SACCSIV – blog ortodox

Ce spun despre POKEMON GO: Natural News, Oliver Stone, Vigilant Citizen, Global Research, Freedom Fighter Times

Posted in Uncategorized by saccsiv on Septembrie 27, 2016

The Pokemon Pied Piper zombie apocalypse has begun: Hoards of mindless, obedient sheeple now stampede anywhere the puppet masters plant fictitious monsters , Natural News:

Apocalipsa zombie a flautistului fermecat Pokemon a început: rezerve de ovine obediente şi fără minte acum aleargă nebune în toate părţile unde păpuşarii plantează monştrii fictivi

(NaturalNews) Până acum, probabil ați auzit de Pokemon Go, noul joc pentru telefoanele mobile cu „realitate hibridă”, care suprapune locaţii geografice din lumea reală cu monştri virtuali colectaţi în scopul obţinerii de puncte.

Ceea ce poate nu se știe încă, este că jocul a fost dezvoltat de fapt de către un grup avangardist de software finanțat de CIA în scopul utilizării tuturor camerelor de pe dispozitivele mobile ale publicului fără creier pentru a efectua ceea ce eu numesc „supraveghere redundantă a maselor” din orice zonă care necesită documentare video imediată de către CIA sau NSA. Este, în esență, o mașină de spionaj a CIA, cu pretenţia de a fi un joc.

Pentru a realiza spionarea asistată a cetăţeanului, păpuşarii jocului pur şi simplu pun un monstru virtual în orice locaţie pe care doresc s-o supravegheze şi rezerve de zombi umani apocaliptici complet lipsite de creier instantaneu apar pe scenă, toţi ţintind camerele de pe telefoanele mobile către monştrii virtuali astfel încât să câştige punctele virtuale. (A se vedea fotografiile și clipul bizar de mai jos …)

Așa cum se întâmplă, imaginile video obţinute de la jucătorii selectaţi sunt transmise în flux către CIA în timp real, împreună cu coordonatele GPS precise ale locaţiilor jucătorilor. Cu căt mai multă lume doreşte CIA să ajungă în zona de interes, cu atât mai mare este valoarea monstrului pe care ei îl aşează în acea locaţie. Aşa cum arată aceste fotografii, cănd monştri cu valoare mare apar în astfel de locaţii, mulţimea de jucători de Pokemon.go se grăbesc spre ei cu biciclete, taxiuri, automobile sau chiar pe jos… toţi îndreptând camerele către ţinta valoroasă şi trimiţând în timp real imagini pentru CIA.

Într-adevăr, Pokemon Go este modul în care CIA transformă o populație ascultătoare de oameni zombie obedienţi în colectori involuntari si vulnerabili de informaţii „de la sol”. Pokemon este jocul care transformă cetățenii plictisiţi şi ascultători în spioni extrem de eficienţi, care lucrează fără voie pentru statul polițienesc. Stau dovadă aceste scene din actualele locaţii ale monştrilor din Pokemon Go unde monştri valoroşi apar deodată şi mulţimi de umanoizi fără creier converg instantaneu:

În cazul în care oricare dintre aceste imagini vă par familiare, este pentru că scena pare ruptă chiar din seriile TV de succes AMC’s The Walking Dead zombie apocalypse.

Astăzi, această lume virtuală apare numai pe dispozitivele mobile … în curând va fi afișată în interiorul lentilelor de contact

Chiar acum, zombii Pokemon Go trebuie să vizualizeze suprafaţa virtuală a jocului prin intermediul dispozitivelor mobile. Acesta este motivul pentru care continuă să cadă de pe stânci, se plimbă prin trafic și literalmente se sinucid holbându-se fără să gândească la ecranele lor Pokemon, în speranța de a prinde unul pe care-l cred monstru. În Encinitas, California, doi bărbați au căzut de pe o stâncă în timp ce jucau, plonjând 25 de metri în lumea reală, acolo unde nu există puncte acordate pentru a fi incredibil de prost. (Cu excepția cazului în care lucrați pentru guvernul federal, caz în care prostia maximă și incompetența îţi aduc prime și îţi înmulţesc zilele de concediu.)

Următorul pas al jocului, cu toate acestea, va trece realitatea augmentată prin bucăți asemănătoare cu ochii de sticlă Google, care sunt purtate peste ochi. Aceste viziere transparente vor suprapune monștrii peste imaginea aparentă a lumii reale văzută de jucători, eliminând nevoia lor de a se holba la dispozitive mobile. În loc, veți vedea doar acești oameni fără creier alergând în cerc ca nişte nebuni părând disperaţi să ajungă la ceva ce nici măcar nu există.

