SACCSIV – blog ortodox

Va amintiti de filmul “Rain Man”? Cati stiati despre autism in 1988?

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 1, 2016

   Va amintiti de filmul “Rain Man”, din 1988, despre un autist?

   Dustin Hoffman a primit si un Oscar pentru el:

Pe vremea aia putin auzisera de autism, caci doar unul din cateva mii de copii suferea de asa ceva.

Acum insa vorbim de:

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

V-ati intrebat vreodata de ce explozia asta de autism?

Vizionati va rog:

Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT inainte de a decide daca sa va vaccinati sau nu copiii. RASPANDITI, caci e interzis a se vorbi despre el in mass-media … tocmai pentru ca nu e facut de amatori

Intre timp a aparut si o varianta a documentarului “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” cu subtitrare in limba romana:

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ines said, on octombrie 1, 2016 at 1:14 pm

  Parc de distractii din Bucuresti-Tei, strajuit de statuia diavolului in triplu exemplar. Intrarea seamana mai degraba a templu satanist decat a parc de distractii

  http://www.activenews.ro/stiri-social/Parc-de-distractii-pentru-copii-in-Bucuresti-strajuit-de-statuia-diavolului-in-triplu-exemplar.-Iulian-Caps

  Apreciat de 2 persoane

 2. Alex said, on octombrie 1, 2016 at 2:14 pm

  Istoria Autismului și Vaccinarea !!!

  Documentarul prezintă drama unui tânăr care s-a vaccinat antitetanos la vârsta de 29 de ani, în 2004.

  Eric Gladen – „Dacă am fost distrus de mercurul dintr-un singur vaccin, adult fiind, ce se petrece cu un bebeluș care face trei vaccinuri într-o zi ?”

  Apreciază

 3. energein7 said, on octombrie 1, 2016 at 3:07 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 4. Iones said, on octombrie 1, 2016 at 5:41 pm

  Denigrarea Ortodoxiei prin asa-zisul „Orthodox Calendar” continua si in 2017. In spatele acestuia ar fi vorba de in grup de romani
  http://www.huffingtonpost.com/entry/orthodox-calendar-2016_us_57ed47f1e4b082aad9b9d447?section=&section=us_queer-voices

  Apreciază

 5. maxim said, on octombrie 1, 2016 at 6:43 pm

  INTREBARILE CELE MAI IMPORTANTE IN ACESTE VREMURI:

  – Ecumenismul este erezie?
  Da, 100% !
  – Trebuie neaparat un sinod antiecumensit in care sa fie infierat ecumenismul si ecumenistii?
  Nu, nu este imperios necesar.
  – Ca preot, sau ca mirean, trebuie sa ma intereseze daca episcopul meu sau preotul meu duhovnic este ecumenist?
  Da, obligatoriu.
  – Papistasii, protestantii si neoprotestantii sunt botezati, sunt crestini, au harul preotiei?
  Nu, niciodata nu au avut.
  – Ramanand putini preoti neecumenisti vom merge mai rar la ei caci sunt departe de casele noastre. Este grav ca ne vom duce rar la ei pentru spovedanie si impartasire?
  Nu, vremurile sunt cum sunt, iar preotii acestia fiind departe e foarte greu sa-i vizitati saptamanal.
  – Ramanand putini preoti neecumensiti vom fi nevoiti sa mergem la ei chiar daca nu sunt preoti foarte cunoscuti. Cum vom sti ca ei sunt cu adevarat hirotoniti valid, canonic, cu succesiune apostolica, ca nu sunt schizmatici, caterisiti sau stilisti?
  Prin recomandare. Un preot cunoscut publicului, antiecumenist, acela poate sa te indrume la un alt preot antiecumenist.
  – Toti patriarhii actuali din ‘Ortodoxia oficiala’ sunt neortodocsi, atei, masoni sau eretici-ecumenisti?
  Chiar toti!
  – Hirotoniile ‘episcopilor’ eretici-ecumenisti mai sunt valide din momentul Creta-2016 ?
  Niciuna!
  – Daca un preot neecumenist slujeste in paduri pentru ca episcopul lui eretic-ecumenist l-a dat afara din parohie, din eparhie, sau la blestemat, ori caterisit, si preotul prigonit nu are antimis, dar are Sfinte Moaste si epitaf poate pune Sfintele Moaste intr-un buzunarel chiar in epitaf, iar epitaful sa-l intinda pe masa unde vrea sa liturghiseasca?
  Da, poate.
  – Sfanta Liturghie poate sa fie savarsita doar intre preot si cantaret, doar in doua persoane?
  Da.
  – Care este formula ecteniei in cazul in care episcopul unui preot este eretic-ecumenist, iar preotul iar preotul nu poate sa-si pomeneasca ereticul-episcop la slujbe?
  ” Intai pomeneste Doamne pe tot episcopul ortodox care drept invata cuvantul adevarului…”
  – Ce atitudine trebuie sa avem fata de patriarhul, episcopul sau preotul eretic-ecumenist, si de izgonirea lor din scaune?
  Ignorare 100 % ! E tardiv…
  – Pana in aceasta clipa au ramas 0,1% neecumenisti si intre arhierei, si intre preoti, si intre monahi si intre mireni. Asta sa fie chiar TURMA MICA de care amintea Mantuitorul-Dumnezeu ?
  Da, aceasta este.
  – Azi, in aceasta clipa, daca un preot neecumenist, care are episcopul eretic-ecumenist, vadit, este schizmatic daca-si face Liturghie in taina, in proprietati private, in munti sau in catacombe?
  Nu, nu este schizmatic.
  – Romanii botezati ortotodox, care au ajuns sa se cunune mixt, cu ereticii, la popi papistasi sau la popi ‘ortodocsi’, cum mai pot repara aceasta greseala? Dar mirenii ortodocsi care si-au botezat copiii la papistasi?
  Mergand sa se cunune si sa se boteze valid la un preot neecumenist.
  – Maslu facut de un singur preot este slujba/taina valida?
  Da.
  – Sa ascultam de sot 100%, intru toate, sau cand este vorba de erezie nu trebuie sa-l urmam in erezia lui?
  Nu ai voie sa-l urmezi in erezia lui, ca doar nu te muti dupa el la neoprotestanti, protestanti, papistasi sau ceilalti pagani ai lumii!
  – Sa intelegem ca totul e tardiv si in bine nu se mai reintorc lucrurile din aceasta apostazie? Sa intelegem ca nu mai putem ramane cu bisericile si in bisericile noastre stramosesti parohiale si ca nu mai pot fi dati jos patriarhii, episcopii si preotii eretici-ecumenisti?
  Da, e tardiv. Resemnati-va! BISERICA sunteti voi insiva, iar locurile in care se vor face slujbe discrete sunt numai cele randuite voua de slujitorii vostri neecumenisti…

  Apreciat de 3 persoane

  • cosminmatiu said, on octombrie 1, 2016 at 7:14 pm

   Nu sunt nici macar 0.1 % ci aproximativ 0.06 %.

   https://extraterestriidemascati.wordpress.com/care-preoti-ne-duc-la-mantuire/

   Apreciat de 1 persoană

  • Raluca said, on octombrie 1, 2016 at 8:52 pm

   maxim,
   am câteva nelămuriri:
   Ați spus că toți patriarhii din ”ortodoxia oficială” sunt neortodocși, atei, masoni sau eretici. V-ați referit la patriarhii tuturor patriarhiilor din lume?
   Dacă hirotoniile ”episcopilor” eretici-ecumeniști nu mai sunt valide din momentul Creta-2016, înseamnă că nici canonizările sfinților făcute de aceștia nu mai sunt valide.
   Dacă au rămas 0,1% dintre preoți neecumeniști, înseamnă că la o mie de preoți ortodocși este un sinugur preot neecumenist, la zece mii de preoți, zece preoți neecumeniști și așa mai departe. Cum ați ajuns la cifra de 0,1%? Cât de reală este? În condițiile astea este extrem de greu să găsești un preot neecumenist cu adevărat. Poate trece foarte mult timp până să găsești unul: luni chiar ani. Și până atunci ce faci?

   Apreciază

  • Cristian said, on octombrie 1, 2016 at 9:42 pm

   @maxim

   Sfintii Parinti, ingradindu-se de erezie si fugind de eretici ca de sarpe, nu isi dadeau totusi cu parerea in ceea ce priveste iconomia Dumnezeiasca privitoare la validitatea Tainelor savarsite de cei de care se ingradeau. Lasau asta in seama Sinoadelor. Nu cred ca ne folosesc la nimic bun astfel de verdicte – ele duc discutia intr-o directie gresita. Oricum, datoria noastra este sa ne ingradim de eretici, astfel ca adevarurile prezentate de dvs. raman valabile indiferent de (non-)validitatea hirotoniilor si a celorlalte Taine savarsite de acesti tradatori ai Adevarului.

   Apreciază

   • oarecare said, on octombrie 2, 2016 at 1:08 am

    NU MAI COMPARA CAII CU MAGARII CRISTIAN…pt ca vei gresi…

    ATUNCI ERAU ALTE VREMURI.. ACUM IADUL E PE PAMANT, DUPA CUM SPUNEA SF LAVRENTIE AL CERNIGOVULUI : ‘Părintele, stând pe lângă corişti, ne povestea foarte des despre timpurile de apoişi despre sfârşitul lumii acesteia.În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni.’

    ”Vine timpul, şi nu e departe, povestea stareţul, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat..
    Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă. Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie (perfidie). Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului.

    – Fraţii mei şi onoraţi părinţi, voi un lucru nu-l pricepeţi şi nu-l ştiţi. Eu nu spun doar pentru Rusia noastră, ci pentru întreaga lume. Cuvintele mele sunt adevărate, iar mie mi le-a arătat pe toate Duhul Sfânt, prin milostivirea Bunului Dumnezeu asupra mea.

    Noi, ortodocsii, nu urmarim decat salvarea sufletului si castigarea Imparatiei Cerurilor si acest lucru ni-l poate oferi Biserica Ortodoxa. Una este doar Biserica Ortodoxa Soborniceasca si Apostoleasca, celelalte ce se numesc “biserici” nu sunt biserici, ci samanta stearpa a diavolului in lanul de grau al lui Hristos.

    Terminand aceasta discutie a adaugat: “cei ce au urechi sa auda si cei care au ochi sa vada” dar apoi a adaugat cu tristete: “dar vor fi multi surzi si multi orbi“.

    ASADAR, DUPA CUM VEZI ….NU MAI EXISTA SINOD…NU STIU DACA AI INTELES ASTA PANA ACUM 🙂

    Nu mai are cine sa se ocupe… preoti marturisitori nu prea mai avem…nu observi?
    Asa ca… nu mai compara situatia de acum cu cea de atunci ..

    Atunci oamenii erau bogati in dragoste de Dumnezeu si saraci in ale tehnologiei satanei (care indraceste la maxim oamenii) iar acum suntem bogati in tehnologia satanei, avem cipuri, si suntem pe culmile indracirii globale dar din pacate fff saraci in dragoste de Dumnezeu…

    Mai avem vreun parinte la ora actuala ca Pr Vasile Novikov ( s-a dus si el la Domnul… ) care vindeca oamenii bolnavi precum Apostolii ?… nu prea cred…deci astea sunt timpurile…si sunt cu mult diferite…

    Ne vom mantui numai cu intelepciunea, zice Sf Lavrentie.’In ultimele timpuri oamenii nu se vor mantui cu truda, ci cu intelepciune! Intelepciunea va fi in randul celor dintai. Primii vor fi ca luminatorii, iar ultimii ca soarele’.”

    Si de vrei sa fi intelept, fa-te nebun, ne spune Sf Scriptura.

    ‘Nimeni sa nu se amageasca. Daca i se pare cuiva, intre voi, ca este intelept in veacul acesta, sa se faca nebun*, ca sa fie intelept. ( EPISTOLA INTAI CATRE CORINTENI A SF AP PAVEL )

    Sf Apostol Pavel spunea despre sine ca este nebun ( intru Hristos ) Adica avea dragoste mare fata de EL. Implinea porunca domnului care spune:

    ‘Cel ce are poruncile Mele şi le păzeşte, acela este care Mă iubeşte; iar cel ce Mă iubeşte pe Mine va fi iubit de Tatăl Meu şi-l voi iubi şi Eu şi Mă voi arăta lui.’ si iarasi : ‘ Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi, şi vom veni la el şi vom face locaş la el.’

    Cam asa sta treaba… Sa facem ascultare de Dumnezeu, sa nu ne abatem de la legile LUI si ne va fi bine!!!

    Dumnezeu o sa aiba grija de noi. Sa citim cu luare aminte Sf Scriptura !!!

    Apreciat de 1 persoană

   • Cristian said, on octombrie 2, 2016 at 1:54 pm

    @oarecare

    Nici nu am spus ca astept vreun Sinod. Am spus doar ca este ne-patristic a da verdicte in ceea ce priveste tainele savarsite in Biserica Ortodoxa de păstori ecumenisti sau care propovaduiesc orice alta erezie (din pacate ecumenismul nu e singur). De altfel, nici Sf. Lavrentie in cuvintele de mai sus nu da verdicte cu privire la validitatea Tainelor, ci ne spune sa nu intram in biserici caci „in ele se va salaslui o adevarata apostazie”.

    Apreciază

   • oarecare said, on octombrie 3, 2016 at 12:52 am

    Nu ai spus dar ai insinuat 🙂

    Dar eu vin acum si te intreb: la ce ne-a mai fost de folos perdelutele impuse (dupa acel incident la Sf Liturghie) de Sf Vasile cel Mare daca Duhul Sfant se pogoara si la necuratie ???…Le-a pus Sf Vasile asa …de pamplezir ???…

    ’’Odată, slujind fericitul şi înălţînd Sfintele, nu s-a făcut obişnuitul semn al porumbelului, care, prin cea de trei ori mişcare, însemna pogorîrea Duhului Sfînt. Drept aceea, Vasile gîndind la aceasta, a văzut un diacon din cei ce ţineau ripidele făcînd semn spre o femeie ce sta înaintea altarului. Deci, a poruncit ca să se depărteze diaconul acela de la Sfînta Masă, şi şapte zile i-a dat canon ca să postească şi să se roage, şi fără somn toată noaptea la rugăciune să petreacă; iar din averile lui să le dea la săraci.
    Deci, dintr-acea vreme Sfîntul Vasile a poruncit ca să fie în biserică înaintea altarului perdele şi îngrădire pentru femei, ca să nu îndrăznească vreuna a privi în altar în vremea dumnezeieştii slujbe; iar aceea care ar îndrăzni, să fie gonită din biserică şi de Sfînta Împărtăşire să se despartă.’’

    Si sa nu uitam ca acel diacon era doar cazut in patima ( nu era eretic ) , nu era in afara bisericii , anatemizat de Sf Parinti ( vezi enciclica din 1756 , Sf cananoane din Pidalion) , Sf Evanghelie ( “Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit – să fie anatema!” (Galateni 1:9) – pt ca nu iubeste pe Domnul – e vrajmas Lui ” Cel ce nu iubeste pe Domnul sa fie anatema!” (I Corinteni XVI, 22) . Insusi Domnul ne arata cum trebuie sa-l iubim, in ce consta asta : ’’Mă iubeşte cineva,va păzi poruncile Mele şi-l voi iubi şi Eu şi Mă voi arăta lui” (Ioan 14, 21) . Deci nu se arata la eretici..da?

    Deci daca nu indeplinim aceste conditii e lesne de vazut ce se intampla cu noi…Daca uitam legile LUI e fff grav.. E o mare jignire pt Domnul. EL s-a smerit si a venit la noi ca sa ne vestesteasca noua lege. Si noi ce facem? O nesocotim… A patimit moarte pe cruce ca sa arate ca este si Drept si Milostiv in acelasi timp… ( sofismul pt care o parte din ingeri au fost pacaliti de lucifer ) si noi nu putem sa intelegem ca Dumnezeu nu face compomisuri cu dracu… Si ne gandim ca Duhul Sfant lucreaza cu slujitorii dracului – cu apostatii…se pogoara la invocarea lor…Se supune lor ( dracilor ) Dumnezeu, nu? 🙂

    Face partasie intunericul cu Lumina, nu?…

    Deci trebuie sa inteleg ca noua ne trebuie un sinod ca sa vedem asta… ca Sf Evanghelie nu mai avem in casa… nu stim sa citim…Sf Evanghelie a fost vestita doar pt unii, nu ? Numai pt cei din sinod…
    Noi nu avem habar…Nici sfinti care ne-au dat ’mura in gura’ ce sa facem – nu avem…Facem zadarnica toata lucrarea Sfintilor cu neluarea lor in seama…Asta e alta jignire.. Suntem ca in sloganul acela …ma scuzati!…

    Noi muncim – nu gandim…

    Bine a zis Domnul : Fatarnicilor, fata cerului stiti sa o judecati, dar semnele vremilor nu puteti!

    Stim legile lumesti..numai pe cele duhovnicesti – care sunt cele mai importante- nu vrem sa le intelegem … Stim ca la culoarea rosie nu trebuie sa traversam ca suntem in pericol… dar nu stim ca nu trebuie sa ne impartasim de la slujitorii dracului … ca acestia sunt cei care nu asculta si nu il iubesc pe Domnul… adica sunt eretici…si Domnul i-a anatemizat : ” Cel ce nu iubeste pe Domnul sa fie anatema!” (I Corinteni XVI, 22) si ne-a spus tot EL sa ne indepartam, sa nu facem partasie cu ei : De omul eretic, după întâia şi a doua mustrare, depărtează-te ( Tit 3, 10 )

    Ma intreb .. daca ramaneai sigur pe lume, doar cu ereticii ce faceai?? Cum te descurcai fara sa-ti spuna un sinod cand sa intri in biserica unde nu mai slujesc oamenii Domnului ???

    Vorba Parintelui Sfant Vasile Novikov : Iarta-ne pe noi Doamne, si ne miluieste !!!!
    ,

    Apreciază

   • el said, on octombrie 4, 2016 at 5:13 pm

    Cristian

    si ma rog CUM te ingradesti tu de ERETICI daca te FURAJEZI ca animalul din spurcaciunile lor crezand ca sunt „valide”?
    meri tu neica Cristian DOAR pe PREOTI ANTIECUMENISTI si cu ORTODOXIA CURATA ?
    sau te furajezi cu „iconomie” si de la ERETICII ecuKAKATmenisti?

    si CE ROST are „ingradirea ta de eretici” daca CREZI ca si aceia ar avea niscaiva „slujbe /taine ” valide?

    tu ori esti cu Hristos dar CONSECVENTA si FARA RABAT, ori dai loc si diavolului si atunci esti cu DIAVOLUL !

    Apreciază

  • Stefan said, on octombrie 1, 2016 at 9:45 pm

   Ptr maxim .Se poate sa-mi dati adresa de mail prin saccsiv,ptr ceva personal ? Stefan.

   Apreciază

 6. Alex Cristian Rogojan said, on octombrie 1, 2016 at 7:22 pm

  Apropo de filme

  Apreciază

 7. marinela said, on octombrie 1, 2016 at 8:10 pm

  maxim
  Lamuritoare aceste intrebari si raspunsuri pt orice nestiutor in „tainele” ecumenismului.Am ajuns din pacate aceste vremuri de restriste pt marturisitorii Adevarului,e vremea lui scapa cine poate,iar cei multi si obedienti”regimului antihristic”se vor „bucura”de zidurile marete si stralucitoare ,numite biserici,dar nu pt multa vreme,ca Dumnezeu cel Bun si Milostiv nu va ingadui aceasta si vor fi nimiciti de minia Lui cea sfinta.

  Apreciază

  • alex said, on octombrie 1, 2016 at 10:33 pm

   Offtopic 2: Desi nu aveam o parere buna de patriarhul georgiei si nici acu nu am caci l-a primit pe kaka Francisc, macar i-au dat peste bot ca nu s-au dus la circul facut de el pe stadion.

   http://ro.radiovaticana.va/news/2016/10/01/papa_francisc_%C3%AEn_georgia_%C8%99i_azerbaidjan_liturghie_tbilisi/1262024

   RV 01 oct 2016. ”Să ne deschidem inimile la mângâierea lui Dumnezeu”. ”Didi madloba! – Vă mulțumesc mult!”. În cea de-a doua zi a călătoriei apostolice în Georgia, sâmbătă, 1 octombrie 2016, papa Francisc a celebrat Sfânta Liturghie pe stadionul ”Mikhail Meskhi” din Tbilisi împreună cu aproximativ 6-7 mii de credincioși catolici. Ritul sacru, urmând prescrierile de la comemorarea liturgică a Sfintei Tereza a Pruncului Isus și a Sfintei Fețe, a început la ora locală 10.00, fiind prezent administratorul apostolic al latinilor din Caucaz, episcopul Giuseppe Pasotto, alături de reprezentanți ai altor religii și ai autorităților locale. Contrar celor anunțate anterior, delegația Patriarhiei ortodoxe a Georgiei nu a asistat la Sfânta Liturghie prezidată de papa Francisc.

   Apreciază

 8. alex said, on octombrie 1, 2016 at 10:19 pm

  Offtopic: un nou Greg Bivolaru???

  http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cea-mai-mica-victima-a-sectei-cercul-avea-11-ani-si-e-fiica-femeii-care-le-racola-pe-tinerele-care-erau-exploatate-sexual.html

  „Femeia care le racola pe victimele sectei „Cercul” si-a lasat fiica de 11 ani sa fie exploatata sexual de catre membrii gruparii, sustin procurorii DIICOT.

  Cazul asa zisului lider spiritual din Targu Mures, care a pus pe picioare un grup infractional numit „Cercul” si care exploata financiar si sexual tinere este infricosator. In timp ce Eusebiu Sebastian Apostolache a fost arestat, principala sa complice a disparut. Anchetatorii au descoperit o cladire fara curent, numita „casa sfanta” unde au fost inchise timp de multi ani tinerele adepte, majoritatea studente la Universitatea de Arta si Teatru din Targu Mures.
  Fetele erau infometate si terorizate de barbatul de 60 de ani, care le supunea unor ritualuri sexuale. Eusebiu Sebastian Apostolache, fost muzician si coregraf si fost colaborator al Teatrului din Viena, a pus bazele gruparii dinainte de anul 2008. Victimele lui era in special studente de la Universitatea de Arta si Teatru din Targu Mures. Suspectul le convingea ca le poate oferi o viata fericita daca i se vor alatura, pe drumul inaltarii spirituale. De-a lungul timpului, patru femei l-au ajutat sa adune prozeliti. Principala lui colaboratoare, Kelemen Nusa Anna, este deocamadata de negasit.”

  Restul e in link.

  Apreciază

  • alex said, on octombrie 1, 2016 at 11:40 pm

   Si daca tot suntem la rapiri si ritualuri, am gasit niste materiale destul de tulburatoare care se intampla in backgroundul internetului. Poate multi ati auzit de deep web dar ceea ce am vazut si auzit pe youtube despre el aproape ca este rupt din filmele horror. Nu am intrat niciodata pe deep web si nici nu o sa o fac dar am fost curios sa vad ce zic altii despre el.Nu stiu cata credibilitate sa dau la ceea ce am vazut.

   Apreciază

 9. Templier said, on octombrie 3, 2016 at 1:10 pm

  Un băiețel diagnosticat cu autism comunică prin pictură
  Un băiețel din Zalău, diagnosticat cu autism, comunică prin pictură, este constatarea mamei sale. Femeia, care a refuzat tratamentul medicamentos recomandat de medici, a îndrăznit să încerce terapia alternativă prin artă, iar micuțul Attila, a devenit mai deschis și mai dispus să se joace
  http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/copil-bolnav-de-autism-comunica-prin-pictura-povestea-pustiului-din-zalau-1615878

  Apreciază

 10. octoviv said, on octombrie 5, 2016 at 9:52 am

  http://newsbv.ro/2016/10/04/brasov-ploua-peste-congelat/
  La Brașov plouă cu pește congelat. De ce?

  Mai mulți brașoveni ne-au sesizat că au văzut, de câteva zile, avioane ușoare care survolează tot mai des județul, din care sunt aruncate sute de kilograme de pește congelat. În cele din urmă, am aflat care este secretul: a fost declanșată o amplă acțiune la nivel național de vaccinare a animalelor, în special a vulpilor, împotriva rabiei, sau, pe înțelesul tuturor, a turbării.

  20 de tone de pește congelat sunt aruncate cu ajutorul a 10 avioane ultraușoare spre zonele împădurite din județele Argeș, Sibiu, Brașov, Caraș-Severin, Timiș, Hunedoara, Arad, Mehedinți şi Gorj. Acţunea face parte din campania de toamnă de vaccinare a vulpilor împotriva rabiei.

  Cum aceste animale sunt atrase de peşte, atunci când îl vor mânca vor fi automat şi vaccinate împotriva turbării, fiecare bucată de peşte având încorporată o pastilă împotriva acestei boli.

  Conform datelor oficiale, de 8 ani, de când se fac astfel de acțiuni nivelul de îmbolănvire a scăzut la nivel național.

  Apreciază

 11. […] Va amintiti de filmul “Rain Man”? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: