SACCSIV – blog ortodox

SE INTAMPLA DIN NOU? Trei copii cu Sindrom Hemolitic Uremic la spital. Au fost vaccinati? Vor cauta din nou o fabricuta romaneasca de lapte pe care sa dea vina?

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 29, 2016

Va amintiti?

De ce mor copiii în România? (3) Cronica unor morți incomode. Sindromul hemolitic uremic și vaccinurile. Ipoteze infirmate şi declaraţii contradictorii ale autorităţilor despre copiii cu sindrom hemolitic uremic. Un text de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România si dr. Mircea Puscasu

VACCINUL din Arges UCIDE si BEBELUSII din VRANCEA?

Se intampla din nou?

   Iata ce putem citi la Trei copii cu Sindrom Hemolitic Uremic, internati la Spitalul „Marie Curie”. Unul dintre ei este in stare grava de pe Pro tv:

Trei copii sunt internati in prezent la Spitalul „Marie Curie”, pe sectia de nefrologie, cu Sindrom Hemolitic Uremic, a declarat joi, pentru Agerpres, profesorul univ. dr. Mihaela Balgradean.

Potrivit acesteia, doi dintre cei trei copii sunt dializati, unul fiind in stare grava, cu manifestari neurologice.

Avem trei cazuri. Doi sunt din Craiova si unul din Bucuresti. Toti trei au varsta in jur de un an. Doua sunt fetite si unul baietel. Unul dintre cei trei copii este in stare foarte grava, iar un altul prezinta anemie severa, insa nu este dializat. Doi sunt dializati peritoneal”, a explicat dr. Balgradean.

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on septembrie 29, 2016 at 10:32 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. marian said, on septembrie 29, 2016 at 11:49 pm

    Se pare ca se cere ca sistemul sa cada. Banca germana db ar trece prin mari dificultati. Nu stiu cit de grav poate fi dar se spune ca la o adica derivativele ar fi de douazeci de ori mai mari decat pibul Germaniei. Erdogan ar vrea sa cumpere banca Germaniei. Femeia Merkel ar locui peste drum de muzeul care l-ar adaposti pe uciga-l Crucea! Locuinta o fi banala dar locatia spune mult.
    There is even a news article directly titled: „Satan lives in Berlin, opposite of Merkel”
    „Satan is domiciled in Berlin. In fact, he lives in the Pergamon Altar on Museum Island – opposite the private apartment of Chancellor Angela Merkel. This is the conclusion reached by the American researcher Adela Yarbro Collins”
    Un mare general iranian Qasem daca am retinut corect ar fi in Alep. Ar avea o deosebita carisma in randul trupelor proguvernamentale.
    America da ultimatum diplomatic Rusiei.
    Rusia il ignora.
    Doamne apara-ne!

    Apreciază

    • stef said, on septembrie 30, 2016 at 1:52 pm

      Un canal cu multe informatii „din teren” referitor la situatia economiei din SUA/Europa si miscarile politico-militare americane/ rusesti pentru Orientul Mijlociu

      Apreciază

  3. sorin said, on septembrie 30, 2016 at 12:01 am

    Mircea Puscasu Radu, te urmaresc si te apreciez. Te rog sa primesti de la mine, ca de la un frate, cateva cuvinte. La razboi trebuie sa vezi bine cine sunt dusmanii, cine sunt prietenii si cine sunt prieteni pacaliti (sau cuceriti cu forta) de dusmani. In Creta dusmanul a fost CMB si oamenii lor, Bartolomew, Zizioulas &co, care au castigat prin presiune cateva puncte din documentul 6 „Relatiile…”. Eu cred ca retragerea semnaturilor a 5-6 ierarhi nu ar schimba deloc lucrurile, insa retragerea din CMB ar rezolva multe. CMB este facut din 1948 prin clanul Rockefeller pentru centralizarea puterii religioase in mana lor, pt ca au inteles ca nu pot avea guvernare unica mondiala, fara a acapara puterea religioasa mondiala. Deci, la lupta, frate! Dar deschide ochiii, cu oculta mondiala te lupti, nu cu 3 ierarhi care sunt fricosi, dar sunt ai nostri. Cred ca accentul pe nepomenirea ierarhilor a fost o greseala tactica enorma, trebuia cum au facut grecii, accentul pe documentul 6 , care cuprinde relatiile cu CMB si le considera datorie morala. Lupta este cu cap, nu cu muschi, in idei, nu in strada. Vrei sa faci ceva? Tradu ultimile documente semnate de Cmb, cele de la Porto Alegre, 2006, Busan, 2013, arata limpede lumii de la noi ce grozavii sunt acolo si cu calm si limpezime arata de ce e absolut firesc sa iesim din Cmb. Documentele sunt pe siteul Cmb-ului: https://www.oikoumene.org/en/resources/documents/assembly (Si inca ceva casatoriile mixte nu sunt in documentele finale, nu merge pe linia asta, e un dead-end.) Semnaturile si constitutia e alt razboi, nu il amestecam cu primul. Aici trebuie definiti iarasi dusmanii si aliatii si mers in detaliu, cu precizie chirurgicala. ⛪ Steagul sus!

    Apreciază

  4. sorin said, on septembrie 30, 2016 at 12:03 am

    Acestea sunt atitudinile asa zisilor marturisitori. Nici macar nu vor sa accepte sa isi asculte proprii duhovnici care sunt impotriva sinodului. Sunt foarte incapatanati, unii dintre voi ii promovati ca marturisitori.. Gresiti, numai vorbim de patimi personale ci de faptul ca acesti oameni sunt inselati si ecumenisti si promovandu i sunteti partasi la inselarile lor. Sa nu mai zic ca sunt si arsenisti.

    Apreciază

  5. marian said, on septembrie 30, 2016 at 12:10 am

    Rusia este îngrijorată de declarațiile SUA „privind disponibilitatea de a folosi arme nucleare
    tass.com
    Agenția de apărare anti-rachetă © Departamentul de Apărare prin intermediul AP
    MOSCOVA, septembrie 29./TASS/.Rusia va trebui să ia în considerare abordările din SUA privind descurajarea nucleară și să ia măsuri contramăsuri pentru a asigura securitatea națională, Ministerul rus de Externe a declarat, joi, comentând declarațiile secretarului american al Apărării Ashton Carter pe probleme de descurajare nucleară.

    „Acesta nu este numai lor over-the-top rusofobie, care a devenit, din păcate, a întârziat o normă pentru discursurile publice de către reprezentanții administrației care își încetează activitatea”, a declarat ministerul.

    Ea și-a exprimat „profunda îngrijorare față de gradul de pregătire menționat de a folosi potențialul lor nucleare, în cazul unui conflict armat cu participarea Rusiei, cu scopul de a împiedica țara noastră de la posibilitatea de a folosi arme nucleare pentru a riposta agresiune”, a spus ministrul.

    „Desigur, va trebui să țină minte abordările SUA și să ia contramăsuri măsurile necesare pentru a ne asigura securitatea națională”, a spus ministrul.

    SUA trebuie să realizeze consecințele posibile ale declarațiilor sale privind descurajarea nucleară pentru securitatea și stabilitatea internațională, a adăugat ea.

    Apreciază

  6. tataia said, on septembrie 30, 2016 at 9:21 pm

    Pai de la atita chemtrails plus vaccinurile….ne mai miram? Dar desigur ca iegzplicatia pentru prostimea de rind va fi alta…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.