Iar ultimul pas în viitor va fi lentila de contact a realităţii augmentate în care grafica HD full motion este afişată în interior pentru a crea iluzia realităţii augmentate şi anume aceea că monştrii Pokemon se plimbă cu adevărat în lumea reală. În acest moment, deconectarea jucătorilor Pokemon de la realitate va fi completă, iar ei se vor afla la bunul plac al stăpânilor jocului (de exemplu, Dungeon Masters), care decid ce imagini, oameni, vehicule și evenimente să pătrundă în lumile virtuale pe care acești oameni să le perceapă ca lume reală.

Pokemon demonstrează viabilitatea tehnologică și socială a controlului mental al realităţii augmentate

După cum ați ghicit, acest joc nu este doar o mașină masivă de spionaj, ci un sistem totalitar de control al minții, care va avea în cele din urmă puterea de a revendica controlul absolut asupra a tot ceea ce o persoană vede, aude și experimentează. Lentile de contact cu afișare augmentată, atunci când sunt combinate cu camere purtate pe cap și dispozitive pentru ureche, pot cenzura în mod activ imagini „neaprobate” sau mesaje text (de exemplu, nimic din ceea ce guvernul nu vrea ca tu să știi) prin literalmente editarea textului pe care tu nu trebuie să-l citeşti suprapunând mesaje publicitare și de control social aprobate de guvern pe pereții clădirilor, drumuri sau chiar și pe cer, în lumea reală, pot plasa mesaje cu textul „Căutat” plutind peste capetele persoanelor identificate de către guvern ca fiind „periculoase” și așa mai departe. Posibilitățile de control absolut al minţii sunt nelimitate.

În cazul în care o astfel de tehnologie apare, aceasta ar însemna ca libertatea umană să fie total distrusă iar dominaţia elitei tehnocratice să fie aproape de neoprit.

Un singur răspuns la toate acestea este, desigur, la scară mică arma EMP care „prăjeşte” toată electronica de pe o anumită zonă, readucând pe oameni la realitate prin distrugerea circuitelor care menţin lumile virtuale (penitenciarele mentale), care sunt controlate de tehnocraţii dominanţi. Acesta este motivul pentru care am înțeles demult că soarta libertății umane poate într-o zi să depindă de bande mici de rebeli care să desfășoare activități ce ar putea include:

* Declanşarea la scară mică a unor arme EMP portabile pentru a dezactiva sistemele de control tehnologice conduse de regimuri opresive, dictatoriale peste tot în lume. (E cineva din Coreea de Nord?)

* Efectuarea de raiduri armate asupra unor roboți AI pentru a-i distruge și a-i dezactiva. (A se vedea articolul meu înrudit „Cum să omori un robot Google”.)

* Preluarea vehiculelor sau roboților controlaţi de la distanță pentru a-i recruta pentru binele public.

* Preluarea controlului sistemelor de realitate augmentată pentru a afişa mesaje adevărate în lumile virtuale.

Dacă lucrurile nu se schimbă, viitorul ființelor umane poate arata similar cu cel al realilor zombi. Ce se întâmplă dacă toți oamenii care îşi imaginează că „caută monștri” devin monștri ei înșiși?

Oliver Stone: Pokemon Go is a New Stage in “Totalitarism” and “Surveillance Capitalism”, Vigilant Citizen:

Oliver Stone: Pokemon Go este o nouă etapă în „totalitarism” și în „capitalismul de supraveghere”

Regizorul Oliver Stone crede că Pokemon Go este un instrument capabil de a colecta cantități masive de date despre utilizatorii săi și reprezintă un pas spre „societatea robot”.

Regizorul filmelor „Platoon”, „Wallstreet” și „JFK” a fost la Comic-Con 2016 în San Diego, pentru a discuta despre noul său film „Snowden”. Luând în considerare subiectul filmului, s-a discutat despre ANS, confidențialitatea online și supravegherea guvernului. O întrebare de la un fan l-a făcut pe Oliver Stone să atace cel mai nou fenomen la nivel mondial: Pokemon Go.

„Este un nou nivel al invaziei”, a declarat Stone despre joc. „Nimeni nu a văzut vreodată, în istoria lumii, ceva în genul Google, niciodată. Este cea mai rapidă creștere a unei afaceri vreodată, iar ei au investit sume uriașe de bani în ceea ce este acum supravegherea, care este extragerea datelor. Ei exploatează datele fiecărei persoane din această cameră pentru informații cu privire la ceea ce cumpăraţi, ceea ce vă place, și mai presus de toate, despre comportamentul vostru. ”
-CBS News, Oliver Stone: Pokemon Go este „totalitarism”

Oliver Stone susține că Pokemon Go este încă un pas spre „capitalismul de supraveghere”.

„Pokemon Go loveşte. E peste tot. Este ceea ce unii oameni numesc capitalismul de supraveghere. Este cea mai nouă etapă „, a spus el. „Veţi vedea o nouă formă de, sincer vorbind, societate robot, în care ei vor ști cum doriți să vă comportaţi și vor crea modelul care se potrivește cu modul vostru de comportament şi vă vor hrăni cu el. Este ceea ce ei numesc totalitarism „.

La scurt timp după lansarea jocului, observatorii s-au îngrijorat cu privire la numărul imens de permisiuni solicitate pentru instalarea Pokemon Go. Jocul a solicitat într-adevăr, accesul deplin la Conturile Google ale utilizatorilor de pe iOS. Cu toate că dezvoltatorul jocului Niantic pretinde că a remediat această problemă, aplicația încă colectează cantități masive de date.

Niantic poate colecta – printre altele – adresa voastră de e-mail, adresa IP, pagina web pe care o utilizați înainte de logare în Pokémon Go, numele de utilizator și locația. Iar dacă utilizați contul dvs. Google pentru conectare și folosiţi un dispozitiv iOS, dacă nu revocaţi în mod specific, Niantic are acces la întregul dvs. cont Google. Asta înseamnă că Niantic ar fi putut să aibă acces să citească și să scrie pe e-mail, pe documentele Google Drive, și multe altele. De asemenea, înseamnă că, în cazul în care serverele Niantic sunt sparte, oricine ar sparge serverele ar avea potențial acces la întregul dvs. cont Google. Și puteți paria că popularitatea extremă a jocului a făcut din el o țintă pentru hackeri. Având în vedere numărul de copii care îl joacă, ăsta e un gând înfricoşător. Poţi verifica ce fel de acces are Niantic la contul dvs. Google aici.

De asemenea, Niantic poate împărtăși aceste informații cu alte părți, inclusiv cu Compania Pokémon care a co-dezvoltat jocul, cu”furnizorii terţi de servicii” și „părți terțe” pentru a efectua cercetare și analiză, crearea de profiluri demografice, precum și alte scopuri similare. De asemenea, ca politică, poate distribui orice informații pe care le colectează către organele de aplicare a legii, ca răspuns la o cerere legală, pentru a-și proteja propriile interese, sau pentru a opri „activitățile ilegale, lipsite de etică sau atacabile din punct de vedere legal.”
În acest moment, niciuna dintre aceste prevederi de confidențialitate nu sunt unice. Aplicațiile bazate pe locație, de la Foursquare la Tinder, pot face și chiar fac şi alte lucruri similare. Dar Pokémon Go este incredibil de granular, detaliile hărţii bloc cu bloc, combinate cu popularitatea in creştere, îl pot în curând face unul dintre cele mai, dacă nu cel mai, detaliat grafic social bazat pe locaţie care a fost alcătuit vreodată.
– BuzzFeed News: „Ar trebui să verificați probabil setările de confidenţialitate ale jocului dvs. Pokemon Go”

Senatorul Al Franken, democrat de top, membru al subcomisiei de confidenţialitate si tehnologie din Senat, a trimis recent o scrisoare către Niantic exprimând îngrijorări cu privire la viața privată.

Scrisoarea menționează că Pokémon Go colectează informaţii din profiluri şi din conturi, informaţii de localizare, precum și date „obținute prin Cookies si Web Beacons.” Jocul cere, de asemenea, permisiunea de a face lucruri cum ar fi vibrația de control şi prevenirea „adormirii” telefonului. Franken vrea să știe ce informații și funcții există pentru a sprijini și a îmbunătăți serviciile, și care sunt cele ce urmăresc „alte scopuri.”

În timp ce această versiune este, fără îndoială, impresionantă, eu sunt preocupat de măsura în care Niantic poate colecta în mod inutil, utiliza și împărtăşi o gamă largă de „informații personale ale utilizatorilor fără consimțământul corespunzător al acestora”.
– ArsTechnica, senatorul Franken îl întreabă pe creatorul lui Pokémon Go: De ce există toate problemele de confidențialitate?

Unii ar putea pretinde că o grămadă de aplicații colectează deja toate aceste informații și că nu există nimic nou sub soare. Este corect. Pokemon Go este pur și simplu încă un pas în direcția unui control de înaltă tehnologie, în cadrul căruia utilizatorii sunt atrași către locații specifice și urmăriţi tot timpul. Pe scurt, acesta este încă un nivel al căldurii din oală..

Dacă scăpați o broască într-o oală de apă clocotită, aceasta, desigur, va încerca frenetic să se caţere afară. Dar dacă o puneți ușor într-un vas cu apă călduță și daţi căldura la „mic”, ea va pluti acolo destul de liniştită. Pe măsură ce apa se încălzește treptat, broasca se va scufunda într-o stupoare calmă, exact ca unul dintre noi într-o baie fierbinte, și nu va dura mult, cu un zâmbet pe față, până ce aceasta va permite, fără să opună rezistenţă, să fie fiartă până la moarte.

Pokémon Go, The CIA, “Totalitarianism” And The Future Of Surveillance, Global Research:

Pokémon Go, CIA, „totalitarismul”, și viitorul supravegherii

În cazul în care cineva şi-a exprimat îndoiala că un procent din populația mondială este asemănătoare cu zombi, incidentele în urma lansării jocului Pokemon Go v-a convins cu siguranță. In ciuda faptului că jocul a fost lansat abia la începutul lunii iulie, am văzut deja cum un om a condus maşina într-un copac și o femeie care s-a blocat într-un cimitir în timp ce urmărea aceste mici creaturi cu blană.
Pokémon descrie jocul pe site-ul lor, în felul următor:
„Călătorie între lumea reală și lumea virtuală a Pokemonilor cu Pokémon GO pentru dispozitive iPhone și Android. Cu Pokémon GO, veți descoperi Pokémon într-o întreagă lume nouă – a ta proprie! Pokémon GO este construit pe platforma de jocuri Real World Niantic și va folosi locații reale pentru a încuraja jucătorii să caute în lung şi-n lat în lumea reală pentru a descoperi Pokémoni … In Pokémon GO, lumea reală va fi cadrul! ”

Pokémon Go, Google, Departamentul de Stat, CIA și DoD

Compania din spatele Pokémon Go este un dezvoltator de software din San Francisco, numit Niantic, Inc, care a fost înfiinţată în 2010 ca o aplicaţie internă pentru Google. Fondatorul si directorul general actual al Niantic este John Hanke, un om care are legături atât la Departamentul de Stat cât și la CIA.
Înainte de a se muta la San Francisco pentru a studia la Universitatea din California, Hanke a lucrat anterior pentru Departamentul de Stat al SUA din Myanmar. Hanke a fondat, de asemenea, Keyhole, Inc în 2001, o companie specializată în aplicații de vizualizare a datelor geospațiale. Google a achiziționat compania în 2004, cu multe dintre aplicaţiile dezvoltate de Keyhole ca având un rol esențial în hărțile Google Earth. În 2003, firma de capital a CIA, In-Q-Tel, a investit în Keyhole, iar website-ul CIA detaliază cu mândrie această investiție:

„Tehnologia asistată a CIA probabil cea mai familiară este aceea pe care mulți dintre noi o folosesc în mod regulat: Google Earth. In februarie 2003, o firmă finanţată de CIA, In-Q-Tel, a făcut o investiție strategică în Keyhole Inc, cu activităţi de pionierat în vizualizarea interactivă 3D a pământului și creatorul sistemului inovator 3D Earth Viewer de cartografiere detaliată. CIA a lucrat împreună cu alte organizații comunitare de informații pentru a adapta sistemele Keyhole la nevoile lor. Produsul finit a transformat modul în care ofițerii de informații au interacționat cu date geografice și imagini ale pământului. ”

Una dintre celelalte organizații secrete împreună cu care a lucrat CIA a fost Agenția Naţională de Informaţii Geospaţiale (NGA), care este parțial sub controlul Departamentului Apărării al SUA (DoD).
Așa că avem un fost angajat oarecum enigmatic al Departamentului de Stat cu legături către CIA și DoD, fiind directorul executiv al unei companii care a creat ceea ce pare a fi un joc prostesc, inofensiv. Ce se întâmplă?

Vânzarea și distribuirea datelor

La fel ca atât de multe tehnologii noi din epoca noastră digitală, Pokémon Go este colectarea în mod constant a informațiilor despre utilizator și apoi recunoaşterea în mod deschis a faptului că ei vor împărtăși aceste date cu oricine dorește.
Aşa cum James Corbett a subliniat în articolul său intitulat: Aplicaţia CIA-ului Pokemon Go face ceea ce legea americană „Patriot Act” referitoare la terorism nu poate, politica de confidențialitate a aplicaţiei declară că Niantic va împărtăși toate informațiile pe care le adună (care sunt multe), cu organizațiile de stat și private:

„Noi cooperăm cu guvernul şi cu oficiali din poliţie sau cu părți private pentru a aplica şi a respecta legea. Putem dezvălui orice informații despre dumneavoastră (sau despre copilul dumneavoastră), care se află în posesia noastră sau pe care le controlăm, către guvern sau către oficialii care aplică legea sau către părţi private exact aşa cum noi, la discreţia noastră, considerăm necesar sau potrivit”.
Corbett de asemenea detaliază despre cum jocul solicită utilizatorului să dea acces excesiv pentru Niantic/CIA/NGA/DoD (incluzând accesul la conturile de Google şi la camera utilizatorului).

Oliver Stone despre PG: „Totalitarismul” și un „nou nivel de invazie”

Vorbind în acest an la Comic-Con, Oliver Stone – regizorul și directorul premiat al noului film despre Edward Snowden – a avut unele puncte de vedere foarte profunde cu privire la noua nebunie și crescânda afacere de colectare de date. După cum a subliniat revista Vulture într-un articol recent, Stone a denunțat jocul ca fiind „nou nivel de invazie” și o nouă formă de „totalitarism:”

„Am auzit despre asta; este un nou nivel de invazie. Odată ce guvernul a fost vânat de Snowden, desigur corporațiile au intrat în criptare, pentru că trebuie să supravieţuiască, nu? Dar goana după profit este enormă. Nimeni nu a văzut vreodată, în istoria lumii, ceva de genul Google – niciodaţă! Este afacerea cu cea mai rapidă creștere, iar ei au investit sume uriașe de bani în ceea ce este supravegherea; care este colectarea de date. ”

Stone continuă:

„Ei colectează date de la fiecare persoană din această încăpere pentru a avea informaţii despre ce cumpărati, ce vă place, și mai presus de toate, despre comportamentul vostru. Pokémon Go pătrunde în asta. E peste tot. Este ceea ce unii oameni numesc „capitalismul de supraveghere”; este cea mai nouă etapă. Veţi vedea o nouă formă de, sincer vorbind, societate robot, în care ei vor ști cum doriți să vă comportaţi și vor crea modelul care se potrivește cu modul vostru de comportament şi vă vor hrăni cu el. Este ceea ce ei numesc totalitarism.”

Prezicerea comportamentului uman

Este interesant faptul că Stone nu doar avertizează cu privire la aspectul comercial al colectării datelor, dar şi la faptul că, cu cât mai multe date colectează guvernele şi corporaţiile private despre cetăţenii lumii, cu atât mai uşor devine să li se prevadă comportamentul. Si totuşi, nu este doar Stone cel care care avertizează cu privire la această realitate. La începutul anului trecut, comisarul pentru supraveghere proprie a guvernului britanic, Tony Porter, a dezvăluit modul în care datele obținute de la camerele CCTV pot fi folosite pentru a „prezice comportamentul.”

Pe măsură ce înaintăm în secolul 21 și sisteme algoritmice mai avansate sunt dezvoltate pentru a procesa tsunami-ul de date, agențiile de informații și guvernele vor fi din ce in ce mai în măsură să prevadă (şi să manipuleze) comportamentul propriilor populaţii și populațiilor din țările străine. Suntem deja departe pe această cale, traiectoria pentru viitor se va îndrepta direct spre niveluri de supraveghere mult dincolo de ceea ce chiar George Orwell a avut în vedere; cu lupta pentru viața digitală privată fiind un câmp de luptă major în acest secol pentru cei care prețuiesc libertatea.

Pokémon Go arata mai mult ca un cal troian al CIA şi un vast complex Big Brother de colectare de date pentru serviciile de informaţii, decât doar ca un joc prostesc, nevinovat. Cu toate aceste conexiuni către Departamentul de Stat, CIA și DoD, nu e de mirare că unele țări au în vedere interzicerea jocului.

Steven MacMillan este un scriitor independentm cercetător, analist geopolitic şi editor al „The Analyst Report”, în mod special pentru publicaţia online “New Eastern Outlook”.

Warning: Pokemon Go is the Game of the New World Order, Freedom Fighter Times:

Avertisment: Pokemon Go este jocul Noii Ordini Mondiale

Laboratoarele Niantic, creatorii jocului Pokemon Go caută să suțină cauza Noii Ordini Mondiale, prin zombificarea persoanelor, prin furtul tuturor datelor lor, și prin revocarea drepturilor lor legale.

Pokemon a fost la origine un joc de cărți pentru copii, dar acum avansează agenda Noii Ordini Mondiale. Creaturile imaginare îi fac pe adulți, la propriu și la figurat, practic, să își piardă mințile din cauza unui joc imaginar. Industria de divertisment este condusă în principal de globaliști al căror unic scop este acela de a distrage atenția persoanelor de la realitatea încojurătoare.

Jocul nu este ceea ce pare, și, practic, nu are nici un beneficiu pentru utilizatorul obișnuit. Pokemon Go este doar o aplicatie globalistă pentru colectarea datelor de utilizator, cartografierea locațiilor înconjurătoare și golirea utilizatorilor de toate drepturile lor. Niantic Labs a zombificat cu succes sute de mii, dacă nu milioane de persoane. Oamenii de bună voie vor să fie monitorizați, urmăriți și vânduți ca sclavi pentru cauza „prinderii tuturor.”

Pokemon Go distrage atenția, și în acest proces, îi „dezbracă” de drepturile lor legale.
În conformitate cu Termenii și Condițiile lor citim:

NOTIFICARE ARBITRARĂ: CU EXCEPȚIA CAZULUI ÎN CARE RENUNȚAȚI ȘI CU EXCEPȚIA ANUMITOR TIPURI DE LITIGII DESCRISE ÎN „ACORDUL DE A ARBITRA” DIN SECȚIUNEA DE MAI JOS, SUNTEȚI DE ACORD CĂ CONFLICTELE ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI NIANTIC VOR FI SOLUȚIONATE CU TITLU OBLIGATORIU, ÎN ARBITRAJ INDIVIDUAL, ȘI RENUNȚAȚI LA DREPTUL DUMNEAVOASTRĂ LA UN PROCES CU JURAȚI SAU CA SĂ PARTICIPAȚI CA UN RECLAMANT SAU CA UN MEMBRU AL UNEI CLASE ÎN ORICARE PRETINSĂ CLASĂ DE ACȚIUNE SAU PROCEDURĂ REPREZENTANTĂ.

Pentru a renunța la derogarea drepturilor legale utilizatorii trebuie să trimită un email către termsofservice@nianticlabs.comsau pot trimite o scrisoare obișnuită la 2 Bryant St, Ste. 220, San Francisco, CA 94105. Cu toate acestea, utilizatorii au doar 30 de zile de la data la care un utilizator a acceptat mai întâi T și Ce (Termenii și Condițiile – n. n.).

„Să mânăm la adânc”. Utilizatorii de Pokemon Go renunță la drepturile lor la propriu în timp ce sunt total distrași de un joc de copii. Mulți dintre utilizatori au chiar diplome de facultate dar de fapt acționează ca niște copii. Este ca și cum industria divertismentului a înrobit mintea multora într-o stare de spirit copilărească, similar cu ceea ce se întâmplă într-o stare de traumă.

Dar aplicația nu se oprește acolo.

În conformitate cu Politica de Confidențialitate, utilizatorii își predau toate datele:

Informațiile pe care le colectăm de la utilizatorii noștri, inclusiv IIP [informațiile de identificare personală], sunt considerate a fi bunuri comerciale. Astfel, dacă suntem cumpărați de o terță parte ca urmare a unei tranzacții cum ar fi o fuziune, achiziție sau vânzare de active sau dacă bunurile noastre sunt achiziționate de către o terță parte în cazul în care am ieși din afacere sau am intra în faliment, unele sau toate bunurile noastre, inclusiv ale dumneavoastră (sau cele ale copilului dumneavoastră împuternicit) IIP, pot fi divulgate sau transferate către o terță parte cumpărătoare în legătură cu tranzacția.

Datele dumneavoastră personale sunt acum bunuri comerciale, fiecare mișcare făcută în timpul jocului Pokemon go este urmărită și monitorizată. Starea de supraveghere despre care s-a vorbit îndelung, este aici; cu excepția faptului că oamenii de bună voie își dau acordul spre a fi urmăriți, monitorizați, cumpărați, și vânduți ca niște sclavi. Cea mai rea parte a clauzei de mai sus este: „(sau cele ale copilului dumneavoastră împuternicit) IIP”; părinții din întreaga lume își vând copiii corporațiilor.

Niantic Labs este o aripă a unei organizații guvernamentale, cu legătură directă la Google. De fapt, Niantic Labs este o organizație care a fost proiectată să funcționeze ca o mică afacere în cadrul Google. O altă companie implicată se numește Ingress, și atât Niantic Labs cât și Ingress caută să transforme întreaga lume într-o tablă de joc.

Obiectivul Ingress este acela de a pătrunde în minte, sau cel puțin la asta se referă jocul lor din lumea reală, și același lucru este valabil și cu Pokemon go. Locuri secrete peste tot în lume există datorită proprietății private, și Niantic Labs vrea ca persoanele să meargă în acele zone private ca ei să obțină informații, cum ar fi imagini și date. În T și C-le (Termenii și Condițiile – n. n.) Niantic Labs/Google vor obține aceste date deoarece utilizatorul le va oferi fără să știe acest lucru.

Cu toate acestea, acesta este doar începutul unei agende mai largi. Jade Helm 15, ceva la care mulți s-au gândit că ar nimic, de fapt a fost începutul acestui joc. Jade Helm (Jade ~ Jad ~ Iad; Helm = Cârmă, Conducere => Cârma Iadului??? – n. n.) era despre Inginerie Geospațială și tehnologii predictive (ghicitorești, tehnologia ghicitului – n. n.). Derulează înainte un an și acum, cel mai renumit joc al anului 2016 face exact asta transmiterea colecțiilor de date inginerești geospațiale.

Pokemon Go a fost creat de Niantic, Inc., care a fost fondată de cel ce a pus bazele Keyhole Inc. John Hanke. Keyhole Inc. a fost finanțată de Sony & Nvidia, alături de o considerabilă sumă venind de la firma de capital de risc a CIA, In-Q-Tel, cu In-Q-Tel primind majoritatea fondurilor de la Agenția Geospațială Națională.

AGN (Agenția Geospațială Națională – n. n.) a fost cunoscută în trecut ca ANIC, Agenția Națională de Imagistică și Cartografiere, până în 2003. Obiectivul primar al AGN este cartografierea Inteligenței Geospațiale, sau GEOINT. Inteligența Geospațială reprezintă inteligența despre activitatea umană pe pământ provenită din exploatarea și analiza imaginilor și a informațiilor geospațiale care descriu, evaluează și reprezintă vizual caracteristici fizice și activități cu referire geografică pe Pământ. – Reddit

Următorul videoclip prezintă ceea ce a creat FFT (Freedom Fighter Times – n. n.) anul trecut legat de Ingineria Geospațială și Jade Helm 15:

Fiecare inch (25.4 mm – n. n.) al planetei, inclusiv proprietatea privată, va fi înregistrat în jocuri cum ar fi Pokemon Go și alte jocuri reale care vor apărea. Cu toate acestea, nu aici se oprește totul. Lăsând în urmă starea actuală a Americii, și gândind înainte; Pokemon Go ține de Legea Marțială, deoarece conform protocoalelor de cartografiere și datelor obținute prin fiecare utilizator unic, fiecare inch al Americii va fi cartografiat și calculat, ceea ce va facilita trupelor străine, poliției militarizate, și algoritmilor calculul mișcărilor dizidenților.

Pokemon Go distruge mințile tuturor cetățenilor odată cu desacralizarea Pământului celor Liberi. Cu fiecare „nou utilizator”, încâ câteva mile din America sunt pierdute. Cu fiecare nou utilizator, mai multe date sunt furate, și mai multe drepturi sunt anulate. [Cel mai de folos ar fi – n. n.] Dacă oamenii l-ar căuta pe Iisus Hristos la fel de tare cum caută Pokemon-ul.

Lucrări citate
Ashley Feinberg, “Pokémon Go Is a Government Surveillance Psyop Conspiracy.”, Gawker, 2016:
http://blackbag.gawker.com/pokemon-go-is-a-government-surveillance-psyop-conspirac-1783461240?utm_campaign=socialflow_gawker_facebook&utm_source=gawker_facebook&utm_medium=socialflow

Natasha Lomas, “Pokemon Go T&Cs strip users of legal rights.”, Tech Crunch, 2016:
https://techcrunch.com/2016/07/17/pokemon-go-tcs-strip-users-of-legal-rights/
_________________________________________________________________________________________

Woman who was trying to catch Pokemon Go in a cemetery left ‘a bit embarrassed’ after getting stuck in a tree and calling 911 for help(dați click pe text pentru a accesa articolul)

O femeie a rămas blocată în copac în timp ce juca Pokemon Go într-un cimitir(dați click pe text pentru a accesa articolul)

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mihai said, on Septembrie 27, 2016 at 10:57 am

  Da ia priviti si ce „ortodoxie” siar dorii lukasenko https://lonews.ro/politici/23166-lukasenko-vrea-o-biserica-ortodoxa-mai-activa.html

  Apreciază

 2. Templier said, on Septembrie 27, 2016 at 11:25 am

  Off:Despre tradatorii de NEAM si TARA-
  ” Dacă ceea ce se afirmă în rapoartele serviciului secret olandez, care astăzi este un partener al serviciilor secrete din România, este real, atunci rezultă că un trădător al statului român s-a aflat, ani de zile, în importante funcții de conducere ale statului, inclusiv în cea mai înaltă dintre acestea. Iar trădarea de țară trebuie anchetată, judecată și pedepsită că atare, chiar dacă trădătorul, în mod teatral, săruta, cu lacrimi în ochi, tricolorul atunci când se despărțea de Palatul Cotroceni.”TRADARE chipul tau are un nume: TRAIAN BASESCU!
  http://ziuanews.ro/editorial/traian-b-sescu-a-fost-dat-n-g-t-540800

  Apreciat de 1 persoană

  • Mary said, on Septembrie 27, 2016 at 9:32 pm

   Templier, sa se consemneze. Dar sa facem pedepse? Vive le Robespierre!

   Tot ce vrem de la Base e sa iasa din scena politica, nu?

   Apreciază

   • Templier said, on Septembrie 28, 2016 at 7:22 am

    Pui serpeste problema,Etheldreda Drey,Mary Anna,Evenisse Siayilee si cate nume si pseudonime mai ai in virtual @ Mary.Eu nu judec si nu osandesc pe nimeni pt ca nu am aceasta cadere.Eu doar am prezentat o situatie exploziva

    Apreciază

   • Mary said, on Septembrie 28, 2016 at 10:27 am

    E interzis sa ai nickuri pe net? Daca vroiam sa vrajesc cum ma acuzi presupun ca eram si hackerita de nu mi le gaseai. Dar nu o sa ma cert aici de dragul lui Base doar ziceam ca inca o revolutie si lucrurile vor scapa de sub control. Iar am luat-o personal in ultimul timp din ce in ce mai des. Sarpe nu sunt eu dar asta doar timpul daca mai e o va demonstra. Sau bine sunt serpoaica odata eram invidioasa pe ele ca toata lumea le ia inserios, femeile sarpe, si pe mine ma dispretuiesc toti. Domnul este bun cu mine prin tine acum.

    Apreciază

 3. Zeus Ludus said, on Septembrie 27, 2016 at 11:47 am

  Reblogged this on Zeus Ludus.

  Apreciază

 4. Gabriel M. said, on Septembrie 27, 2016 at 12:26 pm

  Probabil ati observat multi dintre voi ca in ultima perioada duhul asta destrabalat se incuibeaza in multi tineri din generatia noua. Ati observat ca toata lumea scoate limba afara din reflex atunci cand face un selfie sau cand se distreaza sau pur si simplu cand se bucura . Gestul asta cu scosul limbii de un metru afara este specific zeitei „kali” si acum cativa ani se regasea doar la vedetele Holywood insa in ultima perioada s-a extins peste tot inclusiv in Romania.

  Bineinteles scosul limbii este asociat cu ridicarea celor doua degete in sus asemenea lui baphomet .

  Ia uitati-va cum arata selfie-urile de care spuneam :

  https://www.google.ro/search?q=tongue&espv=2&biw=1366&bih=638&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjKq8vdm6_PAhUD2RoKHdVvAcwQ_AUIBigB#tbm=isch&q=tongue+selfie&imgrc=NPmxF2FrVICxBM%3A

  Apreciat de 1 persoană

  • ban said, on Septembrie 27, 2016 at 2:19 pm

   Asta-i pt. cei care mai participa la slujbel unde sunt pomeniti episcopi pro-ecumenism. Daca nici anafura nu a dat, asa zicandu-i mitropolitul lui, va dati seama?
   Si pe la noi se zice ca poti sa mergi in continuare la slujbele ecumenistilor, pana la un sinod antiecumenism, cand atatia apostoli si sfinti spun ca imediat sa incetezi comuniunea ce ereticul. Ca mai e sau nu har la ecumenisti , pana la sinod, nu stim noi, dar e sigur ca de azi nu mai trebuie mers la slujbe unde pomenesc ecumenisti, iar preotilor ”linistiti si ascultatori” sa le zicem ca nu e bine ce fac.
   Sf. Maxim Mart. si Marcu Evghe. imediat s-au ingradit, chiar cu pretul vietii, neasteptand sinod, iar bine au facut, ca poate azi nu mai exista ortodoxia; nu au zis sa mergem in continuare la biserica, ca poate sinodul contra nu va veni, sau va veni peste 10 ani, cand deja obisnuinta cu ecumenismul e maxima, iar sinodul nu ar avea efect. Cum zicea sf. Paisie Agh. : stinge focul cand inca e mic, ca daca se mareste, e f. greu.

   Apreciază

 5. isa said, on Septembrie 27, 2016 at 2:13 pm

  Revin cu o rugaminte, daca se poate: am nevoie de un medic de familie pediatru, in Constanta, pentru copil. Si care sa inteleaga corect problema vaccinarii. Nu vreau sa-i fac vaccinul ROR de 5 ani, si desi mai este suficient timp pana atunci, deja am fost atentionati de la cabinetul actualului medic ca anul urmator trebuie sa-l facem. Cunoaste cineva un astfel de doctor?

  Apreciază

 6. energein7 said, on Septembrie 27, 2016 at 3:15 pm

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 7. Cristian said, on Septembrie 28, 2016 at 1:42 pm

  Despre precedenta jucarie-experiment si in acelasi timp IDOL:

  Apreciat de 1 persoană

 8. […] Ce spun despre POKEMON GO: Natural News, Oliver Stone, Vigilant Citizen, Global Research, Freedom Fi… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: