stirileprotv.ro/stiri/international/negocierele-bilaterale-dintre-sua-si-rusia-suspendate-john-kirby-toata-lumea-a-ajuns-la-capatul-rabdarii-cu-rusia.html

      Statele Unite ale Americii au suspendat negocierile bilaterale cu Rusia in ceea ce priveste situatia din Siria, a anuntat purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, John Kirby, citat de Reuters.

      Restul in link.

      Apreciază

    • alex said, on octombrie 4, 2016 at 3:14 am

      Eu inca cred ca nu isi da seama nimeni din cei inca visatori in ce ne bagam. Conform textului de mai jos ne-am semnat biletul pentru moarte.

      http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ministrul-apararii-mihnea-motoc-germania-va-participa-cu-ofiteri-de-stat-major-in-brigada-multinationala-din-romania.html

      SUA si Germania vor contribui cu soldati la brigada multinationala NATO din Romania. Cati militari va avea unitatea
      Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a anuntat, luni, ca Germania si SUA vor contribui cu militari la brigada multinationala NATO care se va forma in Romania.

      Potrivit acestuia, Bulgaria a reconfirmat ca va contribui cu pana la 400 de militari la brigada multinationala. De asemenea, demnitarul a amintit ca si Polonia va contribui cu o companie, in schimb Romania urmand sa participe cu o companie la grupul de lupta care se formeaza in aceasta tara.
      „Recent am avut confirmarea din partea Berlinului ca Germania va contribui cu ofiteri de stat major la brigada multinationala”, a spus Motoc.
      Pe de alta parte, el a mai amintit ca brigada va coopera cu o unitate venita din partea Statelor Unite, precizand insa ca ramane de definit exact modalitatea in care se va face aceasta cooperare.
      „Va asigur ca mai sunt si alte discutii cu aliati importanti pe care le-am angajat la modul foarte serios si ale caror rezultate le vom anunta de indata ce vor fi precizate si bine confirmate”, a afirmat ministrul.
      Acesta si-a exprimat convingerea ca brigada va avea un caracter de „multinationalitate reala”.
      „E o brigada deja solida ca pregatire, cu inzestrare foarte moderna. E certificata NATO, incadrata la un nivel foarte bun, peste 3.000 de militari. E vorba de Brigada 2 Infanterie „Rovine” de la Craiova, care va fi brigada-cadru pentru aceasta formatie multinationala. Nu va fi vorba doar de a grefa elemente din partea altor aliati, ci e vorba de a ajunge la un tot organic care functioneaza ca o brigada multinationala sub o planificare NATO”, a sustinut ministrul.
      Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a participat, luni, la festivitatile de deschidere a anului universitar organizate de Academia Tehnica Militara.

      Apreciază

      • Mirela said, on octombrie 4, 2016 at 9:59 am

        Din literatura română: „Capul lui Moţoc vrem”!
        Acum s-au întors lucrurile, pune Moţoc capurile noastre sub sabia celor pe care-i slujeşte.

        Apreciază

      • Mihail said, on octombrie 4, 2016 at 10:43 am

        Face parte tot din planul „Amestecarea popoarelor”. Ba mai mult decat atat, acolo unde vor fi trimisi vor putea trage mai usor cu arma la comanda, fara sa isi mai faca probleme de constiinta (ma refer la militari) ca ar trage in propriile familii. „Nu-i asa ca se trage mai usor?!…”

        Apreciază

      • Mirela said, on octombrie 4, 2016 at 1:40 pm

        „Face parte tot din planul „Amestecarea popoarelor”.”

        Da, amestecarea popoarelor cu ţărâna, amestecarea lungimii cu lăţimea – potrivit poveştilor din O mie şi una de nopţi. La doi metri sub pământ, după ce, eventual, te-ai mai răcorit într-un congelator plimbăreţ din dotarea recentă a forţelor statului.

        Apreciază

  13. sv said, on octombrie 3, 2016 at 5:48 pm

    Alt off topic interesant:

    http://adage.com/article/news/hear-voices-ad/122491/

    ps: asta e viitorul?

    Apreciază

  14. voda said, on octombrie 3, 2016 at 8:07 pm

    Papa izgonind Duhul Sfant cu puterea politica !

    Apreciază

    • Ioan said, on octombrie 4, 2016 at 9:18 am

      E hulitoare imaginea.

      Apreciază

      • Mihail said, on octombrie 4, 2016 at 10:46 am

        Asa este Ioane. Ca si cum papa ar avea putere asupra Duhului Sfant.

        Apreciază

  15. mihai said, on octombrie 3, 2016 at 8:58 pm

    Pe cuvantul kakadox kaka francisc compatimit ca a fost primit. cu proteste, mai ales de comentaci/raspindaci

    Apreciază

  16. picasso said, on octombrie 3, 2016 at 10:12 pm

    Gerogia nu a participat la sinodul talharesc… deci oamenii s-au ferit sa paricipe in Creta si a venit bosul in persoana ca sa-i umileasca…

    Apreciază

  17. minionita said, on octombrie 4, 2016 at 10:46 am

    Chestia cu atacat de preoti ortodocsi agresivi e buna numai ca au uitat sa precizeze ca erau si deghizati in blugi, fiindca intre cei care alearga pe strazi nu vad pe nimeni in sutana. Si o observatie. Ma gandesc ca e mai eficient sa dai in dusman cu armele lui. Exista pe undeva documentele de la conciliul I si II vatican in romana? Cred ca acolo e suficienta munitie ca si cel mai habarnist dintre ortodocsi sa inteleaga cine vrea sa il conduca.

    Apreciază

    • ban said, on octombrie 4, 2016 at 1:22 pm

      Cu dialogul s-a incercat, dar ei sunt vicleni si lepre, asa ca trebuie folosite celelalte metode

      Apreciază

  18. […] VIDEO: Ample PROTESTE ANTI PAPA FRANCISC in GEORGIA. Multimele au dorit sa intrerupa “slujba” ca… […]

    Apreciază

  19. […] VIDEO: Ample PROTESTE ANTI PAPA FRANCISC in GEORGIA. Multimele au dorit sa intrerupa “slujba” ca… […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Ample PROTESTE ANTI PAPA FRANCISC in GEORGIA. Multimele au dorit sa intrerupa “slujba” ca… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.